Log in

View Full Version : Messi: "Brezilya kolay bir rakip"

gerrrard
04.Eylül.2009, 16:00
Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi, Brezilya karşısında rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyor.

Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı'nda Brezilya'yı yenecek gücün fazlasıyla mevcut olduğunu söyleyerek, Cumartesi karşılaşacakları ezeli rakiplerine gözdağı verdi.

Brezilya'nın da çok iyi oyunculara sahip olduğunu söyleyen Messi, "Biz de çok iyi bir takımız, bence Brezilya'yı rahatlıkla yeneriz" diye konuştu.

Arjantin'in başarısı için ter döktüğünü söyleyen Barçalı süperstar, "Biz ne için oynadığımızı biliyoruz. Umarım takımım ve benim için güzel bir maç olur" dedi.

Brezilya'nın kontra ataklarla etkili olmak isteyeceğini söyleyen genç oyuncu, "Onlar nasıl oynamaları gerektiğini çok iyi biliyorlar, ama biz kendi oyunumuzu oynamaya konsantre olmalıyız" diye konuştu.

Maçın kendi memleketi Rosario'da oynanacağını hatırlayan Messi, "Büyüdüğüm şehre gideceğim için çok mutluyum. Oradaki taraftarlar da ateşli olacaktır, çünkü milli takımımız uzun zamandır Rosario'da maç yapmıyordu" dedi.

SAİT71
04.Eylül.2009, 16:02
Tamamen psikolojik bir savaş. Normal buluyorum artık :)

Addolorato
04.Eylül.2009, 16:04
Bolivyaya , Kolombiya'ya yenilen bunlar degil sanki.

ThersoN
04.Eylül.2009, 18:48
hıhı tabi rahatlıkla yenersiniz

SAİT71
04.Eylül.2009, 18:55
Ayrıca Elano ve Dos Santos dolayısıyla Galatasaray ve Fenerbahçeliler aynı takımlı :D

Kafelerde felan Brezilyayı desteklemeye gidiyormuşuz :D

Fernando Gago
04.Eylül.2009, 23:11
Hiç gerek yoktu bu açıklamaya :)

Homer J.S
05.Eylül.2009, 00:06
Messi yanlış konuşmuş.. Ama hala destekliyorum Arjantini Diego Maradona ve Messi'den dolayı..

scar face
05.Eylül.2009, 00:08
Brezilya'yı yenmenin kolay olmadığını çok iyi biliyor Messi...

Lionel Andres Messi
05.Eylül.2009, 00:52
bence messi futbol kariyerinin şuana kadar ki en önemli maçına çıkıyor.arjantin brezilyayı yenemezse dünya kupasına gitmek için kalan 3 maçını mutlaka kazanmak zorunda olacak.yani işler çok zora girecek.

açıklama işe yarayacak mı yoksa ters mi tepecek,bakalım maçtan sonra belli olur.

Hugo
05.Eylül.2009, 01:23
Arjantin kaybetse bile Play-Off oynayıp gider dünya kupasına giye düşünüyorum.

Cengo
05.Eylül.2009, 01:37
Ayrıca Elano ve Dos Santos dolayısıyla Galatasaray ve Fenerbahçeliler aynı takımlı :D

Kafelerde felan Brezilyayı desteklemeye gidiyormuşuz :D

Yıllarca aynı şeyi yapmadık mı? Milli Takım gidemiyordu, ailece Brezilya taraftarıydık :icon_cool: Güzel futbol, teknik oyuncular, fakir ülke oeh.

CeNTeR_TR
05.Eylül.2009, 02:43
Yıllarca aynı şeyi yapmadık mı? Milli Takım gidemiyordu, ailece Brezilya taraftarıydık :icon_cool: Güzel futbol, teknik oyuncular, fakir ülke oeh.

BreziLya gidemezsede bu imkansız gibi :D kesin bizi destekLerLer :)

SAİT71
05.Eylül.2009, 10:11

O da doğru. 2002 de biraz gıcık kapsamda bizi yarı finalde eleyince Almanyayı yenmelerini istemiştim. Konfederasyondada aynı.

Knightmare
05.Eylül.2009, 15:23
mind games haa :D

mpaker66
05.Eylül.2009, 18:56
bencede arjantin çok rahat kazanacakkk

brotha
05.Eylül.2009, 22:00
forza argentina, arjantin yenecektir bu maci. su anki kadrosu ve oyunculairn formu bunu gosteriyor.

RaSenGan
06.Eylül.2009, 18:43
Messi görmüştür gerçekleri bu maçta.Bundan sonrakilerde rahat yeneriz,ezeriz falan demez artık (:

scar face
07.Eylül.2009, 00:50
Arjantin'in kadrosu mu Messi dışında formda oyuncuları var mıydı??

CeNTeR_TR
07.Eylül.2009, 01:02
Neydi büyük lokma ye büyük konuşmamıydı :0: