Log in

View Full Version : Beşiktaş - Antalyaspor [ TSL 2. Hafta ]

goosfraba
12.Ağustos.2009, 12:45
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/12/1086.jpg (http://urlal.com/bn)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Ağustos.2009, 12:58
Kendi sahamızda (seyircisiz olmasına rağmen) Antalyaspor'u rahat bir şekilde geçeriz düşüncesindeyim...

Homer J.S
12.Ağustos.2009, 13:33
Beşiktaş'ın çok çok rahat geçeceği bir maç olur..

Lucas Neill
12.Ağustos.2009, 14:58
Maç neden seyircisiz oynanıyor?

KanaKe
12.Ağustos.2009, 15:03
sanirim gecen seneden kalan cezalari var

yaman76hakanFB
12.Ağustos.2009, 15:08
Beşiktaşın bu hafta takılacağını sanmıyorum..Geçen sezon Antalya ile beş resmi maç yapmış ve hepsini kazanmışlardı..Bu sezonda bir sürpriz beklemiyorum..Keşke yanılsam!

anilton
12.Ağustos.2009, 15:42
Geçen seneden kalan cezamızdan dolayı bu maç seyircisiz oynanacak...

Antalya'da özellikle savunmada sıkıntı var.Bunları değerlendirip rahat bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum...

Antalya yine Balili ile kontra arayacaktır...

eXcitinG
13.Ağustos.2009, 16:17
O kadar rahat oLacağımızı sanmıyorum ben sizin aksinize. Forvet hattımız inanıLmaz derecede formsuz ve toparLanmaLarı öyLe bir haftada da oLmamıştır. Yine kazanırız, ama öLüp,öLüp diriLipte kazanırız.

tarikko
13.Ağustos.2009, 23:39
Besiktas`in evinde seyircisiz olmasina ragmen bu maci kazanacagini dusunuyorum.Antalyaspor`da direnecektir ama cok sanslari yok bana gore..

anil luque
14.Ağustos.2009, 02:05
Ben de çok rahaat olmayacagımızı dusunuyorum .. Yıne 1-0 2-1 gıbı stresli bi skorla kazanırız

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2009, 02:56
Bencede kolay kazanamayız.Kazanırız ama stresli bir skorla kazanırız diye düşünenlerdenim..

brotha
14.Ağustos.2009, 07:17
bende zor kazaniriz diyorm

enzo
14.Ağustos.2009, 22:28
Maçın başında gol bulamazsak işimiz zor.

anilton
14.Ağustos.2009, 22:42
Ben hariç herkes zorlanıcaz,rahat kazanamıyacağız diyor...

Rahat olun,rahat kazanırız...:)

Bu arada Ekrem döndü,bu hafta sahadaki yerini alabilecek...

Varonil
14.Ağustos.2009, 23:25
Ekrem'in sakatlığının ardından takıma dönmesi Beşiktaş adına olumlu bir gelişme oldu.

Beşiktaş'ın kazanabileceği bir maç.Antalyaspor futbol adına olumlu oyun ortaya koyabilen bir ekip.Beşiktaş erken bir gol bulursa maçı kopartır,yoksa galibiyet o kadar kolay olmayacaktır.

eXcitinG
17.Ağustos.2009, 13:26
VaLLa Bobo bu maçta kendini gösteremez ise İnönü de ki iLk maçta taraftardan bir güzeL fırça yer. RakipLerin kazandığı haftada kazanmamız gerek. BakaLım..

Fernando Gago
17.Ağustos.2009, 18:06
İnönü stadında seyircisiz geçen bir maçın zevk verme ihtimali yok Sahadaki futbol ne kadar iyi olursa olsun Tribünlerin sesi duyulmadığı sürece sıkıcı olacaktır

Bu maçı Beşiktaş rahat kazanır bence Bobo'nun büyük ihtimalle son maçı olacak golle veda etmek için bu akşam iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum

eXcitinG
17.Ağustos.2009, 20:24
Bobo takımda kaLacağın açıkLadı. Son maçı değiL.

brotha
17.Ağustos.2009, 23:50
kadro belli oldu,

hakan, erhan,ferrari,sivok,uzulmez,fink,ernst,nihat,tello ,bobo,nobre

bobo solda oynuyo yine, umarim iyi oynar.

ismail yedek kalmis.

yedeklerde: korcan,ismail,necip,holosko,ugur,ridvan ve ekrem var sanirim.

anilton
17.Ağustos.2009, 23:51
İlginç bir kadro ile sahadayız;

--------------Hakan------------

Erhan---Sivok---Ferrari-----Deli

---------Ernst---Fink-----------

-------------Tello--------------

Nihat--------Nobre---------Bobo

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 23:51
--------Hakan-----------
Erhan - Ferrari - Sivok - İbo
--------Ernst - Fink------
--Nihat - Tello - Bobo--
--------Nobre-----------

Kadrosu bu Bjk'nin.
İsmail yedek, İbo ilk 11.
Anıl ben sana demiştim İso önce bi İbo'yu kessin diye :icon_smile:

anilton
17.Ağustos.2009, 23:54
Kardeşim M.Denizli'nin takımında kimsenin yeri banko değildir.Her maç farklı 11 ile çıkar.Ama İsmail elbette ilk tercih...

Alışık olmadığı şekilde çok maç oynadı üstüste,milli takıma gitti.Bu hafta Deli takımla daha çok çalıştığı için onu tercih etmiş...

Ne yani Hakan Volkan'ın yedeği mi?:)

anilton
18.Ağustos.2009, 00:06
Bu arada TFF'den izinler alınmış.KIZILAY reklamı ile çıkacağız...

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 00:06
MD'den öyle cok rotasyon görmediğim için :p
Hem Evra gelse kesemez İbo'yu :D

anilton
18.Ağustos.2009, 00:08
M.Denizli'den rotasyon görmedin mi?

Bu ülkeye rotasyonu getiren Mustafa Denizli'dir Emre...:)

brotha
18.Ağustos.2009, 00:15
Mustafa Denizli rotasyonu en cok becerebilen yerli teknik direktordur.

Gecen sene bakin maclara, lazim oldugun yusuf oynamis kurtarmis maci,

gerektiginde bobo oynamis kurtarmis,

nobre kurtarmis holosko kurtarmis, delgado kurtarmis,hepsinin payi var sampiyonlukda, buda Mustafa Denizli sayesinde.

anilton
18.Ağustos.2009, 00:22
http://resim.haber1903.com/icerik/sessiz_mac10.JPG
http://resim.haber1903.com/icerik/sessiz_mac9.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/sessiz_mac7.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/sessiz_mac6.JPG

brotha
18.Ağustos.2009, 00:22
bu arada nihat da 2-3 haftalik idmanli olmasina ragmen, ilk 11 de cikiyor.

Mustafa Denizli haftalardir Nihat'i kadroya uyum saglamasi ve mac kondusyonu artmasi icin cok cabaliyor, takimin basarisini etkilemek ugruna mumkun oldugunca fazla oynatiyor.Umarim Nihat da en kisa zamanda 100 de 100 e gelir.

Ayrica Bobo da o kadar spekulasyona ragmen Denizlinin en cok guvendigi oyunculardan birisi.

World Hollow o1
18.Ağustos.2009, 00:25
http://resim.haber1903.com/icerik/sessiz_mac10.JPG

bu neee yaaaaaaa :(

Addolorato
18.Ağustos.2009, 00:38
http://resim.haber1903.com/icerik/sessiz_mac6.JPG

:n: :n:

brotha
18.Ağustos.2009, 00:59
nihat,bobo,ernst iyi basladilar.

tello biraz daha etkili olsa ve iyi top kullansa rahat kazaniriz.

ayrica finkden bugunde gol gelirse sasirmam.

bu arada belestepedende besiktasim sen cok yasa tezahuratlari duyuluyor :D

brotha
18.Ağustos.2009, 01:15
dakika 31 bana gore cok net penalti.

antalyasporlu oyuncunun topla alakasi yok ibrahimin kafasina kafa atiyor.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 01:17
dakika 31 bana gore cok net penalti.

antalyasporlu oyuncunun topla alakasi yok ibrahimin kafasina kafa atiyor.

Alakası yok yahu. 2 oyuncuda topa bakıyor, tokuştular.

World Hollow o1
18.Ağustos.2009, 01:23
kavga mı çıktı yahu maçta kafa atmalar falan :D

brotha
18.Ağustos.2009, 01:23
topa bakmakla ne alakasi varki, faul olmasi icin illa kasti hareketmi lazim?

bir oyuncu topa tekme sallayip , hucum oyuncusu ondan topu kurtarip ayagina isabet ederse faul olmuyormu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nihat cok net bir pozisyonu harcadi, bobo ya pas atsa bos kale.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 01:28
Nihat ve Nobre ile 2 net poisyonu var Bjknin. Nihat bir an önce gol atayım derdinde sanırım. Pas verse Bobo boş kaleye aatacaktı. Şutu cok kötüydü.
Nobre'nin kafa vurusu da sans eseri ömerin kafasına carptı.

1 dklık uzatma.

Addolorato
18.Ağustos.2009, 01:33
Nobre'nin headshot'ı ve Tello'nun Orhan Ak'ı kısırlaştırması dışında fazla bi ekşın olmadı ilk yarı. Ortada geçen bir maç. İlk yarı Erhan'ı beğendim sürekli hücumu düşünmesi iyi.

sakary Ali
18.Ağustos.2009, 01:33
Ömerin kurtardığı top harikaydı nefisdi diyecek birşey yok.

bencede nihat bir an önce gol atayım derdinde Bobo sanki kendini S.Etienne kulübüne beğendirmek için çok çabalıyor.

bence beşiktaş bu oyun sistemiyle devam ederse duran top harici gol atması zor gözüküyor

Cengo
18.Ağustos.2009, 01:35
Gerçi atıştırayım derken izleyemedim ilk yarıyı ama olmasa da izleyemezdim, seyircisiz maçın zevki yok, maçın tuzu biberi seyirci. Böyle uykusu geliyor insanın :/

GebzeLi1907
18.Ağustos.2009, 01:43
Gerçi atıştırayım derken izleyemedim ilk yarıyı ama olmasa da izleyemezdim, seyircisiz maçın zevki yok, maçın tuzu biberi seyirci. Böyle uykusu geliyor insanın :/

vallahi ben uyukladım bi ara
maçta tempoda hiç yok ikinci yarıyı izlemiycem cok kötü maç oluyor
antalya sürekli faul yapıyor uyuklamadığım bölümde gördüğüm..
ikinci yarı Beşiktaş biraz daha yüklendikçe artacaktır tempo ama seyircisiz gerçekten cok zevksiz oluyor maç..

World Hollow o1
18.Ağustos.2009, 01:59
Nobre'nin headshot'ı ve Tello'nun Orhan Ak'ı kısırlaştırması dışında fazla bi ekşın olmadı ilk yarı. Ortada geçen bir maç. İlk yarı Erhan'ı beğendim sürekli hücumu düşünmesi iyi.

avrupa maçlarında izle 5 defa çıksın o adam çok büyük topçu olur ;)

bakma şuan çok rahat oynuyor Erhan çıksın şöyle kanat adamları etkili hızlı teknik o zaman görürüm ben o Erhan ı :)

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2009, 02:18
Nobre,Fink yerine Uğur,Holosko oyunda.(DK 65)

72. Holosko gol

1-0 :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
78.dakika

2-0 Tello

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 02:24
Tello 2 kere denedi olmamıştı, 3. de atar demiştim frikikten cok güzel attı 2-0. Bjkde sahanın en iyisi.

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2009, 02:38
Tebrikler Kartal'ım :)

sakary Ali
18.Ağustos.2009, 02:45
Bu senede son 15-20 dakikada gelen goller bizi galibiyete taşıyacak gibi :)

I3esiktas
18.Ağustos.2009, 02:57
Takım yavaş yavaş Oturacak daha iyiye gidiyoruz. Umarım Şu alışma döneminde fazla puan kaybetmeyiz ilerde sorun yaratabilir.

anilton
18.Ağustos.2009, 03:19
Maça yine F.Bahçe ve İBB maçlarındaki gibi geri dönüşü olmayan kanatlar ile başladık.Maç başlarken F.Ceylan ve Zitouni gibi iki iyi kanat oyuncunsunun bu fırsatları değerlendirebileceğini ve kanatlardan etkili ataklar yiyebileceğimizi düşündüm.Çünkü Nihat ve Bobo bırakın geri dönmeyi kanada bile gelmiyorlar.Forveti üçlüyorlar.Ama hem Zitouni karşısında Üzülmez hemde Fatih karşısında Erhan gayet başarılıydılar...

Antalya'nın hücum için geriye tek alternatifi kalıyordu.Topu ileri şişirip Veysel'in kafaya çıkışları ile Balili'yi arkaya sarkıtmak.Veysel tam anlamıyla Ferrari'nin gazabına uğradı.Hiç abartısız 30 topa vurmuştur Ferrari kafasıyla.Bugün sahanın en iyilerindendi.Balili'de Sivok'un markajında adım atamadı...

Bu iki stopere Ernst'in de yardımıyla takım savunması başarılı işledi.Nitekim Antalya'nın kaleyi bulan tek şutu var.Oda Veysel'in Hakan'a idmanda kalecilerin üstüne atılan şutlardan atmasıyla oldu.Geçen hafta İBB maçında da kaleyi bulan tek şut vardı,oda gol olmuştu zaten.Bu bağlamda takım savunması hemde hücum kanatlarından hiç yardım gelmemesine rağmen çok iyi...

Hücum anlamında ise çok kopuk kaldık bazı dakikalarda.Bir 5 dakika yerden kısa tek paslarla çok organize hücum ediyoruz.Ama ardından 10 dakika tempo düşüyor.Buda Bobo ve Nihat'ın pas alışverişine katılmak yerine ceza sahasına hapsolmasından kaynaklanıyor...

Top hiç sevmiyor bizi.Geçen hafta çizgilerden çıkan,rakibin kafasına çarpan toplara bugünde çok komik bir pozisyon eklendi.Tello,Bobo ve Erhan'ın süper paslaşması sonucunda Erhan'ın Nobre'ye mükemmel ortası yine Nobre'in aynı güzellikte kafası ve Ömer'in mükemmel kurtarışı...:D

Nihat'ta iki net pozisyon harcadı bugün.Birinde Bobo'ya verse boş kaleye yuvarlayacaktı,o kaleyi tercih etti az farkla auta gitti.Diğerinde araya kaçıp dönüp vurdu,köşeye giden topu Ömer tokatladı.Bunların dışında Nihat bugün hareketliydi.Kendine geliyor yavaş yavaş.Holosko'nun golüne asisti yaptı.Tello'nun attığı frikiği yaptıranda Nihat'tı.İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Nihat izleyeceğiz...

Yorulan Fink'in yerine Uğur'un girmesi takımı olumlu yönde etkiledi.Holosko'nun golünün başlangıcını yaptı.Önde bastı,orta alanı diriltti...

İkinci yarının ilk 15 dakikası biraz bocaladık ama sonra toparlandık.Özellikle golden sonra çok iyi oynadık.Kontrolü elimize aldık.Hatta bir ara 30-40 pas yaptık rakibe vermeden.Fark artabilirdi ama Ömer şanslı günündeydi.Hakkını yemeyelim iyide kurtarışlar yaptı.S.Özkan'ın şutunu direk dibinden çok iyi çıkardı...

Tello'yu anlatmaya gerek yok.İlk yarı etkisizdi.İkinci yarıda maçı aldı götürdü...

Bir sözümda hakeme...

Dört beş tane avantaj pozisyonunda durdurdu oyunu.Maç boyunca 26 tane faul yapan Antalya'lı oyunculara ne bir kart verdi ne uyarı yaptı.Balili 3 defa topa eliyle müdahele etti,2 defa düdükten sonra topa vurdu.Bir uyarı dahi yok.Ama kurallar gereği en az 2 defa kırmızı kart görmesi gerekirdi.Seyirci olmayınca çıkarmadı bu kartları...

Tebrikler Beşiktaşım...

SAİT71
18.Ağustos.2009, 03:47
beşiktaşı tebrik ederim bu galibiyet şarttı.

anil luque
18.Ağustos.2009, 03:48
Her şeyden önce Ömer'in mükemmel kurtarışıyla? başlamak istiyorum .. Top çarptıktan sonra kale içine yvarlandı, komikti .. =)

İlk yarı yine telaş içinde bir an önce gol bulayım modundaydık dolayısıyla fazla pozisyona giremedik. İkinci yarıda ilk 10 dakika hariç daha kontrollü ne yaptıgını bılen bır takım huvıyetıne burunduk kı bu da gollerın gelmesın de cok etkılı oldu. Holosko bir defa daha bu takım ıcın ne kadar onemlı bır oyuncu oldugunu gosterdı. Tello son pasları daha iyi attıgı takdırde pekala 10 numara olabılr. Rüştü, Toraman, Ekrem, Yusuf gibi eksıkler varken bile kadromuz güçlü, yedekte Serdar, Holosko, Ugur gıbı oyuncularımız var.. Bu kadro derınlıgı ılerde cok ısımıze yarayacak ..

anilton
18.Ağustos.2009, 03:53
Maçın hakemini beğenmediğimi söyledim ama ilk yarı hücum ettiğimiz kale tarafındaki yardımcıyı tebrik edeyim.Şu iki kritik pozisyonu süzebildiği için.Demek ki bu milimetrik pozisyonları süzebilen yardımcı hakemler varmış;

http://resim.haber1903.com/icerik/bjk_antalya_lig_fink_ofsayt.JPG
http://resim.haber1903.com/icerik/bjk_antalya_lig_nihat_ofsayt.JPG

Alicanfmfan
18.Ağustos.2009, 04:41
İkisine ofsayt calmıslar ise harika bir iş yapmıslar kacırmamıslar bile

SAİT71
18.Ağustos.2009, 04:55
Şu iki kritik pozisyonu süzebildiği için.Demek ki bu milimetrik pozisyonları süzebilen yardımcı hakemler varmış;

Fenerin golünü kastediyorsanız buradaki açı ile oradaki açı tamamen farklı. Başka alanda oyuncu yok. Gayet açık ve net görünüyor. Tabiki tebrik ederiz ama iki pozisyon tamamen farlı yani açısal olarak başka oyuncuların olmaması felan o açıdan farklı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıyetten ilk resimde ofsayt yok gibi görünüyor. Eğer ona çalınmışsa galiba BJK atağı Beşiktaş'ın pozisyon gitmiş.

eXcitinG
18.Ağustos.2009, 12:42
Bizim oyun sistemimiz bu. Zaman zaman baskı kuran, rakibe yükLenen, etkiLi oLmayan çaLışan bir takımız, bazen de kısa araLıkLarLa oyun kontroLünü rakibe veriyoruz. Bu rakibe verdiğimiz zamanLarda goL yemezsek mutLaka maçı koparmayı başarabiLiyoruz.

Bobo ya kızasım geLiyor ama SoL açık gibi oynatıLıp, harcandığından birşey diyemiyorum. 90 dakika sahada yoktu ama Nobre çıktıktan sonra ortaya geçince yine hiç birşey yapmamasına rağmen sağa, soLa koşarak Nihat ve HoLosko ya boş aLanLar yarattı. Bu biLe onun asLında ne kadar etkiLi oLabiLeceğinin kanıtı. Sadece çok duygusaL bir yapısı var ve hemen küçücük birşeyde moraLi sıfıra iniyor. Bunu atLatabiLse süper bir goLcü oLacak.

TeLLo ise garibim DeLgado gittikten sonra aLdı sazı eLine götürüyor. Gerçi DeLgado varkende ona düşüyordu bütün iş ama neyse. En azından DeLgado iLe beraber oynarken kendini dinLendirme şansı buLuyordu. Ortadan kayboLduğunda DeLgado birşeyLer yapmaya çaLışıyor takım yine etkiLi oLabiLiyordu. Ama şimdi kendini geri çektiği zamanLarda takım yürümüyor, oLmuyor. O isteyince herşey güzeL oLuyor. Tabi onunda çok etkiLi oynaması için önünde Nobre değiLde, Bobo,HoLosko ve Nihat tan oLuşan sürekLi yer değiştiren bir hücum yapısı oLması gerek. Yoksa o da kendine boş aLan yaratmakta sıkıtnı çekiyor.

İyi bir gaLibiyet oLdu. Devamını bekLiyoruz.

anilton
18.Ağustos.2009, 15:09
Bu arada dün maçın seyircisiz oynanmasından dolayı baya sesler geldi saha içinden...

Aklımda kalanlar;

Veysel: " Hocam İbrahim abinin her hareketi faul yaaa" :D

Şifo Mehmet Zitouni'ye: "Önünde kalma,bırakmaz o seni,arkasına sark(Deli İbo için)" :)

anilton
18.Ağustos.2009, 15:24
Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşması seyircisiz olunca haliyle daha önce hep gizli kalan saha içi konuşmaları bu kez herkes tarafından net bir şekilde duyuldu, oyuncular arasında ilginç diyaloglar yaşandı...

Beşiktaş’ın cezası sebebiyle dün Antalya ile oynadığı karşılaşma seyircisiz olunca, yine bildik olaylar yaşandı.

Fanatik'in haberine göre, Tribünlerin dolu olduğu müsabakalarda hep merak edilen, ancak bilinemeyen saha içi diyalogları net şekilde duyuldu. Bunda yayıncı kuruluşun yeni ses alma sistemlerinin de önemli payı vardı. İşte sizler için seçtiğimiz saha içi diyaloglarından bazı seçmeler:

- Ya baksana adam gözümün içine girecek. (Orhan Ak’tan arkadaşlarına)

- Hoca adamın kafası patladı. (Nihat’tan, İbrahim Üzülmez’e ceza sahası içinde yapılan hareket sonrası hakeme):D

- Zitouni, İbrahim’in arkasına sark, önden bırakmaz. (Mehmet Özdilek’ten oyuncusuna uyarı)

- Şifo hoca, söyle şu Ali’ye doğru dürüst oynasın. (İbrahim Üzülmez’den Mehmet Özdilek’e) :)

- Haydi, topu Nobre ile buluşturun. (Mustafa Denizli’den saha içine talimat)

eXcitinG
18.Ağustos.2009, 15:48
Haydi Topu Nobre iLe buLuşturun diye diye bu kadar zorLanıyoruz zaten. Bobo iLe buLuşturun dese fark oLacak her maç :D

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2009, 19:25
Nobre'nin üstüne sistem kuracaksak etkili kanat oyuncularımızın olması lazım.Yani adam geçecek,iyi orta kesecek.Yada çok adamla yüklenip karambol oluşturucağız,Nobre oradan golü atacak.Nihat ve Bobo veya Yusuf,veya Holosko bu dediğim kanat özelliklerine sahip değiller bence.Bir tek Tello uyuyor,o da tam anlamıyla değil.Ceza sahasına çok adamla gelip karambolde oluşturamıyoruz fazla.Bu şekilde hücumda etkili olamamamız doğal.Şişir Nobre'ye.O indirsin.Pozisyon olursa olur.Böyle bir oyun tarzı bize yakışan değil.10,5 numara muhabbeti hala gündemde.Forvette Nobre oynayacaksa gerek yok yani.Dediklerime güzel bir örnek Ömer'in kafasından dönen pozisyon.Erhan iyi orta kesti,Nobre'de kendisini gösterdi.Diğer şartlarda ne iyi top dağıtabiliyor Nobre ne de topla iyi hareket edebiliyor.Mustafa hoca artık buna göre hareket etmeli diye düşünüyorum.Gerekiyorsa ortasahadaki ikili (Ernst-Fink) veya savunmadaki ikili (Sivok-Ferrari) değiştirilebilir ligdeki çok zor olmayan maçlarda Nihat-Tello-Holosko-Bobo dörtlüsünü sahada görebilmemiz adına.

Kazandığımız için sevindim.Bu sene lig daha zor olacak ve her puan tabiri caizse altın değerinde.Umarım takım düzenli ve uyumlu bir şekilde oynamaya başlayana kadar fazla puan kaybı yaşamayız..

eXcitinG
18.Ağustos.2009, 21:03
Ayrıca, dikkatimi çeken bir konu; Beşiktaş Kulübünün değerli üyelerinden, yazarlık yapan bazı kişiler “Oynamadan Kazanmak Güzel” diye yazmış, yazıyı okuyunca, maçı seyredip seyretmediğinden şüphe duydum, bende Sayın Beyefendiye “Seyretmeden Yazmak Güzel” diyorum… Beşiktaş’a daha çok özen göstermek gerekmiyor mu?

Itır Esen.

HeLaL oLsun sana.

anilton
18.Ağustos.2009, 21:33
Itır Esen herzamanki yazılarından birisini yazmış...

Kendisi şuana kadar okuduğum en iyi bayan spor yazarı...

Melekovic
18.Ağustos.2009, 22:01
Ayrıca döneminin çok kaliteli aktrislerinden biriydi. Kaliteli yazılar yazması da doğal.

anilton
20.Ağustos.2009, 00:04
LigTv'nin logosu çalıntı çıktı...

Tello aç tazminat davasını...:D

http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=9469&t=1

SAİT71
20.Ağustos.2009, 01:47
LigTv'nin logosu çalıntı çıktı...

Bunu bilmeyen yoktur sanırsam :D Bundesliga nın logosunu biraz değiştirip logo yaptık diye koymuşlar. Çok sıradan. Zaten yayınladıkları maç kalitesi yerlerde. Avrupa'nın 10 yıl gerisinde maç yayını izliyoruz. Estonya Brezilya maçının pilot kamerasının çöznürlüğü harikaydı. Bizim ligde daha slow motion 2004 te geldi LİG TV'ye. Daha önce Teleon kullanmıştı 2000 li yıllarda. Bence bu fahiş fiyatlara bu yayın çok çok ahmakça. Örrümcek kamera ile felan yayın yapmaları lazım aldıkları o kadar paraya göre