PDA

View Full Version : Save Game Hatası

bnmv
25.Ağustos.2009, 18:23
arkadaslar dun geceye kdr sorunum yoktu. dun gece fm acıkken savelıodum tam save bitcek bı anda pc kafayı yedı reslendi sonra tkrar girdigimde daha ana menu acılmadan "XML parsing error!" baslıklı
not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml hatası alıorum fm yı her acısımda daha anamenu acılmadan bu hatayı werıor. forumdakı fm yı manuel tamamen sılme konusundakı her seyı harfıyen yapıp tamamen sılıp tekrar yukledım fm yı yıne bu hatayı werıyor. acaba tam olarak sılemıo muyum? program ekle kaldırdan sılerken java.. hatasını werıyor. lutfen yardım edın mınnettar kalırım:)

El Barto
25.Ağustos.2009, 19:38
XML parsing hatası yüzünden oyunu oynayamıyorum

Oyunun masaüstü kısayol simgesine;
• Sağa tıklayın
• Özllikler menüsünü açın
• “Hedef” alanına bir boşluk bırakarak --reset_preferences ekleyin. Örneğin;
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
• OK basın ve normal olarak oyunu kısayoldan çalıştırın.

Eğer masaüstünde oyunun kısayolu yoksa kendiniz oluşturarak yazılanları uygulayabilirsiniz.

• Eğer oyunu Steam üzerinden aldıysanız ve yüklediyseniz fm.exe’yi bulacağınız dizin;
C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
• Eğer oyunu DVD olarak aldıysanız ve yüklediyseniz fm.exe’yi bulacağınız dizin;
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/

Diğer XML hatalarında

XP Kullanıcıları: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings

Vista Kullanıcıları: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings

Klasörlerini silmelidirler. Bu bazı XML hataları için çözüm olmaktadır.

Şunu yaparak deneyiniz.

bnmv
25.Ağustos.2009, 19:53
Şunu yaparak deneyiniz.
cok tesekkur ederım kardesım allah razı olsun:) deniyecegım cok cok cok cok saol:) saatlerce ugrasıp valencıayla harıka bı sezon gecırdım:D tum emeklerım gıdıodu walla kafayı yıodum:D ztn sezonun son macında kafayı yedım:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cok saol kardesım allah razı olsun sorun halloldu:) helal olsun :) (save game bozulmus ama fm kurtuldu oh:))