PDA

View Full Version : Bank Asya 1.Lig

LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 15:20
Bank Asya 1.Lig bölümümüz geçen sezon açılmıştı sağolsun yönetim tarafından ancak burada ilgili arkadaşlar sanıyorum göremediler oraya bir düzen gerekiyor. Eski maçlar var birsürü yeni açılan konular var, sabitlenmesi gereken konular, aşşağı indirilmesi konular. Biraz iş var o bölümde. O bölümde yetkili olan arkadaşlar ilgilenirse seviniriz :)

Homer J.S
01.Eylül.2009, 15:36
Evet Murat abi haklı.. Birde benim açtığım bir konu var Fikstür ve Toplu sonuçlar olarak,onu da sabitlerseniz çok güzel olur.. Şimdiden teşekkürler ilginiz için.. :D

Sekopej
01.Eylül.2009, 15:54
O bölüm hakkında aramızda konuşuyoruz. Ya tek başlık açılıp oradan tüm maçların konuşulması ya da her hafta tek konu açıp o haftanın maçları konuşulması gibi düşünceler var. Dikkat çektiğiniz için de teşekkürler.

Homer J.S
01.Eylül.2009, 16:02
Önemli değil.. Peki bu konuda bizim de fikrimiz alınacak mı yani mesela bence tek başlık olmaması lazım..

Sekopej
01.Eylül.2009, 16:06
Bir karar vermedik, bu konu olmasa sorulmazdı sanırım.:) Ama bu konu açılmış, görüşlerinizi belirtebilirsiniz elbette.

Homer J.S
01.Eylül.2009, 16:09
Ne güzel o zaman.. :) Benim dediğim gibi tek bi başlık çok iyi olmaz bu konuda.. Her maçın tektek başlığı açılmalı ki konuşmalar daha düzenli olsun.. Tek bir konu olursa her şey birbirine girer..

LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 16:11
Bu bölümü açtırırken amaç hangi takım ne yapmış bunu takip etmekti. Daha önceden zaten Türkiyeden Futbol'un altında sabit tek bir başlıkta Bank Asya 1.Lig maçları konuşuluyordu. Ancak içine hertürlü haberler,gelişmeler de eklenine maçları orada bulmak maçlarla ilgili birşeyler yazmak oldukça zorlaşıyordu.

Şu anki sistem gayet güzel bence. Her takımın maçı tek tek açılabiliyor istendiği sürece. Açılmayan konu içinde kimse itiraz etmiyor çünkü itiraz edecek olan kişi de pek tabi açabilir maçın konusunu. Mesela ; ben Giresunspor'Un iç saha maçlarını gidip canlı izliyorum ve geldikten sonra burada maçı arkadaşlarımla paylaşmak,tartışmak istiyorum. Eğer tek bir başlık olursa bunu yapamayacağım. Çünkü aynı şekilde maça giden herkes gelip aynı konunun içine yorum yazarsa ortalık karışacak.Kim hangi maçtan bahsediyor ne oluyor ? O yüzden dolayı da bu bölüme dokunulmaması taraftarıyım.

Öte yandan bu bölümle ilgilenecek arkadaş yoksa ben gönüllü olarak zaten bu bölümle ilgilendiğim gibi yine ilgileneceğim.Merak edilmesin.

Sekopej
01.Eylül.2009, 16:12
Ne güzel o zaman.. :) Benim dediğim gibi tek bi başlık çok iyi olmaz bu konuda.. Her maçın tektek başlığı açılmalı ki konuşmalar daha düzenli olsun.. Tek bir konu olursa her şey birbirine girer..

Kendi fikrimi yazayım, bir karar almadık daha nasılsa, Süper Lig maçlarında bile 4-5 maç haricinde 2-3 yorum gelen konular var. 1.Lig'de de 2-3 maç dışında geride kalanlara fazla yorum hatta hiç yorum geleceğini düşünmüyorum. Bu nedenle her maça ayrı konu değil de ya sadece bir konu ya da her hafta 1 konu açılmalı diye düşünüyorum.

Sekopej
01.Eylül.2009, 16:15
Bölüm zaten kaldırılmıyor. Şu an ki durumda da bir değişiklik yok. İlgili bulmak sorun değil, her hafta tüm maç konuları açılacak diye karar alınsa bu uygulanır. Şimdiki durumda da karışıklık yok aslında, böyle de durabilir.

Homer J.S
01.Eylül.2009, 16:18
Valla Serkan abi konu açılması kimseye zarar vermez. :D Bende Murat abinin dediğine harfiyen katılıyorum.. Ayrıca Murat abi gibi bende ilgileniyorum orayla kimse ilgilenmezse bile Murat abiyle ben varım..

DisCo
01.Eylül.2009, 21:51
Bölümle ilgilenilmiyor diye birşey söz konusu değildir.

Alınan kararlar işten kaçmaya göre değil olması gerektiği için alınıyor. Yani Serkan'ın dediği gibi Süper Lig'de bile yorumsuz başlıklar yer aldığına göre Bank Asya'da da yer alması doğaldır. Bu nedenle ya isteyen kendi başlığını açacaktır yada sabit başlıktan konuşulacaktır.

Bunları neden yazıyorum. Çünkü o bölüme ilgi gösterilmiyor sanılmasın. Ancak dediğiniz gibi biz yoksak sizler varsınız. :)

LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 22:10
İlgisizlikten kastettiğim şuydu geçen seneki konuların hala orada kalması ve bazı işlemler olacağı içindi :) Orayla ilgili görünen bir yönetici yoktu. Yani yöneticilerin o bölümdeki işlemlerini bilemediğimiz için öyle söylemiştim.

RaSenGan
01.Eylül.2009, 22:13
Bank Asya'da 18 kulüp var.Forumumuzda 18 takımı destekleyen üye olduğunu sanmıyorum.Dediğiniz gibi TSL maçları bile yorumsuz kalırken Bank Asya maçlarına birkaç kişi falan bakar.Onlar da anca takımlarını destekleyenler olur.Şöyle bir şey de yapılabilir.Atıyorum "Giresunspor Bank Asya Maçları" diye bir konu açılabilir.Sezon boyunca o takımın maçları hakkında konuşulabilir,yorum yapılabilir.

Sekopej
01.Eylül.2009, 22:46
Bank Asya'da 18 kulüp var.Forumumuzda 18 takımı destekleyen üye olduğunu sanmıyorum.Dediğiniz gibi TSL maçları bile yorumsuz kalırken Bank Asya maçlarına birkaç kişi falan bakar.Onlar da anca takımlarını destekleyenler olur.Şöyle bir şey de yapılabilir.Atıyorum "Giresunspor Bank Asya Maçları" diye bir konu açılabilir.Sezon boyunca o takımın maçları hakkında konuşulabilir,yorum yapılabilir.

Onu da düşündüm ama her takıma konu olursa, karşılıklı yapılan maçta 2 konuya da yorum yazmak gibi bir durum ortaya çıkıyor ki bu da pek sağlıklı değil.

RaSenGan
01.Eylül.2009, 22:56
Onu da düşündüm ama her takıma konu olursa, karşılıklı yapılan maçta 2 konuya da yorum yazmak gibi bir durum ortaya çıkıyor ki bu da pek sağlıklı değil.

Hangi takımı değerlendirmek isterse o takımın konusuna yazabilir.İkisini de değerlendirmek isterse ikisine de yazabilir.Tabii sizin biliceğiniz iş.

Bekq
02.Eylül.2009, 00:12
1. Hafta Maçları

2. Hafta Maçları

diye olursa bence daha iyi olur.

CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 02:32
Süper Lig'de biLe 3-4 takımın maçLarı haricinde pek fazLa iLgi yok maçLara o yüzden Bank Asya'da da oLmaması doğaLdır.

Konu açımıyLa iLgiLi ise Her takım için maç haberLeri açıLması daha iyi oLur sanki tabi karar yönetimin orası ayrı.MeseLa ''Samsunspor 2009-2010 Sezonu'' maç oLduğu zamanda bu konu aLtında yazan yazar zaten pek fazLa takıLan kişi yok o böLümde o yüzden yazıLacak takımLarda beLLidir.Diğer takımLarın başLığındada arada sırada hareket oLur.En azından googLe da o takımın adı yazıLdığında TURKSPORTAL oLarak sayfa çıkar :)