View Full Version : Manisaspor - Trabzonspor [TSL 3. Hafta]
KaPaLı
22.Ağustos.2009, 15:01
http://i29.tinypic.com/2ezjwo1.jpg
Alicanfmfan
22.Ağustos.2009, 17:40
Sonucunu en cok merak ettigim mac, her iki takımıda başarılar.
nekop
23.Ağustos.2009, 08:23
Diyarbakırspor ve Touluse malubiyetlerinden sonra rakip taraftarın desteğiyle deplasmandan yine 3 puanımızı alır döneriz.
SAİT71
24.Ağustos.2009, 00:32
ilk on birler:
http://i31.tinypic.com/a9s4ed.png
http://i31.tinypic.com/2pqm6at.png
SAİT71
24.Ağustos.2009, 00:49
Maç ortada geçiyor büyük olasılıkla berabere biter belki ts tek farkla alabilir
RaSenGan
24.Ağustos.2009, 02:50
Sivasspor gibi olacaklar böyle giderse.Çok umutluydum Trabzonspor'dan ama daha ilk haftalarda çöktüler.Nasıl toparlanıcaklar bilmiyorum.Tebrik ediyorum Manisaspor'u.
LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 02:52
Kiraladığı oyuncusu İsaac'in attığı golle yenildi Trabzonspor.
Tebrikler Manisa'ya.
tarikko
24.Ağustos.2009, 02:53
Trabzonspor kayiplara devam ediyor isler hic iyi gitmiyor onlarin adina..
Universal
24.Ağustos.2009, 03:31
Trabzonpsor beni hayal kırıklığına uğratıyor, şampiyon olacaklarını düşünürken, şimdiki durumları ortada. Bu takıma çok iyi bir golcü gerektiği apaçık ortada.
Crocodile1963
24.Ağustos.2009, 17:42
YEREL GAZETEDEN KAYIP İLANI
Bu arada, Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Trabzonspor'un Manisaspor yenilgisini, eleştirel başlıklarla sayfalarına taşırken, bölgesel Karadeniz Gazetesi, sürmanşetten, Trabzonspor taraftarları imzalı, ''Kayıp İlanı'' yayımladı.
Kayıp ilanında şu ifadelere yer verildi:
''Lige 9 Ağustos'ta Sivas'ta muhteşem bir galibiyetle başladıktan sonra bizleri umutlandıran Trabzonspor'umuzundan, 15 gündür haber alınamamaktadır. Son olarak Manisa'da perişan halde görüldükten sonra tekrar kayıplara karışan takımımızın geleceğinden endişe etmekteyiz. Görenlerin insaniyet namına tarafımıza bildirmelerini rica ederiz.''
Gazete, spor sayfasında da ''Bu takımdan ne köy olur, ne kasaba'' başlığıyla, dünkü Manisaspor maçını yer verdi.
Trabzon'daki diğer gazetelerden Kuzey Ekspres, Isaac'ın attığı golü kastederek, ''Silahımızla vurulduk. Bu şehir bunu hak etmiyor'', Karadeniz'den Günebakış, ''Binmişiz bir alamete...'', Taka, ''Çok acele kan aranıyor'', Karadeniz'den İlkhaber, ''Nereye gidiyoruz'', Türksesi ise ''Yine hüsran'' başlıklarını kullandı.
Ligtv.com.tr
eXcitinG
24.Ağustos.2009, 17:45
Trabzonspor da işLer yine karıştı.
Trabzonspor
24.Ağustos.2009, 17:54
Tebrik ederim Manisayı
Sekopej
24.Ağustos.2009, 17:54
Trabzonspor'u tebrik ediyorum, kiralık gönderdiği oyuncuya oynayamaz maddesi koydurmamış. En sevmediğim şey kiralama olayında bu madde benim.
Ersun Yanal'ın gönderilmesi hataydı bence. Ersun Yanal'ın kurduğu takıma bu sene yapılacak 2-3 transfer ile çok iyi durumda olabilirlerdi.
Dün çoğunlukla bu maçı izledim, oyuncularda istek yok, geçen seneki Fenerbahçe gibi durumları. Çok durarak oynuyorlar, forvetler zaten çok kötü. Engin bir şeyler yapıyor gözüküyor ama ayağında çok top tutması artıları eksiye çevirebiliyor.
Bir de şans yok takımda. Trabzonspor biraz şanslı olsa, 3 maçta da, bu 3 maçı da kaybetmeyebilirdi.
sananes
24.Ağustos.2009, 17:55
bu yıl gecen yıl ki gibi trabzonun ilk 3te olamayacagını çünkü büyüklerin o kadar puan kaybını artık yapmayacaklarını düşünüyodum ama trabzonda felaket keşke yerli hoca ile çalışşalardı her ne olursa olsun bu takım bu kadar az puan almamalıydı bu 3 maçta
ShevAnil
24.Ağustos.2009, 17:55
Trabzondaki arkadaşlar hocanın haftaya olumsuz bir sonuçla karşılaşırsa gönderileceğini söylüyorlar nekadar doğrudur bilemiyorum
KaPaLı
24.Ağustos.2009, 18:09
Trabzonspor'u tebrik ediyorum, kiralık gönderdiği oyuncuya oynayamaz maddesi koydurmamış. En sevmediğim şey kiralama olayında bu madde benim.
Bu maddeyi Galatasaray ve Beşiktaş çok oyuncuda kullanmıştı. Hatta bir ara Suat Usta için olay çıkmıştı falan. Gerek yok bence. Kadroda düşünmüyosan adam oynasın sana karşı kendini göstersin.
Isaac formu gözden kaçmasın. Geçen hafta ne kadar Serkan'ın pozisyon almasında hatada olsa çok güzel gol attı. Bu hafta yine araya girerek güzel bitirdi. Takımı Isaac üzerine oynatıyolar hep onu kaçırıyolar sürekli. İlerleyen haftalarda bu oyun tarzı çözülecektir. Hocanın yeni planlar üüretmesi lazım.
Broos hemen gideceğini sanmıyorum. Çokta şanssız takım Trabzon. Engin daha maçın başında direğe takılmasa fark olurdu maç.
bugra 1905
24.Ağustos.2009, 18:21
Tebrikler Manisaspor
Alicanfmfan
24.Ağustos.2009, 18:52
Bu maddeyi Galatasaray ve Beşiktaş çok oyuncuda kullanmıştı. Hatta bir ara Suat Usta için olay çıkmıştı falan. Gerek yok bence. Kadroda düşünmüyosan adam oynasın sana karşı kendini göstersin.
Isaac formu gözden kaçmasın. Geçen hafta ne kadar Serkan'ın pozisyon almasında hatada olsa çok güzel gol attı. Bu hafta yine araya girerek güzel bitirdi. Takımı Isaac üzerine oynatıyolar hep onu kaçırıyolar sürekli. İlerleyen haftalarda bu oyun tarzı çözülecektir. Hocanın yeni planlar üüretmesi lazım.
Broos hemen gideceğini sanmıyorum. Çokta şanssız takım Trabzon. Engin daha maçın başında direğe takılmasa fark olurdu maç.
Sözleşmeye bu maddeyi koymak hakkın o zaman karsı kulüp kabul etmesin , Allah Allah bundan normal şeymi var yahu koymassan maddeyi sana karsı harika oynar gol atar vsvs.
Sekopej
24.Ağustos.2009, 20:28
Bana göre yanlış diyorum ben de, çıksın oynasın harika, golünü de atsın. Böyle kısıtlamalara gıcık oluyorum. Yoksa böyle bir madde koyulmasını kabul ediyorsa 2 taraf da, hatalı bir şey yok, oyuncu oynamaz.
Ben oyuncuyu kiralayan kulüp olsam bu maddeyi koydurtmam ama koyduran da koydursun. Onlar koydururlar, ben gıcık olmaya devam ederim.:)
Fietra 10
26.Ağustos.2009, 22:22
İsaac gitti yerine gelen kim ? hiç.. ee o zaman niye gönderiyorsun..Kimi oynatmayı düşünüyorsun Umut - Gökhan dışında ? Neyse yönetimin sallantıda olması üzdü beni sadece..Her sene başarı diye bir şey yok tamam hatalar oldu olacaktırda ama biz Nuri Albayrak'ı bu kadar kolay unutmamalıydık..Adam klübe gelir saglamak için kongre düzenliyor muhtemelen yıllık gelir 6-7M€ artacak kimsenin umrunda değil herkesin agzında iki maç..Birde 2 sene sonra klübün kasasına girecek olan yıllık 9m€ var HES projelerinden..Kimsenin bunlar umrumda değil..İddia ediyorum şuanda Sadri Şener'den başka bu takıma kimse daha iyi başkanlık yapamaz..Sadece Trabzonspor'da değil Türkiye'de skora endeksli bir başarı anlayışı oldugu için ne takımımdan ne de bu ülkeden öyle şahım başarılar beklemiyorum..Çok şey yazarımda istek falan kalmadı içimde..Bindik bi alamete gedeyoz kıyamete..:)
titates1
26.Ağustos.2009, 23:31
Sadri Şener bence Trabzonu çağ atlatacak bir başkan taraftar sabırlı olmalı o adama karşı , çok kaliteli bir kadro var bundan sonra her sene gerekli yerlere 1-2 takviye olacak takım birbirine alışacak ve eminim çok daha iyi yerlere gelecekler..