PDA

View Full Version : Tolga'dan Müthiş Vefa

Alicanfmfan
08.Ağustos.2009, 06:15
Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon eli kırılan ve 2 ay sahalardan uzak kalan kaleci Tolga Zengin, oynamadığı süre içinde kendisine ödeme yapılmamasını istedi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon Tolga'nın elinin kırıldığı ve bunun sonucunda 2 ay sahalardan uzak kaldığı anımsatılarak, “Tolga, kulübümüze başvurarak oynamadığı süre içerisindeki bölümde kendisine ödeme yapılmamasını istedi” denildi.
Açıklamada, konuyu değerlendiren yönetim kurulunun, oyuncunun bu talebini kabul ettiği belirtilerek, Tolga'nın örnek tavrından dolayı övgü aldığı kaydedildi.

Kaynak : AA

Bekq
08.Ağustos.2009, 06:26
Bence bu davranışından sonra her ne olursa olsun parasını vermeliler.

Nocna Mora
08.Ağustos.2009, 07:53
Büyük vefa göstermiş..

Melekovic
08.Ağustos.2009, 09:15
Bu konu bana garip geldi.Tolga'nın ki örnek bir davranış ama yönetimin kurulunun bu talebini kbul etmesini anlayamadım üzerine bir de övüp.

Neticede bir oyuncunun elinin kırılmasına takımı için oynaması neden oluyor.Bu oyuncunun elinde olan bir şey değil ki. Ama hemende kesin bir yargıda bulunmak istemiyorum çünkü belki de Tolga elini iş yaptığı alan dışında alakasız bir yerde kırmıştır. O zaman bir şey diyemem.

Fietra 10
08.Ağustos.2009, 16:27
17 Yaşından beri klüpten para alıyor Tolga..Yönetim sezon başında maaşlarda ciddi şekilde indirim talep etti futbolculardan..Serkan 400 milyar indirimle oynuyor mesela..Tolga'da bunu göz önünde bulundurmuş olacakki böyle bir talepte bulundu teşekkürler Tolga..

Sheriff
09.Ağustos.2009, 04:55
Bencede bu güzel talebin kabul edilmemesi lazımdı..

El Barto
09.Ağustos.2009, 04:57
Bencede bu güzel talebin kabul edilmemesi lazımdı..

Tolga'da muhtemelen böyle düşünmüştür yönetim kabul edince ufak çaplı bir kriz geçirmiştir. :D

SAİT71
09.Ağustos.2009, 06:07
Sanmam. Çünkü şimdiye kadar baya bir birikimi vardır. Eğer yoksada yandı gülüm bilmem ne helvası lafı gerçek olacak. :D

Selman Ozturk
09.Ağustos.2009, 15:20
Bu haberi biraz abarttık. Sonuçta 2 yıllık değil sadece 2 aylık ücretini almayacak. Bu da Tolga'ya "cezalardan kurtulma, taraftar ve yönetim bazında ekstra tolerans" olarak geri dönecektir. Yani bir bakıma Tolga 2 aylık maaşı ile "takdir, tolerans ve sevgi" satın almıştır.

Oldukça akıllı bir hamle. :)

erdemzorer10
10.Ağustos.2009, 23:27
yanlış bilmiyorsam elini özel hayatında kırdı Tolga..
yinede güzel ve akıllı bir davranış Selman abinin dediği gibi

RaSenGan
11.Ağustos.2009, 03:26
FİFA Yılın Fair Play ödülüne aday mı olmuş ne öyle bi şey duydum bugün.

Universal
11.Ağustos.2009, 03:27
Bu haberi biraz abarttık. Sonuçta 2 yıllık değil sadece 2 aylık ücretini almayacak. Bu da Tolga'ya "cezalardan kurtulma, taraftar ve yönetim bazında ekstra tolerans" olarak geri dönecektir. Yani bir bakıma Tolga 2 aylık maaşı ile "takdir, tolerans ve sevgi" satın almıştır.

Oldukça akıllı bir hamle. :)

Bunları kazanmıştır ama; bu davranışı yaparken bunları düşündüğünü sanmıyorum. Çünkü; iki aylık maaşı onun bir yıllık evinin kirasına denk gelir.

Fietra 10
11.Ağustos.2009, 03:37
FİFA Yılın Fair Play ödülüne aday mı olmuş ne öyle bi şey duydum bugün.

evet Aygün..

Tolga Zengin'e büyük onur

Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin'i 2009 Fair Play ödülüne aday göstereceklerini açıkladı.

Tolga'nın geçen sezon kolunun maç ve antrenman dışında özel yaşamında kırıldığı, iyileştikten sonra kulübüne başvurarak oynayamadığı 2 aylık süre için kendisine ödeme yapılmamasını istediği, bu haberin doğrulanması üzerine genç kalecinin 2009 Fair Play Ödülü'ne aday gösterileceği bildirildi.
Erdoğan Arıpınar, ''Özellikle milyarlarca liranın konuşulduğu bu transfer sezonunda yalnız soyadı Zengin olan Tolga'nın, herkese örnek olacak bu özverili davranışı bizleri mutlu etmiştir. Onun adını 2009 Fair Play Ödülleri adayları listesine yazmaya karar verdik'' diye konuştu.

Fernando Gago
11.Ağustos.2009, 15:08
Tolga Trabzonspor formasıyla Trabzonspor'a fayda sağlamak için mücadele verdi ve bu yüzden sakatlandı Bu yüzden önerisini mantıklı bulmadım...

sananes
11.Ağustos.2009, 15:16
tolganın ki bi jestti bence klüpte aynı şekilde davranıp ödemeyi yapmalıydı 2 ay para ödemek bi klübü zenginde etmez fakirde zaten çok bi ücret aldığını sanmıyorum tolganın