PDA

View Full Version : TSİ En İyi 10 Transferi Seçti

anilton
08.Eylül.2009, 00:19
Turkcell Süper Ligde bu sene yapılan transferler arasından oylarımızla en iyi 10 transferi belirledik...

Oylamaya katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bu fikrimin uygulamaya geçmesine olanak sağlayan Serkan(Sekopej) Abiyede teşekkür ederim...

10 - Ariza Makukula

http://img.skysports.com/08/02/218x298/arizamakukula_650001.jpg

9 - Matteo Gayano Ferrari

http://i.media.goal.com/g/32987_news.jpg

8 - Labinot Harbuzi

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/571620090712091524170.jpg

7 - Mehmet Topuz

http://4.bp.blogspot.com/_l_aROppB_8Q/SjPJyeaN6rI/AAAAAAAAAkY/GcKL9f4FUgQ/s320/mehmet-topuz-fenerbah%C3%A7e.jpg

6 - Özer Hurmacı

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/859720081229023545671.jpg

5 - Markus Darius Vassel

http://www.adanzyehaber.com/wp-content/uploads/2009/07/ankara-darius-vassell.jpg

4 - Nihat Kahveci

http://www.baylar.net/sporcu_resimleri/nihatkahveci.jpg

3 - André Clarindo dos Santos

http://i.goal.com/files/images/stats/goal/player-images/95/17995_200x250.jpg

2 - Abdul Kader Keita

http://es.uefa.com/ml/images/players/ucl/220X220/101610.jpg

1 - Elano Ralph Blumer

http://thrblog.tk/wp-content/uploads/2009/07/elano-blumer.jpg

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 19:21
Bu Liste de kesinlikle Leo Franco'nun olması gerekirdi.

tarikko
10.Eylül.2009, 19:29
Bu Liste de kesinlikle Leo Franco'nun olması gerekirdi.
Katılmıyorum Alican.Leo Franco bu listeye girecek bir isim değil...Burada çok daha iyi transferler var..

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 19:33
Harbuzi'nin oldugu bir listede Leo Franco'nun da olması gerektigini düşünüyorum TArık.

Sirius Black
10.Eylül.2009, 23:04
Leo listeye 8. sıradan girmeliydi kanımca. :)

Crocodile1963
10.Eylül.2009, 23:06
En büyük transfer Sercan :)

Harbuzi iyi adam Alican . . .

Sirius Black
11.Eylül.2009, 00:04
Gittiği en büyük takım Feyenoord(oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçer mi bilmem)olan bir oyuncu, İsveç Milli Takımı'nda sadece 3 kez U21 oynamış bir adam Harbuzi...

Sırasıyla Mallorca, Atletico Madrid ve Galatasaray gibi takımlarda as oynamış ve Arjantin Milli formasını 21 kez giymiş biri Leo Franco.

Seçenek sizin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Gittiği en büyük takım Feyenoord(oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçer mi bilmem)olan bir oyuncu, İsveç Milli Takımı'nda sadece 3 kez U21 oynamış bir adam Harbuzi...

Sırasıyla Mallorca, Atletico Madrid ve Galatasaray gibi takımlarda as oynamış ve Arjantin Milli formasını 21 kez giymiş biri Leo Franco.

Seçenek sizin...

Pardon 5'miş Leo'nun milli takım tecrübesi ama olsun yine de Milli Takım tecrübesi mevcut bir futbolcu.

ShevAnil
11.Eylül.2009, 07:57
Sıralama güzel olmuşda Mehmet Topuz ve Özer'in en iyi transfer sıralamasına girmesi saçma olmuş daha takımlarına ne verdilerki :)

TR.CaPTaiN
11.Eylül.2009, 08:27
Anket ''Hangi oyuncu şuana kadar takımına daha fazla katkı sağladı ?'' şeklinde değildi. Ronaldo Real Madrid'te ilk 2 ay hiç forma giymese bile çoğu kişiye göre dünyada yılın transferi olarak kabul edilecekti. Bu ankette o şekildeydi. Zaten şuana kadar ki performanslara bakıldığında sadece Özer ve Mehmet Topuz değil birkaç oyuncunun daha dışarıda kalması veya daha gerilerde olması gerekirdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzenleme: Zaten'den sonra eğer öyle olsaydı olacaktı.

SAİT71
11.Eylül.2009, 16:53
Sıralama güzel olmuşda Mehmet Topuz ve Özer'in en iyi transfer sıralamasına girmesi saçma olmuş daha takımlarına ne verdilerki :)

Keitada saçma ona kalırsa :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PArdon Nihat diyecektim :D

Geçen sene ye göre konuşalım Yani Özer Ankaradayken, Topuz Kayserideyken. Çünkü henüz daha ligin başı ve transferlerin iyi olması bu seneki performanslara göre olmamalı.

DenizlispoR
11.Eylül.2009, 16:57
Harbuzi'yi maçta izledikten sonra lütfen karar verelim bence en iyi transferler arasında olmayı hakediyordu :).

eXcitinG
11.Eylül.2009, 17:01
Yahu bu sıraLama oyLar iLe beLirLendi. OyLar iLe beLirLenmiş birşey için haLa ne mücadeLesi veriyorsunuz anLamıyorum ben sizi yahu.

El Barto
11.Eylül.2009, 17:06
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=78891

Linkte verelimde bakın. Şimdi burada o altta o üstte olsun demenin bir manası yok sadece burada yazılanlara göre bir liste hazırlandı. Herhangi bir resmiyeti yok korkmayın en büyük takım taraftarı olduğunuz takım en büyük oyuncular tuttuğunuz takımın oyuncuları en iyi transferler tuttuğunuz takımın transferleri rahat olun yani. ;)

Melekovic
11.Eylül.2009, 17:10
Yani baktım da bazı Galatasaraylı kardeşlerim objektif davranmış kendi ilk 10'una Leo Franco'yu koymamış,bazı Fenerli kardeşlerim de koymuş. Bu kadar basit .Burdaki çoğu kişi Leo Franco'yu kendi ilk 10'unda görmüyorsa ilk 10'a girmez.Çok da büyütülecek bir konu değil. İyi kaleci mi çok iyi kaleci ama kendi şahsi fikrimce bu sene yapılan güzel transferlere bakılacak olursa ilk 10'un dışında kalması gayet doğal, hele kendi takımını tutanlar tarafından bile dışarıda bırakılıyorsa.

farfarforfor
11.Eylül.2009, 18:48
bence en iyi transfer bu konuda objektiv olamıyacam subjektif olacam tabata adını altın harflerle yazdıracak :D

Aşk-ı Şehir
13.Aralık.2009, 12:43
Şöyle bir baktım listeye. İlk yarının sonuna geldiğimiz bu haftalarda sıralamanın şöyle olması daha mantıklı olur. (Performans anlamında) (Bence)

10- Mehmet Yılmaz (Eskişehirspor)
9- Darius Vasell (Ankaragücü)
8- Drago Gabric (Trabzonspor)
7- Michael Fink (Beşiktaş)
6- Elano Blumer (Galatasaray)
5- Herve Tum ( İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
4- Fabio Bilica (Fenerbahçe)
3- Matteo Ferrari (Beşiktaş)
2- Abdul Kader Keita (Galatasaray)
1- Ariza Makukula (Kayserispor)

MaTRaKaN
13.Aralık.2009, 12:53
Şöyle bir baktım listeye. İlk yarının sonuna geldiğimiz bu haftalarda sıralamanın şöyle olması daha mantıklı olur. (Performans anlamında) (Bence)

10- Mehmet Yılmaz (Eskişehirspor)
9- Darius Vasell (Ankaragücü)
8- Drago Gabric (Trabzonspor)
7- Michael Fink (Beşiktaş)
6- Elano Blumer (Galatasaray)
5- Herve Tum ( İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
4- Fabio Bilica (Fenerbahçe)
3- Matteo Ferrari (Beşiktaş)
2- Abdul Kader Keita (Galatasaray)
1- Ariza Makukula (Kayserispor)
Herve Tum yerine M.Topuz veya Özer olabilir.Bence çok iyi transferlerdi.
Fener yararlanmayı bilemedi ;)

resssam14
15.Aralık.2009, 00:56
Herve Tum yerine M.Topuz veya Özer olabilir.Bence çok iyi transferlerdi.
Fener yararlanmayı bilemedi ;)

Cidden böylemi düşünüyorsun ?

Walter Sakana
16.Ocak.2010, 08:18
Bana göre listeye aday olması gereken oyuncular şunlar: (İlk yarıdaki performanslarına göre!)

Ariel Broggi (A.Gücü-sol bek-Banfield kiralık) Sol tarafı hem iyi savundu hemde ileri çıkışları gayet iyiydi.
Aydın Karabulut (A.Gücü-sol açık-Ankaraspor kiralık) Oyuna sonradan dahil olduğu maçlarda tekniği ve oyun zekasıyla hücum hattına canlılık getirdi.
Mile Jedinak (Antalyaspor-orta saha-G.Birliği kiralık) Antalyaspor'a büyük güç kattı. Orta alanda iki yönlü olarak üstün bir performans gösterdi, pas dağıtımı mükemmeldi.
İbrahim Kaş (Beşiktaş-defans-Getafe kiralık) İlk başlarda güven vermedi ancak sonradan önemli bir katkı sağladı.
Matteo Ferrari (Beşiktaş-defans-Genoa 4.5m euro) İlk yarının en iyilerindendi. Savunmayı toparlayan isimdi.
İsmail Köybaşı (Beşiktaş-sol bek-G.Antep 5.5m euro) Çok iştahlı ve hırslıydı. İlk sezonunda çabuk adapte oldu, bazı maçlarda ileri çıkışları puan getirdi.
Tomas Zapotocny (Bursaspor-defans-Beşiktaş kiralık) Bursa'da kendini buldu. İleri çıktığında sürpriz goller kazandırdı.
Turgay Bahadır (Bursaspor-ofansif ortasaha-Kayseri serbest) Müthiş çalışkandı ve rakip savunmaları oldukça sıkıntıya soktu. Takıma büyük faydası oldu.
Pablo Batalla (Bursaspor-ofansif ortasaha-Deportivo Cali ?) İlk 11'in değişmez ismi olmasa da oyuna girdiği zamanlarda soğukkanlı ve akıllı oyunuyla katkı sağladı. Maçın sonucunu değiştirebilme potansiyelini gösterdi.
Ivan Ergic (Bursaspor-ortasaha-Basel serbest) Tecrübeli oyuncu Bursa'nın dirençli oyun yapısına önemli bir katkı sağladı.
Thierry Tazemeta (D.Bakır-forvet-M.Netanya serbest) Çok iyi paslar alamamasına karşın zaman zaman ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Rakip savunmaları rahatsız eden bir forvet oyuncusu görüntüsü çizdi.
Mehmet Yılmaz (Eskişehir-forvet-A.Gücü serbest) Ben daha bitmedim mesajı verdi, oldukça faydalı oldu.
Cristian Baroni (F.Bahçe-ortasaha-Corinthians 5m euro) Alışma sürecini atlattıktan sonra Emre ile birlikte FB orta sahasına direnç kazandırdı.
Mustafa Sarp (G.Saray-ortasaha-Bursaspor serbest) G.Saray'ın ilk yarıdaki dinamosuydu. Çok çalışkan, hırslı ve istekliydi. Ayhan, Barış ve Mehmet Topal'ın formsuzluklarından doğan açığı adeta tek başına kapattı.
Kader Keita (G.Saray-kanat-Lyon 8.5m euro) Performansıyla taraftarın sevgilisi oldu. Transferine harcanan paranın hakkını verdi.
Jorginho (G.Antep-ortasaha-Braga serbest) Porto'da boşuna forma giymediğini gösterdi.
Serdar Kulbilge (G.Birliği-kaleci-Kocaeli ?) Babasıyla ilgili 2 büyük şok yaşamasına karşın profesyonelliğini gösterdi ve ilk yarının en iyi kalecilerinden birisi oldu.
Aykut Demir (G.Birliği-defans-NAC Breda ?) Takımın savunmanın her bölgesinde ve gerektiğinde orta alanda oynayabilen joker oyuncusu oldu. Gelecek vadeden bir performans gösterdi.
Labinot Harbuzi (G.Birliği-ortasaha-Malmö FF 750bin euro) Kumaşının ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi.
Christian Keller (Kasımpaşa-sağ bek-Stabaek ?) Müthiş çıkışa geçen takımının en iyilerindendi. Takıma çok çabuk adapte oldu.
Cenk İşler (Kasımpaşa-forvet-Manisa ?) Yıllanmış şarap gibiydi. Gençken bu kadar etkili değildi.
Gökhan Güleç (Kasımpaşa-forvet-Bursaspor ?) Enerjisiyle rakip savunmaları sürekli rahatsız etti.
Gökhan Emreciksin (Kayseri-ofansif ortasaha-F.Bahçe takas) Hayal kırıklığı yaşadığı FB macerasının ardından moralini bozmadı ve yeni takımına önemli bir katkı sağladı.
Ariza Makukula (Kayseri-forvet-Benfica kiralık) Fazla söze gerek yok, performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.
Josh Simpson (Manisa-forvet-Kaiserslautern ?) Güzel goller attı, takımı daha iyi olsaydı çok daha fazla yıldızlaşabilirdi.
Promise Isaac (Manisa-forvet-Trabzonspor kiralık) Kendini yeniden ispatlamak ister gibiydi. Lige iyi başladı sonradan biraz duruldu.
İbrahim Şahin (Sivas-forvet-Hacettepe ?) Hayal kırıklığı yaratan takımının en iyisiydi.
Drago Gabric (Trabzon-sol kanat-Hajduk 2.5m euro) Trabzon'un sol kanattaki sıkıntısına ilaç oldu. Takıma alıştıkça performansı yükseldi.

Bu listeden ilk 10'um ise şu şekilde: Liste sıralaması tamamen ilk yarı performanslarına göredir !

1- Ariza Makukula
2- Mile Jedinak
3- Matteo Ferrari
4- Kader Keita
5- Cenk İşler
6- Turgay Bahadır
7- Josh Simpson
8- Mustafa Sarp
9- İsmail Köybaşı
10- Serdar Kulbilge

Belkide en iyi transferlerden Özer Hurmacı'yı listeye almayış sebebim bazı maçlarda kalitesini gösterse de henüz 1-2 maç dışında önemli bir katkı sağlamadı. Transfer olarak tabi ki en iyi ilk 3'e girer ancak ligin ilk yarısında alınan verim açısından henüz bu listeye girecek derecede görmüyorum.

KaPaLı
16.Ocak.2010, 09:13
İsmail Köybaşı yerine Broggi almanı beklerdim. O kadar istikrarlıki çizgisi hiç değişmiyo. Her maç aynı oynuyo adam.

RasAnt
19.Mayıs.2010, 20:10
Ankaragücünün Lilleden kiraladığı Çek kel bi forvet vardı adı aklıma gelmedi şuanda o iyi bir transferdi.

The.Crow
19.Mayıs.2010, 20:16
Vittek diyorsun ancak o sezon başı yoktu sanırım bu sezon başlarındda yapılan bir çalışmaydı.

RasAnt
19.Mayıs.2010, 20:17
Evet Vittek :) bende sezon başı pek hatırlayamadım ama kaliteli bir futbolcu o faydalı oldu

nannar
25.Mayıs.2010, 12:00
vay beaaaa.... listeye baktım da özellikle elano ve nihat büyük hayal kırıklığı oldu... demekki oynamadan olmuyor bu işler... zaten bu sene isterlerse cristiano ronaldo'yu alsınlar, bakalım görelim ,ondan sonra yorumlayalım deriz :D

anilton
25.Mayıs.2010, 12:09
Biz zaten bu değerlendirmeyi yaparken sadece bu sene nasıl performans göstereceğini baz alarak yapmadık ki.Kalitesi,ismi,yetenekleri,kariyeri ve mevcut formuda baz alınarak yapıldı...

Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 12:16
Makukula 10. olmuş ama tersi oldu :n: :n: Elano 1. olmuş aslında sonuncu olması lazımdı :D

Xacubona
30.Mayıs.2010, 22:12
Vittek'de yok :) Gérémi...

Fearless Coward
01.Haziran.2010, 00:26
Bu sezon başı transferleri Musti onlar ara transferde geldiler..

tarikko
02.Eylül.2010, 18:33
Bu senede yapilsa boyle bir sey iyi olur :)

RasAnt
02.Eylül.2010, 19:13
Yeni oylama bekliyoruz inş :)

Facx
02.Eylül.2010, 19:56
Yeni Oylama Lütfen 8) :D