View Full Version : 1.Hafta | Bucaspor - Kocaelispor |
Homer J.S
23.Ağustos.2009, 15:09
http://img18.imageshack.us/img18/461/130348.png http://img199.imageshack.us/img199/235/1876.png
Bank Asya Birinci Lig
22 Ağustos 2009 20:30
Yeni Buca Stadı
Bucaspor - Kocaelispor
BUCASPOR: 4 - KOCAELİSPOR: 0
STAT: Yeni Buca
HAKEMLER: Mete Kalkavan xx, Sedat Etik xx, Erkan Akbulut xx
BUCASPOR: Cenk xx, Serkan xx, Erman xx, Veli xx, Ramazan xx, Kenan xx (Dk. 80 Bekir x), Yılmaz xx (Dk. 70 Yakup x), Berkay xx, Onur xxx (Dk. 58 Sercan xx), Mehmet Batdal xxx, Yunus xxx
KOCAELİSPOR: Metin x, Ensar x, Emirhan x, Cem Sinan x, Mehmet x, Bilal x, Yunus x (Dk. 82 Anıl ?), Onur x, Berkay x (Dk. 63 Harun x), Uğur x, Serdar x (Dk. 87 Ahmet ?)
GOLLER: Dk. 23 ve 61 Mehmet Batdal, Dk. 38 Onur, Dk. 84 Yunus (Bucaspor)
SARI KARTLAR: Dk. 71 Mehmet Batdal (Bucaspor), Dk. 67 Sercan, Dk. 72 Cem Sinan (Kocaelispor)
Bucaspor farklı başladı. Tarihinde ilk kez Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Süper Ligden düşen ve maddi sıkıntı nedeniyle sahaya PAF Takım ağırlıklı kadroyla çıkan Kocaelispor’u 4-0 yendi.
Aslında konuyu dün maç başlamadan önce açacaktım ama geç kaldım.. Dün maçı 90 dakika izledim tribünden... Mehmet Batdal'ın müthiş oyunulya Kocaeli gibi güçlü bir takımı kendi evimizde 4-0 yenerek lige başlamamız iyi oldu.. Bunda sonra Bucaspor maçlarının konularını maç öncesinde açmaya özen göstereceğim..
sakary Ali
23.Ağustos.2009, 15:16
Kocaeli'de sakarya gibi olmasın
LaigLeNoiR
23.Ağustos.2009, 15:25
Kocaelispor hala maddi sıkıntıyı aşamadı. Bu yüzden bu maça geçen seneden sözleşmesi devam eden ve genç oyuncularla çıktılar.
Tebrikler Buca beklenilen bir galibiyetti.
EL-Hadji
23.Ağustos.2009, 15:32
Kocaeli' nin işi çok zor vallahi. Cado madem maçı izlemişsin. Biraz değerlendirirmisin. Serkan Yanık, Berkay Samancı nasıldı? Bu arada İlhan Özbay niye oynamadı? Bilgin var mı?
Homer J.S
23.Ağustos.2009, 15:33
Kocaelispor hala maddi sıkıntıyı aşamadı. Bu yüzden bu maça geçen seneden sözleşmesi devam eden ve genç oyuncularla çıktılar.
Tebrikler Buca beklenilen bir galibiyetti.
Ama Murat abi Serdar Topraktepe falan oynuyordu yani,sonradan çıktı oyundan.. Bu arada Kocaeli teknik direktörüde maçı tribünden seyretti.. Mehmet Batdal müthiş oynadı.. :D İyi ki gitmedi Trabzona yoksa işimiz zordu.. Maç sabaha kadar oynansa Kocaeli gol atamazdı çünkü pozisyonları yoktu,gerçekten çok iyi oynadık ve yeni çıktığımız lige müthiş bir başlangıç yaptık..
Addolorato
23.Ağustos.2009, 15:39
Buca 4ledi :D
Homer J.S
23.Ağustos.2009, 15:42
Kocaeli' nin işi çok zor vallahi. Cado madem maçı izlemişsin. Biraz değerlendirirmisin. Serkan Yanık, Berkay Samancı nasıldı? Bu arada İlhan Özbay niye oynamadı? Bilgin var mı?
Mesajı sonradan gördüm kusura bakma.. Önce şunu söyleyeyim yani ben bir Bucalı olmasamda aynı şeyleri düşünürdüm.. Maçı tek kale götürdük diye düşünüyorum.. Demin Murat abiye yazdığım gibi sabaha kadar oynansa Kocaelispor gol atamazdı.. Defansı çok kötüydü, kendi kalelerine atacaklardı bir ara top direği sıyırıp dışarı çıktı.. :D Neyse maçı değerlendirmek gerekirse baştan sona kadar üstün oynadık.. Biz organizeydik,onlar çok kötüydüler.. Sanki Süper Ligten gelmenin büyüklüğü yoktu üstlerinde.. Tabi bunda hem bir kriz dönemi geçirmelerinin hem de teknik direktörlerinin tribünde oturmasının etkisi mutlaka çok büyük.. Şunu söyleyeyim Kocaelispor'un bütünü çok kötüydü,tek tek değerlendirmeyi şu anda yapacak vaktim yok kusura bakma.. Yalnız Berkay'a biraz özel dikkat ettim,kötünün iyisi diyeceğimiz bir performans gösterdi,mutlaka ileride daha iyi olacaktır..
LaigLeNoiR
23.Ağustos.2009, 16:12
Serdar geçen seneden oyuncusu Çağdaş Körfezin :)
Yeni transferlere lisans çıkartamadılar.Hocayla da hala sözleşme imzalamadılar bu yüzden yöneticilerden birisi takımın başında sahaya çıktı. Bu sorunu bir an önce halletmeli körfez.
anilton
23.Ağustos.2009, 16:30
Kocaeli 9-10 tane 1990 doğumlu futbolcuyla çıktı...
Normal bu sonuç...
Homer J.S
24.Ağustos.2009, 14:56
Serdar geçen seneden oyuncusu Çağdaş Körfezin :)
Yeni transferlere lisans çıkartamadılar.Hocayla da hala sözleşme imzalamadılar bu yüzden yöneticilerden birisi takımın başında sahaya çıktı. Bu sorunu bir an önce halletmeli körfez.
Biliyorum Murat abi.. Ben hani PAF oyuncularla çıktılar dendiği için söyledim,bir tane as oyuncu bulunuyordu yani Serdar Topraktepe..
Maksic
25.Ağustos.2009, 06:48
Buca'nın kadro çok iyi bence İzmir Karşıyaka-Altay'dan süper lig beklerken Buca sürpriz yaratabilir:)
Homer J.S
25.Ağustos.2009, 14:41
Buca'nın kadro çok iyi bence İzmir Karşıyaka-Altay'dan süper lig beklerken Buca sürpriz yaratabilir:)
Doğru söylüyorsun Bucaspor'un kadrosu iyi gerçekten.. Ama çok tecrübesiziz.. Ben bu sene düşmezsek önümüzdeki senelerde Süper Lige çıkarız gibime geliyor.. Kemal Kılıç gibi bir teknik direktörümüz olduktan sonra bizim için olumlu her şey mümkün..
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2009, 17:40
Buca kadrosunu koruyarak çok büyük hamle yaptı. Bu lige çıkıpta takımı baştan aşşağı değiştirme hatasına gitmediler.Bu yüzden ligde şansları var. Hatta sürpriz yapıp play-off lara bile kalabilirler ancka düşmeyeceklerine kesin gözüyla bakıyorum Buca'nın.
Homer J.S
25.Ağustos.2009, 18:34
Umarım düşmez.. Düşmezsek dediğim gibi yükselmek çok daha kolaylaşabilir 2.sezonda..
Banega
25.Ağustos.2009, 23:29
Ben bu maçı canlı izledim hakkten Batdal müthiş oynadı.Yanlız Kocaelililer 75. dakika terketmeselerdi stadı kavga çıkacaktı.
Homer J.S
26.Ağustos.2009, 02:01
Doğru söylüyorsun.. Bu arada sanırım bize yakın oturuyorsun,bende canlı izledim staddan..