PDA

View Full Version : "Sinir hastası ettiler beni!"

Trabzonspor
02.Eylül.2009, 15:17
"Sinir hastası ettiler beni!"

Böylesi görülmedi !.. Fanatik Trabzonsporlu taraftar, "Başarısızlıklar yüzünden ruh sağlığım bozuldu" diyerek Sadri Şener Yönetimi'ne dava açtı !..

Kocaeli Gebze Adliyesi'ne gelen Sıdkı Narmanlı, Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek, Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden ruh yapısının bozulduğu, huzurunun kaçtığı iddiasıyla yöneticilerden şikayetçi oldu ve 1 TL tazminat talep etti.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Narmanlı, bir Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı olarak ''kulübün gidişatından, düşürüldüğü aciz durumdan dolayı çok mutsuz ve rahatsız olduğunu'' söyledi.

Narmanlı, Trabzonspor'un maçlarını izlerken kahrolduğunu ve sinir yapısının bozulduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un başarısızlığı yüzünden sağlık sorunları yaşamaya başladım. Sinir hastası oldum, psikolojim bozuldu, dengemi kaybettim. Tüm bunların sorumlusu Trabzonspor kulüp yönetimidir'' diye konuştu.

Kulübün başarısızlığı yüzünden kendisi gibi pek çok taraftarın sıkıntılı dönem yaşadığını savunan Narmanlı, şöyle devam etti: ''Trabzonspor'un başarısızlığının sebebi yönetimdir. Koca bir camiayı bu hale düşürerek bizleri ruh ve sinir hastası eden Trabzonspor yöneticilerinden davacıyım. Trabzonspor'a arzu edilen başarıyı yakalatmayarak taraftarı üzen, Trabzonspor fanatiklerini hasta eden yöneticilerin hesap vermesi gerekir. Alınan oyunculara ödenen paraları da inandırıcı bulmuyorum. Bu anlamda da yönetimin hesap vermesini bekliyorum.''

Öte yandan Narmanlı ile birlikte adliyeye gelen arkadaşı İsmail Demir ise Trabzonspor yüzünden evdeki huzurunun kaçtığını, kendisinin de dava açmayı düşündüğünü kaydetti.

...................

Değişik bir protesto yöntemi:D

ForsakeN
02.Eylül.2009, 15:41
Takımın yenilince sinir hastası olup,psikolojin bozuluyorsan sorunun en büyüğü sende kardeşim.Eğer bu oyundan zevkl alamıyorsan izleme.

bursa_mc
02.Eylül.2009, 16:54
Ruh sağlığı böyle şeylerden bozuluyorsa ona sağlıklı diyemeyiz..:) Trabzonspor başarılı olduğunda da başkan ona dava açsın:D

bursa_mc
02.Eylül.2009, 17:17
şu anda Haber Türk kanalında canlı telefon bağlantısı var..(:

RaSenGan
02.Eylül.2009, 17:29
Tazminat da çok fazlaymış.1 TL.

Trabzonspor
02.Eylül.2009, 19:51
İşin esprisini kapamadınız siz galiba:D

SAİT71
02.Eylül.2009, 19:56
ODa bir şey mi ben bir olay duydum doğru mu bilmiyorum ama;

Bir kadın mikro dalga fırın almış aldıktan sonrada içine köpeği koyup çalıştırmış daha sonra tam emin değilim ama bu ürünün içinde köpekleri pişiremezsiniz diye uyarı yoktu diye dava açmış ve kazanmış.

Biriside coca cola kapağını tekrar dene demesi nedeniyle tekrar tekrar açıp kapamış sonunda dava açmış :D

tabi dediğim gibi doğruluğu tartışılır.. :) cidden saçma bi şey Trabzonsporluların yaptığı

sananes
02.Eylül.2009, 21:34
hoş bi protesto yöntemi bence sadece bu.yani stada gidip koltukları kırıp atıyo bazı seyirciler protesto amaçlı bu beyde 1 tllik tazminat davası açmış.sevdim:)

SAİT71
02.Eylül.2009, 21:40
bence hukukumuzu bu tür sembolik davalara alet etmesek daha yararlı olacak :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yanlış oldu cümle

bence bu tür davaları açarak hukukumuzu boş yere meşgul etmesek yararlı olacak.. :)