PDA

View Full Version : Sivasspor - Shakhtar Donetsk/Uefa Avrupa Ligi Playoff 1.Maçı

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 17:50
Tarih: 20 Ağustos Perşembe
Yer: Sivas 4 Eylül Stadı
Saat: 21.00
Hakem Michael Dean

DenizlispoR
17.Ağustos.2009, 18:02
ßuğra en azından Srna'yı görmek için maça gidersin sen :zuhaha.Başarılar Sivasspor :).

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 18:03
Srna Sakatmış Ozzy:zuhaha İnşallah İyi Bir Skor Elde Ederiz:)

yunusgs
17.Ağustos.2009, 18:40
Son oynadığı futbolu da görünce Sivasspor için malesef umudum kalmadı.Eğer bu şekilde oynarsa Sivassporr malesef elenir.

yaman76hakanFB
17.Ağustos.2009, 18:45
Sivas iç sahada yine on kişi kapanıp "Çanakkale geçilmez"i oynayacak ve muhtemelen bir beraberlik çıkaracaktır..Ama tur şansı sıfıra yakın..

Sekopej
17.Ağustos.2009, 20:07
Sivas ilk maçı deplasmanda oynaması gerekirken Süper Kupa sebebiyle bu avantajını yitirdi. Süper Kupa'nın günü değişmiyorsa, rövanşın gününü değiştirselerdi, Sivas'ın hakkını yemeselerdi.

Maça gelirsek, Shakhtar ŞL'den elendi, burayı bırakmayacaklardır. Sivas'ın işi zor ama futbol bu, herşey olur.

RaSenGan
17.Ağustos.2009, 20:32
Sivasspor'un işi çook zor.Umarım galip gelirler ama pek ümidim yok.Başarılar diliyorum temsilcimize.

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 21:34
Önemli Sorunlarımız Eksiklerimiz Var
Takım Savunmamızda Büyük Sorunlar Var Sedat-Murat Sedat-Yasin Yasin-Sedat Hangi İkiliyi Denersek Deneyelim Hata Yapıyorlar Geçen Sene Sedatın İyi Oynamasının Sebebi Yanındaki Bilicaydı Stepajen Tomas İle Bir Sırp Stoperle Anlaşıldı Diyorlar Ama Onlarında Birbirine Alışması Uzun Sürecek
Savunmamızdaki Eksikler Dışında Ortasahada Eksiklerler Var
Onur Gayretli Oynasada Takımın Kalitesinin Altında Bir Oyuncu Sezerin Sakatlığının Olması Gerçekten Ortasahada Bizi Çok Zorluyor Cihana Çok Büyük İş Düşüyor
Forvet Bölgemizde Mehmet Yıldız ın Olmaması Hücüm Gücümüzü Düşüyor Mehmet Gibi Topu Alıp Ayağında Tutan Savunma Arkasına Kamanan-Musa Gibi Arkadaşlarını Kaçıramıyor Ersen
Kanatlarda Oynayan Erman-Musa Gibi Oyuncular Aslında Çok İyi Oyuncular Olmasına Rağmen Kopuk Kopuk Oynuyorlar Geriye Desteğe Gelmiyorlar Buda Büyük Sorun Oluyor Bizim İçin
Ben Sivasspordan Ümitliyim
Shakhtar Geçen Seneki Gücünde Değil Ve Timisora Gibi Bir Takıma Elendi
Biz Geçen Seneki Sivasspor Gibi Oynarsak Neden Elemeyelimki
Allah Yiğidolarımızın Yardımcısı Olsun

Lucas Neill
17.Ağustos.2009, 22:29
Shaktar burda zorlanabilir ama uefa finaline yakın bi oyun oynarlarsa Sivas'ın şansı pek olmaz..Umarım iyi bi sonuç alır Sivas..

SAİT71
18.Ağustos.2009, 03:03
Shaktar alır gibi geliyor iki maçıda. Sivas bu futbolla ligdede iş yapamaz. her iki maçta Shaktar ın. Belki içerde bir beraberlik olabilir.

tarikko
18.Ağustos.2009, 03:07
Oncelikle Sivasspor`a basarilar.Insallah gruplara kalirlar ama cok zor.Bu oyunla Shaktar Sivas`i cok rahat eler bana gore.Umarim Sivasspor ilk macta avantajli bir skor elde eder...

Fernando Gago
18.Ağustos.2009, 14:44
Sivasspor bu maçta yenilmez bence Ama gol yerler ve avantajı kaybederler ...

bugra 1905
18.Ağustos.2009, 15:39
Bugün Biletler Çıkmış İnşallah Tribündeki Yerimi Alıcam:)

bugra 1905
18.Ağustos.2009, 16:51
VIP B
A-BLOK J-20den Aldık Biletimizi:D
Bilet Fiyatları Ne Kadar Uygun Ya VIP Tribün 20 Lira:D
Allahın İzniyle İnşallah Kazanırız :)

bursa_mc
18.Ağustos.2009, 17:13
Sivasspor'un işi zor..Shakhtar iki maçı alır..

uAburak89
18.Ağustos.2009, 17:16
Shaktar maçı iki farklı kazanacak diye düşünüyorum, Sivasspor geçen sezonki gibi oynasa bile bu maçı alamaz bence.

Melekovic
18.Ağustos.2009, 17:18
Bence Sivas'ın bu sene işi zor. Orta sıralarda yer alır. Seneye bu sene yaptıklarını yapmaz ise tekrar geriye döner üst sıralara. Yoksa mazimizde Göztepe,Gençlerbirili,Gaziantep,Kayseri takımları ve bunun örnekleri gibi yer alır bir zamanlar şampiyonluğa oynamıştı diye bir daha da kendine gelemezler.

Maç için söyleyeceğim Shaktar'ın elenmesi kötü takım olduğu anlamına gelmez ,hazırlanamadıkları anlamına gelir.Aynı hatayı 2 kez tekrarlamazlar. Sivas varını yoğunu ortaya koyarsa avantajsız bir galibiyet ya da bir beraberlik alabilir.

Universal
18.Ağustos.2009, 17:22
Sivasspor için zor bir maç ama; Shaktar eski Shaktar değil. Çok kolay bir ekibe elenerek buraya geldiler. Sivasspor gol yemeden kazanırsa turu geçebilir.

World Hollow o1
19.Ağustos.2009, 15:39
UEFA maçı ve 20 TL he hey koçum benim yahu bursada kasımpaşayla maç ediyor 25 TL kale arkası. elemanlar UEFA maçına birde Son UEFA Şampiyonu takıma karşı 20 TL bilet..

Bülent Uygun, kafasında tasarladığı takımı bir türlü tutturamadı tuttursaydı zaten çok iyi işler olacak ŞL'de ama olmadı umarım bu sefer iyi bir skorla gideriz Deplasmana..

bugra 1905
19.Ağustos.2009, 16:17
Maç İzlemek İsteyenler Show TVden İzleyebilecek
Maça Gelemeyen Bir Sürü Sivaslı İçin Ve Maçı İzlemek İsteyenler İçin Çok İyi Oldu Bu

KaPaLı
20.Ağustos.2009, 14:02
Sivasspor’un 20 Ağustos Perşembe günü Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçı Show TV’den canlı olarak yayınlanacak.
4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan maç TSİ 21.00’de başlayacak.

bugra 1905
20.Ağustos.2009, 20:50
Maç Saati Yaklaşınca Heyecanım Artmaya Başladı Sanki Ben Sahaya Çıkacam Ya:D

DenizlispoR
20.Ağustos.2009, 21:16
Maç Saati Yaklaşınca Heyecanım Artmaya Başladı Sanki Ben Sahaya Çıkacam Ya:D
Buğra senin yeteneğini stadda anlar Bülent Uygun as kadroya koyar :cool: :zuhaha.

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 21:23
Sivasspor geçen sene hazırlık maçında Shaktar'ı 4-2 ile geçmişti..son derece ciddi bir maç olmuştu hatta maç sonu tartışma vs. çıkmıştı..

geçen seneyle arada uçurum olmasa..neden olmasın diyor insan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: uçurum olsa da

anilton
21.Ağustos.2009, 00:24
Bülent Uygun yine değişik bir kadro ile sahada...

Yeni transfer Bouzza ve İ.Şahin 11'de...

Eğer Bouzza uyum sorunu yaşamazsa bugünde dahil olmak üzere çok iş yapar...

--------------Petkovic------------

Apo------Sedat---Yasin----Hayrettin

-------------Dağaşan---------------

----------Cihan---Kadir-------------

Musa-------------------------Bouzza

-------------İ.Şahin-----------------

Crocodile1963
21.Ağustos.2009, 00:28
İbrahim Şahin, Sivasa kurtarıcı olarak mı gelmiş ilk maçta sahada. İşleri zor Sivas'ın umarım turu geçerler. . .

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 00:50
Maalesef Sivas 7. dakikada 1-0 geri düştü...

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 00:50
Maalesef erken bir gol yedi Sivasspor.

KaPaLı
21.Ağustos.2009, 01:06
Komedi gol. Petkovic ölmüş artık cenazesini kaldıran yok.

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 02:27
3 oldu. Shaktar garantiledi çıkmayı...

KaPaLı
21.Ağustos.2009, 02:31
Bülent Uygun çok yanlış oyuncu seçimleriyle yaktı Sivas'ı. Onur Tuncer sevdası yüzünden Cihan gibi ortasahanın en iyi oyuncusunu çıkardı. Bouazza kanat oyuncusuyken nasıl forvet oynadığını kimse açıklayamaz bana. Onuda çıkardı Kamanan aldı. Mademki böyle oynayacaktın Kamanan - Bouazza kanat Ersen forvet olsaydı.

tarikko
21.Ağustos.2009, 03:24
Zaten bekliyordum ben farkli maglubiyet.Sivas`a yazik oldu artik ligde cikisa gecmeleri lazim...

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2009, 04:04
İzleyebildiğim bölümlerde Sivas fena oynamadı aslında. 2-3 tane önemli sayılabilecek pozisyon da ürettiler ama olmadı. Shakthar gibi bir takım da yakaladığını affetmeyince ortaya böyle bir skor çıktı. Bu maçın hakkının bu skor olduğunu düşünmüyorum. Ama maç sonunda önemli olan maçın hakkından ziyade tabelada yazandır. Dolayısıyla Sivasspor Avrupa defterine noktayı koydu. Umarım ligde toparlanırlar.

Universal
21.Ağustos.2009, 04:08
Sivasspor'dan tur beklemek büyük bir istek olurdu. Önce Şampiyonlar Ligi, şimdi Avrupa Ligi. İkisinden de zorlu kulüpler geldi. Sivasspor'a genede tebrikler.

bugra 1905
21.Ağustos.2009, 15:38
Ya Dün Maçtaydım Şöyle Bir Değerlendirme Yapmak İstiyorum
Maçın En Kötüsü Yine Petkovicti
En İyisi Bana Göre Abdurrahmandı
Erken Golle Yenik Düştük Maçı Çevirmeye Çalıştık Aslında İyi Top Oynadık Ama Shakhtarın Savunması Çok İyiydi
Gol İçin Çok Uğraştık Ama Olmadı Shakhtar Çok İyi Takım Kalemize Çok Gelmediler Belki Ama Her Gelişleri Gol Oldu
Ama Ben Bugün Takımımla Gurur Duyuyorum
Anderlecht Maçındaki Gibi Rezil Bir Futbol Oynamadılar İyi Oynadık Ama Olmadı
Maç Öncesi Lucescunun Ve Maç Sonrası Shakhtarlı Oyuncuların Jestleri Çok Hoştu
Nitekim Bizim Taraftarlar Bile Shakhtarın 2.ve3. gollerini alkışladılar
Bu Shakhtar Bu Sene Uefanın En Büyük Favorilerinden Biridir
Fenerbahçe Ve Galatasaray Bu Kupayı Alamazlarsa Almasını İstediğim Tek Takım Shakhtardır
Tebrikler Shakhtar
Teşekkürler Sivasspor Bize Yaşattığın Güzellikler İçin