PDA

View Full Version : Beşiktaş'tan Örnek Davranış

LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 17:40
http://www.sporx.com/images/1/29/9630_B_besiktas-barca001.jpg

Türkiye'nin 'Barcelona'sı

Beşiktaş Yönetimi, 11 Haziran 1868 tarihinde kurulan ülkemizin ilk sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılayı ile örnek oluşturacak bir işbirliği projesine imza atmaktan mutlu.

Formalarının arkasına reklam almayı uygun bulmadıklarını söyleyen başkan Demirören, “Büyük takımlarla böyle bir olay olmaz. Mesela Avrupa’nın büyük takımlarında bunu göremiyorum. Beşiktaş olarak biz örnek bir sosyol sorumluluk gösteriyoruz” diye konuştu.

Bu arada tarihinde formasına hiç reklam almayan Barcelona, hayır amaçlı olarak bu geleneğini değiştirirken, BM bünyesindeki UNICEF’e destek vermek amacıyla Şampiyonlar Ligi maçlarında UNICEF’in amblemini formasıyla çıkıyor. Barcelona,UNICEF’e yardım için 5 yılda 1.5 milyon Euro bağışta bulunacak.

Foto: Fanatik

10.08.2009

Kaynak : Hürriyet

anilton
10.Ağustos.2009, 17:41
Evet önümüzdeki haftadan itibaren Kızılay reklamı ile sahadayız...

Tek kelimeyle helal olsun emeği geçenlere...

Gurur duyuyorum...

Fietra 10
10.Ağustos.2009, 17:44
Aslında sırt üstüne reklam almayan takımlar için bu düşüncenin devamı getirilebilir..Kitleye en çok hitap eden bir sporun bu konuda daha sag duyulu olması lazım

PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 17:50
Güzel bir davranış, ama Besiktas'a ülker sponsor olmamış diye haberler vardı. O yüzden arka taraf boş kalacagına böyle birşey yapılmış. Yoksa Ülker Bjkye de 4 yılda 30 milyon verseydi düşünmeden kabul ederdi Yıldırım Demirören, şimdi çıkıp Demirören'in dedigi gibi "3ün 5in lafını yapmayız." demeyin :)

anilton
10.Ağustos.2009, 17:58
Ülker sponsor olmasa ne olacak Emre.Bir ton firma var sponsorluk için kapıda bekleyen.Örneğin Azeri İş Adamı Mansimov şirketi Palmali'nin reklamını vermek için çok büyük bir miktar teklif etti ama yine kabul görmedi Yönetim kurulunda...

Yani boş kalacağına bu olsun diye yapılmış olay demek yerine hiç yazmasan daha iyi olurdu.Türkiye'de bir ilk yapılmış,bana göre çok büyük bir olay...

PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 18:01
Valla kardesim ben inanmıyorum :) Yıldırım Demirören parayı görecek ve kabul etmeyecek. Bana inandırıcı gelmiyor. Ama dedigim gibi güzel bir olay.

Fietra 10
10.Ağustos.2009, 18:13
Sadece Demirören değil Türkiye'de hiçbir klübün milyon dolarları bırakıp Kızılay reklamı alacagına inanmıyorum..Bu lüksümüz yok..Yanlış anlaşılmasın Bjk'yi yadırgamıyorum yapılması gereken bu oluyor..

PesimiSTyLa
10.Ağustos.2009, 18:24
Sadece Demirören değil Türkiye'de hiçbir klübün milyon dolarları bırakıp Kızılay reklamı alacagına inanmıyorum..Bu lüksümüz yok..Yanlış anlaşılmasın Bjk'yi yadırgamıyorum yapılması gereken bu oluyor..

Evet bu söylem daha iyi oldu. Sadece Demirören degil.

anilton
10.Ağustos.2009, 18:30
Sende Demirören'i paragöz yaptın Emre.Demirören Türkiye'de en eli açık başkandır.Hangi Başkan cebinden bu kadar büyük paralar vermiş kulübüne.Doğru davranış değil tabi ki bu ama elinin ne kadar açık olduğunun göstergesidir...

Mansimov Türkiye'de hiçbir takımda bulunmayan bir para vererek transfer bütçesini(250 milyon €) cebinden karşılayıp yönetimde söz sahibi olmak istiyor ve bu camiada kabul görmüyor.Buna karşı çıkanların başında da Y.Demiören geliyor...

Hem senin dediğin gibi olsa bile mükemmel bir olay...

Gurur duyuyorum takımımla böyle bir ilki başardığı için...

LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 19:05
Ülker Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaptığı teklifin aynısını Beşiktaş'a da sunmuş ancak başkan bunu kabul etmemiş.

King_91
10.Ağustos.2009, 19:18
Ülker Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaptığı teklifin aynısını Beşiktaş'a da sunmuş ancak başkan bunu kabul etmemiş.

Neden kabul etmemiş ki beşiktaş ? Hangi başkan formadaki bir ülker yazısıyla dünyanın parasını kazanmak istemez ?

LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 19:27
Bizim buradan kazanacağımız paraya ihtiyacımız yok diyor başkan.Kim ne diyebilir ?

Clayman
10.Ağustos.2009, 19:28
Mansimov Türkiye'de hiçbir takımda bulunmayan bir para vererek transfer bütçesini(250 milyon €) cebinden karşılayıp yönetimde söz sahibi olmak istiyor ve bu camiada kabul görmüyor.Buna karşı çıkanların başında da Y.Demiören geliyor...

Bu paragraf, teklifin neden kabul görmediğini açıklıyor :)

bugra 1905
10.Ağustos.2009, 19:49
Helal Olsun Demirörene Çok İyi Davranış Yapmış Herşey Para Değil Bence

RoNNiE91
10.Ağustos.2009, 20:39
Helal olsun Beşiktaş'ıma.Aynen bende gurur duyuyorum takımımla.

DenizlispoR
10.Ağustos.2009, 20:43
Helal olsun Beşiktaş :).

Universal
10.Ağustos.2009, 21:38
Güzel bir davranış ama; unutmamak gerek Fenerbahçe Kulübüde eğer bu gün kapanırsa bütün mal varlığı Kızılay'a kalıyor...

GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 21:41
Güzel davranış ama bende Beşiktaş'ın milyon euroları iterek bunu yaptığını düşünmüyorum maalesef..
Yinede boş da bırakabilirlerdi böyle duyarlı bi davranış tebriği hakediyor.

RaSenGan
10.Ağustos.2009, 22:30
Güzel bir davranış tebrikler.Ama Türkiye'nin Barcelona'sı denmesi abes kaçmış.Barcelona kuruluşundan beri böyle ama Beşiktaş sadece bu sene başladı .

Bekq
10.Ağustos.2009, 22:36
Eğer sponsor olucak bir firma bulsalardı o zamanda koyacaklarmıydı merak ediyorum?

World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 22:37
Çok güzel bir olay.

Peki Şampiyonlar Ligi maçlarında forma arkasında yazıcak mı yoksa sadece lig'demi bilmediğim için soruyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Eğer sponsor olucak bir firma bulsalardı o zamanda koyacaklarmıydı merak ediyorum?

Bulamadıklarını düşündüğün için mi yazıyorsun sen bunu?

Beşiktaş JK den bahsediliyor Beşiktaş semtinin amatör kulübünden değil..

GebzeLi1907
10.Ağustos.2009, 22:39
Çok güzel bir olay.

Peki Şampiyonlar Ligi maçlarında forma arkasında yazıcak mı yoksa sadece lig'demi bilmediğim için soruyorum.

Avrupa kupalarında numaranın üstünde yazmak durumunda isim,ayrıca sadece göğüs kısmına reklama izin veriliyor sanırım.

Universal
10.Ağustos.2009, 22:40
Çok güzel bir olay.

Sonuçta reklam alıyorsun, büyük ihtimalle her resmi maçta bu reklamlı formayı giymek zorundasın.

Bekq
10.Ağustos.2009, 22:42
Çok güzel bir olay.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bulamadıklarını düşündüğün için mi yazıyorsun sen bunu?

Beşiktaş JK den bahsediliyor Beşiktaş semtinin amatör kulübünden değil..
Gazete okumuyorsun galiba.

Sabah Gazetesinin haberi aynen şöyleydi:
"Ülkerle sponsorluk anlaşması yapan Fenerbahçe ve Galatasaray bu anlaşmalardan büyük para kazandılar.Fakat Beşiktaş hala bir sponsor bulamadığı(anlaşamadığı) için orası boş kaldı" yazıyordu gazetede.Onlarda Jest olsun diye Kızılay yazdırdılar.Yinede helal olsun.:)Sonuçta yazdırdılar.

RaSenGan
10.Ağustos.2009, 22:46
Sonuçta reklam alıyorsun, büyük ihtimalle her resmi maçta bu reklamlı formayı giymek zorundasın.

Bizler de alıyoruz ama yazmıyor.Avrupa'da forma üstünde isim yazmalı.Beşiktaş forma arkasına alacağı için Avrupa'da yazmaz.

tarikko
10.Ağustos.2009, 22:48
Tebrikler guzel bir uygulama..

Universal
10.Ağustos.2009, 22:49
Bizler de alıyoruz ama yazmıyor.Avrupa'da forma üstünde isim yazmalı.Beşiktaş forma arkasına alacağı için Avrupa'da yazmaz.

Yanlış hatırlamıyorsam, bazı Avrupa Kulüpleri Avrupa maçlarında yazıyorlardı reklamları, sanırsam bu yasaklandı ki siz yazmıyor diyorsunuz.

E.Cartman
10.Ağustos.2009, 22:52
olay çok güzel ama Barcelona'ya benzetmek yanlış Barcelona kurulduğundan beri forma reklamı almayan bir takım söz konusu UNICEF olmasaydı yine almazlardı...

World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 22:56
Gazete okumuyorsun galiba.

Sabah Gazetesinin haberi aynen şöyleydi:
"Ülkerle sponsorluk anlaşması yapan Fenerbahçe ve Galatasaray bu anlaşmalardan büyük para kazandılar.Fakat Beşiktaş hala bir sponsor bulamadığı(anlaşamadığı) için orası boş kaldı" yazıyordu gazetede.Onlarda Jest olsun diye Kızılay yazdırdılar.Yinede helal olsun.:)Sonuçta yazdırdılar.

Dostum ona bakılırsa Her gün 3 Büyükler her bir yıldızla anlaşıyor sonuç Deco'su Eto'o'su vs. vs.? Tısss..

Her gazetenin yazdığına ne diye inanayım ki, kaldı yönetimin içinde olmayan bunu net bir şekilde bilemez ki yani Beşiktaş en kötü gider mahalleden bir çorbacının reklamını alır yine alır o kadar aciz kulübler değiller. :)

RaSenGan
10.Ağustos.2009, 23:00
Yanlış hatırlamıyorsam, bazı Avrupa Kulüpleri Avrupa maçlarında yazıyorlardı reklamları, sanırsam bu yasaklandı ki siz yazmıyor diyorsunuz.

Ben de hatırlıyorum.Portekiz ligi takımlarının formasının üstündeydi reklamlar yanlış hatırlamıyorsam.Ama bu sene kaldırılmış olacak ki Avrupa maçlarımızda numara üstünde Ülker değil de futbolcu ismi yazıyor.

Bekq
10.Ağustos.2009, 23:01
Dostum ona bakılırsa Her gün 3 Büyükler her bir yıldızla anlaşıyor sonuç Deco'su Eto'o'su vs. vs.? Tısss..

Her gazetenin yazdığına ne diye inanayım ki, kaldı yönetimin içinde olmayan bunu net bir şekilde bilemez ki yani Beşiktaş en kötü gider mahalleden bir çorbacının reklamını alır yine alır o kadar aciz kulübler değiller. :)
Sen galiba mesajımı okumadan kendi bildiğinle konuşuyorsun.Dediğim gibi bulamıyor değil ANLAŞAMIYORLAR.Yani fiyatta anlaşamıyorlar.Buda çok doğal birşey.

World Hollow o1
10.Ağustos.2009, 23:03
tamam kardeşim sen doğru diyorsun..

I3esiktas
10.Ağustos.2009, 23:07
Sponsor bulamamak ne demek anlaşamamak ne demekya. Beşiktaş gibi bir Takım sponsor sıkıntısımı çekecek Heleki ŞL oynarken. Güzel bir davranışa kara leke atmıyalım Sponsor bulamamış diye kendimizi kandırmıyalım

El Barto
10.Ağustos.2009, 23:11
İnönü'deki ilk maçtan öncede topluca bir kan bağışında bulunalım bari.

İnce bir düşünce altında ne olduğunun önemi yok bence.

Sekopej
11.Ağustos.2009, 01:26
Barcelona benzetmesi hoş ama Beşiktaş'ın Barcelona'nın yaptığı gibi Kızılay'a para verdiğini düşünmüyorum.

Ayrıca bu yeni forma uygulaması çok iğrenç, maçı izlerken göz zevkimi bozuyor. Beşiktaş belki almak istedi ve istediği fiyat verilmediği için almadı belki de hiç almayı düşünmedi bilemeyiz ama şu bir gerçek ki, Beşiktaş takımına reklam vermeyecek hiç firma bulamamak pek akıl kârı değil. Boş olan alanın bu reklamla doldurulması güzel bir jest olmuş, bu kulüpler sosyal örgütler ve bu şekilde kurum ve kuruluşlara destek vermeleri çok iyi ve umarım bu destekler artarak devam eder.

SAİT71
11.Ağustos.2009, 09:57
Bence Bjk hiç almasaymış sırt reklamı daha iyi olurmuş. Eski formaların sırt tasarımları daha iyi..

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2009, 14:20
Kulübümün böyle bir davranışta bulunmasından dolayı gurur duyuyorum.Gurur para etmez,ama herşey para değil..:)

Fernando Gago
11.Ağustos.2009, 15:05
Bari Barcelona gibi önde yazsaydı Paranın bu kadar önemi yok ya :)

eXcitinG
11.Ağustos.2009, 15:22
Art niyet aramaya gerek yok. Gayet örnek bir davranış. Gösteriş için yapıLmış birşey değiL bu. Daha ortaya atıLdığı iLk gün karar veriLmiş bir durum. ÜLker Fenerbahçe,GaLatasaray a ettiği tekLifin aynısını Beşiktaş a da tekLif etti. Eğer isteseniLseydi böyLe bir düşünce oLmasaydı direk kabuL ediLirdi zaten. Sanki Beşiktaş yönetimi ÜLker kendiLerine daha az tekLif etti diye böyLe bir girişime mi karar verdi. PLanLanmış ve şimdi uyguLamaya konuLmuş bir düşünce.

HayırLı oLması diLeği iLe çok hoş bir davranış.

anilton
11.Ağustos.2009, 15:32
Bari Barcelona gibi önde yazsaydı Paranın bu kadar önemi yok ya :)

Onlar çoktan yapılmış anlaşmalar,dokunamazsın öndeki Cola Turka reklamına...

Ya tebrik edin geçin ya da sabote etmeyin...

Çünkü bu kadar güzel bir davranışta farklı şeyler aramanız hiç hoş değil...

Fernando Gago
11.Ağustos.2009, 15:37
Onlar çoktan yapılmış anlaşmalar,dokunamazsın öndeki Cola Turka reklamına...

Ya tebrik edin geçin ya da sabote etmeyin...

Çünkü bu kadar güzel bir davranışta farklı şeyler aramanız hiç hoş değil...

Farklı şeyler aramıyorum Öyle mesajlar var ki Beşiktaş nirvanaya ulaşmış böyle maddi şeylerden elini ayağını çekmiş kendini hayır işlerine ayırmış gibi :) Ben de buna karşılık dedim bari öne reklam alsaydı diye abartmaya abartı çekilde cevap verdim heyecana gerek yok ...

eXcitinG
11.Ağustos.2009, 15:39
AbartıLmış bir durum yok ki ortada. Bence sen abartıyorsun. Bu gün Acaba merak ediyorum aynı davranışı kendi tuttuğun takım sergiLemiş oLsa senin burda yazan mesajın nasıL oLurdu, onuda tahmin etmeye çaLışıyorum. :cool:

anilton
11.Ağustos.2009, 15:40
Kulübüm böyle bir olaya öncülük ettiyse Türkiye'de böyle bir ilki gerçekleştirdiyse heyacanlanırım ben...;)

Fernando Gago
11.Ağustos.2009, 15:45
Beşiktaş'ın bu davranışı örnek bir davranış benim bahsettiğim bu değil . Beşiktaş'ı parayı önemsemeyen maneviyat ermiş gibi gösterip laf çarpıtanlaraydı lafım :)

eXcitinG
11.Ağustos.2009, 15:57
Tamam o zaman probLem yok :)

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2009, 15:57
Eğer yazdıkların benim yazdığım mesaj içinde geçerliyse,ortada bir parayı reddedip böyle bir hayır işine girildiyse yazdıklarımda bir problem göremiyorum.Eğer bana değilsede sorun yok zaten.

beşiktaş'ı böyle bir düşünceden dolayı tebrik ederim
ama bence hiç bir şey olmasa daha iyi olurdu
Avrupa maçlarında olmuyacağı için sadece Türkler tanıtılacak ve zaten Türkler biliyor yani reklam bana göre gereksiz

anilton
13.Ağustos.2009, 17:41
KIZILAY REKLAMI GELİYOR!..

Sezona sırt reklamı almadan başlayan Beşiktaş Kulübü, büyük bir sosyal projeye imza atmak üzere.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in yaptığı açıklamadan sonra görüşmelere başlayan Beşiktaş Kulübü ve Türk Kızılayı görüşmelerin sonuna geldi.

Aldığımız bilgilere göre Beşiktaş Yönetiminin Antalyaspor ile oynanacak olan lig maçına sırtında `Türk Kızılayı` reklamı bulunan formalarla çıkabilmek için yoğun çaba sarfettiği öğrendildi.

İLKER EZİBAY / HABER1903

*HABER1903 özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Not : Forma reklamı çalışmaları, aldığımız istihbaratlar doğrultusunda Photoshop programı kullanılarak yapılmıştır.

http://resim.haber1903.com/icerik/kizilay1.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/kizilay2.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/kizilay3.jpg

eXcitinG
13.Ağustos.2009, 17:42
Harika duruyor. Birde DeLgado formasını kuLLanmasaLarmış daha güzeL duracakmış :D

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2009, 17:56
Evet güzel duruyor..Karşı değilim zaten forma arkasına reklam alınmasına..

LaigLeNoiR
13.Ağustos.2009, 19:37
Kırmızı forma istiyordum Kırmızı KIZILAY yazısı geliyor :) Çok güzel durmuş gerçekten.

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2009, 04:17
http://resim.haber1903.com/Manset/Gkizilay_forma2.jpg

KIZILAY REKLAMLI FORMALAR HAZIR!..

Siyah-beyazlı takımın Türk Kızılayı reklamlı formaların hazır olduğu açıklandı.

Yeni sezonda formasında Türk Kızılayı reklamının yer alacağı formaların hazır olduğu, Futbol Federasyonu`nun izin vermesi halinde takımın Antalyaspor ile yarın yapılacak karşılaşmaya bu formalarla çıkacağı bildirildi.

Gerekli izinlerin alınmaması halinde Beşiktaş`ın Türk Kızılayı reklamlı formaları ligin 3. haftasındaki Gençlerbirliği maçında giyeceği ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçen hafta yapılan divan kurulu toplantısında yeni sezonda sosyal sorumluluk çerçevesinde Türk Kızılayı reklamını formaya alacaklarını söylemişti. (Kaynak : AA)

Knightmare
17.Ağustos.2009, 04:49
Delgado ismi ordan silindi mi tadından yenmez :D

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:50
Ben hiç bir takımın üst kısma reklam almasını sevmiyorum. Çok kötü oluyor bu tipte formalar. Hayır işi felan orasına girmem ama ne Gs ne fb formalarının sırt tasarımları iyi değil. Eğerki veriyorsa 10 milyon euro sat vermezse boşver. 2-3 için koskoca kulübün formasını rezil etmeye gerek yok. Bjk için biraz daha farklı durum.

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2009, 17:29
Sosyal sorumluluk projesinde takımı için sorumluluk almayan kaptan..Bu örnek formaları kim hazırlıyor yahu?

anilton
18.Ağustos.2009, 00:18
Forma'da göğüs reklamı için görüşmeler başlamış...

Cola Turka ile yollar ayrılıp Mehmetçik Vakfı'nın rekmalı alınması için çalışıyormuş...

Bir kere daha gurur duydum...

Ama bunada bir kulp bulunur...

beşiktaşı tebrik ederim yanlız öndeki yazı gitmesiyle biraz para açığı olur

Sekopej
18.Ağustos.2009, 14:01
Eğer parasız bu reklamı alacaklarsa, evet çok hoş olur ama mesela yıllık 4 milyon geliri varsa forma reklamından bunun yarısını böyle vakıflara bağışlasa daha da hoş olmaz mı? Ya da Barcelona gibi, hem reklam alıp hem de o reklamdan alması gereken parayı ödese?

Sonuçta Yıldırım Demirören'e bağlı kulübün finansı, Demirören'in verdiği paraların yanında formadan gelecek paranın değeri çok azdır, bir nevi Demirören cebinden de karşılar formaya reklam almasa da. Ve reklamları da böyle sosyal kurumlara ayırarak büyük bir sorumluluk alıp, duyarlılık örneği göstermiş olur.

Nasıl ki bazı haftalarda sahaya pankartla çıktığında futbolcular hoş görüntüler ortaya çıkıyorsa, her Beşiktaş maçında bu reklamları görmek de hoş olur, dikkatleri böyle vakıflar üzerine çeker.

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2009, 14:55
Düşünülmesi bile yeterli tebrik ediyorum başkanı.

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2009, 16:25
Trabzonspor'dan da söz almış Türk Kızılayı başkanı. A Milli takımda da isimlerinin görünmesini istiyorlarmış.

Bu arada Delgado formalarına tepki koyanlar için buyrun :)

http://www.ajansspor.com/resim/nihat_arkadan_bjk.jpg

Fietra 10
21.Ağustos.2009, 22:14
Evet bugün okudum bende haberi..

Kızılay Trabzonspor'u bekliyor

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Turkcell Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'dan formasında Türk Kızılayı'nı taşımaya dair söz aldıklarını kaydetti.

Bordo-mavili takımın en yakın zamanda Türk Kızılayı'na formasında yer vereceğine inandığını ifade eden Küçükali, şunları söyledi: ''Bizim sloganımız 'Türkiye iyilikte birleşiyor'. Spor bir iyiliktir. Futbolda da 'iyilikte' birleşmek istiyoruz. Bütün takımlarımıza duyuru yapıyoruz. 'Gelin bu iyilikte beraber olalım.' Futlbolda da ortak bir konumumuz, ortak bir duruşumuz olsun. Burada biz Türk Kızılayı olarak bu işe talibiz. Bütün kulüp başkanlarımıza, taraftarlarımıza, yöneticilere duyuruyoruz.

Takımlarımız şu anda formalarına reklam almış olabilirler, ancak daha sonra o reklamların yeri boşaldıkça Türk Kızılayı'nı formalarında taşıyacaklarına inanıyorum. Türk Kızılayı Beşiktaş'ın formasına nasıl yakıştıysa, diğer takımların formasına da aynı ölçüde yakışır.''