View Full Version : Hasan Şaş'a Süper TekLif !..
BurakMania
13.Nisan.2006, 13:59
Hasan Şaş'a süper teklif
http://www.fotomac.com.tr/2006/04/10/im/BBE03A9035AAEB40B8F759FCb.jpg
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hasan Şaş'a Bordeaux takımının transfer teklifinde bulunduğu ifade edildi... Bu sezon sözleşmesi biten Hasan Şaş'ın Bordeaux'nun 2 milyon euro'luk teklifine sıcak baktığı öğrenildi.
Fransa yolcusu
Gelecek sezon için şimdiden kolları sıvayan Bordeaux, 2 milyon euro'yu gözden çıkardı.
Fransa Ligi'nde Lyon'un ardından ikinci sırada yer alan Bordeaux, Hasan Şaş'a kancayı attı. En başarılı sezonlarından birisini yaşayan yıldız oyuncuyu takibe alan Fransız ekip, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Hasan'ı mutlaka kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer için Bordeaux'nun 2 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.
Galatasaray
bırakmıyor
Daha önce Galatasaraylı taraftarlarla ters düşen ve sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını açıklayan Hasan'ın şu an bir sorun olmamasına karşın yurt dışında oynayan futbolcular arasında yer alabilmek için bu transfere "Evet" diyebileceği belirtiliyor. Öte yandan Galatasaray'ın Hasan'ı bırakmaya niyeti yok. Tarafların birkaç hafta içinde masaya oturacağı öğrenildi.
kaynak: Fotomaç
Nedvedmania
13.Nisan.2006, 14:20
nben demiştim gidecek diye ama inanmadılar :)
Frank_Castle
13.Nisan.2006, 14:30
aman gitsin ..bu formunu sırf gidecek takım bulabilmek için yakaladı zaten ..
gs de kalırsa seneye o top ezen hasan geri döner
zargı
13.Nisan.2006, 14:45
hiç bi yere gitmez hasan bence
Burak Duran
13.Nisan.2006, 15:05
kaynak: fotomaç ötesi yok beyler :D boş şey bunlar
nart_susruko
13.Nisan.2006, 15:41
evet kaynakta bir problem var ama yine de belli olmaz Hasan Avrupaya gitmek isteyebilir...
Maymuncuk
13.Nisan.2006, 16:57
kaynak: Fotomaç
Ben başka birşey demem...
Ama teklif gerçekse iyi para..Şu anki kadro itibari ile gitmemesi görüşündeyim ama seneye trasnfer falan olursa gitsin bence..Ama bu paranın altına gitmemeli..
Burak Duran
13.Nisan.2006, 17:01
hasan giderse beleşe gidecek çünkü sözleşmesi bitiyor ama böle bir kalleşlik yapmaz çünkü hasanı hasan yapan galatasaraydır ve Hasan karakterinde biri bunun karşılığını böle vermez
Berkaiser
13.Nisan.2006, 17:16
Bence gitmeyecek.
meddah
13.Nisan.2006, 17:28
Başlıktaki Dolar işaretleri transferle alakalı değildir diye tahmin ediyor ve düzeltiyorum..
Eray Dengiz
13.Nisan.2006, 17:32
Teklif güzel bir teklif. Ama kaynak fotomaç olunca uzak duracaksın. Pek inandırıcı gelmiyor artık resim sitede görmeden..
mertcan1304
13.Nisan.2006, 17:43
Bence hasan şaş galatasaraydan ayrılmaz.Ayrılsa bile kendini hasan şaş yapan klübe bir katkı sağlamadan beleşe ayrılmaz.
jacke
13.Nisan.2006, 19:11
Bence hasan şaş galatasaraydan ayrılmaz.Ayrılsa bile kendini hasan şaş yapan klübe bir katkı sağlamadan beleşe ayrılmaz.
hangi galatasaray lı kendi kulübüne katkılı sağlayıp gittiki hasan gitsin.İntere beleşe giden emre,hakan şükür,okan yada milana giden ümit davalamı yoksa bi zamanlar blackburna giden hakan ünsal mı :) hepsine sorsan doğuştan gs liyiz derler ama gidince sonuçta profesyonaliz derler :D
mertcan1304
13.Nisan.2006, 19:19
:D :D :D
hangi galatasaray lı kendi kulübüne katkılı sağlayıp gittiki hasan gitsin.İntere beleşe giden emre,hakan şükür,okan yada milana giden ümit davalamı yoksa bi zamanlar blackburna giden hakan ünsal mı :) hepsine sorsan doğuştan gs liyiz derler ama gidince sonuçta profesyonaliz derler :D:D
Senin dediğinde doğru ama ben hasanın öyle birşey yapıcağını düşünmüyorum.:D :D :D
Cancanokan
13.Nisan.2006, 19:55
Abi bence hasan gitsin hem cimbom parada kazanır
mertcan1304
13.Nisan.2006, 19:59
Abi bence hasan gitsin hem cimbom parada kazanır
Arkadaşım hasanın bu yıl sözleşmesi bitiyor.O yüzden gitse bile galatasaraya bir katkı sağlamayacak.
Gravity
13.Nisan.2006, 20:28
Gidenin yolu açık olsun ancak "Dönüşüm olur." diye de düşünmesin.
emirduman
13.Nisan.2006, 22:03
Hasan'ın gideceğini sanmıyorum, en azından Bordeux'ya...
TüMeR_yAğıZ
14.Nisan.2006, 00:52
hasan çok iyi bir futbolcu tek kusuru tam bir profesyonellik gösterememesi.buda tabiki türk futbolcularının genel sorunu.fransaya gitmesi kariyeri açısından olumlu olur yalnız bence şampiyonlar liginde oynayacak olan bir galatasarayı bırakmaz.
TaşkınMahmut
14.Nisan.2006, 00:55
Aman gitsinde forvete Luca Toni yi alalım Fiorentinadan. Orta Sahayada Fioreyi alalım :)
Jesus_FB
14.Nisan.2006, 01:10
Hasan ispanya ligine çok yakışır gitsin artık avrupa görelim birazda burda dura dura paslandı zaten
dinaMYt
14.Nisan.2006, 01:44
3 sezon evvelde floryadan ben avrupada oynamak istiyorum diye çıkıp gitmişti sonunda takım bulamayıp boş mukavele imzaladı.hadi o zaman tecrübesizdi şimdi tekrar bu hatayı yapmaz sanırım.
BurakMania
14.Nisan.2006, 01:54
Aman gitsinde forvete Luca Toni yi alalım Fiorentinadan. Orta Sahayada Fioreyi alalım :)
sol kanata vicente defansa terry :D hasan dunya kupasındaki super formundan sonra gidecekti bu saatten sonra gitsede avrupa hayalini gerceklestirmekten baska hiç birsey olmaz gibime geliyor
Burak Duran
14.Nisan.2006, 13:39
Hasan ispanya ligine çok yakışır gitsin artık avrupa görelim birazda burda dura dura paslandı zaten
hasanı avrupada mı görmek istiyosun yada galatasarayda görmek mi istemiyosun çok iyi oynadığı için ?? :D:D
zargı
14.Nisan.2006, 14:05
abi neden bordeaux' gitsin o takımdan kat kat büyük bi takım olan GALATASARAY'da oynuyo zaten hee para için gidiyosa önceden para için GALATASARAY'ı bırakanları gördük bir bir rezil oldular....
Jesus_FB
14.Nisan.2006, 14:28
hasanı avrupada mı görmek istiyosun yada galatasarayda görmek mi istemiyosun çok iyi oynadığı için ?? :D:D
çok iyi oynadığı için değilde futbol dışı hareketlerini görmek istemiyorum artık :D
barman
14.Nisan.2006, 16:31
2m az yaa!!!!!
tombul taho
14.Nisan.2006, 16:48
fotomaçın söylediğine hiç bi zmn inanmadım ama gene de böyle bişey warsa sanmıyorum fransaya gitsin!
nic-39
14.Nisan.2006, 18:01
bugun hasanın menajerı acıklama yapmıs..roma-marsilya bi de bi takım daha teklıfte bulunmus..bence gıtsın..avrupada cok topcumuz olsunkı bıraz ovunelım..tuncay-volkan falan da gıtsın:)
Burak Duran
14.Nisan.2006, 18:15
bence hasan giderse biz kimseyi alamayız seneye orda artık sabri oynar
10_Osmanozc
14.Nisan.2006, 20:29
Haber doğruysa gitsin bence Hasan'ı sevmesem de.