Log in

View Full Version : Celaleddin beşiktaşta.

mertcan1304
15.Nisan.2006, 16:55
Siyah-beyazlılar, Celaleddin Koçak ile üç yıllığına el sıkıştı. Yabancı bir sol kanat oyuncusu arayan Trabzon da Celaleddin için ısrarcı olmayacak.

Celaleddin de istiyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosundaki yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle rotasını öncelikle Türkiye'ye çevirdi. Siyah-beyazlılar, sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Trabzonsporlu Celaleddin Koçak ile prensip anlaşmasına vardılar. Beşiktaşlı yöneticilerin, bordo-mavili oyuncunun menajeri http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Süleyman Aslan ile görüşerek üç yıllığına anlaştıkları belirtildi.

Sol kanatta çok etkili
Halilhodziç ile sorunlar yaşayan Celaleddin'in yedek kaldığı için Trabzonspor'da mutsuz olduğu ve bu yüzden Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği ifade edildi. Sol kanada yabancı bir yıldız arayan bordo-mavili yöneticilerin de 2 yıl daha sözleşmesi olan Celaleddin konusunda ısrarcı olmayacakları öğrenildi. Beşiktaş'ın bu transfer için Trabzonspor'a ne kadar ücret ödeyeceği ise açıklanmadı.

ALINTIDIR

Selman Ozturk
15.Nisan.2006, 16:59
‘Celaleddin de nereden çıktı!’ http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif

Beşiktaş Kulübü, Trabzonsporlu Celaleddin Koçak konusunda ortaya atılan dedikoduları yalanladı. 15.04.2006

Siyah-Beyazlılar, “Celaleddin ile anlaşmak bir yana, bu futbolcuyla bir kez görüşme bile yapılmadı. Üstelik teknik direktörümüz Jean Tigana’nın yönetim kurulumuza sunduğu raporda da bu oyuncunun ismi yer almıyor. Herhalde menacerler, ortaya bu tür asılsız iddialar atarak para kazanmak istiyorlar” açıklamasını yaptı. Bu arada, Bordo-Mavili cephede ise şok iddialar ortaya atılıyor: “Celaleddin gizlice Beşiktaş Kulübü ile sözleşme yaptı. Bu yüzden yönetim ve teknik heyetin ortak kararı doğrultusunda oynatılmıyor...”

Kaynak: Doğan Yayın Grubu

gorkemyilmazkarasu
15.Nisan.2006, 17:02
olaylar bayağı karışmış sanırım :) ama gelirse ben pek bi katkı sağlayabileceğini zannetmiyorum ellerindeki genç mehmet sedef onun kadar kaliteli bir oyuncu bence

mertcan1304
15.Nisan.2006, 17:06
‘Celaleddin de nereden çıktı!’ http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif

Beşiktaş Kulübü, Trabzonsporlu Celaleddin Koçak konusunda ortaya atılan dedikoduları yalanladı. 15.04.2006

Siyah-Beyazlılar, “Celaleddin ile anlaşmak bir yana, bu futbolcuyla bir kez görüşme bile yapılmadı. Üstelik teknik direktörümüz Jean Tigana’nın yönetim kurulumuza sunduğu raporda da bu oyuncunun ismi yer almıyor. Herhalde menacerler, ortaya bu tür asılsız iddialar atarak para kazanmak istiyorlar” açıklamasını yaptı. Bu arada, Bordo-Mavili cephede ise şok iddialar ortaya atılıyor: “Celaleddin gizlice Beşiktaş Kulübü ile sözleşme yaptı. Bu yüzden yönetim ve teknik heyetin ortak kararı doğrultusunda oynatılmıyor...”

Kaynak: Doğan Yayın Grubu
Bende pek inanmamıştım zaten kaynak fotomactı nede olsa.Doğru bir haber cıkması beklenmez.

BaTuHN
15.Nisan.2006, 17:14
alırsakta hiç şaşırmam sözleşmesi biten futbolcuyu alıyoruz sonrada kendilerini beğeniyolar çağdaş gibi Beşiktaş benim için bitmiştir gibi saçma sapan konusuyolar neyse işallah almayız bize bi faydası olmaz :D:D

BurakMania
15.Nisan.2006, 21:02
celalettin izledigim kadarıyla fena bir futbolcu değil ama adem dursundan öteye gidemez

10_Osmanozc
15.Nisan.2006, 22:56
İnşallah gerçekleşir:D
Şaka bi yana Celo içten oynayan takım kötü iken bile takımı birarada tutmaya çalışan abilik yapan bir isim ancak ben beğenmiyorum belki yedek olabilir ancak 11'de asla yer alacak kalitede değil.

nekop
16.Nisan.2006, 02:38
bence suanki trabzonsporda ilk 11de oynaması gereken bi isim görende defansın soluna a.cole r.carlos falan varda yedek kaliyor sanıcak onun yerine oynayan ondan iyi degil

koray_capello
16.Nisan.2006, 03:57
abi böyle adamlar beşiktaşa geldiği sürece beşiktaşı tutmayacam.bu nedir ya..

Frank_Castle
16.Nisan.2006, 11:13
beşiktaş, diğer 3 büyüklerin toplaması olma yolunda..
mehmet sedef vardı yazık değil mi ?

francesco10
16.Nisan.2006, 13:45
walla yazık artk ya, kümede kalma mücadelesi wern takımlar gibi hersene 20 tane adam alıoz,

yalandır yaalannn:)

TüMeR_yAğıZ
16.Nisan.2006, 23:16
yalan zaten tigana böyle bir transfere asla onay vermezki zaten beşiktaş kulübü transfer haberini yalanladı.forumda bu tür balon haberlere daha az yer vermemiz gerekir.

ibo
17.Nisan.2006, 00:44
celaleddin koçak cm serisinde iyiydi alıyordum ama gerçekte beğenmiyorum :)

emirduman
17.Nisan.2006, 22:01
Yalnız ilk iki mesajın ilk cümleleri çok iyi...

"Celaleddin beşiktaşta."

"‘Celaleddin de nereden çıktı!’ " eheh...