PDA

View Full Version : Galatasaray - Denizlispor [ TSL 2. Hafta ]

goosfraba
12.Ağustos.2009, 12:50
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/12/1095.jpg (http://urlal.com/bn)

Homer J.S
12.Ağustos.2009, 13:16
Bizim için çok kolay maç olur.. Rijkaard'ın bu tarz maçlarda Emre Güngör ile Uğur Uçar'a görev vermesi gerekli.. Umarım bu gerçekleşir.. Bu arada Elano'yu da görmeyi çok istiyoruz ama mümkün olur mu bilemeyeceğim..

Clayman
12.Ağustos.2009, 15:54
Elano çıksın oynasın, kazanırız rahat rahat...

anilton
12.Ağustos.2009, 15:56
Elano çıksın oynasın, kazanırız rahat rahat...

M.Güven'de oynasa rahat alır G.Saray bu maçı...:)

Clayman
12.Ağustos.2009, 15:57
M.Güven'de oynasa rahat alır G.Saray bu maçı...:)
Yok zorlanırız anlamında söylemedim :) Elano kafasına göre takılsın anlamında. Cümlem yanlış oldu biraz :)

erdemzorer10
12.Ağustos.2009, 16:23
Elano ilk 18 e girer diye tahmin ediyorum..zaten Brezilya Milli Takımı ile de bir maça çıkacak yani maç eksiğini biraz olsun orda tamamlar..
ikinci yarı da oyuna girip taraftarla buluşur diye düşünüyorum..

maça gelince Erhan Hoca defans yapmaya çıkmayacak bu bi gerçek ama bu durum bizim işimizi daha da kolaylaştıracaktır..rahat kazanırız..

PesimiSTyLa
12.Ağustos.2009, 16:24
Rahat bir mac olur diye düşünüyorum. 4-1 gibi bir skor bekliyorum ama bakalım, önemli olan galip gelmek.

Selman Ozturk
12.Ağustos.2009, 18:11
Fenerbahçe maçındaki performansıyla Denizlispor bu maçın mutlak favorisi. Mağlubiyet anlamında...

King_91
12.Ağustos.2009, 18:30
Fenerbahçe maçındaki performansıyla Denizlispor bu maçın mutlak favorisi. Mağlubiyet anlamında...

Ağzımdan almışsın . Bu sene denizli'yi baya kötü günler bekliyor bu şekilde giderlerse .

E.Cartman
12.Ağustos.2009, 19:20
10.08.2009 14:17
Denizlispor Maçı Biletleri Satışta
http://www.galatasaray.org/images/haberler/4/B_4485_asy%20bos%203%20b.jpg
Galatasaray ve Denizlispor arasında 15 Ağustos 2009 Cumartesi günü oynanacak olan Turkcell Süper Lig 2. hafta karşılaşmasının biletleri, tüm Biletix gişelerinden satışa sunuldu.

Denizlispor Maçı Bilet Fiyatları

Numaralı Grup 1: 220 TL
Numaralı Grup 2: 165 TL
Kapalı Alt Grup 1: 160 TL
Kapalı Alt Grup 2: 120 TL
Yeni Açık Alt: 35 TL
Yeni Açık Üst: 35 TL
Eski Açık: 35 YTL

Ali Sami Yen Gişe Fiyatları

Numaralı Grup 1: 207 TL
Numaralı Grup 2: 152 TL
Kapalı Alt Grup 1: 147 TL
Kapalı Alt Grup 2: 107 TL
Yeni Açık Alt: 31 TL
Yeni Açık Üst: 31 TL
Eski Açık: 31 TL

Homer J.S
13.Ağustos.2009, 15:36
İzmirliyim rahatım hiç bi maça gitmiyorum. :n:

Alicanfmfan
14.Ağustos.2009, 05:09
İnşAllah kazanacagız takımıma güvenim sonsuz.

IcedEarth
14.Ağustos.2009, 13:07
En güzel doğum günü hediyemi takımımdan bekliyorum farklı bir galibiyetle :)

Homer J.S
15.Ağustos.2009, 16:41
Elano Ali Sami Yen'e çıkacakmış büyük ihtimal.. 45 dk'de olsa olur. :cool:

Homer J.S
15.Ağustos.2009, 17:28
Maç 5-0 bitecek öyle hissediyorum. :icon_cool: 2 tane Keita ve 3 tane Baros..

Clayman
15.Ağustos.2009, 17:46
Elano bugün muhtemelen 2. yarı oyuna dahil olacak. Bakalım Mabed'de neler yapacağız ? :)

DisCo
15.Ağustos.2009, 18:08
Bir taraftarın takımından bol gollü bir galibiyet beklemesi doğaldır. Bunu dile getirmesinde de bir sorun yoktur.

Ancak bunu dile getirirken rakibi küçümseyen tarzda yazarsa sorun var demektir.

Denizlispor taraftarı burada yer almıyor diye 5'e gider, en az bu kadar olur gibi yorumlarda bulunmayalım.

Galatasaray'a en az 5 atarız. Bu tarz bir yorumu okuduğunuzda nasıl tepki göstereceğinizi düşünün. Aynı durum diğer takımlar içinde geçerlidir.

Clayman
15.Ağustos.2009, 19:50
Son dakika haberi olarak vereyim, Elano rahatsızlandığı için maç kadrosundan çıkarılmış, forma giyemeyecek o yüzden. Umutlar Levadia maçına kaldı :)

Corpus
15.Ağustos.2009, 20:06
Son dakika haberi olarak vereyim, Elano rahatsızlandığı için maç kadrosundan çıkarılmış, forma giyemeyecek o yüzden. Umutlar Levadia maçına kaldı :)

Rahatsızlığının ne olduğu konusunda belirli bir bilgi var mı acaba?

GebzeLi1907
15.Ağustos.2009, 20:10
Bende Gs den bu maçta fark bekliyorum.Rahat maç olacaktır..

uAburak89
15.Ağustos.2009, 20:14
Elano kadrodan çıkartıldı!
Galatasaray'ın teknik direktör Frank Rijkaard'dan ikinci hafta sürprizi...

Süper Lig'in ikinci haftasında bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda Denizlispor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da savunmanın iki önemli futbolcusu Servet ve Gökhan Zan'dan birinin yedek soyundurulması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı teknik heyetin, geçtiğimiz çarşamba günü Ukrayna maçında 90'ar dakika milli formayı giyen iki oyuncudan birinin Denizlispor maçında dinlendirileceği ve perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına saklayabileceği ileri sürüldü.

Hollandalı teknik adamın Serveti mi yoksa Gökhan'ı mı yedek bırakacağı maçtan önce belli olacak.

ELANO RAHATSIZLANDI

Bu arada Galatasaray'ın yıldız transferi Elano Blumer'in midesini üşüttüğü ve rahatsızlandığı için Denizlispor maçı kadrosundan büyük bir olasılıkla çıkarılacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir merakla forma giymesini bekledikleri Brezilyalı yıldızın, maç saatine kadar tedavisinin süreceği ancak oynama ihtimalinin düşük olduğu bildirildi

Kaynak : Sporx.com

PesimiSTyLa
15.Ağustos.2009, 20:14
Midesini üşütmüş, halk dilinde motoru bozmuş. :p

Gangstaa
15.Ağustos.2009, 21:40
Tüh bi izlemek nasib olmadı,geçen brezilya milli maçını izleyim dedim 34te oyuna girdi,sevinmiştim 60 dk izlerim diye,devre arasında teknik arıza yüzünden maçı yayınlamadılar.Haftayı beklicez artık.

yunusgs
15.Ağustos.2009, 21:43
Geçen hafta izlediğim gibi bir Denizlispor olursa karşımızda zorlanacağımızı düşünmüyorum.Skor tahmini olarak ise 3-1 ya da 2-0 diye düşünüyorum.

Maksic
15.Ağustos.2009, 21:50
Galatasaray rahat kazanır diye düşünüyorum çünküDenizlispor'un ne transferlerini ne de teknik heyetini beğendim bu yıl küme düşerler bunu şimdiden söyleyim 6-7 hafta sonra hatta belki daha da yakın bi zamanda Yılmaz Vural,Ümit Kayıhan,Güvenç Kurtar gibi isimlerden biri gelir bu takımın başına o zaman bile kurtaramazlar..

Universal
15.Ağustos.2009, 23:14
Geçen hafta Denizlispor Fenerbahçe önündeki oyunundan sonra geçen yılki performansını sürdüreceğini gösterdi. Galatasaray ise sezona bomba gibi başladı. Galatasaray'dan bol gollü bir galibiyet bekliyorum.

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 01:01
--------Leo-----------
Ugur-Emre-Emre-Volkan
---Barış-Sarp-Arda----
---Keita-Baros-Kewell---

İlk 11 buymuş.

uAburak89
16.Ağustos.2009, 01:23
Savunma hatta gerçekten ilgi çekici, Uğur uzun bir aradan sonra ilk 11'de. :) Stoperlerden yana da endişem yok ama, sol bekte Hakan Balta'yı tercih ederdim. Şaşırt bizi Volkan, sana güvenen hocanı haklı çıkar. :)

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 02:08
Denizli gol 0-1
dakika 39 Angelov..

anilton
16.Ağustos.2009, 02:09
Geçen sezon sıkça gördüğümüz görüntü...

Bangoura kesiyor Angelov bitiriyor...

1-0...

scar face
16.Ağustos.2009, 02:09
Gs macı çevirmeye calısırken Angelov,Bangoura,Caner gibi hızlı oyunculara dikkat etmeli...

Corpus
16.Ağustos.2009, 02:11
Aman bir felaket olmasın rijkaard a patlar...

GodfatheR
16.Ağustos.2009, 02:12
Bangoura müthiş kesti Angelov muhteşem yükseldi.Gerçekten çok güzel bir gol oldu.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 02:12
Gs den fark bekliyordum ancak şuandan itibaren mağlubiyet dahi süpriz değil Denizli oyunu kendi sahasında kabul ediyo hiç hucuma cıkmıyo ama savunmayı cok sağlam yapıyo
Gs bi tek Keita ile geçebiliyor o savunmayı oda etkili olamıyor pek
Şu dakikadan sonra Bangoura sazı eline alabilir ikinci yarıda da bakalım neler olacak..
Kenarda Nonda var..
Baros kayıplarda sahada..

uAburak89
16.Ağustos.2009, 02:13
Volkan'ın kanattan yedik golü, Barış da niye zorladı anlamış değilim bir türlü.. Bir kere geldi adamlar, golü attılar kötü oldu.

Clayman
16.Ağustos.2009, 02:15
Çok bariz el var, çok bariz...

anilton
Kewell attı penaltıdan...

1-1...

PesimiSTyLa
Yardımcıya helal olsun, çok iyi gördü eli.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 02:16
Penaltıdan kewell attıı..
Koluna top carpıyor ama verilmeyedebilirdi..
İlk yarıda beraberliği yakalamasa cok zordu Gs nin işi..
Denizli cok disiplinli savunmada

Cengo
16.Ağustos.2009, 02:16
Elle dokunmadı, kafasından sıyırdı.

anilton
16.Ağustos.2009, 02:17

Bariz penaltı...

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 02:17

Dikkatli bakınız.:icon_smile:

anilton
16.Ağustos.2009, 02:19
Çok önemli bir dakikada yetişti bu penaltı G.Saray'ın imdadına...

İlk yarı 1-0 bitseydi,ikinci yarı sıkıntı olabilirdi...

G.Saray alır ikinci yarıda...

GodfatheR
16.Ağustos.2009, 02:20
Ne akla hizmet kolunu soktu anlamadım =)

Cengo
16.Ağustos.2009, 02:22
Ne akla hizmet kolunu soktu anlamadım =)

amatör stoperler bile kafaya çıkarken kolunu kaldırmaz, basireti bağlandı herhalde

Clayman

Tabi haklısın, penaltı verilirken aa bu adamın kafasını sıyırdı bu penaltı değil diyecek değil mi hakem, geç bunları geç...

GebzeLi1907
Çok önemli bir dakikada yetişti bu penaltı G.Saray'ın imdadına...

İlk yarı 1-0 bitseydi,ikinci yarı sıkıntı olabilirdi...

G.Saray alır ikinci yarıda...

Aynen bencede ilk yarı denizli üstünlüğüyle bitseydi ikinci yarı angelov bangoura cok iş yapardı savunma arkasına ama biraz da şans işte şimdi bida baktım cidden penaltı
orda kolunu acmasa..

Cengo
16.Ağustos.2009, 02:23
Tabi haklısın, penaltı verilirken aa bu adamın kafasını sıyırdı bu penaltı değil diyecek değil mi hakem, geç bunları geç...

Anlayamadım?
Ben gördüğümü söyledim, altı üstü penaltı ya da değil.

Nedir bu gerginlik?
Biri birşey dese patlayacaksınız, rahat olun biraz, herkes bırkasın fanatikliği.

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 02:26
O pozisyona pen degil diyen ya fanatiktir, yada ABOOO'dur, ötesi yok.

Cengo
16.Ağustos.2009, 02:32
O pozisyona pen degil diyen ya fanatiktir, yada ABOOO'dur, ötesi yok.

Hala aynı yerdeyiz.

El değmiş ise değişmiş, değmemiş ise değmemiş ise değmemiş.
Ne gördüğümü söyledim, o cümle çok basit bir cümleydi.
Siz hep bu şekilde mi düşünürsünüz, ki böyle anlayabilirdiniz?
Bizzat bunu söylenerseniz saygı sınırını aşarsınız, size göre değil ise izah edersiniz.

Siz kabul etmediğiniz görüşleri başkasına dikta mı edersiniz.
Bu şekilde devam edecekseniz aynı görüşteki insanların yanında yazabilirsiniz.
Ne gördüm ise onu savunurum, sabit görüşlü biri değilim.

Clayman
16.Ağustos.2009, 02:33
Anlayamadım?
Ben gördüğümü söyledim, altı üstü penaltı ya da değil.

Nedir bu gerginlik?
Biri birşey dese patlayacaksınız, rahat olun biraz, herkes bırkasın fanatikliği.

Onun penaltı olmama gibi bir ihtimali yok. Sen bize fanatik diyorsun da, onun penaltı olmadığını savunmak asıl fanatikliktir, nokta.

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 02:33
Ortamı germek için karaya ak dersen ortam gerilir elbet. Gördüğünüzden emin degilseniz yazıp ortamı germeyin :)

Cengo
16.Ağustos.2009, 02:35
Onun penaltı olmama gibi bir ihtimali yok. Sen bize fanatik diyorsun da, onun penaltı olmadığını savunmak asıl fanatikliktir, nokta.

Gördüğümü söylüyorum neresi fanatiklik?
Galatasaray'a ya da hakeme de söylemedim, sadece değmedi dedim koluna değdini söyledinizi için.

Siz karşısınızdakini asar-keser, kseser bıçağı ile rakibi kovalar mı görürsünüz?

Fanatiklik ile alakası yok, ayıp bu.
Ben görmediysem izah etmelisiniz, hiç hoş değil.
Omuzunun üzerinden geçtiğini gördüğüm gibi değil ise özür dilerim ama bu sizin tavrınızı hoş çıkarmaz.

DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 02:36
Ortamı germek için karaya ak dersen ortam gerilir elbet. Gördüğünüzden emin degilseniz yazıp ortamı germeyin :)
Abi gördüğünü yazmış fanatiklik gördüğünü yazmak mı ?Ortamı germek için yorum yazılsaydı daha farklı yorumlar olabilir.

tarikko
16.Ağustos.2009, 02:42
Bangourayi cikarmamaliydi bence neden cikardi anlamadim bu kadar erken..

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 02:43
Bangourayi cikarmamaliydi bence neden cikardi anlamadim bu kadar erken..

Aynen bende bunu yazmaya geldim.Bu dakikada cıkarılırmı gs yükleniyor defansın arkası bom boş senin oralara sarkacak en iyi oyuncun bangoura; onu cıkarıyosun..

tarikko
16.Ağustos.2009, 02:47
2-1 Arda atti..Golun gelecegi belliydi zaten..

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 02:47
Kaptan yazdı. 2-1
2 keredir ıskalamıştık kornerden 3de attık.

uAburak89
16.Ağustos.2009, 02:49
Çok iyi oldu bu, Hakan Balta da girdi iyice sağlama aldık.

DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 02:50
Penaltıdan sonra izleme gayreti dahi göstermedim.Banguara'yı çıkarıp Adem Çalık'ı almış.Erhan Altın Kocaelispor'dan getirdiği oyuncuları oynatma konusunda eşşeğin kulağına su kaçırdı.

Addolorato
16.Ağustos.2009, 02:55
3-1 yine Kewell yine penaltı. Bu arada yan hakemlerden bir tanesi acaip derecede Schumacher'e benziyo :D

MyLifer
16.Ağustos.2009, 02:55
Anadolu takımlarının başarılı olamama sebebini Denizlispor birkez daha gösterdi. Bangoura gibi bir oyuncuyu 52. dakikada çıkartıp yerine defansif bir oyuncu alırsan sen 10 yemeyede mahkumsun. Galatasaray adına ikinci yarı çok rahat geçiyor. 2. penaltının cezasahasında olup olmadığınıda tartışmak lazım.

DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 02:56
Müdahale dışarıda Ama Keita içeriye düşüyor.

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 02:56
Keita yardırdı bugün sagda. Penaltıyı da o yaptırdı. 3 oyuncu arasından dönüp duvar paslasması sonucu ceza sahasına girmişken indirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit yok; ilk penaltıdaki ortayı da Keita yaptı.

uAburak89
16.Ağustos.2009, 02:57
Temas var, faul olduğu kesin ama içerde mi dışarda mı ben de emin değilim.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 02:59
Müdahale içerde değil benim de gördüğüm..
Bidaha izlemek lazım tam net fikir için

Clayman
16.Ağustos.2009, 03:02
Keita şov var bugün :)

MeMo
16.Ağustos.2009, 03:02
2.penaltı dışardaymış galiba.Daha ilk maçtan bu tartışmaların başlaması üzüntü verici.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 03:04
Denizli'nin ilk yarıda ne kadar iyiyse defansı ikinci yarı o kadar kötü..

uAburak89
16.Ağustos.2009, 03:05
2.penaltı dışardaymış galiba.Daha ilk maçtan bu tartışmaların başlaması üzüntü verici.

Ortada bir tartışma falan yok, bariz dışarda değildi zaten. Kimse tam olarak emin değil, ki 3 kere tekrarı gösterildi en az. Hakem ne yapsın bu durumda, insaf biraz. Faul olduğu zaten kesin.

DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 03:07
Erhan Altın maçı veriyor resmen.Murat Hacıoğlu sahada mı belli değil ama 2.yarıya kadar tutuyor-çıktı mı bilemiyorum-.Emini koy DM'ye.Banguara'yı çıkarması zaten delilik.Deniz Çoban konusuna hiç girmeyeyim forumdan atılma ihtimalim %99.

World Hollow o1
16.Ağustos.2009, 03:09
Bazı maçlar geliyor ama denilmedik laf kalmıyor.. :p

Galatasaray'ın Galibiyeti hayırlı olsun..

Avrupada umarım daha etkili başarılı skorlar alırlar..

uAburak89
16.Ağustos.2009, 03:09
Keita süper ya, harika oynuyor.

E.Cartman
16.Ağustos.2009, 03:11
Rıdvan Dilmen diyodu Galatasaray bu oyunla çok penaltı kazanır diye doğru çıktı vallaha sırf bu maçta 2 tane kazandık :zuhaha

MeMo
16.Ağustos.2009, 03:13
Ortada bir tartışma falan yok, bariz dışarda değildi zaten. Kimse tam olarak emin değil, ki 3 kere tekrarı gösterildi en az. Hakem ne yapsın bu durumda, insaf biraz. Faul olduğu zaten kesin.

Bu forumda yok diye hiç bi yerde mi yok?Var tartışma.Bişey yapsın demedim izlemiyorum maçı galiba dedim yorumlara bakarak zaten tereddüt etmez hakemlerimiz bu tip pozisyonlarda.

uAburak89
16.Ağustos.2009, 03:14
Evet bazı maçlarda hakeme denilmedik kalmıyor ama bahsedilen pozisyon kesinlikle öyle bir pozisyon değil.

Arda, Keita ve Uğur Uçar çok iyiydi bugün. Zamanla çok daha iyi olacağız, buna kesinlikle inanıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu forumda yok diye hiç bi yerde mi yok?Var tartışma.Bişey yapsın demedim izlemiyorum maçı galiba dedim yorumlara bakarak zaten tereddüt etmez hakemlerimiz bu tip pozisyonlarda.

Bu forumu kastettiğimi nerden biliyorsun ? Bahsettiğin yer antudur kesin.. xD Yesinler birbirlerini. Tartışmış olmak için, galibiyeti gölgelemek için yapılan çabalar nafile.

Bu haftayı lider kapatırız biz. ;)

DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 03:22
Nurullah Sağlam gelsin Denizliye artık.Erhan Altın öteki türlü ofans yapacağım derken rekor kırdırır.Antuya gelirsek..En İyi Sağ Bek anketinde sen Sergio Ramos dersin ben Maicon.2mizinde fikirleri terstir.Tartışma çıkmak zorunda mıdır ?

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 03:24
Rahat bir mac olur diye düşünüyorum. 4-1 gibi bir skor bekliyorum ama bakalım, önemli olan galip gelmek.

:icon_cool:
4-1 bitti. Denizli tek atakta golü attı ama yetmedi haliyle onlara.
Bugün macın yıldızı kuşkusuz Keita'ydı. 2 Pene de sebebiyet veren O'ydu ve 4. golde de Barosa yaptıgı orta kesilmek isterken gol oldu. Defans dokunmasa Baros boş kaleye atacaktı.

Güzel oldu bu galibiyet, hakettik ve kazandık. Tebrikler Cimbomum.
Bu arada 2. penaltıda Barış ve Keita kullanmak için topu istedi ama Arda olaya müdahele edip, Kewell penaltıcı dedi ve Kewell attı :) Güzel bir görüntüydü.

uAburak89
16.Ağustos.2009, 03:24
Verdiğin örnek ile bu durumun hiç alakası yok.

Güzel galibiyet oldu, saldıran, iştahlı oynayan, kazanmayı isteyen takımıma helal olsun. :)

Maçın adamı kesinlikle Keita, Keita, Keita.. Koridor gibi kullandı sağ kanadı, enerjisi bitmek bilmedi. :)

Maksic
16.Ağustos.2009, 03:27
Öncelikle böyle bir skoru bekliyordum güzel maçtı.Keita olağanüstüydü bugün attığı çalımlar ve attığı goldeki surat ifadesi çok hoş ve komikti:) Baros gerçekten iyi niyetli oynadı golü atmak istedi ama atamadı bi moral bozukluğu var Baros'ta umarım bir an önce eskisi gibi gollerini atmaya başlar yinede Baros'a sahip çıktık bu çok güzeldi.Ayhan-Mustafa Sarp ikilisi bu işi iyi yapıyor bence bozulmamalı tabi Mehmet Topal'da Rijkaard kimi keser bilinmez ama bu ikili iyi işler yapıyor.Daha Elano var oda oynayınca çok çok güçlü takım olucağız güzel futbol,güzel sonuç canı yürekten tebrikler..

Addolorato
16.Ağustos.2009, 03:31
Emre Güngör'de böylece bir maçı sakatlanmadan tamamlamış oldu.

anilton
Beklediğim gibi G.Saray ikinci yarıda götürdü maçı...

Denizli ölmüş ağlayanı yok.Bu sene düşmezlerse şampiyon olmuş kadar sevinsinler...

İlginçtir 2 haftadır G.Saray'ın en etkili olduğu kanat bölgelerini savunmak için rakiplerin bek olarak oynattıkları adamlar hücum oyuncuları...

Geçen hafta Olcan ve M.Yozgatlı...

Bu hafta ise sol açık Güray ve orta saha hatta genellikle forvet oynayan Fatih...

En etkili ve en yaratıcı adamını ikinci yarının başında oyundan alıyorsun.Roberts gibi bir silahı oynatmıyorsun...

Nasıl bir teknik adamlık anlayışıdır bu...

Maç 100 kere oynansa 100'ünüde G.Saray alırdı.Kaleyi tek tutan şutları gol oldu zaten Denizli'nin...

Denizli ikinci lig takımı gibi adeta.İki tane acemice yapılan penaltı.Syyla'nın penaltıyı atmadığı için üzülen Keita'ya üzülme al bu topu gol at diye verdiği top ve kendi kalesine atılmış gol.Sahanın en kısa adamı Arda'ya vurdurulan kafa...

Denizli'nin içler acısı halini anlatmaya yeterde artar bile...

Maalesef karşısında rakip olmadığın için G.Saray'ı değerlendiremeyeceğim..

Tebrikler G.Saray...

ForCimbom
valla 3 ü attıktan sonra top denizlispor a kaç kez geldi, bilemiyorum. yüzde 90 lık falan bir yüzdemiz oldu bence o süreçte :D . şiir gibi top yaptık, gecenin en keyifli dakikalarıydı bana kalırsa. baros o golü atıverseydi "tadın yenmezdi" hakikaten. ama olsun atar baros um yine de.

herşey çok güzel olacak...:director::icon_surprised:

yunusgs
16.Ağustos.2009, 03:32
Güzel bir 2.hafta galibiyetiyle yolumuza devam ettik.Geçen seneki skorla yine 4-1 ile Denizli'yi eli boş gönderdik.

Defans hattı yedek,hücum artık as oyunculardan kurulu kadroyla 4-1 kazanmak önemliydi.Zira Rijkaard büyük bir rotasyon yapmıştı.

Uğur Uçar'ın performansı beni günden güne mutlu ediyor.Baros'ta umarım biran önce golle tanışır bugün çok istedi ama olmadı.

Ayrıca 1. penaltı %100 penaltıydı!2. penaltı ise içerde mi dışarda mı bakımından tartışmaya açık.

Artık önümüzde Levadia maçına bakabiliriz.

World Hollow o1
16.Ağustos.2009, 03:33
bu keita sağ dışdamı oynuyor ?

forvet değilmiydi eleman?

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 03:36
Değildi sağ acık oyuncusu,forvette oynayabiliyor..
Maçın en iyisiydi bence Keita..

RaSenGan
16.Ağustos.2009, 03:36
Güzel maçtı hakettik ve kazandık.Çok daha farklı kazanabilirdik.Uğur'u pek beğenmedim bu maç ama zamanla çok daha iyi olacaktır.2 maçta 7 gol çok güzel gerçekten.Allah devamını getirir inşallah (: Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.

Maksic
16.Ağustos.2009, 03:37
Maçın heyecanı ve coşkusundan Denizlispor'a bi yorum yapmadım ama onlar içinde söylücek sözlerim var.Ben ilk haftadan beri diyorum bu takım küme düşer bu oyuncularla olmaz özelliklede Murat Hacıoğlu halı sahada göbekli amcalar olur ya öyle rastgele oynar aynen öyle bir oyuncu onun yerine ben çıksam veya başka bir üye arkadaşlardan biri çıksa çok daha iyi oynardı.Forvet ve defans hattı bu kadar kötü bi takım görmedim Kratochvil ve Tomas olsaydı böyle olmazdı Denizlispor tek Angelov ve Bangoura ile yürümez bu iş..

yunusgs
16.Ağustos.2009, 03:39
Güzel maçtı hakettik ve kazandık.Çok daha farklı kazanabilirdik.Uğur'u pek beğenmedim bu maç ama zamanla çok daha iyi olacaktır.2 maçta 7 gol çok güzel gerçekten.Allah devamını getirir inşallah (: Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.

Aygün yapma lütfen savunmanın en iyisiydi bence Uğur çok büyük bir sakatlık atlattı ve bence günden güne kendini buluyor.

RaSenGan
16.Ağustos.2009, 03:46
Aygün yapma lütfen savunmanın en iyisiydi bence Uğur çok büyük bir sakatlık atlattı ve bence günden güne kendini buluyor.

Sakatlık attı tamam ona bi şey demiyorum ama çok çabuk geçtiler Uğur'u.Biraz ağır kaldı.Benim bildiğim Uğur böyle değil.Bundan çok daha iyi.Bu hali bile Sabri'den iyidir.Sabri'yi yedek kulübesinde görünce insanın için bi hoş oluyo :D

Vieri
16.Ağustos.2009, 03:48
1-0 yen,k duruma düştüğümüz zaman 4-1 alırız dedim arkadaşıma öyle oldu tebrik etti :)

Güzel bir galibiyetti Keita'ya ve Barış'a ayrı bir parantez açmak lazım...

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 03:49
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/813/B_017cb63a752de5b8ba1353e783ce2ce9.jpg

:)

LaigLeNoiR
16.Ağustos.2009, 03:49
Galatasaray çok iyi oynadı ve kazandı tebrikler ama şu ilk penaltı posizyonu çok saçmaydı.Posizyonun üstünden neredeyse 2 posizyon daha geçiyor ve top auta çıkıyor ancak hakem penaltı çalıyor.Daha erken vermeliydi.Yine de maça gölge düşürmez bir posizyondu.

Arda'ya hayranlığım daha da artıyor.Sırf Arda için izliyorum Galatasaray maçlarını :) Keita da günündeydi.Ancak Baros bir türlü kendine gelemedi.Yakın zamanda patlama bekliyorum.

yunusgs
16.Ağustos.2009, 03:52
Sakatlık attı tamam ona bi şey demiyorum ama çok çabuk geçtiler Uğur'u.Biraz ağır kaldı.Benim bildiğim Uğur böyle değil.Bundan çok daha iyi.Bu hali bile Sabri'den iyidir.Sabri'yi yedek kulübesinde görünce insanın için bi hoş oluyo :D

Haklısın.İyi bir Uğur,Sabri'den kat kat kalitelidir.Bu yüzden Uğur'un kendisini toparlaması için tüm Galatasaray taraftarı ona sahip çıkmalı.Zira gerçek manada tek sağ bek şu anda takımda Uğur.

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 03:57
Yalnız Volkan Yaman Sabri'den beter. O sol bekte her top aldıgında en ufak sıkıştırmada topu hep taca yada rakibe attı. Hakan girince "Dünya varmış" dedim.

yunusgs
16.Ağustos.2009, 04:04
Yalnız Volkan Yaman Sabri'den beter. O sol bekte her top aldıgında en ufak sıkıştırmada topu hep taca yada rakibe attı. Hakan girince "Dünya varmış" dedim.

Volkan çok yavaş oynuyor,hücuma destek vermiyor,defansta adam kaçırıyor.Tam anlamıyla güven vermiyor.

Lucas Neill
16.Ağustos.2009, 04:05
Volkan Yaman birebir pozisyonlarda da çok ağır ters kademe hataları da çok oluyo gönderilmeli bu şekilde devam edecekse..

yunusgs
16.Ağustos.2009, 04:06
Volkan Yaman birebir pozisyonlarda da çok ağır ters kademe hataları da çok oluyo gönderilmeli bu şekilde devam edecekse..

Hakan Balta'nın yerine bir yedek olsa zaten direkt gönderilecek.

tarikko
16.Ağustos.2009, 04:09
Alpaslan vardi ama ne oldu ona Ankaragucune falan gidecek deniliyordu..

Barney Stinson
16.Ağustos.2009, 04:14
İyi oynadık, iyi pozisyonlar bulduk. Değerlendirmesini de bildik.

Penaltı pozisyonları tartışılmamalı bence. Keita süperdi, Arda yine çok iyidi.

Takımı beğendim. Gün geçtikçe daha iyi olacağız inşallah.

Maksic
16.Ağustos.2009, 04:15
Alpaslan vardi ama ne oldu ona Ankaragucune falan gidecek deniliyordu..Hala Galatasaray'da ama şu günlerde adı çok sık Sivasspor'la geçmeye başladı..

yunusgs
16.Ağustos.2009, 04:15
Alpaslan vardi ama ne oldu ona Ankaragucune falan gidecek deniliyordu..

Zaten Rijkaard'ın takımda görmek istemediği oyuncular listesindeydi.

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 04:20
Volkan Yaman bu takımın topcusu degil sonuc olarak yedek agırlıklı bir kadro ile sahaya cıktık Arda ilk maclara nazaran kötüydü Kewell ve Baros'ta cok tutuktu ama kazanmayı bildik iyi oldu.

Tartısılan 2 pozisyonda cok net penaltı idi hatta bir penaltımızda verilmedi :D , barıs ı çekip indirmişlerdi :)

tarikko
16.Ağustos.2009, 04:20
Alpaslan iyi yedek bana gore.Volkandan daha iyi ve gelecegi de saglam bir oyuncu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tartısılan 2 pozisyonda cok net penaltı idi hatta bir penaltımızda verilmedi :D , barıs ı çekip indirmişlerdi :)
Yok Alican o pozisyonun penalti ile alakasi yok yahu :)

yunusgs
16.Ağustos.2009, 04:26
Bencede Alican orada Barış ayakta duramadı.Penaltı değildi.

El Comandante
16.Ağustos.2009, 04:26
Rahat bir sekilde galip geldik.
Rijkaard'in neden büyük hoca oldugu böyle maclardan sonra belli oluyor. Takimdaki tüm futbolculara esit mesafe de yaklasiyor, hakedene formasini veriyor. Oyun sIkIstigi anda aninda müdahale ediyor. Worldclass bir hoca. =)
Keita bugün harikaydi. Sag tarafi domine etti, yardirdi resmen.
Arda Turan her zaman ki gibiydi zaten. =)
Oynadigimiz futbola bakip gelecek icin ümitlenmemek elde degil.

King_91
16.Ağustos.2009, 04:27
bence alpaslan satılmamalı o çocukta yetenek var . yetenek olmasa bile yetenek fakiri barış bile alman disipliniyle nasıl oynuyor . alpaslan da alman ekolü . volkan yamandan da 10 kat iyidir . kendini geliştirirse de balta'dan sonrası da garanti altına alınmış olur .

anilton
16.Ağustos.2009, 04:27
İlk pozisyonun bariz penaltı olduğunu belirtmiştik.İkinci pozisyonda bariz dışarıda olduğunu söyleyelim.Müdahele dışarda Keita içeriye düşüyor...

I3esiktas
16.Ağustos.2009, 04:32
Gazetelerdeki Başlık 4 1 Kere Maşallah :h:

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 04:36
İlk pozisyonun bariz penaltı olduğunu belirtmiştik.İkinci pozisyonda bariz dışarıda olduğunu söyleyelim.Müdahele dışarda Keita içeriye düşüyor...

Başka acıdan bak istersen net içeride.

yunusgs
16.Ağustos.2009, 04:36
Bu arada bu hafta da hakemler sayesinde basit bir sarı kart gördük.Geçen hafta Arda'nın canı yandı bu hafta da Baros'un.Neymiş efendim santrayı kurallara uygun yapmamış.Bunun için dahi sarı kart gösteriliyor yazık.Daha önce böyle bir olaya hiç tanıklık etmedim.

anilton
16.Ağustos.2009, 04:37
Başka acıdan bak istersen net içeride.

http://i25.tinypic.com/30abdit.jpg

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 04:39
Denizlili oyuncun ayakları içeride keita düşerken ayakları geriye dogru acılıyor .

erdemzorer10
16.Ağustos.2009, 04:43
rakip zayıf dahi olsa daha ikinci haftadan oynadığımız futbol çok etkileyici..
bu sene bu futbolumuz devam ederse lig erken biter bence..
gerçekten yıllardır kadromuz iyi td miz yok diyorduk artık öyle bir sorun da kalmadı..
Galatasaray geleceği çok açık bir futbol oynuyor..tebrikler Aslanlar..!!!

anilton
16.Ağustos.2009, 04:46
Denizlili oyuncun ayakları içeride keita düşerken ayakları geriye dogru acılıyor .

Tam şarj anı...

Daha net...

http://img18.imageshack.us/img18/294/gdgf.jpg

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 04:49
Bütün herkes penaltı diyor tv yorumcuları herhangi bir art niyet aramamak lazım vermeseydide farketmezi.

ForCimbom
16.Ağustos.2009, 04:50
Tam şarj anı...

Daha net...

http://img18.imageshack.us/img18/294/gdgf.jpg

iki resimde de çok net gözüküyor ki; siyahi arkadaş ceza sahasına girmeden müdahale yapayım demiş fakat tam çizgi üstünde isabet ettirebilmiş. çizgi üzerindeki müdaheleler penaltı. keita nın bacakları da müdahele etkisiyle geri tepdiğinden böyle bir görüntü normal, bence:)

anilton
16.Ağustos.2009, 04:51
Art niyet aramıyorum zaten.İlk penaltının nasıl bariz penaltı olduğunu söylediysek,bununda dışarıda olduğunu söyledik...

Sen karşı çıkınca tezimizi kanıtlayacak foto koyduk...

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 04:52
Rakip ilk müdaheleyi yaptıgında kendi ayagı çizgi üstünde oldugu için pozisyon içerde sayılıyormuş. Erman öyle dedi; Fakat aynı Erman pozisyonas faul degil dedi, birde o gariplik var :icon_smile:

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 04:54
Beyler bu dışarda körü körüne savunmayın bence.Penaltıyı vermesi oyuna etki etmedi o açıdan yanlış görmüş olabilir,penaltı vermesede yine skor çok farklı olmazdı..

Alicanfmfan
rakip oyuncunun ayakları cizgide bariz penaltı hatta bu penaltıdan sonra sarı kart vermemesi şaşırtıcı hakemin.

erdemzorer10
penaltıyı tartışmak bence yersiz..o olmazdı başka bitanesi gol olurdu..sonuçta bişeyi değiştirmezdi..

Rijkaard ın maç sonu röportajı buram buram kalite kokuyor..:)
Bahri Havadır bile çaresiz kaldı :)

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 04:57
rakip oyuncunun ayakları cizgide bariz penaltı hatta bu penaltıdan sonra sarı kart vermemesi şaşırtıcı hakemin.

Rakip oyuncu isterse içeri girsin dışardaki keitaya tekme sallasın içerden bacağını cıkartıp; frkik verilir
rakip çizgide diye penaltı verilmesi gibi bi sacmalık olmaz..Keita dışarda
Keita ya yapılıyor faul.

Hakemin bunu içerde yorumlaması normal ama hata sonuçta..

anilton
16.Ağustos.2009, 04:58
Rakip ilk müdaheleyi yaptıgında kendi ayagı çizgi üstünde oldugu için pozisyon içerde sayılıyormuş. Erman öyle dedi; Fakat aynı Erman pozisyonas faul degil dedi, birde o gariplik var :icon_smile:

Nasıl bir kuralmış o.Müdahaleyi yapan oyuncunun içerde ya da çizgi üstünde olması değil müdahaleye maruz kalan oyuncunun içeride ya da çizgi üstünde olması önemli...

Diyelim ki burada Denizli'li oyuncu içeride Keita dışarda.Denizli'li oyuncu elini uzatıp dışarıdaki Keita'ya tokat atıyor.Denizli'li oyuncu içeride diye penaltı mı olacak?

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 04:59
Tamam penaltı verilmesin felaket tellalıgına gerek yok.

erdemzorer10
16.Ağustos.2009, 05:00
penaltı tartışmalarıyla galibiyete gölge düşürmenin bir anlamı yok..
kaldı ki sabaha kadar tartışsak birşey değişmeyecek..skora etki eden de bir pozisyon değildi ve zaten pozisyonda bariz bir faul var hakemde konum
itibariyle bunu içerde yorumladı..
Denizlili oyuncular bile itiraz etmedi yahu :D

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 05:02
Galibiyete gölge düşürmeye calışıldığı yok.Olay dışarda bu söylendi sadece.
Ayrıca ben fikrimi yukarda da belirttim penaltı olmasada sonuç çok farklı olmazdı dedim.
Ama gsli arkadaşlar körü körüne penaltı deyince ilginç kurallar ortaya atınca muhabbet uzadı ister istemez..

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 05:03
Nasıl bir kuralmış o.Müdahaleyi yapan oyuncunun içerde ya da çizgi üstünde olması değil müdahaleye maruz kalan oyuncunun içeride ya da çizgi üstünde olması önemli...

Diyelim ki burada Denizli'li oyuncu içeride Keita dışarda.Denizli'li oyuncu elini uzatıp dışarıdaki Keita'ya tokat atıyor.Denizli'li oyuncu içeride diye penaltı mı olacak?

Ben bilmem, dedigini söyledim aynen.
Penaltı verilmeseydi de farketmezdi zaten 2-1 üstünlüğümüz vardı o arada. Değişen birsey olmazdı, o kadar tartışmak manasız. Hee bu ilk yarıdaki 1-0 ken verilen penaltı olsaydı tartışılırdı.

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/84809_2_090816005414.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/84809_3_090816005414.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/84809_4_090816005414.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/84809_5_090816005414.jpg

anilton
16.Ağustos.2009, 05:06
Beyler ne oluyor size yahu?

Kimse burada G.Saray maçı bu penaltı ile aldı.Hakem ile aldı demiyor...

Nedir bu tartışmaya gerek yok,gölge düşürmeyin gibi laflar...

Şurada pozisyonu tartışıyoruz futbol ve forum kuralları çerçevesinde.Bu forumda bunun için var...

Atıyorum;nasıl Arda'nın kaptanlık adına yaptığı güzel hareketler deklare ediliyorsa.Keita'nin iyi futbolu dile getiriliyorsa.Volkan'ın hataları yazılıyorsa.Maçın önemli pozisyonları konuşuluyorsa.Teknik direktörlerin doğruları ve yanlışları belirtiliyorsa.Bu pozisyonuda pekala konuşurum.Ne var bunda yahu.Neden herşeyin altında alt niyet arıyorsunuz...

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 05:10
Anılcım herkes fikrini belirtebilir ama bir pozisyon için bu kadar diretilmezz acık bir penaltı :)

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 05:14
Kim diretiyor acaba
hala penaltı diyosun ya bravo gerçekten :)
kabul et hakem yanlış görmüş geç de yani bu kadar mı zor alicanfm

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 05:15
http://i25.tinypic.com/2hiccqa.jpg

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 05:18
orda müdahale gerçekleşti keita artık içeriye doğru pozisyonu alıp düşmeye başladı,
biraz daha ileriden alırsan resmi keita içerde yatıyor olacak.
Senin aldığın resimde faul tamamlanmış durumda

anilton
16.Ağustos.2009, 05:18
http://i25.tinypic.com/2hiccqa.jpg

Darbeden 2 saniye sonraki görüntü...:) :)

Neyse bir tane daha yorum yaparsak kızacak G.Saray'lı arkadaşlar...:)

Kapatalım bu konuyu...

erdemzorer10
16.Ağustos.2009, 05:19
@ anilton @ gebzeli

benim söylemeye çalıştığım ; naparsak yapalım artık sonuç değişmeyecek o yüzden konuşulmasının daha doğrusu uzatılmasının bir anlamı yok..

size göre penaltı değil bana göre penaltıdır..bir pozisyonun esiri olmanın pek anlamı yok bence..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar Mehmet Topal'ı aratmayan Mustafa Sarp hakkında neler düşünüyorsunuz..Antep maçında stattan izlemiştim Tabataya adım attırmadı..nitekim bugün yine öyle orta sahada canla başla savaştı..
bu performansla formayı bırakmayacağa benziyor..

Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 05:25
Ne yalan söyliyeyim gözlerim Sabri'yi aradı hele hele içeri kat edilip dısarı bırakılan paslar sonrası , alısmıtık Sabri'nin oradaki füzelerine :p

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 05:26
http://galeri.milliyet.com.tr/2009/8/16Galatasaray4_Denizlispor1/5.jpg

Selman Ozturk
16.Ağustos.2009, 06:34
Bugün kadro konusunda bu tarz bir sürpriz bekliyordum yanılmadım. Milli oyuncuların birçoğunu haftaiçindeki Avrupa Ligi maçını da düşünerek dinlendirdi Rijkaard. Doğru olan da buydu.

Galatasaray genel olarak sürekli delmeye çalışan, rakibi zorlayan bir oyun oynuyor. Bu sebeptendir ki maçları izlemek keyif veriyor. Bugün Denizlispor 2-0 da öne geçse bu maç Galatasaray lehine sonuçlanacaktı.İlk düdükten son düdüğe kadar herşey gün gibi ortadaydı zaten.

Galatasaray doğru yönetiliyor, adımlarını doğru atıyor ve meyvesini alıyor. "Rakipler kolaydı" diyoruz. E rakip kolaysa Galatasaray da ona göre kendini sıkmadan oynadı. Ciddi rakiplere karşı elbette daha ciddi bir oyun oynayacaklardır. Hani amiyane tabiriyle "Adamına göre muamele" diyoruz ya. Resmedilen tablo tam da böyle işte.

Güzel bir Cumartesi akşamı tasasız bir galibiyet. Yaramıştır elbette...

Denizlispor başkanı Ali İpek için bir paragraf açmak istiyorum. Maçtan sonra Erhan Altın hakkında üstü kapalı , çok da tadı tuzu olmayan şeyler söyledi. Siz ki bu ligin en tecrübeli yöneticilerinden birisiniz. 2 maç üstüste Türkiye'nin zirvedeki takımlarıyla oynayıp kaybettiniz diye teknik direktör değiştirilir mi? Nerede istikrar nidaları? Erhan Altın gidip yerine Scolari gelse Denizlispor bir anda patlayacak mı? Hep bugünü kurtarmaya çalışıyoruz, yarını hak getire. Bilmiyorum ki nereye kadar bu zihniyetle...

Fernando Gago
16.Ağustos.2009, 13:25
Bu Denizli'den hiçbir şey olmaz Gerçekten acayip kötü bir takım Galatasaray'dan daha farklı bir skor bekliyordum ...

DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 14:45
iki resimde de çok net gözüküyor ki; siyahi arkadaş ceza sahasına girmeden müdahale yapayım demiş fakat tam çizgi üstünde isabet ettirebilmiş. çizgi üzerindeki müdaheleler penaltı. keita nın bacakları da müdahele etkisiyle geri tepdiğinden böyle bir görüntü normal, bence:)
Yahu resimde net görünüyor.Çizginin dışında yapılan bir foul var ancak keita zaten koştuğu için vücut ileri gidiyor ve çizginin içine düşüyor.Eğer havalandığı anda ise foul bilemeyeceğim ama oyuncu foul olduktan sonra havalanmıştır.

Clayman
16.Ağustos.2009, 15:14
Yahu resimde net görünüyor.Çizginin dışında yapılan bir foul var ancak keita zaten koştuğu için vücut ileri gidiyor ve çizginin içine düşüyor.Eğer havalandığı anda ise foul bilemeyeceğim ama oyuncu foul olduktan sonra havalanmıştır.

Hala penaltıda mısın ? Öyle bir konuşuyorsun ki, gören de o penaltı verilmese Denizlispor 2-1'den maç kazanacak sanki.

Ha 2-1 kazanmışız, ha 4-1. Sonuçta cetvele yazılan 3 puan olduktan sonra tartışmanın anlamı yok.

ForCimbom
16.Ağustos.2009, 15:47

uzatmanın hiç alemi yok, sen de biliyorsun. çok gereksiz bir tartışma. ben fikrimi söyledim orada, kaldı ki resimlerin ne zaman çekildiğini tam bilmiyoruz, anca erman-şansal gibi ileri-geri yaparsak bu anlaşılabilir ( :D ).

her hafta üzerine koyarak devam ediyoruz, sonumuz hayrola :icon_biggrin:

Vieri
16.Ağustos.2009, 16:03
bence penaltı değildi ve tam çizgi üzerinde ince bir noktadaydı pozisyon, yanılma payı oldukça yüksekti, teknoloji kullanırken bile kararsız kalan taraflar bulunurken hakeminde yanılma hakkı var..

Melekovic
16.Ağustos.2009, 16:03
"Deniz Çoban yine iyi bir maç yönetti. İlk penaltıyı yardımcısının desteği ile ikincisini kendi görerek verdi. Kararları doğruydu."
-Rıdvan Dilmen-

Söze gerek yok. Zaten adamakıllı değil diye tartışan da olmadı. Ama değil diyenlere de saygı duymak lazım.Çünkü görüşlerini ifade ediyorlar düzgünce, vay işte şu yüzden kazandı demiyorlar,fanatiklik yapmıyorlar. Arkadaşınız ise sadece pozisyonu söylemiş artısını böyle demek istiyor şöyle demek istiyor diye siz eklemişsiniz.

Gangstaa
16.Ağustos.2009, 17:47
Takım olarak çok iyiydik.Defans hattının komple değişmesi acaba dedirtti maç öncesinde ama emre aşık ve uğur çok iyiydi.Emre güngörde yer yer hatalar yapmasına rağmen iyi sayılırdı.Volkan ise bu takımdan kesinlikle yollanmalı.

Mustafa sarp başlarda çok pas hatası yaptı ama sonradan toparlandı,özellikle 2.yarıyla birlikte takım olarak çok iyi oynadık.Keita muhteşemdi tek kelimeyle,sürekli dikine sürdü topu ve 2 gol kazandırdı.Arda yine aynı ardaydı,Baros ise fizik olarak hazır değil daha belli oluyor bu.2 veya 3 hafta sonra geçen seneki barosu izleriz.Penaltılara gelince 2side %100000 penaltıydı.

Gangstaa
16.Ağustos.2009, 17:48
Ahmet Çakar: G.Saray ürkütüyor

http://www.yazete.com/pics/news/160820091008283436636_2.jpgSakın yazının başlığı sizleri ürkütmesin ama Galatasaray 100 yıllık tarihinin..

AHMET ÇAKAR: G.Saray ürkütüyor! (SABAH)

Sakın yazının başlığı sizleri ürkütmesin ama Galatasaray 100 yıllık tarihinin en iyi takımlarından birine sahip. Oynamayanlar milli takımda... Çıkana bakıyoruz, müthiş kalite... Girene bakıyoruz, onda da kalite. Bir de yedeklerde oturanlara bakıyoruz; çoğu as takımın oyuncusu. Bu kadronun 2000 yılının kadrosu kadar kaliteli olduğunu söylersek abartmış olmayız.

Dün gece Galatasaray kazandı. Çok mu iyi oynadı? HAYIR... Ama yüzde 50 performansla bile rakibini darmadağın edebildi. Peki çok mu iyi organize oluyorlar? HAYIR... Rakipten dönen topları fazlaca mı alıyorlar? Ona da HAYIR... Ama ne kadar eksikleri olursa olsun İstanbul'da her maçta çok gol atarlar, ya da pozisyon bulurlar.

Denizlispor direneyim dedi, direnemedi. Aslında golü de buldular ama rakipleri yüzde 50 performansla bile onlara topu göstermedi.

Hakem Deniz Çoban da iyi niyetli, fena da maç yönetmedi.Verdiği iki penaltıda da kararı doğru. Ama ilk penaltıyı o görmedi yardımcısı verdirdi. Aslında maçta biri G.Saray, biri Denizli lehine olmak üzere iki penaltı daha vardı.

LEVENT TÜZEMEN: Skoru bulunca... (SABAH)

Rijkaard'ın Denizli maçına çıkardığı kadroya medya tribününde dudak bükenler oldu. Çünkü; milli oyunculardan Sabri, Gökhan Zan, Ayhan ve Hakan Balta kulübede, Servet ise evdeydi.

Rijkaard'ın yaptığı futbol adına tam bir rotasyondu. Rijkaard zaten her basın toplantısında oyuncularına yönelik "Ben peşin hükümlü değilim. Hepinize güveniyorum ve inanıyorum. Her futbolcuya eşit yakınlıktayım" mesajını veriyordu.

Sakin bir kimliği olan Rijkaard maçı kenardan mükemmel analiz etti. Volkan'ın etkili hücuma çıkamadığını görünce ikinci yarı Balta'yı oyuna alıp Arda ve Kewell'in etkili olmasını sağladı. Balta Galatasaray savunması için çok önemli bir oyuncu. Duracağı yeri biliyor, kademeye akıllı giriyor.

Şu gerçek; Galatasaray skor avantajını eline geçirdiği anda çok etkili olur. Arda'nın attığı gol sonrası Denizli katı savunmayı bırakınca Keita patladı. Fildişili yıldız, topu kullanacak boş alanı bulunca Denizli'nin sonunu da hazırladı. Sağdan fuleli çalımlarla ve yaptığı koşularla rakibin sağını çökertirken, bir gole imza attı bir de penaltı yaptırdı.

Kaptan Arda yine sahanın yıldızıydı. Milli maçtaki süper futbolunu Denizli maçına da taşıdı. G.Saray'ın ikinci yarıda iştahlı ve keyif veren futbolunun baş mimarıydı.

BÜLENT TULUN: Keyif zamanı (FOTOMAÇ)

Denizlispor karşısına radikal bir şekilde klasik geri 4'lüsünü değiştirip yedek savunma hattı ve Ayhan'sız çıkan Rijkaard "Ben yediğimden fazlasını atarım" der gibi sıkı bir rotasyona girerek sahaya çıktı. Barcelona gibi maddi sorunu olmayan ve kenarda 15 oyuncuyu oturtabilecek yönetim kudreti içinde olan takımlarda bu yöntem aşina geliyor bize ama büyük fedakârlıklarla alınan önemli oyuncuları kullanmama lüksüne alışık değil seyircimiz. Galatasaray'ı iyi etüt etmiş görünen Denizli, Angelov'u tek forvet bırakarak, kanatları kapatarak önde basarak başladı. Disiplini uzun süre korudu.

Bu derin ve kaliteli kadro çok iş yapacağa benziyor. Bir büyük bravo Emre Aşık'a... Umarım genç oyuncular bu örnek ağabeylerini model olarak alırlar.

YAŞAR YALÇIN: Dört köşe (FOTOMAÇ)
Rijkaard'ın sahaya sürdüğü 11'e baktığımız zaman doğrusu biraz şaşırdık. Öncelikle defans dörtlüsünü tamamen değiştirmiş. Milli takımın da defansını oluşturan Sabri, Servet, Gökhan ve Hakan Balta ilk 11'de yoktu. Hatta Servet'in ismi ilk 18'de bile yer almıyordu. Herhalde bunun iki nedeni olabilir. Birincisi; millilerin yorgun olabileceğini düşünerek onları dinlendirmek. İkincisi de perşembe günü oynayacakları Avrupa Ligi maçı için bazı oyuncuları daha diri tutabilmek. Kadroda rotasyon yapmak için çok erken, daha sezon başındayız. Rijkaard yapmış ne diyelim, herhalde en iyisini o bilir.

Sarı-kırmızılılar bu maçta da gol şovuna devam ederken, bu sezon şampiyonluğun da en büyük adayı olacakları şimdiden belli.

LaigLeNoiR
16.Ağustos.2009, 18:11
Posizyon zaten penaltı değil içerde olsa ne olacak dışarıda olsa ne olacak.Ha şu da var 2 penaltıyı da vermese hakem Galatasaray bu maçı zaten farklı kazanacaktı.

İlk penaltıyı neden geç verdiğinde kaldım ben hala.İkinci posizyonda da müdahale çizgi üzerinde yapılıyor ancak Keita daha rakip gelmeden kendini bırakmaya hazırlanıyor.Hakemin bunu süzmesi çok zor.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 18:18
Galatasaray iyi oynamış hakem falan diyo herkes ama yok alakası Keita'nın pozisyonuna çalmasa yine kazanırdı maçı. Denizli'nin taktiğide ilginç. Ofansif adamları koyuyo sahaya Erhan hoca gol yememek içinde duasını ediyo herhalde.

Forumda kimse Galatasaray hakemle kazandı veya hakem kötüydü şu bu demedi
sadece 2.penaltı hatalıydı o söylenildi
Galatasaray'ın iyi oynadığını,penaltı olmasada maçı farklı kazanacağını da söyledi bunu söyleyen kişiler

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2009, 18:24
Posizyon zaten penaltı değil içerde olsa ne olacak dışarıda olsa ne olacak.Ha şu da var 2 penaltıyı da vermese hakem Galatasaray bu maçı zaten farklı kazanacaktı.

İlk penaltıyı neden geç verdiğinde kaldım ben hala.İkinci posizyonda da müdahale çizgi üzerinde yapılıyor ancak Keita daha rakip gelmeden kendini bırakmaya hazırlanıyor.Hakemin bunu süzmesi çok zor.

O pozisyonun içerde, dışarda oldugu tartışılır; ama faul olmadıgını da anca erman toroglu söyler. Buz gibi faul Murat yapma gözünü seveyim.

İlk penaltının gec calınmasıda muhtemelen orta hakemin yardımcıyı gec duymasındandır. Yardımcı caldırdı çünkü penaltıyıı.

Gangstaa
16.Ağustos.2009, 18:38
Yahu tvdeki tüm yorumcular ve bülent yavuz gibi ahmet çakar gibi eski hakemler iki pozisyonunda penaltı olduğunu tartışacak birşey olmadığını söylüyorlar.Onlardan dahamı iyi biliyorsunuz ?

GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 18:47
Yahu tvdeki tüm yorumcular ve bülent yavuz gibi ahmet çakar gibi eski hakemler iki pozisyonunda penaltı olduğunu tartışacak birşey olmadığını söylüyorlar.Onlardan dahamı iyi biliyorsunuz ?

Evet.
Allah'ın verdiği iki gözle bakıyorum dışarda olduğunu görüyorum pozisyonun
Benim için bitiyo ordan sonra kim ne derse desin fikrim değişmez.
Dışarda faul yapılıp oyuncu içeri düşerse penaltı calınır gibi resmi bi kural yoksa tabi.
Veya dün ortaya atılan; cezasahası içindeki, çizgisindeki oyuncunun dışardaki oyuncuya yaptığı hareket penaltıdır gibi bi kural..

ShevAnil
16.Ağustos.2009, 18:51
Ne pozisyonmuş arkadaş siz tartışa durun biz emin adımlarla ilerliyoruz...

Sirius Black
16.Ağustos.2009, 19:43
3-1 yine Kewell yine penaltı. Bu arada yan hakemlerden bir tanesi acaip derecede Schumacher'e benziyo :D

Evet, hem de çok. :zuhaha

nerazzuri
16.Ağustos.2009, 19:45
Merak ettiğim bir şey var, Kewell attığı gollerden sonra sevinmemesinin bir nedeni mi var ? yoksa tesadüf müdür :)

erdemzorer10
16.Ağustos.2009, 19:46
Evet.
Allah'ın verdiği iki gözle bakıyorum dışarda olduğunu görüyorum pozisyonun
Benim için bitiyo ordan sonra kim ne derse desin fikrim değişmez.
Dışarda faul yapılıp oyuncu içeri düşerse penaltı calınır gibi resmi bi kural yoksa tabi.
Veya dün ortaya atılan; cezasahası içindeki, çizgisindeki oyuncunun dışardaki oyuncuya yaptığı hareket penaltıdır gibi bi kural..

tamam arkadaşım penaltı değil sen haklısın,rahatladın mı :)

El Comandante
16.Ağustos.2009, 20:10
Gecen sezon da Denizlispor'la oynadigimiz ilk macta 4-1 galip gelmistik. Hatta o macta da ilk golü Kewell atmisti. =)

Selman Ozturk
16.Ağustos.2009, 23:24
Merak ettiğim bir şey var, Kewell attığı gollerden sonra sevinmemesinin bir nedeni mi var ? yoksa tesadüf müdür :)

Takımla ilgili bir nedeni yok Serkan. Florya'yı her antrenmanda izleme şansı buluyorum. Gayet keyifli, pozitif bir ortam var.Harry de bu ortamın en önemli parçalarından biri.

Neticede bir penaltı golü ve Harry gibi bir oyuncunun penaltı golüne çok abartılı sevinmesi haliyle garip olurdu...