View Full Version : 3.Hafta | Bucaspor - Hacettepespor |
Homer J.S
01.Eylül.2009, 15:18
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/LigBKulupLogolari/bucaspor.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/Images/KulupLogolari/013009_120x120.jpg
Bucaspor vs Hacettepe
Tarih: 06.09.2009
Saat: 20:30
Yer: Buca Arena
Yine zorlu bir mücadele.. Fakat 2 haftadır lider olmanın vermiş olduğu moralle yenebileceğimizi düşünüyorum.. Hacettepe, Süper Ligten geldi güçlü bir ekip yenebileceğimizi düşünmekle beraber bir beraberliğin bile beni mutlu edeceğini biliyorum, hadi hayırlısı.. Bir de şöyle bir durum var bu maça yorgun çıkacağız.. Hafta içinde Göztepe ile oynayacağımız bir kupa maçı var.. O maçın yorgunluğundan etkilenmezsek en azından beraberlik alabiliriz..
LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 15:41
Buca iki haftadır çok formda. İçerde dışarda kazanıyor.
En önemlisi de bu ligde gol atmaktır ki bunu da iki haftada 7 gol atarak gösterdiler ancak ben hala iddaa ediyorum ki Buca'nın oynadığı takımlar bu ligden değildi. Önce gençlerden dolu Kocaelisporla oynadılar ardından da ligin kendisi gibi yeni ekibi olan Dardanel'le oynadılar ve kazanmasını bildiler. Bu hafta yine 1.Lig ekibi olmayan Hacettepe ile oynayacaklar. Kaliteli tüm oyuncularını gönderen ve yerine Gençlerbirliğinin yedeklerini ve gençlerini dolduran Hacettepe'nin ne olacağı bu sene belli değil.
Bu karşılaşmanın da ne olacağı belli değil. Bucaspor'un kazanmasını diliyorum.
Homer J.S
01.Eylül.2009, 15:48
Murat abi haklısın aslında oynadığımız takımlar bu ligin takımı değil.. Ancak bizde Bank Asya 1. Lig'e yeni geldik.. Tecrübesisiz ama kazanıyoruz gördüğün gibi.. Bence bu sene çıkmamız zor, ancak böyle böyle takımlardan puan toplamamız gerekiyor.. Ancak bu şekilde daha yukarılarda yer alabiliriz.. Umarım kazanırız..
Suicider
07.Eylül.2009, 01:47
Bucaspor 44. dk da kenan aslanoğlunun attığı golle 1-0 önde şuan dk 73
Suicider
07.Eylül.2009, 02:00
dk 83 durum 1-1 oldu
Suicider
07.Eylül.2009, 02:56
90+2 de attığımız golle 2-1 kazandık tebrikler bucaspor 3 te 3 oldu...
Homer J.S
07.Eylül.2009, 14:34
Evet 3'te 3.. Bu maça gidemedim evde işlerim vardı, arada NTVSpor'dan baktım skora 1-1 olduğunu görünce bi hayli üzüldüm ama zaten 90+2'deki golde inanır mısınız evdeki çerçeveler titredi..Çok iyi bi galibiyet oldu, böyle devam etmemiz lazım..
eXcitinG
07.Eylül.2009, 15:45
ALtay ve Karşıyaka nın yıLLardır yapamadığını Buca yapacak sanırım bu sezon :)
Homer J.S
07.Eylül.2009, 15:57
Yok yok daha çok erken.. Önümüzdeki sezon belki. Şimdi çok iyi gidiyoruz ama oynadığımız takımlar öyle kayda değer takımlar değil örneğin Kocaelispor'un gençlerle doldurulmuş kadrosunu Buca'da yenmek zor değil. Dardanelspor gibi yeni bir takımı deplasmanda 3lemek bizim ligten çıkabileceğimiz anlamına gelmez. Hacettepeyi kendi evimizde yenmek biraz iyiydi onu kabul edeyim. :D
LaigLeNoiR
07.Eylül.2009, 16:55
Tebrikler Buca'ya en azından son haftalarda işler kötüye gitse bile ligde tutunacak kadar puan topladılar kafadan.
Bu sene bir sürpriz yapabilirler.
Homer J.S
07.Eylül.2009, 17:00
Haftaya Konya deplasmanına gideceğiz kaybedersek lider Konya olacak.. Eğer ki oradan 1 puan çıkarırsak tamam diyeceğim artık bu sene bi sürpriz gelebilir..
Aşk-ı Şehir
07.Eylül.2009, 17:13
2006 yılında Bank Asya 1.Lig'e çıktığımızda (O zamanlar Türk Telekom 1.Lig'di) Bizde ilk 3 maçımızı kazanmıştık ve bir anda Turkcell Süper Lig hayaliyle yanıp tutuşmaya başladık. Ancak daha sonra ligin tecrübeli ekipleriyle karşılaştıktan sonra o işin o kadar kolay olmayacağını ve çok zorlanacağımızı anladık ve sezonu 14. olarak tamamlamıştık ligi. Ben Bucaspor'unda böyle olacağını düşünüyorum. İnşallah yanılırım ama yanılacağımı sanmıyorum pek...
LaigLeNoiR
07.Eylül.2009, 19:49
Mustafa işte senin dediğin bu ligin ne olduğunu gösteriyor.
Kartalspor'u hatırlayın. İlk 10-15 maçını neredeyse kayıpsız geçip lder gidiyordu ama sezon sonlarında ligde kalmaya oynayan bi takım haline geliyorlardı.
Bucaspor da böyle olacak demiyorum ama işleri hiç kolay değil.