PDA

View Full Version : Baros'un erkek bebeği oldu

Gangstaa
03.Eylül.2009, 15:19
http://www.yazete.com/pics/news/030920091006038040278_2.jpg
Milli takıma katılmak üzere hava alanına giden Baros, haberi alınca apar topar geri döndü.

G.Saray’ın golcüsü, zor anlar yaşayan eşi Tereza Frankova’yı yalnız bırakmadı. Kız çocuğu bekleyen çiftin erkek bebekleri oldu. Şaşkınlık ve sürprizi bir arada yaşayan ikili, ilk bebeklerine Patrick ismini koydu.

Sezona sönük giren ve gol yollarında eski performansını arayan Milan Baros kendine geldi. Çek golcü, kız çocuğu beklerken dünyaya gelen erkek bebeği ile havalara uçtu.

İstanbul şans getirdi

Önceki gün milli takım kampına katılmak için ülkesine hareket etmek için Atatürk Havalimanı’na giden Baros, alandan zor çıktı. Hamile olan manken eşi Tereza Frankova’nın sancılarının arttığını telefonla öğrenen Baros, uçağa binmek üzereyken, Maslak Acıbadem Hastanesi’nin yolunu tuttu.

Yıldız oyuncu asıl sürprizi sabah saatlerinde hastanede yaşadı. Kız çocuğu bekleyen Milan Baros ve Frankova çiftinin erkek bebekleri oldu. Şaşkınlık ve sürprizi bir arada yaşayan ikili, bebeğinin ismini Patrick koydu.

Milli takım kampından iki gün izin alan Çek futbolcu, dün öğle saatlerinde Slovakya ile oynayacakları maç için ülkesinin yolunu tutarken, İstanbul’a ve Galatasaray’a övgüler yağdırdı.

Birçok yabancı futbolcu ve teknik adamın aksine İstanbul’da eşi ile birlikte yaşayan Milan Baros, “İstanbul bana çok uğurlu geldi. Bunu bir kez daha gördüm. Galatasaray’da kariyerimin en iyi günlerini geçiriyorum, geçireceğim. Oğlum bana büyük bir güç ve şans getirecek” dedi. Geçtiğimiz yıl attığı 20 gol ile Gol Kralı olan tecrübeli oyuncu, “Geçen yıl benim için iyi, G.Saray adına kötü bir sezon oldu. Bu sezon bunun tam tersinin olması benim adıma da daha iyi olur.

Önemli olan takım

Biz takım oyunu ile mücadele eden yepyeni bir takım olduk. Zirve beklentim yok. Gol yollarında henüz istediğim çıkışı yapamadım. Fakat, Avrupa’da ve ligde hedeflere ulaşmamız benim gol kralı olmamdan daha önemli. Milan Baros olarak Galatasaray’da çok mutluyum. Ve ilerleyen haftalarda daha iyi bir grafik çizeceğim” dedi.

KaPaLı
03.Eylül.2009, 15:35
çok flaş gelişme :) Bölüm Türkiyeden Futbol (http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=12) Açılan konu Baros'un erkek bebeği oldu :)

Melekovic
03.Eylül.2009, 15:36
Puro mu yakıyoduk İsocum, it's a boy yazanlardan :D :D :D

ForsakeN
03.Eylül.2009, 15:38
Vay be. Nası olmuş ya

Varonil
03.Eylül.2009, 15:38
Türk Futbolu adına oldukça önemli bir gelişme (!) , Allah analı babalı büyütsün ..

KaPaLı
03.Eylül.2009, 15:39
Abi Puro falan bozmasın bizi :D Onlar patron adamlarn işi :D Hani Küba devrim purosu dersen yakarız :n:

Şaka bir yana taraftar forumlarında açılması gereken konular bunlar. Her takımda en az 25 futbolcu var hepsi için tek tek konu açılırsa düşünemiyorum..

Melekovic
03.Eylül.2009, 15:40
Forumca çiçek gönderelim o zaman İsocum, hem devrimci hem de çiçek çocugu ruhuna sahip oluruz böylece abisi :D :D :D

Alicanfmfan
03.Eylül.2009, 16:16
Allah analı babalı büyütsün.

MeMo
03.Eylül.2009, 16:30
Türk futbolunda bu gelişmeleri görmek sevindirici.

Allah analı babalı büyütsün...

DenizlispoR
03.Eylül.2009, 16:57
Türk Futbolu Adına Önemli Bir Gelişme,Umarım Patrick'i bir gün Türkiye Milli Takımı formasıyla izleriz :n.Allah Analı Babalı Büyütsün.

ShevAnil
03.Eylül.2009, 17:01
Bu sıcak havada konuya girince üşüdüm birden...

Allah analı babalı büyütsün. :)

nekop
04.Eylül.2009, 08:36
Çocuğa hemen Türk vatandaşlığı verelim azıcık babasına çekerse bi 20 yıl sonra falan milli takımın gol yükünü çeker.

Maksic
04.Eylül.2009, 09:45
Allah analı babalı büyütsün bakalım babası gibi golleri dizer umarım gelecek yıllarda..

IcedEarth
04.Eylül.2009, 18:59
Form grafiğini artıracaktır Baros bu olaydan sonra, artık Patrick için de oynar, onun için de sıralar gollerinden ;) Futbolla alakası budur bu konunun da ;)

Sirius Black
04.Eylül.2009, 22:56
Patrick Baros'u da Galatasaray'da gol kralı olarak görmek isteriz. :zuhaha

IcedEarth
04.Eylül.2009, 23:02
Basket takımının sayı kralı da olabilir fark etmez pek ;;)

Sirius Black
04.Eylül.2009, 23:10
Asist kralıda olur problem değil. :n: