View Full Version : Yeni Mesajlar Alanı Hakkında
SAİT71
31.Ağustos.2009, 05:20
Sayın yöneticiler; -Ben sürekli yeni mesajlar linkinden güncel konuları takip etmekteyim ve bir çoğumuzda kolay olması açısından bu yöntemi kullanmakta. Fakat Genelde çıkıp girdikten sonra olan bir şey ama yinede bazen (Az önce) en son kendimin mesaj yazdığı bir konuyu yeni mesajmış gibi kalın şekilde gösterdi.
bunun sebebi nedir? Bazen konular çok karışıyor rahatsız oluyorum. Çok ciddi sorun değil ama sadece merak ettim. Kullananlardada oluyordur heralde :s7:
http://i30.tinypic.com/2127ims.jpg
yunusgs
31.Ağustos.2009, 05:38
Aynı sorun bendede oluyor.
Oghuse
31.Ağustos.2009, 05:40
Nispet yapar gibi olmasın ama bende olmuyor.. :D Belki tarayıcı ile alakalıdır.. Ben explorer kullanıyorum..
SAİT71
31.Ağustos.2009, 05:44
Ben mozilla kullanıyorum bu sorun sürekli var. Genelde arada oluyor az öncede oldu. Bazen karışıyor :)
Uchiha Itachi
31.Ağustos.2009, 05:58
Tarayıcı geçmişini falan siliyormusunuz ? O yüzden yapabilir.Banada oluyor bu olay.Hatta konuya girip çıksamda koyuluk gitmiyor.İlginç bir durum.Kodlama hatasıda olabilir, Firefox'un hatasıda olabilir, Çerezlerle ilgili bir durumda olabilir.
Krusty
31.Ağustos.2009, 06:02
ben de mozilla kullanıyorum ama böyle bir sorun yok.
Uchiha Itachi
31.Ağustos.2009, 06:06
Her zaman olan bir sorun değil zaten.Denk gelmiyor demekki size :) Tam olarak sorunu özetlersek, yeni mesaj olan bir konuyu okuyup çıktığımızda kalınlık iptal olup normal halini alıyor başlıklar.Fakat bazen 30 defada girsek bu koyuluk gitmiyor ve bizide yanıltıyor.Bu sadece post attığımız konularda değil her konuda olabiliyor.
SAİT71
31.Ağustos.2009, 06:09
ben de mozilla kullanıyorum ama böyle bir sorun yok.
Her zman olan bir şey değil :)
Tarayıcı geçmişini falan siliyormusunuz ? O yüzden yapabilir.Banada oluyor bu olay.Hatta konuya girip çıksamda koyuluk gitmiyor.İlginç bir durum.Kodlama hatasıda olabilir, Firefox'un hatasıda olabilir, Çerezlerle ilgili bir durumda olabilir.
Valla hiç silmiyorum tarayıcı geçmişini. Bi kaç gün önce çerezleri temizledim yine değişmedi sonuç.
Krusty
31.Ağustos.2009, 06:12
Her zman olan bir şey değil :)hiç olmadı zaten. :mrgreen:
SAİT71
31.Ağustos.2009, 06:19
Tamam sorunu bulduk firefox un bi kaç kişiye gıcığı var :D
MoNToLiVo_
31.Ağustos.2009, 12:25
Sorun Sundan Kynaklanıyo :
Bir Süre Forumda Gezinti Yapmayınca Nick Otomatikmen cıkıs yapmıs oLuyo :) Bendede genelde öyle olunda kalın gösteriyo :)
SAİT71
31.Ağustos.2009, 12:38
ama ben mesajı okuyorum çıkış yapıp girdikten sonra onu tekrar göstermemesi lazım. :)
Sekopej
31.Ağustos.2009, 16:08
Sen mesaj attığından aynı anda senden önce mesaj atıldıysa, bu şekilde görülebiliyor.
Ayrıca son atılan mesajı okuyup direk çıktığınızda da bazen karşılaşabiliyorsunuz bu durumla. Ben son mesajı okuduktan sonra rolling ile sayfanın en altına kadar bakıyorum ve sonra çıktığımda bu durumda olmuyor.
Sebebini tam bilmesem de, arada bana da olduğunda bu şekilde hallediyorum ben.
attiilla
31.Ağustos.2009, 20:04
sayfayı yenilediğinde kalmıyor birşey..