PDA

View Full Version : Sion - Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Playoff 1. Maci

tarikko
17.Ağustos.2009, 17:16
http://img198.imageshack.us/img198/9395/fenerbahcez.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg198.imageshack. us%2Fi%2Ffenerbahcez.jpg%2F)

http://img194.imageshack.us/img194/2453/sionn.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg194.imageshack. us%2Fi%2Fsionn.jpg%2F)

Tarih: 20.08.2009
Yer: Stade de Geneve
Hakem: Daniel Stalhammar
Saat: 21:30
Yayin: D-Smart(Euro Futbol)

scar face
17.Ağustos.2009, 18:06
Zor bir maç olacaktır.Kaptan Alex'in yokluğunda Deivid oynar galiba o bölgede...
d smart veriyormus macı kötü oldu bu :(

yaman76hakanFB
17.Ağustos.2009, 18:47
Sivas maçından daha rahat geçeceğini düşünüyorum..1 veya 2 farklı galibiyet bekliyorum..Semih'in oynamasını diliyorum..

eGowiCh
17.Ağustos.2009, 19:15
Alex yerine M.Topuz, Önder yerine hazırsa Lugano oynarsa rahat bir şekilde kazanırız diye tahmin ediyorum.

BeaT
17.Ağustos.2009, 19:20
Alex ve Bilica nın yokluğunda zor maç olur defansta Bekir Önder oynar Alex'in yerine büyük ihtimal Deivid oynar ama umarım yanılırım ve Mehmet'i oynatır.

eGowiCh
17.Ağustos.2009, 19:31
Bilica'nın cezalı olduğunu bir an unutmuşum. Önder-Lugano oynar diye tahmin ediyorum. Lugano ne kadar hazır, bilmiyoruz ama Bekir-Önder ikilisine de güvenim sonsuz.

Sekopej
17.Ağustos.2009, 20:02
Lugano avrupa listesinde yer almıyordur muhtemelen, henüz hazır olduğunu da sanmıyorum, Diyarbakır maçında belki oynayabilir.

İçeride rahat kazanırız. Alex ve Bilica'nın olmaması sıkıntı doğurabilir ama oyunu zaten rakip sahaya yıkarsak, 2 eksiği de aramadan avantajlı skor elde ederiz.

RaSenGan
17.Ağustos.2009, 20:21
Sanmıyorum Fenerbahçe'nin zorlanıcağını.Kolay bir maç olur ve rahat bir galibiyet alırlar.Defansa falan pek iş düşmez.Alex olsa daha rahat daha farklı bir galibiyet olurdu ama böyle de rahat alırlar maçı.3-0 biter bence.

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 21:39
Fenerbahçenin Bu Maçta Şov Yapacağını Çok Çok Rahat Kazanacağını Düşünüyorum
Başarılar Fenerbahçeye :)

anilton
17.Ağustos.2009, 21:57
F.Bahçe'nin turu geçeceğini ama bu ilk maçın beklenildiği kadar rahat geçmeyeceğini düşünüyorum...

Since-1907
17.Ağustos.2009, 22:00
Bu maç öncesinde yeni liste verilecek , Lugano'da bu listede yer alıyor sanırım..

Cyzio
17.Ağustos.2009, 22:01
Sion golcü takımdır, gol bulurlar ama o kadarda yerler.

Professeur
17.Ağustos.2009, 22:19
Rahat kazanırız diye düşünüyorum.Süprize pek ihtimal vermiyorum.

Lucas Neill
17.Ağustos.2009, 22:31
Fb'nin hücumda değil ama savunmada sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum gol yerler ama yediklerinin 2 fazlasını da atarlar o yüzden FB bu maçı kazanır..

Fernando Gago
18.Ağustos.2009, 14:44
Avantajlı bir skorla döneceğimizi düşünüyorum . . .

Universal
18.Ağustos.2009, 17:20
Fenerbahçe'nin oynadığı futbol ortada, Sion Fenerbahçe'ye rakip olacak bir takım değil. Bu nedenle rahat bir şekilde kazanırız.

Melekovic
18.Ağustos.2009, 18:01
Bana bol gollü olur gibi geliyor . Zaafları aynı iki takımında ama Fener bir gömlek üstün. O yüzden 3-2 4-2 ya da 4-1 lik Fener lehine bir skor cıkabilir.

yaman76hakanFB
18.Ağustos.2009, 18:52
Umarım Semih bu maçta bir şans bulur..Onun bir an önce rotasyona girmesi lazım.. İyi bir sonuç almamız gerekiyor..Aksi durumda haftaya Diyarbakır maçı sakat olur,çünkü rövanşa odaklanırlar..Bu sebeple Sion'un ipini ilk maçta çekmek gerekiyor..

Jesus_FB
18.Ağustos.2009, 20:05
D-Smart'dan nefret ediyorum!

BeeTLeJuiCe
18.Ağustos.2009, 20:30
Avrupa Ligi için Listeler maç'ın 48 saati öncesinde veriliyormuş. Lugano'da listede yer alacaktır. En son Uruguay Milli Takımı maçında da oynadığına göre hazır durumda olabilir. İlk 11'de izleyebiliriz.

tarikko
18.Ağustos.2009, 20:37
Fenerbahçe’de Lugano’nun geri dönmesiyle birlikte yabancı kontenjanı aşılmış ve takımdan kimin gönderileceği merakla beklenir duruma gelmişti.

Fenerbahçe’ye veda edecek isim belli oldu: Brezilyalı Edu!

Fenerbahçe’nin Edu ile olan sözleşmesini feshettiği ve bu oyucunun UEFA’ya verilen kadro listesinde yer almadığı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi kadrosundan çıkarılan bir başka isim ise genç oyuncu Abdülkadir Kayalı oldu.

Fenerbahçe ile 4 senelik anlaşma imzalayan Diego Lugano’nun dahil edildiği listeden Abdülkadir Kayalı çıkarıldı.

Maraton

Dogruysa yazik gercekten Abdulkadir´in listeden cikarilmasi.Onun yerine Ali Bilgin,Onur,Furkan gibi oyuncular cikarilabilirdi..

Alicanfmfan
18.Ağustos.2009, 20:39
Dominguez mi ne dikkat edin ona :D hala ordaysa, Sion iyi takımdır ama Fener'in 2-3 gömlek altındadır, fener kazanır

BeeTLeJuiCe
18.Ağustos.2009, 20:42
Fenerbahçe’de Lugano’nun geri dönmesiyle birlikte yabancı kontenjanı aşılmış ve takımdan kimin gönderileceği merakla beklenir duruma gelmişti.

Fenerbahçe’ye veda edecek isim belli oldu: Brezilyalı Edu!

Fenerbahçe’nin Edu ile olan sözleşmesini feshettiği ve bu oyucunun UEFA’ya verilen kadro listesinde yer almadığı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi kadrosundan çıkarılan bir başka isim ise genç oyuncu Abdülkadir Kayalı oldu.

Fenerbahçe ile 4 senelik anlaşma imzalayan Diego Lugano’nun dahil edildiği listeden Abdülkadir Kayalı çıkarıldı.

Maraton

Dogruysa yazik gercekten Abdulkadir´in listeden cikarilmasi.Onun yerine Ali Bilgin,Onur,Furkan gibi oyuncular cikarilabilirdi..

19 yaşın altındaki oyuncuların kayıt edilmesine gerek yoktu FM'de, gerçektede öyleyse sorun olmaz Abdulkadir'in listede olması.

Sekopej
18.Ağustos.2009, 20:43
Avrupa maçlarında Abdülkadir'e sıra hayatta gelmez, hatta listede olsa bile yedeklerde oturmasına bile sıra gelmez.

Rakip zayıf, Bilica cezalı, Lugano 11 başlarsa umarım bu takım içinde sıkıntı yaratmaz. Kendimi Bekir ve Önder yerine koyuyorum, bu duruma çok bozulurdum. Yine de takım için düşünüp, preblem çıkarmayacaklardır.

Sheriff
19.Ağustos.2009, 03:56
19 yaşın altındaki oyuncuların kayıt edilmesine gerek yoktu FM'de, gerçektede öyleyse sorun olmaz Abdulkadir'in listede olması.
Aynen öyle..

Bu maçı rahat kazanmamız lazım.

scar face
19.Ağustos.2009, 05:01
Maça Alex'siz çıkacağımızı düşündüğümüz zaman Deivid-Güiza,Mehmet Topuz-Güiza,Semih-Güiza ikililileriyle çıkabileceğimizi düşünüyorum....Daum galiba Deivid-Güiza yla baslayacaktır....

Bence Lugano 11de başlamaz...Bekir sezon basından beri takımla bu maçta forma onun hakkı kesinlikle...

SAİT71
19.Ağustos.2009, 08:41
Bence bu maç kolay geçmeyecek. Alexsiz biraz zor geçer. Deivid ile başlayabilir yada Topuz da olabilir. Bence Çift Santrafor oynarsak yani Semih ile Güiza işi bitiririz. İkisi felç eder Sionu. Lugano ilk onbirde başlayabilir büyük ihtimal..

World Hollow o1
19.Ağustos.2009, 08:45
Bence bu maç kolay geçmeyecek. Alexsiz biraz zor geçer. Deivid ile başlayabilir yada Topuz da olabilir. Bence Çift Santrafor oynarsak yani Semih ile Güiza işi bitiririz. İkisi felç eder Sionu. Lugano ilk onbirde başlayabilir büyük ihtimal..

Semihin maç kondisyonu yetmez daha dur bakalım..
Hemen öyle al bu forma sana zimmetli giy oyna demezler.. :)

SAİT71
19.Ağustos.2009, 09:04
Bir şekilde başlayacak nasıl olsa. Kondisyonu yetmezse zaten Sionla oynuyoruz. Çıkarır düşünce iyice bir taktik değişikliği tamamdır. Semih her türlü oynayabilecek kapasitede. Tabiki Daum çift forvet oynatmaz. Ben boşuna diyorum. Ben olsam direk çift forvet başlardım.

World Hollow o1
19.Ağustos.2009, 09:11
Yok işte düşündüğün gibi olacağını sanmıyorum, maç performansını iyiden iyiye toparlaması için son 20 son 30 dakikalarda girmesi gerekirki daha rahat bir şekilde toplasın yoksa sakatlıkdan yeni kurtulmanın bir korkusu var onun üzerinde ya tekrar olursa diyerekden...

Universal
19.Ağustos.2009, 12:17

Semih 15 gün önceden oynayamıyacak. Büyük ihtimalle Kazım forvete geçer, M.Topuz Kazım'ın yerinde oynar. Veya Deivid, Alex'in yerine geçer.

BeaT
19.Ağustos.2009, 17:29
Takımın 20 kişilik kadrosu şöyle:
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Diego Lugano, Önder, Bekir, Roberto Carlos, Vederson, Gökhan Gönül, Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Ali, Santos, Deivid, Kazım, Uğur, Güiza, Semih.

Lugano kadroya alınmış Mehmet yok.

Sekopej
19.Ağustos.2009, 17:32
Deivid de dün sakatlık nedeniyle idmana çıkmamış sanırım. Alex yerine Semih oynar muhtemelen. Lugano da ilk 11'de yer alır.

eGowiCh
19.Ağustos.2009, 20:34
M.Topuz Diyarbakırspor maçında sahada olur umarım, sakatlığı geçmiştir diye tahmin ediyorum.

Universal
20.Ağustos.2009, 01:02
Deivid de dün sakatlık nedeniyle idmana çıkmamış sanırım. Alex yerine Semih oynar muhtemelen. Lugano da ilk 11'de yer alır.

Semih Şentürk, hazır olmadığını belirti. Büyük ihtimal yedek kulübesinde otutturulacaktır. Bu nedenle Alex'in yerine Kazım oynayabilir. Forvet oyuncusu olarak. Belkide Furkan'ı görebiliriz.

nerazzuri
20.Ağustos.2009, 01:04
Furkan 20 kişilik kadroda yok. Alex-Deivid değişikliği olur bana göre.

tarikko
20.Ağustos.2009, 01:07
Deivid`in durumuna bakilacakmis antrenman sonunda.Oynayamazsa macta Semih oynayacakmis buyuk ihtimalle..

SAİT71
20.Ağustos.2009, 01:20
Bence Semih hazır olmasa bile bu maçta oynayabilir. ilerleyen dakikalarda zaten maçı koparırsak hadi onuda geç koparamasak bile bir taktik değişikliği ile çıkarır ve tek forvetede dönebiliriz. Bence Sion çok sorun çıkarmaz ama maçta çok kolay geçmez.

KaPaLı
20.Ağustos.2009, 14:00
Sion ile Fenerbahçe Arasında Oynanacak Olan UEFA Avrupa Ligi Play-Off Karşılaşması 20 Ağustos Perşembe Günü Saat 21.30′dan itibaren D Smart - Euro Futbol Kanalı ile D Smart Loca 1 PPV Kanalından Canlı Olarak Yayınlanacak. (http://www.alemfrm.net/20-agustos-sion-fenerbahce-maci-hangi-kanalda.html)

Bu Maçı Ayrıca İsviçre Kanalı TSR 2′de Hotbird Uydusundan Canlı Olarak Şifreli Yayınlayacak…

Sekopej
20.Ağustos.2009, 14:09
Semih oynayamayacak drurumdayse Deivid oynar. O da oynayamayacak durumdaysa Selçuk oyner, Emre daha öne gelir diye düşünüyorum.

Topuz Diyarbakır maçında da oynayamayacakmış, önümüzdeki hafta içerisinde takımla çalışmalara başlar dedi Daum.

Varonil
20.Ağustos.2009, 19:37
Volkan Demirel

G.Gönül-Lugano-Önder-R.Carlos

Baroni-Emre

Kazım-Deivid (Semih)-Dos Santos

Güiza

Bu şekilde çıkacağız sahaya bir süpriz olmassa.Sion kendi sahasında açık oynayacaktır,galibiyeti düşünerek sahaya çıkacaktır. (İstanbul'a avantajlı bir skorla dönmek için) İlk yarıda golü buluruz. 1-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanırız.

GodfatheR
20.Ağustos.2009, 19:42
Alex de yok bu maçta kesinlikle çift forvet oynamalıyız.Semih'i Alex'in bölgesinde oynatmak çok saçma aynı hatayı geçen sene Aragones yaptı ve sonuçları ağır oldu.İnşAllah Semih-Güiza forvet hattıyla başlar ve kazanırız.

BeeTLeJuiCe
20.Ağustos.2009, 19:50
Bence üst bitecek bir maç. Semih oynarsa kesinlikle gol yada asistini yapacaktır. Umarım Alex yokluğunda çift forvet başlarız.

GodfatheR
20.Ağustos.2009, 19:53
Semih-Güiza ikilisi başlar Emre'de ileriye iyi katkı yaparsa en azından yediğimizden bir fazlasını atarız diye düşünüyorum :) 1-2, 2-3, 1-3 gibi :)

anilton
20.Ağustos.2009, 19:55
Semih ve Deivid'in durumları net değil sanırım...

Ben olsam Emre'yi Guiza'nın arkasında Alex'in bölgesinde kullanırım.Cristian'ın yanınada Deniz'i koyarım...

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 00:15
Fenerbahçe

---------------Volkan

Gökhan---Lugano---Deniz---Carlos

---------Baroni------Emre------

Kazım---------Deivid--------Santos

--------------Güiza

Önder yerine Deniz sürpriz bir seçim olmuş.

Crocodile1963
21.Ağustos.2009, 00:23
İlk yarı tutuk geçer Fenerbahçe ikinci yarı açılır. Turu temsilcimiz geçer. . .

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 01:41
Deniz sakatlanarak çıktı, yerine Önder girdi.

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 01:57
Güiza'nın müthiş göğüst asisti ve Andre Santos'un golü. 1-0

blue57
21.Ağustos.2009, 01:58
Sağ kanattan Kazım'ın ceza sahası yayına doğru ortası... Daniel Güiza çok şık indirdi! Bir ok gibi fırlayıp ceza sahasına giren Dos Santos sol ayağıyla gelişine bir vuruşla topu filelere gönderdi!

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 02:00
Düzenleme: göğüs asisti.

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 02:47
Son 10 dakikada iki tane %100'lük gol kaçırdık. Şimdiye fark olması gerekirdi.

Emre çıktı Uğur girdi.

El Comandante
21.Ağustos.2009, 03:20
Fenerbahce maci 2-0 kazandi. Goller Dos Santos ve Kazim'dan geldi.
Yalniz Güiza o golü nasil kacirdi, aklim almadi ...

tarikko
21.Ağustos.2009, 03:22
Yalniz Güiza o golü nasil kacirdi, aklim almadi ...
Aynen gercekten inanilmazdi hatta Emre Tilev kalenin olculerini soyledi o derece yani :n:

Sekopej
21.Ağustos.2009, 03:31
Güzel maç oldu, çok rahat bir oyunla galip geldik. Fark daha da fazla olabilirdi. Deivid'i artık takımda görmek istemiyorum, Semih girdikten sonra katkısını hepimiz gördük. Diyarbakır maçında Semih ile başlamasını bekliyorum, istiyorum.

Sion'un tek atağı var, orada şans yanımızdaydı, o gol olsa berabere bitebilirdi belki maç. Deniz'in sakatlanması iyi olmadı. Koch fazla yükleniyor sanırım takıma.

Semih takımda oynamaya devam ederse daha çok gol pozisyonuna gireriz, takım orta sahada zaten çok iyi, rakip kalede çoğalmada zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz, bunu da Alex'in kilit paslarıyla çözemediğimiz dönemde, Semih'in top tutması ve doğru pas tercihleriyle giderebiliriz.

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 03:52
Deniz'de de yırtık tespit edilmiş. Daum, 25 yıllık teknik direktörlük hayatımda bu kadar çok adale sakatlığı görmedim demiş.

Özellikle 2. yarı daha iyi bir oyun ortaya konuldu. Çok daha farklı olabilecek bir maç 2-0 bitti. Sion'un bizim rakibimiz olamayacağı zaten belliydi ama açıkçası bu kadar rahat bir maç beklemiyordum. Artık gruplara kaldık diyebiliriz. Deivid hala Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerin kredisini tüketiyor. Fakat bana göre o kredi çoktan tükendi. Sözleşmesinin uzatılması çok büyük yanlış oldu. Talibi varsa - ki olduğunu sanmıyorum - 1-2 bakılmadan gönderilmeli. Yerine Arjantin'den, Brezilya'dan, Afrika'dan kenarda oturabilecek, maliyeti az bir forvet alınmalı.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

tarikko
21.Ağustos.2009, 03:59
Bende bu kadar rahat bir mac beklemiyordum.Ama iyi pas yaparak ve muthis mucadele ederek maci rahatlattik.2. yarida net 3 tane onemli pozisyonlarimiz vardi.2 Guiza`nin ve 1 Emre`nin pozisyonlari vardi.Macta en begendigim oyuncu Cristian`di.Gercekten cok saglam oyuncu oldugunu bir kez daha gosterdi.Muthis toplar kesti,iyi mucadele etti ve takimin en iyisiydi bana gore bugun.

Bu arada her mactan sonra yaziyorum ama Deivid`i takimda gormekten biktim artik bu takimda yeri yok diye dusunuyorum.Bugun de yine sahada gezindi hic bir katkisi yoktu takima.Yerine Semih girdi ve takim hareketlendi.Semih`in hazir oldugunu dusunuyorum.Diyarbakir macinda ilk 11 baslar insallah...

Universal
21.Ağustos.2009, 04:02
Kafelerde, barlarda, restorantlarda rahat maç izlenmiyor. Bir türlü konsantrasyon olamıyorum. Pek bişey anlamadım maçtan zaten dönüşümlü olarak izledik.

Fenerbahçe rakibini ciddiye almadı, pek uğraşmadı yetecek skor aldı ve eve dönüyor. Kadıköy'de de böyle bir skor ile yener turu geçeriz. Tebrikler Fenerbahçe'm

scar face
21.Ağustos.2009, 04:04
Maçtaki oyunu beğendim her hafta daha ileri gideceğiz...Net bir skor tabi Güiza daha iyi değerdirse sanslarını cok daha iyi olurdu...

SAİT71
21.Ağustos.2009, 07:43

Ben demiştim :D Semih bugün güzel asist yaptı. Resmen dağıttı Sion savunmasını. Güiza direğe vurmasa emre adam akıllı şut çekse bugün 4-5 farklı olurdu. Ama bu kadar kolay geçeceğini tahmin etmezdim.

Ayrıca Dos Santos'un attığı goldeki kollektifliğe bakın. Ta orta sahadan itibaren tek pasla atıldı o gol. 4-5 tek pas tek göğüsle indiriş ve tek vuruşla gol. O gol süperdi. Takım süper pas yapıyor.

Rsa
21.Ağustos.2009, 08:40
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac9.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-20_mac11.jpg

KaPaLı
21.Ağustos.2009, 12:01
Beklenen skoru aldık istikrarlı olarak yürüyüşümüze devam ediyoruz. Santos tam bizim aradığımz adam olduğunu gösterdi Uğur'un öyle içe girip gol attığını gördükmü hiç 2 senede. Kazım yine Daum'la beraber oynamaya başladı. Daum ondan 2. Tuncay yaratırsa hiç şaşırmam :)

Sekopej
21.Ağustos.2009, 15:38
Takımın pas yapmasında sorun yok, hatta bunu çok iyi yapıyorlar, bu şekilde topa sahip olup, rakibi topun peşinden koşturuyorlar. Sıkıntı ileride çoğalamamak ve gol pozisyonu üretememekteydi. Bunu da ya Güiza'nın yanına birisini koyarak ya da kanatların içeri girmelerini sağlayarak çözebilirsin. Dün golleri 2 kanat oyuncumuz attı, asisti Semih yaptı.

Rıdvan Dilmen hep der, bu şekilde tek forvet oynuyorsanız, kanatların gol bölgelerinde olması gerekir diye. Son haftalarda Kazım ve Santos'un attığı goller de bunu gösteriyor. Bu konuda da zamanla daha iyi olacağız diye düşünüyorum.

Şimdi savunmayı merak ediyorum. Üzerine gelen, önde basan bir takıma karşı ne durumda olacağız acaba? Lugano ve Bilica beraber oynadığında bunu da görmüş olacağız.

İşler yolunda, performansı arttırarak devam ediyor takım. Diyarbakır maçı, bir çok şey konusunda izlenimler verecek maç olacaktır, orada daha net fikir sahibi oluruz.

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2009, 16:12
Fenerbahçe rahat bir oyunla farkı kaçırdı ancak rakibine yine bile posizyon verdi. Ben böyle takımlara karşın kendi takımlarımızın gözü kapalı posizyon vermeden farklı kazanmsını bekliyorum.

Defansta hala sıkıntı var gibi.

Fernando Gago
21.Ağustos.2009, 16:15
Bu takım Semih'siz bir şeye benzemiyor Dünkü maçta Semih'in farkını bir kez daha gördük Bu Güiza ile 1 sene gitmez ...

DenizlispoR
21.Ağustos.2009, 16:19
Emre Tilev kopardı beni maçı izlerken :zuhaha.Güiza'nın pozisyonundan sonra gülme krizine girdim :n:.

Universal
21.Ağustos.2009, 16:23
Emre Tilev kopardı beni maçı izlerken :zuhaha.Güiza'nın pozisyonundan sonra gülme krizine girdim :n:.

Onu geçtimde, burada security adlı güvenlik görevlileri çalışıyor dedi. :n: Ben bu lafa bittim. :D

yaman76hakanFB
21.Ağustos.2009, 17:19
Sivas maçından daha rahat geçeceğini düşünüyorum..1 veya 2 farklı galibiyet bekliyorum..Semih'in oynamasını diliyorum..
Dört gün önce bu yorumu yapmıştım.Ama oynanan oyunu hiç beğenmedim.Deivid beni hasta etti.Semih girince hücum organizasyonlarının kalitesi birden arttı.Spor yazarlarının methiyelerine aldanmayalım.Daha çok problemimiz var.Fenerbahçe malesef iyi durumda değil..Kimse geçen yılla kıyaslamaya kalkmasın.Geçen yıl başlı başına bir rezaletti.Öylesi 30 yılda bir olur.

eGowiCh
21.Ağustos.2009, 23:20
Deivid ile yollar ayrılmalı veya hiç şans verilmemeli, çünkü eski çevikliği yok, tank gibi olmuş, topu düzeltip şut bile atamıyor. Semih-Güiza oynasa çok daha etkili olurduk ilk yarıda. Semih oyuna girdi, Güiza'yla yan yana geldiler, orda mimik ve el hareketi vardı, çok hoşuma gitti, sanki Güiza Semih'in oyuna girdiğine çok fazla sevinmiş gibi geldi bana. Deivid yerine Semih olmalıydı, Diyarbakırspor maçında umarım Daum bu hatasını düzeltir.

Kazım bu yıl çok iyi performans gösteriyor. Daum onu yeniden diriltti. F.Terim'in Kazım'dan aldığı verimi Daum da almaya başladı. Umarım böyle devam eder.

SAİT71
21.Ağustos.2009, 23:39
Şu Deivid gibi oyuncuyla 3 yıl niye uzattık anlamıyorum. Bence Deivid Anadolu kulüplerinde bile zor oynar bu performansla.

Varonil
22.Ağustos.2009, 14:17
Deniz tercihinin sebebi sol ayaklı sol stoperde oynayabiliyor olmasından dolayıydı sanırım.Deivid niye sahadaydı anlayabilmiş değilim.2-0'lık skor çok iyi oldu,rövanşta rahat olacağız.Andre Santos hergün üzerine koymaya devam ediyor.Kazım da iyiydi.Kanatların hücumda varlığının artması güzel.Diyarbakırspor maçında Deivid'in yerine Semih'i veya iyileşirse Mehmet Topuz'u görmek isterim bende.

Universal
22.Ağustos.2009, 14:44
Deniz tercihinin sebebi sol ayaklı sol stoperde oynayabiliyor olmasından dolayıydı sanırım.Deivid niye sahadaydı anlayabilmiş değilim.2-0'lık skor çok iyi oldu,rövanşta rahat olacağız.Andre Santos hergün üzerine koymaya devam ediyor.Kazım da iyiydi.Kanatların hücumda varlığının artması güzel.Diyarbakırspor maçında Deivid'in yerine Semih'i veya iyileşirse Mehmet Topuz'u görmek isterim bende.

Güzel bir düşünce idi Deniz'in forma giymesi ama; Lugano oynamaması gerekirdi. Önder form tutmuşken birden bire sebepsiz kesmek doğru olmadı. Bu hafta Diyarbakırspor maçı var. Alex olmadığından dolayı Lugano ve Bilica iki stoperimiz olacak. İlk kez yanyana oynayacaklar. Umarım sorun yaşamayız.

Alex'in yokluğuna değenirsek, Güiza'nın istediği tek pasları Alex atabiliyor. Alex olmadığı zaman Semih'i oynatmak daha doğru olacaktır. Alex'in yerine bir oyuncu koyacak isek M.Topuz olabilir. Ama onunda sakatlığı mevcut, bu yüzden Emre tercih edilebilir. Ön liberoya ise Deniz veya Selçuk gelebilir. Hatta Daum kendini riske edip Alex yerinde Abdülkadir'i oynatabilir. İnanıyorum ki Selçuk'un bu takıma kattığından daha fazla katkısı olur.