Log in

View Full Version : 3.Hafta | Samsunspor - Mersin İdman Yurdu

CeNTeR_TR
01.Eylül.2009, 03:14
3.Hafta maçında kendi sahamızda Ligin yeni ekibi Mersin'i ağarLayacağız .. OnLarda bizde kazanmak isteyeceğiz .. Bu sezona iyi başLadığımızı düşünüyorum her ne kadar sıkıntıLar oLsada ..

Taraftarın ve ev sahibi oLmanın avantajı iLe maçı kazanırız en azından 1 puan aLırız ..

13 - Samsunspor 2 maç 0 gaLibiyet 1 beraberLik 1 mağLubiyet 1 puan

17 - Mersin İ.Y. 2 maç 0 gaLibiyet 0 beraberLik 2 mağLubiyet 0 puan

Homer J.S
01.Eylül.2009, 12:50
Konu biraz erken olmuş.. :) Bence bu maçta Samsunspor'un mutlaka kazanması gerekiyor.. Mersin İdman Yurdu onlara rakip olabilecek bir ekipmiş gibi gözükmüyor..

LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 13:49
Samsunspor'un cezasından dolayı maç seyircisi oynanacak.

Çok zor maç olacak. Beraberlik ön planda.

IcedEarth
01.Eylül.2009, 14:05
Mersin İdman Yurdu ben kendimi bildim bileli deplasman maçlarında sıkıntı yaşamıştır maalesef. Evinde ne kadar iyiyse deplasmanda da o kadar kötü oynuyorlar. Umarım bu düzeni birgün bozup Süper Lig'e çıkmayı başarırlar artık. Mersin taraftarı bunu hakediyor çünkü...

Neron_FB
01.Eylül.2009, 14:27
MİY şaşırtmasın kimseyi.. Geçen hafta Adanaspor karşısında kötü oynamadılar. Ben Mersin'in 2-3 hafta içinde toparlanacağını düşünüyorum.

LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 14:53
Düzeltiyorum maç seyirciz değil, cezası nedeniyle Ordu 19 Eylül stadında oynanacak.

CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 00:30
Konu biraz erken olmuş.. :) Bence bu maçta Samsunspor'un mutlaka kazanması gerekiyor.. Mersin İdman Yurdu onlara rakip olabilecek bir ekipmiş gibi gözükmüyor..

Aynen bize rakiğ değiLLer fakat bizim oyuncuLarımız nedense tüm takımLarı bizden daha üstün görme gibi bir özeLLiğe sahip.Takımda saçma sapan bir sürü oyuncu oLmasından kaynakLanıyor buda maaLesef.

MİY şaşırtmasın kimseyi.. Geçen hafta Adanaspor karşısında kötü oynamadılar. Ben Mersin'in 2-3 hafta içinde toparlanacağını düşünüyorum.

Kesin bizim maçta bu sürece girerLer çok şansLıyızdır çünkü bu konuLarda :0:

Samsunspor'un cezasından dolayı maç seyircisi oynanacak.

Çok zor maç olacak. Beraberlik ön planda.

Düzeltiyorum maç seyirciz değil, cezası nedeniyle Ordu 19 Eylül stadında oynanacak.

EyvAllah Murat biLgiLendirme için :)

CeNTeR_TR
07.Eylül.2009, 00:31
Mersin karşısında 3-1 kaybettik.

IcedEarth
07.Eylül.2009, 00:53
İdman Yurdu Mersin dışında galibiyet mi aldı :icon_eek::eek: Samsun harbi kötü durumda olmalı o zaman, Mersin'in dışarıda galibiyet aldığı çok nadir görülmüş birşeydir...

CeNTeR_TR
07.Eylül.2009, 01:01
İdman Yurdu Mersin dışında galibiyet mi aldı :icon_eek::eek: Samsun harbi kötü durumda olmalı o zaman, Mersin'in dışarıda galibiyet aldığı çok nadir görülmüş birşeydir...

Samsun o kadar kötü durumdaki ligdeki KocaeLispordanda aLt Ligdeki Sakaryaspor'danda

Bu iki takım ve diğerLeri daha çok medyaya yansıtıyorLar biraz daha rekLamLar yani bizim durumumuz hepsinden kötü !

Şehrin başındaki Belediye Başkanı oLdukçada böyLe oLacağız !

IcedEarth
07.Eylül.2009, 01:18
Allah sabır versin o zaman ne diyeyim, memleketinin takımının kötü durumda olması üzer insanı. Başkan o kadar kötüyse işiniz zor tabi...

CeNTeR_TR
07.Eylül.2009, 01:50
Allah sabır versin o zaman ne diyeyim, memleketinin takımının kötü durumda olması üzer insanı. Başkan o kadar kötüyse işiniz zor tabi...

Aynen Şehrin takımı kötü.Sadece FutboLda değiL zamanında biz 1.Lige çıktığımızda bizim takımıda kapadıLar.Spora yatırım yok.Aslında var ama cebe giden bi yatırım :0:

Neron_FB
08.Eylül.2009, 04:55
Kesin bizim maçta bu sürece girerLer çok şansLıyızdır çünkü bu konuLarda :0:

Helal valla ne deyim :)

LaigLeNoiR
08.Eylül.2009, 18:08
Samsunspor'un kadrosu kötü değil ki ? Oldukça genç ve dinamik bir takımları var ama Turgut böyle konuştukça bende karamsarlığa bürünüyorum.

Demek ki işler baya bir karışık.

CeNTeR_TR
08.Eylül.2009, 23:59
Samsunspor'un kadrosu kötü değil ki ? Oldukça genç ve dinamik bir takımları var ama Turgut böyle konuştukça bende karamsarlığa bürünüyorum.

Demek ki işler baya bir karışık.

Valla Murat takım genç dinamik fakat olmuyorki.Para yok sahio çıkan yok.Yine son haftalarda düşmeye yakın zamanlarda kasacaklardır.

Belki Ligde kalırız ama bu hep böyLe gitmez eLbet biryerde baLon patLar.