View Full Version : Rossoneri Nerde ?
King_Theoden
01.Eylül.2009, 16:41
Uzun süredir sitede görünmeyen sevgili kardeşimiz (her ne kadar nickini hala öğrenemesekde) Umut nerede? Biz sevgili kankam Baba Hamdi ile Umutun akibetini merak ettik. Şahsen Bu hızlı yükselişini çekemeyen El-Barto ve dikte rejiminin kurbanı olabileceğini, üstün karizmasını kıskanan El-Bartonun elinde bir bodrumda kitli tutuluyor olabileceği kanısındayım.Sitedeki çirkin komplolara kurban etmeye çalışılıyor olabilir Umut kardeşimiz
Nese olayı çok cıvıtmadan öze gelelim yerini bilen varsa açıklama yapsın bekliyoruz .
Sekopej
01.Eylül.2009, 16:43
Habersiz ortadan kayboldu. Bilgisayarında ya da netinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Tatile gitme ihtimali de var ama bu kadar uzun tatil planı yoktu, olsa birimizin haberi olurdu mutlaka.
MoNToLiVo_
01.Eylül.2009, 16:44
Uzun süredir sitede görünmeyen sevgili kardeşimiz (her ne kadar nickini hala öğrenemesekde) Umut nerede? Biz sevgili kankam Baba Hamdi ile Umutun akibetini merak ettik. Şahsen Bu hızlı yükselişini çekemeyen El-Barto ve dikte rejiminin kurbanı olabileceğini, üstün karizmasını kıskanan El-Bartonun elinde bir bodrumda kitli tutuluyor olabileceği kanısındayım.Sitedeki çirkin komplolara kurban etmeye çalışılıyor olabilir Umut kardeşimiz
Nese olayı çok cıvıtmadan öze gelelim yerini bilen varsa açıklama yapsın bekliyoruz .
Valla bende merak ediyorum. :D
başına bişiy gelmesinden korkuyoruz. görenler yada yerini bilenler. Bize haber Versin. :0:
Melekovic
01.Eylül.2009, 16:44
Evet sitenin en sevilen tartışılmaz açık ara 1 numara olan üst yöneticisi Umutcum nerde?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu yarı şaka yarı ciddi bir yana,çok merak ettim, her şey bir yana hiç bağlantısı olan yok mu? Eskiden telefon bağlantıları vardı adminlerle yanlış hatırlamıyorsam.
King_Theoden
01.Eylül.2009, 17:03
Sitede o kadar kişi var bir tane telefon numarasını falan bilen yok mu? Yada yakınında olan ? Mesela ben kaybolsam anında bulurlar , direk beni temizleyip bir daha dönmemi engellemek için mesela Exciting bulur.
Böyle hayırlı bir dostuda mı yok yani ?
Memedov
01.Eylül.2009, 17:17
adamı bir kekledik, piyasadan kayboldu. söz bir daha keklemiyeceğim roşşo dön.
Homer J.S
01.Eylül.2009, 17:23
Bende çok merak ettim.. Oğuz Kağan [Bursaspor]'da kesin vardır numarası ona sormak lazım..
Ben arada konuşuyorum. Telefondan. İnterneti yok. Ufak bir tatilde şu an. 4-5 gündür bende konuşmadım gerçi. Durun bir arayayım :D
Melekovic
01.Eylül.2009, 17:37
Ara Erencim. Sende olmasan zaten abisi. işte bu :D :D :D
SAİT71
01.Eylül.2009, 17:41
Bende imzasında Tatildeyim yazısını görmüştüm :) Adam tatilde siz onun için endişeleniyorsunuz :D Bence fidye için kaçırdılar :D
King_Theoden
01.Eylül.2009, 17:46
Eren aradın mı yahu ne durumda ? Adam tatilede falan ayağı yapıonuz ama hiç mi nete girmez yahu, Mikonosa gitti ise ona lafım yok tabi.
Sekopej
01.Eylül.2009, 18:07
Profiline hiç bakmak aklıma gelmemişti.:D Tatildeyse ne güzel, dinlensin bol bol, neti boşversin.
Melekovic
01.Eylül.2009, 18:12
Bencede. En iyi şekilde tatilini değerlendirsin abisi de net falan hikaye zaten. Bakalım ne maceralarla dönecek :D :D :D
sakary Ali
01.Eylül.2009, 18:17
Rakip siteye gitmiş olmasın :D
El Barto
01.Eylül.2009, 23:13
Umut yanımda merak etmeyin bir kaç güne aramızda olacak bu kadar merak iyi değil ayrıca.
Tatile gideceğini biliyorum bende ama biraz ani bir gidiş oldu, gelince kulaklarını çekelim ofise bile yazmadan nereye gitmiş.
nekop
01.Eylül.2009, 23:18
Eee yazın adam gibi uyumadı erkenden kış uykusuna yatmıştır.Seneye uyanık kalabilmesi için şart bu.. :D
Umut yanımda merak etmeyin bir kaç güne aramızda olacak bu kadar merak iyi değil ayrıca.
Tatile gideceğini biliyorum bende ama biraz ani bir gidiş oldu, gelince kulaklarını çekelim ofise bile yazmadan nereye gitmiş.
cümle kendiyle çelişiyor :D
El Barto
01.Eylül.2009, 23:22
ÖSS'ye hazırlanan arkadaşlara kılavuzluk etmesi açısından anlatım bozukluğu serpiştirdim cümleye.
RaSenGan
02.Eylül.2009, 17:10
Rossoneri online durumda.(:
Melekovic
02.Eylül.2009, 17:18
Tüm Milanlılar senin Msn'de mi abisi? :D :D :D
RaSenGan
02.Eylül.2009, 17:25
Tüm Milanlılar senin Msn'de mi abisi? :D :D :D
:D Genelde tanınan kişilerin %90'ı msnde var abi :D Önce msnde gördüm sonra forumda.Şimdi de offline kayboldu yine :D
Sekopej
02.Eylül.2009, 17:27
Geldi geldi, internetinde problem varmış, artık bizimle olacak.:D
King_Theoden
03.Eylül.2009, 05:04
O zaman bize de '' Wellcome to paradise Umut'' demek düşer :D Tatil maceraları için bir konu açılmasını bekliyoruz
Alicanfmfan
03.Eylül.2009, 05:52
O zaman bize de '' Wellcome to paradise Umut'' demek düşer :D Tatil maceraları için bir konu açılmasını bekliyoruz
Yok yok Welcome to Hell :icon_twisted: :D