Log in

View Full Version : Aynı parayı verseydi Fener'e gelirdim!

titates1
03.Eylül.2009, 00:19
Aynı parayı verseydi Fener'e gelirdim!
Colin Kazım'ın doğum gününde ilginç konuşmalar geçti.
02/09/09 09:30
http://www.htspor.com/2009/09/02/resim/haber_ic_169895.jpg
GAZETE HABERTÜRK / SENAD OK
Fenerbahçeli Kazım, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Elano Blumer'e, "Bütün Brezilyalılar fener'de. Senin ne işin var Galatasaray'da?" diye takıldı. Yıldız oyuncu da, "Ben Inter ile temastaydım. Jose Mourinho ile sürekli görüşüyordum. Ama Galatasaray öyle bir teklif yaptı ki, geri çevirmem imkansızdı. Ayrıca takımın başına Frank Rijkaard'ın olması da beni etkiledi. Aynı parayı verselerdi Fenerbahçe'ye gelirdim" yanıtını verdi.

Bu arada futbolcular aralarında Süper Lig ve Avrupa'yı da değerlendirdi. Elano ve Fenerbahçe'nin Brezilyalıları Süper Lig için "Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer" görüşünde birleştiler.

Suicider
03.Eylül.2009, 00:25
tartışmak için güzel bir konu gazeteler işini biliyor

Clayman
03.Eylül.2009, 00:35
Olay çıkarmak için yazdıkları ne kadar da bariz :)

BeeTLeJuiCe
03.Eylül.2009, 00:38
Tüm bu olayların yaşanması içinde özellikle Senad Ok'u beklemişler. İşleri güçleri yok nelerle uğraşıyorlar.

Aydin
03.Eylül.2009, 00:41
Senad Ok'un haberlerinin özellikle verilmediği yerler biliyorum. Neden olduğunu şimdi anladım.

titates1
03.Eylül.2009, 00:47
Elano niye Colin Kazım'ın doğum gününe gitmiş acaba=)

Melekovic
03.Eylül.2009, 00:51
Arkadaşları orda da ondan.Doğaldır yani :D :D :D

Bana kolpa haber olsa dahi rahatsız edici gelmedi. Böyle takılmalar olur, verseydiniz aynı parayı size gelirdim vermediniz ne yapalım tarzı. Ya da verseydiniz de size gelseydim kardeşim tarzı :D :D :D

Hugo
03.Eylül.2009, 01:01
Elano doğuştan Galatasaraylı olmadığı için sorun etmeyecekti tabii Fenerbahçe'ye gelmeyi :)

el.nino
03.Eylül.2009, 01:05
Elano doğuştan Galatasaraylı olmadığı için sorun etmeyecekti tabii Fenerbahçe'ye gelmeyi :)
katılıyorum yani adam santos'a giderken biz daha çok verdik diye bize geliş kendisi söyledi ilk takımına para az diye dönmemiş gs yede gelmezdş fener çok verseydi

Sekopej
03.Eylül.2009, 01:39
Doğum gününde haberi yapan arkadaş da vardıysa resim çekmiştir herhalde yok söylendi, ifade etmiş tarzı haberlerin üzerine pek konuşmaya gerek yok. Lig maçları yok, nasıl gündem yaparız derdinde herkes.