Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

goosfraba
12.Ağustos.2009, 12:48
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/12/1092.jpg (http://urlal.com/bn)

Varonil
12.Ağustos.2009, 13:41
Bu sezon kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç.Sivasspor mental olarak bir düşüş yaşıyor.Kazanıp,liderliğimizi sürdürmek dileğiyle... Bu maç ile ilgili en büyük hayalkırıklığı kale arkası biletlerin 55 TL fiyatla satılmasıdır.

Homer J.S
12.Ağustos.2009, 13:48
Bu maçı Fenerbahçe alır.. Hoş ben Sivas'ın da almasını istemiyorum. Sivas bu sene yaptığı transferlerle çok çok geride kaldı,Fenerbahçe bu maçın mutlak favorisidir..

Universal
12.Ağustos.2009, 13:51
Bu maç artık maç değildir, bilet fiyatlarını gördükten sonra yönetim duy sesimizi, indir şu bilet fiyatlarını. Antu bile artık isyan etti, sadece zengin insanlar maça gidebilecek duruma geldi.

yaman76hakanFB
12.Ağustos.2009, 15:11
Kendi taraftarımızın önünde yakalanan bu havayı bozmamak için kazanmak zorundayız..Sivas bu maçta çıkış yakalamak için kapasitesini zorlayacak..Gerçekten zor bir maç olacak ama inanıyorum ki,kazanacağız..

sananes
12.Ağustos.2009, 15:15
kazanırız bence hemde çok zorlanmayız ama cok pahalı biletler

bugra 1905
12.Ağustos.2009, 15:33
İki Kardeş Ekibin Mücadelesinde Sonuç Ne Olursa Olsun Dostluğumuz Kazansın :)
Maçlar Yine Kazanılır Ama Dostluk Kolay Kazanılmaz
Maç İçin Diyeceğim İse Fenerbahçe Hem Fiziksel Hemde Zihinsel Olarak Bizden Üst Seviyede Ama Ben Oyuncularımızdan Bu Maçta Çıkış Bekliyorum Ve Bana Göre 1 Beraberlik Alırız Gibime Geliyor:)
İstanbuldaki Hemşerilerimizin Takımımızı Desteklemesini İstiyorum
Umarım Dostça Centilmence Hakedenin Kazandığı Hakem Hatalarının Konuşulmadığı Güzel Gollerin Olduğu Bir Maç İzleriz
Her İki Takımada Yürekten Başarılar:)

scar face
12.Ağustos.2009, 20:47
Ayıptır yahu 55 liraya maça mı gidilir bu ülkenin milli geliri ne kadar ki askeri ücreti ne kadar ki.???
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ayıptır yahu 55 liraya maça mı gidilir bu ülkenin milli geliri ne kadar ki asgari ücreti ne kadar ki.???
Asgari olacaktı...

tarikko
13.Ağustos.2009, 20:57
Saha ve seyirci avantajimizla Sivasspor`u zor da olsa geceriz diye dusunuyorum.Guiza ve Santos`tan goller bekliyorum..

bursa_mc
13.Ağustos.2009, 21:56
İki Kardeş Ekibin Mücadelesinde Sonuç Ne Olursa Olsun Dostluğumuz Kazansın :)
Maçlar Yine Kazanılır Ama Dostluk Kolay Kazanılmaz
Maç İçin Diyeceğim İse Fenerbahçe Hem Fiziksel Hemde Zihinsel Olarak Bizden Üst Seviyede Ama Ben Oyuncularımızdan Bu Maçta Çıkış Bekliyorum Ve Bana Göre 1 Beraberlik Alırız Gibime Geliyor:)
İstanbuldaki Hemşerilerimizin Takımımızı Desteklemesini İstiyorum
Umarım Dostça Centilmence Hakedenin Kazandığı Hakem Hatalarının Konuşulmadığı Güzel Gollerin Olduğu Bir Maç İzleriz
Her İki Takımada Yürekten Başarılar:)

Fb ile Sivas arasındaki kardeşlik nerden çıktı ya :)

bugra 1905
13.Ağustos.2009, 22:03
Biz 2.Ligdeyken Fenerbahçenin Bize Destekleri Olmuştu Keza Süper Ligdede Bu İki Kulüb Kardeştir Bunu Bir Çok Kere Gördük
Örneğin Geçen sene Maçında Biz Elenirken Fenerbahçeli Taraftarlar Bu Sene Şampiyon Yiğidolar Demişlerdi
Elbette Bir BursAnkara Gibi Uzun Yıllara Dayanan Bişey Değil Ama
Fenerbahçe Bizim Büyük Kulübümüz Kardeş Kulübümüzdür:)

anilton
13.Ağustos.2009, 22:10
Örneğin Geçen Fortis Maçında Biz Elenirken Fenerbahçeli Taraftarlar Bu Sene Şampiyon Yiğidolar Demişlerdi

Onu Sivas'ın şampiyon olmasını istediklerinden dolayı değil Beşiktaş'ın olmamasını istediklerinden dolayı bağırdılar...:)

bugra 1905
13.Ağustos.2009, 22:20
Vallahi Siz Ne Düşünürseniz Düşünün Biz Fenerbahçeyi Severiz Eminim Onlarda Diğer İstanbullar Gibi Kıl Değiller Bize Onlarda Bizi Sever Fenerbahçe İle İyi Bir İlişkimiz Var Gerek Finansal Gerek Oyuncu Alım Konusunda İnşallah Dahada Gelişir

KaPaLı
13.Ağustos.2009, 22:21
Fb ile Sivas arasındaki kardeşlik nerden çıktı ya :)

Sivas başkanı Mecnun Odyakmaz Fenerbahçe Kongre üyesiydi.
Bülent Uygun Fenerbahçe'nin eski futbolcusu
Sivasspor 2.ligde oynarken Fenerbahçe onlara oyuncu ve para yardımı yapmıştı.
2. Ligde oynarken giydikleri formalar Fenerium markalıydı.
Hala daha Sivasspor'un kadrosunda Fenerbahçe PAF takımında yetişmiş birçok oyuncu bulunmaktadır.

bugra 1905
13.Ağustos.2009, 23:07
Sivassporda Mehmet Yıldız Antrenmanlara Başlamış
Güzel Haber Bizim İçin
Ama Maçta Oynamayacak Sanırsam

bugra 1905
13.Ağustos.2009, 23:21
Ben Bu Maçtan Ümitliyim İyi Bir Futbol Oynarız Yenilsek Üzülmem Bu Maça Çünkü Puan Fenere Gidiyor

tarikko
13.Ağustos.2009, 23:36
Konu Amma Dağıldı Ha
Sivassporda Mehmet Yıldız Antrenmanlara Başlamış
Güzel Haber Bizim İçin
Ama Maçta Oynamayacak Sanırsam
3 Hafta sonra baslayacakmis antrenmanlara Bugra.1 ay sonra da sahalara donucekmis.
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=84664 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmaraton.com.tr%2Fn ews.php%3Fnews_id%3D84664)

bugra 1905
13.Ağustos.2009, 23:37
Tarık Ben Sivasın Taraftar Sitesinde Gördüm Ama Bir Daha Bakayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivasspor, ligde Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
Ligin 2. haftasında 16 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla zorlu maçın hazırlıklarına devam etti.Isınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapan futbolcular, daha sonra çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışmasında ter döktü. İstasyon çalışması sırasında kaleciler Petkoviç, Akın ve Alişan takımdan ayrı çalıştı. İdman taktik ağırlık çalışmayla sona erdi. Bu çalışma sırasında girdiği ikili mücadele sonucu sol ayak bileğine darbe alan Onur Tuncer, buz tedavisinin ardından çalışmaya devam etti.
Teknik direktör Bülent Uygun, taktik ağırlıklı çalışma sırasında oyunu sık sık durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Uygun, futbolcularına tek tek görevlerini anlattı.

-YILDIZ İSİMLERE ÖNLEM-
Alex ve Güiza başta olmak üzere Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularına önlemler almayı planlayan Uygun, maçta görev vermeyi planladığı futbolcularına Alex ve diğer yıldız oyuncuları nasıl kontrol altında tutacaklarını anlattı.
Futbolcularından rakibe pres uygulamalarını, alanı daraltmalarını isteyen Uygun, oyuncularına rakibin presinden de isabetli paslar yaparak kurtulabileceklerini aktardı. Futbolcularını orta alanda ve savunmada top kaybı yapmamaları konusunda uyaran Uygun, oyuncularından çok koşmalarını, dripling yapmalarını, garanti paslarla atağa çıkmalarını, isabetli ve sert şutlar çekerek kaleyi yoklamalarını istedi.
Futbolculardan Fenerbahçe karşısında yüreklerini ortaya koymalarını, özverili bir şekilde mücadele etmelerini, adeta savaşmalarını isteyen Uygun, istediklerinin harfiyen yerine getirilmesi halinde zorlu Fenerbahçe deplasmanından istedikleri sonucu alacaklarına inandığını futbolcularına söyledi.

-MEHMET VE SEZER İDMANDA-
Sakatlıkları nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören ve bu nedenle takımdan ayrı kalan kaptan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur da idmana çıktı. Takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışan Mehmet ve Sezer'in kısa süre sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.
İdmanda, denenmek üzere getirilen bir Kamerunlu oyuncu da yer aldı. Sıcak havada gerçekleşen idmanda futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Hacettepe'den transfer edilen Kadir Bekmezci ve İbrahim Şahin, sergiledikleri performansla dikkati çekti. Sivasspor, yarın yapacağı idmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak: Sivasspor.com

Universal
13.Ağustos.2009, 23:58
Sivas başkanı Mecnun Odyakmaz Fenerbahçe Kongre üyesiydi.
Bülent Uygun Fenerbahçe'nin eski futbolcusu
Sivasspor 2.ligde oynarken Fenerbahçe onlara oyuncu ve para yardımı yapmıştı.
2. Ligde oynarken giydikleri formalar Fenerium markalıydı.
Hala daha Sivasspor'un kadrosunda Fenerbahçe PAF takımında yetişmiş birçok oyuncu bulunmaktadır.

Buna ek olarak, Sivasspor'da bir dönem Fenerbahçe Stadyumunu kullandı.

Neron_FB
14.Ağustos.2009, 01:24
bence fenerbahçe rahat alıcak.. tahminim: 3-1 santos,alex,guiza

Sheriff
14.Ağustos.2009, 02:54
Şu konuyu kilitleyip mesaj inceleme işini birde ben yapıyım, geçen Umut'ta gördüm baya eğlenceliye benziyodu..

Sheriff
14.Ağustos.2009, 03:07
Bu seferde es geçtim, uyarı vs. vermedim. Bir dahaki sefere biraz daha dikkatli olalım ;;)
Maçla ilgili yorumlara devam edebiliriz..

bursa_mc
14.Ağustos.2009, 03:32
Benım mesajımda silinmiş ama ne Sivasspor'u nede bir üyeyi küçük düşürücü veya hakaret mesajı atmadım Sayın Sheriff..!(z)

Sheriff
14.Ağustos.2009, 04:06
Mesaj konuyla alakasızdı.. Konumuz Fenerbahçe-Sivasspor maçı. Konuyla alakasız tüm mesajlar silindi..

tarikko
14.Ağustos.2009, 04:09
Ankette de bayagi ustunuz yahu :)

TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2009, 05:06
Sivasspor'un fikstürü pek güzel olmamış. İlk hafta Trabzonspor ardından Fenerbahçe. Sivasspor'un ilk 3-5 maçı sıradan takımlarla olsaydı, lige güzel bir havayla başlayabilirlerdi. Evinde Trabzonspor'a yenildikten sonra deplasmanda Fenerbahçe'ye de yenilirse oyuncuların ileriki haftalarda havaya girmeleri zorlaşır. Bu açıdan üzüldüm.

Fenerbahçe geçen seneki gibi Kadıköy'de fazla puan kaybetmeyecektir. Kenarda uyuyan teknik direktör gitti, sahada dolaşan futbolculara uyarılar geldi, takviyeler yapıldı. Tribünler yeni sezona ayrı bir havayla girecek. Emre ve Alex takımla antremanlara başlamışlar. Muhtemelen bu iki isim de forma giyecek. Tüm bu etmenler Fenerbahçe'yi galibiyete yakın taraf olarak gösteriyor.

Hem Fenerbahçemize hem de Sivasspor'a başarılar.

Fietra 10
14.Ağustos.2009, 05:10
Sivasspor'un fikstürü pek güzel olmamış. İlk hafta Trabzonspor ardından Fenerbahçe. Sivasspor'un ilk 3-5 maçı sıradan takımlarla olsaydı, lige güzel bir havayla başlayabilirlerdi. Evinde Trabzonspor'a yenildikten sonra deplasmanda Fenerbahçe'ye de yenilirse oyuncuların ileriki haftalarda havaya girmeleri zorlaşır. Bu açıdan üzüldüm.

ayrıca birde haftaya bir deplasman daha yapacaklar Denizli'de..ilk 3 haftada 2 deplasman çok kötü bir giriş yapabilirler..Bu da yeni takımı olumsuz etkileyecektir kuşkusuz..

Maça gelirsek Fenerbahçe'nin şanslı olan taraf oldugunu düşünüyorum..Sivasspor formdaykende Saraçoglu'nda hep zorlanmıştır..Bu sefer taraftarının da pek ümidi yok gibi..Fnerbahçe kazanacaktır..Sivas'ın çıkaracagı 1 puan sürpriz yaratabilir ama pek öngörmüyorum bunu

eXcitinG
14.Ağustos.2009, 13:22
Ben Sivas ı merak ediyorum açıkcası. Eski manteLiteLeri Zayıf takımLarda iyi işLiyor, büyük takımLara geLince ters tepiyordu. Şimdi yeni uyguLadıkLarı manteLite küçük takımLarda işe yaramıyor acaba büyük takımLarda işe yararmı ?

Lucas Neill
14.Ağustos.2009, 14:58
Fb güle oynaya kazanır çok rahat galibiyet alır..

Clayman
14.Ağustos.2009, 15:06
Ben Sivas ı merak ediyorum açıkcası. Eski manteLiteLeri Zayıf takımLarda iyi işLiyor, büyük takımLara geLince ters tepiyordu. Şimdi yeni uyguLadıkLarı manteLite küçük takımLarda işe yaramıyor acaba büyük takımLarda işe yararmı ?

Sivasspor bu sene başından itibaren herhangi bir küçük takımla mı oynadı yoksa ben mi kaçırdım ?

Bu akşam galibiyete yakın taraf tabii ki Fenerbahçe. Kazanacaklardır ama güle oynaya mı yoksa zorlanarak mı orasını bilemem...

alex2009
15.Ağustos.2009, 15:17
Sivas savunmada çok fazla hata yapıyor.Güiza bunları değerlendirirse fb rahat kazanır gibi duruyor.

Cyzio
15.Ağustos.2009, 15:21
FB geçen sezon en kötü döneminde bile Sivas'ı evinde hem kupada hem ligde evinde rahat yenmişti.Bu maçta da galibiyete yakın taraflar.Sivas bu haftayıda kayıp geçer.

ShevAnil
15.Ağustos.2009, 16:34
Emre Belözoğlu iyileşmiş :0: ;)

Sekopej
15.Ağustos.2009, 17:09

Geçen maçın üzerinden 1 hafta geçti, elbette iyileşecek. Çok büyük sakatlığı yoktu ki, kasığında çekme oldu muhtemelen, çıkarken öyle görünüyordu, birkaç gün dinlendirildi, idmanlara çıkmadı ve iyileşti. Her sakatlanan 1 ay sakatlanacaksa işimiz var.:)

Sekopej
15.Ağustos.2009, 17:26
Milli takım ve Fenerbahçe doktorlarından iyi biliyorsan, Emre'nin günlerdir idmana keyfinden çıkmadığını düşünüyorsan, haklısın. Milli takıma gitmedi, Fenerbahçeli kalan oyuncular enayi gibi idman yaparken Emre sağlam halde idmanlara katılmayıp yattı. Ne güzel.:)

Alicanfmfan
15.Ağustos.2009, 17:57
Fenerin en kolay macı olacak , güle oynaya kazanacagını düşünüyorum fener'in

MeMo
15.Ağustos.2009, 18:00

Bak sen demek sakat değilmiş milli takımdan kaçmış.Ama bir ara bu adam hep sakat demiyo muydunuz?

Emre inşallah oynar.Çok önemli bir oyuncu bizim için.

ShevAnil
15.Ağustos.2009, 18:33
Ben milli takımdan kaçtı diye bişiy demedimki niye cephe aldınız?

GebzeLi1907
15.Ağustos.2009, 20:38
Bu maçta aşırı derece favoriyiz.O beni biraz korkutmuyor değil.
Sivas bitik halde takımı dağıttı toparlayamadılar oynadıkları maçlar savunmasının hali ortada.Biz ise ortasahada çok iyi pas yapar bi hale geliyoruz gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz Güiza çok formda Topuz Rize maçında çok iyiydi Alex gününde olmasa bile 2 dakika görünüp 3 gole katkı yapan bi adam Santos solda çok hareketli sürekli içeriye çizgiye kat ediyor.Biraz kondisyon sorunu var bu maçtada yaşamaz umarım..Kazım(Topuz) Gökhan ikilisi sağ tarafı çok iyi kullanıyorlar,kullanırlar Topuz da oynarsa..
Rahat bi maç bekliyorum takımımdan üstün bi oyunla galip geleceğiz bence..

Sekopej
15.Ağustos.2009, 20:46
Ben milli takımdan kaçtı diye bişiy demedimki niye cephe aldınız?

Milli takım konusunda sürekli bunu yazdın da, o nedenle burada yazınca ister istemez aklına geliyor insanın.

ShevAnil
15.Ağustos.2009, 20:53
Serkan abi milli takım konusunda benim mesajım bile yok..

Sekopej
15.Ağustos.2009, 20:55
Serkan abi milli takım konusunda benim mesajım bile yok..

Başka birisi atmış, üslup aynı olunca bende aynı kişler sandım.

Özür dilerim, o mesajları atan sen değilmişsin, kusura bakma.:)

El Comandante
15.Ağustos.2009, 20:56
Fenerbahce'nin bu maci rahat alacagini düsünüyorum. Sivasspor bu sene zirve yarisinin icerisinde olamayacak. Defansinda, kalesinde büyük sorunlari var Sivas'in. Orta sahada hakimiyeti olan bir takima karsi direnebilecegini sanmiyorum.

Lionel Andres Messi
16.Ağustos.2009, 14:24
sivasspordan hiç bir şey beklemiyorum bu maçta fenerbahçenin rahat kazancağını düşünüyorum.

Fernando Gago
16.Ağustos.2009, 16:03
Sivas'ın toparlanması için son şansı Bu maçtan süpriz bir sonuç çıkarırlarsa yine eski günlerine dönebilirler Ancak Bugün Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünüyorum Sivas eski Sivas da olsa bu maçı kazanırdık ...

tarikko
16.Ağustos.2009, 17:22
Volkan
Gökhan
Önder
Bilica
Vederson(Carlos)
Cristian
Emre
Kazim
Santos
Alex
Guiza

Buyuk ihtimalle maca boyle cikacagiz.Belki bir degisiklikle Vedo`nun yerinde Carlos oynayabilir.

bugra 1905
16.Ağustos.2009, 17:26
Petkoviç, Hayrettin, Sedat, Yasin, Murat Sözgelmez, İbrahim Dağaşan, Onur, Kadir (Musa), Cihan, Kamanan, Ersen Martin
Bizde Böyle Bir Onbir İle Çıkacağız Büyük İhtimal:)

Crazycat
16.Ağustos.2009, 17:28
Fenerbahçe inşallah kazanır ama ben Sivasspor'un geçen seneki gibi yukarıları zorlamasını istiyorum yine renk katsın lige çok da iyi olur.Sivas transferde biraz gecikti sanırım.Yabancı transferi için uğraşıyorlardı en son.

Gangstaa
16.Ağustos.2009, 18:16
Sivası pek sevmesemde bu maçta gönülden destekliyorum.Galibiyet alarak kötü gidişe dur demeliler.

bugra 1905
16.Ağustos.2009, 18:35
Öncelikle Maçta Elbette Fenerbahçe Favoridir:)
Ama Ben Fenerbahçenin Bu Maçı Rahat Rahat Alacağına İnanmıyorum
Sivasspor Bu Maçta Eminim Çok Zorlayacak Fenerbahçeyi Kamanan İlede Etkili Olacağımızı Düşünüyorum
Bizim Bilica Konusunda Dez Avatajımız Var Çünkü Nasıl Oynayacağımızı Bilen Bir Oyuncu Bugün Forvetlerimizi Çok Zorlayacaktır Bilica#58#
Ben Açıkcası Ümitliyim Bu Maçtan Geçen Haftada Trabzonla Başabaş Oynadık Ama Ceyhunun Süpriz Şutlarından Biriyle Mağlup Olduk
Bugün Takımımız Çok Zorlanacaktır Çünkü Fenerbahçe Çok İyi Pas Yapabilen Bir Takım İyi Pas Yapan Takımlara Zorlanıyoruz Fenerbahçe-Gaziantep-İbb Gibi Örnekleride Var Geçen Sene Savunmamızdaki Oyuncuların Bugün Üst Düzey Oynaması Lazım
Ben Daha Öncedende Yazmıştım Kadıköyden 1 Beraberlik Alabileceğimizi Düşünüyorum Ama Yenilsekte Pek Üzülmem Daha Ligin Başı
Dostça Kartların Olmadoğı Gollerin Bol Olduğu Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Olsun Sitedeki Arkadaşlardan Maça Giden Varsa Bir-İki Foto Atarlarsa(Bilica-Sivassporlu Oyuncularında Olduğu)Sevinirim
Her İki Takımada Bol Şanslar:)

TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2009, 23:35
Fenerbahçemizin Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor ile yapacağı maçta sahaya çıkacak ilk 11'imiz şöyle:

Volkan Demirel, Roberto Carlos, Emre, Kazım, Güiza, Alex, Baroni, Önder, Santos, Bilica, Gökhan Gönül.

Fenerbahce.org

Maksic
17.Ağustos.2009, 00:04
Maç başlayacak ama Digiturk yayını yok! Yine sinyal yüzünden kaçıcak maç arayıncada şunu şunu yapın komutunu bizde biliyoruz heralde! Belki maç dışına yazmalıydım bu konuyu ama bu adamlar maç için para alıyorlar zaten!!

anilton
17.Ağustos.2009, 00:24
F.Bahçe beklenen kadro ile sahada...

Sivas'ta yine sürprizler var.Musa yok,Uğur ya da Abdurrahman yok sağ bekte...

Sivas'ın ne oynadığı belli değil.4-3-3 oynadı,4-4-2 oynadı.Bugünde 4-3-1-2 şeklinde sahada...

Orta saha oyuncularının tümü göbek oyuncusu.Kazım ve Dos Santos tamamen beklere bırakılmış durumda.B.Uygun göbekte yumuşak Alex,Emre,Cristian üçlüsüne sert bir 4'lü ile karşılık vermek istiyor anlaşılan...

---------------Petkovic-----------

Murat-----Sedat---Yasin----Hyrettin

--------------Dağaşan-------------

------------Onur---Kadir-----------

---------------Cihan---------------

---------Kamanan--E.Martin---------

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 00:32
Kamanan Biraz Geride Oynayabilir Bu Dizilişte

anilton
17.Ağustos.2009, 00:35
Geride oynamaz ama serbest adam.Sabit olmayan gezici yani forvet.Ersen hedef adam,santrafor...

Fernando Gago
17.Ağustos.2009, 00:37
Carlos'un bu kadar kısa sürede dönmesine şaşırdım . . .

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 00:39
Başarılar Yiğidom İnşallah İyi Bir Skor Alırız

Clayman
17.Ağustos.2009, 00:58
Alex sakatlanıp oyundan çıktı 8. dakikada...

SAİT71
17.Ağustos.2009, 01:11
Şunu söyleyeyim; Fenerbahçe bu maçı alacak ama Sivasspor un o ruhu yok gibi. Eğerki mağlup olurlarsa işleri zora girecek. Denizlispor'da 0 puanda ve haftaya oda rahat bırakmayacak. Neyse maç tahminim 4-1

Gollerimiz: Alex [2] Güiza [2] Sivas'ın golü: Kamanan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Değiştiriyorum :D

Güiza [3] Boral 1 gol :D

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 01:21
Top daha cok FB'de fakat en net pozisyonu Kamanan ile sivas yakaladı. Volkanla karsı karsıya, hafif caprazdan dağa, taşa vurdu Kamanan.

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 01:27
Sivas 9 kişiyle cezasahası içi veya hemen önünde bekliyor Fenerbahçe'ydeyken top.
Alex'in sakatlanması iyi olmadı..
Güiza bazen 5 adamın arasında tek kalıyor
Yükleniyoruz ama dediğim gibi Sivas cok sıkı kapanıyor.
Emre'nin biraz daha oyuna girmesi rakip sahada top alıp ilerlemesi,adam geçmesi lazım..

anilton
17.Ağustos.2009, 01:35
Sivas-F.Bahçe kardeş...:):)

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 01:36
İlk Yarı 0-0 Bitti
Geçen Haftaya Göre Hem Fiziksel Hemde Zihinsel Anlamda Çok İyiyiz
Takım Savunmamız 45 Dakikada İyiydi
İlk Yarı İyi Savunma Yaptık İkinci Yarıda Bu Güzel Savunmamızı Devam Ettirirsek Uzaktan Şut Dışında Gol Yemeyiz
Bakalım 2.Yarı Nasıl Olacak
Santosun Golünü Kesen Yasini Tebrik Ediyorum:)

Neron_FB
17.Ağustos.2009, 01:38
Keşke sivas geçen seneki gibi, gol yememektense gol bulmak için oynasaydı :) Yine de inanıyorum ki 60-70. dk arasında atıcaz ilk golümüzü inş.

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 01:39
Sivas-F.Bahçe kardeş...:):)

Bu ne demekti şimdi..?

Semih yedekler arasında durumu nasıl acaba
oyun sıkışacak,gol olmayacak gibi duruyor can simidi olabilir bizim için eğer iyi durumdaysa..

anilton
17.Ağustos.2009, 01:41
Bu ne demekti şimdi..?

Birkaç sayfa öncesine git,birde 10 dakika önceye git...

Anlarsın ne demek istediğimi...

Sivasspor beklediğim gibi göbeği iyi kapatıyor...

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 01:45
Maç İçinde Olur Öyle Ufak Tefek Gerilmeler Anıl Abi:)

I3esiktas
17.Ağustos.2009, 01:49
üFFF 3-4 Gol oynadık maç 0-0 Tek maça kaldık

anil luque
17.Ağustos.2009, 01:53
Sivasspor fazla çıkamıyor ileri, sürekli Kamanan'ı koşturuyorlar ve o da 70 ten sonra biter insan sonuçta =) Gol atan maçı alır bence en fazla 1-1 olur düşüncesindeyim ..

Bu arada Petkovic neden sarı kart gördü biri bana açıklayabilir mi? Çok saçma geldi ..

SAİT71
17.Ağustos.2009, 01:55
Öyle bir gol kaçtıki Emre vurdu direklere çarptı Carlos un önüne düştü oda auta attı. Olamaz yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kamananın yakından şutunu Volkan öyle bir reflexle çıkardıki. Aha şuan bir pozisyonudaha çıkardı kornerden. Süper maşşalahı var. Bu arada Luganoda tribünde

anilton
17.Ağustos.2009, 01:59
Bu arada Petkovic neden sarı kart gördü biri bana açıklayabilir mi? Çok saçma geldi ..

Yeni kurallar gereği bu tip pozisyonlarda kaleciler ceza sahasını terkedip hakemin yanına giderse sarı kart ile cezalandırılır...

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 02:00
İkinci yarı pozisyonlarla başladı..

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:02
Maç tek kelimeyle süper geçiyor. İzleyemeyenler .ok şey kaçırdılar. Bol pozisyonlu. Az öncede iki serbest atışı değerlendiremedi Fenerbahçe
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önder'in vuruşu direkten döndü yine korner oldu tüh yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivas İbrahim Dağaşan ı çıkardı ve Musa yı soktu. Dakika 60 0-0

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 02:09
Rambo sahaya girdi :D

El Comandante
Rambo sahada :D

SAİT71
Sahaya rambo daldı :D oyun durdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kollarından ve bacaklarından tutularak çıkarttılar. ne adam ya :D Maç çok tempolu bol pozisyonlu Fenerbahçe her an atabilir. Bu arada Sivasta kontralar la etkili olmaya çalışıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Erman birazdan girecek Dakika 65

Universal
17.Ağustos.2009, 02:12
Dışardayım maçı takip edemiyorum, jusindende görüntü yasaklandı. :) Bu Rambo olayını merak ettim. =)

DenizlispoR
17.Ağustos.2009, 02:13
Efsane Rambo sahalarda :D.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:15
Kazım attı 1-0

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 02:16
Gol ofsayt gibi.

El Comandante
17.Ağustos.2009, 02:17
Kazim ofsayttaydi bence ...

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:17
Ayak aynı hizada vücudu önde duruyor.

muzoadux
17.Ağustos.2009, 02:19
kazzzzzzzzzzzııııııımmmmmmmmmmm her takıma lazımm

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 02:19
Gol tartışılacak bi gol
ben ilk Güiza ya bakmışım ofsayt değil die düşündüm ama Kazım çizgide mi önde mi anlayamadım ofsayt da olabilir..

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 02:20
Ofsayt gibi demiştim, gibi değilmiş; net ofsaytmış gol.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:23
Emre çok süper oynuyor. Maçın adamı bana göre. Asistide o yaptı. Bu sene patlayacak Emre. O olmazsa işimiz çok zordu.

DeNiZ_1903
17.Ağustos.2009, 02:24
http://img7.imageshack.us/img7/7746/fbsivas.jpg

Ofsayt bildiğim kadarıyla vücut da geçerli.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:26
Emre 2. ciyi attı 2-0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya gösterdiğin resimdeki ofsayt milimetrik. Ayağa bak. Onu nasıl süzeceksinki

El Comandante
17.Ağustos.2009, 02:27
Sivasspor bu sezon bu kaleci ve bu defansla cok zorlanir ...

muzoadux
kornerden gol :D

GebzeLi1907
kornerden geldi ilginç bi gol
bi gol daha lideriz haydi cocuklar :)

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:28
Çok tuhaf bir gol oldu, Kornerden gelen topa emre vurdu top kimseye dokunmadan yan ağa çarptı. Ender rastlanacak bir gol. Ofsaytla felan kazanmamış olduk. Alın 2. gol geldi işte :)

DeNiZ_1903
17.Ağustos.2009, 02:29
E
.
Ya gösterdiğin resimdeki ofsayt milimetrik. Ayağa bak. Onu nasıl süzeceksinki

O adam o pozisyonu süzmesi için oraya konuldu.Süzemiyorsa bu onun hatasıdır.Her takım hakem süzemez diye milimetrik ofsayt çalışsın o zaman ?

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:29
Deivid in please vuruşu petkovicte kaldı. Çok pozisyon kaçırdık. İkinci yarı 2 topumuz direkten döndü.

muzoadux
17.Ağustos.2009, 02:33
neyse kimse ofsaytla kazandı diyemeyecek :D bu sene petkoviç kendine yakışmayan kariyerine yakışmayan hatalar yapıyor

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:35
O adam o pozisyonu süzmesi için oraya konuldu.Süzemiyorsa bu onun hatasıdır.Her takım hakem süzemez diye milimetrik ofsayt çalışsın o zaman ?

O zaman ligdeki tüm hakemleri kovmak lazım. Çünkü her maçta bu tip hatalar olmakta. Üstelik sezon yeni başladı. Olabilir. Elle atılınca felanda bir şey olmuyor. Kaldıki ofsayt üstelik neredeyse aynı hizada kaçırılabilir bir şey..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçta +5 Oynanacak.

REsist JuvE11
17.Ağustos.2009, 02:36
ben hayatımda böyle ezik oynayan bi sivasspor görmedim..haftaya 5atarız bu sivas a biz

SAİT71
Gole3 bak beee olamaz yaa olamaz böyle bir gol Dos SANTOSSSSS

PesimiSTyLa
Santos cok güzel attı.

GebzeLi1907
SANTOS NE YAZDI BEEE
harika gol..
Liderlik sahibine geri döndü

Maksic
Maçı sağolsun Digiturk yüzünden izlemiyorum ama Sivas balondu söndü gayet normal skor...

DeNiZ_1903
Bu Dos Santos insan mı o ne biçim gol öyle ? :D

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:37
Kaç çalım attı Süper anlatılamaz bir gol yaşanır Olamazz. Süperr

muzoadux
santosssssssssssss

I3esiktas
üFFF 3-4 Gol oynadık maç 0-0 Tek maça kaldık

Hoppa :D Dualarımız kabul oldu

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 02:38
o dakikada o kondisyon o enerji ve o koşuya calılmlara o harika vuruş
Muhteşemsin DOS SANTOS.

DeNiZ_1903
17.Ağustos.2009, 02:39
O zaman ligdeki tüm hakemleri kovmak lazım. Çünkü her maçta bu tip hatalar olmakta. Üstelik sezon yeni başladı. Olabilir. Elle atılınca felanda bir şey olmuyor. Kaldıki ofsayt üstelik neredeyse aynı hizada kaçırılabilir bir şey..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçta +5 Oynanacak.

Bu hata Galatasaray veya Beşiktaş a olsa ve liderliği onlar alsa kıyameti koparırsınız ama.Biraz kabullenmekde fayda var.Bal gibi ofsayt gol.Tamam attınız bravo hala diretiyorsun yok şöyle yok böyle.Burası taraftar forumu değil ki.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 02:39
Neyse hayırlı olsun 3-0 aldık. Arada fark var. Sivas ise 2 sene bir hava yakaladı onunla gitti ama söndü havası. Bu sene Gs ile çekişiriz. Bjk de kadroyu takviye ederse oda gelir 3 takım gider. TS den umudum yok. Dos santos un golünü iyi izleyin. Sanki Maradona :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu hata Galatasaray veya Beşiktaş a olsa ve liderliği onlar alsa kıyameti koparırsınız ama.Biraz kabullenmekde fayda var.Bal gibi ofsayt gol.Tamam attınız bravo hala diretiyorsun yok şöyle yok böyle.Burası taraftar forumu değil ki.

Kardeş ofsaytsa ofsayt Baros elle atarken bir şey yok. Kıyamet kopsaydı o zman kopardı. Neyse taraftar forumu değil diyorsun polemik çıkarıyorsun. Bırak tartışmayı. ofsayt kabul. Ben hatanın olabileceğini söyledim Gs de BJK de olmuyor sanki. Allah allah. Ben çıkıyorum kendini yorup mesaj yazma. Adminler okuduktan sonra temizlerler zaten bu mesajı

Maçı 3 sıfır aldık.

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 02:42
2 de 2
Lideriz hala..
Takım geçen sene döküldüğü 70. dakikadan sonra bu maçta 3 gol buldu.
Çok sıkıntılı maç oldu ilk yarısı ama sonu güzel bitti çok şükür ki..

DaveJones
17.Ağustos.2009, 02:42
Santos o nasıl gol öyle :D Harikasınız ya :) 3-0 bitti helal olsun :)

Bekq
17.Ağustos.2009, 02:43
Dos Santos ne gol attı be.:)

DeNiZ_1903
17.Ağustos.2009, 02:45
.Kardeş ofsaytsa ofsayt Baros elle atarken bir şey yok. Kıyamet kopsaydı o zman kopardı. Neyse taraftar forumu değil diyorsun polemik çıkarıyorsun. Bırak tartışmayı. ofsayt kabul. Ben hatanın olabileceğini söyledim Gs de BJK de olmuyor sanki. Allah allah. Ben çıkıyorum kendini yorup mesaj yazma. Adminler okuduktan sonra temizlerler zaten bu mesajı

Maçı 3 sıfır aldık.

Baros elle atarken de sesimizi çıkardık.Trabzonspor maçında haksız yere atılan Barış Memiş için eyyamcı hakem diye de bağırdık.Bu skor değiştiren hataları doğal birşey olarak göstererek polemiği de sen çıkartıyorsun ayrıca.Neyse tebrikler Fenerbahçe 2.yarı daha iyi oynayan taraf oldu ve kazanmayı bildi bir gol kilidi açtı.

Since-1907
17.Ağustos.2009, 02:49
Öncelikle Santos güzel bir resital sundu son dakikalarda bu maçı alamasaydık çok yazık olurdu gerçekten , özellikle 2.yarı oyunu yıktık Sivas'ın sahasına nitekim golü bulduk.Emre'nin golde ilginçti kimseye çarpmadan kaleye girdi kalecide ön direkteki adamdan dolayı topu göremedi.Santos'un golünü zaten anlatacak bişey yok Samba yaptı adam.Bu haftayıda averaj ile lider kapadık.Tebrikler Fenerbahçem..

muzoadux
17.Ağustos.2009, 02:49
Gerginliğe gerek yok relaks biraz :)

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 02:52
Cristian maçın gizli yıldızlarındandı ortasahada cok kritik topları kesti müdaleleri cok yerindeydi pasları isabetleydi cok begendim Cristian'ı

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2009, 02:55
Sivas ilk yarıda kapanıp 2. yarı Fenerbahçe'nin iyice açılmasını dolayısıyla Fenerbahçe'yi yine açıldığı bir anda yakalayıp Kamanan'la gole gitmeye çalıştı. 1-2 pozisyon dışında ilk yarıda heyecanlanacak bir oyun yoktu. İkinci yarıda Emre'nin güzel şutunda top iki direğe birden çarparak dışarı çıktı. Şanssız bir andı. Sivasspor'un ise; Kamanan'la yakaladığı bir pozisyon vardı ki Volkan müthiş çıkardı. Kazım'ın golü ofsayttı. O gol olmasa baskımızı yine sürdürürdük ama yine de gol atar mıydık veya açıldığımız bir anda arkada vereceğimiz boşlukla gol mü yerdik tabi ki bilemeyiz. Fakat o golün avantaj sağladı ortada. Alex'in erkenden sakatlanıp çıktığı bir maçta Emre'ye büyük iş düşüyordu ve Emre üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Arı gibi çalıştı. Deivid 1 dakika içinde 3 top kaptıracak kadar oyundan kopuktu. Gün geçtikçe ağırlaşıyor. Bana kalsa; değil +2, +8 hakkım olsa bile Deivid'i takımda tutmam. Kapanışı Santos jeneriklik bir golle yaptı ve 3 puanı aldık.

İki takımı da tebrik ediyorum.

uAburak89
17.Ağustos.2009, 03:02
İlk gol ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur zaten Fenerbahçe alırdı maçı, Sivas benim beklediğimden iyiydi ama Petkoviç ile yürümez bu sezon. Bu performansı ile takımı ilk sekizin dışında tutar. Dos Santos gerçekten çok güzel bir gol attı, helal olsun.

Bekq
17.Ağustos.2009, 03:03
Deivid'i bu sene iyi bir fiyata satsak iyi olurdu.

Bu arada Dos Santos'la alay edenler, hatta işi ilerletip Oliveira'yıda Santos'un yanında promosyon verdiler diyenler umarım dediği lafları yutmuşlardır.

Clayman
17.Ağustos.2009, 03:08
Santos'un golü çok güzeldi gerçekten. Tebrikler Fenerbahçe..

anilton
17.Ağustos.2009, 03:09
Sivas orta sahayı çok kalabalık tutarak başladı maça ve ilk yarı bu anlayışın iyi sinyaller verdiğini gördük Sivasspor adına...

Göbeği kapatıp F.Bahçe'nin yaratıcılığını kırmak isteyen Sivas Alex'inde sakatlanmasıyla büyük bir fırsat geçirdi eline...

F.Bahçe göbekten açamayacağını anlayınca oyunu kanatlara açmayı denedi.Kanatlardan gelen ortalarda ise Yasin ve Sedat tüm topları topladılar.Guiza çok etkisiz kaldı.Maç boyunca tek pozisyona giremedi Guiza...

İkinci yarıda aynı anlayış devam etti iki takım adınada...

F.Bahçe'nin tek gol umudu uzun şuttu.Emre ile bunu denediler.Emre Alex çıktıktan sonra hücumda daha çok gözükmeye başladı.Önce direkten döndü,sonra ise yine Emre'nin uzun şutunda Kazım'ın önüne düşen topla golü buldu...

Bu süreç içerisinde Volkan iki mükemmel kurtarışla Sivas'ın gol umutlarını söndürdü...

Pozisyonu tartışmayacağım,objektif bakabilen herkes ofsayt olduğunu söyler.İlk yarı Ersen ve Kamanan'ın çok kritik pozisyonlarına hiç tereddütsüz bayrağı kaldıran aynı yardımcı buna cesaret edemedi...

Çok kritik bir dakikada gelen bu gol Sivas'ın ipini çekti.Musa ve Erman'ın girmesiyle biraz daha öne çıktılar.Ama Emre'nin iyi oyununu şansınında yardımıyla golle süslemesi Sivas'ın gardını düşürdü.Petkovic bunu hep yapıyor...

Dos Santos'ta maçın bittiği anda Brezilya liginde sıkça attığı gollerden birisini attı.Tek kelimeyle mükemmel bir goldü...

Tebrikler F.Bahçe...

Sivasspor diğer maçlara oranla daha iyi bir savunma yaptı.Takım savunması geçen seneyi hatırlattı.Ama hücumda pek bir varlık gösteremediler.Kazım'ın o kritik golü gelmeseydi Sivas puan alabilirdi.Bu bağlamda onlarıda tebrik edelim...

Sekopej
17.Ağustos.2009, 03:16
Önceliklle ilk gol ofsayttı, onu belirteyim de, unutmuş olmayayım.:)

3 sene sonra tempo yapmayan, maçın son anları bitsin diye bekleyen yapımızdan arınıp, tempo yapan, 90 dakika mücadele eden ve son dakikalarda goller bulan bir yapıya bürünüyoruz. Sivasspor geriye çok yaslandı, kalabalık savunma yaptı ve bir tülür bu savunmayı açamadık. Sürekli ileriye oynayan, atan yapan ama forveti net pozisyona sokamayan bir oyun oldu.

Orta sahada dönen topları da Fenerbahçe toplayınca tek yönlü bir oyun oldu. Alex olmadan Fenerbahçe 3 sezondur zorlanıyordu, şimdi Alex olmadan tempo düşmeden gol aramaya devam etti.

2. devre Emre sazı eline aldı, sanırım Daum daha ileriye çık dedi Emre'ye ve Emre'nin bu yüksek temposu, isteği arzusu 3 puanı bize getirdi diye düşünüyorum. 2 direğe çarpan topunda şanssızdı ama kornerden şanslı bir gol attı. Gökhan hücuma çok destek verdi, 90. dakikada hala orta yapmaya çalışıyordu. Kapanan takımları açmak için de beklerin oyuna katılması şart. Carlos'un da tam hazır olduğunu düşünürsek, Kadıköy'de çok güzel maçlar bizi bekliyor.

Santos'un golü tam seyirlik. Cristian'ı ilk devre tercihleri konusunda beğenmedim ama oyunun yönünü değiştirmesi hoşuma gitti. Geçen sene sağ kanattan sol kanada top geçene kadar 20 pas yapıyorduk, şimdi tek topla kanat değiştirebiliyor.

Daum'un etkisi hissediliyor, uykumun gelmediği bir Fenerbahçe maçı izledim.:D Ama Koch'un etkisi tartışılmaz, Fenerbahçe ilk Daum zamanında maçın son bölümünde çok gol buluyordu, bu sene de bu gollere alışkın olalım. Lugano'nun takıma girmesiyle duran toplarda da daha etkili oluruz.

Topuz'un sakatlanması büyük şanssızlık, bugün Alex çıktığında Topuz olsaydı Deivid yerine çok daha farklı olurdu maç, gol için bu kadar beklemezdik bence. Deivid'in hiç katkısını göremedim, ederi varken elden çıkarmalıydık.

Fenerbahçe'nin temposu iyi, iştahı iyi, sürekli öne oynuyor ama hala Güiza'ya destek yetersiz. Belki Alex olsaydı Güiza'yı bazı pozisyonlarda topla buluşturabilirdi. Kazım bile etrafına bakmıyordu, toplara giriyordu, bu da kulübenin zorlamasıyla, formanın tehlikeli olmasıyla gerçekleşti. Şimdi Daum'un çözmesi gereken hücuma zenginlik katmak. Güiza'nın yalnız kalmamasını sağlamak. Bu kadar uğraşın sonunda takım daha çok pozisyona girmeli. Kanatların daha sık içeriye girmeleri, Emre'nin 2. devre olduğu gibi ileride daha fazla sorumluluk alması ve Alex'in oynaması gerekir.

Savunmayı yine değerlendirecek durum olmadı, Sivas Ersen'e gönder, indirsin Kamanan da pozisyona girsin mantığıyla oynadı. Gerçi Volkan gününde olmasa bu şekilde istedikleri golü de bulacaklardı ama Volkan günündeydi. Fenerbahçe'nin üzerine giden, savunmaya pres yapan bir rakip karşısında savunmanın gerçek performansını görebiliriz.

Oghuse
17.Ağustos.2009, 03:20
İlk gol ofsaytmış ama hakem iyi pozisyon alamamış sivas defansının gerisinde kaldığı için pozsiyonunu engellemiş Sivas'lı oyuncu'da görüş alanın kapatıyor olabilir..
Emre'ni golü baya bir ilginç önce öndirek adamı sonra kaleci hataları sonucunda gol gelmiş.Top güzel dönmüş..
3. Gol şahane bir gol olmuş.Tebrikler Fernerbahçe..

Gollerin sıralanışıda ilginç 70,80,90 :D

World Hollow o1
17.Ağustos.2009, 03:25
Tebrikler Fenerbahçe maçı izleme şansım olmadı ama istediğim skor oldu.

sağolasın Serkan abi

muzoadux
17.Ağustos.2009, 03:29
rambo maçta girip korneri nasıl kullanması konusunda emreye taktik verdi ve ayağına okuyup üfledi sonuç kornerden gol

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 03:32
İlk gol nizami ofsayt Sivas'ın en ciddigi atagıda Kamanan ile geldi acaba Fener'e herhangi bir ceza gelecek mi merak ediyorum edilen küfürler vs..

IcedEarth
17.Ağustos.2009, 03:33
Yalnız Sivas Petkovic'i acilen elden çıkarmalı. Bu yıl 3-4 maçta Sivasspor'un yenilmesine neden oldu, inanılmaz hatalar yapıyor...

World Hollow o1
17.Ağustos.2009, 03:35
Alican, şimdi nizami ofsayt var iyi güzelde neden ikide bir dillendirip duruyon be kardeşim?

Gol verildimi verildi, skora yansıdımı yansıdı puana yansıdımı yansıdı averaja yansıdımı yansıdı daha neden dillendiriyorsun ya?

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 03:36
Alex'in arka adalesinde yırtık varmış..
Bu çok kötü oldu işte..

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 03:37
Alexin sakatlığı ciddiymiş sanırım. Simdi Lig TV de sansal büyüka adelesinin yırtıldıgını söyledi.

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 03:37
Net ofsayt

http://i30.tinypic.com/s141hu.jpg

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 03:38
Alican, şimdi nizami ofsayt var iyi güzelde neden ikide bir dillendirip duruyon be kardeşim?

Gol verildimi verildi, skora yansıdımı yansıdı puana yansıdımı yansıdı averaja yansıdımı yansıdı daha neden dillendiriyorsun ya?

Ofsayt ofsayttır.

El Barto
17.Ağustos.2009, 03:38
rambo maçta girip korneri nasıl kullanması konusunda emreye taktik verdi ve ayağına okuyup üfledi sonuç kornerden gol

Ne yani 40 yılın Rambosu efsunlu muymuş meğer. :icon_biggrin:

Tebrikler Fenerbahçe'ye. Sivas'ın işi bu sene ciddi anlamda zor. Ofsayt denen golün pozisyonu süzebilecek kapasitede bir yan hakem Türkiye sınırları içerisinde mevcut değil maalesef. :p

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 03:39
Valla yeride cok iyi tam süzememiş herhalde.

gerrrard
17.Ağustos.2009, 03:42
Ben süzerim şahsen :p

World Hollow o1
17.Ağustos.2009, 03:42
ne güzel ya işte ofsayt'dan attığımız golle şuan süper lig'de lider durumdayız, seninde bahanen olur ; Fener ofsayt'dan attığı golle lider dersin..

El Barto
17.Ağustos.2009, 03:43
Ben süzerim şahsen :p

İşte şöyle ufak (!) bir ayrıntı var Gökaycım sen yan hakem değilsin. :icon_lol:

Sekopej
17.Ağustos.2009, 03:43
Valla yeride cok iyi tam süzememiş herhalde.

Hakem bilerek ofsaytı vermedi desek rahatlayacak mısın?:) Yerinin de iyi olduğunu düşünmüyorum, oradan baktığında hizada gördü ya da en arkadaki Sivaslıyı göremediği için, hizada gibi düşündü! gördü değil düşündü!

Bu tür hakem hatalarını geçmişten beri hakemlerimizin yetersizliğine bağlarım, oradan Emre'nin de dediği gibi bu fsaytı görecek hakem yok. Hizada olsa belki görebilirdi ama yine de tereddütte kalıp kaldırmazdı. Bizim hakemlerimiz böyle maalesef, geçen hafta yarı sahasında olan Güiza'ya ofsayt bile veren hakemler var, düşünün artık.:)

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2009, 03:44
Kaptanımız Alex de Souza, Sivasspor maçıyla Turkcell Süper Lig'deki 150. maçına çıktı.

2004-2005 sezonunda geldiği Fenerbahçemizde 6. sezonunu geçiren Alex, Sivasspor maçıyla birlikte 150. lig maçını oynadı. Alex, şu ana kadar ligde 149 maçta 83 gol attı.

Alex, karşılaşma öncesi seromoniye iki kızıyla birlikte çıktı. Ancak Alex maçın 8. dakikasında sol arka adalesinden sakatlanarak yerini Deivid'e bırakmak zorunda kaldı.

Fenerbahce.org

Kulüp doktorumuz Alex'in 2 hafta olmadığını açıklamış. Yarın tekrar durumuna bakılacakmış.

muzoadux
17.Ağustos.2009, 03:45
Ne yani 40 yılın Rambosu efsunlu muymuş meğer. :icon_biggrin:

Sahaya girdiği hangi maçı kaybettik biz :P

anilton
17.Ağustos.2009, 03:47
Serkan abi ama aynı hakem Ersen'in bu pozisyon gibi ilk yarıda birkaç tane kritik ofsaytına tereddütsüz kaldırdı...

Hakem kasıtlı hata yapıyor demiyorum ama;

Dengeyi sağlamak,adaleti dağıtmak zorundalar.Görevleri bu ve bunun için para alıyorlar...

World Hollow o1
17.Ağustos.2009, 03:48
Adele sakatlıkları çok tehlikeli umarım çok iyi geçerir bu sakatlık dönemini eskisi gibi devam ederiz yolumuza.

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 03:50
Ofsaytıda bırakın söyliyeyim hemen karsı cıkıyorsunuz.

El Barto
17.Ağustos.2009, 03:50
Serkan abi ama aynı hakem Ersen'in bu pozisyon gibi ilk yarıda birkaç tane kritik ofsaytına tereddütsüz kaldırdı...

Dengeyi sağlamak,adaleti dağıtmak zorundalar.Görevleri bu ve bunun için para alıyorlar...

Anılcım ben gerçekten hakemlerin bu işleri art niyetle yaptığına inanmıyorum kapasiteleri bu kadar. Aynı 2 pozisyondan birini görüp verirken diğerini göremiyor es geçiyor. Bu da hakemlerin kapasitesinin yeterli olmayışından kaynaklanıyor. Belli bir standardı yok yani Türk hakeminin.

Sekopej
17.Ağustos.2009, 03:51

Net hatırlamıyorum ama orada da doğru vermediği bir karar vardı. Şöyle diyeyim, maç deplasmanda olsa kaldırırdı bayrağı. Sadece Fenerbahçe'ye değil, ev sahibi takımlara karşı nedense bazen böyle kararlar verebiliyorlar. Bu da hakemlerimizin zaafiyeti, yetersizliği, kendilerine güvenememeleri ya da benim başım ağrımasın mantığında olmaları.

Bu da hakemlerimizin ülkemizdeki durumuna girer, onun üzerine de çok şeyler söyleyip, konuşabilirim ama yeri değil, ayrıca başka yerde tartışalım.

MeMo
17.Ağustos.2009, 03:51
Güzel maçtı müthiş oynadık resmen.Deivid hariç takım süperdi.

Christian'da önceki maçlar gibi değildi baya iyiydi çok iyi mücadele etti.Santos'a da oha demek istiyorum :D

SAİT71
17.Ağustos.2009, 03:53
Ben hakem hatalarını doğal göstermiyorum ama ne yapalım yani şimdi hakemin boynunu mu koparayım oldu işte olabilir. Herkes hata yapabilir. Emre'nin 2008'de içeri girip orada fotoculara poz veren topunu hiç bir hakem mi görmedide golü es geçtiler? burada ki milimetrik ofsayta bu kadar tepki koyuluyorsa Emre nin 10 metre içeri girip geri çıkan golü neden gerektiği kadar tepki görmedi? Burda hata olabilir ama o poziyonda 4 hakem var onlar görmüyor. Bu doğal birşeydir. Baros un elle atmasını görmemeside doğaldır. Hakemlik kolay değildir. Burdan ahkam kesmemizle oradan maç yönetmenin baskısı farklıdır. Onca insanın önünde o pozisyonu takip ediyor. Skora etki eden onlarca hata oldu ligde. O zaman hakemleri eğitmiyorlar. Suç burada bizim değil onları eğitmeden yollayanlarındır. Ortalığı karşıtırmayada gerek yok. Bu ligde sadece hata Fener lehine olmuyor.

Tekrar diyorum gol ofsayt yapılmış bir hata var. Tepkim ise belli, hatalar olur ilk haftadan. Ama umarım ilerleyen haftalarda hiç bir hakem bu kadar net hata yapmaz. Ben holigan değilim ki ofsayt değil net gol attık fazla konuşmayın diyecek. Ama lütfen bizim aleyhimizdeki hatalarda konuşulsun. Yukarıdaki örnek gibi bir sürü hata sayabiliriz. Diğer takımlarda sayar. Bu şartlarda normal karşılanmalı. Çok büyükte bir fark yok iki oyuncu arasında. Süzememesi doğal. Ama doğru demiyorum süzebilecek hakem getiremiyorsa uç federasyonun. Durduğu yer geride biraz.

Ayrıca Deivid'e Hayrettinin havadayken koluyla ittirmesi de bariz penaltının babası. Havadaki oyuncuya öyle şarj olmaz. Üstelik hayrettinin topla oynamak gibi niyeti yok.

Sekopej
17.Ağustos.2009, 03:54
Ofsaytıda bırakın söyliyeyim hemen karsı cıkıyorsunuz.

Karşı çıkmıyoruz, pozisyon ofsayt. Değil diyen kimse yok, sende ofsayt olduğunu söyledin, kimse itiraz etmedi, tamam. Sonra getirip alın ofsayt dedin sanki değil diyenler var gibi resim koydun, yine hayır ofsayt yok diyen olmadı, tamam. Ama sonra yine ofsayt diye yazınca bende cevap vereyim dedim. Tamam anladık, ofsayt, karşı çıkan yok, herkes de gelip ofsayt olduğunu yazar ama aynı kişi sürekli bakın ofsaytmış diyerek maç hakkında başka 1 cümle yazmazsa, kusura bakma karşı çıkarım.:)

El Barto
17.Ağustos.2009, 03:56
O değilde ilk gol hakikaten ofsaytmış :icon_lol:

KaF KeF
17.Ağustos.2009, 03:57
Tebrikler Fenerbahçe'm..Gol gelene kadar stres olsada gol gelikten sonra rahatladık ve sonuçta geldi..(:

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2009, 03:58
Durun bende gireyim tartışmaya :D

İlk gol buz gibi hatta bal gibi ofsayt :D

Maçı izlemedim ahkam kesmeyeyim.Dos Santos'un attığı gol müthişti ayrıca son dakikada da olsa iddaam'ın tutmasını sağladı.Doğum günümde hediyenin yarısını Dos Santos vermiş oldu :D

SAİT71
17.Ağustos.2009, 03:58
Bence Fenerbahçe ligi bırakmalı ofsayttan gol atılır mı hiç.. Nerde görülmüş bir takımın ofsayttan gol attığı. Hadi ofsayttan gol atıyorsun diğer golleri atmada ofsayt golüyle kazan olmadı Aziz başkan ofsayttan gol atan bir takım kurmak sana yakışmadı. Bırakıyorum Fenerbahçe yi tutmayı. Hiç tahmin etmezdim ofsayttan gol atacağımızı.

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 03:59
Gole ofsayt değil diyen bitane bile Fenerbahçe'li yok gelip gelip çomaklamak ne kadar doğru
bişey ima etmek istiyen varsa acıkca yazsın cevabını verelim.
Gol ofsayt evet, hata olduğunu düşünüyorum.

Sekopej
17.Ağustos.2009, 04:00
Tamam, abartmaya da gerek yok.:) Ofsaytı herkes kabul ettiğine göre, maçın kötü anlarından biriydi, iyi anlarını konuşmaya devam edelim, fazla gerilmeden.:)

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2009, 04:00
http://img210.imageshack.us/img210/9606/33163014.jpg (http://img210.imageshack.us/i/33163014.jpg/)

http://img210.imageshack.us/img210/3762/46878274.jpg (http://img210.imageshack.us/i/46878274.jpg/)

http://img15.imageshack.us/img15/244/10663999.jpg (http://img15.imageshack.us/i/10663999.jpg/)

anil luque
17.Ağustos.2009, 04:03
Fenerbahçe özellikle ikinci yarıda hakkını teslim etkek lazım çok tempolu oynadı sonucu arzuladı. Rıdvan Hoca'nın dediği gibi son 4 yılın en tempolu Fenerbahçe'siydi belki de. Orta sahada Emre ve Santos çok iyiydi ancak bana göre maçın kahramanı Volkan Demirel ..

Memedov
17.Ağustos.2009, 04:04
Ofsaytı konuşmadan, golden önce ki pozisyonlarıda konuşsa arkadaşlar çok iyi olacak.

Fenerbahçe haketti kazandı liderliği geri aldı. Tebrikler Fenerbahçe.

son olarakta Dos Santos derim ve susarım.

SAİT71
Emre süper oynadı.. Kornerden attığı gol inanılmazdı. Hele direklerden dönen topu ise müthişti. OFSAYTTAN attığımız golde yaptığı asist güzeldi. Maçın adamı Emre'dir. Ayrıca Santos un attığı gol inanılmazdı.

Baroni de defansada yardım etti görevini iyi yaptı. Uzaktan şutları iyi ama biraz daha isabet sağlamalı.

El Barto
Fenerbahçe inanılmaz bir pas yüzdesiyle oynamış.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:05
Volkanı söylemeye bile gerek yok iki net pozisyon çıkardı ki akıllara zarar.

Sekopej
17.Ağustos.2009, 04:05
Deivid'in o kadar az pas hatası yapmış olduğuna şaşırdım, acaba kendimi şartlandırdım da hep gözüme mi batıyor diye düşünmüyor da değilim?:D

Aragones pas yaparak oyuna hakim olacağız, bol pas yapacağız rakibi yılıracağız diye yana yana pasla oynattı takımı. Daum dikine oynatıyor ve pas yüzdesi %91 olarak geldi ekrana. Demek ki dikine oynarken de yüzdeli paslaşma olabiliyormuş.

Tabi Sivas'ın 8 adamla yarı sahasında kalması, pres uygulamaması, orta sahanın kontrolünü tamamen Fenerbahçe'ye bırakması da, bu yüksek oranın olmasında etken faktörlerden.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:08
Ama Sivas'ın denizlide de işi zor. Bu oyunla zor ligde tutunurlar. Gerçekten Tum gibi, Balili gibi Diallo gibi oyuncuları sattılar.

Diallo Ts maçında asist mi yapmıştı ne.. Bana mı öyle geliyor. Sanki öyle hatırlıyorum gibi..

anil luque
17.Ağustos.2009, 04:09
Asisti yok ama çok güzel oynadı kardeş..

Sheriff
17.Ağustos.2009, 04:15
Kazım'da da ne vücut varmış yahu :)
Kazandık mutluyuz:D
Maçı izleyemedim ama golleri izliyorum mükemmel goller. Emre'nin gol süper. Nadir rastlanan bi gol.
Santos'un golde üst klas bir gol gerçekten. Zidane'yi anımsattı ayak ucu çalımları. Vuruşuna zaten diyecek kelime yok. Gerçekten harika goller.
Tebrik ediyorum takımımı. Gayet iyi bir yoldayız..

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:17
a.Santos'un çalımları geçtikte açısı hafif daralmasına rağmen son vuruşu sert ve düzgün. ORdan her futbolcu gol de yapamaz. Çalımı at top terse doğru gitsin vur gol yap :D Gerçekten güzel bir gol attı.

Sekopej
17.Ağustos.2009, 04:17
Denizli'nin durumu Sivas'tan daha beter, o nedenle orada kazanıp çıkışa geçerler. Takımda etkisini daha çok hissettirmek için bu kadar değişiklik yaptığını düşünüyorum Uygun'un. Geçen sene şampiyonluk için büyük fırsattı bunu gerçekleştiremediler.

Fenerbahçe 2 senedir şampiyon olamıyor, lig tarihinde en fazla 4 sene üst üste şampiyonluğa ulaşamamız Fenerbahçe. Yani bu sene de ulaşamazsa, başarısız bir dönemi geride bırakmış olacak, bu nedenle tek hedef şampiyonluk. Galatasaray geçen sene kurduğu kadronun karşılığını alamadı, bu sene iyi takviyeler yaptı, geçen seneyi unutturmak, lige damga vurmak istiyor. Beşiktaş son şampiyon, üzerine koymak istiyor. Tüm bunları düşündüğünde Bülent Uygun'un takımda köklü değişiklikler yapabileceği en müsait sezon bu sezon bana göre. Bu sezon şampiyonluğu geçtim, şampiyonluğa oynaması bileçok zor olurdu, geçen seneki takımı bozmasa bile. Üstelik geçen sene Sivas'ı oynadığı oyun nedeniyle eleştirenlerin de sayısı hayli fazlaydı.

Bugünkü maçta gerçi savunma yaptılar yine geçen sene olduğu gibi ama genel olarak geçen seneye göre daha göze hoş gelen oyun oynayacaklardır. Hedefleri de 4.lük ya da avrupaya gitmek olur muhtemelen. Bu sezon bu değişimi yaparsa Uygun, seneye eskik mevkilere bir kaç takviyeye tekrar zirveyi zorlayacak bir takım olurlar diye düşünüyorum.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:19
Namouchi ve diğer bir yabancısı daha gelmedi. Analştıkları oyuncularda çeşitli nedenlerle geri caymışlar. Bence yabancıların gelmemeside etkili oldu bu gidişatta. Çünkü Anlaşılan yabancılar kaliteli oyunculardı onlar olsaydı belki bu kadar olmazdı.

scar face
17.Ağustos.2009, 04:21
Alex'in sakatlığıyla zor anlar yasadık....Fakat golü bulmak için Gökhan,Emre inanılmaz efor sağladı...Ve sonunda golü bulduk...

İçerde her takıma karsı böyle baskılı oynayacağımız umuyorum...Eğer Semih oynasaydı maç cok daha erken kopardı...

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 04:21
Ofsaytı konuşmadan, golden önce ki pozisyonlarıda konuşsa arkadaşlar çok iyi olacak.

Golden önce neler vardı göremedimde.

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2009, 04:24
http://img188.imageshack.us/img188/6483/74890167.jpg (http://img188.imageshack.us/i/74890167.jpg/)

Bu arada Kazım golde 38 cm ile ofsayta yakalanmış.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:24

Dos Santos'tan kimse böyle bir şey bekleyemezki. Bu golü atmasa bile Santos neden bu tür oyun oynamadı veya neden böyle çalımlar atıpta gol atmadı diyemeyiz. Bir Elano olsa deriz, Alex olsa deriz ama Dos Santos farklı. Sol Bek. Bir sol bekte önce defans görevi olmalı. Bu sol bek sol açık oynarsaki bizde olduğu gibi sadece sol açıkta görevini iyi yapması beklenir. A.Santos extra bir iş yaptı bugün. Bence süper oyuncu. Baroni de aynı şekilde. güzel oyuncu..

scar face
17.Ağustos.2009, 04:25
Deivid'e yapılan penaltı değil mi Alican?

nerazzuri
17.Ağustos.2009, 04:25
Sen zaten işine geleni görüyorsun :)

Sekopej
17.Ağustos.2009, 04:27

Volkan'ın mükemmel kurtarışları var, Emre'nin 2 direkten dönen topu var, Önder'in güzel kafası var. Var oğlu var, konuşmak istedikten sonra.

Memedov
17.Ağustos.2009, 04:27

Verilmeyen Penaltılarıda söyle, her zaman işine geleni görme.

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 04:28
Deivid'e yapılan penaltımı , Hayrettin'in pozisyonunu diyosun degil mi o penaltıysa o zaman geçen hafta Denizlideki Wederson'un rakibini eliyle ittigi pozisyonda penaltı ?

DaveJones
17.Ağustos.2009, 04:28
Sivas çok kapandı bu nedenle golü bulmakta zorlandık. 70 te golü bulduktan sonra sivas açılmaya başladı ve bizde daha rahat oynamaya başladık. Golü bulduktan sonra maçın hiç bitmemesini istedim hatta :D

Emre Alexin de olmaması nedeniyle tüm ipleri eline aldı. Zaten emrenin olmadığı maçlarda defanstan topu çıkarmakta güçlük çekiyoruz. Gerçi bu o tür bi maç değildi çünkü sivas tamamen kapanıp fenerbahçeyi bekliyordu.

Cristian'ın müdehaleleri çok iyiydi ve top kaptıktan sonra hızlı bir şekilde takımı atağa kaldırdı, atağın yönünü sürekli değiştirdi.

Santos golü atmadan önceki zaman zarfında pek bekleneni veremedi ama bunun nedeni sivassporun kamanan ve ersen dışındaki oyuncularıyla kapanmasıydı bence. Sivas açılıp risk almaya başlaması Santos'un yeteneklerini de ortaya çıkardı.

Velhasıl golü çok beklediğim, bulduktan sonrada çok keyif aldığım bir karşılaşma oldu. İki takımıda tebrik ediyorum.

Sekopej
17.Ağustos.2009, 04:30
Tamam, karşılıklı tartışma olmasın, penaltıymış, ofsaytmış geçelim de maçı konuşalım yahu. Hani sıkıcı bir maç olsa da konuşacak bir şey bulamadınız desem tamam ama öyle de değildi. Temposu yüksek, keyifli bir maçtı.

scar face
Keita'ya yapılan penaltı değildi,ceza alanının dısındaydı dicem kıyamet kopacak...

Arkadaslar su işleri bırakalım futbol konusalım biraz mantelite değişsin.Hayır gerçekten hak,hukuk meselesi yapsanız anlarım da :)

Alicanfmfan

Verilmeyen Penaltılarıda söyle, her zaman işine geleni görme.

Yönetici vasfı tasıyan kişilere bu tür alaycı vs konusmalar yakısmıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Keita'ya yapılan penaltı değildi,ceza alanının dısındaydı dicem kıyamet kopacak...

Arkadaslar su işleri bırakalım futbol konusalım biraz mantelite değişsin.Hayır gerçekten hak,hukuk meselesi yapsanız anlarım da :)

Maç 2-1 idi ama bu ofsayt anında mac 0-0 dı :)

tarikko
17.Ağustos.2009, 04:33
Oncelikle takimimi tebrik ediyorum skotdan ve mucadeleden dolayi.Maca gelirsek ilk yarida Sivasspor savunmasini bir turlu acamadik.Bunda Alex'in cikmasinin etkisi buyuktu..Ikinci yariya cok iyi basladik.Pozisyonlar bulduk ve neticesinde 70'de Kazim ile golu bulduk.Ardindan 2 gol bularak maci 3-0 gibi net bir skorla bitirdik.

Sivasspor'un durumunu hic iyi gormuyorum boyle giderlerse ilk 5 zor olur onlar icin...

Bugun takimda Gokhan,Emre,Cristian ve Santos'u cok begendim.Deivid ise cok kotuydu gercekten cok agirlasmis eski Deivid'den cok uzakta..Bu sene yollar ayrilmaliydi onla kesinlikle...

Santos'un golune diyecek bir sey bulamiyorum.Yok boyle bir gol ;;) Topu alisi rakiplerini teker teker ustaca gecisi ve sonunda harika vurusu ile maca son dakikada damga vurdu :)

Tebrikler Fenerbahce'm...

scar face
17.Ağustos.2009, 04:34
Dikkat ettiysen ben söylesem diyorum,Alican Fenerbahçe'nin futbol adına yaptığı güzel bi sey var mıydı?Kenarlara inmesi,kazanma askı,uzun toplar vs vs hiç bi olumlu hareketini gördün mü?

Memedov
17.Ağustos.2009, 04:36

Yazar hakkı bulunan ve kullanan üyeye de senin yazdığın mesajlar yakışmıyor. Benim yazdıklarımda ben birşey göremiyorum.

Her Fenerbahçe konusunuda baltalamana izin vermem, bunu da böyle bil.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:36
Deivid'e yapılan penaltımı , Hayrettin'in pozisyonunu diyosun degil mi o penaltıysa o zaman geçen hafta Denizlideki Wederson'un rakibini eliyle ittigi pozisyonda penaltı ?

Vederson eliyle itmedi dokundu sadece. Hayrettin resmen dirsekle karışık koluyla adamı havada yitti. İkisi farklı şey. Ayrıca Keita'nın pozisyonuda penaltı değil.

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 04:38
Yahu Fener kötü oynadı demiyorum ki sadece ilk golde ofsayt var onu belirttim dün ki yaptıgımız cıkısı şimdiden fenerli arkadaslar yapmıstı ondan resim ile süsledik fener iyi oynadı ve kazandı tebrikler.

Selman Ozturk
17.Ağustos.2009, 04:38
Öncelikle Alex'e geçmiş olsun diyelim.Talihsiz bir sakatlanma anı oldu. Epey bir süre de forma giyemeyecek sanırım.

Maç herkesin beklediği, arzuladığı tempoda başlamadı. Buna en büyük sebep Sivas'lı futbolcuların daha sahaya adım atarken "Aman fark yemeyelim" zihniyetine sahip olmalarıydı. İlk yarı kısır bir döngü içerisinde devam etti maç.

Maçın ikinci yarısında Kazım'ın golüne kadar Fenerbahçe presi artırdı. Golden sonra Sivasspor son darbeyi yemiş boksör gibi çırpınmaya başladı. Bunlar da üst üste hataları getirince maç koptu gitti. Fenerbahçe çok diri mücadele etti ve meyvesini 3 golle aldı.

Santos'un golünü de arşivimdeki "Güzel Goller" videolarıma ekliyorum. 90. dakika olmasına rağmen o depar göze hoş geldi.

Sivasspor'un işi bu yıl çok çok zor. Hani iyi oynayıp kaybetse amenna. Fakat ortada bir oyun bile yok. Maçı basın tribününde takip ettim. Sivas'ın oyun içerisinde şablonu öylesine darmadağın oluyor ki notlarımda bir ara Sivasspor'un "6-1-1-1-1" taktiğiyle oynadığını görüyorum. Acilen toparlanması gerekiyor Sivas'ın. Sezon başı "İlk 10 olabilir diyordum" Anderlecht maçlarından sonra. Ancak şu an tablo çok daha karanlık.Böyle devam ederse Sivasspor taraftarı her sürprize açık olsun.

Bir uyarı da Sivasspor kalesine. Anderlecht maçında "Benden bu kadar sinyalleri" veren Petkovic bugün de akıllara zarar bir korner golü yiyerek miadını doldurduğunu gösterdi.

Yazıya üzücü bir olayla başladım, tatlı bir enstantene ile bitireyim. Bugün sahaya girerek sergilediği o sevgi gösterisiyle gülümseten "Rambo" Okan yıllar önce mahkemeye çıkar. Savunması istenir söze aynen şöyle başlar: "Hakim Bey ben bu ülkede 2 adam tanırım. Biri Atatürk öbürü Uche..."

:n: Yahu sizler de olmasanız...

Dipnot: Yaptığı olayı tasvip etmiyoruz elbette :)

scar face
17.Ağustos.2009, 04:39
Ben sana futbol konusalım diyoum Alican.İyi ya da kötü oynadı demiyorum.Sen de yorum getir surası eksik surası iyi diye...Ama yıllardır aynı seyleri yapıyorsun...

RaSenGan
17.Ağustos.2009, 04:40
Tebrik ediyorum iki takımı da.Her gol bir öncekini gölgede bıraktı.Son gol baya güzeldi.

SAİT71
17.Ağustos.2009, 04:42
Hakkat ya Sivasspor un bir ara savunması çizgi halinde yan yana 5-6 adamlaydı :D Oyun dizilişi denen bir şey kalmamıştı. Bence Sivas Shaktar maçına da böyle çıkarsa işi epey zor.

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 04:42
Yahu Fener kötü oynadı demiyorum ki sadece ilk golde ofsayt var onu belirttim dün ki yaptıgımız cıkısı şimdiden fenerli arkadaslar yapmıstı ondan resim ile süsledik fener iyi oynadı ve kazandı tebrikler.

bi kere belirtsen neyse
10 defa gelip gidip ofsayt diyosun kimse ofsayta itiraz etmediği halde.
dün ki mevzu ayrı orda penaltı diye ısrar ediyordu gs li arkadaşlar..
herkesin kabul ettiği bişeyi defalarca gelip gidip buraya yazmanın anlamı ne
bişey ima etmek istiyosan acıkca yaz,cevabını da al.

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 04:49
Emredersin.

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 04:57
Emir değil rica ederiz ancak.
Yaptığın hoş değil.Gs maçında benzeri olsa galibiyeti gölgelmeyinde tahrik etmeyinde şuyda buyda alır başını gidersin kendin yapınca normal ama..

erdemzorer10
17.Ağustos.2009, 05:03
bir zamanlar seviyeli tartışmaların olduğu yorumların bu doğrultuda yapıldığı bir forumdu burası..şimdi ise ne hale geldii hey yavrum hey..

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum..3puanı 3 golle aldılar..
Sivasspor ise şapkayı koysun bi düşünsün..

anil luque
17.Ağustos.2009, 05:09
Geçen hafta Tello'nun pozisyonuna; adam topa gidiyor, Tello abartmış, penaltı değil diyen arkadaşlar daha hafif pozisyonda penaltı oldugunu savunuyorlar .. Objektif yaklasım .. (Y)

SAİT71
17.Ağustos.2009, 05:13
Tellonunkinde abartma olduğu apaçık ortada.

anil luque
17.Ağustos.2009, 05:20
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59623

Bu penaltı değil ...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59961

Ama bu penaltı öyle mi?? Yorum yok hakkaten .. Haklısın kardeş ;)

SAİT71
17.Ağustos.2009, 06:08
Evet öyleyimdir :)

SAİT71
17.Ağustos.2009, 06:58
Ayrıca ben penaltı değil demedim penaltı tabiki biraz abartma var dedim o kadar.

Rsa
17.Ağustos.2009, 07:43
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas9.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas12.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas13.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivass446.jpg

SAİT71
17.Ağustos.2009, 08:05
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivas3.jpg

Şu uzun boylu kızı ne kadarda benziyor kendine. Ağız yapısı ve gözleri tıpkı Babbası. Annesiyle alakası yok valla :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Diğer küçükte tıpkı annesine benziyor :D

World Hollow o1
17.Ağustos.2009, 11:25
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59623

Bu penaltı değil ...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59961

Ama bu penaltı öyle mi?? Yorum yok hakkaten .. Haklısın kardeş ;)

Dostum ama bakarsan bu pozisyondaki rakib oyuncu sadece kafa topunna çıkıyor yani onu görüpde kasti bir faul yaptığı falan yok bu net bir hava topu mücadelisi kaldı ki orda görse zaten o adam öyle bir çıkış sergilemez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe pozisyonunu şimdi izledim, eğerki sen buna penaltı değil diyorsan harbiden bence sana yorum yok..

görmüyormusun elleri eller adamın belinde kaldıki hava topuna çıkan bir defans oyuncusu her türlü eller açık bir vaziyette bir pozisyon alıp hava topuna yükselir bu net bir penaltıdır..

KaPaLı
17.Ağustos.2009, 12:04
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_sivass446.jpg

Hırs bu. Geçen sene aragones'in yapamadığı bu.

Alican inatla yazmaya devam ediyo evet bizde biliyoruz ofsayt olduğunu. Ama sen sporx'ten takip ettiğinde maçta Fenerbahçe ne yapmış onları çok okumazsan böyle olur. Gelir burda ofsaytta ofsayt der durursun. O golu süzecek hakem yok Türkiye'de. Şimdiye kadar ne goller verilip ne goller verilmedi. Penaltı - Kırmızı kart - Sarı Kart ( lehine veya aleyhine ) çalınanlarıda biliyoruz çalınmayanlarıda. Sarı Kırmızı gözlükleri çıkarda dünyaya normal renkleriyle bak. Tavsiye edilir böyle birşey.

Maçta müthiş oynadık. Alex sakatlanıp çıktı yerinde oynayacak o kadar çok oyuncu varki haftaya kimin oynayacağı konusunda düşünüyoruz şimdiden. Kadromuz çok iyi Lugano'nun katılımıyla daha iyi olacaktır takım. KOCH gerçekten farkını ortaya koyuyo. Takım 70'den sonra koşmaya başlıyo. Klasik Daum & Koch ikilisinin takımı. Tek tek yazmıycam oyuncuları ama Cristian - Önder - Santos - Kazım çok iyilerdi. Cristian her hafta dikkatle izliyorum arkadaşlarıma bilgi vermek için, çok pozitif oynuyo.

2. haftayı Liderlikle kapatıyoruz hayırlısı olsun. Bu arada Daum geldiğinden beri daha yenilmedik hiç :)

IcedEarth
17.Ağustos.2009, 12:21
İlk yarının sıkıcı geçtiğini bildiğimiz maçta ikinci yarı oyun hareketlendi. Yavaş yavaş baskıyı arttıran Fenerbahçe o ofsayt golüyle zaten tükenmeye hazır Sivas'ı tüketti. Petkovic te kornerden gelip 10 cm. önünden geçen topu izleyince Fenerbahçe hepten rahatladı. Santos'un 2 güzel çalımı sonrasındaki sert vuruşuyla da liderliği ele geçirdi. Tebrikler.

Sivas'a gelince, Fener'e yenilmeleri alışılmış bir durum zaten, pek şaşırmadım açıkçası. Ayrıca Sivas'ın bu sene ilk 6'ya bile giremeyeceği kanaatindeyim, iyi oyuncuları yollayıp vasat oyuncular getirdiler. Zaten savunmaya yönelik oynayan Sivas'ın savunma hattı da bu kadar kötü olunca Sivas çöktü. Şapkayı önüne koyup düşünsün artık Uygun-Odyakmaz ikilisi...

Bu arada Deivid'e yapılan penaltıysa her maçta yaklaşık 4-5 penaltı kullanılır. Yapmayın böyle penaltı mı olur? Sırf altta kalmayalım diye aklınıza gelen ilk pozisyona penaltı demişsiniz bence, zira Keita'yı olaya karıştırmanızdan da çok belli oluyor bu...

deniz.91
17.Ağustos.2009, 14:02
Fenerbahçeyi tebrik ederim santosun gol çok güzeldi

Universal
17.Ağustos.2009, 14:51
Maçın sadece özetini izledim, geneli hakkında yorum yapmıyorum.

Emre'nin kornerden attığı gol çok güzeldi. :) Dos Santos'a söylenecek söz yok, Ronaldinho gibi bir oyuncu. =)))

İki haftadır lideriz, geriye 32 haftamız kaldı. Hadi Fenerbahçe'm bu futbolun önünde kimse duramaz. Tebrikler.

murat taşlı
17.Ağustos.2009, 14:54
çok tempolu oynadı fener beğenmediğim cristian ı bu maçda beğendim emre ve gökhan süperdi güiza bu maçta silikti bilica bana göre kötü idi Allah tan lugano geldi.Eğer bu takıma tuncay ve sercan gelirse en iyi takım açık ara biz oluruz .

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 16:07
Fenerbahçeyi Tebrik Ederim:)
Maç İçinse Kıran Kırana Bir Maç Oldu Dirençliydik Kamanan İle Ersenle Bulduğumuz Pozizyonların 1i Gol Olsa Belkide Kazanan Biz Olurduk Ama Olmadı Sağlık Olsun
Yediğimiz Birinci Golde Ofsaytın Olduğunu Gördüm Bir Çok Yorumcuda Ofsayt Dedi Ama Ofsaytı Görmeyen Hakem Kadar Bizim Futbolcununda Suçu Var Kazımı Orda Bomboş Bırakırsan Golü Atar Hakem Bu Makina Değil Ya Yanılır
Nitekim Kazımın Ayağından 1-0 Yenik Durumu Düştük
2.Gol İçin Hiç Bir Şey Demiyeceğim Çünkü Kaleye 2 Tane Kazık Çaksam Öyle Gol Olmazdı Nasıl Yedin O Golü Petkovic Aklım Almıyor
Bu Sene Hiç Güven Vermiyor Petkovic İnşallah Toparlar Kendini
3.Golde İse Andre Santos Müthiş Gol Attı Gerçekten Harika Bir Goldü Bireysel Yeteneklerini Konuşturdu
Maç İle İlgili Söyleyeceklerim Bu Kadar Fenerbahçe Daha Hırslıydı Ve Kazandı
Bundan Sonraki Avantajımız Galiba Fikstürümüz Fenerbahçeyi Takip Ediyor Fenerbahçenin Oynadığı Takımla Haftaya Biz Maç Yapıyoruz
İnşallah Shakhtar Donetsk Maçında Daha İyi İşler Yaparız
Mehmet Yıldız Bu Takımın Önemli Bir Parçası Onsuz Hücümda Etkili Olamıyoruz
Umarım Bir An Önce Sahalara Döner Sezerde İyileşip Bizi Onurdan Kurtarır

Addolorato
17.Ağustos.2009, 17:22
Emre ne top oynadı.. Uzun zamandır Emre'yi bu kadar iyi izlememiştim.

Gökhan Gönül 90 dakika çalıştı gitti geldi ofansa çok destek verdi. Açıkcası avrupa'da her hangi üst düzey bir takımda gözü kapalı oynar Gökhan bu formuyla.

Güiza'yı etkisiz gördüm , Alex'in erken sakatlanması etkiledi belkide onu istedigi toplarla buluşamadı Sivas ceza alanında.

Roland Koch iyi kondisyon yüklemiş takıma 90 +'da o deparı atmak kolay degil devamında birde topa 104 km hızla vurmuş Dos Santos. Sivasspor bu sene çok kötü oynuyor açıkcası tamam zorlu rakiplerle karşılaşıyor ama eskiden bir top oynardı en azından Sivasspor bu sene sadece rakibi kovalıyor.

Bir parantezde Petkovic'e açmak lazım sen o kornerden gelen topu nasıl yersin ya tamam Kadir Bekmezci ıska geçmiş olabilirde top kucagına geliyor bir zahmet et ve tut topu , birde defansa kızmıyormu :D

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 17:24
Emre ne top oynadı.. Uzun zamandır Emre'yi bu kadar iyi izlememiştim.

Gökhan Gönül 90 dakika çalıştı gitti geldi ofansa çok destek verdi. Açıkcası avrupa'da her hangi üst düzey bir takımda gözü kapalı oynar Gökhan bu formuyla.

Güiza'yı etkisiz gördüm , Alex'in erken sakatlanması etkiledi belkide onu istedigi toplarla buluşamadı Sivas ceza alanında.

Roland Koch iyi kondisyon yüklemiş takıma 90 +'da o deparı atmak kolay degil devamında birde topa 104 km hızla vurmuş Dos Santos. Sivasspor bu sene çok kötü oynuyor açıkcası tamam zorlu rakiplerle karşılaşıyor ama eskiden bir top oynardı en azından Sivasspor bu sene sadece rakibi kovalıyor.

Bir parantezde Petkovic'e açmak lazım sen o kornerden gelen topu nasıl yersin ya tamam Kadir Bekmezci ıska geçmiş olabilirde top kucagına geliyor bir zahmet et ve tut topu , birde defansa kızmıyormu :D
Tam Salaklık Yaptı Orda İşte Öyle Bir Golü Yediği İçin Kendine Kızacağına Kadire Kızıyor Ne Sövdüm Petkovice:D

ShevAnil
17.Ağustos.2009, 17:25
Petkoviç'in yapabiliceği birşey yoktu o pozisyonda Eralp :D

anilton
17.Ağustos.2009, 17:33
Tam tahmin ettiğim gibi arkada güvenebileceği bir adam olduğu sürece(Cristian) Emre yeteneklerini sergileme imkanı bulacaktır.Daha az mücadele edip,yeteneklerini daha fazla önplana çıkaracaktır.Nitekim dün dripling yaptı,şut attı,gol attı vs.Geçen seneki Emre sadece koşan,mücadele eden,ekstra işler yapmayan bir Emre'ydi...

Bu sene Cristian'ın varlığı ile eski Emre'yi izleyeceğiz...

Fernando Gago
17.Ağustos.2009, 18:04
Zevkli bir maçtı , Sivas olabildiğine direndi gol yememek için ama ofsayttan gelen golle maç bitti . Goller Paslaşmalar Hırs Mücadele her şeyi ile Fenerbahçe dün çok iyiydi . Santos Denizli'de yapamadığını nihayet Kadıköyde yaptı Bu adam daha çok can yakar ...

yaman76hakanFB
17.Ağustos.2009, 18:41
Kim ne derse desin..Takımı özellikle ilk yarı hiç beğenmedim..Kazım ve DeSantos birer gol atmalarına rağmen takımın en kötüleriydi..Maçın bu kadar geç kopmasının baş sorumluları..DeSantos'u maç boyu yerinde hiç göremedim..Eğer Sivas biraz becerikli olsaydı sol kanattan bize çok ceza keserdi..Ama attığı gol bence şimdiden yılın golü olmaya aday..Emre ve Christian'ı çok beğendim..Benim saydığım en az beş kontraatak girişimini Christian başlamadan engelledi..Gerçek bir amele..Yine de kazanmak güzel..Yakalanan bu havayı yitirmemek lazım..

eGowiCh
17.Ağustos.2009, 19:14
Söylenecek çok şey var aslında ama zaten çoğu şey söylenmiş, tekrar söylemeye gerek yok.

Benim herkesten farklı dikkat çekmek istediğim nokta var.

Andre Santos ve Cristian transferleri herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki konuşmak için henüz erken ama ben ikisinin de isabetli transfer olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimler bunlar, tabi böyle olmayabilir de ama görünen tablo o. Maldonado da Josico da ilk geldiğinde böyle ışık veren futbol oynamıyorlardı. Cristian'ın savunma yönünü de gördük dün, gerçekten kritik müdaleler yaptı, iyi toplar kazandı. Aurelio'yu izledim geçen gün eski bir Fenerbahçe maçında, sahanın her yerinde top kesiyormuş, Cristian'dan da dün ilk kez bunu gördük. Zaman zaman defansın kademesine de girdi, iyi işler yaptı. Ofansif oyununu söylemeye gerek yok, çok etkili bir ofansı var. Pasları çok isabetli, dikine oynamaktan korkmuyor ve isabetli oynuyor, top ayağındayken her an kaptırabilir korkusu yaşamıyoruz Maldonado'da, Josico'da, Selçuk'ta olduğu gibi. Andre Santos ilginç bir oyuncu, çünkü maç boyunca ben kendisini pek beğenmedim ama son dakika öyle bir hareket yaptı ki hem süper bir gol atarak moral buldu hem de tribünü ateşledi. Bizim takımda maçın kaderini beklenmedik şekilde değiştirecek oyuncu yoktu, Uğur 3 senedir sürekli oynuyor, hiç Uğur'dan böyle hareketler gördük mü şimdiye dek, o yüzden tuhaf geliyor bize belki de :) Maç berabere giderken böyle kritik bir gol atıp takımı ipten alabilirdi Andre Santos, bunun ışığını verdi ilerisi için. Sol bekten bozma sol kanat oyuncusu için fazla iyi ofansif özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum. Yönetimi tebrik ederim, çok iyi iki transfer yapmış gibi görünüyor, çok fazla umut verdi bana ikisi de.

Alex'in sakatlanmasıyla birlikte o bölgeye MEHMET TOPUZ monte edilirse çok akıllı bir hamle yapılmış olur. Rizespor maçında o bölgede oynadı ve müthişti, tam aradığı şans ayağına gelmiş oldu, ne şiş yanacak ne kebap, umarım o bölgede Deivid değil de Topuz'u kullanır Daum. Tabi yine Alex'in 1 ay sahadan uzak kalmasıyla Lugano da defanstaki yerini alabilecek kontenjana takılmadan.

Güiza
Mehmet Topuz
Andre Santos-Emre-Cristian-Kazım
R.Carlos-Bilica-Lugano-G.Gönül

Bu kadroyla yerimizi alırız umarım Alex iyileşene kadar, en ideali bu diye düşünüyorum.

Universal
17.Ağustos.2009, 20:21
Fenerbahçeyi Tebrik Ederim:)
Maç İçinse Kıran Kırana Bir Maç Oldu Dirençliydik Kamanan İle Ersenle Bulduğumuz Pozizyonların 1i Gol Olsa Belkide Kazanan Biz Olurduk Ama Olmadı Sağlık Olsun
Yediğimiz Birinci Golde Ofsaytın Olduğunu Gördüm Bir Çok Yorumcuda Ofsayt Dedi Ama Ofsaytı Görmeyen Hakem Kadar Bizim Futbolcununda Suçu Var Kazımı Orda Bomboş Bırakırsan Golü Atar Hakem Bu Makina Değil Ya Yanılır
Nitekim Kazımın Ayağından 1-0 Yenik Durumu Düştük
2.Gol İçin Hiç Bir Şey Demiyeceğim Çünkü Kaleye 2 Tane Kazık Çaksam Öyle Gol Olmazdı Nasıl Yedin O Golü Petkovic Aklım Almıyor
Bu Sene Hiç Güven Vermiyor Petkovic İnşallah Toparlar Kendini
3.Golde İse Andre Santos Müthiş Gol Attı Gerçekten Harika Bir Goldü Bireysel Yeteneklerini Konuşturdu
Maç İle İlgili Söyleyeceklerim Bu Kadar Fenerbahçe Daha Hırslıydı Ve Kazandı
Bundan Sonraki Avantajımız Galiba Fikstürümüz Fenerbahçeyi Takip Ediyor Fenerbahçenin Oynadığı Takımla Haftaya Biz Maç Yapıyoruz
İnşallah Shakhtar Donetsk Maçında Daha İyi İşler Yaparız
Mehmet Yıldız Bu Takımın Önemli Bir Parçası Onsuz Hücümda Etkili Olamıyoruz
Umarım Bir An Önce Sahalara Döner Sezerde İyileşip Bizi Onurdan Kurtarır

Teşekkürler tebrik için. :)

Ofsayt kuralı eskiden sadece ayaktı, iki-üç yıldır bütün vücud oldu. Farkettiyseniz Kazım'ın ayaklar geride, kafası ve gövdesi önde. Bu nedenle hakem ayaklara baktıysa yanılmış olabilir. Ama dediğin gibi eğer ceza sahasında oyuncuyu boş bırakırsan golü yersin.

Fenerbahçe Shaktar'dan çok daha güçlü bir takım. Geçen yılki Shaktar yok artık, havaları söndü, zaten Sivasspor'dan daha kötü bir takıma elendiler Şampiyonlar Liginden. Sivasspor ilk yarıda Fenerbahçe'yi yaptığı kalabalık ortasaha ile durdurdu. Shaktar önünde de böyle oynaması gerek ve girdiği her pozisyonu gole çevirmesi şart. Yoksa işleri çok zor.

Jesus_FB
17.Ağustos.2009, 21:20
Ben bu Santos'a taktim kafayi harika bir gol atti ama cok kotu oynayan deivid kadar Santos'ta kotuydu. Cristian'da bu macta oyuna neredeyse hic katilmadi dikine oyanamaktan kacindi halbuki diger maclarda bu kadar pasif bir oyun sergilememisti(Ofans anlaminda). Ikinci yari Emre takimi atesledi cok begendim gokhanda herzamanki gibi hic durmak bilmedi.

Insallah Mehmet'de takima girip Kazim'i keser onunda takimi atesleyici gucu hem taraftari hemde takim arkadaslarini pozitif yonde etkileyecektir. Hatta Tuncay'in transfer soylentileri dolaniyor umarim dogrudur Tuncay, Emre, Gokhan, Mehmet gibi inatci ve hirsli oyuncular cok gerekli bu takima

Bekq
17.Ağustos.2009, 21:31
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Maç 2-1 idi ama bu ofsayt anında mac 0-0 dı :)
İsterse maç 20-0 olsun.Yanlış karar yanlış karardır.

Varonil
17.Ağustos.2009, 23:50
Daum ile birlikte agresif futbol oynamaya başlamamız (hatta 1.ci Daum dönemine göre dönmemiz güzel) Zico ve Aragones'in kendi sahasında bekleyen o takımı yok artık.Lugano'nun da katılımı ile daha iyi olacağız.Alex'in sakatlığına üzüldüm,umarım kısa sürede iyileşir

Universal
18.Ağustos.2009, 00:28
http://www.youtube.com/watch?v=RGGABe84tj0

SAİT71
18.Ağustos.2009, 02:59
Baroni bir pozisyonda savunmaya gelip kritik bir müdahale yapmıştı. Lugano'da gelirse bu kale aşılmaz gibi geliyor :)

anil luque
18.Ağustos.2009, 03:41
Dostum ama bakarsan bu pozisyondaki rakib oyuncu sadece kafa topunna çıkıyor yani onu görüpde kasti bir faul yaptığı falan yok bu net bir hava topu mücadelisi kaldı ki orda görse zaten o adam öyle bir çıkış sergilemez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe pozisyonunu şimdi izledim, eğerki sen buna penaltı değil diyorsan harbiden bence sana yorum yok..

görmüyormusun elleri eller adamın belinde kaldıki hava topuna çıkan bir defans oyuncusu her türlü eller açık bir vaziyette bir pozisyon alıp hava topuna yükselir bu net bir penaltıdır..
Kasti bir hareket yok ne demek kardeşş.. Benım bıldıgım faul kural dısı harekettır. Yanı rakıbe darbe, darbeye teşebbüs vs vs.. Bunu istemeden yapınca faullukten cıkıyor mu yanı?? O zaman ele carpan toplar ıcın endırek verılmesın ıstem dısı ne de olsa kasıtlı degıl ..

Bıraz objektıf olalım lutfen arkadaslar.. Dedıgın dogrudur Hayrettın'ın topa cıkısı yanlıs olabılır penaltıdır kabul ederım ama sız de bıraz sepmatızanlıgı bırakın yanı dıger takımların maclrına objektıf yaklasmayı bılın .. Kötü birşey söylediysek affola ..

SAİT71
18.Ağustos.2009, 03:45
Yok yok Tello'nun pozisyonda penaltı. Rakibi indirmiş yere.