Log in

View Full Version : Riva için onay çıktı!

Burak Duran
15.Nisan.2006, 15:47
Olağanüstü Genel Kurul'da Riva'ya 366 evet, 66 hayır oyu çıktı.

Galatasaray'da büyük umutlar bağlanan ve bir çok sorunun çözümü olarak görülen Riva projesine onay çıktı. 366 evet oyuna 66 hayır oyuyla Riva'ya onay çıktı. Galatasaray Kulübü'nün Riva Projesi ile ilgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sona erdi. Sarı-Kırmızılı yönetim Riva arazisi ile ilgili her türlü yetkiyi alırken, yöneticiler şirketler ile görüştükten sonra projenin kullanım şeklini belirleyecek. 457 katılımın olduğu toplantıda, 432 geçerli oy atılırken, Galatasaray yönetimine yetki verenlerin sayısı büyük bir çoğunlukla 366 olurken, hayır diyenlerin sayısı 66'da kaldı.
"Tavsiyeleri dikkate alacağız!"
Galatasaray Kulübü'nde, 24 Aralık 2005 tarihinde gerçekleştirilen ve komisyon oluşturulduktan sonra ertelenen Riva arazisinin değerlendirilmesi için kulüp yönetim kuruluna yetki verilmesiyle ilgili olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı.
İlk oturumdaki Kongre Divan Başkanı Anıl Büyükeroğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıda, ilk olarak başkanlığını Selahattin Beyazıt'ın yaptığı Riva Komisyonu'nun daha önce kulübün resmi internet sitesinde açıklanan raporunu, komisyon üyesi Doğan Hasol okudu.
Hasol, komisyon olarak 13 kez toplandıklarını belirterek, Riva arazisinin en iyi şekilde değerlendirebilmesi için 4 seçenek belirlediklerini ifade etti.
''Arazinin olduğu gibi satılması'', ''Arazinin kulüp ya da kulübün kuracağı bir şirketçe, üzerine kurulacak konutlar ve başka tesislerle geliştirilerek pazarlanması'', ''Arazinin kurulacak bir gayrimenkul yatırım ortaklığına ayni sermaye olarak konulması yoluyla değerlendirilmesi'', ''Arazinin yerli veya yabancı bir gayrimenkul geliştirme firması ile anlaşılmak suretiyle, gelir paylaşımı ya da kat karşılığı yoluyla değerlendirilerek kulübe gelir sağlanması'' gibi seçenekler belirlediklerini kaydeden Hasol, bu seçeneklerden en yararlısının son seçenek olduğu kanaatine varıldığını söyledi.
Daha sonra toplantı divan başkanı Büyükeroğlu, raporda bulunan eklerde yer alan Riva arazisinin olumlu, olumsuz yönleri ve ön pazar araştırmasını okudu.
"Dikkate alacağız"
Kulüp başkanı Özhan Canaydın, komisyona teşekkür ederken, çok ciddi çalışmalar yapıldığını vurguladı. Yönetim kurulu olarak rapordaki bütün konulara ciddiyetle eğileceklerini anlatan başkan Canaydın, ''Tavsiyelerin hepsini dikkate alacağız ve inşallah bu kıymetli arazimizi en iyi şekilde değerlendireceğiz'' dedi.

Kaynak: DHA

nart_susruko
15.Nisan.2006, 15:51
iyi bakalım hayırlısı olur inşaallah...

kral_67
15.Nisan.2006, 15:53
hayırlı olsun...

paco
15.Nisan.2006, 16:06
umarım en akılcıl en az kayıpla bu projeyi yaparız ....
atv de siyaset meydanında ışın çelebi (şimdi yönetimde) çok güzel plan ve projeleri vardı umarım onlar sayesinde ve tabii adnan polat sayesinde bu projeden maximum gelir elde ederiz ....

zargı
15.Nisan.2006, 16:23
inşallah en iyi sekilde degerlendirecekler

gorkemyilmazkarasu
15.Nisan.2006, 16:48
galatasarayı riva kurtarır diyolardı hep adnan polatın açıklaması var zaten 2 ay zarfında iyi gelişmeler olucak diye hadi bakalım hayırlısı

zargı
15.Nisan.2006, 19:08
zaten bu klübü kurtarırsa adnan polat kurtarır

Maymuncuk
15.Nisan.2006, 19:34
Hayırlı olsun

Nedvedmania
15.Nisan.2006, 20:27
oh be oldu bu iş

mertcan1304
15.Nisan.2006, 20:32
Adnan polat olmasa hiçbirşey olmazdı.

BurakMania
15.Nisan.2006, 21:08
hadi bakalım hayırlısı olsun ...

10_Osmanozc
15.Nisan.2006, 22:58
Adnan Polat'ı baya büyüttünüz.Peki bu projelerden kendine bi pay çıkarıyor olmasın?

benyaben
15.Nisan.2006, 23:04
herkese hayırlı olsun işallah işe yarar

Berkaiser
16.Nisan.2006, 00:20
Bu proje Galatasaray'ı aydınlık günlere taşıyacaktır.İnanıyorum.

paco
16.Nisan.2006, 00:26
osman nasıl bir yararı olabilir adnan polata anlamadım ... inşaatçı diye mi ??? bizim genel kurulun tüzüğünü bilmediğin için böyle konuşuyorsun galatasaray klübünün yönetimin kurulundakilerin şirketleriyle anlaşmak yasak sadece diğer şirketlere göre daha iyi bir teklif verirse yapabilirler ... zaten galatasarayın içinde olduğu durum bu kadar kötüyken galatasaray adnan polatın karını zararını düşünmez ... adnan polat hiç düşünmez ... adnan polat büyütülecek bir adam çünkü taraftarın sesi oluyor bizim söylemek istediklerimizi o söylüyor ....

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 00:49
adnan polat kendi için atladı zaten bu projeye ..

Berkaiser
16.Nisan.2006, 00:50
osman nasıl bir yararı olabilir adnan polata anlamadım ... inşaatçı diye mi ??? bizim genel kurulun tüzüğünü bilmediğin için böyle konuşuyorsun galatasaray klübünün yönetimin kurulundakilerin şirketleriyle anlaşmak yasak sadece diğer şirketlere göre daha iyi bir teklif verirse yapabilirler ... zaten galatasarayın içinde olduğu durum bu kadar kötüyken galatasaray adnan polatın karını zararını düşünmez ... adnan polat hiç düşünmez ... adnan polat büyütülecek bir adam çünkü taraftarın sesi oluyor bizim söylemek istediklerimizi o söylüyor ....

Sana katılıyorum.Adnan Polat çok iyi bir Galatasaraylı'dır.Böyle bir durumdan da kendisine kar çıkarmayı düşünmez.Yönetime girdiği de zaten futbolculara yapılan ödemelerden anlaşılıyor.;)

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 01:58
adnan polat ihale dahi alamadı hükümetten, bu yüzden son şansı riva , ada ve diğer tesisler..
yahu bırakın kendi içinde olsun yapsın , kasaya para girsin yeter.

paco
16.Nisan.2006, 02:54
ne şekilde değerlendirilecek acaba çok merak ediyorum ve bu olay transfere yansır mı??? umarım yansır ...

Aslan41
17.Nisan.2006, 00:55
yapabildiklerinin en iyisini yapsınlar.