Log in

View Full Version : Gençlerbirliği - Beşiktaş [TSL 3. Hafta]

KaPaLı
22.Ağustos.2009, 14:56
http://i25.tinypic.com/35lg7c8.jpg

Universal
22.Ağustos.2009, 15:34
Beşiktaş'ın sezona puan kayıpları ile başlayacağını düşünüyorum. İlk deplasmanında puan kaybettiler, burada bu puan kaybı sürer. Beşiktaş'ın futbol yapısı ezberlendi. Gençlerbirliği çıkışa içmek isteyen bir takım ve bunun için lig başında kazanmaları gereken bir ekip.

anilton
22.Ağustos.2009, 15:48
Gençlerbirliği çok iyi bir kadro kurdu,çekişmeli bir maç olacak...

Nihat'ın siftah yapacağını düşünüyorum...

PesimiSTyLa
22.Ağustos.2009, 16:14
Gençlerbirliği iyi bir kadro kurdu. Kendi sahalarında oynamaları da onlar için avantaj, kolay bir maç olmayacak. Beraberlik çıkarsa şaşırmam; fakat zorda olsa Beşiktaş kazanır.

Alicanfmfan
22.Ağustos.2009, 17:40
Gençlerbirligi Ankaraspor macında gol kacırma rekoru kırmıstı Doll un takıma etkisi %80 geldikten sonra takım inanılmaz pozisyonlar buluyor Beşiktas karsısında da pozisyonlar bulup galibiyet alacagını düşünüyorum Gençlerin

eXcitinG
22.Ağustos.2009, 18:49
Ankara depLasmanLarı her zaman zorLudur. Zaten bizim oyun yapımızda da rakibi baskı aLtına aLıp sağ, soL vurma oLayLarı oLmuyor. Ama geçen sezonda Ankarada oynadığımız maçLarda hep istediğimizi aLmasını biLdik. Maçın kritik anLarında GençLeri savuşturur, buLdukLarımızı da atarsak kazanırız. Yine sıkıntıLı oLacaktır.

tarikko
22.Ağustos.2009, 18:55
Ben bu hafta Genclerbirligi`nin surpriz yapacagini dusunuyorum.Gecen hafta Ankaraspor karsisindaki oyunlarini oynarlarsa en azindan beraberlik alirlar bana gore.Ileride Mustafa cok formda Gencler`de.Besiktas ise mutlak galibiyet icin cikacak sahaya taraftar destegi de olacaktir Ankara`da.Umarim zevkli bir mac izleriz..

CeNTeR_TR
22.Ağustos.2009, 19:48
Beşiktaş geneLde Ankara depLesmanLarında zor oLarak gözüken maçLarı kazanıyor.Bu maçtada kazanan taraf olma ihtimalleri bence çok yüksek.Özellikle Bobo yerine Nobre ile oynayacak olan bir Beşiktaş rakibi karşısında daha'da etkili olacaktır.

PesimiSTyLa
22.Ağustos.2009, 23:49
----------------Hakan------------------
Erhan - Sivok - Ferrari - İbrahim
----------- Fink ------ Ernst -----------
---------------- Ugur ------------------
-------Holosko -------------- Tello-------
----------------- Nihat ------------------

İlk 11 bu şekilde.

anilton
23.Ağustos.2009, 00:01
Bu 11'den saldıran takım değilde bekleyip kaptığımız toplarla hızlı hücumla işi bitirmeye çalışacak bir oyun oynayacağımız anlaşılıyor...

Maksic
23.Ağustos.2009, 00:02
Ben bu maçtan sürpriz bir Gençlerbirliği galibiyeti bekliyorum Mustafa Pektemek oynuyorsa dikkat edin bence geleceği çok parlak bi oyuncu..

I3esiktas
23.Ağustos.2009, 00:12
Genelde Ankara Deplasmanlarına Gitmeden Önce herkez zorlanacagımızı Düşünüyo Ama Maçlarımız Kolay geçiyor. Bundada Rahat bir şekilde 3 Puan alacagımızı düsünüyorum

anilton
23.Ağustos.2009, 00:20
Uğur'dan iyi işler bekliyorum bugün...

PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 01:06
Harbuzi uzaktan cok iyi vurdu, az farkla dışarda.

Clayman
23.Ağustos.2009, 01:20
Harbuzi ve Tozo'yu çok beğendim. Gençler fena oynamıyor...

PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 01:31
İlk yarı 0-0 sona erdi.
Ortada bir mac oluyor. GB bir ara etkiliydi, BJK sonradan toparlandı. Sagdan gelişen Gençler atagında Mustafa ceza sahasında yararlanamadı, yine sagdan burhanın ortasına Kahe ceza sahası biraz içinden kötü vurdu, birde Harbuzinin dönerek güzel bir sutu vardı az farkla auta gitti.
BJKde ise Tello'nun yanılmıyorum uzun topuna Nihat etkisiz vurdu, Tellonun korneri direk kaleye falso alıp direge carptı, yine Tello nun soldan arka tarafa ortasına dar acıdan Holosko kötü vurdu. 3 pozisyonu vardı hatırladıgım.
Besiktasta Tello sahanın en iyisiydi bana göre. Uguru begenmedim, kötü oynuyor. Erhanda diger maclara nazaran etkisiz.
Gençlerde Tozo iyi göründü. Mustafa, Burhan da yer yer etkili oldular. Harbuzide ilk yarı itibariyle fena oyuncu degil imajı çizdi.

2. yarıda böyle devam ederse mac beraberlikle sonuçlanır. Ben mac öncesi yorumum gibi düşünüyorum hala, BJK zorlanacak ama kazanacak. Duran toplardan gol bulabilir Bjk.

Maksic
23.Ağustos.2009, 02:03
Cavcav başkan yine tam hedefi 12 den vurmuş Harbuzi konusunda..

PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 02:09
Tozo macın en net pozisyonunu gole ceviremedi.

RoNNiE91
23.Ağustos.2009, 02:34
Rezalet oynadık.Hiç beğenmedim takımı.Acil forvet ve 10 numara lazım.

Crocodile1963
Beraberlik süpriz bir sonuç değil. . .

PesimiSTyLa
Maç başladıgı gibi sona erdi. İlk yarıda başabaş bir oyun vardı; fakat 2. yarıda Gençler daha üstündü. Kendi adıma galibiyeti kacırdılar diyebilirim. Hızlı geliştirdikleri ataklarda "Golü ben atayım" bencilliği yapmasalardı belkide galip ayrılabilirlerdi. Besiktasın oynadıgı bu oyun hiç iç açıcı değil.

Cyzio
23.Ağustos.2009, 02:36
Hakeden kazanamadı.

Maksic
23.Ağustos.2009, 02:36
Gençler beni şaşırtmadı hatta galibiyet bekliyordum onlardan.Ama oynadıkları oyun o 5-6 sene öncesinin ruhunu hatırlattı bu ligte aldıkları 3.beraberlik ama Gençler iyi yolda..

ForsakeN
23.Ağustos.2009, 02:40
Rezalet oynadık.Hiç beğenmedim takımı.Acil forvet ve 10 numara lazım.

Forvet mi??

Nobre,Nihat,Bobo, gerekirse Holosko... Bence hiç gereği yok forvet transferinin.

tarikko
23.Ağustos.2009, 02:41
Genclerbirligi son vuruslarda biraz etkili olsa maci kazanan taraf olurdu ama son vuruslari iyi yapamadilar.Ikinci yari G.Birligi daha etkiliydi cok iyi pas yaptilar ozellikle Harbuzi ve Kahe ikilisini cok begendim.Besiktas ise kotu oynadi ve onemli 2 puan kaybetti bu onemli macta...

Maksic
23.Ağustos.2009, 02:41
Forvet mi??

Nobre,Nihat,Bobo, gerekirse Holosko... Bence hiç gereği yok forvet transferinin.

Holosko hariç formda bi oyuncu yok şu an..

ForsakeN
23.Ağustos.2009, 02:43
Holosko hariç formda bi oyuncu yok şu an..

İyi de her formda oyuncu olmadığı zaman transfer mi gerekir? Ya 5. de formda olmazsa. 6. mı gelecek :icon_biggrin:

Knightmare
23.Ağustos.2009, 02:45
üzülüyorum ya, geçen senenin şampiyon takımıyız, üstüne daha çok koyarak devam etmemiz gerekirken oynadığımız futbola bak...

GodfatheR
23.Ağustos.2009, 02:46
Hakeden kazanamadı gerçekten.Beşiktaş'ın eski hırsı ortadan kaybolmuş gibi futbolcularda bir doymuşluk var gibi gözüküyor.

Maksic
23.Ağustos.2009, 02:49
İyi de her formda oyuncu olmadığı zaman transfer mi gerekir? Ya 5. de formda olmazsa. 6. mı gelecek :icon_biggrin:

Bu her takım için tabi ki değil ama ben bu sene Nobre ve Bobo'yu gereksiz olarak düşünüyorum şampiyonlar liginde sırtlayacak oyuncu değiller.Burak'a katılıyorum..

anilton
23.Ağustos.2009, 03:00
Maçtan öncede yazdığım üzere çok zor bir maç oldu...

Gençlerbirliği gerçekten çok iyi kadro kurmuş.Göbekteki Cem Can,Tozo,Harbuzi üçlüsü ve ileride Mustafa,Burhan,Kahe çok hareketliler...

Zaten savunmada İlhan gibi bir tecrübe ve Orhan,Aykut gibi iki genç yetenek var...

Hani 10,5 numara diyoruzya işte o adam Harbuzi...

Çok kötü bir futbol oynadık.Özellikle ikinci yarı hiçbir şey yapmadık...

Aslına bakarsak,bu futbol normal.Hem yukarıda belirttiğimiz gibi Gençlerin çok iyi takım olması hemde bugün santraforsuz oynamış olmamız bunda etkendi.Bobo zaten yok.Üstüne birde Nobre'nin sakatlığı ileride top tutma olayını ortadan kaldırdı.Nobre hem sakat sakat oyuna girdi.Birde üstüne daha topla ilk buluştuğu anda sakatlığının olduğu bölgeye darbe alması bitirdi onu.Ve böylece işimiz duran topa yada uzaktan şuta kaldı...

Duran topa Sivok ve Ferrari'den başka vuracak adam yok.Bırakın vurmayı kafaya çıkacak adam yok.İlhan,Radelcic,Orhan Şam,Kahe,Aykut,Mustafa gibi bir hava üstünlüğü vardı Gençlerin.Duran toptanda şansımız kalmadı...

Tek olay uzak şuta kaldı.Gençler göbeği çok iyi kapattığı için onada fırsat vermedi...

Holokso böyle çizgiye hapsolmamalı,Holosko çizgi adamı değil...

Nihat hala aynı.Biran önce gol atma telaşında.Gol atamadığı sürece bu huyu devam eder.Gol attı zaman açılır...

İsmail ve Rıdvan gibi iki etkili hücum beklerini 11'de kullanmalıydı Mustafa Hoca.Bunu daha sonra anladı ama iş işten geçmişti...

Yine takım savunmasında başarılıyız.Gol yemiyoruz ama yaratıcılık hiç yok rakip yarı alanda.Hücum oyuncularımız Yusuf,Bobo,Nobre sakat.Holosko,Nihat formsuz.Bir tek Tello'nun ayağına bakıyoruz...

Genel fikstür itibariyle G.Birliği deplasmanı puan verilecek deplasman.Bu açıdan fazla üzülmedim beraberliğe...

G.Birliği kazanmayı haketti demek yanlış bir tabir olur ama kontradan bulduğu pozisyonlarla kazanmaya daha yakın takımdı ikinci yarıda...

Her iki takımada tebrikler...

Gangstaa
23.Ağustos.2009, 03:04
Beşiktaşın doğru düzgün hiç pozisyonu yoktu.Bence bu maçtanda kendini belli etti,bu sene şampiyonluk fenerbahçeyle bizim aramızda geçer.Şahsi görüşüm sinirlenmeyin hemen.

El Barto
23.Ağustos.2009, 03:09
Beşiktaşın doğru düzgün hiç pozisyonu yoktu.Bence bu maçtanda kendini belli etti,bu sene şampiyonluk fenerbahçeyle bizim aramızda geçer.Şahsi görüşüm sinirlenmeyin hemen.

Daha 3. haftadan bu kanıya varman garip. Daha bu köprünün altından ne sular akar.

(bkz. Geçen Sene)

anilton
23.Ağustos.2009, 03:09

Sen nasıl konuşuyorsun öyle,sinirden nevrim döndü...:icon_lol:

Şaka maka adı üstünde şahsi görüşün ama daha 3.haftadayız ve İBB,G.Birliği gibi en zorlu deplasmanlarda beklenen kayıplar oldu.Yani bu deplasmanlarda üç büyüklerin puan kaybetmesi kuvvetle muhetemel zaten...

En önemlisi daha seyircimizle buluşamadık.Buda çok önemli bir konu...

Neyse diyeceğim o ki erken konuşmayalım.Hele geçen seneden sonra...:)

anilton
23.Ağustos.2009, 03:23
Bu arada topla oynamada %59'a %41 üstün oynamışız...

%88 pas yüzdesiyle oynamışız...

Ve ceza sahasına 30 orta yapmışız...

Ben başka maç mı izledim acaba?

Maksic
23.Ağustos.2009, 03:30
Erman hocanın şu yorumunu bende kullanmak istiyorum bu sene Fenerbahçe ve Galatasaray geçen yıl ki gibi değiller bence Beşiktaş'ı zor bi sene bekliyor.. İstatistiklerde Beşiktaş daha iyi olabilir ama oynanan futbol bakımından Gençler daha üstündü bana göre..

anilton
23.Ağustos.2009, 03:35
Bende zaten ben başka maç mı izledim derken bunları göremedim sahada anlamında söyledim...

Erman Toroğlu'nun söylemesine gerek yok ki.G.Saray ve F.Bahçe'nin geçen seneki gibi olmadıklarını 10 yaşındaki çocukta biliyor...

Ama tek söyleyeceğim daha 3.hafta.Tam 31 hafta var.26.haftada görüşürüz...:D

LaigLeNoiR
23.Ağustos.2009, 03:38
Rezil ötesi bir oyundu.

Gençlerbirliği daha iyiydi.

Alicanfmfan
23.Ağustos.2009, 03:42
Gençlerbirligin 70'den sonra o kadar pozisyonlar bulduki yanındakine pas atsa yada daha akıllı oynasalar cogu golle sonuclanırdı.

Maksic
23.Ağustos.2009, 03:43
O yüzden zaten Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı %10 diyebilirim bana göre..

eGowiCh
23.Ağustos.2009, 04:06
Fenerbahçe ile Galatasaray bu hafta galibiyet alırsa, lig böyle devam eder, ikisi arasında yarış olur. Sivasspor zaten bu yıl yok gibi, Trabzonspor ve Beşiktaş da umut vermiyor. FB ve GS 3 yıl önceki gibi kapışacaklar gibi.

Alicanfmfan
23.Ağustos.2009, 04:06
Sivok'a direk kımızı verilebilirdi aslında zaten ikinci pozisyonda Burhan'ın önüne geçmişti ikinci sarıdan atılmalıydı.

anilton
23.Ağustos.2009, 04:11
Üçüncü haftadan lig sıralamasını yaptınız.Bravo valla...

sakary Ali
23.Ağustos.2009, 04:15
Maçı izleyemedim ancak bu sezonun başından beri bence Mustafa Hocada eskisi gibi bir heyecan yok.Hocanın derdi geçen sene Beşiktaşıda şampiyon yapıp 3 büyükleri şampiyon yapan adam olmak istiyordu.

Ancak bu sene ben Hoca'da bu isteği göremedim.Zaten bence :D hoca sezon sonunda gitmek istedi ancak yönetim fazla ısrar edince takımda kaldı.

tarikko
23.Ağustos.2009, 04:19
Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan bırakan Beşiktaş’ın teknik direktörü Mustafa Denizli, “bu takımın ne olduğunu herkes biliyor” dedi.

Mustafa Denizli, karşılaşma sonrasında LİG TV mikrofonlarına şunları söyledi:

-“GENÇLERBİRLİĞİ OYNATMAMAYA ENDEKSLİYDİ”-

Hem canımız sıkılıyor hem de hallederiz diyoruz. Oynatmamaya bu kadar endeksli çıkmış bir takıma karşı daha dikkatli olmamız lazımdı. Oyunu kurtarabilecek birkaç cılız pozisyon geldi ama yeterli değildi. Bu kadar defansif anlayışı ön planda tutan bir takıma karşı daha etkin olmalıydık. Etkin olması gereken oyuncularımız bu akşam oyuna bireysel yeteneklerini koyamadılar.

-“BİZİM İÇİN İÇERİSİ DIŞARISI YOK”-

Bizim için içerisi dışarısı yok. Kaybedilen her puan Beşiktaş için kayıptır. Gençlerbirliği müthiş bir mücadele sergiledi bugün. Bir takım kazanmak, bir takım kaybetmemek için her şeyi yaptı bugün desek yeridir. Gençlerbirliği kaybetmemek için daha fazla mücadele etti ve başardı. Elimizde bulunan oyunculardan mevcut kadromuzu oluşturduk. Oyun her bölgeden organize edilebilir. Geriden etkili çıkamadık. Kanatlardan top kullanamadık. Beklediğimizin gerisinde bir futbol ortaya koyduk.

-“ÇAREYİ İÇİMİZDE BULACAĞIZ”-

10.5 numara eksikliği hissedersin veya hissetmezsin ama bunu halletmek zorundasın. Yabancı oyuncu getirme şansımız şu an sıfır civarında. Geçen sene bunu içimizden hallettik bu sene de içimizden halletmek zorundayız.

-“AURELIO İLE İLGİLENMİYORUZ”-

Aurelio konusunda bir girişimimiz yok. Gazeteler yazıyor... İbrahim Kaş benim isteğimle geldi. İbrahim Toraman ve Ekrem’in henüz durumları net değil. Bu oyuncuların riskini alamazdık. Sakatlığı var, kart cezaları var daha bu işin... İbrahim Kaş alternatifli bir oyuncu. Tek bölgede kullanılabilecek bir oyuncu değil. İsmail hem Beşiktaş hem de Türk futbolu için büyük umut vaad ediyor. Yeteneklerini geliştirecek. Neticede şartlar ne olursa olsun 2 hafta puan kaybıyla gidiyoruz. Bu takımın ne olduğunu ben de biliyorum herkes de biliyor. Telafi edilmeyecek kayıplar değil.

Maraton

Sasirdim bu aciklamasina hocanin.. :)

gerrrard
23.Ağustos.2009, 04:28
Üçüncü haftadan lig sıralamasını yaptınız.Bravo valla...

Görünen köy klavuz istemiyor ama Anıl.

anilton
23.Ağustos.2009, 04:36
Biz çok görünen köy gördük.Yolun sonu önemli...

G.Saray G.Antep deplasmanında zorlandı(iyi sonuç) ve ligin en güçsüz takımı Denizli'yi kendi evinde yendi...

F.Bahçe yine ligin en güçsüz takımı Denizliyi deplasmanda yendi,yine lige en kötü başlayan ekiplerden Sivas'ı bana göre şansının yardımıyla yendi...

Beşiktş çok iyi takım kuran İBB ve Gençler deplasmanında berabere kaldı ve yine ligin güçsüz ekiplerinden Antalya'yı yendi...

Bu mu görünen köy...

Çok erken kouşuyorsunuz çok.Daha neler olur neler...

SAİT71
23.Ağustos.2009, 04:36
3. hafta konuşmak için çok erken. Galatasaray geçen sezonda böyle iyi başlamış daha sonra tökezleyerek kopmuştu. Beşiktaş ise geçen sezonun 28-29. haftasına kadar gerilerdeydi ve ligin sonlarına doğru liderliği aldı. Bence Beşiktaş toparlanamazsa işi zora girer. Acil transfer yapmalılar. Yoksa ligde avrupada yatar. Ama şampiyonluk adayları arasında Beşiktaş 2 beraberlik aldı. ligin başı olduğu için bir şey denmez ama artık 3. haftayı oynadılar ve önlerinde kazanmaları gereken önemli maçlar oynayacaklar. Bu sıralama için bir fikir vermez ama ilerisi için pekte iyi fikirler vermiyor. CL için takviye şart. Denizlinin ikinci sıfır macerası olmasın.

DeNiZ_1903
23.Ağustos.2009, 04:48
Maçtan geldim.Gırtlakları patlattık ama olmadı.Ha bu takım değil miydi ilk yarıyı 6.bitiren ,17 haftada şampiyonluğu kapan ? 31 hafta var şampiyonluk yarışı nasıl konuşulabiliyor aklım almıyor doğrusu.Maça gelecek olursak Gençlerbirliği'nin oyuna genel bi hakimiyeti olmasa da daha akıllı oyun oynayıp daha akıllıca paslaştığını gördük.Rıdvan çok iyiydi gerçekten.Nihat da Anıl abinin dediği gibi hala medyaya hazırım mesajı vermek için gol kokluyor.Şu da unutulmamalı ki Beşiktaş diğer 3 büyük takımdan çalışmalarına neredeyse 1 ay sonra başladı.Elbette form tutması biraz daha zaman alacaktır.

ShevAnil
23.Ağustos.2009, 04:59
Maçı izleyemeyenler, birşey kaybetmediniz üzülmeyin..

Maçı izlerken uyuya kaldım tekrar uyandım ama nezaman baksam gençlerbirliğindeydi top. Beşiktaş sancılı bir başlangıç yaptı.

I3esiktas
23.Ağustos.2009, 05:06
Eminimki uyuya kalmışsındır. Mesajım bulunsun diye elinizi yormayın

kral_67
23.Ağustos.2009, 05:13
beşiktaşın kadrosu geçen seneden kötü değil hocasıda aynı yönetimde aynı....

ama beşiktaşın coşkusu bitmiş...

geçen sene dk 80 de yese 85-90 2 tane atıyolardı ve atacaklarınıdı belli ediyolardı ama bu sene öyle değil bu maçta gol atamayacakları 20. dk da falan billi oldu nerdeyse...
i.b.b. maçıda böyleydi bence bunun sebebini çözmeli beşiktaş...

onun haricinde iyi kadrosu var şampiyonluğa oynar yine...

Selman Ozturk
23.Ağustos.2009, 05:15
Beşiktaş geçtiğimiz yıl da geriden geldi. Ancak 1. hafta da dahil olmak üzere geçtiğimiz yıl kaybederken bile iyi oynayan bi Beşiktaş vardı. Bu yıl Beşiktaş 3'te 3 dahi yapmış olsa ilerisi için umut verici konuşmak yersiz olurdu.Oynanan futbolun kısırlığı göze batıyor...

Geride çok sağlam duruyor Beşiktaş. Ancak bunun da sürekli kapanan takımlara karşı oynadığı için böyle olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maçındaki savunma da vasattı.Bugün Gençlerbirliği ofansa ağırlık verdiği dakikalarda da savunmada çanlar çalmaya başladı.Beşiktaş oyun kuramadığı gibi bitiş bölgesinde de müthiş bir yetersizlik var. Nobre altı pastan gol kaçırıyor.Nihat dibindeki adama pas vermek yerine auta atıyor. Holosko çizgiye kadar topu götürüp içeri dönemiyor vesaire örnekleri çoğaltabilirz.

Bu maç da gösterdi ki Beşiktaş bu oyun şablonunu oturtamadı. Takım üretemiyor. Akıcı bir oyun yok. Sürekli tıkalı ve can sıkan bir futbol var sahada. Mustafa Denizli bunları görüp gerekli rotasyonu yapabilecek bir teknik adam.Ancak Beşiktaş'ın fazla zamanı kalmadı. Şampiyonlar Ligi geliyor, Master Card topları hareketlenmeye başladı...

Doll Gençlerbirliği'ne yaramış. Ne yaptığını bilerek oynuyorlar. Bu oyun tarzını sürdürürlerse çok puan toplarlar bu ligde. Ancak motivasyon eksikliği var. Zaman zaman "yok artık" denebilecek hatalar yapıyorlar.Bunları düzeltmeleri halinde yükselişe geçecekleri aşikâr...

Maksic
23.Ağustos.2009, 05:27
Beşiktaş'ın geriden geldiği iyi güzelde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin son haftalarda nasıl puan kayıpları yaparak gerilediğini kimse yazmamış bu yıl öyle hataların olucağı zannetmiyorum..

ShevAnil
23.Ağustos.2009, 05:29
Sen takımının oyunundan zevk aldıysan diyebiliceğim birşey yok ;)

scar face
23.Ağustos.2009, 05:36

G.Saray G.Antep deplasmanında zorlandı(iyi sonuç) ve ligin en güçsüz takımı Denizli'yi kendi evinde yendi...

F.Bahçe yine ligin en güçsüz takımı Denizliyi deplasmanda yendi,yine lige en kötü başlayan ekiplerden Sivas'ı bana göre şansının yardımıyla yendi...

Beşiktş çok iyi takım kuran İBB ve Gençler deplasmanında berabere kaldı ve yine ligin güçsüz ekiplerinden Antalya'yı yendi...

Bu mu görünen köy...

Niye baska takımlarla kıyaslama gereği duyuyorsunuz ki...Bence diğer takımlarla kıyaslamaya gitmeniz takımınızdan duyduğunuz süpheden ve endişeden ötürüdür...

anilton
23.Ağustos.2009, 05:40
Niye baska takımlarla kıyaslama gereği duyuyorsunuz ki...Bence diğer takımlarla kıyaslamaya gitmeniz takımınızdan duyduğunuz süpheden ve endişeden ötürüdür...

Konu o zaten...

G.Saray ve F.Bahçe bu yıl mükemmel(inceden geçen sene alınan şampiyonluğa laf etmek) Beşiktaş çok kötü...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Konu o zaten...

G.Saray ve F.Bahçe bu yıl mükemmel(inceden geçen sene alınan şampiyonluğa laf etmek) Beşiktaş çok kötü...

Ayrıca geçen sene 6.sıradan gelerek tüm rakiplerini alaşağı edip iki kupayı alan bir takımın taraftarı olarak en son endişelenmesi gereken kişi olduğumuda belirteyim...

KaPaLı
23.Ağustos.2009, 12:32
-“GENÇLERBİRLİĞİ OYNATMAMAYA ENDEKSLİYDİ”-

Hem canımız sıkılıyor hem de hallederiz diyoruz. Oynatmamaya bu kadar endeksli çıkmış bir takıma karşı daha dikkatli olmamız lazımdı.

Mustafa hoca kendindemiydi acaba bunları söylerken. Gençlerbirliği'nde Kahe biraz savruk olmasa kazanırdı maçı Gençler. Ben daha çok Beşiktaş'ın oynatmak istemediğini gördüm. Hakem kaç kere Beşiktaş'lı oyuncuları uyardı.

.
Ayrıca geçen sene 6.sıradan gelerek tüm rakiplerini alaşağı edip iki kupayı alan bir takımın taraftarı olarak en son endişelenmesi gereken kişi olduğumuda belirteyim...

Böyle birşey zaten 6-7 senede bir olur, ondada oldu (::)

Dün Gençlerbirliğinin oyunun çok beğendim. Kahe - Mustafa sürekli hareket halindeler. Burhan - Arbuzzi - Tozo forvet hattının hareketliliğinden sürekli boşluk buldular ama değerlendiremediler. Doll ilk geldiğinde Kahe'ye kilo verdireceğini söylemişti. Çok işe yaramış hem fizik olarak çok sağlam duruyo hemde sürekli sağa sola koşuyo.

Beşiktaş'ta Nihat gol atamadığı için stres yapıyo sanırım her pozisyonda kaleye vurmaya çalışıyo. Tello yine bilinen Tello. Takımı için çalışan oyuncu. Beşiktaş için maçında en iyisiydi zaten. Sivok böyle giderse hakemlerin gözünde Lugano'dan farksız olacak. Sürekli hakemle oynuyo profesyonellik deyin ne derseniz deyin. Ama bu gidiş iyi gidiş değil.

eXcitinG
24.Ağustos.2009, 02:17
Tek teseLLimiz yeniLmemiş oLmamız.

Bu takımı diriLtecek tek birşey var o da taraftarımız. Sezon bitecek biz daha aradığımız bizi iten gücün karşısına çıkamadık, moraL buLamadık. Takımda ki bu kara buLutLarı haftaya taraftarımız dağıtacak ve takımın kendisine geLmesini sağLayacaktır.

eGowiCh
24.Ağustos.2009, 02:36

Bu mu görünen köy...

Sen başka maçı izledin herhalde. Şansının yardımıyla yenmişmiş. 2 tane topun direkten dönüyor, bütün maç tek kale oynuyorsun, rakibin kaleye bir şutu var ama sen şansa yeniyorsun. Eğer o maçta şansımız yanımızda olsa 5-0 yenerdik. Maçı izlememiş gelip burda konuşuyorsun.

Bahanelerin arkasına sığınmak yersiz. Sizin puan kaybettiğiniz takımları öyle bir göstermişsin ki, yok çok iyi kadro kurmuş, yok çok iyilermiş, bizim yendiklerimiz faso fiso takımlar mı? Veya Galatasaray'ın?

Şimdiye kadar görülüyor ki Trabzonspor, Beşiktaş ve Sivasspor kafaya oynayacak durumda değiller. Fenerbahçe ve Galatasaray gerek oynadıkları futbol, gerek aldıkları skorlarla umut veriyor, bunu kimse inkar edemez.

Universal
24.Ağustos.2009, 03:30
Maçı özetini izledim, özette ağırlıklı Gençlerbirliği'nin pozisyonları mevcuttu. Gençlerbirliği, Beşiktaş defansını çözerek iyi pozisyonlara girdi. Eğer biraz daha isabetli olsalardı galibiyet alabilirlerdi.

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2009, 19:17
İlk 3 hafta itibariyle puan kaybımız 4 ama bunlar telafisi mümkün olan kayıplar.Takımımızın sezona iyi başlangıç yapan Fenerbahçe ve Galatasaray ile baş edecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum.Zaman geçtikçede bu potansiyel ortaya çıkacaktır.Önümüzdeki 3 zorlu maçı en az hasarla atlattığımız takdirde önümüz açıktır bence..

ozaniel
25.Ağustos.2009, 04:25
Puan kaybı kötü, maçı haketmedik doğru. Ama inşallah Mustafa Denizli sezon ortasında veya sezon sonunda gönderilmez. İstikrarsızlık yüzünden ilerleyemiyoruz. :(