PDA

View Full Version : Bu Nasıl TERBİYESİZLİK!!!

gezenti
11.Ağustos.2009, 20:46
Nil Karaibrahimgil'den Neşet Ertaş bombası
Nil Karaibrahimgil'den ikinci Neşet Ertaş çıkışı: "Kimse kimseyi tanımak zorunda değil ama sayemde Neşet Ertaş tanındı".

Nil Karaibrahimgil, "Neşet Ertaş'ı tanımıyorum" sözleriyle ilgili ikinci açılımını da Bugün TV'de Ali Atıf Bir'e yaptı: "Ne var bunda, Neşet Ertaş beni tanıyor mu acaba? Ki kimse kimseyi tanımak zorunda değil! Ama olay nedeniyle sayemde Neşet Ertaş tanındı.

Genç nesilden onu tanımayanlar vardı..." Çok tatlı bir adam Nil Karaibrahimgil, olayı medyanın büyüttüğünü söyleyerek, "Kendisine beni sormuşlar, 'Tanımak zorunda değil, gözlerinden öperim" demiş. Ne güzel söylemiş, çok tatlı bir adam" dedi. Karaibrahimgil, ünlü ozanla görüşmek istediğini de sözlerine ekledi: "Ona telefonla ulaşmak istiyorum, henüz yapamadım ama bunu gerçekleştireceğim." (Sabah )

Yaa sen kimsin Türkiyenin yetiştirdiği bana göre son yıllarda ki en büyük Ozan Neşet ERTAŞ a sayemde ünlü oldu diyorsun.Amerikalarda seminerlerde gideceğine kendi kültürünü bilde seviyesizliğini ortaya çıkarma.
Tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN...

Gangstaa
11.Ağustos.2009, 20:47
Bişey anladıysam arap olayım :D

King_91
11.Ağustos.2009, 21:14
Ben de anlamadım :D

Homer J.S
11.Ağustos.2009, 21:16
Şimdi bu Nil denen şarkıcı bozuntusu Neşet Ertaş'ı tanımıyormuş.. Bunu da basına söylemiş bugün.. Sonra basın gitmiş Neşet Ertaş'a söylemiş.. Neşet Ertaş'ta demiş ki "Tanımayabilir,gözlerinden öpüyorum" demiş.. İşte bunu söylemişler Nil'e o da demişki çok tatlı bi adam ona ulaşmak istiyorum.. Ben medyaya onu tanımadığımı söyleyince tanındı o demiş.. Şarkıcı bozuntusu Nil..

Sekopej
11.Ağustos.2009, 21:19
İlk kısma bakıyorum, sonra 3. parafrafı okuyorum, benim de kafam karıştı, 3. paragraf olmasa olay belli de, 3. paragrafta kim kimin hakkında ne demiş, karışık.

GebzeLi1907
11.Ağustos.2009, 21:21
Neşet Ertaş halk müziğinin en büyük ozanlarından biridir,Nil Karaibrahimgil'in bu dala ilgisi yoksa tanımaması normaldir çok medyatik bi isimde değil sonuçta ama benim sayemde tanındı gibi bi densizlik etmeside hoş olmamış.

Homer J.S
11.Ağustos.2009, 21:23
Burdaki paragraftan bende bi şey anlamadım,ama daha önceden okumuştum..

gezenti
11.Ağustos.2009, 21:31
Anlaşılmıcak ne var bende bundan bişey anlamadım 1 kere okudum direk anladım:):)
Nilin tanımaması normal ama Neşet Ertaşa benim sayemmde ünlü oldu demesi kadar densizve bişey yok.Neşet Ertaşın yaptığı besteler şarkılar onn yaşının 10 katından fazldır.Terbiyesizlikten başka bişey değil...

King_Theoden
11.Ağustos.2009, 21:31
Nil Karabilmemne o kim ki?

Homer J.S
11.Ağustos.2009, 21:33
Bi arada tek partili koalisyon diye bi şey söylemişti.. Siyaset bitirmiş..

Sekopej
11.Ağustos.2009, 21:33
O kadarını anladık yahu.:) Haber eksik yazılmış herhalde, 3. paragraftakileri okuyunca gayet normal bir durum gibi geliyor. Orasını anlamadım zaten.

İlk bölümde yaptığı densizlik ortada, ona laf yok.