View Full Version : Emre'nin cezası belli oldu!
Fernando Gago
04.Eylül.2009, 01:56
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na, Manisaspor ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza geldi.
Ayrıntılar Az Sonra...
Kaynak : Sporx.com
Sekopej
04.Eylül.2009, 01:59
Tahkim muhtemelen 2'ye indirir cezasını. Daum'un açıklaması vardı, iyi oynarken rakiplerin tahriğine kapılmamalı, bu yöndekendini geliştirmeli diye. Bu yaştan sonra huyu değişir mi, zor ama sinirlerine bir şekilde hakim olmayı öğrenmeli çünkü bu takımın belki de en muhtaç olduğu oyuncu. Alex olmadığında bir şekilde çözüm bulunabilir ama orta sahada Emre'Nin yaptıklarını yapabilecek oyuncu yok, olmadığında zorlanacağımız kesin.
Crocodile1963
04.Eylül.2009, 02:15
Federasyon bu sene her takıma bir kez sahaya girme hakkı verdi galiba. . .
Suicider
04.Eylül.2009, 03:03
Bu cezaya göre Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin ligin 5. haftasında Bursaspor ile deplasmanda, ligin 6. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kadıköy'de ve ligin 7. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.
Kaynak : Sporx.com
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sadece bursa maçında olmaması fenerbahçe için kötü diğer maçları emresiz de rahat kazanır...
ForsakeN
04.Eylül.2009, 04:26
Umarım bu cezadan sonra biraz sinirlerine hakim olmayı öğrenir.
PesimiSTyLa
04.Eylül.2009, 04:30
3 mac yerinde olmuş.
GeorgeWeah
04.Eylül.2009, 06:21
Beklenen bir cezaydı. Umarım Tahkime basvurmayız. Cünkü bu ceza belki Emreyi biraz kendine getirir.
ShevAnil
04.Eylül.2009, 06:34
Çok verdiklerini düşünüp yarın 2 ye Hafta içide 1e indirirler.
MyLifer
04.Eylül.2009, 06:41
Kanımca Emre rakibini hakemin gözü önünde iterken bu cezaya razıydı. Ayrıca Emre'nin rakibini hakemin gözü önünde pişkin pişkin itmesi zaten direk kırmızıydı. Bence hakemin burada direk kırmızı çıkartması lazımdı. Tahkimde heralde bunu düşünüp normalde 2 verecekken 3 vermiştir.
ShevAnil
04.Eylül.2009, 06:55
Direk kırmızı kart gösterdi hakem.
İlk sarı kartı rakibe attığı omuzdan sonraydı. Daha sonra sarı kart göstermedi ve direk kırmızıyı verdi yanılıyormuyum ?
Varonil
04.Eylül.2009, 08:22
Evet,yerinde bir ceza olmuş.Umarım takımdan ayrı kalacağı şu 3 hafta Emre'yi kendine getirir.
Özer veya Mehmet Topuz oynayacaktır Emre'nin yerine diye düşünüyorum.. ;;)
Maksic
04.Eylül.2009, 09:47
Emre efendi zaten kafasına göre takılıyor İngiltere'de Newcastle'da böyle bişi yapsa bir hareket direk asarlar forma yüzü göremez.Fenerbahçe gibi camiada oynuyor dikkat etmeli..
eXcitinG
04.Eylül.2009, 13:52
Küfür oLunca direk 3 maç veriyorLar. Rüştü de bizim aynı cezayı aLmıştı daha az bir ceza veriLseydi yanLış bir karar oLurdu.
sananes
04.Eylül.2009, 17:08
Federasyon bu sene her takıma bir kez sahaya girme hakkı verdi galiba. . .
bu hafta sahaya giren mi oldu ki yine.Ayrıca karar yerinde ama anlamadığım daha çok olmadı rüştüde küfürden ceza alalı o zaman böyle rüştü efendi'de gibi sözlerle başlayan efelenme tarzı yorumlara rastladıgımı hatırlamıyorum neyse emreye kısmetmiş!
Cengo
04.Eylül.2009, 17:16
Daha önceki emsal kararların hiçbiri bu kadar ağır değildi.Karşılaştırıldığında hatalı karardır.Bu zamana kadar çok tartışan, hakeme dokunan, sinirlenip kendi kendisine birşeyler söyleyen çok oyuncu oldu.Derbideki cezalar ile eşdeğer olmamalıydı.Cezanın tahkimden döneceğini düşünüyorum.
Aydin
04.Eylül.2009, 17:20
Yerinde bir karar.
maNga 33
04.Eylül.2009, 17:20
çok iyi oldu
Crocodile1963
04.Eylül.2009, 17:44
bu hafta sahaya giren mi oldu ki yine.Ayrıca karar yerinde ama anlamadığım daha çok olmadı rüştüde küfürden ceza alalı o zaman böyle rüştü efendi'de gibi sözlerle başlayan efelenme tarzı yorumlara rastladıgımı hatırlamıyorum neyse emreye kısmetmiş!
Fenerbahçe - Sivasspor maçında sahaya atladılar cezası 25.000 TL
Bjk - Antep maçında sahaya atladılar cezası 25.000 TL
Bu mudur yani, 25.000 TL verelim bizde her maç sahaya girelim o zaman. . .
anilton
04.Eylül.2009, 18:19
Emre direk kırmızı gördü 2 maç ceza.Kırmızıdan sonra hakeme fiili müdahalede bulundu.1 maçta burdan gelmiş...
Bu arada Sivas maçında sahaya seyirci girdi F.Bahçe 15.000 ceza aldı.Antep maçında bizden bir seyirci girdi 25.000 ceza aldık.Acaba bizim maçta sahaya giren Rambodan daha uzun diye falan mı böyle bir ceza verdiler.Ya da Rambo sürekli müşterimiz diyerekten indirim mi yaptılar anlamadım.Anlayan varsa beri gelsin...
KaF KeF
04.Eylül.2009, 18:23
Diyarbakırspor'a da 15 bin geldi.Demek ki önüne geçmek için para miktarını arttırdılar..
SAİT71
04.Eylül.2009, 18:27
Aslında o kadar sert bir hareket yok. Sadece yittirme var. Ondan öncede emreyi tahrik etme-engelleme var. Biraz ağır olmuş karar. 2 maç olsa iyi olurdu ama 3 maç fazla bence..
anilton
04.Eylül.2009, 18:31
Diyarbakırspor'a da 15 bin geldi.Demek ki önüne geçmek için para miktarını arttırdılar..
Olur mu öyle şey?
Bugün Emre bu hareketinden dolayı 3 maç ceza alıyorsa yarın bir başka oyuncu aynı hareketi yaptığında önüne geçmek için 5 maç ceza veriyoruz mu diyecekler?
Kural kuraldır.Sezon öncesi belirlenir o sezon herkese eşit şekilde uygulanır...
KaF KeF
04.Eylül.2009, 18:32
belki kural değişmiştir..:p
Sekopej
04.Eylül.2009, 18:36
Sahaya girdiği için 15000 diğerinde de sahaya girdiği için 25000 yazdığını zannetmiyorum. 25000 verildiyse mutlaka sahaya girme eylemi dışında gerçekleştirilmiş bir durum vardır. Aynı gerekçe yazılarak farklı para cezası verilmez.
titates1
04.Eylül.2009, 21:58
Emre efendi zaten kafasına göre takılıyor İngiltere'de Newcastle'da böyle bişi yapsa bir hareket direk asarlar forma yüzü göremez.Fenerbahçe gibi camiada oynuyor dikkat etmeli..
İngilterede ne adamlar var böyle Eric Cantona taraftar dövdü efsane oldu =) Ben seviyorum böyle hırçın futbolcuları joey barton , gattuso , lee cattermole , emre , lugano , bülent ... keşke hepsini bir takımda toplayabilsek =)
ThersoN
05.Eylül.2009, 05:02
Bu cezadan sonra düzelir gibi yorumlar yapılmış açıkçası ben Emre'nin düzelecegine hiç kanaat getirmiyorum.
Newcastle'da ya da İnter'de oynayan Emre ile Fenerbahçe'de oynayan Emre arasında bu anlamda dağlar kadar fark var, Galatasaray'dan doğma bir ismin Fenerbahçe'de oynaması cidden zor ve Emre bunu kaldıramıyor açıkçası ve dediğim gibi düzeleceğini sanmıyorum ya Fenerbahçe camiası bu konuya ağırlık verecek ya da Emre'yi böyle kabullenecek, taraftar da bir sezon boyunca ortalama 3-4 olaya karışıp ceza almasını dogal karşılayacak
ForsakeN
05.Eylül.2009, 05:27
Emre'nin bu agreisf tavırlarının nedeni birazda kişiliğinden.Tüm neden FB'de oynaması değil.
Hatırlarsanız Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı yıl yarı finalde de kırmızı kart görmüştü
Milli maçta henüz Newcastle'dayken yaptığı hareketleri hatırlarız hepimiz.
http://img268.imageshack.us/img268/1042/emrebolbolfutbol.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/176/emrehakemwebb.jpg
Ceza yerinde olmuş bence de.
Ama Emre artık bunları yapmayacaktır Fenerbahçe taraftarının görevi ona sahip çıkmak ve güvenmektir!..
tarikko
12.Eylül.2009, 00:52
F.Bahçe'ye kötü haber!
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na verilen 3 maçlık cezaya yapılan itirazı reddetti. Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Manisaspor maçında rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti ve maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Emre'ye verdiği 3 maçlık cezaya yapılan itirazı da görüştü. Tahkim Kurulu, itirazı reddederek, PFDK'nın verdiği cezayı oy birliğiyle onadı.
Sporx
RaSenGan
12.Eylül.2009, 05:56
Şaşırdım indirim olmamasına :)
Knightmare
12.Eylül.2009, 14:59
Emre'ye antipedresan başlasın kulüp doktorları :D belki faydasını görür
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
antidepresan** öf be :)