Log in

View Full Version : Trabzonspor-Toulouse/Uefa Avrupa Ligi Playoff 1.Maçı

Trabzonspor
17.Ağustos.2009, 21:03
Play-Offs - 20 August 2009 18:45 (CET) (19:45 local time) - Hüseyin Avni Aker - Trabzon,Hakem:Pavel Kralovec (CZE)http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/52731.gif (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52731/competition=14/index.html)
http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/52934.gif (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52934/competition=14/index.html)Trabzonspor (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52731/competition=14/index.html)18:45
Toulouse FC (http://www.uefa.com/footballeurope/club=52934/competition=14/index.html)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya dzenle butonu neden yok buralardaki?Sorun oluyor böyle ya.

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 21:06
Başarılar Trabzona Gignacı Tutarlarsa Evlerinde Gol Yemezlerse Turu Geçerler:)

Crocodile1963
17.Ağustos.2009, 21:07
Gignac diyorum başka birşey demiyorum . . .

RaSenGan
17.Ağustos.2009, 21:11
Trabzonspor'dan galibiyet bekliyorum.D.Bakırspor mağlubiyetini taraftarlarına unutturacaklar bence.2-0 2-1 alırlar bence.Bilmiyorum Gabric'in ismi listede var mı oynar mı ama umarım oynar.

Kim bu Messi falan mı :)

bugra 1905
17.Ağustos.2009, 21:27
Aygün Gabric Eski Takımında Uefa Maçına Çıkmış Bu Sezon Trabzonun Bütün Avrupa Maçlarında Oynamayacak:)

Crocodile1963
17.Ağustos.2009, 21:37
Kim bu Messi falan mı :)

Gignac'ın menajeri falan değilim ancak çok tehlikeli bir oyuncu.

159 maçta 46 gol attı. Geçen senenin Fransa gol kralı. Lyon bu sene almak istedi ancak takımı satmadı. Geçen çarşamba günü milli maçta Fransanın tek golünü kaydetti. Tehlikeli isim. Toulouse'da 10 numaralı formayı giyiyor. . .
.

nekop
17.Ağustos.2009, 21:40
Takımlar arasında büyük farklar yok güç olarak hemen hemen eşitizdir.Eğer evimizde gol yemeden 1-0 veya daha iyi bir skor alırsak turu bütük ihtimalle geçeriz. :) Gerçi gol yememe olayına takılmamakta lazım 2 tane yiyip 10 tane atarsak yine sorun olmaz. :D

KaPaLı
17.Ağustos.2009, 21:45
En önemli oyuncularından birini Kalecilerini sattılar. Çok organize takım yıldız kavramı yok ama Gignac üzerine oynuyolar sürekli. Song mutlaka bu maçta oynamalı.

Cyzio
17.Ağustos.2009, 21:46
Song zaten Diyarbakır maçında Toulouse maçında oynayacağı için yedek bırakıldı.;)

Song-Egemen Gignac'ı tutarsa işi bitiririz.Atacağımız 1 gol ile avantajı elde ederiz, eğer 2-0 alırsak tur ceptedir.

nekop
17.Ağustos.2009, 21:47
Maçın verecek olan bir kanal var mı?

anilton
17.Ağustos.2009, 21:53
Ben şansları eşit görüyorum.Trabzon bu maçta kesinlikle gol yememeli.1-0 bile alsa çok büyük bir avantaj.Çünkü orada Trabzon'un mutlaka gol bulabileceğini düşünüyorum.Bu açıdan orada tek farklı yenildiğin zaman bile avantaj sende olacak...

Sadece Gignac'a yoğunlaşmamak lazım.Didot,Sissoko,Machado,Braaten,Capoue gibi çok önemli isimler var...

GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 21:57
Bi tarafta Umut Bulut diğer tarafta Gignac
Bu iki oyuncu yer değiştirse çok farklı olur turun şekli :)
Trabzon'un işi zor kolay değil ama yani rakipte cıkıp Trabzon'u ezebilecek rakip değil.Kafa kafaya oynanacak bi tur bence.
Burda gol yememek çok önemli..

tarikko
18.Ağustos.2009, 03:16
Trabzonspora basarilar diliyorum.Toulouse cok guclu bir ekip.Gignac,Sissokko,Machado gibi oyunculara dikkat etmesi lazim Trabzonsporun.Ozellikle serbest vuruslarda Machado topa mukemmel vuruyor dikkat edilmesi lazim..

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 13:04
Trabzonuma başarılar.Saçma hatalar yapmassak rahat geçeriz biz bu turu önemli olan iç saha maçı oyuncular içerde sitresten maç kazanamaz oldu,bunu atlatırsak sorunumuz kalmıyacak.

...................Sylva....................
Tayfun...Egegemen...Song...Cale
...............tijikuzu....................
..........Selçuk.......Colman..........
Alan................................Engin
...............Gökhan...................

Şu 11 mçı kazanmaya yeter..Ama ilerde Umut olursa zor çok zor.

eXcitinG
18.Ağustos.2009, 13:23
AdamLarın son St.Ettien maçını izLeme şansım oLdu. TouLouse Orta sahada çok dirençLi bir takım. Sissoko ve Copue müthiş basıyor orta sahada ve aLdıkLarı iLk topLarı direk Gignac a gönderiyorLar. Gignac müthiş bir forvet. KompLe bir forvet oyuncusu ve St.Ettien maçında çok güzeL de bir goL attı. Trabzonspor avantaj eLde etmek istiyorsa kanatLarda iyi atakLar yapmaLı ve Gignac ı durdurmaLı.

Herşeyin oLabiLeceği bir maç..

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 13:42
Abi 40 orta açılmış Sivas maçında ama vuran olmayınca kanat organizasyonu yapsan ne olur ki.

eXcitinG
18.Ağustos.2009, 13:49
Ama bu tarz maçLarda vuramazsan sana vuruyorLar. VuracakLar o zaman :)

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 14:07
O ortalara vurmak için Umut değil bize Gignac lazım işte:D

Fernando Gago
18.Ağustos.2009, 14:43
Trabzonspor bu seyirci ile kazanırsa büyük bir mucizeye imza atmış olur . . .

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 16:15
Takımımızın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 20 Ağustos Perşembe günü Toulouse FC ile oynayacağı müsabakanın biletleri bugün (salı) saat 15.00'de satışa çıkıyor. Biletler bugün sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacak.

Bilet fiyatları şöyle:
Açık tribün: 30 TL
Maraton Tribünü: 50 TL.
Kapalı Yan: 80 TL.
Kapalı Orta: 100 TL.
VIP: 250 TL.
Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilirler. Ayrıca taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve www.biletix.com.tr adresinden taraftar kartlara da ulaşabilirler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Toulouse kafilesi 19 Ağustos Çarşamba günü saat 15.45’de Trabzon’da olacak. Rakibimiz aynı gün 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bir antrenman gerçekleştirecek. Bu antrenman öncesinde Toulouse Teknik Direktörü Alayin Casanova bir basın toplantısı düzenleyecek. Fransız temsilcisi 20 Ağustos Perşembe günü takımımızla oynayacağı müsabaka sonrası kentimizden ayrılacak.

bugra 1905
18.Ağustos.2009, 16:59
Biletlere Bak Yuh:D
Bizde
Kale Arkası 5
Maraton 15
VIP 20 (A-B)
Çok Pahalı Biletleriniz:D

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 17:02
Normal sayılır sonucta bu bi Avrupa ligi maçı ligde böyle değil.Zaten yarısı kombine olacak.

Universal
18.Ağustos.2009, 17:25
Kısır bir maç olacaktır. Toulouse zor bir ekip, Fransa'da devlerin arasından sıyrılıp bu turnuvuda oynayacaklar. Evinde çok etkililer. Trabzon, kendi evinden mutlaka avantajlı skor elde etmesi gerek.

bugra 1905
18.Ağustos.2009, 17:31
Normal sayılır sonucta bu bi Avrupa ligi maçı ligde böyle değil.Zaten yarısı kombine olacak.
Sen Bizim Biletlere Bak Abey:D

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 17:33
Olsun o kdar Buğra arada fark var tabikide.

Melekovic
18.Ağustos.2009, 17:34
Trabzon takımının iç saha sorununu çözmesi lazım . Özellikle son bir kaç senedir sahasında çok stresli takım. Geçen senenin en iyi deplasmandan puan çıkaran takımlarından biri ama sahalarında daha çok kayıp verdiler belki de bu değil 2. likten şampiyonluktan etti. Sorun nedir ,seyirci mi aşırı strese sokuyor kaçıran ya atamazsam diye güvenli vurmuyor toplara ya da başka bir şey mi var? 3 sene 3 farklı sistem ama iç sahada görülen stres değişmiyor.Eğer seyircinin yaklaşımı takımını itmeye yönelik değil de strese sokmaya yönelikse taraftardan da biraz sabır oyunculara.

Maça gelince Trabzon ilk golü bulur ve etkilenmezse ne skorla Fransa'ya gider. Ben çoğu kişinin aksine Trabzon'un tüm deplasmanlarda daha iyi oynayacağına inanıyorum.

Fietra 10
18.Ağustos.2009, 17:36
Biletlere Bak Yuh:D
Bizde
Kale Arkası 5
Maraton 15
VIP 20 (A-B)
Çok Pahalı Biletleriniz:D

Sonuçta 15.000 kombine sahibi bu maçı kaçırmayacak..6000 civarı bilet satılacak..Fiyatlar Avrupa maçına göre iyidir..Begenmeyen kombine alsın diyor Başkan :D

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 17:45
Kaan abi seyircimiz çok sabırsız bizim ve ayrıca çok kopuk bir seyirci 50 tane gurup var buda senkronize olmayı önlüyor.Zatn forvetler gol atamıyor bunun üstüne brde seyirci baskısı işi hepten sarpa sardırıyor.
Geçen sene en çok şut atan en çok ota açanpoziyona giren bizdik amam bakalım aynı oranda gollerde bı denge yok.Yani bie mutlak surette bir santrafor lazım.

http://img1.loadtr.com/k-430632-tyhn.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.loadtr.com%2F4 30632-tyhn.htm)

Melekovic
18.Ağustos.2009, 17:51
Abisi doğru diyorsun zaten Trabzon'a öyle farklı gruplar yakışmıyor .Bende izledim maçları tezaruhatlarını anlayamıyorum hatta bir ara grupların ne dedikleri birbirlerine karıştı. Tamam biz şuyuz biz buyuz diyebilirler de desteklerken bari birlik olsunlar ,hep rakip takıma çalışıyolar.

Eskisi gibi seyirci dayanışması olursa zaten rakip takımlar eskisi gibi geldiklerinde 1-0 geride başlarlar moral olarak. Şimdi geriye düşseler bile o baskıyı hissetmiyorlar.

bugra 1905
18.Ağustos.2009, 17:55
Sonuçta 15.000 kombine sahibi bu maçı kaçırmayacak..6000 civarı bilet satılacak..Fiyatlar Avrupa maçına göre iyidir..Begenmeyen kombine alsın diyor Başkan :D
Sizin Kombine Çokmuş :D
Ondandır O Zaman
Bende Kombine Alacaktım 400 Lira Kombinelerde
Bazı Maçları Kaçrıyorum
Hastalık-Yazılı VSVS Birde Kışın Havalar -30 -40 Olduğunda Zor Gidiyorum Maça
Ama Kombine En İyisi
Seneye Alırım İnşallah

Trabzonspor
18.Ağustos.2009, 17:55
Kendi sahsında en uzun süre yenilmemem rekoru elimize ama resmn eskide kaldı gibi bu.

Bende çok şahit oldum tezahüratların karışmasına amam sanki onlar takmıyor gibi ya. F dahah iyi bilir o işleri.etr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kombine al ya gitmesen bile verirsin başkası gider,klube katkı oluyor hem kombine.

KaPaLı
20.Ağustos.2009, 14:01
Trabzonspor’un 20 Ağustos Perşembe günü Fransa'nın Toulouse takımı ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçı, D Smart platformu üzerinden yayın yapan Futbol Smart ve Loca 2’den canlı olarak yayınlanacak.Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan maç TSİ 19.45’te başlayacak.

Fietra 10
20.Ağustos.2009, 18:42
Yeni kale arkalarının yapıldıgı tarihten bu yana yani 2 senedir tribünde çok zayıfız özellikle maraton kısmı tasfiye edildiğinden beri bir türlü yeterli seviyede çogunluk yok statta..Yeni kale arkaları keza öyle..Yani eskiden pek iyi olmasada kale arkasında bir,maratonda bir grup vardı TG ve Çılgınlar..Ama şimdi koskoca 9000 kişilik maraton full kombine ,bu iki kemik grupta kale arkasında sıkışınca ve üstelik birbiriyleriyle sorunlu olunca (rant kavgası) statta atmosfer çok kötü oldu..Tek avantaj tezahürat değil de tribünün sürekli maçın içinde olması hakem kararlarına tepki falan hala çok iyi bunu yadsımamak gerek..Yan hakem hala 2 kere kere üstüste tartışmalı faul veremiyor maraton önünde mesela :D Neyse bu maçın havası başka olacaktır..TG'de ilginç bir pankart hazırlayacaktı bilmiyorum hazırladımı bu maç için..

3G'ye İnat TG şeklinde :D

(TG-Trabzonlu Gençler)

kral_67
20.Ağustos.2009, 19:00
bu maçta sonucu belirleyecek olan şey konsntrasyondur...

Türk futbolunun en büyük hastalığı olan saçma sapan gol yeme hatasına düşmezse Trabzon turu geçer...

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2009, 21:33
Maç ortada geçer.Favorim Trabzonspor

Fietra 10
20.Ağustos.2009, 22:25
Sivas'a,İstanbul'a,İsviçre'ye muhabir gönderen ama Trabzonspor'a Trabzon'a muhabir göndermeyip baglantı gerçekleştirmeyen Ntvspor'a selam olsun buradan..

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 22:45
Maalesef Trabzon'un işi zor. Toulouse güçlü bir takım, Gignac gibi çok önemli bir golcüye sahipler. İnşallah kazanırız ama bana zor gibi geliyor.

RIDVAN TLM
20.Ağustos.2009, 22:51
yattara ve gökhanın eksikliği büyük sorun toulouse trabzonun yenemeyeceği bi takım değil eksikleri olsada trabzon alıcaktır maçı diyarbakır maçına bakıp değerlendirmemek lazım

anilton
20.Ağustos.2009, 22:54
Alanzinho gibi silahı neden yanında oturtuyor Broos...

---------------Sylva-----------

Tayfun--Song-----Egemen--Cale

---------Serkan---Tjikuzu-------

Engin--------Selçuk-------Colman

--------------Umut--------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Colman'ı göbeğe Serkan'ı sağa Engin'i solada çekebilir...

RIDVAN TLM
20.Ağustos.2009, 22:55
şaçmalamış broos alanzinho oynamadan nasıl pozisyon üretmeye çalışıyo.....

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 23:14
Alanzinho ayağında çok top tutuyor ve kollektif futbola katkı yapamıyor..şov yapıyor ama şahsi..ve sol açık oyuncusu değil kesinlikle..
AMC oynayacaksa amenna ama sol açıkta Alanzinho çok etkili bir silah değil..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
____________sylva________________
serkan___egemen__song_____cale
______tjikuzu____selçuk__________
engin______alanzinho____colman
_________gökhan___________

tercihimdir

Trabzonspor
20.Ağustos.2009, 23:21
Sivas'a,İstanbul'a,İsviçre'ye muhabir gönderen ama Trabzonspor'a Trabzon'a muhabir göndermeyip baglantı gerçekleştirmeyen Ntvspor'a selam olsun buradan..

Evet bende izledim onu ve sövdüm kapadım birdahada zor izlerim o kanalı.

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 23:27
Hadi inşallah bir galibiyet gelir, deplasmanda da gerekli skor alınır ve Trabzon gruplara kalır...

Crocodile1963
20.Ağustos.2009, 23:28
Trabzon maçı başlarken Sion 1 - 0 Fenerbahçe yazısı çıktı. :)

RaSenGan
20.Ağustos.2009, 23:33
Umut'un volesi direkten döndü.İnanıyorum ki Trabzonspor kazanıcak bu maçı.Erken bir gol gelirse çok daha iyi olur.

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 23:37
Bu arada radyodan anladığım kadarıyla Trabzon daha etkili, hadi bakalım inşallah :)

RaSenGan
20.Ağustos.2009, 23:39
Gignac'la 1-0 öne geçmiş Toulouse.Hiç iyi olmadı bu.

anilton
Gignac şık bir gol attı,olmadı bu.Trabzon'un evinde gol yememesi gerekirdi...

Crocodile1963
Gignac attığı müthiş golle takımını 1-0 öne geçirdi. . .

IcedEarth
Maalesef Trabzon'un işi zor. Toulouse güçlü bir takım, Gignac gibi çok önemli bir golcüye sahipler. İnşallah kazanırız ama bana zor gibi geliyor.
Maalesef Gignac beni yanıltmadı :(

anilton
20.Ağustos.2009, 23:42
Engin Baytar,adamım benim...:)

Crocodile1963
Song attı 1-1

RaSenGan
Gol geldi.1-1 oldu güzel oldu.Düzgün spiker koysunlar ya adam sabahtan beri Selçuk Şahin diyip duruyo.

IcedEarth
Heyt be Song golünü çakmış :)

TR.CaPTaiN
20.Ağustos.2009, 23:53
Trabzon'un gole erken karşılık vermesi güzel oldu. Trabzonspor diri görünüyor ama Toulouse'un ani çıkışlarına karşı daha dikkatli olmalılar.

Fietra 10
21.Ağustos.2009, 00:19
Engin süper attırdı Song'a..Gignac'a şut çektirmemeli topla döndürmemek gerekiyor..Tek forvet oynuyorsak böyle oyuncu lazım bide bizim ilerdeki elemana bak..;) Gökhan'ı riske etmemiz gerekiyor..3-1 beni umutlandırır ancak açıkca konuşmak gerekirse..2.golü yersek umutlar tükenir dogal olarak..Serkan iyiydi,Tijikuzu iyiydi..Haydi hayırlısı..

SAİT71
21.Ağustos.2009, 00:26
Bence bu yediği gol turu zora soktu. Zaten belliydi Fb ve Gs Avrupa'da başarılı olur bu sene. İkisinede başarılar. Trabzon ise hiç değil bir galibiyet alarak ülke puanına katkı yapsa.

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 00:43
Yine Gignac yine gol. Trabzon maalesef iyice zora soktu...

Fietra 10
21.Ağustos.2009, 01:16
3-1 oldu geçmiş olsun..Kalamadık gruplara..Gignac saglam elemanmış harbiden..İlk kez 90 dk izledim..

Trabzonspor
21.Ağustos.2009, 01:40
tebrik ederi takımı muthiş oynadılar herhalde bı 50 yıl sora basarı olur.

tarikko
21.Ağustos.2009, 03:27
Acikca soyleyeyim hayatta beklemiyordum Trabzonspor`dan bu skoru.Gignac`i durduramadilar ve bedelini odediler.Halbuki Umut`un ilk dakikalardaki vurusu gol olsa bugun cok degisik bir skor olabilirdi mac sonunda ama olmadi maalesef.

2. macta Trabzonspor mucadele edip cok zor olan tur sansini kovalamali ama isleri cok zor gercekten.

Suicider
21.Ağustos.2009, 03:32
sürekli takımlarımızı desteklemeye çalşıyoruz ama böle de olmaz tur artık çok zor yine 3 istanbul takımına kalacak gibi duruyor avrupa yazık!

Crocodile1963
21.Ağustos.2009, 03:37

Kuranın en başında söyledim çok tehlikeli adam diye. Trabzon deplasmandaki maçta da eğer umutlanmak istiyorsa bu adama daha da önlem almalı. Umut-Gökhan bu adamı biraz örnek alsınlar. Trabzon seyirci de takımına biraz sahip çıkmalı sanki seyircisiz bir karşılaşma gibi idi.

yunusgs
21.Ağustos.2009, 03:46
Kötü bir gece oldu.Gignac'ı durduramamak pahalıya mal oldu.Aslında Trabzonspor maça iyi başlamıştı ama olmadı.Artık 2.maça kaldı herşey ama artık Trabzon'un tur şansı çok az.

Fietra 10
21.Ağustos.2009, 03:53
Bu defans kurgusuyla ve forvetle 3 gol atıp yemeyeceksin peh çok zor umut falan hikaye..

jarosik_61
21.Ağustos.2009, 03:55
yediğimiz goller bireysel hatalar yüzünden.ilk golde gignac bomboş.ikinci golde kornerde unutulan bomboş kalan gignac.hep defans hataları.tabikide trabzon iyi oynadı diyemiyorum 1-1den sonra trabzon iyi bastırdı ama skoru lehine çeviremedi.ben şunu söylüyorum yattara ve gökhan ünal bu takıma katılsın bu takım çok değişir.çok iyi kanat oyuncuları olan bir takımın golcüsü umut bulut olamaz.onun yerine gökhan ünal olur.tabiki bunu isteyerek söylemiyorum koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler.

Universal
21.Ağustos.2009, 04:09
Trabzonspor'un Avni Aker sendremu devam ediyor. Trabzon keşke üçüncü golü yemeseydi. Şimdi tur için üç farklı galibiyet gerecek. Çok zor.

DenizlispoR
21.Ağustos.2009, 16:25
Hakettiğimiz bir maçı kaybettik :(.Radyospordan maçı dinliyordum spikerin Gignaca bi Singal demediği kaldı :zuhaha.

bugra 1905
21.Ağustos.2009, 17:17
Trabzona Üzüldüm Bugün 2 Anadolu Takımıda Böyle Sonuçlar Almamalıydı
İnşallah Seneye Daha İyisini Yaparız
Bu Sene Geçti Artık

Selman Ozturk
21.Ağustos.2009, 19:24
Dün akşam çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım Trabzonspor konusunda. Toulouse hücum hattı öylesine rahat bir maç çıkarmış ki son golde 2 siyahi yürüye yürüye atmışlar golü. Bunun sebebi taktik, teknik, şu, bu falan olamaz. Bunun sebebi oyunculardaki isteksizlik. Diyarbakırspor maçı sonrasındaki yaşananlar belli ki çok üzmüş Trabzonspor'lu futbolcuları. Özgüven eksikliği futbolun en büyük düşmanlarındandır. Trabzonspor herşeyden önce bu kuvvetli düşmanla mücadele etmek zorunda artık. Bu konuda da en büyük iş yine taraftara düşüyor. Maç sonundaki o "yuhalamalar" ne takımı daha iyiyie götürür ne de oyuncuları motive eder. Aksine zaten çökmüş olan moralleri daha da dibe indirir.Futbolcular mağlup olmayı istemiş olamazlar öyle değil mi ? Ne yazık ki kendimizi kaybedip bunun bilincinde olmaktan uzaklaşıyoruz.

Trabzonspor için artık tur çok çok zor bir ihtimal. Toulouse evinde çok daha dişli bir ekip. Seyircisi de Fransa'da ün yapmış bir seyirci topluluğu. İkinci maç artık prestij maçı olmuştur. Dilerim yanılırım...

Trabzonspor
22.Ağustos.2009, 01:41
Umut a karşılık Gignaç dedik ve aynısı oldu.Bu hucum hattıyla hiçbirşey olmaz.Deplasmanda belki galibiyet alırız ama tur zor.

Varonil
22.Ağustos.2009, 14:25
Maçı seyretme fırsatı buldum.Trabzonspor'a yakışmayan bir sonuç oldu.Defansta yapılan kollektif hatalar ve hücum oyuncularının yetersizliği Trabzonspor'u turdan uzaklaştıran etkenler oldu.Broos'un maç sonu yaptığı Biz bazı takımlar gibi 8-10 Milyonlara oyuncular alamıyoruz. açıklaması da aslında durumu açıklıyor gibiydi.

Gignac gibi forvetin olacak arkadaş.Çok beğendim yahu bu adamı.Önümüzdeki sene daha büyük bir takımda seyrederiz Gignac'ı ..