Log in

View Full Version : XML ve CD Key Hatası

tur22
31.Ağustos.2009, 21:18
selamlar oyunu açmak için tıkladığımda önce steam açılıyor sonra da hata penceresi ve xml hatası yazıyor tamama basınca aynı hata pencersi açılıyor tekrar tamama basıyorum bu işlem 10 15 defa sürüyor sonra oyun açılıyor oyun açılıncada load last game diyorum yine bi hata veriyo ve load lu oyunlar açılmıyor lütfen yardım edin.

ayrıca 5 cd key'i kullanmak nasıl oluyor başka birine verirsem cd keyi nasıl kullanabilir? aktive etmesi için ne yapmak gerekiyor ?

CeNTeR_TR
01.Eylül.2009, 03:39
Oyunun masaüstü kısayol simgesine;
• Sağa tıklayın
• Özllikler menüsünü açın
• “Hedef” alanına bir boşluk bırakarak --reset_preferences ekleyin. Örneğin;
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
• OK basın ve normal olarak oyunu kısayoldan çalıştırın.

Eğer masaüstünde oyunun kısayolu yoksa kendiniz oluşturarak yazılanları uygulayabilirsiniz.

• Eğer oyunu Steam üzerinden aldıysanız ve yüklediyseniz fm.exe’yi bulacağınız dizin;
C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
• Eğer oyunu DVD olarak aldıysanız ve yüklediyseniz fm.exe’yi bulacağınız dizin;
C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2009/

El Barto
01.Eylül.2009, 03:51
ayrıca 5 cd key'i kullanmak nasıl oluyor başka birine verirsem cd keyi nasıl kullanabilir? aktive etmesi için ne yapmak gerekiyor ?

Oyunu yükledikten sonra kodu soran ekrana girerek kodu kullanabilir. Başka birşey yapmaya gerek yok.

MaliKaya
01.Eylül.2009, 21:22
Baslik degistirilmistir.