View Full Version : Ingiltere Ligi Sonunda Dagıtılan Para
erhanksk
01.Eylül.2009, 18:59
Arkadaslar ingiltere ligi oynayanınız varsa sezon bittigi gun 17nci de olsanız size para veriyor federasyon bılen vardır. bu uygulamayı turkıye lıgınde de yapmak icin ne yapmam gerekıyor?
ornegın blackburn'le 12. olmustum 19mılyon pound a yakın para aldım. (tam hatırlamıyorum)
editorden aradım ama bulamadım. bu konuda yardımlarınızı ıstıyorum
sımdıden tesekkurler
MaliKaya
01.Eylül.2009, 21:01
Editorde boyle bir degisiklik yapmaniz mumkun degil malesef.
erhanksk
02.Eylül.2009, 04:24
baska bır seklı varmı football manager ın ıcındekı dosyalarla oynayarak yapılbılırmı? mantık olarak yapılabılır gbı gelıyor?
BeeTLeJuiCe
02.Eylül.2009, 15:29
Şu şekilde yapabilirsin, İngiltere ligindeki takımlar ile Türkiye Ligindeki takımları yer değiştirirsin bu sayede TSL'de bu özellik olur.
Bunun dışında yapman mümkün değil. Oyun kodları ile alakalı bir durum. Bunuda sizin yada bizim yapmamız mümkün değil.
erhanksk
02.Eylül.2009, 17:05
tesekkur ederım arkadaslar
MaliKaya
02.Eylül.2009, 23:26
Şu şekilde yapabilirsin, İngiltere ligindeki takımlar ile Türkiye Ligindeki takımları yer değiştirirsin bu sayede TSL'de bu özellik olur.
Bunun dışında yapman mümkün değil. Oyun kodları ile alakalı bir durum. Bunuda sizin yada bizim yapmamız mümkün değil.
Ancak Ingiltere ligine TR takimlarini alirsan milli statude oyun oynayamayacak oyunculara sozlesme yeniletemezsin. Bu nedenle bence boyle birsey yapma :)
BeeTLeJuiCe
02.Eylül.2009, 23:36
Ancak Ingiltere ligine TR takimlarini alirsan milli statude oyun oynayamayacak oyunculara sozlesme yeniletemezsin. Bu nedenle bence boyle birsey yapma :)
Aldıktan sonra milli statüde olmayanları oynatacağınıda sanmıyorum. :D Malum yabancı sayısıda serbest olacak :D
SAİT71
03.Eylül.2009, 11:40
Editorden yapılmıyor bence ligi felanda değiştirirsen çorba gibi bir şey olur hiç oynamaya gerek yok bence