Log in

View Full Version : Arjantin-Brezilya [Aday Kadrolar]

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ağustos.2009, 00:27
2010 Dünya Kupası Güney Amerika eleme grubunda büyük maç 5 Eylül'de Arjantin-Brezilya. Aday kadrolar açıklandı.
Arjantin
Kaleci: Juan Pablo Carrizo (Saragozza), Mariano Andujar (Catania) Sergio Romero (AZ Alkmaar).
Defans: Nicolas Pareja (Espanyol), Javier Zanetti (Inter), Nicolas Burdisso (Inter), Fabricio Coloccini (Newcastle) e Gabriel Heinze (Olympique Marsiglia)
Orta Saha: Fernando Gago (Real Madrid), Maximiliano Rodr¡guez (Atletico Madrid), Jesus Datolo (Napoli), Javier Mascherano (Liverpool) e Jonas Gutierrez (Newcastle)
Forvet: Lionel Messi (Barcellona), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Carlos Tevez (Manchester City), Diego Milito (Inter) Sergio Aguero (Atletico Madrid) e Lisandro Lopez (Lyonnais)
Brezilya
Kaleci: Julio Cesar (Inter) Victor (Gremio)
Defans: Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona) Filipe (La Coruna), Andrè Santos (Fenerbahce), Luisao (Benfica), Juan (Roma), Miranda (Sao Paulo) e Lucio (Inter)
Orta Saha: Josuè (Wolfsburg), Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Juventus), Lucas (Liverpool), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Julio Baptista (Roma) e Kakà (Real Madrid). Forvet: Robinho (Manchester City), Nilmar (Villarreal), Luis Fabiano (Sevilla) e Adriano (Flamengo)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dunga abuk-sabuk kadro seçimlerini bırakmadıkça ben Arjantin'i destekliyorum...

RaSenGan
23.Ağustos.2009, 00:30
Elano ilk 11'de oynar inşallah (: Brezilya'dan galibiyet bekliyorum.

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2009, 01:58
brezilya fizik avantajıyla daha şanslı bence ama arjantin messinin performansına göre iyi bir sonuç da alabilir.2 takımdada çağrılması gerekn bir çok isim var sanırım dünya kupasına saklanıyorlar higuain diego ronaldinho riquelme zarate pato cambiasso ...

deniz.91
23.Ağustos.2009, 02:52
Arjantini defans analmında baya bir zayıf gördüm brazilya gene olarak daha iyi bir takım seçmiş gibi ama dunganında her mevkide kadroya aldığı saçma isimler var

sananes
23.Ağustos.2009, 02:56
bizim santos yine sol bekte 11 çıkar herhalde.Santos oynarsa brezilya oynamazsa arjantin kazansın :D