PDA

View Full Version : Alves, Al-Sadd'de!..

tarikko
04.Eylül.2009, 19:42
İngiltere Championship (1. Lig) takımlarından Middlesbrough'nun Brezilyalı forveti Alfonso Alves, Katar kulübü Al-Sadd'a transfer oldu.

Al-Sadd kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 28 yaşındaki golcü futbolcuyla 3 yıllık anlaşma yaptıklarını duyururken, açıklamada ekonomik detaylara yer verilmedi.

Middlesbrough'ya 2008 yılının Ocak ayında Hollanda'nın Heerenveen takımından transfer olan Alves, oynadığı 11 maçta 6 gol atmıştı. Alves, Middlesbrough'nun Premier Lig'den düştüğü sezon 31 maçta sadece 4 gol kaydedebilmişti.

Geçen sezon Premier Lig'den düşen Middlesbrough'da Tuncay Şanlı (Türkiye), Robert Huth (Almanya), Stewart Downing'in (İngiltere) ardından ayrılan Alfonso Alves (Brezilya), İngiliz ekibinden ayrılan 4. milli oyuncu oldu.

Maraton

bugra 1905
04.Eylül.2009, 19:48
Sendemi Tarık Bayatladı :D Bu Numaralar Afonso Alvesdir Dedim Başlığı Görünce:D

SAİT71
04.Eylül.2009, 19:51
Bence çok iyi bir oyuncu değil. Sanıyorsam Hollandada bir maçta 7-8 gol atınca İngiltereye gitti oradada aten pek iyi geçmedi sezon. Ama sadd için iyi bir transfer

tarikko
04.Eylül.2009, 19:58
Sendemi Tarık Bayatladı :D Bu Numaralar Afonso Alvesdir Dedim Başlığı Görünce:D
Yok ya numara değil :) Başlık böyleydi.. :)

nerazzuri
04.Eylül.2009, 20:00
Bence çok iyi bir oyuncu değil. Sanıyorsam Hollandada bir maçta 7-8 gol atınca İngiltereye gitti oradada aten pek iyi geçmedi sezon. Ama sadd için iyi bir transfer
Hop, orda dur. :)

Frikikleri muhteşem derecede üst düzeyde olan bir oyuncu, hız ise hız, bitiricilik ise bitiricilik. Extradan sana frikikten gol bile atar.

Hollanda ona 3-4 gömlek büyüktü, İngiltere'ye gitti. Takım kötü olunca Alves'de kötü oldu.

Aksine çok çok iyi bir golcü. Devre arası, en geç sezon sonu bir avrupa takımına gidecektir.

SAİT71
04.Eylül.2009, 20:15
Ama Tuncay'da o takımda oynadı ve süperdi :D Bence iyi olan oyuncu her yerde gösterebilir kendini. Ben çok iyi olduğunu düşünmüyorum. :)

Redrum
04.Eylül.2009, 20:17

Hollanda da Hereenven takımında, 39 maçta 45 gol attı.

SAİT71
04.Eylül.2009, 20:19
Kezman'da atmıştı :D

Redrum
04.Eylül.2009, 20:27
O zaman da 122 maçta 102 Gol mü ne atmış PSV'de, o zamanlar da bayağı iyiydi tabi arkasındaki Rommedahl ve Robben sağolsun :)

SAİT71
04.Eylül.2009, 20:30
Hollanda Ligi'nde nedense çok gol atıyor forvetler.Mesela Kezman çok attı Ama Chelsea'da At.madridde hatta bizde hatta psg de bir varlık gösteremedi. Sadece koşuyor birde yan toplardan yada ara toplardan etkili oluyordu ki bir forvet için az sayılır 8 bilemedin 10 gol ortalaması var son bir kaç sezonda. Bnece onun tarzı tam hollan ligine uygun. Bizim ligde zaten kapalı defanslara karşı ancak bu kadar atabildi.. :D zenitte belki patlama yapabilir

yunusgs
04.Eylül.2009, 21:23
Huntelaar'da Hollanda'da çok çok iyidi ama...

anil luque
04.Eylül.2009, 22:11
Arkadaşlar, eski kulübündeki istikrarını sağlayamazsa aynı derecede başarılı olamazsa kalitesiz mi sayılıyor? Bana kalırsa Quaresma dünyanın en iyi sağ kanadı ama ne İnter'de ne Chelsea'de istikrar sağlayamadı. O yüzden İngiltere'de yeteri kadar iyi performans ortaya koyamamış olması Afonso'nun kalitesini gölgeleyemez düşüncesindeyim. Bence de devre arasında Avrupa'ya ve özellikle yapısına uygun bir lige döner ve gollerine devam eder ..

RaSenGan
04.Eylül.2009, 22:13
Hollanda ona 3-4 gömlek büyüktü,

Küçüktü demek istedin sanırım Sekocum (:

DenizlispoR
04.Eylül.2009, 22:14
Klasik başlık olayı :D.

Homer J.S
05.Eylül.2009, 00:05
Paranın gözü kör olsun..

ThersoN
05.Eylül.2009, 05:07
Rica etsem veritabanı güncelleyen arkadaşlardan biri katar ve dubai alternatif ligleri linkleri koymuştu onları güncelleyebilir mi :D