PDA

View Full Version : 2.Hafta | Dardanelspor AŞ - Bucaspor |

Homer J.S
27.Ağustos.2009, 12:46
http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/Images/LigBKulupLogolari/c.dardanel.jpghttp://www.tff.org.tr/Resources/TFF/Images/LigBKulupLogolari/bucaspor.jpg

Bank Asya Birinci Lig
30 Ağustos 2009 20:30
18 Mart Stadı
Ç. Dardanelspor - BUCASPOR

Hakemler

ZAFER DEMİR(Hakem)
YASİN DURAN(1. Yardımcı Hakem)
ERDEM GÖKALP(2. Yardımcı Hakem)
ADEM SARITAŞ(Dördüncü Hakem)

Çok zorlu bir karşılaşma olacak.. Bank Asyadaki ilk deplasmanımız.. Biz 1.sıradayız rakip ise 2. sırada.. Umarım kazanırız.. Bucaspor geçen hafta Kocaelispor'u Buca'da 4-0 mağlup etmenin moraliyle bu maça çıkıyor.. Dardanelspor ise geçen hafta 3 puanı Kayseri Erciyes deplasmanında 2-4'lük skorla almıştı. İki takımda da keyifler yerinde.. Ben bir Bucalı olarak bu maçtan en az bir beraberlik koparabileceğimizi düşünüyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada başlıkta yanlışlık olmuş,2. Hafta olacaktı..

Maksic
28.Ağustos.2009, 00:37
Bank Asya'nın iki yeni takımı ikiside lige iyi başlangıç yaptılar güzel ve bol gol görürüz bu maçta ama kim kazanır bilemem ayrıca Bucadan umutluyum iyi kadroları var bence bu yıl Süper Lig'in biletini alabilecek güçteler..

KaPaLı
31.Ağustos.2009, 12:35
3-0 kazandı maçı Buca. Her maç fark atarak gidiyolar. Kadroları çok şatafatlı değil ama takım oyununu müthiş oynuyolar. Geçen sene Bursaspor'a verdikleri Ozan İpek kadroda olsa düşünemiyorum bu maçlar kaç olurdu :)

LaigLeNoiR
31.Ağustos.2009, 13:20
Geçen hafta da dediğim gibi Buca'nın kadrosu çok güçlü değil ancak çok zayıfta değil. Oturmuş bir kadroları var fazla transfer yapmadılar. Bu takım küme düşmez ancak play-off ise sürpriz olur. 10-15 arasında biryerde bitirir ligi. Biraz da tecrübeleri olsa idi daha fazla şans tanınabilirdi.

Herşeye rağmen tebrikler Buca'ya.

Homer J.S
31.Ağustos.2009, 13:24
Liderliğe oevam isotsky. :D

Maksic
31.Ağustos.2009, 18:59
Buca bu ligten çıkar bence geçen hafta dediğim gibi iyi bir kadrosu var ve 2 de 2 yaparakta havasını buldu diyebilirim..

Homer J.S
31.Ağustos.2009, 19:21
Ben bir Bucalı olarak hala çıkabileceğimiz düşüncesinde değilim.. Ama düşmeyiz de bundan da emin gibiyim..