PDA

View Full Version : Servet ''Çetin'' Konustu

Alicanfmfan
19.Ağustos.2009, 20:37
Galatasaraylı Servet, Türkiye'de her şekilde eleştirildiklerini ifade ederek "Terry ile Ferdinand topu oyuna bizden daha mı iyi sokuyor?" sözleriyle basına çattı

Galatasaray'ın savunmadaki yıldızı Servet Çetin Radyospor'a konuştu. Ağızlarıyla kuş tutsalar bile eleştirileceklerini ifade eden Servet "Defanstaki arkadaşlarımızın topu oyuna iyi sokamadığı iddia ediliyor. Avrupa'da en iyi defanslar arasında Terry ve Ferdinand'dan bahsederler. Baksınlar, onlar bizden daha mı iyi sokuyor topu oyuna? En iyi olarak gösterilen oyuncuların bile bizim kadar hücuma destek verdiğini sanmıyorum" dedi. Servet, Marsilya'ya başkan ve yönetim değişikliği nedeniyle gidemediğini de belirterek transfer dosyasının kendisi için artık kapandığını söyledi.

Kaynak: Sabah

RIDVAN TLM
19.Ağustos.2009, 21:05
servet kusura bakma ama 2 side senden daha iyi oyuna sokuyo topu özellikle ferninand:) tabi onlarda bazen saçma paslar atabliyo

Cyzio
19.Ağustos.2009, 21:08
Çetin değil saçma konuşmuş.

Alicanfmfan
19.Ağustos.2009, 21:16
Servet'in kendini o yönden düzelttigini gördüm acıkcası cıkarken isabetli pas dedigimiz aldıgını yanındakine yada ön liberona vermek degildir uzun paslar topla iyi kosular vsvs bunlar Terry'de de yok Ferdi'de de.

GebzeLi1907
19.Ağustos.2009, 23:03
Ferdinand iyi sokuyor tabi hemde çok daha iyi
cidden böyle demiş mi acaba
medya bazen abartıyor olabilir fazla yükleniyor olabilirde kıyas yapmaya kalktığın adam Ferninand, Servet..

tarikko
19.Ağustos.2009, 23:20
Radyospor`a konustu dogru dinledim roportajin bir kismini.Dinlemedigim kisimda soylemistir muhtemelen bu sozleri...

Servet`in konusmalari cok sacma olmus bu arada onu da beliirteyim... :)

MaliKaya
19.Ağustos.2009, 23:32
Bence ortada sacmalik yok.

Sonucta kiyaslanan oyuncular Servet - Ferdinan v.s Terry.

Topu oyuna sokmak dedigin Alican'in dedigi gibi yandaki arkadasina v.s top atmak degil. Orta saha ya direk oynayabilmektir.

Bugun Barca bile defansta paslasarak cikiyorken defans oyuncularinin topu oyuna sokmak konusunda tartismalari biraz yersiz. Topu esas oyuna sokmasi gereken kisi on libero'dur. On libero ile defans pozisyonlari arasindaki mesafesinde de duzgun pas atamiyorsan o zaman Turk defanslarini elestirirsin.

Ayrica istisnalar kaydeyi bozmaz. Sonucta Besiktas kalecisi Cordoba'nin kac defa asist yaptigini unutmayalim...

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 19:02
Servet bence gayet doğru konuşmuş, Türkiye Ligi'ndeki en iyi stoper bile bu şekilde eleştiriliyorsa bir yanlışlık var demektir. Stoperin görevi bana göre atak kesip en yakındaki adama pas yapmaktır, ki Servet de bu konuda gayet başarılı bana göre. Hücuma katkısı da az değil, kornerlerde etkili bir isim Servet.

tarikko
20.Ağustos.2009, 19:23
Servet bence gayet doğru konuşmuş, Türkiye Ligi'ndeki en iyi stoper bile bu şekilde eleştiriliyorsa bir yanlışlık var demektir. Stoperin görevi bana göre atak kesip en yakındaki adama pas yapmaktır, ki Servet de bu konuda gayet başarılı bana göre. Hücuma katkısı da az değil, kornerlerde etkili bir isim Servet.
En iyi Turk stoper diyecektin heralde...

ForCimbom
20.Ağustos.2009, 20:10

yok gayet açık ne dediği :)

herkes fikrini belirtebilir sen neden bunu alıntıladın ki?

:)

MeMo
20.Ağustos.2009, 20:17
yok gayet açık ne dediği :)

herkes fikrini belirtebilir sen neden bunu alıntıladın ki?

:)

Kendi fikri başka olduğu için olabilir mi ? :)Bence Lugano'dur mesela. :)

Servet'in çoğu stoper gibi bu konularda zaafı var Ferdinand'la Teryy'le kıyaslaması saçma olmuş bence.

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 20:31

Servet'in çoğu stoper gibi bu konularda zaafı var Ferdinand'la Teryy'le kıyaslaması saçma olmuş bence.

Kendi fikrini bu şekilde açıklamazsın. Bu bariz taşlamadır.

Bana göre Servet Türkiye Ligi'ndeki en iyi stoperdir. Servet Türk değil de Fransız olsaydı ve şu performansını Fenerbahçe'de gösteriyor olsaydı siz de aynı fikirde olurdunuz maalesef...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca bu konuda stoperleri suçlamak saçmadır. Topu oyuna sokabilmek stoper için ekstra bir özelliktir bence...

ForCimbom
20.Ağustos.2009, 20:36

öyleyse kendi fikrini belirtirsin, başkasına kendi fikrini empoze etme şeklinde bir üslup kullanmazsın :)

ferdinand nispeten iyidir ama terry nin de topu oyuna harikulade soktuğu söylenemez :)

Aşk-ı Şehir
20.Ağustos.2009, 20:40
Bir futbol konusundada tartışma çıkmasın dişimi kırarım. Bir türlü bü ülkede düşünce ve ifade özgürlüğü olduğu, bunu isteyen herkesin üsturuplu dille aktarabileceği gerçeğini kabul edemedik...

E.Cartman
20.Ağustos.2009, 20:49
Dünyada topu oyuna en iyi sokabilecek oyuncular ön libero oynayabilen stoperlerdir yani Meira'yı bu iki mevkide de oynadığı için örnek olarak gösterebiliriz bir stopere topu iyi oyuna sokmasını istiyorsan 10-12 yaşlarından itibaren ona pas yapmayı top dağıtmayı öğretmen lazım artık 28-29 yaşlarına gelmiş bir oyuncuya bunu öğretmek deveye hendek atlatmaktan daha zordur ki Servet bu alanda kendini çok geliştirdi geçen seneyle arasında dağlar kadar fark var ayrıca bizim medyamız kıyaslamayıda bilmiyor sırf açığını bulmak kötülemek için üst düzey oyuncularla kıyaslıyorlar zaten bunlar birbirinin aynısı olsaydı o takımlarda oynarlardı...

GebzeLi1907
20.Ağustos.2009, 23:04

Rio Ferdinand ve Terry de Servet gibi sokuyor yani topu oyuna
yani sokamıyorlar daha doğrusu öyle demiş Servet..
Benim görevim için topu oyuna sokmak değil veya bu biz için ekstra bi özelliktir dememiş en iyilerde ben kadar yapıyor demiş..
Ya ben çok iyi yaparım bu işi diyor yada onlarda bilmiyor diyo hangisini düşündüyse artık.
Ayrıca bence iyi bi stoper için topu iyi oyuna sokmak artık gerekliliktir özellikle büyük takımlarda hucuma oynayan her maça kazanma arzusuyla cıkan takımlarda oyun defanstan kurulmaya başlandığı için gerekli bi meziyet topu oyuna sokabilmek, pas yeteneği..

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 23:15
Dünyada neredeyse hiçbir defans oyuncusu topu direk forvete aktarmıyor. Defans oyuncusunun işi bana göre oyunu kurması için pas yeteneği olan arkadaşına topu en hızlı şekilde kazandırmaktır, ki Servet te bunu bi Ferdinand bi Terry kadar yapabiliyor bence. Ferdinand sanki tek pasla arkadaşlarını her maç gol pozisyonuna mı sokuyor?

DenizlispoR
20.Ağustos.2009, 23:28
Kendi fikrini bu şekilde açıklamazsın. Bu bariz taşlamadır.

Bana göre Servet Türkiye Ligi'ndeki en iyi stoperdir. Servet Türk değil de Fransız olsaydı ve şu performansını Fenerbahçe'de gösteriyor olsaydı siz de aynı fikirde olurdunuz maalesef...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca bu konuda stoperleri suçlamak saçmadır. Topu oyuna sokabilmek stoper için ekstra bir özelliktir bence...
Güzel bir cevap verirdim Göktuğ ama ....

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 23:30
Güzel bir cevap verirdim Göktuğ ama ....
Oğuzcan ver cevabını içinde kalmasın. Yok burada söylemeyim diyosan msn'de ver cevabını...

DenizlispoR
20.Ağustos.2009, 23:32
Oğuzcan ver cevabını içinde kalmasın. Yok burada söylemeyim diyosan msn'de ver cevabını...
MSNye girdim,cevabımı vereyim :).

E.Cartman
20.Ağustos.2009, 23:32
Abiler tamam topu oyuna sokmak stoper için artık gerekliliktir ama 30 yaşına merdiven dayamış bir adama bunu ne kadar öğretebilirsiniz eleştirileri bir de bu yönden bakarak yapmak lazım sen 10-12 yaşlarından itibaren bu eğitimi vereceksin ki büyüdüğünde topu oyuna sokabilen bir stoper olsun

DenizlispoR
20.Ağustos.2009, 23:44
Abiler tamam topu oyuna sokmak stoper için artık gerekliliktir ama 30 yaşına merdiven dayamış bir adama bunu ne kadar öğretebilirsiniz eleştirileri bir de bu yönden bakarak yapmak lazım sen 10-12 yaşlarından itibaren bu eğitimi vereceksin ki büyüdüğünde topu oyuna sokabilen bir stoper olsun
Tamamen katılıyorum :).Bizim ülkede futbol eğitimi genelde sokaklarda olduğu için :D.

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 23:51
@ nottscounty96

klavye delikanlılığı yapmak kolay biliyorsun..bu yüzden böyle konuşabilmen kolay..ama seni kurallara uymaya davet ediyorum..
ortamı gerip gerip kaçmayın artık yeter..

E.Cartman
21.Ağustos.2009, 03:52
Tamamen katılıyorum :).Bizim ülkede futbol eğitimi genelde sokaklarda olduğu için :D.

sokaklarda da defans olmadığı için :zuhaha

DenizlispoR
21.Ağustos.2009, 04:05
sokaklarda da defans olmadığı için :zuhaha
Hurra hucum :zuhaha.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

@ nottscounty96

klavye delikanlılığı yapmak kolay biliyorsun..bu yüzden böyle konuşabilmen kolay..ama seni kurallara uymaya davet ediyorum..
ortamı gerip gerip kaçmayın artık yeter..
Kolay olduğunu görüyorum.Göktuğ ile biz o olayı msnde konuşup hallettik.Sonrada makaraya girişip trabzon maçı dinledik :zuhaha.Evet kaçıyorum,o yüzden göktuğ ve mayka msnde söyledim ;;).

scar face
21.Ağustos.2009, 04:16
Terry ile Ferdinand'a soralım onlar ne diyecek:D
Terry i kac kere izledi bu adam sol ayağıyla topu nasıl ters kanada atıyor...Servet izledin mi hiç?

Alicanfmfan
21.Ağustos.2009, 04:21
Valla şu eleştirilen Servet ve Gökhan'dan acayip memnunum Allah nazarlardan korusun.

SAİT71
21.Ağustos.2009, 08:18
Terry ile Ferdinand ı bir tutmuş kendiyle. :D

Yani Galatasaray ile Barça yı bir tutmak gibi bir şey bu. Onlar daha iyi sokuyor ki İkiside İbgiltere'nin en iyi kulüplerinde oynuyorlar :D Sen daha iyi soksaydın Bi barçada oynardın :D

GebzeLi1907
21.Ağustos.2009, 08:34
Arkadaşlar burda Servet'in oyunu stoperliği eleştirilmiyor defans olarak sağlamlığına laf söylemek olmaz ancak Ferdinand Terry gibi topu oyuna sokuyorum onlarında benden farkı yok demesine eleştiriler..
Olacak gibi değil topu oyuna sokmak şap diye tek pasla forvete gol attırmak demek değil ki ama illa Servet'i savunacam diye Terry'e Ferdinand'a topu oyuna sokamıyor diyorsanız diyecek bişeyim yok biraz daha fazla izleyin bu oyuncuları demekten başka..
Benim bildiğim Ferdinand dünyada topu oyuna en iyi sokan stoperlerden biridir Lucio ile birlikte,Terry de öyle..
Servet fazla eleştiriliyor olabilir basın ipin ucunu kaçırıyor da olabilir ama Ferdinand Terry ayarında değil.
Zaten bu adamlar gibi sokabiliyorsa topu oyuna Servet, onlardan ne farkı kalacak aksine dahada güçlü bi oyuncu en kötü oynayacağı klup Liverpool Chelsea,Barca vs ayarı takımlar olur Marsilya teklif bile yapamaz öyle adama Gs de elinde tutamaz..

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 12:14
Bu isimler de top sokarken hata yapıp gole sebebiyet verebiliyor, Servet te yapıyor. Ha bu isimler kendi ülkelerinde oynanan futbola göre sokuyor, Servet te bizim ülkeye göre sokuyor. Topu oyuna sokmaktan kastınız en yakındaki oyun kurabilen adama topu aktarmaksa Servet gayet de güzel yapıyor bence bu işi. Bir Chelsea'de Manchester'da takım olarak geriye geliyor, adı geçen isimler topu daha rahat kazandırıyor. Bizde ise defansa o konuda hiç yardım edilmiyor neredeyse, mecbur yan pas vermek zorunda kalıyorsunuz. Bence Servet'ten önce eleştirilmesi gereken orta saha oyuncusunun yardıma gelmemesidir...

Lionel Andres Messi
21.Ağustos.2009, 17:56
pique,marquez için bunları deseydi gerçekten saçmalamış olurdu.ama yinede gereksiz buldum bu konuşmasını.sen kendi futboluna bak aslanım!