PDA

View Full Version : Diyarbakır'a 2 maçlık ceza

ForsakeN
27.Ağustos.2009, 23:12
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Diyarbakırspor'a Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapama cezası verdi.

Bu yaptıklarından sonra verilen ceza ödül olmuş.Tebrik ediyorum

DisCo
27.Ağustos.2009, 23:13
Çıkan olayların karşılığı bu değil tabi. Cezalar caydırıcı olmalı bana göre. Ancak Türkiye'de sadece futbol alanında değil her alanda caydırıcı cezalar uygulanamıyor.

PesimiSTyLa
28.Ağustos.2009, 00:54
Ödül gibi ceza. Bravo PFDK. 3-4 mac seyircisiz olmalıydı en az.

Oghuse
28.Ağustos.2009, 00:56
Ceza caydırıcı olmalıydı..Devamı gelecektir olayların.

CeNTeR_TR
28.Ağustos.2009, 00:59
Bu sahaya Beşiktaş , GaLatasaray da gidecek ve bu oLayLar yine oLacak .. Bu kadar oLaydan sonra 2 maç ödüL oLdu adeta.

IcedEarth
28.Ağustos.2009, 00:59
Biz pet şişe atarız 5 maç ceza gelir, millet her bulduğunu atar 2 aç gelir...

MeMo
28.Ağustos.2009, 01:06
Biz pet şişe atarız 5 maç ceza gelir, millet her bulduğunu atar 2 aç gelir...

Ne alakası var?O pet şişelerin hem sayısı aşırı şekilde fazla hemde bunun yanında koltuklar falanda atıldı.O maçla bu maçı bir tutman bile yanlış olmuş.Ceza az bencede ama o maçta yapılanlar kadar değildi.

RaSenGan
28.Ağustos.2009, 01:10
Bu da cezaysa artık bi şey demiyorum.3-4 maç olmalıydı en azından.

Fernando Gago
28.Ağustos.2009, 01:15
Olayların çıkmasında değişik faktörler etkili olduğu için böyle az bir ceza verildi bana göre ki mantıklı olanı bu

SAİT71
28.Ağustos.2009, 02:56
Ceza az bencede ama o maçta yapılanlar kadar değildi.

Diyarbakır maçında taş attılar sahaya Pet şişemi yaralar taş mı? :)

MeMo
28.Ağustos.2009, 02:58
Diyarbakır maçında taş attılar sahaya Pet şişemi yaralar taş mı? :)

Koltuklarda yaralayabilir :) Neyse uzatmayalım ben sadece Göktuğ'dan alıntı yaptım büyümesin olay :)

Dediğim gibi ceza az yinede.

SAİT71
28.Ağustos.2009, 03:01
Bence ne olursa olsun pamukta atsalar cezalar çok olmalı. Taş veya pet farketmez. Oyunu etkileyen her türlü şeye en az 2 maçtan başlamak üzereki bu 2 maç sadece çok küçük olaylara verilmeli 6-9 maça kadar da çıkmalı :)

Vieri
28.Ağustos.2009, 03:24
Bence ceza bu olayları tetikleyenlere verilmeli.. kamera görüntüleri var.. istedikleri zaman istedikleri eve girebilen devlet bu kişilerinde peşine takılabilir..

sananes
28.Ağustos.2009, 03:40
hadi diyelim ki saha kapatma 2 sahaya giren taraftar oldu onun için bize 15 bin tl ceza geldi diyarbakırspora bunu uygulamayı neden düşünmediler acaba!

Maksic
28.Ağustos.2009, 04:10
Bence iyi zaten Diyarbakır taraftar sitelerine girdiğim zaman da onlarında görüşleri bu konudan çok rahatsızlar ve zaten özür açıklaması bile vardı Diyarbakır bence her yönden kazanılmalı ben inanmıyorum gerçek Diyarbakır'lının böyle bir şeyi yapacağını..

Fietra 10
28.Ağustos.2009, 04:28
Açılıma tam gaz :D

Şaka bir yana Diyarbakır taraftarı gerekli dersi almıştır umarım..Çünkü bunun takıma hiçbir katkısı yok bu bi gerçek..Ellerindeki maçı verdiler resmen..

Çok iyi bir hava vardı takımda fenada oynamıyorlar taraftar destek olmalı şu saatten sonra..

erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 05:22
Ceza bu şekilde olmamalıydı..
İstersen 17maç saha kapatma ver..Bunun cezasını kim çekecek gerçek Diyarbakırspor taraftarı ve futbolcular..
Olayları çıkaranların futbolla,Diyarbakırsporla alakası yoktu zaten..Dolayısıyla onlar herhangi bir ceza almadı..
Ama böyle gelmiş böyle gider..Yazık..

Alicanfmfan
28.Ağustos.2009, 05:42
Ne alakası var?O pet şişelerin hem sayısı aşırı şekilde fazla hemde bunun yanında koltuklar falanda atıldı.O maçla bu maçı bir tutman bile yanlış olmuş.Ceza az bencede ama o maçta yapılanlar kadar değildi.

Oda dogru adamlar sahaya bomba atar menajerimizin kafasını yarar 5 mac tahkime gider 3 maça iner :D

Konuya gelirsek ceza cok az olmus

Selman Ozturk
28.Ağustos.2009, 07:02
Ceza az bencede ama o maçta yapılanlar kadar değildi.

Atılan taşlar, sahaya giren dengesizler , İstiklal Marş'ımıza yapılan ahlaksızlık...

Bu iki maçı karşılaştırmak bile anlamsız.Birazcık da olsa olaylara objektif ve doğru noktadan yaklaşmayı bilsek. Ah bir bilebilsek...

2 maç değil, Diyarbakırspor'un bu yıl içeride maç oynanması engellenmeliydi. Ben yaklaşık 2 ay evvelki bir konuda da belirttim Diyarbakırspor taraftarı hakkındaki görüşlerimi. (Burada "click") (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1481133&postcount=17)

Lanet olsun böyle zihniyete, böyle taraftarlığa. Cezalar böyle tatlı olduğu müddetçe de aynı embesiller aynı provokatif eylemlere devam edecekler. Yazıklar olsun...

SAİT71
28.Ağustos.2009, 07:29
Selman abi imzan ile mesajın aynı mesajı veriyor :D

Selman Ozturk
28.Ağustos.2009, 08:30
Selman abi imzan ile mesajın aynı mesajı veriyor :D

Ama ne yazık ki futbol fakiri bazı moronlar bunları ayırt edemiyor kardeşim. Sorunumuz burada...

bugra 1905
28.Ağustos.2009, 19:00
Ceza Bence Çok Az

Hugo
29.Ağustos.2009, 04:30
Biz su attık diye bir çuval ceza yemiştik yahu..
Bir de Kazım Kazım'a ceza falan diyorlar. Bu cezadan sonra Kazım'a ceza değil ödül vermeliler. Orda atılan maddelerle adam ölürdü be.