View Full Version : Ukrayna - Türkiye / Hazırlık Maçı
anilton
12.Ağustos.2009, 00:53
http://img197.imageshack.us/img197/4541/trkiyep.jpg
Stad: Valeri Lobanovskiy
Hakem: Darko Ceferin
Yayın: TRT 1
Suicider
12.Ağustos.2009, 00:58
her ne kadar bazı takımlarımızın oyuncuları sakatlıklarını bahane edip kadrodan çıkarılsada eldeki oyuncularla güzel bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.ama ben emrenin yusufun sakatlığı olduğuna inanmıyorum hafta sonu lig maçında oynamaları için bahane bence eğer bu oyuncular hafta sonuda oynamassa inanırım ama iki oyuncuda 90 dakika oynıyacaktır h.sonu bizim arda da bilirdi sakatım diyip gitmeyi ki şuan en çok oyuncu veren takım galatsaray milli takıma ama en erken maçta gs nin cumartesi günü :S
Universal
12.Ağustos.2009, 01:05
Hazırlık maçlarında çok kötü performansımız var. Bu nedenle Ukranya önünde galibiyet yaşayacağımızı düşünmüyorum.
anilton
12.Ağustos.2009, 20:54
Ukrayna ciddi bir ekip.Bosna maçı öncesi böyle bir ekiple kendimizi sınamamız önemli...
Karşılaşmaya şöyle bir 11 ile çıkacağımızı düşünüyorum;
----------------Volkan-------------
Gökhan---Zan--Servet--Hakan
----------------Ceyhun----------
------------Hamit----Nuri-------
--Tuncay------------------Arda--
-----------------Nihat---------------
Cyzio
12.Ağustos.2009, 21:48
Terim kaybeder..
bugra 1905
12.Ağustos.2009, 22:24
Ukranya Çok İyi Bir Takım Hazırlık Maçlarında Kötü Oynadığımız Ortada Kazanamayız Bence
Ama Millilere Yürekten Başarılar
anilton
13.Ağustos.2009, 00:21
Ukrayna ciddi bir ekip.Bosna maçı öncesi böyle bir ekiple kendimizi sınamamız önemli...
Karşılaşmaya şöyle bir 11 ile çıkacağımızı düşünüyorum;
----------------Volkan-------------
Gökhan---Zan--Servet--Hakan
----------------Ceyhun----------
------------Hamit----Nuri-------
--Tuncay------------------Arda--
-----------------Nihat---------------
Kadro bu,sadece Ceyhun'un yerinde Ayhan oynuyor...
Hugo
13.Ağustos.2009, 01:38
Maçı neden şifreliyor trt yahu?
Redrum
13.Ağustos.2009, 01:41
Arkadaşlar şifrelemişler izleyemiyorum ya:(
Vergilerimizle ayakta duran TRT1 de milli maçımızı izleyemiyoruz!!
Crocodile1963
13.Ağustos.2009, 01:43
Devletin resmi yayın organı TRT, uydu kullanıcılarına yayınını şifrelemiş.
Pek birşey kaçırdığınız söylenemez. . .
Redrum
13.Ağustos.2009, 01:44
Anlayamadığım hiç bir yerde yok bu şifreler ya!! İnsan bi yayınlar dimi şifre budur diye??
Oghuse
13.Ağustos.2009, 01:46
İlk yarıdaki pas trafiğini beğendiğimi söyleyebilirim umarım daha fazla değişiklik olur farklı oyuncuları izleyebiliriz..
Bu arada Ayhan'ın saçlar ne olmuş öyle gözle görülür bir dökülme var..:D Yaşlılık..:p
PesimiSTyLa
13.Ağustos.2009, 02:01
Tuncay yazdı :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 yi yazdık. Servet. Asist Arda :)
Homer J.S
13.Ağustos.2009, 02:09
İzlemiyorum,TRT'ye protesto..
Suicider
13.Ağustos.2009, 02:10
3 oldu hamit
Clayman
13.Ağustos.2009, 02:10
Harika bir gol attık.. 3-0
King_91
13.Ağustos.2009, 02:11
coştuk yahu :D sadece fm'de olmuyomuş bu 10dk'da 3 gol saçmalığı demekki :zuhaha
DaveJones
13.Ağustos.2009, 02:12
coştuk yahu :D sadece fm'de olmuyomuş bu 10dk'da 3 gol saçmalığı demekki :zuhaha
7dk'da 3 gol :D Hamit harika aldı topu sol ayağına ya.
Crocodile1963
13.Ağustos.2009, 02:13
Sercan oyuna girdi Türkiye golleri sıralamaya başladı :)
Suicider
13.Ağustos.2009, 02:13
arda sakatlandı galiba en azından emre gibi yusuf gibi yalandan sakatlık uydurup milli takıma katılmamazlık yapmadı gs li oyuncular tebrikler
DaveJones
13.Ağustos.2009, 02:18
arda sakatlandı galiba en azından emre gibi yusuf gibi yalandan sakatlık uydurup milli takıma katılmamazlık yapmadı gs li oyuncular tebrikler
Ya ne alakası var arkadaşım şimdi. Saçma sapan konuşup ortamı germe. Emrenin, Yusuf'un kontrollerini sen yaptın heralde ?
eXcitinG
13.Ağustos.2009, 02:20
Ukranya nasıL kadro iLe çıktı.
Voronin, Sheva feLan oynadı mı ?
Bu arada yazdıkLar oLsun TRT. uydu kuLLanıcıLarını mahrum etmeye hakkın yok !
Suicider
13.Ağustos.2009, 02:21
Ya ne alakası var arkadaşım şimdi. Saçma sapan konuşup ortamı germe. Emrenin, Yusuf'un kontrollerini sen yaptın heralde ?
şu anda bana cvp vererek sen ortamı gerdin ortamı germeye hiç niyetim yok merak etme..bu oyuncular hafta sonu çıkıcak ve 90 dk oynıyacak ozaman anlarsınız ne demek istediğimi tartışmaya gerek yok
milli takım baya dağıttı ukraynayı doğru düzgün top bile yapamıyorlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ukranya nasıL kadro iLe çıktı.
Voronin, Sheva feLan oynadı mı ?
Bu arada yazdıkLar oLsun TRT. uydu kuLLanıcıLarını mahrum etmeye hakkın yok !
voronin yok sheva ikinci yarı girdi oyuna
PesimiSTyLa
13.Ağustos.2009, 02:24
Takım çok iyi oynuyor. 2. ve 3. gollerimiz cok güzeldi özellikle. Ukraynada da as oyuncular oynuyor. Kalecileri, Milevski, Tymoschuk, Sheva oynuyorlar.
Sheriff
13.Ağustos.2009, 02:25
Uydu yayınının şifrelenmesiyle trt'nin ilgisi yok, dış ülkelerin bağzılarında yayın naklen verilmediği için bu mecburi.. Şifreleri yayınlayabilirlerdi aslında ama yayınlamamışlar..
DaveJones
13.Ağustos.2009, 02:29
@ Malakaci: Böyle bi itham da bulunursan ortam gerilir zaten :) Neyse uzatmanın alemi yok, bu arada kusura bakma sert çıkmışım biraz.
Suicider
13.Ağustos.2009, 02:37
@ Malakaci: Böyle bi itham da bulunursan ortam gerilir zaten :) Neyse uzatmanın alemi yok, bu arada kusura bakma sert çıkmışım biraz.
önemli değil benimde sölemem yanlış oldu bunları ama garipsedim açıkçası aynı şey gs li oyuncularda olsa yine garipserdim sonuçta bugün ayhan nihat 45 dk oynadı çıktı emre ve yusufta eminim 45 dk oynayabilirlerdi sadece bana garip geldi.
maç bitti sayılır artık bence güzel bir prova yaptık gruptaki maç öncesi
Alicanfmfan
13.Ağustos.2009, 02:46
Defans blogu harikaydı özelikle eleştirlen Servet ve Gökhan zaten arda'yı anlatmaya gerek yok
Tebrikler milliler , tebrikler Terim'in ögrencileri.
Gangstaa
13.Ağustos.2009, 02:48
Takım olarak çok iyiydik,özellikle milli takımdada 10 numarayı Arda giymeli,attığı paslar açtığı ortalar çok iyiydi.Fatih Terim Kazımda ne buluyor hala anlayamadım.
Addolorato
13.Ağustos.2009, 02:51
Sheva vs. Servet , yıllar Sheva'dan çok şey alıp götürmüş.
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2009, 02:53
Bunu 3 kez dile getirip karşılık alınca da cevap verirsen ortam gerilir demek ortamı germek istiyorum ama geren ben değilmişim gibi davranılsın istiyorum demektir. Emre'nin, Yusuf'un doktoru sen misin ? Milli takım doktorlardan daha mı fazla tıp bilgin var ? Hatta olayı aşmışsın dışardan bakıp anlıyorsun oyuncuların sakatlıklarını. Milli formaya defalarca hizmet vermiş oyuncuları karalamak kimsenin haddine değildir. Oyuncular Milli forma için can atarlar. Ama riske edilmemeleri gereken bir durum varsa da riske edilmezler.
Maçta genel olarak bizim ağırlığımız hissedildi. Maçın geneline bakıldığında önemli pozisyonlar yakalayan taraf Milli Takımımızdı. Tuncay'la gelen golden sonra Ukrayna tamamen oyundan düştü. Özellikle 3. goldeki organizasyon güzeldi. Eğer 2010 Dünya Kupasına katılabilirsek Milli Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte hem gün hem de gelecek adına önemli işler başarabiliriz.
Tebrikler Milli Takımımıza.
Alicanfmfan
13.Ağustos.2009, 02:56
Ben sanmıyorum gidecegimizi bosna'yı yensek bile puan farkı 1 e iniyor zaten İspanya bosnaya yatacaktır öyle düşünüyorum o ispanyadan son dakika golünü yemeseydik 4'te 4 yapsak bile rakibi beklemek zorunda kalmayacaktık.
Suicider
13.Ağustos.2009, 02:57
Bunu 3 kez dile getirip karşılık alınca da cevap verirsen ortam gerilir demek ortamı germek istiyorum ama geren ben değilmişim gibi davranılsın istiyorum demektir. Emre'nin, Yusuf'un doktoru sen misin ? Milli takım doktorlardan daha mı fazla tıp bilgin var ? Hatta olayı aşmışsın dışardan bakıp anlıyorsun oyuncuların sakatlıklarını. Milli formaya defalarca hizmet vermiş oyuncuları karalamak kimsenin haddine değildir. Oyuncular Milli forma için can atarlar. Ama riske edilmemeleri gereken bir durum varsa da riske edilmezler.
Maçta genel olarak bizim ağırlığımız hissedildi. Maçın geneline bakıldığında önemli pozisyonlar yakalayan taraf Milli Takımımızdı. Tuncay'la gelen golden sonra Ukrayna tamamen oyundan düştü. Özellikle 3. goldeki organizasyon güzeldi. Eğer 2010 Dünya Kupasına katılabilirsek Milli Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte hem gün hem de gelecek adına önemli işler başarabiliriz.
Tebrikler Milli Takımımıza.
yorumun için teşekkür ederim profil resminde emre olan arkadaşım özür diliyorum emre için kötü bişey sölediğim için kusura bakmayın
Oghuse
13.Ağustos.2009, 03:04
İlk yarı ataklarımız çok etkisizdi Sercan'la beraber hem daha etkili olduk hemde etkili oyuncularını oyuna alan Ukrayna atakla beraber daha fazla açık vermeye başladı ve goller ard arda geldi. Güzeldi..
Volkan: Top gelmedi diyebilirim birkaç yan topta zamanlaması iyiydi.Hatasız oynadı.
Gökhan-Servet:Gökhan Servet ikilisini beraber ele almakta yarar var. İlk yarı onlara pek iş düşmedi.Tehlikeli yerlerde fauller yaptılar. Hatta 2. yarı o kadar çok faul oluyordu ki top rakibe geçtiği anda eğlenmek için indir Memati, Abdülhey vs. diyordum.. :D Beni kırmadılar. Servet golde iyi pozisyon aldı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
Hakan Balta: Birkaç topta kritik müdaheleler yaptı daha doğru zamanda doğru yerdeydi.Ancak bazen ataklarda geç kaldığını söyleyebilirim.
Gökhan Gönül: Onun kanadından pek sıkıntı yaşamadık diyebilirim iyiydi.
Nuri: Nuri bugün beğendiğim isimlerdendi iyi pas dağıttı. Umarım artık yeri garantidedir.
Arda: Arda'da her zaman olduğu gibi güzeldi.Arda içinde fazla söyleyecek birşey yok. Klasik Arda.
Tuncay:Tuncay bugün çok çabaladı ancak beklediğim Tuncay pek göremedim diyebilirim. O da iyidi. Defans arkasına sarkmaya çalışmaları, Arda ile pas trafiği çok iyiydi.Golde de zaten yine sarktı yine attı hatta topla kaleciyi geçtikten sonra defans müdahele ettikten sonra bir bakıma engellemek için kendini yere bıraktı gibi geldi. Akıllıcaydı.
Nihat: Uzun zamandır Nihat'ı izleyemiyorum bu maçta izleyemedik. Umarım toparlar.
Sercan:Forvette çok haraketliydi çok beğendiğimi söylemeliyim. Özelllikle goldeki hareketi müthişti orda atmak yerine pas vermesi takdire şayan.
Ceyhun: Top dağıtımı konusunda fena değildi ancak savunma konusunda o da tam bir felaketti. Yer yer iyi müdaheleler yaptı ancak o da Gökhan ve Servet gibi çok faul yaptı. Gereksiz faullerdi.Sol ayağını geliştirirse pas dağıtımı konusunda daha etkili olacağını düşünüyorum.Hatta Terim Gökhan'ın yerine Ceyhun'u oynatırsa çok daha iyi savunma yaparız.
Son not olarak bizde iyiydik ancak Ukrayna'da çok kötüydü. Ukraynanın kötü oynamasıyla iyi oynamamızda doğru orantılı oldu normal olarak.İsmail'in daha önce oyuna alımasını beklerdim almadı.
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2009, 03:05
yorumun için teşekkür ederim profil resminde emre olan arkadaşım özür diliyorum emre için kötü bişey sölediğim için kusura bakmayın
Mesele isimde değil; yaklaşım tarzında. Aynı durumda Emre de olsa bu böyledir Ali de olsa böyledir Veli de olsa böyledir. Aslını bilmediğimiz bir olay için oyuncuları eleştirmek yanlış.
Suicider
13.Ağustos.2009, 03:08
Mesele isimde değil; yaklaşım tarzında. Aynı durumda Emre de olsa bu böyledir Ali de olsa böyledir Veli de olsa böyledir. Aslını bilmediğimiz bir olay için oyuncuları eleştirmek yanlış.
ben sadece kendi düşüncemi ifae etmek istedim bugüne kadar forumda hiçbir tatsızlık yaşamadım kötü bir niyetim yok hiçbir kişiye karşı ama ben daha önce yazdığımı unutmuşum onu aynı şeyi tekrarlayınca yanlış anlaşılmış olabilir bir hatam olduysa k.bakmayın
Crocodile1963
13.Ağustos.2009, 03:11
Sercan'ın 1. ve 3. goldeki payı çok büyük. İlk golde Tuncay'a attığı ara pas, son golde ise topla birlikte dönmesi daha sonra topu Hamit'e aktarması takdiri hakediyor.
tarikko
13.Ağustos.2009, 03:15
Fatih Terim Kazımda ne buluyor hala anlayamadım.
Bu gozle bakarsan hic anlayamazsin zaten.
anilton
13.Ağustos.2009, 03:21
İlk yarı zaman zaman yaptığımız kısa,çabuk paslaşmalar,küçük üçgenler göze hoş geldi.Zaman zaman önde bastık ve oyunu kontrol ettik.İkinci yarıda Milevskiy,Shevchenko ve Nazarenko'nun girmesiyle birlikte hücumu düşünen Ukrayna arkada açıklar vermeye başladı.Buda Sercan,Tuncay gibi sprinter oyuncularımıza açık alan bıraktı.Neticesinde kısa süre içerisinde üç gol bulup işi bitirdik...
Ben Dünya Kupasına gideceğimize inanıyorum...
Takıma Emre,Semih,M.Topal,M.Aurelio gibi önemli isimler katılacak.Nihat,Tuncay,Hamit daha hazır hale gelecek...
Tuncay Milli takım için inanılmaz derecede önemli bir isim.Hücumda herşeyi yapıyor.Adam eksiltiyor,ikiye bire giriyor,şut atıyor,kafaya çıkıyor,sırtı dönük top alıyor,sağa sola deplase oluyor.Bunun yanında pres yaparak,topsuz oyunda da var olmaya çalışarak takım savunmasınada katkıda bulunuyor...
Savunmada ise aynı şeyleri Servet için söylemek mümkün.Onsuz bir Milli takım savunması düşünemiyorum.Tekrar belirteyim,G.Zan-Servet ikilisi sakatlık,ceza vb gibi durumlar söz konusu olmadığı sürece bankodur...
Arda zaten en yaratıcı,en özel isimlerin başında geliyor.Bugün yoğun tempodan olsa gerek fazla etkili olamamasına rağmen bir orta ile işi bitirdi...
Hamit orta sahanın vazgeçilmez ismi.O iyi olduğu zaman Milli takımın orta sahadaki direnci gözle görülür şekilde artıyor.Çift yönlü oyunuyla hem hücumda hem savunmada katkıları takdire şayan...
En sevindiğim olay ise Nuri'nin form grafiği.Milli takımda son 3 maçtır(Azerbaycan,Fransa,Ukrayna) mükemmele yakın oynuyor.Eski yumuşak,çıtkırıldım Nuri gitmiş,yerine basan,topa kayan,ikili mücadeleye giren Nuri gelmiş.Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren Dortmund'ta formayı almasıda etken bunda.Bunun yanında önplana çıkıp top isteyen,sağa sola açan,takımı rahatlatan paslar atabilen bir Nuri var...
Tebrikler Milli takım...
PesimiSTyLa
13.Ağustos.2009, 03:29
4te 4 Yapip Dünya Kupasına katılacagımıza inancım tam. Bizim takım hep bıçak kemiğe dayandıgında oynuyor. Yine öyle bir dönemdeyiz ve gerekeni yapacagız. İspanya Bosnaya yatacak söylemleride hep hurafe. Kimse kimseye yatmaz. Fakat bizim buralarda hep yatar muhabbeti yapılır.
Çok iyi takımız ve dahada iyi olma yolunda ilerliyoruz. Yeterki sakatlık falan yaşamayalım.
Cengo
13.Ağustos.2009, 03:33
Çok kaliteli bir takımız, şu topu koşturmayı daha iyi becerebilsek ...
Alicanfmfan
13.Ağustos.2009, 03:38
Yatar , yatar Emre :)
KaPaLı
13.Ağustos.2009, 12:16
Gelip böyle yazıyosunuz ondan sonrada tahrik var diyosunuz. Emre Denizlispor maçında sakatlandı arkadaşım. Hafta içinde antrenmanlardada bulunmadı. Bilip bilmeden sallama.
Arka adalesinde ağrı şikayeti olduğu bildirilen kaptanımız Alex'in yanı sıra tedavileri süren Roberto Carlos ve Emre antrenmana katılmazken, Semih ve Edu takımdan ayrı koşu yaptı.
Beklediğim skor değildi aslında. Ukrayna takımınıdan daha iyi oyun bekliyodum ama bizim ortasahamız onları yıldırdı. Nuri - Hamit - Ceyhun ortasahası daha iyi oldu. Ayhan varken biraz yumuşak kaldı. Ceyhun fiziğiyle çok iyi kapatıyo bölgesini.
Tuncay - Arda yine bildiğimiz gibi zaten. Sercan girdikten sonra takım daha iyi oynamaya başladı çünkü Sercan hem çok gezindi hemde çok iyi top sakladı. Zaten 2 asist yaparakta gösterdi kalitesini.
Gökhan - Servet defansından çok korkuyorum her an patlamaya hazır bomba gibiler. Bide topla çıkma sevdaları yokmu orda yüreğim ağzıma geliyo :D inşAllah grup maçlarındada bu oyunumuzu sürdürüp Afrika'da yerimizi alırız.
Melekovic
13.Ağustos.2009, 13:41
Diğerleri hakkında konuşmayacağım.Ceyhun'u çok beğendim cesareti vardı ve çok güzel alan kapadı.Nuri çok değişmiş üzerindeki forma numarası gibi futbol oynadı. Gökhan Zan anca Servet'in yedeği olur skora aldanmamak lazım bir takımda benzer özellikli iki bek yanyan oynamaz ,onların açığı kapansın diye geriye koşturuyolar.Merkez beklerden biri muhakkak top yapmasını bilmeli. Ama suç onlarda değil bizdeki defans oyuncularına öğretim sistemi öyle.Kap topu yolla taca. Top yere indiği her an tehlikeli oldu. Bu yüzden geri gelen kişi sayısı bir fazla hep. Ondan sonrada Servet Gökhan Zan yanyana güzel oynuyormuş gibi gözüküyor. Servet'in top yere inince tehlikede kalma gibi bir derdi yok zaten top ondan yere inmiyor :D :D :D
Sercan'ı beğendim ,başta biraz tutuktu nerde duracağını kestiremedi ama kendine güveni gelince çok iyi oynadı.
Son sözde Kazım'a. Futbolunu çok severim ama herkes ileri geri koştururken bir lakayıtlık içinde durduğun yerden etrafı seyredersen o forma sana fazla. Ama arkadaşları gibi çalışsın her zaman takımda yeri var. Kazım Tuncay'a bakıp örnek olmalı.
Diğerleri zaten bildiğimiz gibiydi.
yaman76hakanFB
13.Ağustos.2009, 15:25
Sağ kanatı Gökhan Gönül ve Hamit adeta domine etti..Bence çok uyumlu oynadılar.. Bu futbol ilerisi için umut verdi..İşimiz çok zor ama niye olmasın?
TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2009, 16:13
Milli maç öncesi sakatlığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Emre Belöoğlu'nun 3 gün sonra oynamasına Fatih Terim açıklık getirdi.
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Ukrayna maçında sakat oldukları için oynamayan ancak hemen ardından lig maçına çıkan Mevlüt Erdinç ve Emre Belözoğlu'na kendisinin izin verdiğini söyledi.
Terim, "İkisini de riske etmek istemedim. Spekülasyon yapacak herhangi bir durum yok. İkisine de Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarında çok ihtiyacım var.
Herhangi bir oyuncumun sakatlanmasını istemem" diye konuştu. Ukrayna maçında yer almayan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı maçın yıldızı olurken, Paris Saint Germain'de forma giyen Mevlüt Erdinç de, takımının Le Mans'ı 3-1 yendiği karşılamada takımının ilk golünü kaydetmişti.
Aktifhaber (http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=240179)
anilton
19.Ağustos.2009, 16:19
bu oyuncular hafta sonu çıkıcak ve 90 dk oynıyacak ozaman anlarsınız ne demek istediğimi tartışmaya gerek yok
Yusuf Şimşek sakatlığı dolayısıyla Antalyaspor maçında forma giyemedi ve hala takımla çalışmalara başlamış değil...
Bundan sonra bin düşünüp bir yazınız.İşkembeden sallamayınız...