Log in

View Full Version : Arjantin - Brezilya | 2010 DKE Grup Maçı

tarikko
05.Eylül.2009, 19:22
http://img249.imageshack.us/img249/3820/brezilya.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg249.imageshack. us%2Fi%2Fbrezilya.jpg%2F)

http://img210.imageshack.us/img210/2204/tin.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg210.imageshack. us%2Fi%2Ftin.jpg%2F)

Tarih: 6 Eylül 2009
Saat: 3.30
Yer: Rosario - Estadio Mundialista Lisandro de la Torre
Hakem: Oscar Ruiz
Yayın: NTV

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Eylül.2009, 19:25
Berabere biter düşüncesindeyim...

bugra 1905
05.Eylül.2009, 19:33
Arjantin Alır İnşallah

SAİT71
05.Eylül.2009, 19:34
Brezilya alır diye düşünüyorum. Bu düşüncemin sebebi ise Arjantin in baskı altında olacak olmasıdır. Ne bileyim içime doğdu birden. A.Santos, Elano sapına kadar başarılı olurlar inşallah..

scar face
05.Eylül.2009, 19:38
Arjantin zorlansada kazanacaktır...
Messi çok iyi oynayacaktır...

Hugo
05.Eylül.2009, 20:49
Maç oldukça geç saatteymiş yahu :)
Sahur için biraz erken kalkarım. Maçı bitirip yatarım :D

sananes
05.Eylül.2009, 20:56
arjantin kazansın ama messi santosu ezmesin karsılıklı oynayacaklar büyük ihtimal bizim santosun işi zor

LaigLeNoiR
05.Eylül.2009, 21:01
Maç iddaa programından çıkartılmış, hayırdır acaba.

sananes
05.Eylül.2009, 21:08
ben dün oynamıştım programda vardı.Çıkartıldı ise benim oynadıgım ne olacak acaba

Lionel Andres Messi
05.Eylül.2009, 21:32
yarın ntv sporda 12:10 ve 20:10 da tekrarı var.ben o saatlerde izlemeyi düşünüyorum.

favorim brezilya ama umarım arjantin kazanır.brezilyanın fizik üstünlüğü var bence.birde heinze oynarsa brezilya için büyük avantaj olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARJANTIN: Mariano Andújar; Javier Zanetti, Sebastián Domínguez, Nicolás Otamendi, Gabriel Heinze; Maximiliano Rodríguez, Juan Sebastián Verón, Javier Mascherano, Jesús Dátolo; Messi , Tevez

BREZILYA: Julio César; Maicon, Lucio, Juan , André Santos; Ramires , Gilberto Silva, Felipe Melo , Kaká; Robinho,Luis Fabiano

RIDVAN TLM
05.Eylül.2009, 21:57
ben bügün oynadım ya cıkarılmamıs sanırım....brezilya daha iyi takım ama arjantin zor durumda kazanırlar

tarikko
06.Eylül.2009, 03:51
Brezilya'nın galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyorum.Arjantin'de eksikler var ama kendi sahalarında oynuyorlar bu onlar için avantaj.Umarım zevkli bir maç olur ve de inş. Santos gol atar :)

anilton
06.Eylül.2009, 04:09
Güzel bir sahur gecesi olacak...

Her zaman olduğu gibi Arjantin favorim...

sananes
06.Eylül.2009, 04:10
arjantini destekliyorum bende ama defans hattını begenmedim maradonanın daha ii olabilirdi sanki

KaF KeF
06.Eylül.2009, 04:14
şifre koyacaklarmı acaba?

Addolorato
06.Eylül.2009, 04:14
Andre Santos sol bek oynarmı sorusuna en güzel cevabı alıcaktır Fenerbahçe taraftarı. Maxi Rodriguez'i karşılar sanırım Santos.

CeNTeR_TR
06.Eylül.2009, 04:15
Türk FutboLunda yer aLan iki oyuncunun böyLesine bir maçta yer aLması gurur verici..

Ayırca Dos Santos'un iLk 11 oynayacak oLması bizim için ek bir gurur tabLosu :0:

Karşısında Messi oynayacak umarım bu maçtan sonra demoraLize oLmaz :p

Maça geLirsekde BreziLyanın kazanacağını umuyorum

el.nino
06.Eylül.2009, 04:16
inşallah ilk yarı 0 ikinci yarı 2 olur :D

tarikko
06.Eylül.2009, 04:35
şifre koyacaklarmı acaba?
Koymazlar büyük ihtimalle..Ama belli olmaz tabii :)

Since-1907
06.Eylül.2009, 04:44
Brezilya'nın kazanacağını düşünüyorum.Güzel bir maç olacaktır mutlaka..

Professeur
06.Eylül.2009, 05:06
Bankoların bankosu Arjantin.Maçın 3 gün öncesinden bilet almak için kuyruklarda sabahlayan taraftarını üzmeyecektir Arjantin.Arjantin 3-1 kazanır.Brezilya'yı Estonya maçında fazla beğenmedim.Tabi ki Arjantin'in kazanma zorunluluğu da bir artı Arjantin için.Bu maçtan çıkacak aksi sonuç Maradona'nın kredisini azaltır.

LadroN
06.Eylül.2009, 05:06
Bu ne ya uydu aldık normal tv antenleri çekmiyor diye şifreden maç seyredemiyoruz:mad:İnşallah şifre falan koymazlar avrupa kupasını bile kahvede seyrettik varmı bundan ötesi:mad: Zorla D-Smart aldıracaklar:D İspanaya ligi bile şifrede.Ama bu maçı şifresiz yayınlarlar herhalde.Maç için yorumum ise Arjantin kazanır diyorum.İnşallah Elano oynar 2. yarıda

scar face
06.Eylül.2009, 06:20
Şifre konulmaz arkadaslar rahat olun.Arjantin ligini izlerken şifre görüyor muydunuz?

Aynı yayıncı kuruluştan sağlanıyor büyük ihtimalle...

Bi kaç arkadaşında söylediği gibi defans hattında Demichelis,Garay,Rodriguez gibi daha önce oynayan adamlar yok...

İlk kez Milli olacak Dominguez ve 21 yaşındaki Otomandi var defansın ortasında...

Burdisso ve Coloccini kadroda olmasına rağmen 11de yoklar..

Zaten Maradona 36lık Schiavi,34lük Veron,35lük Palermo yu kadroya çağırarak herkesi şaşırttı....

Professeur
06.Eylül.2009, 06:27
Şifre konulmaz arkadaslar rahat olun.Arjantin ligini izlerken şifre görüyor muydunuz?

Aynı yayıncı kuruluştan sağlanıyor büyük ihtimalle...

Bi kaç arkadaşında söylediği gibi defans hattında Demichelis,Garay,Rodriguez gibi daha önce oynayan adamlar yok...

İlk kez Milli olacak Dominguez ve 21 yaşındaki Otomandi var defansın ortasında...

Burdisso ve Coloccini kadroda olmasına rağmen 11de yoklar..

Zaten Maradona 36lık Schiavi,34lük Veron,35lük Palermo yu kadroya çağırarak herkesi şaşırttı....
Otomandi süper oyuncu.Velez'in maçlarını kaçırmam da :D.O konuda bir sıkıntı yok bence.Dominguez de Velez'de oynayan Dominguez'se yine sıkıntı yok :D.Defansın göbeğinde sorun yok genel olarak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit:Otomandi değil Otomendi :D.

scar face
06.Eylül.2009, 06:36
Evet ikisi de Velez'den:D
solda da Papa'yı da oynatsaydı 3lü bir Velez savunma hattı olabilirdi...
Ama yine de Coloccini ve Burdisso gibi oyuncular varken Velezli oyuncuları oynatmak risk...Tabi uyumlarına güveniyordur...

Professeur
06.Eylül.2009, 06:43
Evet ikisi de Velez'den:D
solda da Papa'yı da oynatsaydı 3lü bir Velez savunma hattı olabilirdi...
Ama yine de Coloccini ve Burdisso gibi oyuncular varken Velezli oyuncuları oynatmak risk...Tabi uyumlarına güveniyordur...

Bu arada Maximiliano Moralez yok galiba kadroda.O da müthiş oyuncu Velez'in 1o numarası.

Alicanfmfan
06.Eylül.2009, 06:50
Ne Velez miş arkadas :D

DaveJones
06.Eylül.2009, 08:08
İlkyarı bitti şimdi. Brezilya 2-0 önde :)

Alicanfmfan
06.Eylül.2009, 08:12
Goller ?...

RaSenGan
06.Eylül.2009, 08:15
Elano frikikten ortaladı Luisao 1-0 yaptı.
Elano frikikten şut çekti barajdan sekip ceza sahası içine girdi Kaka çizgiden çevirdi birisi vurdu kaleciden döndü son Luis Fabiano tamamladı.

İki golde de payı var Elano'nun :)

Alicanfmfan
06.Eylül.2009, 08:19
Sagol Aygüncan...

tarikko
06.Eylül.2009, 08:20
Brezilya`nin zorlanmayacagini biliyordum.Nitekim oyle oldu.Luisao`nun golu geldi ve ardindan Fabiano`nun golu geldi.Brezilya artik buyuk avantaj sagladi bu dakikadan sonra bir mucize olmaz bana gore :)

Bu arada Aguero oyuna girdi 2. yarinin basinda :)

tarikko
06.Eylül.2009, 08:39
Off muhtesem bir gol atti Datolo :) 2-1

RaSenGan
06.Eylül.2009, 08:39
Çok güzel bir gol geldi.Datolo mu ne attı :D 2-1 oldu.Şimdi çok daha zevkli olacaktır maç.

KaF KeF
06.Eylül.2009, 08:41
Luis Fabiano 3-1

tarikko
Fabianooo :) 3-1 oldu..

RaSenGan
Luis Fabiano 3-1 oldu.Arjantin ve Maradona çöktü :)

tarikko
06.Eylül.2009, 08:44
Elano cikti oyundan Alves girdi yerine..

nerazzuri
06.Eylül.2009, 09:09
Maç bitti, Brezilya Dünya kupasında :)

Krusty
06.Eylül.2009, 09:09
Dk kaç?
(10 karakter sorunu..)

krALEX1907
06.Eylül.2009, 16:23
Maçı sabaha kadar üşenmedim oturdum izledim. Brezilyanın savunmasına hayran kaldım,başka türlü arjantinin bu hücum silahları durdurulmazdı zaten. katı bir defans vardı baştan sona kadar.
Brezilya da bir tarafta Fenerbahçeli Andre Dos Santos diğer tarafta Galatasaraylı Elano Blumer, ikisinide ayrı bir gözle takip ettim ama Elanonun süre aldığı dakika boyunca serbest vuruşlardan attırdığı gol ve bu vuruşlardan 3-4 tane daha kullanmasının dışında hiçbir varlık gösteremediğini dikkat çekmek isterim. Dos Santos ise Fenerbahçede alıştığımızın dışında sol bek olarak başladı. Önünde de hiç savunma gücü olmayan robinho vardı ve ben açıkçası arjantinin o kanadı bitereceğini düşünüyordum maç başında ama düşncelerim beni yanılttı dos santos girdiği kademeler ve kestiği toplarla sanıyorumki ben gibi herkesi şaşırtmış olabilir. Bana göre bu demektir ki yaşlanan Carlostan sonra Fenerbahçenin sol bekine bu adam rahatlıkla koyulabilecektir.
Arjantin'in tek golünü kaydeden Datola'nın vuruşunada değinmeden geçemeyeceğim,mükkemmel bir vuruştu geceye ayrı bir güzellik kattı,arjantinlileri umutlandırdı ama Luis Fabiano'da şık bir aşırtma golüyle karşılığı verdi...

bugra 1905
06.Eylül.2009, 16:39
Sabah Bende Sahuru Yapıp Maçı İzledim Brezilyanın Savunması Muhteşemdi Elano Gollerde Katkısı Vardı Ama Onun Dışında krAlexin Dediği Gibi Vasattı Bence Andre Santos İyiydi Maçta Datolo Harika Bir Gol Attı Maçı Arjintinin Kazanmasını İstiyordum Ama Olmadı İşini Zorlaştırdı Arjantin

erdemzorer10
06.Eylül.2009, 18:03
3golün ikisinde Elano'nun payı var..Böyle bir maçta ilk 11 çıkıp gollerde pay sahibi olması gerçekten gurur verici..
Ayrıca oyunda kaldığı sürece bütün duran toplarda o vardı Brezilya'da..:)

Maça gelince gönlüm Arjantin'den yanaydı ama Brezilya kazandı..
Maradona tükürdüğünü yalayacak Riquelme'yi çağıracak bence..Buna mecbur olduğunu birkez daha gördü bu maçta..
Boca tribünleri Maradona'ya bu konuda gerekli cevabı verdi umarım biraz nasiplenir bundan..

Professeur
06.Eylül.2009, 18:20
Ben farklı maç izledim heralde.Brezilya'nın ilk yarıda pozisyonu yoktu.2 tane duran top 2 tane gol.Arjantin'in o bunaltıcı baskısını,tek kale oyununu sadece ben gördüm galiba.Brezilya doğru düzgün orta sahayı geçemedi maçın başlarında.2. yarı doğru düzgün bakamadım ama Milito 2 tane karşı karşıya net pozisyon kaçırdı bir tanesi 78. dakikada 1-3'ken sanırım diğeri daha geçti.

krALEX1907
06.Eylül.2009, 18:25
3golün ikisinde Elano'nun payı var..Böyle bir maçta ilk 11 çıkıp gollerde pay sahibi olması gerçekten gurur verici..
Ayrıca oyunda kaldığı sürece bütün duran toplarda o vardı Brezilya'da..:)

Evet 3 golün 2 sinde payı var,güzel ve gurur verici ama takım resmen 68. dakikaya kadar elano sayesinde 10 kişi oynadı gibi ve yine resmen sadece defansda savaştı brezilya...

Elano Brezilya milli takımında sadece serbest vuruş kullanıp gol attırcaksa alex de alınsın milli takıma o zaman ;;)

Demek istediğim elanodan daha fazla şeyler görmek. :)

sananes
06.Eylül.2009, 18:27
ilk yarı maxi rodriguez altı pastan kacırdı sonra militonun kacırdıkları tek kale oynayıp sacma sapan goller yiyerek yenildi arjantin.Maradona kovulmaz umarım
Santos beklediğimden daha iyiydi.milli takımda biraz ürkek oynuyodu heyecan yapıyodu belkide bilmiyorum ama atmış üzerinden bunu iyide olmuş

RaSenGan
06.Eylül.2009, 18:41
Elano'nun skorda büyük katkısı olması güzel.Duran toplar hariç bir varlık gösterdiği söylenemez ama öyle ya da böyle asist yapması güzel bi şey.Santos pek bir şey yapamadı savunmada.Messi ve Tevez'e bir iki kere müdahale edebildi sadece.Bu adamları durdurabilse zaten dünyanın en iyi takımlarındaydı :) Ülkemizde oynayan oyuncuları Brezilya gibi büyük bir ülkenin ilk 11'inde görmek çok güzel.

sananes
06.Eylül.2009, 18:47
elanonun ikinci golde katkısı yok ki yani topu savunmaya carptırarak asist yaptı bunu düşündü diyosanız bilemiycem...fanatikce yorumlar yapmak istemiyorum ama santos savunmada pek bişey yapamadıysa eger yorum yok:)

RaSenGan
06.Eylül.2009, 18:52
Elano çarptırmak istememiştir de olsun atağı o başlattı :D Santos naptı ki ? Arada hücuma çıktı bi şutu üstten dışarı çıktı.Savunmada da çok fazla top kapmadı anca birkaç kez kaptı..Tevez ve Messi varken bi şey demiyorum zaten gayet normal bunlar.

Suicider
06.Eylül.2009, 18:55
yav beyler bırakın elanoyu santosu da adriano ne güzel attı kendini yere öle :D

krALEX1907
06.Eylül.2009, 18:58
Elano çarptırmak istememiştir de olsun atağı o başlattı :D Santos naptı ki ? Arada hücuma çıktı bi şutu üstten dışarı çıktı.Savunmada da çok fazla top kapmadı anca birkaç kez kaptı..Tevez ve Messi varken bi şey demiyorum zaten gayet normal bunlar.

Aygün sen maçı izlemedin herhalde ya da özet falan izledin ki santos ne yaptı diyorsun. burada bende dos santos fanatikliliği yapmak istemiyorum ama girdiği kademeleride görmemezlikten gelemeyiz...

onun görevi bu maçta zaten savunma ve bence en iyi şekilde yerine getirdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

yav beyler bırakın elanoyu santosu da adriano ne güzel attı kendini yere öle :D

Dirsek geldi gibi gördüm ben orda ama :D abarttı mı acaba :D

Suicider
06.Eylül.2009, 19:00
tamam arkadaşlar yeter yahu bıkmadınız mı santos mükkemel oynasa nolcak elano hiç oynamasa nolcak bırakında maçı konuşun herkes sanki fanatik değilmiş gibi yorumlar yapıyor ama kimse objektif olamıyor merak etmeyin ;) maçla ilgili yorumlar daha iyi olur bence

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2009, 19:29
Maçın ilk dakikalarında seyirci sesi yoktu. O şekilde devam edecek sandım ve tam televizyonu kapatırken ses geldi tekrar oturdum, izledim. Arjantin hızlı başladı çok erken golü bulabilirlerdi, topun kontrolü de Arjantin'deydi fakat futbolda duran topların önemine bir kez daha şahit olmuş olduk. İşin ilginç tarafı Luisao gibi bir devi Arjantin savunmasının boş bırakmış olmasıydı.

Messi zaman zaman parladı ama beklentileri karşılayamadı. Bu maçta sazı eline almasını beklerdim. Tabi Messi'nin etkisizliğinde Brezilya'nın katı savunmasının da etkisi var. Bir kişiyi geçiyor, ikinciyi geçiyor üçüncü gelip indiriyor.

Santos son dakikada bile hücuma çıkıyordu. Geride de zaman zaman Maxi Rodriguez zaman zaman Messi ile karşılaştı ama bocalamadı. Elano duran toplar dışında etkisizdi. Bunda Brezilya'nın hücumu düşünmemesinin de etkisi vardı.

Brezilya 1 puan için çıktığı maçtan 3 puanla dönmüş oldu. Puan durumu nasıl bilmiyorum fakat Arjantin'in ve Messi'nin Dünya Kupası'nda olmaması futbolseverler için üzücü bir durum olur.

scar face
06.Eylül.2009, 22:49
Maçın tamamını izledim Brezilya harika falan oynamadı sadece geride sağlam durdu,sert oynadı kendi futbol anlayışlarının tersine bir anlayış sergilediler...

Arjantin ise sert,güçlü,kalabalık Brezilya savunmasına karşı etkili olamadı...Eksikleri onları çok etkiledi ama her sey bitmiş değil tabi ki...

Santos'u beğendim isterse sol bekte de iyi oynayacağını gördük..Santos naptı ki demek büyük ayıp,fanatizmlik olur...Kanadını iyi kapattı.Robinho nun savunmaya yardım etmediğini hepimiz biliyoruz.Man City in maçlarında Bridge ne kadar zorlanıyor izliyoruz..Tek basına savundu.Felipe Melo bazen destek sağladı...İleriye de iyi cıktı...Dunga benim gördüğümü görerek Robinho'yu çıkartarak daha defansif olan Ramires'i sol öne aldı...Yani Santos bunları yaptı...

MaliKaya
07.Eylül.2009, 02:06
Evet 3 golün 2 sinde payı var,güzel ve gurur verici ama takım resmen 68. dakikaya kadar elano sayesinde 10 kişi oynadı gibi ve yine resmen sadece defansda savaştı brezilya...

Elano Brezilya milli takımında sadece serbest vuruş kullanıp gol attırcaksa alex de alınsın milli takıma o zaman ;;)

Fanatizimlik yapmak istemiyorum diyorsun ama,

van Hoojdonk ve Revivo ile duran toplardan sampiyon oldugunuzu unutuyorsun herhalde.

Futbol bir butundur, varlik gosteremedi diyorsun ama rakibin Arjantin oldugunu unutuyorsun.

erdemzorer10
07.Eylül.2009, 03:10

Helal olsun sana dostum :)

IcedEarth
07.Eylül.2009, 03:17
Elano'nun daha kondisyonu yok, bu halde bile 2 gole katkıda bulunmuş, daha ne bekleniyor bilmiyorum. Kaldı ki rakip Arjantin, Uganda filan olsa hadi anlayacağım yani... Aslında anlaşılıyor da demek istediğin şeyler, neyse...

CeNTeR_TR
07.Eylül.2009, 03:32
Koskoca BreziLya Milli takımında duran topLara bu adam vuruyorsa vardır bi hikmet :0: boşverin eLeştirmeyide Dos Santos iLe Elano'yu tebrik edeLim.BöyLesine büyük bir takımda iLk 11 oynadıkLarı için ;;)

Uchiha Itachi
07.Eylül.2009, 04:32
Koskoca BreziLya Milli takımında duran topLara bu adam vuruyorsa vardır bi hikmet :0: boşverin eLeştirmeyide Dos Santos iLe Elano'yu tebrik edeLim.BöyLesine büyük bir takımda iLk 11 oynadıkLarı için ;;)

Arkadaş noktayı koymuş ben sadece katılmakla yetiniyorum ;)

Sheriff
07.Eylül.2009, 07:01
Vay be. Türkiye liginden 2 oyuncu dünyanın en iyi takımlarından birinde ilk 11 de oynadı, biri gollerde pay sahibi diğeri gayet iyi oynadı. Gurur verici gerçektende. :)

eXcitinG
07.Eylül.2009, 13:01
Maradona daha fazLa durmaz herhaLde.

nerazzuri
07.Eylül.2009, 14:40
Maradona daha fazLa durmaz herhaLde.
'' Biz Arjantinliler uzun süre tanrının Arjantinli olduğuna inandık,sonra Maradona'yı gördük ve tanrının Arjantinli olduğuna emin olup rahatladık ''

Böyle düşünen bir millet, Maradona'ya tepki göstermez.

Maradona'nın kredisi bitmez, bana göre. Kendi istifa edermi orasıda bilinmez :)

eXcitinG
07.Eylül.2009, 15:49
O zaman Dünya Kupasını unutsunLar. Arjantin böyLe giderse biraz zor gider Dünya kupasına.

Ayrıca Messi Maradona geLdiğinden beri MiLLi takımda çok etkiLi oLamıyor, biraz daha fazLa sorumLuLuk aLması gerek. Takım BreziLya maçında geride DatoLo takımı sırtLamaya, ateşLemeye çaLışıyor, Tevez uğraşıyor. BunLarı Messi nin yapması gerek.

nerazzuri
07.Eylül.2009, 23:04
Datolo zaten Maradona'nın yeni gözdesi. Kendinden bir tane daha yaratmaya çalışıyor ondan.

Napoli'ye transfer ettirmesi ! bunun göstergesi :)

Dün zaten bütün yük Datolo'daydı. Messi daha olgun artık. İlk planda Datolo var.

nekop
08.Eylül.2009, 03:12
'' Biz Arjantinliler uzun süre tanrının Arjantinli olduğuna inandık,sonra Maradona'yı gördük ve tanrının Arjantinli olduğuna emin olup rahatladık ''

Böyle düşünen bir millet, Maradona'ya tepki göstermez.

Maradona'nın kredisi bitmez, bana göre. Kendi istifa edermi orasıda bilinmez :)

Bence de kendi istifa etmedikce bu dünya kupasına gidemese bile takımın başında kalır.

scar face
08.Eylül.2009, 05:12
Yok yok istifa ya da kovulma olmaz.Maradona kalır bence...

Paraguay deplasmanı var Brezilya maçından zor olabilir...O kader maçları...

SAİT71
08.Eylül.2009, 22:57
Brezilya alır diye düşünüyorum. Bu düşüncemin sebebi ise Arjantin in baskı altında olacak olmasıdır. Ne bileyim içime doğdu birden. A.Santos, Elano sapına kadar başarılı olurlar inşallah..

Tahminim doğru çıktı. Arjantin'de zaten messinin köşeye sıkışmışçasına saçma sapan Brezilya kek bir rakip yeneceğiz felan demesi bana göre onların oldukça stresli olduklarını gösteriyordu. Brezilya çok güzel goller attı. Fabiano nun golü güzeldi ama en güzel gol tabi arjantin in attığı goldü. Santos güzel oynadı maçta :)