View Full Version : Rambo'nun faturası: 15.000 TL!
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ağustos.2009, 21:34
Rambo'nun faturası: 15.000 TL!
Sivasspor ile oynanan maçta sahaya atlayıp, Emre Belözoğlu'nun ayaklarına sarılan "Rambo Okan", Fenerbahçe'ye 15.000 TL'ye maloldu. PFDK, olay hakkında yaptığı incelemenin ardından Fenerbahçe'ye 15.000 TL para cezası verdi. Aynı müsabakada Fenerbahçe'nin yayın talimatına aykırı eylemlerinden dolayı da ihtar cezası verildi.
Kaynak: LigTv
Maksic
20.Ağustos.2009, 21:39
Boşu boşuna 15.000 TL ceza olmuş oldu..
Addolorato
20.Ağustos.2009, 21:41
Bu konuda en son ceza verilmesi gereken kurum Fenerbahçe'dir. Güvenlik Görevlisinin dalgınlıgıdır tamamen yada orda polis varsa polisin suçudur.
IcedEarth
20.Ağustos.2009, 21:52
Bu adamın her hareketi Fener'e bir şekilde zarar veriyor :zuhaha
tosunpasa
20.Ağustos.2009, 22:15
seviyorum seni be rambo :)
erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 22:20
gerçekten rezil bir görüntüydü..bu tarz hareketler de kulübe istediği kadar ceza verilsin sahaya inene de caydırıcı cezalar verilmeden bu olayların önüne geçilemez..
bkz. ingiltere de sahaya inen seyirciye ; 10yıl hapis + ağır para cezası veriliyor..sıkıysa insin :) ama bizde öylemi ..
RaSenGan
20.Ağustos.2009, 23:52
Çok hafif bir ceza gibi geldi bana.Bu olay bir Anadolu kulübünde yaşansa bu para cezası mı verilirdi daha fazlası mı olurdu bilmiyorum.
LaigLeNoiR
21.Ağustos.2009, 16:17
Bence de çok hafif bir ceza.
Fernando Gago
21.Ağustos.2009, 17:10
Cezayı az buldum , Saraçoğlu gibi bir stadda hiç olmaması gereken bir durumdu Aziz Başkanın yüz ifadesi de bunu anlatıyordu zaten ...
SYLaR
21.Ağustos.2009, 21:50
eee ramboya ceza verilmemiş mi
bursa_mc
21.Ağustos.2009, 21:52
Bence sahanın kapatılması lazımdı..Fenerbahçe'ye bu ceza koymaz
gerrrard
21.Ağustos.2009, 21:59
Sahaya giren adamın elinde bıçak olsa ne olacaktı peki?
MeMo
21.Ağustos.2009, 22:17
Rambo'yu taraftar çok seviyor yaptığı saçmalıktı ama öyle girip birini bıçaklama olayı falan olmaz Kadıköyde :)
Eray Dengiz
21.Ağustos.2009, 22:43
evet bıçaklama olmaz ama psikopat herif bıçakla sahaya girip artistlik yapar. bu arada geçen sene bizim stada seyirci girdi diye 1 maçlık kapatmışlardı. hayırdır rambo diye mi vermediler kapatma cezası?
Universal
21.Ağustos.2009, 23:23
Adam tescilli deli, ne yapsa yeridir. :D
Tribünde görmüştüm iki sene önce, hayatımda ilk defa hakiki deli gördüm. Bildiğiniz deli ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. =))))
sananes
22.Ağustos.2009, 19:35
bıçakla birinin stada girmesi onu kapıda arayan polis yada güvenlik görevlisi her kimse onun ihmalkarlığı olur yani bıçakla girip artislik yapamaz kolay kolay.Sonra gecen sene cidden tek bi seyirci girdigi için saha kapama cezası verildiyse keske bizede verilseydi.Ayrıca bu adam sürekli yapıyor aynı seyi ben cocuktum yapıyodu 20li yaslara geldim hala yapıyo yönetimin stada sokmaması lazım
Alicanfmfan
22.Ağustos.2009, 19:40
Adam hem deli hemde bıcaklama olmaz diyorsunuz sonrada deli ne yapsa yeridir diyorsunuz bence kendinize gelin .
Universal
22.Ağustos.2009, 23:33
Adam hem deli hemde bıcaklama olmaz diyorsunuz sonrada deli ne yapsa yeridir diyorsunuz bence kendinize gelin .
Benim bu adam ile dalga geçiyorum. Tabii birisi eğer stada giriyorsa cezası verilmelidir. Eğer bunun cezası saha kapama ise oda verilmelidir. Ben sadece konuya renk gelsin diye öyle mesaj yazdım ama; sizin işte konularda sabit fikirli olmanız ve illaha tartışma çıksın diye böyle mesajlar yazınca ne yazıkki zevkde alınamıyor. Daha da alıntı yapma, tartışmaya gerek yok...
RaSenGan
23.Ağustos.2009, 00:18
Deli ama çok akıllı.Koşu yarışmasındaki birinciliğini hala unutamıyorum (:
Universal
23.Ağustos.2009, 00:31
Deli ama çok akıllı.Koşu yarışmasındaki birinciliğini hala unutamıyorum (:
Zaten delilerin aklı, biz normallerden daha çok çalışır. :) O yüzden böyle davranıyorlar.
MeMo
23.Ağustos.2009, 00:39
Deli dediysek psikopat katil demedik.Kendinize gelin diyip tartışma çıkaracak ne var anlamadım.Rambo fenerbahçe delisidir.Parası pulu yokken maçlara geliyor bir şekilde.Bir daha da böyle bi olay olmaz bence.
Universal
23.Ağustos.2009, 00:39
Deli dediysek psikopat katil demedik.Kendinize gelin diyip tartışma çıkaracak ne var anlamadım.Rambo fenerbahçe delisidir.Parası pulu yokken maçlara geliyor bir şekilde.Bir daha da böyle bi olay olmaz bence.
Zaten maçlara alınmaz artık.
achillesgg
23.Ağustos.2009, 00:41
maç sırasında beni benden aldı bu adam ya çok seviyorum bu adamın belgeseli falan yapılmalı nasıl yaşıyor acaba