View Full Version : Bursaspor - Ankaragücü [TSL 3. Hafta]
KaPaLı
22.Ağustos.2009, 14:53
http://i25.tinypic.com/20zpdlk.jpg
KaPaLı
22.Ağustos.2009, 15:09
Kardeşlerin karşılaşması olacak.. Bu maç için Bursa'ya gidecektim ama gelecek hafta Ankara'ya gitmem gerekiyo o yüzden maddiyat sarsmamak lazım :) Hafta İBB maçında tribünde olacam inşAllah.
Beraberlik yüksek ihtimal bu maçta.
Crocodile1963
22.Ağustos.2009, 15:44
Atmosferin çok güzel olacağı bir karşılaşma. Bursaspor tribünlerinin çalışmaları var. Ivan Ergiç'in ilk kez 11'de başlaması bekleniyor. Batalla son 30 dakika süre alacaktır.
Ankaragücü ise Vasell'in üzerine takım kurdu. Savunma hattı Vasell'i durdurursa 3 puan bizim olur. Umarım zevkli bir karşılaşma olur. . .
yunusgs
22.Ağustos.2009, 16:41
Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.Ankaragücü'nde en etkili oyuncular olan Vassell ve özellikle Ceyhun'u durdurabilirse Bursaspor gol ya da goller bulup maçı kazanacaktır.
gezenti
22.Ağustos.2009, 21:07
Gerçek ve tek kardeş Ankaragücü maçında dostluk rüzgarları esecek.6. VE 16. dakikada Bursa yıkılıcak.Şehit emaneti kardeşliğimiz sonsuza kadar devam edicek.Sonuç hiç önemli değil bu maçta....
Clayman
22.Ağustos.2009, 22:51
Vallah iddaa'da Bursa'ya oynadım. Dostluk açısından bakarsak beraberlik yakın ihtimal gibi görünüyor fakat ben daha başka şekilde düşünüyorum.
Sercan'ın satılma ihtimali yüzünden Bursa taraftarı diken üzerinde. Bir de bugün puan kaybı yaşarsa daha kötü olur diye düşünüyorum. Hele ki Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik direktör, ligin başıyken, takımlar henüz tam oturmamışken kardeş takım diye Ankaragücü'ne puan kaybetmez bence.
Crocodile1963
22.Ağustos.2009, 23:02
Vallah iddaa'da Bursa'ya oynadım. Dostluk açısından bakarsak beraberlik yakın ihtimal gibi görünüyor fakat ben daha başka şekilde düşünüyorum.
Sercan'ın satılma ihtimali yüzünden Bursa taraftarı diken üzerinde. Bir de bugün puan kaybı yaşarsa daha kötü olur diye düşünüyorum. Hele ki Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik direktör, ligin başıyken, takımlar henüz tam oturmamışken kardeş takım diye Ankaragücü'ne puan kaybetmez bence.
Bursaspor puan verecek olsa idi geçen sene Ankaragücü küme düşme potasında iken puan verirdi. . .
Universal
22.Ağustos.2009, 23:20
Bursaspor hücum gücü yüksek bir kulüp ve diğer rakiplerine göre kadrosu çok daha kaliteli. Bu maçda tartışmasız ağır basıyor. Ankaragücü ise yeni yönetim ile yeni bir hareketlenmeye gitti. Hikmet Karaman, kendini yeni yönetime kanıtlamak için açık ve hücum gücü yüksek bir taktik ile çıkacaktır. Buda ister istemez. İki takımın bol pozisyona girmesine sebebiyet verecek. Bol gollü bir mücadele bekliyorum. Çok gol atan kazanır.
Maksic
22.Ağustos.2009, 23:59
İki kardeşin maçında kardeşçe bi beraberlikle biter diye düşünüyorum..
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 00:07
------------------------ Ivankov -----------------------------
Ali T. -----------Ömer --------Zapo -----------Mustafa K.
Volkan Şen------Ivan Ergiç -----Hüseyin----Ozan İpek
----------------------Sercan -----------Turgay--------------
Maç öncesini BursasporTV'den izleyebilirsiniz. . .
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 01:13
Dakika 24. Gol Ömer Erdoğan . . .
El Comandante
23.Ağustos.2009, 01:14
Bursaspor Ömer Erdogan'in attigi golle 1-0 önde ...
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 01:32
İlk yarı 1-0 Bursaspor üstünlüğü ile son erdi. . .
http://www.gundem16.com/foto_galeri/galeri/258/7391_3.jpg
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 02:20
İkinci yarı Bursaspor çok gol kaçırıyor. .
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 02:39
Maç Ömer Erdoğan'ın 24. dakika da attığı gol ile tamamlandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursaspor 1 - 0 Ankaragücü
tarikko
23.Ağustos.2009, 02:43
Turkcell Süper Lig'deki Bursaspor-Ankaragücü maçında tribünlerde çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
Karşılaşmanın 30. dakikasında kapalı kale arkası tribününde, Bursaporlu taraftarların bulunduğu bölümde kavga çıktı.
İki taraftar grubu arasında çıkan kavgada, bazı taraftarlar birbirlerine stat koltuklarını attı.
Atılan koltuklardan iki taraftar yaralandı. Yaralanan taraftarlara, stat içinde bekleyen ambulansta müdahale edildi.
Yaralanan taraftarlar ilk müdahalenin ardından ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Kavgaya, stat dışında bekletilen çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.
Çevik kuvvet ekipleri, daha sonda kavga eden gruplar arasında barikat oluşturdu.
Maraton
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 02:54
O kadar güzel şey arasında bunu mu bulmuşlar tebrikler.
Kavga olayı evimizdeki ilk maç olan Kasımpaşa maçından kalma bir şey. TSC misyonunu tamamladı sağa sola saldırıyor zaten istenmeyen adam ilan edildi o yüzden.
Şehidimiz unutulmadı...
11 Ağustos 1993'te teröristlerin hain pususunda şehit olan Abdülkerim Bayraktar, Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki kardeşliğin doğmasına vesile olmuştu... Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki bu kardeşlik, bir kez daha tribünlere yansırken; şehit kardeşimiz Abdülkerim Bayraktar da unutulmadı... Her iki takım taraftarları da kendi tribünlerinde Abdülkerim için pankart açtı..
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_xr_Bursa_AGucu_Taraftar001.jpg
Maksic
23.Ağustos.2009, 03:27
Ömer Erdoğan bu haftada boş geçmedi Maraton'da sadece golünü gösterdiği için maçın sadece golunü görebildim..
gezenti
23.Ağustos.2009, 04:03
Kavgaya gelince TSC tribünün istenmeyen kısımı zaten sayılarıda iyice azaldı.Kavganın çıkş nedenini anlatayım ben.Kasımpaşa maçında texastan bie kardeşimiz kız arkadaşıyla maça geldi.Kızın tuvaleti gelince tuvalete götürmeye gitti.TSCnin önünden geçerken ordan kıza laf attılar.Bu kardeşimizde saldırdı.Çok kötü dayak yedi.Texasa gelince texas TSCye sldırdı.Daha sonra Eskişehir deplasmanında texasın büyük saygı gösterdiği Kolsuz Mehmetin arabasına saldırdı TSC.Bu maçtada devam ettiler.Ama sadece Texas değil maraton eski texas açık kale arkası hepsi karşı adamlar bağarmaya başladığınd bütün tribün ıslıklıyor.En sonunda zaten oturdular.Ama bu kavga daha devam eder ben söyliyim .
Maça gelince Kardeş iki klup ve mükemmel bir manzara.Bütün stad birliktelik içinde 6. dakikad Ankaragücü diye bağarıyoruz 16. dakika onlar Bursaspor diye bağarıyor.Maç sonunda yenildiler ama Bursasporu tribüne çağarıyorlar.
Oyuna gelicek olursak Ömer Erdoğan fena oynamadı ama eski Ömer değil.İvankov mükemmel oynadı.Zapo da güzeldi.Ama lütfen şu Hüseyin futbolu bırak n'olur ya sen nasıl futbolcusun.Doğru söyle bu antrenörlere ne yapıon da bu kadar oynatılar seni ne buluyorlar sende:)Volkan bu sene kötü.Sercan bu maç pek etkili olamadı.Batalla çok yararlı olucak bize Ergiçte çok güzel oynadı.Kayserispordan aldığımız Turgay 3 haftadan beri çok güzel oynuyor.Ama gol atamadı nedense.Aldığı hava toplarıyla rakiplerin korkulu rüyası oluyor.
Bu sene hedef UEFA...
KaPaLı
23.Ağustos.2009, 12:55
Açılan pankartlar çok güzel. 1 hafta önce yaşananlardan sonra gerçek kardeş biziz mesajı verilmiştir herkese.
Maçı kaybetmişiz veya kazanmışız pek birşey farketmez benim için. Ama acil transfer ihtiyacı olduğu kesin. Bir an önce gökçekler gelsede Ankaraspor'dan 2-3 oyuncu getirecek.Bide yıldız sözü verdi. Herşey için çok geç olmadan çözülse şu işte kafamız rahat olsa.
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 16:47
TSC zaten tasfiye oldu. Kurulduğundaki tayfadan sadece bir grup kaldı onlarda sağa sola sataşıyorlar. Kurucuları-başları hepsi ayrıldı.
Maça gelince bazı sebeplerden dolayı maçta değildim ancak dinlediğim ve özetlerden izlediğim kadarıyla Ergiç çok iyi maç çıkarmış. Pas alış verişi oyunu yönlendirirmesi güzel. Ozan yine klasik ortaları ile devam etmiş. 3 maçta 3 asist yapan Ali Tandoğan ve 2 gol ile takımı sırtlayan Ömer maçın önemli isimlerinden. Ömer sezon başı ameliyat geçirdi o yüzden biraz tutukluk var.
Başın ilk 15-20 dakikası Ankaragücünün net 2 pozisyonu var ancak Ivankov çok iyi kurtarışlar yapmış. Ceyhun=Ankaragücü olmuş. Ceyhun çıktı Ankaragücünün bütün ofans hattı çöktü. . .
Sekopej
23.Ağustos.2009, 17:03
Ertuğrul Sağlam'ın dostluk iyi ama bu dostlukta oynana maç bana keyif vermedi açıklaması var. Çok mu abartılıyor bu dostluk acaba diye sormak istedim bende burada. Ertuğrul Sağlam pek memnun olmamış çünkü.
KaPaLı
23.Ağustos.2009, 17:06
Ertuğrul Sağlam geçen senede aynı açıklamaları yaptı. 2 kulup arasında dostluk olması garip geliyo sanırım ona. Dün o kadar şov olmasının nedenide 1 hafta önce yapılan gereksiz olay.
Dün Bursa gerçekten kötüydü. Çok pozisyon verdi belki bu yüzdende demiş olabilir.
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 17:13
Takım bu tür maçlara motive olmada sorunlar yaşadağı için bu tür açıklamalar yapmış olabilir. Geçen haftaki maçtan sonra bu maçın anlamı ve havası daha bir değişik oldu. . .
Sekopej
23.Ağustos.2009, 17:13
''Lige iyi başlayıp ilk maçımızı kazandık. Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet aldık. Bu hafta puan kaybına kesinlikle tahammül edemeyeceğimiz bir maça çıktık. Geçen sezonunun bir bölümünü de ele aldığımızda, sahamızda kaybetmeyen bir takım hüvviyetine büründük. Bu açıdan maç önemliydi. Ayrıca taraftarları dost iki takımın oynayacağı maç da çok farklı bir olay. Birbirlerine sarılan, birlikte tribüne giden oyuncular aynı bir güzellik oluşturuyor. Bu hava sahaya da yansıyor. Futbolun gerektirdiği sertliğin olmadığı bir maçtı. Açıkçası ben keyif almadım.''
Takımın mücadelesinin bu maçlarda istediği seviyede olmamasından yakınıyor sanırım. Dostluk güzel ama sahada da kıran kırana maç olmalı. Galiba oyunculara sert oynayın, mücadeleniz üst düzey olsun dedi ama o şekilde oynamayınca takım, onlara mesaj vermek adına böyle bir açıklama yaptı. Ya da takım kötü oynadıysa buna kızdı ve bu kötü oyunu sert oynanmamasına bağladı.
Yine de Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile bir istikrar yakaladı, bu sene ilk 5 içersinde kesinlikle yer alırlar diye düşünüyorum.
Ankaragücü'nde ise işler karışık. Hikmet Karaman dün hiç memnun değildi durumdan. Sanırım bugün seçim de yapılamayacak, haftaya seçimden sonra 2 gün kalıyor, transferler nasıl çözülecek belli değil. Seçim olmadan da transfer yapılmayacakmış. 100. yılına pek iyi başlayamadı Ankaragücü.
gezenti
23.Ağustos.2009, 19:56
Ya bu maça da fuull konsantreyle oynamasınlar açıkcası Bursaspor Ankaragücüne 3 yada 4 attığını düşünemiyorum.Takım yuhalanır ya.Futbolcuların bu kadar oynaması bu maç için yeterli.