View Full Version : Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]
Universal
22.Ağustos.2009, 14:48
http://img29.imageshack.us/img29/6696/diyarbakrfener.png (http://img29.imageshack.us/i/diyarbakrfener.png/)
Varonil
22.Ağustos.2009, 15:16
Trabzon galibiyeti ile motivasyonu en üst düzeyde olan bir Diyarbakırspor.O kadar kolay bir maç olmayacak.Zor şartlarda kurulan bu takım Fenerbahçe'yi de devirerek adından söz ettirmek isteyecektir.Kilidi 2.yarıda çözer,galibiyet serimize devam ederiz.Skor tahminim:3-1
El Comandante
22.Ağustos.2009, 15:17
Fenerbahce acisindan kolay bir mac olacagini hic sanmiyorum.
Diyarbakirspor pes etmeyen, son saniyeye kadar mücadele eden, hücumda da etkili olabilen bir takim görüntüsü cizdi. Ben Diyarbakirspor'dan umutluyum acikcasi, en azindan 1 puan alabiliriz.
Clayman
22.Ağustos.2009, 15:18
Diyarbakır bir süpriz yapabilir Alex'in yokluğunu fırsat bilerek. 1-1 biter diye düşünüyorum.
Sekopej
22.Ağustos.2009, 15:24
Forumu arttırarak devam ettiren bir Fenerbahçe var. Geçtiğimiz yıllarda Alex'e bağlı bir takım görüntüsünden de kurtuluyoruz. Deivid yerine Semih oynamalı. Lugano - Bilica ilk defa beraber oynayacaklar, bunun sıkıntısı yaşanabilir. Mücadele yönü yüksek bir maç olacak, izleyenlere keyif verir umarım. Galibiyetle İstanbul'a döneceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
BeeTLeJuiCe
22.Ağustos.2009, 15:26
Güle oynaya kazanacağımız bir maç.
Ligin ilk 2 haftasında gol yemediğimiz gibi bu maçtada gol yemeyeceğimizi düşünüyorum.
Deivid ilk 11'de başlarsa, maçın başında kanser olabiliriz. İnşallah Semih 11'de çıkar.
Takım artık Alexsizde oynayabiliyor. Sadece Alex'E bel bağlayan değil kanat ataklarıylada etkili olabilen bir takımız. Özellikle Kazım ve Santos'un son haftalardaki performansına güveniyorum. Bu ikilinin kesinlikle skora asist yada gol olarak katkısı olacağını düşünüyorum.
anilton
22.Ağustos.2009, 15:30
Kalite farkı ile F.Bahçe tabi ki favori ama zor maç olur...
Cristian-Emre ikilisi karşısında Ayman-Barış Ataş gibi iki güçlü isim bulacak.Orta sahada mücadele had safhada olur...
Barış Ataş çok önemli bir isim.Yakın zamanda 4 büyüklere transfer yapabilecek bir yetenek...
Universal
22.Ağustos.2009, 15:32
Diyarbakırspor kadro sıkıntısı yaşıyor. Buna karşın Ziya Doğan takımı çok iyi bir şekilde motive etmiş ve ilk iki haftada iyi sonuçlar elde ettiler. Ama bu eksik kadro güçlü bir takım karşısında belli bir dakika savaşabilir. Fenerbahçe eğer ilk on dakika içinde gol bulursa maçı farka götürür. Eğer bulamassa sıkıntılı dakikalar yaşar ama; sonuçta kazanır.
Alex'in olmaması nedeni ile Güiza zorluk yaşıyor. O sebepten Semih forma giymesi gerek. Deivid kesinlikle ilk onbirde olmaması gerekiyor. Büyük bir form düşüklüğü mevcut.
murat taşlı
22.Ağustos.2009, 16:54
ziya doğan takımı defans oynatır o yüzden çift forvet çıkmamız lazım fener favoridir gol gecikirse sorun olabilir gol erken gelirse fark bile olabilir
Alicanfmfan
22.Ağustos.2009, 17:37
Kalite olaran Fb önde ama Trabzon macındaki gibi sert savunma ile inşAllah kazanır Diyarbakır.
GodfatheR
22.Ağustos.2009, 18:45
Semih-Güiza ikilisi ile başlarsak rahat kazanırız diye düşünüyorum.0-3 veya 0-4 tahminim.
Addolorato
22.Ağustos.2009, 18:48
Bence 3 olasılıklı bir maç. Ziya Dogan yine 5 Defans 3 Ön Libero çıkar diye düşünüyorum. Kontra ile gol arayacaklar Bilica'nın oynaması hata bence Egemen gibi hataya açık bir oyuncu. Gol erken gelirse Fener farka gider ama ya gelmezse ?
tarikko
22.Ağustos.2009, 18:50
Kazaniriz ama cok kolay olmaz bana gore.Buyuk ihtimalle Semih-Guiza ile baslayacagiz maca.Erken gol bulmamiz durumunda maci kopaririz gol bulamazsak zorlaniriz ama yine de kazaniriz.Skor tahmininde bulunacak olursam 2-0 diyorum..
Cengo
22.Ağustos.2009, 18:52
Bence 3 olasılıklı bir maç. Ziya Dogan yine 5 Defans 3 Ön Libero çıkar diye düşünüyorum. Kontra ile gol arayacaklar Bilica'nın oynaması hata bence Egemen gibi hataya açık bir oyuncu. Gol erken gelirse Fener farka gider ama ya gelmezse ?
Hata derken?
Bilica top tekniği iyi olduğu için riske giriyor, sezgilerinde ve kademesinde problem yok.
ShevAnil
22.Ağustos.2009, 18:56
Cengiz abi riske girip top kaptırması hata olmuyormu :)
GebzeLi1907
22.Ağustos.2009, 19:02
Erken gol bizim ilacımız olur bu maçta golün geciktiği her dakika diyarbakır'ın direnci artar tehlikeside artar forvetleri eğer cok önde oynarsak baya iş yapabilecek,tehlike yaratacak cinsten oyuncular..Süratli güçlü oyuncular geçen Trabzon maçında izledik işte kalecileride iyi baya..
ilk yarıda gol bulabilirsek fark olur bencede.Olmadı 70 ile 90. dakikalar arası yine ele geçiririz maçı her türlü alırız gibime geliyor zorlansak bile..
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2009, 19:05
2-0 gibi önemli bir deplasman galibiyetinin ardından bile Kadıköy'deki Sion maçı zor olacak diyen teknik patron Daum bu tip maçlarda da gerekli konsantrasyonu sağlar. Aslında Daum da çok iyi biliyor ki Sion deplasmanında alınan 2-0'lık skorla gruplara kaldık ama sırf rakip küçümsenebilir diye hep bu şekilde açıklamalar yapıyor. Özellikle son yıllarda 4 büyükler arasında yapılan maçlarda en çok puanı toplayan Fenerbahçe'ye diğer büyüklerden topladığı puanların çok katkısı olması gerekirken Anadolu takımlarına kaybedilen puanlar nedeniyle sezon sonu arzu edilen puanlara ulaşılamıyor. Yani şampiyonluğun yolu sadece derbiler değil, Anadolu takımlarına puan kaptırmamaktan geçiyor.
Deivid yerine Semih oynarsa bizim adımıza daha rahat bir maç olur. İki kadro arasında büyük fark var. Bu kadro farkının skora etki etmemesi için ya Fenerbahçe'nin maçı küçümsemesi gerekir. - ki Fenerbahçe'nin maçı yukarıdaki nedenlerden dolayı küçümseyeceğini sanmıyorum - Ya da oyuncularımız geçen sene birçok maçta gördüğümüz gibi bitse de gitsek havasında maça çıkmalılar. Bu ihtimalin de olduğunu düşünmüyorum. Rahat bir galibiyet bekliyorum.
sananes
22.Ağustos.2009, 19:20
emre sakatlanırsa takımımız zor anlar yaşayabilir sadece bu yıl diğer tüm oyuncuların yerini doldurabiliriz gibi gözüküyo umarım ayman bildigimiz gibi oynamaz yoksa emreyi sakatlama olasılığı yüksek.Maça gelince bilica-lugano değilde önder-lugano ikilisi ile baslayacagımızı ümit ediyorum.Kazanırız ama gol yemeden olur umarım
Universal
22.Ağustos.2009, 19:26
2-0 gibi önemli bir deplasman galibiyetinin ardından bile Kadıköy'deki Sion maçı zor olacak diyen teknik patron Daum bu tip maçlarda da gerekli konsantrasyonu sağlar. Aslında Daum da çok iyi biliyor ki Sion deplasmanında alınan 2-0'lık skorla gruplara kaldık ama sırf rakip küçümsenebilir diye hep bu şekilde açıklamalar yapıyor. Özellikle son yıllarda 4 büyükler arasında yapılan maçlarda en çok puanı toplayan Fenerbahçe'ye diğer büyüklerden topladığı puanların çok katkısı olması gerekirken Anadolu takımlarına kaybedilen puanlar nedeniyle sezon sonu arzu edilen puanlara ulaşılamıyor. Yani şampiyonluğun yolu sadece derbiler değil, Anadolu takımlarına puan kaptırmamaktan geçiyor.
Daum iyi ki o açıklamarı yapıyor. Yıllardır Türk takımlarını çalıştıranlar, biz bunu yeneriz diye hep Avrupa'ya gittiler, rakiplerimiz ise Türk takımlarına karşı saygımız var dediler. Sonuç ortada... Daum'un bu yönünü taktir ediyorum.
CeNTeR_TR
22.Ağustos.2009, 19:46
Zor maç oLur diye düşünüyorum.Alex gibi bir oyuncu olmayacak bunun sıkıntısını Sion karşısında çektik Diyarbakırspor karşısında bence daha fazla çekeriz.Ama Mehmet Topuz eğer Deivid'in yerine oynarsa ve futboLcuLarda yorgunLuk ön pLana çıkmazsa rahatça kazanabiLiriz.
ForsakeN
22.Ağustos.2009, 20:15
Diyarbakır ilk 2 haftada 4 puan aldı.Bu yüzden kendilerini kanıtladılar.Fenerbahçe yenilgisi taraftarları ve medyayı çok fazla üzmeyecektir.Bu yüzden DB'dan fazla maça asılmalarını beklemiyorum. F
Fenerbahçe'nin form durumu git gide yükseliyor. Semih - Guiza ikilisiyle oynayacaklar büyük ihtimal. Fenerbahçe'den galibiyet bekliyorum. Skor tahminlerim : 0-2, 1-3.
murat taşlı
22.Ağustos.2009, 22:49
Hata derken?
Bilica top tekniği iyi olduğu için riske giriyor, sezgilerinde ve kademesinde problem yok.
böyle maçlarda daha ziyade kesiciliği iyi olan çabuk adam lazım bilica tank gibi baskı yediğimiz maçlarda faydası olabilir d.bakır ın baskı yapacağını yapsada bunun etkili olacağını sanmıyorum o yüzden önder -lugano tercihi daha doğru olur bence ayrıca bilica 'nın kendine güveninden dolayıda olsa riske girmesini yanlış buluyorum artı zannedildiği kadar iyi bir adam değil en azından güven vermiyor her an hata yapacak gibi duruyor sahada (bana öyle geliyor olabilir ısınamadımda:icon_biggrin:)
RaSenGan
23.Ağustos.2009, 02:01
Rahat gollü bir maç bekliyorum.Fenerbahçe zorlanmadan maçı alır gibi geliyo bana ama umarım yanılırım :)
Daum iyi ki o açıklamarı yapıyor. Yıllardır Türk takımlarını çalıştıranlar, biz bunu yeneriz diye hep Avrupa'ya gittiler, rakiplerimiz ise Türk takımlarına karşı saygımız var dediler. Sonuç ortada... Daum'un bu yönünü taktir ediyorum.
Rijkaard da 5-6 attığımız takımları övüyor maçlardan önce.İşi bilen hocalara sahibiz.
BeeTLeJuiCe
23.Ağustos.2009, 03:04
Deivid sakatmış, inşallah 90 dakika yada hazır olduğu kadar Semih'i izleriz.
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2009, 20:01
Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Turkcell Süper Lig, Diyarbakırspor maçı için 20 kişilik oyuncu kadrosunun Diyarbakır'a götürüleceği açıklandı. Maç kadrosunda bulunan oyuncularımız şu isimlerden oluşuyor.
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Diego Lugano, Bilica, Önder Turacı, Bekir İrtegün, Roberto Carlos, Gökçek Vederson, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Ali Bilgin, Andre Santos, Kazım Kazım, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Daniel Güiza ve Semih Şentürk.
Fenerbahce.org
BeeTLeJuiCe
23.Ağustos.2009, 20:11
Volkan
GG Lugano Bilica RC3
kazım baroni emre santos
semih güiza
Sanırım böyle bir 11 ile çıkarız. Umarım Özer'ide 15-20 dakikada olsa izleyebiliriz.
El Comandante
23.Ağustos.2009, 20:14
Mehmet Topuz yine kadroda yok ...
Neden kadroya alinmiyor bu adam ?
MeMo
23.Ağustos.2009, 20:18
Sakat kendisi.Milli maç arasından sonra oynamaya başlıyacak altında bişey aramaya gerek yok.Lafım sana değil :)
El Comandante
23.Ağustos.2009, 20:20
Sakat kendisi.Milli maç arasından sonra oynamaya başlıyacak altında bişey aramaya gerek yok.Lafım sana değil :)
Sakatligi gecti diye biliyordum ben. Yine mi sakatlanmis yav. =)
Pardon o zaman, bilmiyordum ...
BeeTLeJuiCe
23.Ağustos.2009, 20:21
Daum diyor ya ben bir takımda bu kadar adele sakatlığı görmedim diye.
Oda adelesinde yırtık olanlardan...
Universal
23.Ağustos.2009, 20:30
Daum diyor ya ben bir takımda bu kadar adele sakatlığı görmedim diye.
Oda adelesinde yırtık olanlardan...
Bunun tek sorumlusu, Aragones'dir. Onun bir yıl boyunca uyguladığı antreman programının acısnı çekiyor bizim oyuncular. Artık bu adele sakatlıkları ile belli süre gideceğiz. Yapacak birşey yok. Oyuncuların bünyeleri kendini tekrar toparlaması gerekiyor.
Sekopej
23.Ağustos.2009, 21:31
Çaykur Rize maçından sonra sakatlandı. Daum basın toplantısında önümüzdeki çarşamba takım ile çalışmaya başlayabilir dedi. Şanssızlık, Rize maçında çok iyiydi ve Alex'in yokluğu büyük fırsattı ona, olmadı.
scar face
23.Ağustos.2009, 21:34
Deniz,Deivid,M.Topuz,Alex bunların hepsinde yırtık var...
Mustafa'nın verdiği kadroyla çıkarız herhalde....
Cengo
23.Ağustos.2009, 21:53
Volkan
GG Lugano Bilica RC3
kazım baroni emre santos
semih güiza
Sanırım böyle bir 11 ile çıkarız. Umarım Özer'ide 15-20 dakikada olsa izleyebiliriz.
Bu kadro, evet.
Bol pozisyonlu, önde, oldukça atak oynacağız bu taktik ile.
sananes
23.Ağustos.2009, 22:07
kadro hemen hemen belli ama ben bilicanın değil önderin oynayacağını düşünüyorum
BeeTLeJuiCe
23.Ağustos.2009, 22:09
Sanmıyorum. Bilica - Lugano ikilisini bu maçtan daha iyi hiç bi yerde deneyemez.
Sekopej
23.Ağustos.2009, 22:10
Sanmıyorum Önder'i düşünse Deniz'i oynatmazdı. Bilica Lugano ikilisini en azından yabancı sorunu olmadığı bir maçta denemek ister.
scar face
23.Ağustos.2009, 22:48
Keşke Önder oynasa ama...
eGowiCh
23.Ağustos.2009, 23:07
Topuz için büyük fırsat olacaktı Alex'in sakatlığı ama ne yazık ki o da sakat. Topuz da olmadığına göre Semih oynamalı o bölgede. Semih-Güiza çok iyi anlaşıyorlar, iyi iş yapacaklar.
sananes
23.Ağustos.2009, 23:10
deniz seçimi bi maçlık sürpriz bi seçimdi bence neden yaptıgını daumdan baskası bilemez.Ama önderi düşünmüyo olsa lig maclarında da belli ederdi bunu sonra 6+2 var bilicadan yada digerlerinden mesela carlostan vazgecmek zorunda ki bence bilicadan vazgececektir onun için bu maç önderle baslayıp önder lugano ikilisini beraber oynamaya alıstırmaya baslayabilir
anil luque
23.Ağustos.2009, 23:20
Diyarbakırspor'dan bir sürpriz daha bekliyorum şahsen.. Ziya Hoca büyük maçlara küçük takımları inanılmaz hazırlıyor ve umarım bu maçta da öyle olur ..
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 23:24
Diyarbakırspor'dan bir sürpriz daha bekliyorum şahsen.. Ziya Hoca büyük maçlara küçük takımları inanılmaz hazırlıyor ve umarım bu maçta da öyle olur ..
Küçük takım ne demek lütfen tarif edebilir misin ?
anil luque
23.Ağustos.2009, 23:29
Küçük takım ne demek lütfen tarif edebilir misin ?
Güç açısından bahsediyorum.
Cengo
24.Ağustos.2009, 00:14
Diyarbakırspor'un beklenti yaratabilecek bir gücü yok ortada.Geçen haftaki sonuç Trabzonspor'un becerili olmaması.
anil luque
24.Ağustos.2009, 00:38
Tamam işte bende ondan bahsediyorum ya arkadaşlar benimki beklenti falan değil, geçen hafta da TS macında öyle bir sonuç beklemiyordu kimse ama futbolda olabilen şeyler bunlar. Egemen'in arkasındaki adama topu kaptırması gayet tabi güç meselesi değil şans faktörü yanındaydi biraz ama 1-0 dan sonrada almaları biraz da motivasyon işiydi ..
yaman76hakanFB
24.Ağustos.2009, 19:29
Fenerbahçe olarak kazanmak zorundayız..Özellikle rakibimizin dün kazanmasından sonra psikolojik avantajı onlara kaptırmamak için kazanmalıyız.Artık geriden takip etmeye tahammülümüz yok..Küçük maçlarda kaybedilen aptalca puanlara sezon sonları hayıflanmaktan bıktık..
Raten
24.Ağustos.2009, 19:53
Deivid'in yerine Semih oynayacaktır öyle de olması gerekiyor.Defasnta Önder-Lugano belki birbirlerini daha iyi bildikleri için tercih edilebilir ancak Lugano-Bilica ikilisini oynatır Daum bu maçta.Çok fazla birşey farkedeceğini düşünmüyorum.Bilica garanti oynarsa sorun yok.Kazım ve Santos gününde olursa yine güzel bir skor alabiliriz.Bence Kazım-Santos-Semih üçlüsünün performansı skoru belirler.2-0 gibi net bir skor bekliyorum.
ForsakeN
24.Ağustos.2009, 22:56
Volkan
GG-Lugano-Bilica-Vederson
Emre-Cristian
Kazım-Dos Santos
Semih-Guiza
Şu 11 ile çıkarsak çok iyi olur.
El Comandante
24.Ağustos.2009, 23:59
DİYARBAKIRSPOR
Espinoza
Bessam Abbas
Diallo
Adnan
Tolga
Ayman
Şener
Barış
Erdal
Mendoza
Tazemeta
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Lugano
R.Carlos
Kazım
Emre
Cristian
Dos Santos
Semih
Güiza
anilton
25.Ağustos.2009, 00:09
F.Bahçe beklenilen kadro ile sahada...
D.Bakır geçen hafta Trabzon maçında yaptığı 5'li savunmadan vazgeçmiş.Önliberoda oynattığı B.Abbas'ı tekrar asıl yerine sol beke çekmiş ve klasik 4-4-2'ye dönmüş...
---------------Espinoza-------------
Adnan-----Tolga----Diallo------Abbas
-----------Ayman---Barış------------
Şener---------------------------Erdal
-------Tazameta----Mendoza---------
El Comandante
25.Ağustos.2009, 00:20
Sagda Erhan, solda Abdullah oynasaydi daha iyi olurdu ...
Universal
25.Ağustos.2009, 00:21
Volkan
GG-Lugano-Bilica-Vederson
Emre-Cristian
Kazım-Dos Santos
Semih-Guiza
Şu 11 ile çıkarsak çok iyi olur.
Çift forvet oynamamız güzel. Farklı bir galibiyet bekliyorum...
anilton
25.Ağustos.2009, 00:25
Sagda Erhan, solda Abdullah oynasaydi daha iyi olurdu ...
Abdullah sakat...
Erhan ofansı yüksek bir oyuncu...
Sol tarafta Dos Santos var,Erhan'ın geri dönüşü yok.Şener ileri geri çalışan bir oyuncu...
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 00:39
Bir şey dikkatimi çekti.Diğer maçlarda İstiklal Marşının sadece müziği verilirdi taraftar söylerdi ama bu maç sözler bile kasetten verildi.Hiç taraftarların sesi duyulmadı.Neden böyle yapıldı anlamadım.
El Comandante
25.Ağustos.2009, 00:41
Abdullah sakat...
Erhan ofansı yüksek bir oyuncu...
Sol tarafta Dos Santos var,Erhan'ın geri dönüşü yok.Şener ileri geri çalışan bir oyuncu...
Sener iki macta bekleneni veremedi bana kalirsa. Vasatin cok altinda bir isim, ofansif gücü yok, defansif anlamda da hatalari oluyor genelde. Hücuma cikislar da yaptigi pas hatalariyla takimi zor durumda birakiyor.
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:03
Tazemetaaaaaaaaaaaaaa
Gol gol gol gol. :D
Diren Diyarbakir :D
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2009, 01:03
Goooooooooollllll. Tazemeta :)
Kankam duan kabul olacak galiba. :)
Diyarbakır 1-0 Fenerbahçe
IcedEarth
25.Ağustos.2009, 01:04
Tazameta büyüklerin belası olacak gibi...
Suicider
25.Ağustos.2009, 01:05
fener atar yav boşuna sevinmeyelim fener yener bu takımı
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:12
Cok net bir gol pozisyonundan yararlanamadik. Fenerin bali tuttu harbiden. :D
anilton
25.Ağustos.2009, 01:12
Neler kaçtı neler...
RaSenGan
25.Ağustos.2009, 01:13
Of of ne goller kaçırdı D.Bakırspor..Böyle devam ederlerse Fenerbahçe'nin işi zor.
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2009, 01:14
Yapmayın be O gol nasıl kaçır.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 01:14
Diyar macın mutlak hakimi. Az önceki pozisyonda Tazemeta ofsaytta degildi karsı karsıya pozisyon ofsayt diye kesildi. Mac tempoluu ve gergin geciyor.
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:15
Diyarbakirspor'u ligden düsürenler simdi bir daha düsünsünler. =)
Bu takim gercekten cok kaliteli, bu sene cok canlar yakacagiz.
Suicider
25.Ağustos.2009, 01:15
beyler nasıl gidiyor maç çok mu kaçırdı diyar ?
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2009, 01:16
33' Fenerbahçe bu dakikalarda nefes alamıyor... Barış, derinlemesine oynadı! Az adamla yakalandı Fenerbahçe... Tazemata hareketlendi o bölgeye, Volkan çıktı kalesinden... Ofsayt bayrağı Tazemata için kalktı.
32' Fenerbahçe'de Bilica şu dakikaya kadar gösterdiği performansla kafalardaki soru işaretlerini arttırdı!
GebzeLi1907
25.Ağustos.2009, 01:18
Gooll !!! Gökhan Gönül 1-1
Suicider
25.Ağustos.2009, 01:18
attı fener atamayana atarlar
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:19
Hakem yakti bizi. %100lük gol pozisyonunda hatali bir ofsayt karari verdi.
Gökhan da atti, durum 1-1 ...
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 01:20
Fenerbahce 1 kere geldi tam geldi. Diyar kacırmaya devam ediyor. Mendoza kacırdı simdide.
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:21
Mendoza iyi asirtti, top az farkla üstten disariya cikti ...
Suicider
25.Ağustos.2009, 01:22
şu ana kadar oynanan oyunla maç diyarbakırın hakkı gibi duruyor ama fener geldimi tam geliyor diyar kaçırıyor hep
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kim ne derse desin fenere kim gelirse gelsin gökhan fenerin herşeyidir tek vazgeçilmez futbolcusudur şu durumda
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:30
ilk yari 1-1 bitti.
Mactan önce de dedim, biz bu macta en az 1 puan alacagiz. =)
tarikko
25.Ağustos.2009, 01:37
Maca kotu basladik gercekten garip bir gol yedik :) Diyarbakirspor net pozisyon kacirdi golden sonra Allah`tan Gokhan vardi kalenin orada :) Hemen sorna muthis bir atak yaptik ve golu bulduk o paslasmalar neydi oyle yahu :) Gokhan`in vurusu da cok klasti gercekten.Ikinci yari gol ya da goller bulup kazanacagimizi dusunuyorum..
Bu arada Diyarbakirli taraftarlar da neler yapiyor yahu oyle pet siseler,cakmaklar,domatesler yakismiyor bunlar Diyarbakirspor taraftarina..
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 01:38
İlk yarı itibariyle; FB 1 kere geldi tam geldi, çok iyi paslastılar ve son vurusta Gökhanın orta sut karışımı topu gol oldu. Diyarın ise net 3-4 pozisyonu var yararlanamadılar. Bunun dışında mac bu gerginlikle giderse kırmızı kart garanti. Hele Diyar bir ara önde götürdüğü zamanlarda bile taraftarları anlamsız sekilde ortamı gerdiler, birde yenik duruma düşseler demek ki sahayı yakacaklar.
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:44
Emre'nin ilk yarida atilmasi gerekiyordu. Hakem ona fazlasiyla tolerans gösterdi.
Ayman'a hakemin yaninda küfür etti, hakem 2.sariyi cikartamadi ...
titates1
25.Ağustos.2009, 01:46
Ayman topsuz alanda seni de arkadan gelip itse yere sende ederdin küfür heralde
Fernando Gago
25.Ağustos.2009, 01:47
Müthiş bir golle beraberliği yakaladık bu gol çok iyi oldu . İkinci yarı daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum . Diyarbakırspor maçı germek için elinden geleni yapıyor Umarım onların tuzaklarına düşmeyiz ...
El Comandante
25.Ağustos.2009, 01:48
Ayman topsuz alanda seni de arkadan gelip itse yere sende ederdin küfür heralde
Böyle bir mantik olabilir mi yahu ? Her macta böyle itismeler yasaniyor. Ama bu onlarin küfür etmesi gerektigi anlamini tasimaz, hele ki hakemin yaninda !
Memedov
25.Ağustos.2009, 01:59
Maç 90 dakika.
Kazım 1-2.
Suicider
25.Ağustos.2009, 02:02
ben dedim fener alır diye fazla abartılacak bişey yok zaten yenmesi gerekn bir takım ve 2-1 önde
bursa_mc
25.Ağustos.2009, 02:12
Semih 3-1......
IcedEarth
25.Ağustos.2009, 02:27
Hiç değilse maçı böyle bitirseler de liderlik koltuğuna kurulsak...
Cengo
25.Ağustos.2009, 02:39
Hiç değilse maçı böyle bitirseler de liderlik koltuğuna kurulsak...
Attığı gol fazlalılığı ile lider olmak?
Bunun neresi bu kadar önemli?
titates1
25.Ağustos.2009, 02:41
Böyle bir mantik olabilir mi yahu ? Her macta böyle itismeler yasaniyor. Ama bu onlarin küfür etmesi gerektigi anlamini tasimaz, hele ki hakemin yaninda !
Her maçta topsuz alanda millet birbirini yere mi itiyor ? ben bir sürü maç izliyorum çok nadir rastlıyorum böyle olaylara ...
Ayrıca , diyarbakırspor taraftarı tahminimce hiçbirimizi yanıltmamıştır kendilerine yakışanı yaptılar , teşekkürler
Fernando Gago
25.Ağustos.2009, 02:41
Diyarbakır seyircisiyle kaybetti bu maçı Bizi takım olarak iyi gaza getirdiler :)
Cengo
25.Ağustos.2009, 02:42
2. yarıda biraz tempo yaptı takım, yetti zaten.Maçın durması da oyunu soğutunca rahatlattı.Karşısındaki takımı küçümsemek çok kötü bir şey, her maç tempo ile başlamaları gerek, böyle yayarak değil.Daum'un takımı 2. yarı için azarladığı belli.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 02:45
Aslında tempolu, güzel bir mac oldu ama Diyarbakır taraftarının yaptıkları hiç hoş degildi.
Bunun cezası onlar için agır olacak. Diyarbakır önde ve iyi oynarken bile gereksiz yere sahaya yabancı madde atmalar falan gereksizdi.
2 takımda neredeyse esit sayıda pozisyon buldu ama tecrube farkı getirdi. 1-0 öndeyken kacan o inanılmaz gol kırılma anı oldu. O gol olsa 2-0 dan FB'nin işi daha zor olurdu. İlk yarı cok kötü bir FB vardı, maça mutlak hakim Diyarbakır vardı 2. yarı işler degişti. Fenerbahcede Kazım macın adamıydı. Güiza yine cok kötüydü. Emre, Kazım, Gökhan Fenerbahcede en etkili isimlerdi. Bunun dışında kötülerde Güiza, Bilica, Andre Santostu bence. Semihte etkisizdi ama rakip savunmayla boğuşan oydu. Güiza burada yardım edemedi Semihe.
Tebrikler Fenerbahce.
Varonil
25.Ağustos.2009, 02:48
Maç öncesinde Diyarbakır seyircisinden dolayı maçın gerilimli geçeceğini düşünüyordum,yanılmadığımı görmek bir futbolsever olarak beni üzdü.
Diyarbakırspor ilk yarıya tempolu başladı.Ziya Doğan'ın futbolculara aşıladığı motivasyon ve aşırı hırs ikili mücadelelerde çok agresif olmalarına yol açtı.Her pozisyondan sonra itirazlar da gelince haliyle seyirci de gerildi.Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki temposuzluğunu beğenmedim.Gökhan Gönül'ün golü maçın kırılma anı oldu.
2.yarı oyuna daha hakim oynamaya başladık.Kazım,Semih,Emre gibi oyuncuların daha da fazla çalışmasıyla oyun bizim etrafımızda dönmeye başladı.Zorlu bir deplasmandan önemli bir 3 puanla ayrılıyoruz.3'te 3 yaptık,yolumuza devam ediyoruz.
Bu yaptıkları ile futbolu haketmeyen bir Diyarbakır seyircisi izledik.Takıma laf yok,bu sene ligde iş yaparlar.Fakat seyircisiz oynama,saha kapatma vb. gibi bir ceza gelebilir.
Sekopej
25.Ağustos.2009, 02:48
İlk yarı rakibi küçümseyen ve gereksiz gerginlikle oyun oynayamayan bir Fenerbahçe vardı. Devre arası fırça iyi gelmiş, Diyarbakır da ilk devre çok efor sarfetti ve 2. devre bunu sürdüremedi.
Taraftarın Diyarbakır takımına olumsuz çok etkisi oldu. Bir ara Erhan neden atıyorsunuz dedi, taraftar kendi oyuncusuna şişeleri salladı bu sefer.
Pek keyifli bir maç olmadı, oyunun çok durması, hakemin avantajı hiç kullanmaması, taraftarın yabancı maddeleri, açıkcası keyfi kaçırdı. Oyuncular hakkında tek tek yoruma gerek yok, rakibi ciddiye almama durumunda nereyedeyse puan kaybı yaşanacaktı. Bu maçı kayıpsız atlatmak gecenin en iyi yanıydı.
Fernando Gago
25.Ağustos.2009, 02:49
Bu maçtaki olayları göz önüne alıp da farklı yönlere çıkarım yapmayalım Bu çok tehlikeli bir durum . Olayları saptırmayın . Bu olayların 100 katını Samiyen'de görmedik mi veya Rambo geçen hafta Saraçoğlunda sahaya girmedi mi ? Çarşının dakikalarca süren küfürlerine ne demeli :) O yüzden saçma yorumlarınızı siyaset forumlarına saklayınız :)
Universal
25.Ağustos.2009, 02:51
Sokağa çıkarsın dershaneyi havaya uçururlar, sahaya girersin binlerce şey yağar. Şehre gidersin başkentimize hoşgeldiniz derler... Bu ne yahu... Yeter artık... Artık açılım mı, yoksa kapan mı yapacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar...
Gangstaa
25.Ağustos.2009, 02:54
Bir şey dikkatimi çekti.Diğer maçlarda İstiklal Marşının sadece müziği verilirdi taraftar söylerdi ama bu maç sözler bile kasetten verildi.Hiç taraftarların sesi duyulmadı.Neden böyle yapıldı anlamadım.
Formalite icabı olduğu belli,siyasete girecek belki ama diyarbakırı yönetenlerin kim olduğuda apaçık ortada zaten.
SAİT71
25.Ağustos.2009, 02:55
Şuanda polislerle çatışıyorlar. Buradanda anlıyoruzki bunlar taraftar değil PKK yanlıları. Oraya maç için değil ortalığı karıştımak için gidenler. Burdan terbiyem müsade etmediği için küfür etmiyorum ama içimden bol bol ediyorum o hem diyarbakıra hemde türk futboluna ve tr'ye zarar verenlere. Bunlar Diyarbakırlı da değil.
Cengo
25.Ağustos.2009, 02:56
Aslında tempolu, güzel bir mac oldu ama Diyarbakır taraftarının yaptıkları hiç hoş degildi.
Bunun cezası onlar için agır olacak. Diyarbakır önde ve iyi oynarken bile gereksiz yere sahaya yabancı madde atmalar falan gereksizdi.
2 takımda neredeyse esit sayıda pozisyon buldu ama tecrube farkı getirdi. 1-0 öndeyken kacan o inanılmaz gol kırılma anı oldu. O gol olsa 2-0 dan FB'nin işi daha zor olurdu. İlk yarı cok kötü bir FB vardı, maça mutlak hakim Diyarbakır vardı 2. yarı işler degişti. Fenerbahcede Kazım macın adamıydı. Güiza yine cok kötüydü. Emre, Kazım, Gökhan Fenerbahcede en etkili isimlerdi. Bunun dışında kötülerde Güiza, Bilica, Andre Santostu bence. Semihte etkisizdi ama rakip savunmayla boğuşan oydu. Güiza burada yardım edemedi Semihe.
Tebrikler Fenerbahce.
Güiza kötü değildi, oyun stili sırtı dönük alıp dağıtması değil.
Sorun orada zaten paslar dağılmadı.Semih de başta etkisizdi, Güiza alan bulamadı, başta prese karşı kanatlar içeri gireceğine inadına çizgide kaldılar. Emre yalnız kaldı, kanatlar açılınca Cristian geriye çekildi.
İkinci yarı Andre Santos ortaya girdi, Carlos önde kaldı.Sol bek kademesini Cristian doldurmaya çalıştı.Takım pasla çıkıp, daha agresif oynayınca kontrolü ele aldılar.Maçın başındaki lakaytlıktan hepsi.Yoksa rahat farka gidilmesi lazım.Koşmaz, topu beklersen olmaz öyle kontra yersin.
Santos 60lara kadar iyiydi, erken koptu yine, kondüsyonu yetmedi.
Bilica-Lugano yanyana oynamadılar henüz, alışma evresi.Zamanla daha rahat oynarlar.
Diyarbakır ilk yarı başarılı bir hücum pres yaptı, topla pek oynamadı, zaten oynayabilecek yeterli oyuncular da yok.Varsa yoksa 2 forveti, çok hızlılar, arkaya kaçarlarsa ciddi tehlike yaratıyorlar.Şener sürekli eli belinde, hiç defans yapmadı.Eğer sezon boyu 2 forveti formda kalamazsa işi çok zor, düşme sıralarına demir atmaları çok kolay olur.
IcedEarth
25.Ağustos.2009, 02:58
Attığı gol fazlalılığı ile lider olmak?
Bunun neresi bu kadar önemli?
Haftayı lider kapamak takıma moral verir... Gol fazlalığı mol fazlalığı, boş durmuyoruz demek ki ;)
Maça gelince ilk yarı Diyarbakır'ın ikinci yarı Fenerbahçe'nin hakettiği maçı kalite farkıyla Fenerbahçe aldı. Tribündeki olaylar hiç hoş değildi, umarım tekrarlanmaz bir daha, zaten tahminim 3-4 maç ceza gelir Diyarbakır'a...
Fernando Gago
Kazım alışılmadık şekilde iyi , Santos alışılmadık şekilde kötüydü bu maçta .
Varonil
Sadece bu maça özel değil ki,ben kendimi bildim bileli her Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçı olaylı geçmiştir.(Taşlanan Fenerbahçe seyircisi,Güvenlik nedeniyle Malatya'da oynanan maç vb.) Bu şehirde oynanan her maçta futbola gölge düşüyor,bunu da bir futbolsever olarak üzüntü ile takip ediyoruz malesef.
Sekopej
Arkadaşlar olayı farklı yönlere çekmeyelim. Elbette hepimizin düşünceleri var. Oeaya provakasyon için gelenler olsa bile genelleme yapmak çok ve çok çok kötü.
Bu konuya girip, tüm Diyarbakırlılar böyledir diyerek, hiç alakası olmayan kişileri de rencide etmeye gerek yok.
Sadece futbolu konuşalım diyeceğim ama bu sıcaklıkla bu zor olacak. Konuyu bir süre kapatıyorum. Daha sağ duyulu olalım, böyle genelleme yaparak, asıl bölünme isteyenlerin ekmeğine yağ sürmeyelim. Lütfen.
SAİT71
Alakası yok. Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı. O maçlardaki olaylar farklı burdaki olaylar farklıdır. Sen lige yeni çıkmışsın. Neyse şimdi siyasi olaylara girmeyelim ama Gs-Fb maçındaki olayların neyden olduğu belli buradaki olayların her zamanki şehirde çıkan olayların aynısı olduğuda belli. Yani futbol olmasada bu olaylar oluyor. Futbol oluncada ortalığı karıştırması daha kolay. Anlayın artık her şey net. ortalığı karıştırmak gibi bir niyetim yok. Olayları konuşuyoruz. Ortalık zaten karışmış
eXcitinG
25.Ağustos.2009, 04:06
Sadece FutboL, Ama sadece FutboL konuşun...
MeMo
25.Ağustos.2009, 04:08
Gökhan Gönül bu adam hakikaten müthiş uzun yıllar bizde oynamalı.Efsane olacak şimdiden.
Bu arada hakem kesinlikle rezaletti.Guiza sahaya atılan madde yüzünden hakemin yanına gitti sarı kart gösterdi. :D Onun dışında da sertliğe izin verdi.
SAİT71
25.Ağustos.2009, 04:10
Kazım süperdi. Bu çocuk çok geliştirdi kendini. Zaten iyi oyuncuydu ama çok savruktu hiç bir şeyi takmazdı fakat son haftalarda iyi çalışıyor. Emre'de uyum sağladı. Volkan'da müthiş bir top çıkardı. Takımın maşşallahı var. Yediğimiz ilk golde yenecek cinsten bir gol değildi ya neyse :D
El Comandante
25.Ağustos.2009, 04:12
Diyarbakirspor kazanabilecegi maci taraftarlar yüzünden kaybetti...
Macin hakemine hic deginmek istemiyorum, iki taraf aleyhine de cok kritik kararlar verdi, maca direk etki eden kararlari da oldu.
Bence Emre'nin ilk yarida kirmizi kart görmesi lazimdi. Tazemeta'nin kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyon da hatali bir ofsayt karari verdi. Bunlar skoru direk etkileyen kararlardir.
MeMo
25.Ağustos.2009, 04:14
Diyarbakirspor kazanabilecegi maci taraftarlar yüzünden kaybetti...
Macin hakemine hic deginmek istemiyorum, iki taraf aleyhine de cok kritik kararlar verdi, maca direk etki eden kararlari da oldu.
Bence Emre'nin ilk yarida kirmizi kart görmesi lazimdi. Tazemeta'nin kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyon da hatali bir ofsayt karari verdi. Bunlar skoru direk etkileyen kararlardir.
Aynı şekilde Fenerbahçe aleyhine de bir sürü kararı oldu.2-3 kere kırmızı görebilirdi Diyarbakırsporlu oyuncular hakem çok çekindi.Hakikaten rezalet bi hakem vardı.
Ayrıca Alex'siz bir maçta böyle goller bulmak sevindirici.
tarikko
25.Ağustos.2009, 04:16
Maci 2. yarida kalitemizle kopardik.Ilk yari sonunda soyledigim gibi goller bulup maci kazandik.
Kazim`in golu fuze gibiydi gercekten nasil vurdu oyle yahu :D Semih`in de gol atmasi kendisi adina iyi oldu.
Macin yildizi suphesiz Gokhan`di.Boyle bir oyuncuyu takimimda gormekten dolayi inanilmaz gururluyum..Macta diger begendigim isimler Lugano,Emre.Kazim ve Cristian`di.
Insallah ilerleyen haftalarda sakat futbolcularimiz da donunce cok daha iyi olacagiz :)
Universal
25.Ağustos.2009, 04:17
Bu maçı öyle ya da böyle aldık, zor maçtı. İlk dakikalarda ki tartışmalar daha geç yaşansa kırmızı kart olabilirdi. Hakem maç boyunca hatalıydı.
SAİT71
25.Ağustos.2009, 04:19
Evet özellikle futbolcular sert faullere mağruz kaldılar. Emre'ye gösterdiği sarı kartı anlayamadım daha.
sananes
25.Ağustos.2009, 04:19
hakem maçı linç etti adam emreye faul yapıyo sonra emre tabi sinirlenecek kim sinirlenmiyo elini kaldırıp itiraz eden oyuncuya hemen kart çıkartmak zorunda mısın bide ilk dakikadan 5 dakika sonra tüm diyarbakırlı oyuncular hakemin etrafını sarıyo bagıran kolunu ceken bi sürü tip var orda bi tane forvet oyuncularına kart gösteriyo onuda neden gösterdigi belli değil.aslında sahada futbol yoktu 60 dakika falan diyarbakırlı futbolcular dövdü resmen bizimkileri ama kartlarıda genelde biz gördük 8 numaraları atılabilecekken yanılmıyosam kart görmeden oyundan çıktı rezil bi yönetim gösterdi hakem.ayrıca diyarbakırın pozisyonu ofsayttı ayaklara bakılmıyo son 2 yıldır tüm vücudun en ilerdeki kısmına bakılıyo ve diyarbakırlının kolları önde yani ofsayt bunun böyle oldugunu resmi sitelere bakıp ögrenebilirsiniz!
takımımıza gelince bilica ilk golde cok hatalıydı yani en basta adam volkanla karsı karsıya kaldıgında tek pasla araya girebildi çünkü bilica adamı önüne alamadı arkaya kacırmasına yardımcı oldu bi nebze guiza cok yalnız kaldı yine santos her zamanki gibiydi aslında bence güzel bi gol atamadıgı için kötü oynadı denilebilir ama hep böyle oynuyo alex olmayınca daha da kötü tabi semihi begenmedim emre kazım volkan ve gökhan cok iyiydi sonunda yerlilerimiz takımı götürüyo bundan cok memnunum kendi adıma
SAİT71
25.Ağustos.2009, 04:22
Ben ilk başta dedim Bilica 34 maça göre alınmış hatalı bir transferdi onun yerine Santos yaşlarında Brezilyadan geleceğe yönelik bir stoper alınmalıydı diye.. Bence seneye satmalıyız. CL için uygun bir stoper değil. Yaşıda geçti zaten
tarikko
25.Ağustos.2009, 04:26
Fenerbahçe’nin başarışı oyuncusu Gökhan Gönül, 3-1 kazandıkları Diyarbakırspor maçında yaşanan olaylarlar ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu!..
Gökhan olaylarla ilgili olarak, “Diyarbakır değil Vietnam’a geldik sanki. O taşı atarken kendi çocuklarının da bu sahada oynayabileceklerini düşünmüyorlar mı? İnanamıyorum gerçekten. Sanırım hak ettikleri cezayı alacaklar. Hak ediyorlar da zaten” dedi.
Gökhan attığı golle ilgili olarak da “Eşim en son 2 yıl önce G.Saray’a gol attığım için ‘Bir gol attın daha gol atamayacak mısın?’ dedi. Ben de bu maçta senin için bir gol atacağım dedim. O da bana ‘Atamazsan evde bir Osmanlı tokadı bekliyor’ dedi. Allah yardımcı oldu ve golü attık. Dar bir açıdaydım ama orta yapmadım, kaleye vurdum” diye konuştu.
Maraton
HooijDonk07
25.Ağustos.2009, 04:32
Ben ilk başta dedim Bilica 34 maça göre alınmış hatalı bir transferdi onun yerine Santos yaşlarında Brezilyadan geleceğe yönelik bir stoper alınmalıydı diye.. Bence seneye satmalıyız. CL için uygun bir stoper değil. Yaşıda geçti zaten
Daha konuşmak için çok erken LuganoyLa nasıl oynucak görücez
SAİT71
25.Ağustos.2009, 04:35
Daha konuşmak için çok erken LuganoyLa nasıl oynucak görücez
olabilir ama Edu kat kat üstündü bence bir stoper olarak Bilica'dan. O bile çok hata yaptı. Bilica zaten hatalı oynuyor. Bugünki goldede hatası vardı. Çok sürmez anlamamız :)
tarikko
25.Ağustos.2009, 04:39
Gokhan`in aciklamasinda ki baslikta D.Bakir yerine d.bakir cikmis kopyala yapistir yaptigim icin oldu yanlis anlasilmasin..
scar face
25.Ağustos.2009, 04:43
İftardan sonra L'Pool-Aston Villa maçı ve bu maç vardı alternatiflerim arasında...O maçın tekrarını izleme sansım olduğu için Fenerbahçe'min macını tercih ettim...
Maça laubali bir şekilde basladık...Rakip ise sert,hırslı bir oyun ortaya koymaya basladık.Rakibi küçük gördüğümüz için bu kadar pozisyonlar buldular...Fakat Kazım,Emre,Gökhan gibi oyuncular mücadele etmeye baslayınca golleri bulduk...
Gökhan'ın golünde 11 pasla 24 saniyede golü bulduk...Bu gol benım ıcın uzaktan atılan 120 km/hızla 90a giden bir golden bile cok daha güzedir...Gökhan maçtan sonra yaptığı acıklamada bilerek ve isteyerek vurusu yaptığı söyledi...Olaylı bi Gs derbisi vardı Türkiye Kupasında en son orda harika bir gol atmıstı...2 golde de Emre'nin payı büyük.Kazım zaten iki kişilik oynuyor adı bile Kazım Kazım:D:D
Bilica,Carlos,Güiza kötüydüler bence...Hele Bilica'nın bu takımda oynaması facia...İnsallah Daum Önder-Lugano ikilisine döner....
Lider olmak için 1 gol daha atmamız gerekiyordu olmadı bu hafta lider diğer takım olsun:) 2 yıllık özlem bitecek insallah bu sene...
eGowiCh
25.Ağustos.2009, 04:43
Gökhan Gönül müthişti. İlk yarı sahadaki Fenerbahçe'yi tanıyamadım ama ikinci yarı toparladık, müthiş oynadık ve sonuna kadar hakettik.
Kazım'da bu yıl bir değişiklik var, beklenmeyen performans sergiliyor. Pek gol atamayan Kazım 2 maçtır atıyor, şaşırtıcı ve sevindirici, ayrıca hırsı ve oyun içindeki performansı da çok iyiydi.
sananes
25.Ağustos.2009, 04:49
ayrıca dakika 90 olmus kazım bizim ceza sahasının orda topu kapıyor driblingle topu hücum hattına tasıyor gercekten sevindiri onu böyle görmek çük büyük yetenekleri var çünkü böyle devam ederse büyük bi yıldız olabilir
scar face
25.Ağustos.2009, 04:51
Son 3 maçtır gol atıyor Kazım Kazım...
Sivas,Sion ve Diyarbakır...
Bir sutu daha vardı 81.dakıkada direkte patladı inanılmaz vuruyor topa...
SAİT71
25.Ağustos.2009, 04:52
Evet çok düzgün ve ser vuruyor. Hatırlarsanız Chelsea ile Çeyrek final rövanşında maç 0-0 giderken bir şut vurdu kaleci zor çıkardı o gol olsaydı elemiştik Chelsea yi. Sonrasında golü yemiştik. Bu çocukta potansiyel var ama biraz tembel :)
scar face
25.Ağustos.2009, 04:57
Hilario kurtarmıstı o sutu hayatının en önemli kurtarısıdır herhalde Hilario nun...O gol olsa en az yarı final görürdük....
Ama Kazım bu sene cok daha iyi...Geçen seneyi saymıyorum bile hem facia,kayıp sezon hem de Dedeyle olmayan ilişkisi yüzünden...
Hele 90+larda M.Özkana öyle bir driblingle calım attı ki dedim bu sene Kazım,KazımKazım harbiden:D
tarikko
25.Ağustos.2009, 04:58
Evet çok düzgün ve ser vuruyor. Hatırlarsanız Chelsea ile Çeyrek final rövanşında maç 0-0 giderken bir şut vurdu kaleci zor çıkardı o gol olsaydı elemiştik Chelsea yi. Sonrasında golü yemiştik. Bu çocukta potansiyel var ama biraz tembel :)
O anda mac 1-0 Chelsea lehine idi :) ilk dakikalarda Ballack kafa ile bir gol atmisti :)
SAİT71
25.Ağustos.2009, 05:01
Evet pardon 1-1 de yarıyordu bize. Karıştırdım ya :D
eGowiCh
25.Ağustos.2009, 05:20
Bilica bugün iyiydi, Lugano kötüydü. Bilica gol pozisyonunda da hızlı davrandı ve yetişti, rakibe pozisyonunu kaybettirdi ama talihsiz bir an oldu. Bilica bugün bence gayet iyi oynadı.
Andre Santos yine güzel bir verkaçla gol atıyordu az daha. Ayrıca G.Gönül'ün golündeki paslaşmalar müthişti, R.Carlos sağ kanada geldi sol bekten golde :)
sananes
25.Ağustos.2009, 05:59
bilica ilk gol pozisyonunda evet arkadan yetişdi ama başta adamı arkasına kaçıran bilicaydı lugano adamının yanındaydı o tek oynadı bilica 2 adım önde oldugu için bilicanın tutması gereken adam karsı karsıya kaldı.ayrıca sürekli kötü uzun toplar attı bilica,luganoda bugün kötüydü ama bi kac mac sonra eski iyi oyununa kavusacaktır hazır degil tam olarak.Kazımın bi eksik yönüde zeki degil maalesef vermesi gereken yerlere vermiyo topları kritik noktalarda daum onu mental yöndende geliştirecektir oyuncuların seviyelerini geliştirebilen bi hocadır daum
anilton
25.Ağustos.2009, 06:01
Diyarbakır'a kurduğu kadro,oynadığı futbol ve hocası sayesinde sempati duymaya başlamıştım ama yazık...
10 atsaydı F.Bahçe keşke...
Tebrikler F.Bahçe...
Alicanfmfan
25.Ağustos.2009, 06:19
Atamayana atarlar.
Rsa
25.Ağustos.2009, 07:27
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-24_mac10.jpg
Sekopej
25.Ağustos.2009, 13:41
Bilica'yı eleştirip Lugano'yu göklere çıkaracaksınız ama elinizi vicdanınıza koyun, golde hata kimindi? Bilica adama yetişemese bu yavaş adamı neden aldılar derdiniz, Bilica yetişti, neden kaçırdı adamı geriye diyorsunuz. İlk golde hata Lugano'nun, Bilica arkadan geldi, adamın pozisyonunu bozdu, Lugano topu dokunup uzaklaştırmak yerine rakibi engellemeye çalışında golü yedik. Tamam Bilica'ya kötü deyin de, golde hatalı demeyin.
Arkaya top kaçırıldı, Kayserispor maçını hatırlatayım, oynayanlar Edu - Lugano. 4 tane birbirinin benzeri gol.
Bilica'yı savunmuyorum, sadece hazır olmadığı gün gibi ortada olan Lugano'nun fiziki yetersizliğiyle yaptığı hataları görmeyip, tüm hatayı Bilica'ya yüklemek beni rahatsız etti. İşte bu yetersizlikle zaten defans alanı daraltamadı, Diyarbakır'ı sıkıştıramadı.
sananes
25.Ağustos.2009, 13:52
yine yazıyorum ilk golde tek hata bilicadadır.lugano siyahi oyuncuların birinin arkasında duruyodu yani olması gerektiği yerde uzun top geldi luganonun tuttuğu oyuncuya kafasına değil ayagına geldiği için lugano adam topu kontrol etmeden müdahale yapamaz zaten ama o oyuncu tek pas yaptı gelişine lugano ne yapsın tek pasa hem bu adamın arkasında durup hemde arkaya kacan oyuncuyu mu marke etsin herneyse bu oyuncu tek pası yaptıgında tekrar izlen göreceksiniz bilica arkaya kaçan adamdan 2-3 adım geride tutması gereken adamdan yani sonradan yetişti evet ama bu hatasını telafi etmez ayrıca lugano perde yaptı orda hücumcuya genelde bu sekilde engeller savunmacılar digeri vursun diye ama bilica yavas kaldı sezemedi yada zaten bu önemli bi hadise değil sanssızlıktı o bilica son anda geldi vurdu ama oyuncuya carptı kaleye gitti.
bilica maç boyunca rezaletti benim görüşüm sadece golde değil.luganoda kötüydü derseniz evet dogru ama onun kredisi var mesela semih top kaptırıyo ses yok guiza kaptırınca homurdanılıyo bunun gibi bişey bu
DenizlispoR
25.Ağustos.2009, 13:54
Diyarbakır'a kurduğu kadro,oynadığı futbol ve hocası sayesinde sempati duymaya başlamıştım ama yazık...
10 atsaydı F.Bahçe keşke...
Tebrikler F.Bahçe...
Kesinlikle katılıyorum anıl abi :).Sempati duymaya başlamıştım,ancak taraftarı sempatiyi aldı götürdü :(.
KaPaLı
25.Ağustos.2009, 13:59
http://kralspor.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/29562/1.jpg
http://kralspor.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/29562/2.jpg
http://kralspor.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/29562/3.jpg
http://kralspor.ensonhaber.com/galeri/images/gallery/29562/5.jpg
Sekopej
25.Ağustos.2009, 14:15
Bilica çok iyiydi, sadece hatalı Lugano demedim. Lugano orada perdeleme yapmamalı, kalenin önünde niye perdeleme yaparsın ki, vur topa uzaklaştır. Ama fiziki yetersizliğiyle uzaklaştıramadı. Bilica zaten müdahale yaptığı için yerde, onun uzaklaştırması için perdeleme yapmak hataydı.
Arkaya atılan toplar için yorumda bulunmadım. Sadece geçen sene oynanan Kayseri maçını hatırlattım. Orada da Lugano kaçırıp durdu adamını arkaya. Bu Fenerbahçe savunması için bir sorun, kimin oynadığı fark etmiyor. Bunu çözecek olan da Daum.
Geçen sene arkaya atılan toplardan korkulduğu için savunma öne çıkmıyordu, bu nedenle alan daralmıyordu, takım ileride çoğalamıyordu, orta sahayı rakibe veriyordu. Öne çıktığında neler olduğunu gördük.
Bu sene öyle olmaması için Daum'un önlem alması gerekiyor. Önder oynasa arkaya adam kaçırmaz mı? Kaçırır, kaçırdığını gördük. Çözüm oyuncu değişikliğiyle değil, saha içersinde bir şekilde olmalı.
Universal
25.Ağustos.2009, 14:39
Bilica, Sivasspor'da oynamak istediği gibi oynarsa Fenerbahçe'de başarılı olamaz. Bilica, daha Fenerbahçe'yi kavrayamadı. Yakın zamanda bu uyum sorununu atlatır. Nasıl oynaması gerektiğini öğrenir. Biraz zaman, dört dörtlük olmak iki günde gerçekleşmez.
murat taşlı
25.Ağustos.2009, 14:44
maçı arkadaşlar çok güzel analiz etmişler her yönden fazla konuşmaya gerek yok ben sadece bilica , cristian ,güiza nın bizim oyun tarzımıza uymadığını düşünüyorum keşke bunların yerine daha iyileri olsaydı o zaman gerçekten tutulmazdık .Bilica ya teknik deniliyor ben görmedim nasıl bir teknikse bu ayrıca lugano da kötü idi ama bunda bilica nın payı da büyüktü bilica adamını tutarken çok zorlandı garip şekillere girdi .Cristian oyunda hiç yok hadi onu geçtik defansda da göze batmıyor takımı rahatlatacak müdahelerde bulunmuyor sadece sağa sola pas veriyor tabi bu kötü bişey değil ama mevkisi gereği daha sert olması ve topa basması gerekiyor rakibi yıldırması lazım agresifliğiyle emre bence onun görevinide yapıyor bazı arkadaşlar top atsın yeter diyor yetmediği zamanlar olacak .Güiza çok top kaybediyor sırtı dönük oynayamıyor deniyor yüzü dönük oynayamıyorki sırtı dönük oynasın fiziği çok zayıf mücadeleye hiç giremiyor koşuyor ama yalancı adam geçemiyor ,pas veremiyor,etkili süratide yok, keşke satsalardı isteyeni varken güiza bir maçta 3 atar 3 maç sıfır çeker öyle bir adam.Bu takıma tuncay gelecekse yanına sercan ı da alsınlar özelikle gs ye kaptırmasınlar sercan adam eksiltebilen ve gol vuruşları olan teknik bir oyuncu ayrıca kanatlarda da kullanılabilir zamanında daum tuncay ı yapmıştı.
KaPaLı
25.Ağustos.2009, 14:54
Cristian oyunda hiç yok hadi onu geçtik defansda da göze batmıyor takımı rahatlatacak müdahelerde bulunmuyor sadece sağa sola pas veriyor tabi bu kötü bişey değil ama mevkisi gereği daha sert olması ve topa basması gerekiyor rakibi yıldırması lazım agresifliğiyle emre bence onun görevinide yapıyor bazı arkadaşlar top atsın yeter diyor yetmediği zamanlar olacak .
Cristian'a ön yargılı yaklaştığınız için böyle. Emre'nin sarı kart gördüğü pozisyonda topu nasıl kaptığını gördünüzmü ? Adamın zamanlaması çok iyi. Ayrıca Daum'un her zaman taktiği böyle değilmidir. 1 oyuncu defansın arasında oynar yanında oynayan adam hucuma destek verir.
Güiza çok top kaybediyor sırtı dönük oynayamıyor deniyor yüzü dönük oynayamıyorki sırtı dönük oynasın fiziği çok zayıf mücadeleye hiç giremiyor koşuyor ama yalancı adam geçemiyor ,pas veremiyor,etkili süratide yok, keşke satsalardı isteyeni varken güiza bir maçta 3 atar 3 maç sıfır çeker öyle bir adam.
Gûiza daha ne yapsın bu takıma ? Kazım'ın attığı golde Gûiza verdi pası. Penaltı pozisyonunda Gûiza verdi pası. Semih'in direkten dönen topunda Gûiza çevirdi topu. Adama pasmı veriyolarki gol atsın ?
Sion maçında adam golu kaçırınca herkes dalga geçiyo. Yaa Bismillah be hocam durun yani. Adam kalecinin üzerinden aşırdı direğe vurdu. Yokmu futbolda şanssızlık ? Kim ne derse desin ben Gûiza'nın mücadelesini beğeniyorum. Yanında Semih gibi adam olduğunda çok daha iyi olacaktır.
Since-1907
25.Ağustos.2009, 15:06
Guiza'nın topu tutup kanatlara yayması lazım fakat sırtı dönük olduğunda fizik gücü yetersiz kalıyor.Ama Guiza'nın takıma katkısı gol atamasada var.Daha önce de söylemiştim yine söyleyeyim.Eğer tek forvet oynayacaksak bu kişi Semih olmalıdır..Çünkü tek forvette gol atmak için oyun kanatlara yığılır genelde.Kanatlara yığılıncada gelen yan toplarda güçlü,kafa topunda etkili bir forvet lazım bu da Semih'tir.Guiza'da bazen gelen yan toplarda iyi yer tutarak gol yapabiliyor ama Semih'in daha başarılı olacağını düşünüyorum.Yine de tercih Daum'un dur.Guiza'da oynasasa Semih'de oynasa 2 sine de güveniyorum..
Universal
25.Ağustos.2009, 15:08
Dünkü maçta çok güzel pas organizasyonları oluştu. Özelikle ilk golde bütün takım hücum yaptık ve sonunda sağ bekimiz gol attı. Semih'in penaltı pozisyonunda Güiza'nın topu alıp sürmesi ve doğru zamanda Semih'e vermesi penaltıyı getirdi. Kazım iki kez direkte patladı. Bu yılın en iyi transferi oldu Kazım Kazım.
murat taşlı
25.Ağustos.2009, 15:10
[quote=crespo009;1531089]Cristian'a ön yargılı yaklaştığınız için böyle. Emre'nin sarı kart gördüğü pozisyonda topu nasıl kaptığını gördünüzmü ? Adamın zamanlaması çok iyi. Ayrıca Daum'un her zaman taktiği böyle değilmidir. 1 oyuncu defansın arasında oynar yanında oynayan adam hucuma destek verir.
neden önyargılı olayımki?koca maçta bir pozisyon sayıyorsun başka ne var D.bakır üstümüze gelirken nerdeydi ben görmedim emre ondan daha fazla mücadele ediyor top kazanıyor hucümda da her zaman var.
Gûiza daha ne yapsın bu takıma ? Kazım'ın attığı golde Gûiza verdi pası. Penaltı pozisyonunda Gûiza verdi pası. Semih'in direkten dönen topunda Gûiza çevirdi topu. Adama pasmı veriyolarki gol atsın ?
beğenebilirsin tabi netice de ispanya mili takımına seçilen bir oyuncu ama bizim sistemin adamı değil bence, semih le daha iyi olur demişsin semih le anca işler kötü giderken yanyana oynarlar alex dönünce tek forvet olur düzen
murat taşlı
25.Ağustos.2009, 15:24
ayrıca fener öyle oynuyorki bazen tempo artınca bol pas yapınca güiza da bu sistemin içinde pas trafiğinde bulunuyor ama o kadar basit top kayıpları yapıyorki takım atak yapacakken rakip sahaya gidecekken top bize dönüyor.Güiza semih tarzı adam değil sırtı dönük oynamıyor ikinci forvet gibi öylemi peki ikinci forvet denilen adam nasıl olmalı hızlı ,dribling yapabilen ,şut atabilen gibi peki bu özelliklerin hangisi güiza da mevcut ,şut atbiliyor ama durduğu yerden adam geçipde gol yaptığını gören varmı?
CeNTeR_TR
25.Ağustos.2009, 15:30
ÖnceLikLe Takımımı tebrik ediyorum.Geçen seneye göre mücadele eden savaşan bir takım oLuşturk ve bununda meyveLerini topLuyoruz.En geriden en uca kadar mücadeLe eden oyuncuLarı seyretmek gerçekten süper.Alex'in oynamamasına rağmen maç kazanabiLeceğimizi de göstermiş oLduk.Ki daha bu takıma Mehmet Topuz , Özer Hurmacı katıLacak.Tüm oLumsuzuLukLara rağmen tebrikLer Fenerbahçe.
İşin bir diğer boyutu Taraftar.Yıllar sonra Lige çıkmışsın.Bu Ligi özLemişsiniz başkanınız onca borca harca rağmen iyi oyuncuLar getirmiş.Senin sahana Roberto CarLos,Güiza gibi uLusLar arası oyuncuLar geLmiş.Elano,Keita,Baros,Nihat,Bobo gibi oyuncuLarda geLecek.Şehir para kazanacak takım para kazanacak tv'de izLediğin oyuncuLarı canLı izLeyeceksin.Hangi akLa hizmet bunLarı yapıyorsun ?
DiLerim Futbol Federasyonu 5 - 10 maç arası saha kapatma cezası verirde evinde maç daha maç oynamadan sezon bitirir Diyarbarkırspor takımı.Bu taraftar iLe 1.Ligde iş çok zor çok.
O güzeLim Şehre yakışmadı dün akşamki oLayLar..
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 16:40
Muhtemelen o görüntüler de kaynayıp gidecek Diyarbakır taraftarının taşkınlıkları arasında. Lakin not olarak düşmekte fayda var.
Maç öncesi iki takım futbolcuları ısınırken, ortam birden gerildi. Diyarbakırlı taraftarlar çıldırmış gibiydi. Sonradan anladık ki, Kazım Kazım edep yerini tribünlere göstermiş. O dakikadan sonra ne taraftarlar sakinleşebildi, ne de taraftarların gerdiği futbolcular.
Bu elemanın niye sahaya daldıgını anlamamıştım, bu yüzdenmiş demek ki;
http://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/bir-taraftarn-fenerli-futbolculara.html
CeNTeR_TR
25.Ağustos.2009, 16:50
Bu elemanın niye sahaya daldıgını anlamamıştım, bu yüzdenmiş demek ki;
http://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/bir-taraftarn-fenerli-futbolculara.html
Emre aLıntı yaptığın mesaj kim tarafından yazıLmış ?
Bu arada eğer haber kesin değiLse neden Kazım ? Bu seneye çok çok iyi başLadığı için mi :)
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 16:58
Bloğun birinde yazılmış tanımıyorum kim. Linkte Diyarbakırlının sahaya niye girdigini gösteren görüntü var zaten.
CeNTeR_TR
25.Ağustos.2009, 17:00
Bloğun birinde yazılmış tanımıyorum kim. Linkte Diyarbakırlının sahaya niye girdigini gösteren görüntü var zaten.
AnLadım Emre sağoLasın :)
Ama ben pek sanmıyorum öyLe birşey oLduğunu .. OlayLarın üstü kapatıLmaya çaLışıLacakdır bir şekiLde ama herşey ortada yani .. En basitinden Kazım'a atıLan madde'den sonra Taraftarın güLmesi ..
KaPaLı
25.Ağustos.2009, 17:00
Görüntüde Kazım'la ilgili en ufak birşey yokki ? 5 kere izledm görüntüde Kazım'ı göremedim. Çamur at izi kalsın aynen devam. O blog sahibinin fanatikliğinide bilmeyen yoktur herhalde.
bugra 1905
25.Ağustos.2009, 17:07
Fenerbahçeli Arkadaşlar Bilicaya Çok Ön Yargılı Davranıyor Bence Golde Adama Yetişti Engelledi Ama Bir Şansızlıktır Gol Oldu
Tebrikler Fenerbahçeye
Diyarbakır Taraftarıda Gerçekten Çok Çirkin Şeyler Yaptılar Umarım Tekrarlanmaz Böyle Olaylar
anilton
25.Ağustos.2009, 17:20
Suat Arslanboğa'ya da bir sözüm var...
Bırak bu işi yol yakınken,senden hakem falan olmaz...
Futbolcu senin görevine soyunuyor ve seni aşağılıyor adeta.Sen çaresiz bir şekilde izlemekle yetiniyorsun...
Yemin ediyorum ben utandım Türk hakemliği adına Emre'nin adeta hakemi azarlamasına,hatta fiili müdahalede bulunmasına...
Bu bağlamda Emre'ye de bir parantez açalım.Artık bıraksın bu agresif tavırları.Çünkü ona hiçbir faydası yok bunların,artı kendisine ve takımına zararı var.Örneğin dün ilk yarım saatte kırmızı görür ve maçı kaybedebilirdi F.Bahçe.Tam form tutmuşken,mükemmel oynamaya başlamışken,takımı eline almışken bıraksın bunları artık...
KaPaLı
25.Ağustos.2009, 17:23
Bunları söylerken yerden aldığı taşı gösteren Gûiza'ya sarı kart göstermesinide es geçme. Faul yaptıkları halde devam et demesini. Veya Diyarbakırlı oyuncular oynatmamaya çalışırken yerden kalkamazken oyuncular onlara sarı kart göstermemesini. Ayman denen kasabı bütün maç sahada tutmasını falan.
ForsakeN
25.Ağustos.2009, 17:25
Bu bağlamda Emre'ye de bir parantez açalım.Artık bıraksın bu agresif tavırları.Çünkü ona hiçbir faydası yok bunların,artı kendisine ve takımına zararı var.Örneğin dün ilk yarım saatte kırmızı görür ve maçı kaybedebilirdi F.Bahçe.Tam form tutmuşken,mükemmel oynamaya başlamışken,takımı eline almışken bıraksın bunları artık...
Çok doğru.Emre'nin gereksiz agresif tavırları var.Başka hakem olsaydı atabilirdi Emre'yi dün. Azaltması gerekiyor bu sinirini.Tamam hırs güzelmiş birşey ama takıma zarar verebilir heran.
CeNTeR_TR
@ anilton ;
AnıL emre konusunda hakLısın agresifLik var ama dünkü pozisyonda hakeme kaLsa iş hakem diyarbakırLı oyuncuyu azarLayacak maç geriLecek Emre en azından oyuncuyLa konuştu .. Hakeme yaptığı hareket yanLış ben evde izLerken şaşırdım kaLdım tv başında ama bi yandanda doğru bir iş yaptı yoksa daha'da geriLebiLirdi ortam .. Düşünsene o pozisyonda kırmızı kart vb bi durum çıkıyor DiyarbakırsporLu oyuncuya aman aman diyorum ..
anilton
Ben hakem hatasından falan bahsetmiyorum...
Bambaşka birşeyden bahsediyorum...
Universal
25.Ağustos.2009, 18:38
Anilton yazdıklarına hak veriyorum. Böyle hakemlik olan, kesinlikle bırakması lazım. Otaritersiz bir davranış peşinde.
Emre'ye gelince yaptıkları kesinlikle yanlış ama; düzelmek için çabalayan bir oyuncunun terkar bunları yapmasına anlam veremedim. Herhalde taraftar yüzünden sinirleri bozulmuş olabilir. Diyarbakır'a indiğinden beri uğraştılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anilton yazdıklarına hak veriyorum. Böyle hakemlik olan, kesinlikle bırakması lazım. Otaritersiz bir davranış peşinde.
Emre'ye gelince yaptıkları kesinlikle yanlış ama; düzelmek için çabalayan bir oyuncunun terkar bunları yapmasına anlam veremedim. Herhalde taraftar yüzünden sinirleri bozulmuş olabilir. Diyarbakır'a indiğinden beri uğraştılar.
"olan=olmaz" olacaktı.
scar face
25.Ağustos.2009, 19:54
Bilica topu iyi oyuna sokan,zeki bir stoper fakat kademe hataları büyük,kendine aşırı güveniyor...Bunlar hataları...Lugano cok iyi oynamadı onun da hataları vardı...Fakat ligin en iyi stoperi hazır olunca geride sorunumuz asgariye inecektir...
Fenerbahçe,Sivas gibi savunmayı geride kurmuyor ki...Geride kursa çok daha basarılı olur...Zamanla Önder'in ondan formayı kapacağını düşünüyorum....
eGowiCh
25.Ağustos.2009, 20:01
Emre'nin hakemi o şekilde azarlayışına bakın, bir de Bünyamin Gezer'e derdini anlatışına bakın. İşte iki hakem arasındaki otorite farkı, kalite farkı. Gökhan, Emre ve diğer birkaç futbolcu Bünyamin Gezer'in yanına gidip dertlerini anlattılar güzel bir dille, sanki maçın orta hakemi B.Gezer'miş gibi. Emre'ye bakıyorum, "Hocam, hocam" deyip Gezer'e anlatıyor bir şeyler, S.Arslanboğa'ya ise fırça atıyor.
Hakemler kendilerinde arayacak suçu, B.Gezer nasıl otorite kurduysa ve belli bir saygınlık kazandıysa, aynısını S.Arslanboğa da yapmalı.
CeNTeR_TR
25.Ağustos.2009, 20:06
@ anilton ;
AnıL emre konusunda hakLısın agresifLik var ama dünkü pozisyonda hakeme kaLsa iş hakem diyarbakırLı oyuncuyu azarLayacak maç geriLecek Emre en azından oyuncuyLa konuştu .. Hakeme yaptığı hareket yanLış ben evde izLerken şaşırdım kaLdım tv başında ama bi yandanda doğru bir iş yaptı yoksa daha'da geriLebiLirdi ortam .. Düşünsene o pozisyonda kırmızı kart vb bi durum çıkıyor DiyarbakırsporLu oyuncuya aman aman diyorum ..
Bu mesajımı kimse dikkate aLmasın :) Pozisyonu birdaha izLeyince oLayın farkına vardım :)
yaman76hakanFB
25.Ağustos.2009, 20:22
Önemli bir galibiyetti..Özellikle psikolojik açıdan..Puan olarak geriden koşmaya iki sezondur tahammülümüz kalmadı..Takım hazır değil,sonuçlara aldanmayalım diye kaç haftadır bas bas bağırıyorum..Bu durumda bile kazanmak çok değerli ve güzel..Özlemiştik seri galibiyetleri..
EreN
25.Ağustos.2009, 21:16
Benimki yorum; ama yanıldığımı sanmıyorum. Parçaları bir araya getirirseniz, o telsizli şahıs böyle böyle yaptı diye Kazım'ı işaret ediyor. Kazım o arada arkadaşları arasında korumaya alınmış. Bu telsizli şahsın o hareketi durup dururken bunu yaptın diye sinirlenerek yapacağını sanmıyorum. Sonraki kareleri de izlerseniz, Diyarbakırlı taraftarlar çıldırmış durumda, Kazım ananı Diyar bilmem ne yapsın diye bagiriyor.
Bütün bu parcaları bir araya getirince, Kazım'ın o hareketi yaptığına kanaat getirdim ve yanıldığımı da sanmıyorum..
açıklaması çok saçma polisin hareketlerinden çıkartmış bunu. belki adam edep yerini kaşıyordu? :) Tövbe yahu...
Memedov
25.Ağustos.2009, 22:31
Emre'nin yaptıkları ne kadar yanlışsa, hakemin yaptıklarıda o kadar yanlıştı dün oynanan karşılaşmada.
Dos santos'un elinden çakmağı alıp yine sahaya fırlatması ilginç bir olay. hakemsen görevini yap seni oraya maçı izleyesin, atılan maddeleri görmemezlikten gelesin diye koymadılar.
sananes
26.Ağustos.2009, 01:14
ayrıca emre hakemin kolunu itmeden önce gereksizce emreyi durdurmaya calısan hakemdi orda cıkan olaydan sonra sinirli olmadıgı her halinden belli bir şekilde rakip oyuncuyu uzaklaştırıyodu emre hakem araya girdi değişik değişik hareketler falan ama yinede vurdugu için emreye kart cıkartması gerekiyodu çıkartırdıda emreye durduk yere ilk sarıyı göstermeseydi tabi.ayrıca yine medya baslamıs emreyi cezalandırmadı diye hakem ceza alacak emre söyle yaptı falan diye maçta diyarbakırlı oyuncuların yaptıklarını kimse görmedi galiba
Alicanfmfan
26.Ağustos.2009, 05:23
Arkadasşlar Bünyamin Gezer Arda'ya fiili müdahele yapmıstı itip kakmıstı , Arda eline bi vursa demekki Türkiye yerindne oynardı ama Emre vurunca birşey yok.
titates1
26.Ağustos.2009, 07:13
evet ardaya dokunuyurlar emreye dokunamıyorlar güzel mantık kurmuşsun..
ShevAnil
26.Ağustos.2009, 07:39
evet ardaya dokunuyurlar emreye dokunamıyorlar güzel mantık kurmuşsun..
Anlatılmak isteneni çok güzel anlamışsın bence.
EreN
26.Ağustos.2009, 07:42
Arkadasşlar Bünyamin Gezer Arda'ya fiili müdahele yapmıstı itip kakmıstı , Arda eline bi vursa demekki Türkiye yerindne oynardı ama Emre vurunca birşey yok.
Bence biraz alakasız olmuş. Benim eşeğim suya gidiyor seninki gidemiyor çünkü üşengeç kadar saçma bence:D hatta fenerle ilgili her yerde bir Gs karşılığı araman çok daha garip alican yahu.
Varonil
26.Ağustos.2009, 12:19
"Atılmadık bir insan kaldı"
İspanya'da geçen sezon sadece Fenerbahçe'nin maçları naklen yayınlanırken, bu sene üç büyüklerin karşılaşmaları Canal Desportes'ten verilmeye başlandı. Yayınlar, "La liga Turca" anonsuyla duyurulurken, önceki gün gösterilen Diyarbakır-Fenerbahçe maçındaki olaylar İspanyolları şoke etti. Karşılaşmayı yöneten hakeme ateş püsküren yorumcular, sahaya taş atılması sonucu bu maçı tatil etmeyen hakemi basiretsizlikle suçladılar.
İspanyol yorumcular, hayatlarında gördükleri en karmaşık maç olarak niteledikleri karşılaşma için, "Sahaya her türlü cisim atıldı, atılmadık bir insan vardı, o da sahaya girdi. Hakem ise hiçbir şey olmamış gibi karşılaşmayı devam ettirdi. Televizyon kameralarının göstediği yöneticiler ise gülüyorlardı. Böyle bir maçı ömrümüz boyunca anlatmadık” dediler.
DAUM DAHA İYİ
Fenerbahçe'yi geçen yıla göre oldukça diri bulan İspanyollar, sık sık Aragones ile Daum karşılaştırması yaptı. Alman hocanın Aragones'e oranla takımı değişik bir havaya soktuğunu savunan yorumcular, sarı-lacivertlilerin şampiyon olabileceğini iddia ettiler. Yorumcular, futbolcularla Daum arasındaki duygunun, Aragones'te olmadığını, futbolcuların hocasına karşı sıcaklığının hissedildiğini söylediler.
26.08.2009
Kaynak : Milliyet
titates1
26.Ağustos.2009, 17:39
Anlatılmak isteneni çok güzel anlamışsın bence.
Anlatılmak isteneni çok güzel anladım , emrenin ve hakemin karşılıklı yanlış yaptıklarının bende farkındayım ama arkadaş arda vursa yer yerinden oynar emre yapınca birşey olmuyor dediğinde anlatılan şeyin o olmadığını fanatikliğiniz yüzünden göremiyorsunuz ... kimsenin takımına hak geçmiyor hakem sahada zaten ezikti o an emreye kart göstermedi bir dahaki pozisyonda önceki yaptığı hareketten dolayı kart gösterdi ayrıca o sol bekteki ismini hatırlayamadığımfutbolcuya oyundan çıkana kadar 5 tane kırmızı kart gösterirdim onları da yapmadı veya yapamadı , demek istediğim bizim futbolcuya olunca öyle sizin futbolcuya olunca böyle diye bir olay yok onları saymaya kalksak senelerdir yaşanan olayları bir sizin takım bir bizim takım bir diğerlerinin takımı öyle oldu da böyle oldu da diye aylarca tartışırız ...
DisCo
27.Ağustos.2009, 02:24
Siyasette yeterince muhabbetin belini kırdınız. Bu dakikadan sonra sadece futbolla ilgili yorumlar rica ediyorum.
titates1
27.Ağustos.2009, 07:26
Benim mesajım aynı yazdığım şekilde duruyor neden düzenlendi yazıyor altında ?