View Full Version : UEFA Avrupa Ligi | H Grubu | | Fenerbahçe |
CeNTeR_TR
29.Ağustos.2009, 02:11
Avrupa Ligi'ndeki iki temsilcimizden birisi olan Fenerabahçe H Grubu'nda yer alıyor ve Fenerbahçe'nin rakipleri şu şekilde ;
S.Bükreş ==> Romanya
Twente ==> HoLLanda
Sheriff ==> MoLdova
MaçLarın TarihLeri ;
17 Eylül Fenerbahçe - Twente
1 Ekim Sheriff - Fenerbahçe
22 Ekim S.Bükreş - Fenerbahçe
5 Kasım Fenerbahçe - S.Bükreş
25 kasım Twente - Fenerabahçe
16 Aralık Fenerbahçe - Sheriff
Burdan Çıkarız Allah'ın izniyLe bu sene FinaLde oynarız '' Allah Utandırmasın ''
tarikko
29.Ağustos.2009, 03:02
Sahamizda 9 puan toplayip deplasmanda max. 1 mac yenilirsek bu gruptan lider cikariz bence.Ilk macin sahamizda Twente ile 2. macin da Sheriff ile olmasi iyi baslama acisindan guzel bir fikstur bana gore..
murat taşlı
29.Ağustos.2009, 19:56
bu grupdan çıkamayacaksak tamam artık
SAİT71
29.Ağustos.2009, 23:58
Eğerki çıkamazsak, o zaman bir daha UeFA ya gitmeye gerek yok. Bu ligi kazanmak yada ilerki turlara gitmek büyük prestik getirir. Artı puan getirecek. Bu maçları önemseyip ülke puanına katkı yaparsak yarın birgün CL'ye girerkene 10. torbadan girmeyiz. En azından 2. torbaya girebiliriz. Bence bu hedefimiz lig UEFA önemli değil tavırları bizim gibi kulübe yakışmaz. Sananda ülkemizde her takım 2-3 seneye bir Avrupa Kupası alıyorda artık almaktan sıkılmış sanacak. Bunlar bir taraftar olarak beni üzüyor. Acilen 2 kulvardada başarı istiyorum. Fenerbahçeysen 2 kulvardada başarılı olursun. Üstelik o kadar para döküp kadronu genişlettiysen.
Geçende Sergen çıkmış Final hayal diyor. Finale ulaşmak ise amaç hayal değil ama bana göre şuanki tavırlardan anladığım kadarıylada hayal. Ama güçsüz olduğumuz için değil takımın kupayı umursamaması yüzünden. En fazla gruptan çıkar 1 yada 2 tur ileri gidebiliriz. Oda en iyi ihtimal. Ben bunu anlıyorum Daum'un açıklamalarından. Belki gruptan 2. bile çıkabiliriz.
Krusty
30.Ağustos.2009, 00:05
ortada sanki gruptan çıkamayacaksınız gibi bir yorum falan var da hemen onu dile getirmişsiniz. :mrgreen: rahat 1. olur fenerbahçe.
tarikko
30.Ağustos.2009, 00:18
bu grupdan çıkamayacaksak tamam artık
Eğerki çıkamazsak, o zaman bir daha UeFA ya gitmeye gerek yok. Bu ligi kazanmak yada ilerki turlara gitmek büyük prestik getirir. Artı puan getirecek. Bu maçları önemseyip ülke puanına katkı yaparsak yarın birgün CL'ye girerkene 10. torbadan girmeyiz. En azından 2. torbaya girebiliriz. Bence bu hedefimiz lig UEFA önemli değil tavırları bizim gibi kulübe yakışmaz. Sananda ülkemizde her takım 2-3 seneye bir Avrupa Kupası alıyorda artık almaktan sıkılmış sanacak. Bunlar bir taraftar olarak beni üzüyor. Acilen 2 kulvardada başarı istiyorum. Fenerbahçeysen 2 kulvardada başarılı olursun. Üstelik o kadar para döküp kadronu genişlettiysen.
Geçende Sergen çıkmış Final hayal diyor. Finale ulaşmak ise amaç hayal değil ama bana göre şuanki tavırlardan anladığım kadarıylada hayal. Ama güçsüz olduğumuz için değil takımın kupayı umursamaması yüzünden. En fazla gruptan çıkar 1 yada 2 tur ileri gidebiliriz. Oda en iyi ihtimal. Ben bunu anlıyorum Daum'un açıklamalarından. Belki gruptan 2. bile çıkabiliriz.
Ne oluyor yahu sanki gruptan çıkamayacağız :) Hemen ümitsizlik yapmanın anlamı yok...
SAİT71
30.Ağustos.2009, 00:21
Yahu ne biliyim niye çıkamıyorsak :D
Yönetimin tavrı sanırsam beni çok endişelendirdi. Rüyamdada garip garip şeyler gördüm.. Ben birde iftara anca uyanırım. Gece otururum. Az önce direk uykudan kalkınca ters etki yaptı :D
Neron_FB
30.Ağustos.2009, 00:26
Ben bükreşten çok, twente'den korkuyorum açıkçası.. bükreş 6. bitirmiş sanırım ligi geçen sene. bence twente'ye 3 puan bırakırız. 3 puan da bükreşe bırakırız... 12 puanla 1. çıkarız :)
Fernando Gago
30.Ağustos.2009, 01:50
Gelebilecek en iyi gruplardan birisi geldi Bu gruptan çıkamamanın hiçbir bahanesi olamaz Umarım futbolcular üzerlerine düşenleri yaparlar ...
scar face
30.Ağustos.2009, 05:01
Açılış ve kapanış maçlarını içerde oynamamız çok iyi...Lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum...
Varonil
30.Ağustos.2009, 18:04
Lider olarak çıkmamız gereken bir grup.Ben kendi sahamızda kazanacağımız 3 maçın yanı sıra deplasmanda da en az 4 puan toplamamız gerektiğini düşünüyorum.
murat taşlı
30.Ağustos.2009, 18:42
Ne oluyor yahu sanki gruptan çıkamayacağız :) Hemen ümitsizlik yapmanın anlamı yok...
yanlış anlaşılma oldu heralde kesin çıkarız manasında yazdım:D
RaSenGan
30.Ağustos.2009, 23:22
Fenerbahçe'nin rakibi Twente bugün Feyenoord'la 1-1 berabere kalmış.
Neron_FB
31.Ağustos.2009, 03:01
Sanırm Dinamo Bükreş de Steau'yu 1-0 yendi.. Evet evet twente bu sene steau'dan daha tehlikeli bence :)
CeNTeR_TR
07.Eylül.2009, 03:14
Listede 6 tane kaLecimiz var..
Daum Avrupaya veriLen 32 kişiLik Listede 3 A takım kaLecimiz haricinde 3 tanede alt yapıdan kaLeciyi Listeye yazdırmış ..
Entresan :0:
Gerçekten çok entresan :D 6 kaleci yuh neden böle yapmış Daum hiç anladım
The.Crow
07.Eylül.2009, 03:55
Daum bu. Biliyorsunuz zamanında Ümit Özat ' ı sol bek Tuncay 'ı sol açık yaptı. Ne olur ne olmaz. Lazım olur kalecilerden birisini Forvet birisini ön libero oynatır :)
Sekopej
07.Eylül.2009, 14:39
Alt yapıdan istediğiniz kadar oyuncuyu listeye dahil edebiliyorsunuz. Alt yapıdan belli sayıda oyuncuyu listeye almadığınızda normal 25 kişiyi alamama durumu da ortaya çıkıyor. Bu da demek oluyor ki profesyonel sözleşmesi olan tüm alt yapı oyuncuları listeye eklenmiş, bunların da 3 tanesi kalececiymiş, öyle denk gelmiş.
TR.CaPTaiN
18.Eylül.2009, 19:31
Başkanı soyunma odasına almadı, kovuldu!
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde H grubundaki rakiplerinden Rumen temsilcisi Steaua Bükreş'te sular durulmuyor. Grup mücadelelerine evinde Moldova temsilcisi Sheriff karşısında aldığı 0-0'lık beraberlik ile başlayan Steaua Bükreş'te İtalyan teknik direktör Cristiano Bergodi kovuldu.
Romanya'da futbol dünyasının önemli ve güçlü siması olan Gigi Becali'nin sahibi olduğu kulüpte oynanan Sheriff maçının devre arasında çok ilginç bir an yaşandı. 0-0 giden maçta futbolcularıyla görüşmek isteyen Gigi Becali'yi İtalyan çalıştırıcı soyunma odasına almadı. Kilitli soyunma odasında futbolcularına ulaşamayan Becali futbolcuları karşısında oldukça küçük duruma düşerken karşılığında sessiz kalmadı.
Günlük gazete Sporturilor'a konuşan Becali: "Hayatım boyunca böyle bir şey yaşamadım. Ben futbolcuların uyanması, canlanması için sadece birkaç bir şey söylemek istedim o kadar. Bergodi beni oyuncular karşısında küçük düşürdü. Bundan söyle artık Bergodi bu takımın başında değil" açıklamasında bulunarak Bergodi'nin resmen görevine son verildiğini söyledi.
Bergodi geçtiğimiz Haziran ayında göreve getirilmişti. Gigi Becali takımın yeni hocasını da belirledi.Bir dönem Kuveyt Milli Takımını da çalıştıran 55 yaşındaki Bükreş doğumlu Mihai Stoichita Steaua'nın yeni hocası oldu.
Sporx
tarikko
18.Eylül.2009, 19:34
Vay be :) ...
TR.CaPTaiN
18.Ekim.2009, 14:40
F.Bahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Twente, son şampiyon AZ Alkmaar’ı da mağlup etti
F.Bahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Twente, son şampiyon AZ Alkmaar’ı 3-2 yendi.
Perez’in 36’da attığı golle öne geçen Twente, 57’de Hamdaoui’nun golüne engel olamadı: 1-1. 60’ta Wisgerhof’un kendi kalesine attı golle geriye düşen Twente, 61’de Ruiz’le eşitliği yakaladı.
Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken, uzatmalarda sahneye çıkan N’Kufo, maçın skorunu tayin etti: 3-2.
İnternetspor
RasAnt
04.Kasım.2009, 13:51
rahat çıkıcaz devre arasında guiza yerıne kaliteli bir forvet alırsak şampiyonluğa gideriz
Universal
06.Kasım.2009, 12:26
Grupta oynayacağımız iki maçtan sadece bir puan aldığımız taktirde gruptan çıkıyoruz. Ama Twente'yi yenersek de son maça grup liderliğini garantilemiş olarak çıkacağız.
TR.CaPTaiN
09.Kasım.2009, 20:20
Twente Ajax'ı da 1-0 mağlup etmiş.