Log in

View Full Version : Beşiktaş - Gaziantepspor [TSL 4.Hafta]

The.Crow
28.Ağustos.2009, 15:00
http://i28.tinypic.com/11u8gvl.jpg

Knightmare
28.Ağustos.2009, 15:51
Demirören herşeyini paylaşıyor Antep'le. bu akşam puanları da paylaşırız olur biter...

eXcitinG
28.Ağustos.2009, 16:18
Taraftarın hatrına kazanırız.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2009, 16:50
İnönü'nün atmosferi yeter.

anilton
28.Ağustos.2009, 17:42
Bizim için lig yeni başlıyor...

Sonunda şampiyonla buluşuyoruz...

Antep'te Tabata ve İvan yok.Bizde ise Yusuf,Bobo,Toraman yine yok.Rüştü ile Nobre'nin durumları maç saatinde belli olacak...

Umarım Nobre oynar.Yoksa Deumi ve Cesar'a karşı merkez santraforsuz oynarsak kilidi açmakta zorlanabiliriz.Ama sağ ve sol bekte M.Yozgatlı ve Olcan oynarsa işimiz kolaylaşır...

anilton
28.Ağustos.2009, 23:58
------------------Hakan-----------------

İ.Kaş--------Sivok-----Ferrari-------İsmail

--------------Fink-----Ernst-------------

------------------Tello------------------

Holosko--------------------------S.Özkan

------------------Nihat------------------

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2009, 00:06
Şu Serdar Özkan'I hiç sevmiyorum ama yine şans tanınmış ona. Onun yerine Tello solda Nihat, Tello'nun yerinde ilerde de Batuhan oynasa süper olur.

RoNNiE91
29.Ağustos.2009, 00:07
Şu Serdar Özkan'I hiç sevmiyorum ama yine şans tanınmış ona. Onun yerine Tello solda Nihat, Tello'nun yerinde ilerde de Batuhan oynasa süper olur.

Altına imzamı atarım Murat abi.Süper söyledin.

anilton
29.Ağustos.2009, 00:10
Batuhan sakat...

Tam olarak kanat diyebileceğimiz ender oyunculardan S.Özkan.Ne Holosko,ne Nihat,ne Bobo,ne Yusuf tam kanat oyuncuları.Ki bunların kanatta oynaması takım savunmasında da sorun teşkil ediyor.S.Özkan maksimum derecede geriye de yardım eden bir futbolcu...

Kanatta Bobo oynayacağına sabaha kadar S.Özkan oynasın...

PesimiSTyLa
29.Ağustos.2009, 01:34
İlk yarı 0-0 sona erdi. Beşiktas son 15 dakikada tek kale oynadı. 0-0 bitmesi antep adına iyi oldu. Devre arası toparlanamazlarsa Besiktas bu oyunla 2. yarı gol yada goller bulup 3 puanı alır.

sakary Ali
29.Ağustos.2009, 01:34
İlk yarı bol tempolu bol pozisyonlu bir maç izledik.

Beşiktaş iyi oynadı pozisyonlara girdi.Serdar Özkan'ı çok beğendim çok çalıştı bende maçtan önce oynamaz demiştim ama iyi oynuyor.

Nihat arzulu ama tam hazır değil gibi hala direkten dönen topu gol olmuş olsa süper olurdu ama olmadı.

Ferrari'de iyi hamlaler yapıyor son bir kaç dakika hata yapsada.

Tello biraz son haftalara oranla daha kötü gibi.

İkinci yarıda 70 gibi goller gelecektir :D Beşiktaş 2-0 falan kazanır :D

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2009, 01:35
Maç var mı yok mu belli değil bu forumda zaten.

İlk yarı 0-0 bitti.

Ceza sahasına kadar çok iyi gidiyoruz ancak orada ne oluyorsa artık bir türlü gol atamıyoruz. Nihat'ın direkten dönen bir topu var. Birkaç posizyon daha var ama gol lazım bize gol...

EDİT: Benden 1 dk önce 2 yorum gelmiş. :D

sakary Ali
29.Ağustos.2009, 01:38
ha bu arada yazmayı unutmuşum taraftar harika. :)

yunusgs
29.Ağustos.2009, 02:15
Demirören herşeyini paylaşıyor Antep'le. bu akşam puanları da paylaşırız olur biter...

Kasım abiden 10 numara yorum gelmiş.Dakika 73 durum 0-0

sentugo
29.Ağustos.2009, 02:27
nasıl oynuyor bjk haberim yok.. Bu haftada puan kaybederlerse durum kötüye gidiyor gibi..

KaF KeF
29.Ağustos.2009, 02:29
Ernst çıktı taraftar çıldırdı..

Rsa
29.Ağustos.2009, 02:38
Ekrem'in şutu direkten auta çıktı.

Selman Ozturk
29.Ağustos.2009, 02:40
Bu sahaya girme olayları nedir böyle her maçta nüksetmeye başladı. Yahu millet toptan mı kafayı yedi! Belirleyin eşgalini almayın böyle embesilleri maçlara...

KaF KeF
29.Ağustos.2009, 02:41
0-0 sona erdi..

RaSenGan
29.Ağustos.2009, 02:48
Beşiktaş yaralar alarak ilerliyor ligte.Tebrik ediyorum G.Antepspor'u.

CeNTeR_TR
Bir beraberLik daha bakaLım Tabata kurtarabiLecekmi Beşiktaş'ın Orta Sahasını :)

PesimiSTyLa
Uguru kurtarıcı diye oyuna alıp, hucumda özellikle 2. yarı atakları organize eden Ernst'i çıkarmak nasıl bir zihniyetse artık. Antep ilk yarıda yardıra yardıra giden Holoskoyu 2. yarı iyi tuttu. İlk yarıda daha iyi geliyordu Besiktas. Nihata daha ne kadar tahamül edecek bakalım denizli. 3e 2 pozisyonda Holosko pası serdara atıyor, ofsayttaki Nihat topa koşup atagı kesiyor. Hiç hareketlenmese Serdar sagdan karsı karsıya kalacak. Gidişat hiç ama hiç iyi degil. 5. Haftada olası bir Galatasaray maglubiyeti Denizlinin tahtını iyice sallandırır.
Ernst'in oyundan çıkmasını haklı olarak yuhaladı tribünler. Denizli onlarada "leş kargası" demesin şimdi?
Neyse tebrikler Antep 1 puanı aldılar.

IcedEarth
29.Ağustos.2009, 02:49
Beşiktaş'ın gidişatı iyi değil, gol yollarında büyük sıkıntı yaşanıyor...

Suicider
29.Ağustos.2009, 03:03
bugün bjk li oyuncular daha hırslı oynadılar ama olmadı gs maçında alınabilecek olumsuz bir sonuçta sesler yükselmeye başlayabilir

anilton
29.Ağustos.2009, 03:09
Bu kadar iyi oynayıp berabere kalmak gerçekten çok üzücü bir durum...

Geçen hafta ki beraberliğe hiç üzülmemiştim ama bu hafta alınan beraberlik beni fazlasıyla üzdü.Puan kaybından değil ama iyi oyun oynayıp puan kaybettiğimiz için üzüldüm...

Çok istekliydik,hücumda iyi çoğaldık ama finali bir türlü yapamadık.Yaptığımız zamanda direkler izin vermedi.Ulan ne olur birinin kıçına başına çarpıp girse...:)

Holosko inanılmaz derecede formsuz.Bugün dört beş tane büyük tehlike doğuracak pozisyonlarda ne yaptığını kendi bile anlamadı.Ayağına dolaştırdı topu...

Nihat aynen devam gol atana kadar...

Gol ayaklarımızın performansı çok düşük bu yüzden finali yapamıyoruz.Yusuf,Tabata,Bobo gibi hücumda etkili isimler geldiğinde bu sorunu aşarız ama iş işten geçmiş olmaz umarım...

Yoksa takım kötü değil.Paslaşmalar,ikiye birler,oyunu kanada açmalar,mücadele,istek son derece iyi...

M.Denizli skor yorumcularına ithafen güzel bir açıklama yapmıştı ama sahanın en iyi iki ismi Ernst ve S.Özkan'ı oyundan alması hiç mi hiç yakışmadı...

İki takımada tebrikler...

tarikko
29.Ağustos.2009, 03:17
Besiktas iyi oynadi ama ileride bir turlu topu kaleye sokamadilar.Futbolcular hirsliydi iyi mucadele ettiler ama sonuc gelmedi.Gaziantepspor ise tamamen 1 puan uzerine kurulu bir oyun sergiledi.Ilerde de cogalamadilar zaten ama cok iyi savunma yaptilar hakkini vermek lazim.

Mustafa Denizli de bana gore macin en iyi iki ismi Serdar ve Ernst`i oyundan alarak Antep`in ekmegine yag surdu.Sonucta Besiktas puan kayiplarina devam etti ve haftaya Ali Samiyen deplasmaninda isler cok zor.Formda bir Galatasaray olacak karsilarinda bakalim Mustafa Hoca neler yapacak derbide... :)

sakary Ali
29.Ağustos.2009, 03:30
Denizli maçtan sonra Ernsti niye oyundan aldığını söyledi.Uğur'u oyuna alıp Uğur uzaktan daha etkili vursun diye almış birde stoperler ileriye çıkarken geriye dönebilsin diye.

Ama akla bir soru geliyor niye Ernst'te Fink değil.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2009, 04:02
O kadar oyna oyna gol atama.

"YALLAH CİNLER YALLAH KIŞ KIŞ CİNLER KIŞ KIŞ"

ozaniel
29.Ağustos.2009, 06:16
Ama akla bir soru geliyor niye Ernst'te Fink değil.

Fink takımda bu sezon gol atan 3 oyuncudan biri.:)

hakan769
29.Ağustos.2009, 06:53
o 99 numara niye 30 35 metreden gol atmadi :D

brotha
29.Ağustos.2009, 08:00
çok ğüzel oynadığımızı ve ilk defa bu sezon bu kadar çok ümit verdiğimizi düşünüyorum.

en az ğeçen seneki kadar hırs ve istek vardı sahada ayrıca daha orğanize ataklar oldu. Ne kadar transferini eleştirsemde Tabata,Bobo , Yusuf,Toraman olduğunda çok daha iyi olacağımıza eminim.

2 haftalık milli takım arasıda iyi oldu, en çok sevindiğim olay Nihatın performansını yükseltişi ve Serdar Özkanın son 2 senedir oynadığı en iyi oyundu. Ekrem tamamen formunu bulursa,Holosko ve Tello da ğeçen seneki ğibi olursa Ğalatasaray deplasmanında en az 1 puan bekliyorm.

KaPaLı
29.Ağustos.2009, 12:00
Dün ilk yarıda özellikle çok iyidi Beşiktaş ama klasik sorun yaşadı. Forvetler gol atmak için çok acele ediyolar. Holosko - Nihat sürekli olarak kaleye vuruyolar. 2. yarıda Nihat hareketlenmese Serdar Özkan bitirecek topu ofsaytta olduğu çok açık Nihat'ın bide itiraz ediyo hakeme. Rıdvan Dilmen'de dün söyledi 2. 3.ligden hazırlık maçı yapıp bu oyuncuların morallerini yükseltmesi lazım diye çokta doğru adamlar stres yapıyo kendine.

Galatasaray deplasmanından 1 puan falan demişsinizde ben Galatasaray'ın Beşiktaş'a en az 3 gol atacağını düşünüyorum.

LadroN
29.Ağustos.2009, 19:49
Beşiktaş bu sene gol atamıyor.Eğer böyle devam ederlerse şampiyonluğa 10.haftada havlu atabilirler