Log in

View Full Version : Bosna Hersek - Türkiye | 2010 DKE Grup Maçı

Pages : [1] 2

tarikko
06.Eylül.2009, 19:17
http://img40.imageshack.us/img40/2783/trkiyex.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg40.imageshack.u s%2Fi%2Ftrkiyex.jpg%2F)

http://img168.imageshack.us/img168/1738/bosna.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg168.imageshack. us%2Fi%2Fbosna.jpg%2F)

Tarih: 9.09.2009
Saat: 21:00
Hakem: Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca
Yer: Zenica - Bilino Polje Stadı
Yayın: FOX TV

bugra 1905
06.Eylül.2009, 19:30
Pek Ümitli Değilim Bu Maçtan Umarım Kazanırız
Doğrusu Bosna Kazanırsa Hiç Ama Hiç Üzülmem
Dostça Bir Maç Olsun

ShevAnil
06.Eylül.2009, 19:31
Boşnaklar bu maça çok önem veriyor. Dostça bir mücadele olacağına şüphem yok. Gollü bir maç bekliyorum, daha çok atan kazancaktır.

Krusty
06.Eylül.2009, 19:33
Kesin bu maçta puan bırakacağız; Bosna kazanır gibime geliyor.

RaSenGan
06.Eylül.2009, 19:38
Öncelikle Allah hepimize sabır versin.Umarım ekranların başında küfür etmeden bir maç izleriz.Malum Fox yayınlıyo.Maça gelirsek Türkiye Türkiye gibi oynarsa bu maçı kazanırız.Aksi takdirde çok zor.

nerazzuri
06.Eylül.2009, 19:46
2-3, kazanırız diyorum. İçimden geldi bilmiyorum.

Umarım bu maça 4-4-2 ile çıkmayız. 4-5-1 uygundur, kontrollü başlayıp kontralarla gol aramalıyız.

krALEX1907
06.Eylül.2009, 19:53
Hep zor maçlardan istediğimizi almayı başarmışıktır.

Bakınız: Euro 2008 katılma grup maçlarındaki Yunanistan deplasmanı,herşey bitti dediğimiz andaki Norveç deplasmanı, buna benzer çok örnekler var. Keza Euro 2008 de de örnekler var.

Dün gece Ntv sproda Estonya maçı sonrasında Rıdvan Dilmen,Fatih Terimin sabırlı bir şekilde oynayacağız demesi üzerine;aman biz sabırlı oynamayalım,çünkü biz sabırlı oynamayı bilemiyoruz ne zaman sabırlı oynamaya çalışsak gol yiyoruz. en güzeli bizm hep hücum ve dikine oynamamız lazım diyerek çok güzel herşeyi özetledi.

Başaraılar tüm oyuncularımıza. Allah yardımcıları olsun,dualarımız sizinle...

barahir
06.Eylül.2009, 19:54
bu maçı kazanırız.. tarih söylüyor bunu..

Ahmet_77
06.Eylül.2009, 20:00
Biraz zorlanırız ama 3 puanı kaybetmeyiz.

Hugo
06.Eylül.2009, 20:05
Gökhan Zan ve Kazım kadrodan çıkarıldı.
Bakalım yerlerine kim gelecek.

krALEX1907
06.Eylül.2009, 20:10
volkan
gökhan servet önder hakan
tuncay emre hamit arda
nihat semih

Kadrosu bana şuan için en uygun geleni,bu arada önderin bu takımda sırıtmayacağını düşünüyorum. önceden Servetle birlikte oynamışlığıda var zaten...

anilton
06.Eylül.2009, 20:11
Ben bu maçta F.Terim'in takımı deplasmandaki İspanya maçında oynattığı gibi oynatacağını düşünüyorum...

Tuncay ile Arda'yı kanatlarda Semih ve Nihat'ı çift forvet olarak kullanacak.İspanya maçında Semih sırtı dönük müthiş oynamıştı.Bunun neticesinde ileride top tutarak birçok pozisyona girmiştik.Nihat zaten çift oynadığında,yanında hava toplarında etkili bir partner olduğunda,ikinci forvet olarak etkili olan bir isim.Yine öyle olacağını,öyle olması gerektiğini düşünüyorum.Yalnız o maçta Aurelio ile Emre oynamıştı göbekte.Bugün ki duruma göre Hamit-Emre ikilisi var.Ama bu maçta defansif yönden zaaf yaşamak istemiyorsak Hamit Tuncay'ın yerine sağa,Emre'nin yanında göbeğe M.Sarap ya da Ceyhun.Forvet'e Nihat'ın yerinede Tuncay olabilir...

--------------------Volkan-------------------

G.Gönül-------Önder----Servet--------H.Balta

Hamit---------Ceyhun----Emre-----------Arda

-------------Tuncay------Semih--------------

ya da ilk belirttiğim gibi yine Hamit Emre göbekte Tuncay sağda Nihat Semih'in yanında olabilir...

Clayman
06.Eylül.2009, 20:12
Ben maçı izleyeceğimizden bile şüpheliyim. Bez Bebek yayınlayabililer. Maç başından itibaren olmazsa da 2. devre yerine Bez Bebek koyma ihtimalleri çok yüksek :)

CeNTeR_TR
06.Eylül.2009, 20:17
Zor maç oLacak.Bu maçı aLacağız sonra BizimkiLer artisLik yapacak ama bu gruptan çıkamayacağız.Bu maçı aLsak biLe pek önemi yok gibi bence.Bu grupda bu haLLere düşmememiz gerekirken bu haLLerdeyiz.Umarız toparLarız ama zor gibi.

Kazanan taraf oLuruz.1 farkLı gaLibiyet bekLiyorum

GodfatheR
06.Eylül.2009, 20:50
Zor ve stersli maçları hep kazandık.Tarih tekerrürden ibarettir 1-2 kazanırız. Tabi inşAllah :)

gerrrard
06.Eylül.2009, 21:08
Kazansak bile ip bizde değil Bosna'nın elinde. O yüzden pek ümitlenmeye gerek yok bence

sananes
06.Eylül.2009, 21:09
-------------volkan--------------
gökhan----önder-----servet----hakan

---ceyhun---

hamit-----emre

tuncay------semih------arda

bu şekilde başlamalıyız bence oyuncularda değişiklik yapılsada sistem bu olmalı mesela ceyhunun yerine mustafa sarp oynayabilir belki ileri 3lüye nihat dahil edilebilir ama o 3lüyü ben olsam bozmam

MeMo
06.Eylül.2009, 21:16
Bence ümitlenmeye gerek var :) Bosna İspanya'yı yenemez bence İspanya çok rahat yener biz kalan maçlarımızı rahat kazanırız.Ama gruptan çıkamazsak tek sorumlusu Fatih Terim olur.

Böyle bir kadro bekliyorum ;

-----------Volkan---------------
Gökhan--Önder---Servet---H.Balta
------------Ceyhun--------------
--------Hamit------Emre---------
Tuncay----------------------Arda
--------------Semih--------------

Nihat şu anda oynayacak kadar hazır değil bence.

ShevAnil
06.Eylül.2009, 21:17
Kesinlikle Mustafa bu maçta oynamalı orta sahamızda defans yapacak oyuncumuz yok..
Volkan
GG E. Aşık(Çağırılacak büyük ihtimal) Servet Hakan
Mustafa
Tuncay Hamit Emre Arda
Semih

olmalı.

DenizlispoR
06.Eylül.2009, 21:21
Kim kazanırsa kazansın üzülmeyeceğim bir mücadele.Bence
Volkan
G.G. Önder Servet Hakan
Mustafa Sarp Emre
Tuncay Hamit Arda
Sercan
11i ile oynamalıyız.Fox kendisini nasıl sövdürecek merak konusu.

barahir
06.Eylül.2009, 21:23
Valla dün atv'ye sövdüğüm kadar sövmem herhalde.. bi reklam ekranın %40'ını kaplar mı yahu?

tarikko
06.Eylül.2009, 21:26

Ben de böyle bir kadro bekliyorum umarım böyle başlarız maça.Maç hakkında ise inşallah kazanacağız biz zoru severiz :) Bosna'da bileğimizin hakkıyla bu maçı alıp döneceğiz inşallah..

Allah yardımcımız olsun..

DenizlispoR
06.Eylül.2009, 21:26
Valla dün atv'ye sövdüğüm kadar sövmem herhalde.. bi reklam ekranın %40'ını kaplar mı yahu?
Fox bunu duymasın %45'e çıkarabilirler abi :n:.

barahir
06.Eylül.2009, 21:27
Karınları şişmişse çıkarsınlar 70 milyon var valla:)

gerrrard
06.Eylül.2009, 21:34
İspanya 6'da 6 yapmış garantilemiş, o yenilmezlik rekorunu kaybetmeseydi belki asılırlar derdimde şimdi çok zor.

ShevAnil
06.Eylül.2009, 21:41
Biz Bosna'yı yenersek bu gruptan çıkarız merak etmeyin. İspanya yatıcak bir takım değil.

sakary Ali
06.Eylül.2009, 21:44
FOX'u şimdi sizden duyuyorum TRT 1 değil miydi bu maçı verecek.

Estonya'dan 2 yiyorsak Bosna karşısında ne yaparız bilmem.Kazanmamız bana göre çko zor.Ama inşallah kazanırız.

ForsakeN
06.Eylül.2009, 21:45
Norveç'i nasıl yendiysek Bosna'yı da yeneriz.Ki bence Norveç daha zordu.

Crocodile1963
06.Eylül.2009, 22:03
FOX'u şimdi sizden duyuyorum TRT 1 değil miydi bu maçı verecek.

Estonya'dan 2 yiyorsak Bosna karşısında ne yaparız bilmem.Kazanmamız bana göre çko zor.Ama inşallah kazanırız.

http://i27.tinypic.com/2r3v0nn.jpg

Redrum
06.Eylül.2009, 22:03
Estonya maçıyla bu maç kıyas olmaz diyen arkadaşlar, aynı şekilde 2 gol yedik diye hayıflanıyorlar.. Arkadaşlar bilmem farkettiniz mi, ön liberosuz oynadık? Hamit sakat sakat oynadı zaten, emre de hiç bir zaman defansif bir oyuncu değildi. İkisi de MC tarzı oynadılar. Orta sahada top kesen bir oyuncumuz yoktu. Defansın da formsuzluğu yüzünden yenilen 2 gol. Bu maçta çok daha farklı bir sistemde oynayacağız bir kere bunu aklınıza koyun.
Orta saha ve ilerisi bence şöyle olacak;
----------Mustafa Sarp-----Emre---------
---Nihat-----------Tuncay--------Arda---
-------------------Semih-----------------
Mustafa sarp yeterince top kesebilecek bir oyuncu. Tuncay da zaten baya baskı yapıyor. Kanatlarda Nihat ve Ardanın Kullanılması biraz zayıflatabilir kanat savunmamızı, ama bence inanılmaz bir hücum gücü verir kanatlar için.

deniz.91
06.Eylül.2009, 22:04
Çok zorlanırız ama 3 puanı alırız bosna çok abartılacak rakip değil bu sene dzeko ve ibiseviç çok formda değil defans hattı 2. sınıf futbolculardan oluşuyor gol yeriz ama daha fazlasını atarız atmalıyız

BeeTLeJuiCe
06.Eylül.2009, 22:14
----------Mustafa Sarp-----Emre---------
---Nihat-----------Tuncay--------Arda---
-------------------Semih-----------------

Buna benzer bir kadro bekliyorum. Yanlız Nihat sağda oynarsa verimli olamaz en iyi oynadığı yer 2. forvet, forvet arkası bence. Mustafa Sarp yerinede Ceyhun'u tercih edecek bence Fatih Terim.

Redrum
06.Eylül.2009, 22:16
Buna benzer bir kadro bekliyorum. Yanlız Nihat sağda oynarsa verimli olamaz en iyi oynadığı yer 2. forvet, forvet arkası bence. Mustafa Sarp yerinede Ceyhun'u tercih edecek bence Fatih Terim.
Nihat'la Tuncay'ın yeri de değişebilir ki daha mantıklı, Tuncay geriye yardım eden bir oyuncu çünkü. Tabi olabilir, genelde Arda ile Tuncay daha serbest oynuyolar ataklarda..

scar face
06.Eylül.2009, 22:43
Ermenistan-Bosna maçını izledim.Diğer konuda da dediğim gibi geride sağlam durursak Dzeko,Ibisevic gibi oyuncuları tutarsak kazanırız diyorum...

LadroN
06.Eylül.2009, 23:21
bu maça kontrollu başlamamalıyız. Kontrollü oynayınca golü yiyoruz olabildiğince çabuk gol bulmalıyız

Bordo61Mavi
07.Eylül.2009, 08:27
Volkan
Gokhan Gonul
Hakan Balta
Servet
Onder
Mustafa Sarp ( Ceyhun )
Hamit
Emre
Tuncay
Arda
Semih

Ben Mustafa Sarpin oynamasindan yanayim. Ceyhun da ayni defansif gorevleri kolaylikla gorur hatta ofansif bi yonde katar ama bu macin stresini kaldirabilirmi bilmem.

Geriye dustugumuz taktirde, Mustafa yerine Sercan aninda girmeli. Semih ve Sercani bi arada izlemeyi cok istiyorum

Alicanfmfan
07.Eylül.2009, 08:33
Bence ümitlenmeye gerek var :) Bosna İspanya'yı yenemez bence İspanya çok rahat yener biz kalan maçlarımızı rahat kazanırız.Ama gruptan çıkamazsak tek sorumlusu Fatih Terim olur.

Böyle bir kadro bekliyorum ;

Nihat şu anda oynayacak kadar hazır değil bence.

Fatih Terim'in bazı hareketlerinden hoşlanmasam da , gruptan cıkamazsak tek sorumlusu Fatih Terim'dir şekline katılmıyorum,o zaman gelir biride der gruptan cıkamamızın tek sorumlusu Nihat'tır İspanya macında kacırdıgı goller sayesinde.

Ama Emre Belözoglunu ısrarla ön liberoda deniyorsa geçen sene sırf Emre'nin bogazını sıktı diye Sabri'yi kesiyorsa(Sabri mutlaka oyuna girerdi Terim sayesinde),Kazım Kazım da ısrar ediyorsa bunu kastediyorsan eger haklısın ,,,sorumludur

eXcitinG
07.Eylül.2009, 13:03
Estonya maçında ki gibi Bosna ya da defansif orta sahasız çıkarsak bizi 5 atıp gönderirLer Bosna dan. Termin buna bir çözüm üretmeLi. ALLah yardımcımız oLsun. Tek teseLLimiz Tarihimiz, biz hep geriden geLip zor maçLarı kazanmışızdır, bunuda kazanıcaz inşaLLah.

murat taşlı
07.Eylül.2009, 13:23
ben umutluyum yeneceğimizi düşünüyorum .Semih 11 de başlamalı Sercan 2.yarı girmeli

nessus
07.Eylül.2009, 14:03
pek umutlu değilim, özellikle defans hattımızdan. yedikçe atmamız gereken bir maç olabilir. Üstüne bir de belçika maçı var. nereye gideceksek biz böyle!

Melekovic
07.Eylül.2009, 16:12
Çok ince hesaplar dönecek bu grupta. Belçika havlu attı zaten. Bizim şu şekilde bir şansımız daha oluyor. Ama tüm şanslar Bosna'yı yenmekten geçiyor.Eğer Bosna'yı yenersek ve İspanya'da Bosna'yı yenerse ,Belçika'dan sadece 1 puan alıp Ermenistan maçını almamız kafi.

Addolorato
07.Eylül.2009, 16:19
Bosna'da kalpler bizimkinden daha farklı atıyor. Onlar tarihlerinde ilk kez dünya kupası'na bu kadar yaklaşmışken içerde bu maçı kesin kazanmak isteyeceklerdir. Çok zor maç umarım kazanırız ama ben pek sanmıyorum.

GodfatheR
07.Eylül.2009, 17:23
Yanılmıyorsam 2006 Dünya Kupası Finallerine de gitmeye çok yakındı Bosna.Son maçta evinde Sırbistan'ı yenseydi katılacaktı ama 1-1 berabere kaldılar. Golü de ya Kezman ya Zigiç atmıştı :):)

ThersoN
07.Eylül.2009, 17:52
"Bosna Hersek'i paramparça etmemiz gerek"

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, A Milli Futbol Takımı'nın çarşamba günü karşılaşacağı Bosna Hersek'i paramparça etmesi gerektiğini söyledi.Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile oynayacakları derbi maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdüren siyah beyazlı takımda, teknik direktör Mustafa Denizli antrenman öncesinde artık bir klasik haline gelen basın mensuplarıyla yaptığı sohbette gündemdeki konulara değindi.
İlk olarak yeni transfer Tabata'yla ilgili sorulara yanıt veren Denizli, Brezilyalı oyuncunun şu anda fizik açısından dan yeterli durumda olduğunu ama takıma adapte olma ve sistemi öğrenme konusunda zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bu tip yetenekli oyuncular bu uyum süresini çabuk atlatırlar. Tabata'nın Galatasaray derbisinde oynayıp oynamayacağını şimdiden söyleyemem ama herkesin ilk 11'de oynama şansı var. Cuma günü milli takımlardan dönecek futbolcularımızın da katılımının ardından kimin oynayıp oynamayacağına daha net karar verebileceğiz" dedi.
Tecrübeli teknik adam Tabata ile Galatasaray maçı için özel bir görüşme yapmadığını da sözlerine ekledi.
Eylül ayının Beşiktaş için, oynayacağı maçlar göz önüne alındığında zor geçecek bir dönem olacağının hatırlatılması üzerine ise tecrübeli teknik adam, "Sancılı süreçler aşılır. Böyle dönemleri ilk defa yaşamıyoruz. Bu kadro her güçlüğün altından kalabilecek kaliteye sahip. Bu takım biraz geç devreye giriyor ama devreye girince de çıkmaz" şeklinde konuştu.
Mustafa Denizli, sakatlıkları devam eden futbolculardan Nobre ve Bobo'nun Galatasaray derbisinde forma giymelerinin şu an için zor olduğunu söylerken, diğer sakat oyuncuların tedavilerinin sürdüğünü ve bu futbolcular için kararını maç gününe doğru vereceğini belirtti. Denizli sezon başında Beşiktaş'a geri dönen Batuhan Karadeniz'in ise şu an 104 kilo olduğunu, genç futbolcunun aşırı kilolarından kurtularak 96 kiloya inmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Beşiktaş teknik direktörü, A Milli Futbol Takımı'nın çarşamba günü Bosna Hersek'i yeneceğini ve Bosna maçından alınacak galibiyet sonrası kesinlikle Dünya Kupası finallerine gideceğini vurgulayarak, "Benim Ermenistan karşısında izlediğim Bosna Hersek'i milli takımımızın paramparça etmesi lazım. Bosna ile oynadığımız son maçlarda zorlansak da genelde kazanan taraf biz olduk. Bosna maçını alırsak Dünya Kupası'na banko gideriz. Beraberlik halinde bile büyük şansımız olur" ifadelerini kullandı.
Mustafa Denizli son olarak Arjantin ile Brezilya arasında Dünya Kupası grup eleme maçını izlediğini ve Brezilya forması giyen Fenerbahçeli Dos Santos ve Galatasaraylı Elano'yu izleme fırsatı bulduğunu belirterek, "Elano'nun Brezilya'nın bulduğu iki golde de büyük bir payı vardı. Zaten Elano'nun iyi bir futbolcu olduğunu biliyorduk. Ama ben Dos Santos'u daha çok beğendim. Güçlü ve çalışkan bir oyuncu" dedi.

07.09.2009

Kaynak : DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya'dan Bosna'ya gözdağı!

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, 2010 Dünya Kupası'na lider olarak gitmeleri için hala çalışmaları gerektiğini söyledi. Türkiye'nin de yer aldığı 5. grupta bulunan İspanya'nın teknik direktörü Del Bosque, oynadıkları yedi maçta yedi galibiyet ile 21 puan almalarına rağmen grupta 15 puanla 2. sırada bulunan Bosna Hersek ile 3 maç kala aralarında olan 6 puanlık farktan dolayı gruptan lider çıkmayı garantileyemediklerini belirterek, Bosna Hersek'i bir kez daha yenip Dünya Kupasına lider olarak gitmenin hesabını yaptıklarını açıkladı.
Bunu elde edene kadar bütün maçlarını kayıpsız tamamlamak istediklerini belirten İspanyol teknik adam, bunu başarmak için matematiksel olarak 4 puana ihtiyaçları olduğunu söyledi ve aynı ciddiyetle çalışacaklarını da ekledi.
Del Bosque, Çarşamba günü evlerinde oynayacakları Estonya maçıyla birlikte, Bosna Hersek'in kendi evinde oynayacağı Türkiye maçının sonucunu da dikkatle bekleyeceklerini dile getirdi.
İspanyol hoca, taraftarlarını Estonya maçına davet ederek, destek istedi ve oyuncularının da bu desteğe yakışır bir mücadele göstermeleri gerektiğini belirtti.

07.09.2009

Kaynak : AA

TR.CaPTaiN
07.Eylül.2009, 19:34
İstanbul'da kazanabileceğimiz İspanya maçında beraberlik dahi bizi üzecekken son dakikada yediğimiz gol hesapları değiştirdi. Son dakikada o golü yemeseydik olası bir Bosna galibiyetiyle tüm ipleri elimize alacaktık. Aslında İspanya'nın da Bosna'ya yatacağını falan düşünmüyorum ama son maça avantajla girmiş bir Bosna liderliği garantilemiş, rahat İspanya'yı devirebilir. Ama tabi ki bizim bu hesapların peşine düşebilmemiz için öncelikle Bosna'yı kesinlikle yenmemiz lazım. Daha önceden böyle zor maratonlarda ne yapmamız gerekiyorsa onları yaptık, yine yapabiliriz. Estonya maçında oyuncularımızı fazla gergindi. Bosna deplasmanında umarım öyle olmazlar çünkü ters tepebilir.

________

Türkiye çiçeklerle karşılandı

Bosna-Hersek maçı için Saraybosna'ya giden Türkiye Milli Takımı, burada çiçeklerle karşılandı.

Türkiye kafilesi, Bosna-Hersek ile oynayacağı maç için özel uçakla Saraybosna'ya giderken; büyükelçilik yetkilileri, bölgede görev yapan Türk askerleri ve öğrenciler, millileri çiçeklerle karşıladı.

Teknik Direktör Fatih Terim, havaalanında DHA mikrofonlarına konuşurken, "Çok zor bir maç olacak. Bizden daha şanslı görünüyorlar, ama maçtan sonra tekrar konuşacağım. Buraya moralli geldik, evimize galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, dost ve kardeş bir ülkenin takımına karşı oynayacaklarını belirtirken, "İlk etabı geçtik. Artık ikinci etaptayız. Dünya Kupası'na katılmayı çok istiyoruz ve galibiyet için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye kafilesinde, sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Kazım Kazım yer almazken, oyuncular ve teknik heyet, bir otobüsle maçın oynanacağı Zenica şehrine hareket etti.

Goal

Sekopej
07.Eylül.2009, 20:23
Son avrupa şampiyonu, Dünya Kupası'nın da en büyük adayı, elemelerde tüm maçları kazanıp gövde gösterisi yapmak varken maçı bırakacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Tüm maçları kazanıp gitmek isteyecektir İspanya.

Sağ kanada Hamit, orta sahaya da Ceyhun ya da Mustafa Sarp geçebilir. Ya da Kazım yerine Tuncay geçip forvete Semih, iyileştiyse Nihat geçebilir. Seçenekler bol, Terim'in en doğrusunu seçip sahaya sürmesini umuyorum. Ve kazanacağımızı da düşünüyorum.

Crocodile1963
07.Eylül.2009, 20:25
Mustafa Sarp'ı Estonya maçında 18'e almamıştı. Büyük olasılıkla Ceyhun görev alır. İleride Semih'in başlamasını bekliyorum. Sercan'ı böyle zorlu bir maçta ilk 11'de başlamaması kendisi için iyi olucaktır. Defansta her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. . .

scar face
08.Eylül.2009, 05:07
Yanılmıyorsam 2006 Dünya Kupası Finallerine de gitmeye çok yakındı Bosna.Son maçta evinde Sırbistan'ı yenseydi katılacaktı ama 1-1 berabere kaldılar. Golü de ya Kezman ya Zigiç atmıştı :):)
Kezman atmıştı gidip çentik hareketini yapmıştı hatta..
Biraz önce Foxda Bosnalı oyuncuların çarşı gezisini yayınladılar.Rahatlar,2.5 sene çnceki 3-2lik galibiyete çok güveniyorlar bence.Geçen sene Norveç gibi güçlü bir Kuzey ekibinden -o cehennemden - 3 puanı nasıl çıkarttıysak Bosna'dan da çıkartabiliriz...Ayrıca stresli olacaklardır.Unutmayın geriden gelen her zaman avantajlıdır...

tarikko
08.Eylül.2009, 05:11
19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta 9 Eylül Çarşamba günü Bosna Hersek ile karşılaşacak (A) Milli Takım, bu karşılaşma için Bosna Hersek'deki ilk antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi.

Bu sabah Bosna Hersek'e gelen milliler, akşam saatlerinde Bilino Polje Stadı'nda antrenman yaptı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda milli oyuncular, koordinasyon çalışmasının ardından yarı sahada taktik amaçlı çift kale maç oynadı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.
İdmanın ilk bölümüne tedavisi süren Nihat takımdan ayrı koşu yaparak başladı. Ardından tecrübeli oyuncu, takımla birlikte çalışmaya katıldı.
Teknik direktör Terim, taktik çalışma sırasında değişik taktikler uyguladı. Çift kale maçın başında forveti ikili kuran Terim, daha sonra tek forvete döndü. İkili forvette Semih ve Sercan ikilisini deneyen tecrübeli teknik adam, daha sonra Semih'i ileride tek oynattı. Tecrübeli teknik adam, Gökhan Zan'ın yokluğunda savunmanın göbeğini ise Servet-Önder ikilisiyle oluşturdu.

''HEPİMİZİN MİLLİ TAKIMI''
Milli takım için büyük önem taşıyan Bosna Hersek maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim ve oyuncuların moralli olduğu gözlendi.
Antrenmanda önce Emre Belözoğlu ve Hamit ile bir araya gelen Terim, daha sonra sağlık ekibiyle kısa bir görüşme yaptı.
Oyuncuların çalışması sırasında sahanın kenarına gelen Fatih Terim, basın mensuplarından kenarda bulunan kaleyi sahaya götürmek için yardım istedi. Basın mensuplarına ''Hepimizin milli takımı. Bir el atın da kaleyi götürelim'' derken, basın mensuplarının yanı sıra Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve milli takımlardan sorumlu üye Levent Kızıl da kalenin taşınmasında yardımcı oldu.Çalışmayı Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de izledi. (A) Milli Takım, Bosna Hersek maçı hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Fatih Terim, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek.

Sporx

CeNTeR_TR
08.Eylül.2009, 05:16
Forvetin Semih Sercan oLması daha iyi olacaktır.

Semih'in yukarıdan indirdiği toplarda Sercan defansın arkasına sarkıp çok fırsat buLabiLir.Yarın Oyun kuran oyuncuLarımız'ın Arda , Emre gibi oyuncuların Semih'e top indirmesi Lazım diye düşünüyorum ben.Semih'de Sercanı kaçırabiLirse goL yoLLarında etkiLi oLabiLiriz.

Alicanfmfan
08.Eylül.2009, 05:38
Allah yardımcımız olsun , takımımız Bosna'dan 2-3 gömlek daha üstün.

Varonil
08.Eylül.2009, 15:25
Zor maç olacak.Kazanabilecek güçteyiz.Afrika yolu bu maçtan alacağımız 3 puana bağlı.Özellikle Euro 08'deki maçlarımızdan sonra Türkiye'siz bir Dünya Kupası düşünemiyorum.

ForsakeN
08.Eylül.2009, 15:59
Bu maçı kazanırsak %100 play-off lardayız. Bosna İspanya'uyı yenemez.Deplasmanda da Estonya'yı yenmeleri zor.Belki de 3 maç üst üste kaybederler :)

Sekopej
08.Eylül.2009, 16:54
Adminimiz Aydın, Bugün gazetesinde yazılar yazmaya başladı. İlk analiz yazısı bu maçla ilgili;

http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bugun.com.tr%2 Fhaber-detay%2F77730-bosna-yi-arda-yla-vurma-plani-haberi.aspx

Kendisine hayırlı olsun diyoruz, haberi internetten okumayın, bir gazete alın. Hatta her gün almaya başlayın çünkü yazıları devam edecek.

El Barto
08.Eylül.2009, 17:22
Ayın 12'si ile birliktede Telegol isimli bir spor gazetesi yayımlamlamaya başlayacak Bugün gazetesi. Aydın'ın yine yazıları olacak bu gazetede de. Hayırlı olsun yeni görevi. Ayrıca çok iyi bir analiz olmuş. Bosna'nın artıları eksileri net bir şekilde ortaya konmuş. Bende Arda'nın maçı olacağı konusunda hemfikirim değerli Ldminimiz ile. :)

Trabzonspor
08.Eylül.2009, 17:27
Hayırlı olsun Aydın kardeşimize.

Maçı kazanma şansımız az geliyor bana bosna burdan bırakmaz diyorum.Ancak zoru başarabilecek isimlere sahipiz Arda yine takımı sırtlayan adam olabilir.

tarikko
08.Eylül.2009, 18:22
-------------Emre--------------
-------------Arda---------------
Hamit----------------------Tuncay
---------Semih-----Sercan---------

Ömer Güvenç Ligtv'de programda böyle bir kadro çıkma ihtimali var dedi..Arda ile Tuncay'ın yerleri de değişebilirmiş..

Since-1907
08.Eylül.2009, 18:28
Ömer Güvenç dün taktik antremanında yukarıda Tarığın verdiği kadroyu denediğini söyledi.Ayrıca sağa Sabriyi koyup Hamit'i ortaya çekmeyi de denemiş.Ama muhtemelen ilk 11'imiz yukarıdaki gibi olacaktır.Biraz ofansif gibi gözüküyor ama Emre defansif oynayacaktır muhtemelen.Eldeki en iyi kadro olduğunu düşünüyorum.Kazanmamız gereken maçları çoğu zaman kazanmasını bildik.Bence yine böyle bir maç olacak ve kazanacağız.

sananes
08.Eylül.2009, 19:04
bence sercanın yerine bi defansif orta saha koyup ardayı sola tuncayı saga hamiti yine ortaya koymalı fatih hoca en azından baslangıcta.Sonra oyunun gidisatına göre gerekirse risk alırız.Ayrıca Ahmet Çakarların programı adını hatırlamıyorum tanıtımını yapmıştı telegol gazetesinin ben bunların yazdıgı gazeteyi almam demistim ama adminimiz yazıyo takip ederim:)

Alicanfmfan
08.Eylül.2009, 19:07
--Sarp(Ceyhun)-----Emre-----

---------------Arda----------------

Böyle bir orta saha daha iyi olabilirdi.

Melekovic
08.Eylül.2009, 19:11
Aydın'a işinde başarılar diliyorum.güzel bir yazı olmuş,böyle yazıları hep devam eder ve ileride sayılı kişiler arasında yerini alır dileğinde bulunuyorum.

Defansta konsantrasyonu kesinlikle elimizden bırakmamamız gerekiyor, Estonya maçındaki gibi yiyebileceğimiz saçma golleri çıkaramayabiliriz ama konsantre bir savunma anlayışında olursak golü ya da golleri bir şekilde atarız.Her şeyden önce yarınki maçta oyuncuların sabırlı olması gerekiyor.

ForsakeN
08.Eylül.2009, 19:23
Bence olması gereken kadro

------------------Volkan------------------
Gökhan---Servet----E.Aşık----Hakan B.
-----------------Ceyhun------------------
-----------------Emre--------------------
-------Hamit-----Arda----Tuncay-------
-----------------Semih-------------------

Hem defansif anlamda hem de hücumda etkili bir 11. Ayrıca takımın boyu da uzun. Bosna Hersek'in boy ortalaması uzun olduğu için duran toptan gol yememk için böyle uzun bir 11 ile çıkmalıyız sahaya

mpaker66
08.Eylül.2009, 19:29
benceee
-----------------Volkan----------------
g.gönül---önder-----servet---hakan

hamit-----m.sarp-----emre-----arda--
---------------------tuncay-------
-------------semih--------------

şeklinde tuncay gezici forwet olmalı.bu maçı kazanacaımzı düşünüyorum.M Sarp da iyi oynuo keşke barış özbek'ide türk yapıp oynatsak tam bize göre biri çok yönli oyuncuu,

sananes
08.Eylül.2009, 19:39
bence mustafa sarptanda barıstanda daha önemlisi gs'de ayhandır.Ayhan çok iyi oyuncu son 2-3 sezondur özellikle fatih hocanın onu değerlendirmesi lazım.Orta sahada bir ön libero onun önünde hamit emre kanatlarda tuncay arda ilerde de semih olmalı bence.Hamit bayernde de göbekte oynuyo estonya macında kötüydü ama genelde cok basarılı o mevkide

El Barto
08.Eylül.2009, 19:54
Arda'yı bu maçta kanatta kullanmamak saçmalık olur.

bugra 1905
08.Eylül.2009, 20:50
Bence Böyle Oynamalıyız
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Hakan Balta
Servet Çetin
Emre Aşık
Ceyhun Gülselam
Emre Belezoğlu
Hamit Altıntop
Tuncay Şanlı
Arda Turan
Semih Şentürk
Böyle Oynarsak Özellikle Soldan Arda İle Etkili Oluruz Ayrıca Ceyhununda Mesafe Tanımayan Şutları İle Gol Bulabiliriz Maçın Durumuna Görede Sercanı Oyuna Alırız
Son Kararı Fatih Terim Verecek Ama Hayırlısı Umarım Kazanırız Maçı

TR.CaPTaiN
08.Eylül.2009, 21:43
"Yarın birileri üzülecek"

19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta yarın Türkiye'yi konuk edecek Bosna Hersek'in teknik direktörü Miroslav Blazevic, yarınki maç sonrası birilerinin üzüleceğini, ama üzülen tarafın kendileri olmayacağını söyledi. Başkent Saraybosna'da kamp yapan Bosna Hersek milli takımın teknik direktörü Blazevic, düzenlediği basın toplantısında, mücadelenin iki ekip için de zorlu geçeceğini belirterek, ''Yarın birileri üzülecek, ama üzülen biz olmayacağız. Öyle bir takımla karşılaşacağız ki nerede ne yapacağı gerçekten belli değil'' dedi.

Özellikle ilk yarıda işi bitirmek istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, ''Çünkü Türkiye ikinci yarıda patlama yapan bir takım. 4 puanlık avantaja güvenmiyoruz. Bu nedenle her türlü önlemi aldık. Hesaplarımızı iyi yaptık'' diye konuştu.

Miroslav Blazevic, kariyerinin en önemli maçın çıkacağını ifade ederek, ''Bosna halkına yarın büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz. Fatih Terim'e saygı duyuyorum. Bir yandan Türk milli takım oyuncularıyla uğraşırken, bir yandan da ikinci rakibimiz olacak. O da saha kenarındaki Fatih Terim olacak'' diye konuştu.

AA

Hugo
09.Eylül.2009, 05:28
Bosna giderse üzülmem. Ama biz gidemezsek Arda, Sercan gibi gençlerin Avrupa'ya açılması zorlaşacak gibi geliyor. Semih'i de katabiliriz.

Professeur
09.Eylül.2009, 05:37
Kadronun bu şekilde olacağına neredeyse eminim

G.gönül---Önder-----Servet---Hakan

Arda-----Hamit-----Emre-----Tuncay--
---------------------Sercan-------
-------------Semih--------------

Ayrıca Hugo'ya katılıyorum bu maç oyuncular için dünya kupası gibi bir vitrinde kendilerini kanıtlamaları için son şans.Avrupa'ya gitmenin en kolay yollarından biri Dünya Kupası-Avrupa Şampiyonası gibi turnuvalar.Eğer Dünya Kupasına gidip takım olarak iyi bir derece yaparsak oyuncularımızın avrupaya gitmesi kolaylaşacaktır.

Alicanfmfan
09.Eylül.2009, 05:41
bu macta Servet ve hakan baltanın tandem bölgeyi olusturması düşüncesindeyim , hakan ve servet stoper ismail ve gökhan bek bu iki isim sürekli bindiriyor hakan ise bazen tempoya ayak uydurumayor.

0Zan Bey
09.Eylül.2009, 12:30
İns yenecegiz..:)Kalbimiz seninle Türkiye.

Hugo
09.Eylül.2009, 13:07
Kadronun bu şekilde olacağına neredeyse eminim

Arda-----Hamit-----Emre-----Tuncay--
---------------------Sercan-------
-------------Semih--------------

Ayrıca Hugo'ya katılıyorum bu maç oyuncular için dünya kupası gibi bir vitrinde kendilerini kanıtlamaları için son şans.Avrupa'ya gitmenin en kolay yollarından biri Dünya Kupası-Avrupa Şampiyonası gibi turnuvalar.Eğer Dünya Kupasına gidip takım olarak iyi bir derece yaparsak oyuncularımızın avrupaya gitmesi kolaylaşacaktır.

Kadro bence de böyle olmalı.

bursa_mc
09.Eylül.2009, 19:51
Ntvspor'un muhtemel kadrosunda ilerde Tuncay ve Semih var.

Hugo
09.Eylül.2009, 19:58
Tekrar baktığımızda
Tuncay Semih ileri
Sola Arda Sağa Hamit
Ortada Emre ve Ceyhun veya M.Sarp da olabilir.
Bir ön libero oynatmalıyız.

Ahmet Göktaş
09.Eylül.2009, 20:06
Kazanacağımızı ümit ediyorum.Ve öyle de hissediyorum.

SAİT71
09.Eylül.2009, 20:14

Hamit------Ceyhun----Emre-----Arda--

---------Semih-----Tuncay---------

bugra 1905
09.Eylül.2009, 21:23
bu macta Servet ve hakan baltanın tandem bölgeyi olusturması düşüncesindeyim , hakan ve servet stoper ismail ve gökhan bek bu iki isim sürekli bindiriyor hakan ise bazen tempoya ayak uydurumayor.
Hakan Stoperde Oynarsa Zorlanırız Bence:)

tarikko
09.Eylül.2009, 21:30
Önder var yahu ne Hakan'ı ..Macera aramaya gerek yok :)

sananes
09.Eylül.2009, 21:51
ntvspor muhtemel 11inde tuncayı forvet yazsada bence hamit emre ve ceyhun göbekte oynayacak tuncay ve arda hücuma destek veren kanatlar semihte forvet olacak gsnin oynadığı gibi yani. En azından böyle oynarsak daha basarılı olacagımızı düşünüyorum ben

ForsakeN
09.Eylül.2009, 21:53
9 nolu formayı kim giyerse o gol atacak :) Çünkü bugün 09.09.09 ve maçta saat 9'da :D

bursa_mc
09.Eylül.2009, 21:53
Gol gelmezse ikinci yarı üçlü forvete gideriz diye düşünüyorum.İnşAllah maçı kazanan taraf bir oluruz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

9 nolu formayı kim giyerse o gol atacak :) Çünkü bugün 09.09.09 ve maçta saat 9'da :D

Sercan Yıldırım :D

Hugo
09.Eylül.2009, 21:54

Güzeel :)
Semih gol gol gol diyelim o zaman :)

bugra 1905
09.Eylül.2009, 21:55
ntvspor muhtemel 11inde tuncayı forvet yazsada bence hamit emre ve ceyhun göbekte oynayacak tuncay ve arda hücuma destek veren kanatlar semihte forvet olacak gsnin oynadığı gibi yani. En azından böyle oynarsak daha basarılı olacagımızı düşünüyorum ben
Kardeş Bende Böyle Oynarsak Başarılı Olacağımızı Düşünüyorum Düşüncelerime Tercüman Olmuşsun:)

tarikko
09.Eylül.2009, 21:55
Normalde Semih giymiyormuydu 9 numarayı ? :)

ForsakeN
09.Eylül.2009, 21:58
Bosna'da kim giyiyor 9'u acaba? Dzeko olmasın da ...

bursa_mc
09.Eylül.2009, 21:59
9 numarayı Semih giyecekse Saldır Semih! :D

LadroN
09.Eylül.2009, 22:01
Bu maç için skor tahminim 2-1 biizim lehimize hatta servetinde bir golü olcak sanki :D çaktırmayın hiç biri tutmaz:D

Addolorato
09.Eylül.2009, 22:01
Bosna maçının oldugu yerde bir tane hapishane varmış ve maça gelenlerin çogu eskiden hüküm giymiş mahkumlarmış. Bu arada kale arkasında tribün yok direk sahanın içinde izliyorlar.

Alicanfmfan
09.Eylül.2009, 22:03
Bugün içimde bir his var macı 2-0 yada 1-3 alacagız gibi golleride söylebilirim hatta , Tuncay-Emre-Arda 3 lüsünden biri atacak :D onlardanda Muslimovic :D

ShevAnil
09.Eylül.2009, 22:03
Merak etme Eralp orda kazansakta hiç birşey olmaz.

LadroN
09.Eylül.2009, 22:04
Bugün içimde bir his var macı 2-0 yada 1-3 alacagız gibi golleride söylebilirim hatta , Tuncay-Emre-Arda 3 lüsünden biri atacak :D onlardanda Muslimovic :D
hehe takımı saysaydın:D

scar face
09.Eylül.2009, 22:04
Hakan ın stoperde oynadığı maçlarda nasıl zorlandığımızı görüyoruz objektif olmak lazım

tarikko
09.Eylül.2009, 22:05
Bosna'da kim giyiyor 9'u acaba? Dzeko olmasın da ...
Muslimovic 9 numara..

ForsakeN
09.Eylül.2009, 22:06
Türkiye 9 numarasını buldu . Sercnan oynarsa golü var :D

http://www.kanalturk.com.tr/newsFiles/1/1/0/0/1/0/1/0/0/0/1/0/1/file/12938_galeri_6.jpg

Alicanfmfan
09.Eylül.2009, 22:09
Hakan ın stoperde oynadığı maçlarda nasıl zorlandığımızı görüyoruz objektif olmak lazım

Ne alakası var objektif olmasaydım saga Sabri'yi koyardım Gökhan'ı kesip.

hakan ileri cıkamıyor pek hızlı degil , Bosna'nın kanatları bekleri zayıf - daha cok üstlerine gidersek muhakkak gol olur onun için 2 tane ileri cıkıp geri dönebilen Gökhan Gönül ve İsmail Köybası'nın olması daha iyi olur , Hakan'ın herhangi bi hatasını görmedim ben zaten asıl mevkisi stoper onun.

tarikko
09.Eylül.2009, 22:11

hakan ileri cıkamıyor pek hızlı degil , Bosna'nın kanatları bekleri zayıf - daha cok üstlerine gidersek muhakkak gol olur onun için 2 tane ileri cıkıp geri dönebilen Gökhan Gönül ve İsmail Köybası'nın olması daha iyi olur , Hakan'ın herhangi bi hatasını görmedim ben zaten asıl mevkisi stoper onun.
Önder varken Hakan Balta'yı oraya koymak iyi bir seçim olmaz bence..

ForsakeN
09.Eylül.2009, 22:11
Katılıyorum Hakan stoper fevkalade oynayabilir ama İsmail çok tecrübesiz sıkıntı yaratır. Bu yüzden DL'de Hakan daha iyidir.Boy avantajı da var.Duran toplarda Bosna çok iyi

sananes
09.Eylül.2009, 22:16
ispanya macında guiza topu hakanın üstünden kafasıyla aşırtıp sonra 2-3 adım geriden gelip hakanı gecti topu ortaladı gol oldu hatırlamıyo musunuz yani hakan belki hücuma cok çıkmıyo ama cıktıgında şutları etkili ayrıca önunde arda oynadıgı için çıkmasada oluyo.Standart beklere oranlada savunması daha iyi.Tüm takım halinde hücum yapmaya gerek yok bence.Stoperde hakanın basarılı olacagını sanmıyorum Mehmet topal daha iyi oynuyodu mesela stoperde.İkisininde zorunluluktan dolayı milli takımda geçmiş maçlarda stoper oynamışlıgı oldugu için yapıyorum bu kıyaslamayı

Alicanfmfan
09.Eylül.2009, 22:19
ispanya macında guiza topu hakanın üstünden kafasıyla aşırtıp sonra 2-3 adım geriden gelip hakanı gecti topu ortaladı gol oldu hatırlamıyo musunuz yani hakan belki hücuma cok çıkmıyo ama cıktıgında şutları etkili ayrıca önunde arda oynadıgı için çıkmasada oluyo.Standart beklere oranlada savunması daha iyi.Tüm takım halinde hücum yapmaya gerek yok bence.Stoperde hakanın basarılı olacagını sanmıyorum Mehmet topal daha iyi oynuyodu mesela stoperde.İkisininde zorunluluktan dolayı milli takımda geçmiş maçlarda stoper oynamışlıgı oldugu için yapıyorum bu kıyaslamayı

Sadece bir tane degil mi ondandan o yerde İbo'nun olması lazımdı , Zaten dakika 90 bitmiş yorulmus, hedeflerinden uzaklasmıs bi milli takımdı kimse kosmuyordu hatırlarsan.

Oghuse
09.Eylül.2009, 22:36
Bende Önder'in stoperde Hakan'dan daha iyi olacağını düşünüyorum böylesine ciddi bir maçta Hakan'ı stoper'e çekip sol bekte İsmail'i denemenin manası olmaz. Önder - Servet ikilisi yeter defans için.

Ziya38
09.Eylül.2009, 22:36
Fox TV göstermiyor burda.. bakamiyacagiz.. buradan teşekkürlerimi iletiyorum fox tv'e..

murat taşlı
09.Eylül.2009, 22:37
Maç zor ama alacağız İnş.Böyle maçların havası başka olur kim oynarsa en iyisini yapacaktır ben hepsine güveniyorum.

sananes
09.Eylül.2009, 22:38
Sadece bir tane degil mi ondandan o yerde İbo'nun olması lazımdı , Zaten dakika 90 bitmiş yorulmus, hedeflerinden uzaklasmıs bi milli takımdı kimse kosmuyordu hatırlarsan.

ne alakası var yahu langırt mı bu oyuncular sadece kendi mevkilerinden sorumlu sol bek hücuma cıkmışsa stoper onun yerini doldurmasada oluyo mu yani.Ayrıca takımcılık yapmaya ne gerek var ki hakan bence stoper oynayacak yeteneklere sahip değil ki hedeftende kopmamıstık aslında o maçta 1 puan alınsa simdi bosna galibiyeti bizi bosnanın üstüne tasıyo olacaktı

Alicanfmfan
09.Eylül.2009, 22:45
Galip gelelimde kimin nerede oynadıgı önemli degil.

scar face
09.Eylül.2009, 22:55
Alican noktayı sen koymussun vay be :)

Hakanı stoperde oynatmak maceradır...

SAİT71
09.Eylül.2009, 22:56
Bosna'da çok sayıda Türkiye de oynayan oyuncular var. Beğenmediğimiz adamlar şimdi dünya kupası yolundalar :D

Hasagic ve Nadarevic benim aklıma gelenler. Dahada olduğunu sanıyorum..

gerrrard
09.Eylül.2009, 22:59

Golüde 90. dk da Semih yada Sercan atar hangisi 9 numara olursa artık :p

bugra 1905
09.Eylül.2009, 23:17

Alicancım Kendin Demişsin Hakan Balta Hızlı Değil Diye Stopere Koysak Nolur Dzeko-İbisevic İkilisi Dümdüz Ederler Bizi
Güiza Hakanı Son Dakkalarda Tuş Etmişti Örneğin

Alicanfmfan
09.Eylül.2009, 23:22
Dzeko ve İbisevic cok hızlı forvet oyuncuları degil Bugra :)

bugra 1905
09.Eylül.2009, 23:25
Olsun Alicim Hakan Balta Sol Bek Oynamalı Bence Stoperde Emre Aşık Oynamalı Önderde Oynar Sorun Olmaz Hakan Balta Sol Bekte Çok Dengeli Oyuncu Arda İle Beraber Solda Oynarlarsa Daha İyi Ataklar Yapabiliriz:)

CeSC FaBReGaS
09.Eylül.2009, 23:44
Ah keşke Emre Aşık olsa ama ne yazıkki kadroda yok.Bence Hakan Balta stoperde oynamalıdır.Açıkçası Önder bana çok güven vermeyen bir isim ve böyle kritik maçlarda Hakan'ı bazı özeliklerinden dolayı stopere daha uygun görüyorum.

Addolorato
09.Eylül.2009, 23:46
Hakan Balta niye stoper oynasın elimizde bir sürü stoper var.

CeSC FaBReGaS
09.Eylül.2009, 23:49
Açıkçası gördüğüm kadarıyla H.Balta dışında Önder ve İbrahim Kaş var bence bunlardan 2'side bu maç için uygun adamlar değil.Eğer oynarsalarda inşallah beni yanıltıp çok iyi oyun oynarlar.

Redrum
10.Eylül.2009, 00:19
Açıkçası gördüğüm kadarıyla H.Balta dışında Önder ve İbrahim Kaş var bence bunlardan 2'side bu maç için uygun adamlar değil.Eğer oynarsalarda inşallah beni yanıltıp çok iyi oyun oynarlar.

Sol bek H. Balta ve Stoper Önder Turacı mı daha riskli, yoksa;
sol bek i. köybaşı ve stoper H.Balta mı?

Bence stoperde Balta'yla Önder'in pek bir farkı yok.

IcedEarth
10.Eylül.2009, 00:22
Ceyhun'u ben hep stoper biliyordum yahu :zuhaha Hangi ara orta saha oldu bu adam :zuhaha

Sirius Black
10.Eylül.2009, 00:26
En iyisi Hakan ile Önder'i stoper yapalım Servet sol bek olsun bu tartışma bitsin. :zuhaha

TR.CaPTaiN
10.Eylül.2009, 00:29
İŞTE İLK 11'LER...

BOSNA HERSEK

Su***
Spahiç
Muratoviç
Rahimiç
Misimoviç
Dzeko
Nadareviç
Ibiseviç
Salihoviç
Jahiç
İbriciç

TÜRKİYE

Volkan
Servet
Önder
Hakan
Gökhan Gönül
Hamit
Emre
Ceyhun
Tuncay
Arda
Semih

YEDEKLER

Sinan
Nihat
Nuri
İsmail
İbrahim
Sabri
Sercan

Sporx

Kage
10.Eylül.2009, 00:48
İyi şanslar millilerimize.Ayrıca Boşnak spikerin seside geliyor umarım bi cözüm bulurlar yahu.

Clayman
10.Eylül.2009, 00:52
FOX reklam şova başladı...

Clayman
Emre attı 1-0, müthiş başladık...

Kage
Goooool Emre Gooooll 1-0

RaSenGan
10.Eylül.2009, 00:53
Dk #5 Emre Belözoğlu :) Süper başladık.

GodfatheR
10.Eylül.2009, 00:53
Gollll be be goooooollllll, afferin be Emre afferin...

PesimiSTyLa
10.Eylül.2009, 00:55
Yahu macın yayını cok kötü. Soluk bir görüntü var. Bende mi öyle sadece :D Macın havasına giremedim bunun yüzünden.

Müthiş başladık, Allah bozmasın.

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 00:56
Atağında devamında sağ kanattan geldik! Gökhan'ın ortasında altıpasta Semih topu tamamladı. Savunmadan dönen top Emre'nin önünde kaldı. Emre'nin gelişine vuruşunda top filelerle buluştu!

Süper 3'Lü :0:

RaSenGan
10.Eylül.2009, 00:58
Spiker ve görüntü çok kötü.O canlılık yok.Emre abinin de dediği gibi soluk görüntü.

IcedEarth
10.Eylül.2009, 01:00
Duran toplar Servet'e kullanılırsa etkili olma ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum... Maça önde başlamamız da çok güzel, ayrıca FOX bi daha maç almasın, hatta bu maçı da 2. yarıda TRT'ye filan devretsin, kendi Bez Bebek'e dönsün...

DenizlispoR
10.Eylül.2009, 01:04
Duran toplar Servet'e kullanılırsa etkili olma ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum... Maça önde başlamamız da çok güzel, ayrıca FOX bi daha maç almasın, hatta bu maçı da 2. yarıda TRT'ye filan devretsin, kendi Bez Bebek'e dönsün...
Hislerime tercüman oldun göktuğ devre'de bez bebek reklamları döner :n:.

IcedEarth
10.Eylül.2009, 01:06
Ceyhun çok heyecanlı görünüyor, Mustafa Sarp daha garanti bir seçim olurdu sanki orası için...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Önder Servet bu dakikaya kadar fena değildi Allah nazarlardan saklasın...

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 01:08
Önder hakkındaki eleştirilerde şuana kadar ne kadar haksız olunduğunu onun için ne kadar yanlış düşünüldüğünü gösterdi heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önder tam zamanında araya girdi ve uzaklaştırıyoruz...

Önder savunmamızda çok kritik müdahaleler yapıyor

Servet ve Önder hata yapmadı bu dakikaya kadar...

Dakika 20 sprx den alıntıdır ;;)

RaSenGan
10.Eylül.2009, 01:10
Duran toplardan çok korkuyorum umarım bi sorun çıkmaz duran toplardan.

Emre sarı kart gördü.Ermenistan maçında cezalı olucak hatırladığım kadarıyla.

Daha az önce dedim duran toplardan çok korkuyorum diye gol geldi :( :(

Kage
10.Eylül.2009, 01:13
Yedik ama cidden cok güzel bi frikik atılar olsun toparlarız inşAllah.

Clayman
10.Eylül.2009, 01:13
Başka türlü gol atamazlardı zaten. Anca duran top...1-1 oldu...

RaSenGan
10.Eylül.2009, 01:14
Fatih Terim tribüne yollandı.

PesimiSTyLa
10.Eylül.2009, 01:15
Allahın belası hakem. Böyle saçma bir faul mü var?

Clayman
10.Eylül.2009, 01:16
Bu maçı bize vermeyecekler anlaşıldı. Hakemin suratından pislik akıyor zaten.

IcedEarth
Fatih Terim ceza alır, maç elektriklenir, maçın 22 kişi biteceğini sanmıyorum.

CeNTeR_TR
Hiç iyi olmadı bu.

Nedir bizim bu hakemLerden çekeceğimiz :mad:

Allah'ım sen bizi bu Mubarek Ramazan Ayında affet !!

GodfatheR
10.Eylül.2009, 01:17
Hakem işini çok iyi yapıyor (!)

IcedEarth
10.Eylül.2009, 01:20
Ben hayatımda bu kadar kötü maç yayını görmedim.
Şu dakikalarda atacağımız bir gol maçı bize getirebilir. Soyunma odasına önde girmemiz çok önemli bir moral etkeni olacaktır...

Clayman
10.Eylül.2009, 01:21
Önder neler yapıyor...Yeseydik bitmişti maç...

PesimiSTyLa
Servet inanılmaz cıkardı. Ne yapıyorsun Önder yahu? :S

Rsa
Golü yiyorduk neredeyse.

RaSenGan
Aman Allahım yaşa Servet.

GodfatheR
İşte maçın kırılma anı!!! bu maç bizimdir!!!

IcedEarth
Savunma kaleci arasında iletişim pek yok gibi ayrıca. Servet şahane çıkardı çizgiden bu arada...

RaSenGan
10.Eylül.2009, 01:22
Tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanıcaz.Hadi gol gelsin.

PesimiSTyLa
10.Eylül.2009, 01:24
Yahu şu direk serbest vurusları dokunarak kullanmayı da hiç anlamam. Acıyı düzelityoruz desen, onu yapana kadar rakip ac kurt gibi topa atlıyor işte.

IcedEarth
10.Eylül.2009, 01:27
Dünya'da bir tek Türkler dokunarak serbest vuruş kullanıyor. Teknik vuran adam yokki, eloğluna bak nasıl frikik çakıyorlar 90'a...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda'ya biraz daha top kullanma şansı verilmeli, gerçekten Türkiye'nin Messi'si Arda.

GodfatheR
10.Eylül.2009, 01:33
Arda ayağanın altından top kaçırıyor :/ bide sarı kart gördü :/ Allahtan Volkan gününde.

IcedEarth
10.Eylül.2009, 01:34
Arda'yı resmen pizza hamuru gibi çeviriyorlar kart yok, Arda sıradan bir faul yapınca sarı kart. Hakemlerde standart göremedim açıkçası bu konuda...

Clayman
10.Eylül.2009, 01:35
Salihovic'in golü çok moral bozdu. Hakem de eklendi bunun üzerine, takım moralman iyice çöktü. Üzerine Fatih Terim tribüne gitti. Maçı bize vermemek için elinden geleni yapıyor hakem. Bravo valla...

GodfatheR
10.Eylül.2009, 01:36
2.yarı kesinlikle toparlanmamız lazım :/

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 01:36
Bosna Hersek top felan oynamıyor defanstan alıyor adam topu pat ileri doldur boşalt bide duran top zaten hakem felaket .

Fernando Gago
10.Eylül.2009, 01:38
Bi kaç oyuncu dışında çok kötüyüz Bu maç böyle gitmez Toparlanmamız lazım ...

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 01:39
Ayrıca Gökahn Gönül-Hamit cok bozuk. Arda ve Semih'in de yapacak birşeyi yok rakipler adeta eziyor eziyor tekme ise tekme boy ise boy.

gerrrard
10.Eylül.2009, 01:40
En çok korktuğum oyuncu Salihovic attı golü. En az 4-5 tane frikik golünü görmüştüm Hoffenheim'deyken.

tarikko
10.Eylül.2009, 01:41
Arda'yı resmen pizza hamuru gibi çeviriyorlar kart yok, Arda sıradan bir faul yapınca sarı kart. Hakemlerde standart göremedim açıkçası bu konuda...
Aynen Semihe de aynısı oluyor adamların öldürmediği kaldı hakem hala aynı.Ama bizim toparlanmamız lazım.2. yarıda Hamit ya da Ceyhun'un yerine Sercan ya da Nihat'ın oyuna girmesi lazım.İlerde çoğalmamız gerekiyor.Arda'nın da biraz etkinliğini arttırması gerekiyor..

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 01:44
Semih'e partner oLarak kesinLikLe Sercan girmeLi oyuna.

Nihat çok formsuz ..

deniz.91
10.Eylül.2009, 01:46
Maç çok kötü gidiyo ya ikinci yarı toparlanmamız lazım hemen oyuncular çok kopuk birbirinden hakem desen rezalet inşallah toparlanırız ayrıca bu foxun reklamlarıda beni çileden çıkardı:S

nerazzuri
10.Eylül.2009, 01:46
Pas dağıtamıyoruz, çok iyi alan daraltıyorlar. Hemen baskı altına girip hata yapıyoruz.

En zayıf noktamız hava topları ile bizi vuruyorlar. Umarım ikinci yarı toparlanırız.

Yoksa,uzun toplar ile çok canımızı yakacaklar.

tarikko
10.Eylül.2009, 01:47
Hamit'in yerine girmesi lazım Sercan'ın bana göre.Çok kötü bugün Hamit.Tuncay'ı sağa alıp Semih-Sercan ikilisi oynamamız lazım 2. yarıda..

TR.CaPTaiN
5. dakikada golü bulmuşuz biraz top çevirsek, biraz oyunu soğutabilsek herşey farklı olabilirdi. Özellikle dakika 10-25 arası Bosna bunalttı desek yalan olmaz. Bosna'nın iyice yüklendiği dakikalarda Hamit, Emre, Arda gibi topla araları iyi olan oyuncularımızın olaya el koyup oyunun temposunu düşürmeleri lazımdı. Zaten Fatih Terim'in oyunun temposunu düşürün şeklindeki hareketleri de ekrana yansıdı. Saçma sapan faul olmayan bir pozisyon maça ancak bu kadar etki edebilirdi. Top ağlarımızda, Terim tribünde, Emre cebinde sarı kartla..

Önder-Servet uyumu fena değil. Önder de çok kritik müdahalelerde bulundu fakat o kaptırdığı top gol olsaydı doğal olarak diğer tüm olumlu hamleleri havaya uçacaktı. Allah'tan Servet müthiş kesti de işler daha fazla karışmadı.

Golü yedikten sonra maç öyle bir havaya büründü ki sanki bize bu maçta ancak 3 gol yetiyormuş gibi. Oyuncularımızın konsantrasyonu kayboldu gibi. Tüm zorluklara rağmen inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah başaracağızı.

MyLifer
Çok egzantirik oynuyoruz, yani allahım allahım başka yorum yapamıyorum. Zaten maç 11 Bosna'lı ve Volkan arasında geçiyor. 2. yarıdan tek isteğim Ersun Yanal'ın maçı yorumlamaması. (Amin)

Crocodile1963
10.Eylül.2009, 01:48
Kusura bakayın ama uluslararası bir maçta hiçbir hakem kendini özellikle deplasman ekibine ezdirmez. Niye dikleniyoruz ki hakeme. Emre sarı kart gördü ardından hoca tribüne yollandı.

Maça geçecek olursak çok bariz hatalar yapıyoruz. Ceyhun'un kaptırdığı bir top faul ardından gol ile sonuçlandı. Nuri Şahin'i alabilir Ceyhun'un yerine. Defansta ise Önder çok göze batıyor, Servet'e dua etsin o topun gol olmadığına öyle basit bir hata yapılamaz.

Forvette çok zayıf kalıyoruz. Arda büyük futbolcu ise oyuna ağırlığını koymalı. İnşallah daha iyi bir ikinci yarı izleriz. . .

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 01:49
Sercan oyuna girerse çok şey değişir ..

Semih'in Sercan'a indireceği toplar çok işe yarar.Bir uzun birde hızlı forvet misali..

Semih'e atılacak toplarda Sercan sarkarsa pozisyon buLuruz goL de buLuruz..

Nedvedmania
Hakem işini çok iyi yapıyor (!)

İşini yapıyor işte. Sonrada maaşını alır.

TR.CaPTaiN
Salihovic'de nasıl bir sol ayak varsa adamın açtığı orta bile çatala gidiyor.

RaSenGan
10.Eylül.2009, 01:50
Sercan giricekmiş spiker diğerine fısıldarken duydum :D

Crocodile1963
10.Eylül.2009, 01:50
Sercan oyunda. . .

Nedvedmania
10.Eylül.2009, 01:51
Bu fox ne biçim kanal ya. Kalitesine yakışır bir şekilde yayın yapıyorlar gerçekten. Yayın başlamış adamlar kendi aralarında sohbet ediyor :D

Sercan giriyor.

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 01:52
Ersun Yanal bir susmadı yeter artık ya çar çar çar :S

RaSenGan
10.Eylül.2009, 01:54
Hamit -- Sercan
Önder -- İsmail

Hakan Balta stopere geçti.

GodfatheR
10.Eylül.2009, 01:58
Hadi bakalım iyi başladık.

bySilver
Of Arda of.

LaigLeNoiR
Bosna Hersek takım oldu da yenemiyoruz ya. Ben kabullenemiyorum bu durumu kimse kusura bakmasın.

Clayman
10.Eylül.2009, 02:01
Hakem hala sarı kart çıkarmamakta ısrarlı. Helal olsun, sonunda rengini belli etti hakem...

GodfatheR
10.Eylül.2009, 02:02
Haaaaayyyyııııırrr :(

RaSenGan
10.Eylül.2009, 02:02
Kaçar mı o Sercan :(

bySilver
10.Eylül.2009, 02:03
Oy oy oy kaçana bak yaa

RaSenGan
10.Eylül.2009, 02:04
Az kaldı geliyo gol :)

IcedEarth
Ah Sercan nasıl kaçırdın o pozisyonu ya :( Atın artık bir gol de rahatlayalım kanser olduk burda...

GodfatheR
Arda hayatından vazgeçmiş gibi :/

Neron_FB
10.Eylül.2009, 02:06
yeter stslım artık ya kalbim çıkacak :S

IcedEarth
10.Eylül.2009, 02:06
Abartma istersen, Arda ayakta kalmaya çalışan 1-2 oyuncudan 1'i. Üstüste çok maç oynamasına rağmen Arda birşeyler yapmaya çalışıyor...

Clayman
10.Eylül.2009, 02:07
Böyle mal bi kaleciye gol atamıyoruz, hayretler içerisindeyim.

Neron_FB
yeter stslım artık ya kalbim çıkacak :S
atalım*******

CeNTeR_TR
Volkan DemireL gibi bir kaLecimiz varsa sorun yok ama haydi artk bir goL bir tane !

Nedvedmania
10.Eylül.2009, 02:10
Hakem cebinde kart olduğunu hatırlamıyor heralde.

Clayman
Lanet olsun böyle hakeme. Gözünün önünde taban giriyor ve sarı kart çıkarmıyor. Daha ne denilebilir ki.

IcedEarth
Bu harekete de kart yok :icon_eek:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu savunmadan kessen bir oturma grubu çıkar, bu savunmaya gol atamıyorsak Dünya Kupası'nda nasıl bir şansımız olabilir ki zaten...

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 02:12
Başlayacağım şu Ceyhun'a yahu .. tamam 1 tane denedi olmadı bırak şu toplarıda başka birisi vursun !

Clayman
10.Eylül.2009, 02:13
Teknik direktörleri bir zamanlar çok büyük şike skandalının baş kahramanıymış. Öyle birşeyler duymuştum, belli zaten :) Keyif sigarasını da yakmış ...

IcedEarth
10.Eylül.2009, 02:15
Bu adamlara Sabri gerek valla. Teknikle olmuyo koştur Sabri'yi sahaya ;)

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 02:16
Volkan Volkan Volkan !

Clayman
10.Eylül.2009, 02:21
Hakemi ağzım açık izliyorum...

GodfatheR
10.Eylül.2009, 02:22
Hiçbir şey oynamıyoruz bu halde gol atmamız çok zor :(

Clayman
10.Eylül.2009, 02:23
Bu maç da burda biter. Gol falan attırmaz bu hakem...

GodfatheR
10.Eylül.2009, 02:27
Ne yaptın Gökhan :(

LifeYourself
10.Eylül.2009, 02:28
uff hadi semih 90 da bir gol at be:D

Kage
10.Eylül.2009, 02:30
Mütiş bi pozisyonu cok güzel harcadık bravo ya yuh:(

GodfatheR
Herkes birbirine ikram ediyo ya :mad:

GodfatheR
Herkes birbirine ikram ediyo ya :mad:

Nedvedmania
10.Eylül.2009, 02:32
Off bi şut çekemiyoruz.

Addolorato
Yağmurdan tv gitti maçıda izleyemiyorum artık off..

Neron_FB
yazık ersun yanal da moral vermeye çalışıyor hala.. napsın adam..milli takım çok kötü..

Kage
10.Eylül.2009, 02:34
Bi foul olsun bi aut olsun adamlar 1 dkda kullanyıor yahu

Nedvedmania
10.Eylül.2009, 02:34
Bu nasıl bir hakem ya offf :mad:

Neron_FB
10.Eylül.2009, 02:36
ya yok gitmesin bu takım dünya kupasına falan..hakettiler artık gitmemeyi..lanet olsun

Nedvedmania
Vurun be vuruuuuun !!!

Kage
Yahu yuhh diyorum başka bi şey diyemiyorumm :@

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 02:38
Gol geliyor serbest vuruş ceyhun vurmaaaaaaaa

Nedvedmania
10.Eylül.2009, 02:39
Bakalım kaç dk vericek

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 02:39
oLmadı yine oLmadı ..

buraya kadarmış demekten başka çaremiz yok.

DenizlispoR
10.Eylül.2009, 02:42
Maç Sonucu şöyle olacak
Türkiye 1 Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca 1

Nedvedmania
10.Eylül.2009, 02:43
Bravo gökhan :k:

Kage
10.Eylül.2009, 02:43
Bak ya ya yuh adam kasti olarak topa atladı ya yok böyle bi şey

RaSenGan
10.Eylül.2009, 02:44
Allah kahretsin :mad:

Neron_FB
gecmis olsun... bir dünya kupasında daha tv ye mal gibi bakacaz... saol milli takım..

sentugo
bu kadar olmaz lan. bitti gene dünya kupası

Nedvedmania
Allah böyle hakemleri böyle kritik bir maçta sizede versin inşallah !

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 02:45
Resmen ezdik şans bi kere olsun yanımızda degildi neden ya ..

tarikko
10.Eylül.2009, 02:46
Geçmiş olsun..Gitti Dünya Kupası..

ThersoN
10.Eylül.2009, 02:47
nereye ezdik yahu
milletçe geçirdigimiz şu zor günlerde bi fatih terimin istafası beni çok mutlu eder açıkçası

MaliKaya
10.Eylül.2009, 02:47
Macin ozeti.

Frikik golunden once foul yoktu.
Muthis bir frikik golu.
Berbat bir Milli Takim
Berbat bir 90 dakida.

ShevAnil
10.Eylül.2009, 02:48
Hakeme suç atılmaya başlanmış, takımımıza suç atın hakeme değil ;)

Takım kötüydü tamam ama Gökhan biraz kendisi gibi oynasa şu maçı alırdık.

tarikko
milletçe geçirdigimiz şu zor günlerde bi fatih terimin istafası beni çok mutlu eder açıkçası
Kesinlikle...

Alicanfmfan
Şu kaleci semih'e dirsek göstermişti ezik herifin teki geldi devleşti.

Clayman
Şikeli maç olduğu aşikar. Teknik direktörleri çok büyük skandallara karışmış adı. Üzerine böyle bir hakem. Ben bu durumda art niyet ararım, kimse kusura bakmasın.

ThersoN
10.Eylül.2009, 02:49
bir tarafta gidilemeyen 2 dünya kupası bir tarafta avrupada şampiyonasında yarı final bi variz bi yokuz rezillik

CeNTeR_TR
Hiç bu maça bahane bulmayalım arkadaşlar..

Binanın 1.2 katını sağlam yapmalısıki 4.5 katta ulaşabilesin..

Bu gruptan banko 2.çıkarız dedik 1.liği zorlarız dedik gittik en uyduruk takımlara puan kaybettik..

Geldik şimdi bu maça kadar kendi kaderimizi çizdik.Bu saatten sonra Dünya Kupasıda yalan.Yine izleriz başka takımları.

erdemzorer10
Çok yazık oldu..

Addolorato
10.Eylül.2009, 02:51
Ne farkeder şu 2 maç bitsinde Fatih Terim istifa etsin.

Nedvedmania
Hakeme suç atılmaya başlanmış, takımımıza suç atın hakeme değil ;)

Takım kötüydü tamam ama Gökhan biraz kendisi gibi oynasa şu maçı alırdık.

Hakem suçlu bizimkilerde suçlu. Yemişim sizin feykinizi ya. Şut çekseler biri gol olucak ama çalım , pas sonra şut yapmaya çalışıyorlar. Onuda yapamıyorlar :mad:

Homer J.S
Gökhan Gönül'ün milli takıma alınması kadar büyük bir skandal olamaz.. Sabri bile hırsıyla mücadelesiyle Gökhandan daha iyi işler yapardı..

Alicanfmfan
Macın en iyisi Volkan ve Servet idi ara sıra Ceyhun ve Hakan da bunlara eşlik etti.

LifeYourself
10.Eylül.2009, 02:52
off nasıl yenildik yok böyle bir maç ya:(

Nedvedmania
Ne farkeder şu 2 maç bitsinde Fatih Terim istifa etsin.

Yerine gelen daha iyi bişeymi yapıcak ki ? Türkiyede sağlam Teknik Drektör yok.

CeNTeR_TR
bir tarafta gidilemeyen 2 dünya kupası bir tarafta avrupada şampiyonasında yarı final bi variz bi yokuz rezillik

İşte bu yüzden büyük takım değiliz..
Çünkü daha turnuva takımı oLmadık.
Ve buda tüm branşlarda böyledir.Turnuva takımı olamayan takımlar maalesef üzülürler.

Varonil
Yalan oldu Afrika'daki finaller.İspanya ile 1.cilik için yarışmamız gereken bir grupta 2 maç kala Bosna Hersek'in 4 puan gerisindeyiz.Bu maçın hiçbir mazereti yok,Tebrikler Bosna Hersek.Finallere giderlerse Bosna'yı destekleyeceğim.Fatih Terim kalan 2 maçın sonunda istifa etmeli.

tarikko
10.Eylül.2009, 02:53
Gökhan Gönül'ün milli takıma alınması kadar büyük bir skandal olamaz..
Asıl senin bu sözlerin skandal...

DenizlispoR
Sinirini boşaltmak isteyen TSİ Msn Group'a gelsin.Arda'ya bi övgü birde kızgınlığım var.Helal olsun son 7 dakikada adam gibi topunu oynadı sakat sakat adam geçti yerdeyken adam geçti ama foul yapmış(......),kızgınlığım ise neden 83 dakika 0dın Arda.Senin Türkiye'nin en iyi kanatlarından biri olduğunu-belkide en iyisi olduğunu-herkes biliyor.Farkını koymalıydın.

CeNTeR_TR

Fatih Terim gitsinde yerine biriLeri buLunur.

En azından hüsran'a bi son veririz kısa bir sürede oLsa .

Redrum
10.Eylül.2009, 02:54
Ya beyler sinirden saçma salak yorumlar yapılmaya başlandı.. Gökhan Gönül'ün yarısı kadar Arda , Semih oynayabildi mi? Sonra hangi akla hizmet İsmail alınır oyuna???? Ceyhun'u yine aynı şekilde, yahu yok mu mustafa sarp falan.. Hem top yapar hem baskı kurar.. Boyu uzun diye aldı herhalde ama bi işe yaradığı yok..

fm_monster

yerli hoca gelmesin zaten:mad:

ShevAnil
Takım çok iyiydide Arda'mı kötüydü?

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 02:55
Gökhan Gönül'ün milli takıma alınması kadar büyük bir skandal olamaz.. Sabri bile hırsıyla mücadelesiyle Gökhandan daha iyi işler yapardı..

Ney ya ben yanlış okudum yada gözlerim bozuk ? Gökhan Gönül yani Avrupada en iyi beklerden biri olarak gösterilen G.GönüL iLe Sabri'yi kıyasLadın yani :0:

LadroN
10.Eylül.2009, 02:56
Dünya kupasına giderlerrse başarılar bosnaya gerçi 1 ihtimal daha var ama bosnada okadar kazma değil :D Estonya berabere kalsın ispanya yensin :D bizde iki maçı kazanalım bu iş biter :D
Npalım umut dunyası

ShevAnil
Oyuncular kazanıldığında öne çıkar kaybedildiğinde değil. Bireysel olarak aramayın suçu, Arda'ya topmu geldi 80 dakika boyunca kaç top atılmış

Varonil

Türk Milli Takımın yıldız oyuncusunun maçın kilitlendiği yerde farkını ortaya koyması,oyuna ağırlığını koyması gerekirdi.

sananes
10.Eylül.2009, 02:57
son yıllarda gördügüm en istekli futbolu ersun yanalın kurduğu milli takım oynuyodu.Belki sonuc alınamıyodu ama futbol güzeldi.Zaten fatih hocayla ne oynadıgımız belli değil ki.Cidden severim fatih terimi bence iyi hocadırda ama kulüp takımı yönetirken milli takım değil

Addolorato
10.Eylül.2009, 02:57
Yanlız daha umudumuz var belki Estonya Bosna'dan puan alır.

Crocodile1963
10.Eylül.2009, 02:58
Kötünün iyisi idi Gökhan Gönül, Volkan ve Servet. Arda büyük oyuncu ise maça ağırlığını koyacaktı. Neden 4-5 kişi arasına giriyor anlamıyorum.

Fatih Terim DKE sonunda istifa eder . . .

sentugo
10.Eylül.2009, 02:58
yahu çok mu iyi oynadı gönül. çok da kötü oynadı. kişilere suç bulmayın herkes berbattı

TR.CaPTaiN
10.Eylül.2009, 02:59
Volkan, Servet ve birazda Ceyhun dışındaki oyuncular kesinlikle bildiğimiz oyunlarını oynayamadılar. Bosna sertlikle oyuncularımızı sindirdi desek yalan olmaz. Futbolda işleri çok fazla şansa bağlamamak gerekir ama Dünya Kupası elemeleri boyunca da bir türlü şans yüzümüze gülmedi.

Genç, tecrübeli karmasıyla Dünya Kupası'nda yine iyi işler yapabilirdik. Faul olmayan bir pozisyon maçın kaderini değiştirdi. Dünya Kupası tanıtımlarını, reklamlarını gördükçe içimiz cız edecek maalesef.

İspanya'dan son dakikada yediğimiz gol olmasa İspanya'nın Bosna'yı yenmesini bekleyebilirdik fakat şimdi o bile yetmiyor. Çok yazık oldu.

CeNTeR_TR
Arda eğer bu takıma yıLdız oLarak gösteriLiyorsa eğer bu takımın herşeyi Ardaysa o zaman çıkar maç kitLenince toplar takımı ve başlar resitaLine ;;)

İhtiyacımız olan maçta sahada yokdu Takım'ın starı.

sananes
takım kazandıgında nasıl arda maçın yıldızıydı fark yarattı diye hepimiz övüyorsak ardayı. İşler kötü gittiğinde de iyi oynamamışsa eleştirilmesi normal değil mi? bu ardanın kötü oyuncu oldugunu göstermez kötü günündeydi sadece gökhan gönülde öyleydi

Redrum
10.Eylül.2009, 03:00
Gökhan Gönül 'e laf edene kadar gidin ismail'e ceyhun'a bakın. Sabri'den her şekilde iyidir ben sonuna kadar savunuyorum Gökhan Gönül'ü. Gökhan gönül'ün son dakkadaki şutuna mı kalmıştı galibiyet??? Sercan adam gibi vursaydı da gol olsaydı o zaman mutlak gol pozisyonu. Arda'nın şutu da direkten dönmeseydi o zaman...

uAburak89
Çoğunluk kendi takımının oyuncusunu koruyor, rakip takımınkine sallıyor. Bu millet bence haketmiyor dünya kupası falan, o birlik pek yok çünkü. Ayrıca umut falan yok, bitti bu iş. Bu kadar saçma sapan puan kayıplarından sonra, gitmemiz ayıp olur.

anilton
Her kötü sonuç sonrası olduğu gibi başladınız yine suçlu aramaya...

Beş gün önce mükemmel dediğiniz oyunculara laf atma yarışındasınız...

Alınan iyi sonuçlarda nasıl takım olarak başardıysak şimdi de takım olarak başarısız olduk.O,şu,bu demeye gerek yok...

Herkes elinden geleni yaptı.Olmayınca olmuyor.Yapacak birşey yok...

Arda,Gökhan,Ceyhun kötüydü vs demenin bir mantığı yok.Türkiye kötüydü,Türkiye şanssızdı,Türkiye Türkiye gibi oynamadı...

Geçmiş olsun...

ShevAnil
10.Eylül.2009, 03:02

Beş gün önce mükemmel dediğiniz oyunculara laf atma yarışındasınız...

Alınan iyi sonuçlarda nasıl takım olarak başardıysak şimdi de takım olarak başarısız olduk.O,şu,bu demeye gerek yok...

Arda,Gökhan,Ceyhun kötüydü vs demenin bir mantığı yok.Türkiye kötüydü,Türkiye şanssızdı,Türkiye Türkiye gibi oynamadı...

Geçmiş olsun...

Kesinlikle katılıyorum, ayrıca tekrar belirtiyorum takım oyuncusu kazanıldığında öne çıkar kaybedildiğinde değil. Maç kazanılamıyorsa bunda herkezin payı vardır.

PesimiSTyLa
10.Eylül.2009, 03:02
Disappointing ...

CeNTeR_TR
10.Eylül.2009, 03:04
Türkiye Türkiye gibi oynamadısya Türkiye kötü takım olduysa bu akşam bunun tek suçlusu Fatih Terim'dir.

OyuncuLar arasındada Hepsidir Ama İllaki göz önüne gelen oyuncuda oLacakdır..

Tıpkı nasıl Real.Madrid C.7 kötü oynayınca ona hesap soracaksa bizimde bazı oyunulara hesap sormamız lazım.

Yalandan yere başarıda şahsı ilah yapıp başarısızlıkta takımın diyip ortada kalmayalım herkes içinden geçeni kurallar çerçevesinde yazsın bence.

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 03:05
gökhan altı pas içinde yerden pas yerine diye vuruyorsa tribüne sucu arda da arıyacagız.

MyLifer
10.Eylül.2009, 03:07
Rezillik, tamamen rezillik.

Hakem rezil, maç rezil, takım rezil, Fatih Terim rezil. Başka bir açıklaması yok. Terim bırak artık.

sananes
10.Eylül.2009, 03:08
gökhan altı pas içinde yerden pas yerine diye vuruyorsa tribüne sucu arda da arıyacagız.
gökhanda suç aramayalım diyen yok zaten ama gökhandan beklenen bellidir kimse gökhandan mac kurtarmasını beklemez ama arda ile tuncaydan hepimiz bekliyoruz fark bu!

Eray Dengiz
10.Eylül.2009, 03:09

Beş gün önce mükemmel dediğiniz oyunculara bok atma yarışındasınız...

Geçmiş olsun...

TÜRK taraftarlığı, basını, vs.
biz böyleyiz işte. yenildiğimiz zaman herkes suçlu, o kötü bu kötü ama yendiğimiz zaman süperiz.
arda kötüydü hani yıldızdı ya, peki messi niye arjantini kurtaramadı?
bu işleri tek bi futbolcuya bağlamakla olmaz.
takım olarak kötüydük, hadi geçmiş olsun.

LadroN
10.Eylül.2009, 03:10
volkan servet iyiydi önder saçmaladı hakan balta vasattı g.gönül altı pas içinden topu uzaya yolladı kötüydü emre pas hatası rekoru kırdı arda oyunda son 10 dakika haricinde vasattı tuncay berbat semih kötü içimden geçenler

Clayman
10.Eylül.2009, 03:11
Bu maçla ilgili son düşüncem bu maçın %10000 şikeli olduğudur. Teknik direktörleri bile rahatlığından kulübede "keyif sigarası" yaktı, daha ne olsun...

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2009, 03:13
İsmail yüzünden zaten yenildi takım.

Çocuğun ayağına 3 defa top geldi hepsini olumlu kullandı ve son topla buluştugunda arapası attı ama G.Gönül onu da mahvetti.

Sekopej
Arada kendi takımı oyuncusunu fanatikliğin gözlerini bürümaesi nedeniyle objektif yargılayamayacaklar çıkacaktır ama onları kaale alıp gerilmeye gerek yok.

Sahada beklediğimiz oyunu sergiledi mi milli takım? Hayır. Geçen meçta övdüğümüz tüm oyuncular bugün döküldü, kanatları daha sık kullanmak gerekirken Terim 3'lü savunmaya döndü, bu hamleden sonra ne solda tek başına İsmail bir şey yapabildi ne de Gökhan. Gökhan yine ofansa destek verdi ama son toplarda beceriksizdi.

Vasat diyebileceğimiz performansta bile 1-2 oyuncu varsa, o hatalıydı, bu kötüydü diye kişileri suçlamaya gerek yok. Kısaca hayal kırıklığıydı. Bu sonuçtan hepsi sorumludur, teknik kadro da dahil. Kimse kendi oyuncusunu savunmaya kalkmasın.

Hangi oyuncu normal performansına yakın performans gösterdi ki bu maçta da ayrım yapıyoruz şu kötüydü, bu kötüydü diye.

Eğer buradan Dünya Kupası'na gidersek, bu balla Dünya Şampiyonu bile oluruz herhalde.:D

Ahmet Göktaş
Berabere kaldı yani*

IcedEarth
10.Eylül.2009, 03:14
80. dakikada Arda'ya yapılan hareket bariz penaltı. Topla hiçbir alakası olmayan bir hareket. Sahada Arda'nın üstünde kolbastı oynadılar, burada hala Arda suçlu ilan ediliyor. Sahada hücum anlamında ayakta kalan tek isim Arda'ydı oysa ki...

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2009, 03:15
Arada kendi takımı oyuncusunu fanatikliğin gözlerini bürümaesi nedeniyle objektif yargılayamayacaklar çıkacaktır ama onları kaale alıp gerilmeye gerek yok.

Sahada beklediğimiz oyunu sergiledi mi milli takım? Hayır. Geçen meçta övdüğümüz tüm oyuncular bugün döküldü, kanatları daha sık kullanmak gerekirken Terim 3'lü savunmaya döndü, bu hamleden sonra ne solda tek başına İsmail bir şey yapabildi ne de Gökhan. Gökhan yine ofansa destek verdi ama son toplarda beceriksizdi.

Vasat diyebileceğimiz performansta bile 1-2 oyuncu varsa, o hatalıydı, bu kötüydü diye kişileri suçlamaya gerek yok. Kısaca hayal kırıklığıydı. Bu sonuçtan hepsi sorumludur, teknik kadro da dahil. Kimse kendi oyuncusunu savunmaya kalkmasın.

Hangi oyuncu normal performansına yakın performans gösterdi ki bu maçta da ayrım yapıyoruz şu kötüydü, bu kötüydü diye.

Eğer buradan Dünya Kupası'na gidersek, bu balla Dünya Şampiyonu bile oluruz herhalde.:D

Çıkma şansı varmı ki matematiksel oalrak Serkan abi ? Spiker şansımız son buldu felan mırıldandı ama.

LadroN

hehe :D estonya bizi dunya kupasına goturcekmiş ya estonya kazanırsa estonya forması sipariş edicem:D

Nedvedmania
peki messi niye arjantini kurtaramadı?

Heh çok güzel örnek. Messi de yıldız değil o zaman. Takımı yenildi sonuçta.

O bu şu kötü değil. Herkez kötü. Futbol bir takım oyunudur. Takım oyunu yoksa puanda yok.

LadroN
10.Eylül.2009, 03:16
VAR HALA Estonya bosna berabere biter ispanya kazanırsa bu iş biter:D

Nedvedmania
10.Eylül.2009, 03:16
Çıkma şansı varmı ki matematiksel oalrak Serkan abi ? Spiker şansımız son buldu felan mırıldandı ama.

Bosna kalan iki maçını kaybedicekdeee bizde 2 maçıda kazanıcazdaaa anca öyle. Hayal yani.

Sekopej
10.Eylül.2009, 03:17
Çıkma şansı var, ben İspanya'nın Bosna'yı yeneceğini düşünüyorum, Estonya maçı da berabere biterse, biz 2 maçı da kazandığımızda 2. oluyoruz.

Matematiksel olarak şans var, belki Bosna 2 maçtan sadece 1 puan alacak ama biz 2 maçtan 6 puan alır mıyız?

bursa_mc
10.Eylül.2009, 03:18
Utanç vericiydi.Maçta iyi oynadığımız bölüm sadece ilk 10 dakıkaydı heralde.Tuncay geriye gelmekten görevini unuttu.Zaten ofansif yönümüz hiç iyi değildi.İkinci yarı Sercan'ın bulduğu pozisyon gol olsaydı herşey başka olacaktı.Ayrıca orta saha ve defansta rezaletti.Mustafa Sarp oyunda olsa biraz olsun defansla orta sahayı toparlardı..Artık Bosna'nın eline bakıyoruz.Hadi hayırlısı

gerrrard
Maçın en iyisi Volkan, en kötüsü Gökhan Gönül'dü. Bir gün Sabri'yi arayacağımı hiç düşünmezdim. Fenerbahçe'de en çok sevdiğim oyunculardan biridir Gökhan fakat tam bir facia oldu. Arda-Tuncay-Hamit gibi en iyi oyuncularımız resmen kitlendiler. Tuncay çok kötüydü, Arda'nın direği dışında birşey yaptığını hatırlamıyorum. Defansta da sadece Servet vardı.

Şimdi ne diyeceksin "Sinyor"???

CeNTeR_TR
Bizim oyuncularım çok kötüydü.

Bizim teknik adamım takımı maça hazırlayamamıştı.

Bizim kalecim defansım orta saham forvetim kötüydü.

Bizim takımımız kötüydü.

Yani Kısacası Milli takım kötüydü.

Ne bir klup takımı oLan Fenerbahçenin ne bir Galatasarayın ne bir Beşiktaşın ne bir Bursaspor'un oyuncusu kötü değildi.

Kötü olan koskoca bir milli takımdı bunu anlamamız lazım!

Vieri
benim gözümde bu iş bitmiştir..

DenizlispoR
10.Eylül.2009, 03:19
80. dakikada Arda'ya yapılan hareket bariz penaltı. Topla hiçbir alakası olmayan bir hareket. Sahada Arda'nın üstünde kolbastı oynadılar, burada hala Arda suçlu ilan ediliyor. Sahada hücum anlamında ayakta kalan tek isim Arda'ydı oysa ki...
O yaptıklarına hiçbir itirazımız yok Göktuğ.83.de ortaya çıktı Arda.7 dakika hatta 11 dakika top oynadı.83 dakika neredeydi :confused:.Biz o yüzden Arda'ya kızıyoruz.Nasıl Alex kötü oynarken,takım kötü oynarken skora etki edebiliyorsa Milli Takımda o işi Arda'nın yapmasını bekliyoruz :).

LadroN
aynen oyuncuların bu maçta eleri ayakları dolaşıyordu eger son maçta kazanıp çıma şansımız olursa oyuncular kriz geçiririr:D

yunusgs
Arda kötü,Gökhan Gönül kötü.Arkadaşlar bunlar bizim futbolcularımız.Bu futbolcularla buralara geldik.Başarıyı da başarısızlığı da bu futbolcularla tattık.Şimdi kalkmış kötü futbolcu aramaya çalışıyorsunuz.Teknik direktörsüz maç götürdüğümüzü,hakemin takdir hakkını tamamen Bosna'dan yana kullandığını unutuyorsunuz herhalde.

Olmadı,2002'den sonra bir Dünya Kupası'na daha katılamadık ama takımı çok da suçlamaya gerek yok.Kazanırken iyi,kaybederken mi kötü?Bu gece şanssızlık ve hakem faktörü ayrıca rakip kaleci geceye damga vuranlar oldu.

fm_monster
10.Eylül.2009, 03:20
terimin muthis hamleleri macı bu hale getirdi ismail gibi tecrubesiz bi oyuncu bu macta ne yapmasını bekliodu acaba, tuncayı ortaya çekiceğine hamit kalsaydı daha iyiyidi ,boyle bi macta takımını yanlız bırakan bi hocanın istifa etmesi gerekir artık!

Clayman
10.Eylül.2009, 03:20
İspanya satar maçı Bosna'ya, rahat olun...

Gncl1905
10.Eylül.2009, 03:22

Beş gün önce mükemmel dediğiniz oyunculara bok atma yarışındasınız...

Geçmiş olsun...

Katılıyorum...

Türkiye Türkiye gibi oynamadısya Türkiye kötü takım olduysa bu akşam bunun tek suçlusu Fatih Terim'dir.

OyuncuLar arasındada Hepsidir Ama İllaki göz önüne gelen oyuncuda oLacakdır..

Tıpkı nasıl Real.Madrid C.7 kötü oynayınca ona hesap soracaksa bizimde bazı oyunulara hesap sormamız lazım.

Yalandan yere başarıda şahsı ilah yapıp başarısızlıkta takımın diyip ortada kalmayalım herkes içinden geçeni kurallar çerçevesinde yazsın bence.

Üzgünüm ama hemşehrim biz böyle ayrım yaptıkça her zaman kaybetmeye mahkumuz, böyle yapacaksanız hiç gitmeyelim zaten.Milli Takım'ın Galaasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Samsunsporlusu olmaz, hepsi TÜRK'tür, ve Türkiye için oynarlar...

Arda'da kötü oynadı Gökhan'da; birkaç oyuncu dışında bütün Türkiye'de.İlerde birşeyler beklediğimiz oyuncular Arda, Tuncay doğrudüzgün birşey yapamadı.Defanstada öyle hatalar yaptık ki...

Gökhan birçok kez iyi geldi sağdan ama oda hiçbirşey yapamadı, çok net pozisyonlar harcadı...

Kendi takımınızın oyuncularını koruyacağınıza, biraz objektif olun lütfen...

Maç için;

Ara sıra parlamalarımız dışında adam gibi bir futbol sahaya koyamadık, bunda suçlu olan BÜTÜN TAKIM'dır...

IcedEarth
10.Eylül.2009, 03:24
İyi de tamam star filan diyorsunuz da bu star dediğiniz adam takımda kimse adam gibi oynamıyorken nasıl birşeyler yapabilir ki? Hangi yıldız oyuncu 90 dakika tam randımanla oynuyor bu kadar kötü performans gösteren oyuncu arasında? Messi mi? Cristiano Ronaldo mu? Tek başına nasıl bir fark yaratmasını bekliyorsunuz ki? Açıkçası ben sahada Arda'yı görükçe içim cız etti. 90 dk. boyunca Arda'ya faul yapıldı, tabanla girildi, en az 25 kere Arda'ya nizami olmayan şekilde sert girildi. Hangi futbolcu dayanabilir ki bu şartlar altında?

PesimiSTyLa
Bizim oyuncularım çok kötüydü.

Bizim teknik adamım takımı maça hazırlayamamıştı.

Bizim kalecim defansım orta saham forvetim kötüydü.

Bizim takımımız kötüydü.

Yani Kısacası Milli takım kötüydü.

Ne bir klup takımı oLan Fenerbahçenin ne bir Galatasarayın ne bir Beşiktaşın ne bir Bursaspor'un oyuncusu kötü değildi.

Kötü olan koskoca bir milli takımdı bunu anlamamız lazım!

Bu dediğin doğru da bende seni çözemedim arkadaş. Arka sayfada Arda'ya saydırıyordun, daaha önceki sayfalarda bir kaç garip yorumlarda daha bulundun; şimdi de o yorumların tam aksine bu postu attın :icon_smile: Neyse doğru düşünceyi bulman güzel. Katıldğım tek mesajın bu konudaki.

sananes

kafayı şikeyle maç satmayla bozmuşsun sen

sentugo
10.Eylül.2009, 03:26
hehehh

Estonya kazanıyomuş.

İspanya kazanıyomuş..

Biz bu durumda bile puan kaybederiz :D

yunusgs
10.Eylül.2009, 03:27

İspanya'nın maçı satmaya ihtiyacı mı var?İspanya her daim,ne olursa olsun futbol oynamak için sahaya çıkan bir takım.

MyLifer
10.Eylül.2009, 03:29
Şöylede bir durum var. Bosna'nın bu maçta bu şekilde oyunu soğutacağı, futbol dışında onlarca iş çevireceği ortadayken, Estonya ve Belçika'ya puan kaybetmeden önce düşünecektik. İşi Bosna'ya bırakırsan onlarda böyle yapar.

RaSenGan
10.Eylül.2009, 03:29
Arda'yı ne zamandır bu kadar kötü görmüyordum.Oynayan tüm oyuncularımız çok daha iyi oynayabilirlerdi bu maç.Hakem de hep onların yanında olunca böyle bir sonuç çıktı.Kısmet değilmiş ne diyelim.Eğer Dünya Kupası'na gidiceksek gideriz her şey olabilir futbolda.

ForsakeN
10.Eylül.2009, 03:30
2010 hayal oldu.2012 de bu futbolla zor.

PesimiSTyLa
10.Eylül.2009, 03:31
İspanya rahat kazanır. Yalnız Estonya ile 10 mac etse 10unu da kazanır Bosna. Bu macı kazansak bitmişti iş, olmadı. Hayal kırıklığına uğradık. Yazın Tv karsısında rakipleri izlerken, World Cup introlarını Tv den izlerken dahada üzüleceğiz.

yunusgs
10.Eylül.2009, 03:33
Arda'yı ne zamandır bu kadar kötü görmüyordum.Oynayan tüm oyuncularımız çok daha iyi oynayabilirlerdi bu maç.Hakem de hep onların yanında olunca böyle bir sonuç çıktı.Kısmet değilmiş ne diyelim.Eğer Dünya Kupası'na gidiceksek gideriz her şey olabilir futbolda.

Haklısın Aygün.Herşey 1 futbolcunun üstüne yüklenilemez.Bu bireysel oyun değil,takım oyunu.Her futbolcu bizler gibi 1 insandır bunu unutmayalım kötü oynayabilirler.Ayrıca Arda 87'de direk yerine kaleyi bulsa şu anda gökyüzüne çıkartılıyor olacaktı yanılıyormuyum?

Clayman
10.Eylül.2009, 03:34
kafayı şikeyle maç satmayla bozmuşsun sen
Nasıl göremiyorsun bu maçtaki olayları anlamış değilim. Ciro Blazevic denen adam, birçok kez para hortumlama, şike vs. skandallarında baş kahraman olmuş bir isim. Üzerine böyle bir kritik maça çıkmadan önce Türkiye'yi yeneceğiz tarzı bir açıklama yapıyor.

Bunu da geçtim, adam maçta bir kere bile takımını uyarmıyor, kulübede oturup maç izliyor. Üzerine sigara yakıyor rahatlığından ve hakem de ortada. Bu durum sence de anormal değil mi biraz ?