Log in

View Full Version : Bursaspor - Fenerbahçe [TSL 5.Hafta ]

sananes
10.Eylül.2008, 08:21
özeri seyretmek istiyorum bu maç ve bence mehmette olsa emreyi cok arıyacagımız bi maç emre garip bi oyuncu rakip daha ne oldugunu anlamadan yaptığı müthiş presle cok top kazandırıyo bize ve deliciği var formda tuttu bu yıl.Neyse zorlanacagımızı düşünmüyorum bende herkesin aksine zor maçlarda daha iyi performans sergiliyo oyuncularımız gol yeriz tabi:)

eXcitinG
09.Eylül.2009, 16:42
http://img264.yukle.tc/images/67957.JPG (http://www.yukle.tc)

Varonil
10.Eylül.2009, 15:04
Zor bir maç olacak.Bursa bu sene yaptığı transferlerle farklı bir çehreye büründü.Lige de iyi başladılar.

Emre'nin cezası bir nebze de olsa takımı etkileyecektir.Ben Özer Hurmacı'nın şans bulması halinde Emre'yi aratmayacağını düşünüyorum.Sağ açıkta da Mehmet Topuz ilk 11'de başlayabilir.Derbide Galatasaray veya Beşiktaş'tan birinin puan kaybedeceğini düşündüğümüzde bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.

Volkan Demirel

Gökhan Gönül-Önder-Lugano-R.Carlos

Mehmet Topuz-Özer-Cristian-A.Santos

Alex

Güiza

bursa_mc
10.Eylül.2009, 15:15
Bursaspor'un bu seneki hedefleri çok büyük..Geçen seneki 6.lıktan yüksek bir başarı bekleniyor.Bu yüzden içerdeki maçları alması şart.Cumartesi günü Eskişehirspor'la yapılan maçta Arjantinli Batalla 90 dakıka forma giydi ve 2 gole imza attı.Bu maçta forma şansı bulursa Fenerbahçe'ye sıkıntı yaşatabilir..Fenerbahçe güçlü bir ekip ki 4te 4 yaptılar ama Bursaspor daha çok isteyen taraf olacaktır ve 3 puanı alacaktır..

DisCo
10.Eylül.2009, 16:36
İki takımda formda...Bunlarla beraber Fenerbahçe'nin büyüklüğünün yanında Bursaspor'unda büyükleri yenme iştahı var.

Ben Bursaspor tarafının daha ağır basacağını ve en kötü beraberlikle biteceğini düşünüyorum.

El Barto
10.Eylül.2009, 16:38
Zorda olsa Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. İyi form tuttular ve bu maçı kazanmaları şart zira rakipleri olabilecek takımlardan biri Bursa iken diğer ikiside birbirleriyle oynuyorlar. Bunu değerlendirecektir Fenerbahçe.

yaman76hakanFB
10.Eylül.2009, 17:15
Maç beraberlik kokuyor ama kazanmak zorundayız..Son sezonlarda iki rakibimizin kendi aralarında oynadıkları haftaları lehimize çevirmeyi hiç başaramadık..Bu defa tersi olmalı ve rakiplerimiz birbirini boğazlarken bir adım öne geçmeyi başarmalıyız.. Mehmet Topuz'un şans bulacağını ve vereceği katkının sonucu belirlemede önemli olacağını düşünüyorum..

PesimiSTyLa
10.Eylül.2009, 19:14
Bursaspor sahasında oynamanın avantajına sahip. Puan alacaklardır diye düşünüyorum, galibiyete yakınlar.

King_Theoden
10.Eylül.2009, 19:19
Bence Fenerbahçenin Bursada kazanması süpriz olur. Sezon ilerledikçe bunu neden söylediğimi anlayacaksınız.

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 19:26
Bursaspor'u galibiyete yakın görmüyorum ama inşaAllah beni mahcup ederler.

tarikko
10.Eylül.2009, 19:47
--------------------Volkan-------------------

Gökhan-------Önder----Lugano--------Carlos

Kazım---------Cristian----M.Topuz-----------A.Santos
(Özer)
----------------------Alex--------------------------------
---------------------Guiza--------------------------------

Böyle bir 11 ile çıkarız diye düşünüyorum.Zor maç olacaktır ne de olsa Bursa deplasmanı hep zor geçer ama biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak rahat kazanırız aksi takdirde çok zorlanırız.Emre'nin de olmadığını düşünürsek orta sahada top yapmada zorlanabiliriz.Mehmet
Emre'nin yokluğunu çok fazla hissettirmeyecektir bence.Ben kalitemiz ve tecrübemizle bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.2-1 ya da 3-2 gibi bir skor bekliyorum.

TR.CaPTaiN
10.Eylül.2009, 20:42
Bursa deplasmanı her takım için zor olur fakat iki rakibimizden birinin hatta ikisinin de puan kaybedebileceğini düşünürsek bu maçı öyle ya da böyle almalıyız.

Emre Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu fakat bu sene kurulan geniş kadronun faydalarını yavaş yavaş görüyoruz. Geçen seneki kadroda Emre cezalı duruma düştüğünde yerine kim oynayacak diye başlıyorduk kara kara düşünmeye. Bu sene Mehmet Topuz ve Özer gibi 2 tane çok yönlü oyuncunun olması bu tip durumlarda takımı çok fazla etkilemeyecektir. Tabi ki bu 2 oyuncunun da hazır olması gerekir. Bence sağda Kazım yerine Mehmet'in, ortada Emre yerine Özer'in oynaması daha iyi olur.

Crocodile1963
10.Eylül.2009, 22:59
"Alex: Zor bir maç. Bursaspor, oynaması en güzel takımlarından biri. Gerek stadı, gerek taraftarlarıyla mükemmel bir futbol ortamı yaratıyorlar. Elbette kazanmak istiyoruz"

Alex atmosferden etkilenmiş. Güzel bir maç olucaktır. İki tarafta formda. Lugano - Bilica ikilisinin arasına atılacak toplarda Sercan goller bulabilir. Sercan transferi için güzel pankartlar olacaktır. . .

CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 00:37
Rahatça kazanarızı demek yanlış olur.Ama en azından kaybetmeyiz.Bana göre Bursa depLesmanı İstanbuL depLesmanLarından çok daha zor .

Clayman
11.Eylül.2009, 00:38
Bursa süpriz yapıp puan alabilir Fenerbahçe'den. O güçte bir takım çünkü.

anil luque
11.Eylül.2009, 00:41
Bursaspor'un en kötü 1 puan alacagını dusunuyorum .. Bu sene takımım adına en cok cekındıgım deplasmanlardan biri FB ve GS'den daha cok cekınıyorum valla ..

GodfatheR
11.Eylül.2009, 00:47
Çok çok zor bir maç bizi bekliyor.Muhtemel bir puan kaybına yakın olduğumuz düşüncesindeyim.

murat taşlı
11.Eylül.2009, 15:11
ligin en zor deplasmanı Bursa olur bu sene zor olsada kazanırız çünkü Bursa da kazanmak isteyecektir ateşli seyircisi önünde,bu bence avantaj olur Bursa da baskı altında olacaktır tempolu bir maç bekliyorum gerilim yüksek olur maçta

bursa_mc
11.Eylül.2009, 15:12
Bursa süpriz yapıp puan alabilir Fenerbahçe'den. O güçte bir takım çünkü.

Bursaspor'un puan alması sürpriz mi olur? :icon_eek:

ShevAnil
11.Eylül.2009, 15:19
ligin en zor deplasmanı Bursa olur bu sene zor olsada kazanırız çünkü Bursa da kazanmak isteyecektir ateşli seyircisi önünde,bu bence avantaj olur Bursa da baskı altında olacaktır tempolu bir maç bekliyorum gerilim yüksek olur maçta

Bursa taraftarı ilk kezmi takımını destekliyor? Bursa kenti herzaman kazanmak ister, Bursasporda herzaman kazanmaya oynar. Yıllardır taraftar buşekilde destekliyor baskı olacağını düşünmüyorum ve Bursaspor'un erken bir golle rakibini mat edebiliceğini düşünüyorum

anil luque
11.Eylül.2009, 15:29
Bursaspor'un kadrosu itibariyle ligin 'sürpriz' yapabilecek takımları arasından fazlasıyla sıyrıldıgını dusunuyorum .. O yuzden puan alması sürpriz falan olmaz ..

murat taşlı
11.Eylül.2009, 15:37
Bursa taraftarı ilk kezmi takımını destekliyor? Bursa kenti herzaman kazanmak ister, Bursasporda herzaman kazanmaya oynar. Yıllardır taraftar buşekilde destekliyor baskı olacağını düşünmüyorum ve Bursaspor'un erken bir golle rakibini mat edebiliceğini düşünüyorum

Bende aksini söylemedim zaten ama Bursa bu sene hedef büyüttü ve iyide bir hocası var o yüzden kazanmayı daha çok isteyecek artı Fener maçlarının gerilimi yüksek olur.

BeeTLeJuiCe
11.Eylül.2009, 15:37
Şimdiye kadarki en zor maçımıza çıkıyoruz. Bu maçta tam kadro olmak aslında Fenerbahçe'nin ne kadar iyi yada nasıl bir durumda olduğunu göstermek için daha iyi olurdu. Allaha şükür bu sene daha geniş bir kadromuz var ve Kazım ve Emre'nin eksikliğinde Mehmet ve Özer ile bunu gidereceğiz.

Başa baş giden bir maç olacaktır, Duran toplar maçın kaderini belirleyebilir. Oynaması halinde Bilica'dan gol bekliyorum. Neden bilmem ama içime öyle doğdu. :)

bursa_mc
11.Eylül.2009, 16:02
Bende aksini söylemedim zaten ama Bursa bu sene hedef büyüttü ve iyide bir hocası var o yüzden kazanmayı daha çok isteyecek artı Fener maçlarının gerilimi yüksek olur.

Korku filmi izlemiyoruz heralde gerilimi yüksek falan olmayacak. :) Bursaspor böyle maçlara artık alıştı..

murat taşlı
11.Eylül.2009, 16:12
Korku filmi izlemiyoruz heralde gerilimi yüksek falan olmayacak. :) Bursaspor böyle maçlara artık alıştı..

Dediğin gibi olsun:icon_smile: Ama insanlar sadece korku filmlerinde gerilmiyor.

bursa_mc
11.Eylül.2009, 16:13
Dediğin gibi olsun:icon_smile: Ama insanlar sadece korku filmlerinde gerilmiyor.

Tamam gerilmiyor dediğin gibi olsun..(::)

bursa_mc
11.Eylül.2009, 22:02
Yanılmıyorsam Bursaspor süper Lig'te evinde 313 gündür yenilmıyor..

Sekopej
11.Eylül.2009, 22:10
Geçen sene bir Bursa deplasmanı öncesinde de aynı şeyler konuşuluyordu, çok zorlu geçmesi bekleniyordu ama maçta gelen erken gollerle rahat bir maç çıkarmıştık.

Bu maçta da ergen gol atabilirsek sıkıntı yaşamayabiliriz. Ama golün gecikmesi ya da erken gelecek Bursa golüyle, taraftarın artan desteğiyle birlikte çok zor maç olacağı kesin.

Emre'nin boşluğu doldurulamaz ama 11'de oynayacak Topuz ve Özer, geçtiğimiz sene yaşadığımız sıkıntıları yaşatmayacaktır. Kazım yerine Semih de oynayabilir, Daum Güiza-Semih-Alex'i beraber oynatma planları yapıyor diye haberler çıkmıştı.

Varonil
12.Eylül.2009, 01:28
Önder'de kırık var!

Turkcell Süper Lig'de 13 Eylül Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli ekip ısınmanın ardından çabukluk çalışmaları, sonra da taktik ağırlıklı maç yaptı.

-ÖNDER AMELİYAT EDİLECEK-

(A) Milli Futbol Takımı'ndan, sol el baş parmağındaki kırıkla dönen Önder'in, 14 Eylül Pazartesi günü ameliyat edileceği öğrenildi. Milli takımın bir antrenmanında elinin üzerine düştüğü için dün akşamki idmana parmağı sarılı çıkan ve kulüp doktorunun yaptığı kontrolden sonra hastanede filmi çekilen Önder, parmağında kırık tespit edilmesi nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Bu arada, Emre ve Deniz'in yanısıra, Brezilya Milli Takımı'ndan dönen Dos Santos, bugün takımdan ayrı koşu yaptılar. Taktik ağırlıklı maçta sakatlanan Semih ise çalışmayı son bölümde bıraktı. Semih'in sağ üst adalesini tutarak tesislere girdiği görüldü.

-DAUM 11 DENEDİ-

Teknik direktör Daum, bu akşamki antrenmanda Bursaspor maçı için 11 kişilik kadro denedi. Cezalı Emre'nin yerine orta alana Mehmet Topuz'u dahil eden Alman çalıştırıcı, takımdan ayrı çalışan Dos Santos'un yerine de sol kanatta Vederson'a şans verdi.

Daum'un denediği 11, kalede Volkan Demirel, savunmada Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, orta alanda Kazım, Cristian, Mehmet Topuz, Vederson, Alex ve forvette Güiza'dan oluştu.

-EMRE'YE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI-

(A) Milli Futbol Takımı'nın kampında, 7 Eylül'de 29. yaşını kutlayan Emre'ye, antrenman öncesi kutlama yapıldı. Takım arkadaşlarının alkışlarla tebrik ettiği sarı-lacivertli futbolcuya, teknik direktör yardımcısı Roland Koch, doğum günlerinin klasiği haline gelen sembolik kupa hediye etti.

Sarı-lacivertliler, Bursaspor maçının hazırlıklarını, yarın yapacağı antrenmanla tamamlayıp, Bursa'ya gidecek.

11.09.2009

Clayman
12.Eylül.2009, 01:31
Bursa'da Sercan oynayacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?

Knightmare
12.Eylül.2009, 01:39
fırsat bulursam gitmek istiyorum bu maça.
Evimizde oynadığımız maçta galip gelmemiz sürpriz olmaz...fener kazanırsa bence sürpriz olur. İnşallah kazanıcaz maçı.

ForsakeN
12.Eylül.2009, 01:55
Bol gollü beraberlik bekliyorum.Bursaspor Ertuğrul Sağlam takımın başına geçtiğinden beri ayrı bir hava yakaladı.Bursa'yla oynanan hiçbir maç garanti ödeğil.Hele ki maç Bursa'daysa... Fenerbahçe bu hafta yenilebilir gibi geliyor. İnşallah olmaz öyle birşey :D

Crocodile1963
12.Eylül.2009, 02:01
Bursa'da Sercan oynayacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?

Oynuyor Sercan. . .

Giza
12.Eylül.2009, 02:44
bursanın kaybetmiyeceğini düşünüyorum

TR.CaPTaiN
12.Eylül.2009, 04:14
Fenerbahçe'nin bu ligde rakibi hangi takım olursa olsun alacağı galibiyetin sürpriz olacağını düşünmüyorum.

-----
Daum kadroya karar veremedi

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Christoph Daum'un Bursaspor maçı hazırlıklarını milli takım oyuncularının katılması ile tempoyu artırırken sahaya çıkartacağı kadrosunu henüz oluşturmadığı ögrenildi.

Bursaspor maçının kadrosunu kafasında büyük ölçüde oluşturan Daum'un sadece iki isim üzerinde karar veremedigi ifade edildi.

Manisaspor maçın kadrosundan sadece kart cezalı olan Emre Belözoğlu'nun yerine Mehmet Topuz oynatmayı düşünen Teknik Direktör Chrıstoph Daum'un defans ve sol kanatta kimi oynatağı konusunda kararsız oldugu belirtildi.

Daum'un bugün İstanbul'a gelen Santos ve Lugano için son kararını yapılacak son taktik çalışmalarında verecegi ifade edilirken Alman hocanın milli takımlardan yorgun dönen Santos'un yerine Deivid, Lugano'nun yerine ise Bilica'ya görev verebilecegi belirtildi.

Uruguay'ın Kolombiya ile oynadığı milli maçta kart cezalısı olan Lugano'yu Bursaspor maçı hazırlıklarını takım ile yapması için hafta başında İstanbul'a çağıran ancak bu çağrıya cevap vermeyen Lugano ile Daum'un özel bir görüşme yapacağı ifade edildi.

Teknik Direktör Christoph Daum'un kesin kararını Bursa yolculugu öncesinde yapacağı maç toplantısında verecegi ögrenildi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın Bursa yolculgu öncesi Teknik Direktör Chrıstoph Daum'u hava koşulları nedeni ile uyarılarda bulundugu belirtildi.

Yıldırım'ın Bursa'ya kara yolu ile gidecek olan sarı-lacivetli takımın Samandıra tesislerinden erken çıkmasını söyledigi ve dikkatli olmalarını istedi ögrenildi.

Ligtv.com.tr

tarikko
12.Eylül.2009, 04:38
fırsat bulursam gitmek istiyorum bu maça.
Evimizde oynadığımız maçta galip gelmemiz sürpriz olmaz...fener kazanırsa bence sürpriz olur. İnşallah kazanıcaz maçı.
Fenerbahce'nin kazanmasi hic bir macta surpriz olmaz..Fenerbahce bu macin favorisidir..Bursaspor'da onemli bir ekip ve kazanmak icin mucadele edecektir..

Since-1907
12.Eylül.2009, 04:44
Fenerbahçe'nin Türkiye liginde kimle oynarsa oynasın hiç bir maçta kazanması sürpriz olmaz.Bursa çekindiğim deplasmanlardan biridir.Evinde iyi oynayan bir ekip.Zorlansakta kazanacağımızı düşünüyorum..

murat taşlı
12.Eylül.2009, 13:48
Bursa zor bir takım olduğu kesin ama Fener de mücadeleden vazgeçen bir takım değil artık ve karşısında oynamak isteyen bir bursa olacak bu arka tarafında boşluk bırakması demek iyi pas yapan adam eksiltebilen oyuncular var fener de bu onları işine gelebilir bence.

Selman Ozturk
13.Eylül.2009, 07:02
Bugün Galatasaray'ın bir derbi galibiyeti elde etmesi Fenerbahçe'deki konsantrasyonu yüzde 20 düşürecektir. Bunun maça fazlasıyla etki edeceğini düşünüyorum. Dürüstüm, bunu temenni de ediyorum aynı zamanda...

TR.CaPTaiN
13.Eylül.2009, 23:59
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında, bugün saat 21.00'de başlayacak mücadelede deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Vederson, Kazım, Güiza, Alex, Cristian Baroni, Bilica, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül.

Fenerbahce.org

GodfatheR
14.Eylül.2009, 00:03
Neden U.Boral değil de Vederson acaba?

anilton
14.Eylül.2009, 00:07
Bursa'da 4-4-2'den 4-3-3'e dönmüş...

------------------İvankov---------------

Ali-----------Ömer------Zapo-------Yenal

-------------Hüseyin----Ergiç------------

-------------------Batalla----------------

Sercan-----------------------------Volkan

-------------------Turgay-----------------

RaSenGan
14.Eylül.2009, 00:29
LigTv'de Sercan'ın ileride oynayacağı gerisinde Turgay ve Volkan'ın oynayacağı söylendi.

CeNTeR_TR
14.Eylül.2009, 00:56
İlk atak bizden geldi sonra Bursa sazı eLine aLdı ilk 5 dakikanın özeti bu.

Clayman
14.Eylül.2009, 01:05
Ara ara iki takım da bastırıyor. Zevkli maç olacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçeli oyuncular çok sinirlendi pozisyona ve hakemi ittirdi çoğu. Kart çıkması gerekiyor...

GodfatheR
14.Eylül.2009, 01:15
Hakem ne kadar kolay kart gösteriyor inanılır gibi değil yani.

Clayman
14.Eylül.2009, 01:16
Bu maçta kırmızı kart çıkar. Fenerbahçe'liler her pozisyona itiraz ediyor.

MeMo
14.Eylül.2009, 01:18
Bu maçta kırmızı kart çıkar. Fenerbahçe'liler her pozisyona itiraz ediyor.

Bu hakemden kaynaklanıyor...

GodfatheR
14.Eylül.2009, 01:19
Güiza başladı yine :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu "Çoban" hakem filan değil :mad:

TR.CaPTaiN
14.Eylül.2009, 01:22
Güiza Kazım'ın önüne bıraksa büyük ihtimalle öne geçecektik. Olmadı. Vederson çok etkisiz. İkinci yarı yerine Özer girmeli.

Clayman
14.Eylül.2009, 01:24
Güiza başladı yine :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu "Çoban" hakem filan değil :mad:

Güiza orda çok güzel bir aldatma yaptı ama. Ayrıca Fenerbahçe çok sert oynuyor. Lugano ile Yenal'ın pozisyonunda başladı herşey. Hakemi çok iteklediler. Güiza'ya giderken Alex itiraz ettiği için o da sarı kart gördü ve Güiza da topu yere çarptığı için gördü sanırım.

Suicider
14.Eylül.2009, 01:31
alex fener i kurtarmaya devam ediyor :)

tarikko
14.Eylül.2009, 01:32
KrAlex ;;) Hakeme selamlarimi iletiyorum :) ...

GodfatheR
İşte kalite bu! Kalite farkı bu! Muhteşem bi ara pası attı Alex Güiza değerlendiremedi ama müthiş bir depardan sonra zor pozisyonda sağ ayapğıyla kalecinin sağına gönderdi.İşte kalite farkı.

tarikko
2 geliyordu ah be Kazim..

Clayman
14.Eylül.2009, 01:33
Güzel bir gol gerçekten. Hele sağ ayağıyla atması bu golü daha güzel..

GodfatheR
14.Eylül.2009, 01:37
Kazım bencillik yapmayıp Alex'in önüne bıraksa 2 de geliyordu.

anilton
14.Eylül.2009, 01:41
Bursa böyle oynarsa puan alamaz...

Bursa seyircisiyle birlikte evinde ısırırsa puan alır F.Bahçe'den.Böyle geride bekleyip kontra ile puan alamaz...

eGowiCh
14.Eylül.2009, 01:43
İlk yarı Güiza çok gol kaçırmasına rağmen mücadelesi sonucu Alex'e golü attırdı. Alex muhteşem oynuyor, hem golü süperdi hem de oyun içindeki pasları ve etkinliği. Güiza çok pozisyona girdi, ikinci yarı da böyle pozisyona girmesi halinde mutlaka bir gol atar diye düşünüyorum. M.Topuz da Emre'yi aratmıyor, orta sahada iyi oynuyor. Bilica'nın takıma monte edilmesiyle savunma zaafları da yaşanmıyor. Vederson iyi değil, R.Carlos yerine Andre Santos'un girmesi ile sol kanatta problem de çözülür ikinci yarı. Vederson beke, Santos orta sahanın soluna geçer ve daha da pozisyon buluruz.

TR.CaPTaiN
14.Eylül.2009, 01:43
Ortada geçen maçta daha önemli pozisyonlar bulan taraf Fenerbahçe'ydi. Son bölgede biraz daha dikkatli olabilseydi oyuncularımız maç kopabilirdi. Özellikle golü bulduktan sonra kalan 3-4 dakikada Bursaspor bocalar gibi oldu. Kazım Alex'in önüne bıraksaydı daha rahat bir 2. yarı bizi bekleyecekti.

Alex kesinlikle çok başka bir oyuncu. Pozisyon nasıl olursa olsun golü bulabilen bir adam. Güiza'nın da pozisyonu takip edip asist yapması güzeldi. Carlos Fenerbahçe'de en çok koşan 2. oyuncu. Vederson'u beğenmedim. Sanki ilk defa Fenerbahçe forması giyiyor gibi. Yerine Özer girmeli.

http://img215.imageshack.us/img215/5130/45269234.jpg (http://img215.imageshack.us/i/45269234.jpg/)

Fernando Gago
14.Eylül.2009, 01:46
Mehmet Topuz takımın hem beyni hem de kaptanı gibi oynuyor Bizi oyunda tutan oyuncu Mehmet umarım böyle devam eder ...

GodfatheR
14.Eylül.2009, 01:48
M.Topuz çok iyi bir ilk yarı çıkardı.Ama Vederson çok kötü oynuyor çok tutuk.Onun yerine Santos girebilir.Ayrıca Kazım'ın da çıkması gerek.Sarı kart cebinde ve hala agresif hareketler yapmaya devam ediyor her an bizi 10 kişi bırakabilir.Bu yüzden Kazım'ın yerinede Özer girebilir.

2.yarı da Bursa baskı kurmaya çalışacaktır.Bence ikinci yarıda Semih'i Güiza'nın yerine oyuna alıp ilerde daha çok top tutarak rakibin üstümüzde baskı kurmasını engelliyebiliriz.

TR.CaPTaiN
14.Eylül.2009, 01:53
Fenerbahçe'de Carlos'un yerine Andre Santos girdi. Bursaspor'da da Ömer Erdoğan yerine İbrahim girdi.

PesimiSTyLa
14.Eylül.2009, 01:56
Güiza bildiğimiz gibi . 3e 2 pozisyonda yedi atağı.

GodfatheR
14.Eylül.2009, 02:07
Güiza yine pozisyonu harcadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güiza => Deivid

Sanırım Kazım'ı forvete çekti Daum.

PesimiSTyLa
14.Eylül.2009, 02:10
Güiza çıktı, Deivid oyunda. Semih niye alınmadı anlamadım. Sakatlığı mı var?

Clayman
14.Eylül.2009, 02:10
Güiza çıktı, Deivid oyunda. Ne yapmaya çalışıyor acaba...

GodfatheR
14.Eylül.2009, 02:14
Takımı çileden çıkarmak için elinden geleni yapıyor Çoban :mad:

CeNTeR_TR
14.Eylül.2009, 02:15
Şu ana kadar 3-4 önde oLup maçın kalan dakikalarını rahatça izleyebilirdik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakem sapıttı her pozisyona Sarı Kart.

Birde son dakikada penaltı verdimi çiçek gibi.

GodfatheR
14.Eylül.2009, 02:26
Çok yanlış değişiklikler yapıyor Daum :/
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaçırmaya doymadık :S

GodfatheR
14.Eylül.2009, 02:41
Az kalsın yiyorduk bu kadar lakayit oynarsan böyle olur tabi.

Clayman
14.Eylül.2009, 02:42
Çok güzel pozisyonu harcadı Bursa...

CeNTeR_TR
14.Eylül.2009, 02:42
Bence Fenerbahçenin Bursada kazanması süpriz olur. Sezon ilerledikçe bunu neden söylediğimi anlayacaksınız.

Sezon'un ilerlemesine gerek yokmuş bu maçta anladık heralde.

4-5 olacak maçtı ki sağolsun Güiza yine kaçırdı.Deivid'in de kaçırdığı bir gol varki cabası.

Maç ile ilgili yorum yapacak olursak.Güzel oynadık.Mehmet Topuz çok iyiydi.Bir ara Bursaspor'un baskısı vardı fakat maçda üstün oynayan tarafık.Kazanmak için sahaya çıkan taraf bizdik.Ben bu kadar rahat olacağımızı tahmin etmiyordum.Bunu ilk attığım mesajdada söylemiştim.Skor olarak rahat olmasakda zor bir deplesmandan rahat bir oyunla 3 puanı alıyoruz.

Tebrikler Fenerbahçemiz.5 te 5 her maç üstüne 1 galibiyet ederek Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz.

Suicider
14.Eylül.2009, 02:47
tebrikler fenerbahçe..

PesimiSTyLa
14.Eylül.2009, 02:48
Nasıl 4-5 olacak maçtı ben anlamadım :S Gayet sıkıcı bir maçtı. Alex bireysel, ve futbol zekasıyla takımına 3 puanı getirdi.
Golden sonra FB skoru korumayı secti, kontra ataklarla etkili olmak istedi 1-2 pozisyon buldu, başarılı olamadı. bursa 2. yarı son 20 25 dk FByi hapsetti ama bal yapmayan arıydılar. FB 7-8 adamla ceza sahası ve cevresinde kapandı ve bunda da başarılıı oldu. Bursa adına en net atak Bilica nın hatasında sagdan yapılan ortaya arkadaki bomboş sercanın dokunamadığı son dakika pozisyonuydu.

Tebrikler Fenerbahce.

Cengo
14.Eylül.2009, 02:51
Nasıl 4-5 olacak maçtı ben anlamadım :S Gayet sıkıcı bir maçtı. Alex bireysel, ve futbol zekasıyla takımına 3 puanı getirdi.
Golden sonra FB skoru korumayı secti, kontra ataklarla etkili olmak istedi 1-2 pozisyon buldu, başarılı olamadı. bursa 2. yarı son 20 25 dk FByi hapsetti ama bal yapmayan arıydılar. FB 7-8 adamla ceza sahası ve cevresinde kapandı ve bunda da başarılıı oldu. Bursa adına en net atak Bilica nın hatasında sagdan yapılan ortaya arkadaki bomboş sercanın dokunamadığı son dakika pozisyonuydu.

Tebrikler Fenerbahce.

İki takım da iyi savunma yaptı, dolayısı ile daha zor pozisyonlar, baskı altındaki vuruşlar izleyene zevk vermez.İki takım da pozitif güzel futbol oynadı, iyi alan daralttı ve iyi savunma yaptı.Bireysel hata yok denecek kadar az.

Ben maçtan çok zevk aldım açıkçası, kazandığımız için de mutluyum. :)

Yıllar sonra yeniden 5te 5 ile başlıyoruz, daha bu başlangıcı ...

Since-1907
14.Eylül.2009, 02:52
Zor bir deplasmandan 3 puanla dönmemiz güzel oldu.Fakat çok gol kaçırdık.Onlardan biri gol olsaydı son dklara kadar stres yaşamazdık.Bursaspor ne zaman baskıyı kuracak gibi olsa orta sahada pas yapıp oyunun kontrolünü elimize alıyorduk.Kazım son dklarda müthiş oynadı özellikle kontra ataklarda geriye yaptığı koşular müthişti.Santos'ta oyuna girdikten sonra güzel bir oyun sergiledi.Mehmet Topuz yine oyunun en iyilerindendi , çok koştu.Zor bir deplasmandan 3 puanla döndük.Tebrikler Fenerbahçem..

CeNTeR_TR
14.Eylül.2009, 02:53
Benim futbol anlayışım bu maçın daha farklı olacağından yana.Güiza'nın karşı karşıya kaçırdığı gol kafadan 2 eder.Deivid'in kaçırdığı çok net bir pozisyon varki buda 3 eder.Gökhan GönüL'ün yaptığı ortada kaLeye giden topu son anda çıkardı İvankov buda 4 eder.Güiza'nın kaçırdığı bir iki pozisyonu daha ekLersek buda sana eder 5 falan.

Ama senin kafanda ne var bunu ben gayet iyi biliyorum onun için bende bu oyuna gelmiyorum.

Rahat kazandık mutluyuz ;;)

KaF KeF
14.Eylül.2009, 02:57
Hakem çok kolay kart çıkardı,Oyuncular sanki robot hiç tepki vermeyecekler..Her maç 7-8 oyuncu kart görüyor..Zor deplasmanda 3 puan aldık ve diğer rapiklerinde daha Bursa'ya gideceğini düşünürsek ufak bir avantaj sağladık..Tebrikler Fenerbahçe'm..

Sekopej
14.Eylül.2009, 02:57
Kötü bir hakem vardı, kontrolü kaybetti, hatalı kararlar versi hakemi beğenmedim. Sonuca etki eden hatası olmaması da hakemin şansı diyelim yoksa çok konuşulurdu.

Emre'nin yokluğu hissediliyor, O'nun yerine oynayan Mehmet elinden geleni yapmaya çalıştı, geçen sene takımda oyun sıkıştığında takımı ateşleyecek oyuncu eksikliğinden yakınıyorduk, Mehmet işte oynadığı oyunun yanında bunu da sağlıyor. Bugün beğendim, Emre döndüğünde de bu takımda mutlaka yer almalı Mehmet.

Alex'e artık söyleyecek laf yok, o açıdan sağ ayağıyla attığı gol 3 puanı getirdi. Mücadele etmeyen, umursamaz Kazım'ın 90. dakikada rakibine arkadan gelip yaptığı müdahale ve kazandığı top, ortaya koyulan mücadelenin önemini gösteriyor. Savaşan, kazanamk için çabalayan bir takım, sürekli kazamak için isyanlarda, böyle olduğunda oynanan oyun çok mükemmel olmasa da taraftar bundan keyif alıyor ve mutlu oluyor.

Deivid'in fazla oynama şansı yok artık ama Deivid'in gönlünü alma maçı bu maç olmayacaktı. özer'in oyuna girmesini çok bekledim ve istedim ama olmadı. Bu tür maçlarda hızlı bir forvete duyulan ihtiyaç ortaya çıktı. Devre arası Deivid'in yerine hızlı ve yedekte bekleyebilecek bir forvet alınırsa çok iyi olur.

Bugün mücadelemizle, büyük takım olmanın verdiği avantajlarla kazanmayı bildik. Ligin derbiler hariç en zor deplasmanı olarak kabul edilen Bursa'dan 3 puanla dönüyoruz, kayıpsız yola devam ediyoruz, mutluyuz.:)

Crocodile1963
14.Eylül.2009, 02:59
Hata yapanın kaybedeceği bir maçtı. İki takımında kaçırdığı %100'lük bir pozisyon yok. Taraftar elinden geleni yaptı takımı ateşlemek için ancak olmadı. Hakem Deniz Çoban'ı takdir ettim. Gördüğünü çaldı.

MeMo
14.Eylül.2009, 03:00
Hata yapanın kaybedeceği bir maçtı. İki takımında kaçırdığı %100'lük bir pozisyon yok. Taraftar elinden geleni yaptı takımı ateşlemek için ancak olmadı. Hakem Deniz Çoban'ı takdir ettim. Gördüğünü çaldı.

Hakem Fenerbahçe'yi tuttu yani maç boyunca?

tarikko
Hakeme ve Daum'un saçma değişikliklerine rağmen kazanmasını bildik.Maç daha da farklı olabilirdi Guiza'nın harcadıkları olmasa ama sonuçta Alex'in ustalığıyla maçı kazanmasını bildik.Ve çok önemli bir deplasman galibiyeti aldık.

5'te 5 yaptık inşallah 10. haftaya kadar firesiz yolumuza devam edeceğiz..

PesimiSTyLa
Benim futbol anlayışım bu maçın daha farklı olacağından yana.Güiza'nın karşı karşıya kaçırdığı gol kafadan 2 eder.Deivid'in kaçırdığı çok net bir pozisyon varki buda 3 eder.Gökhan GönüL'ün yaptığı ortada kaLeye giden topu son anda çıkardı İvankov buda 4 eder.Güiza'nın kaçırdığı bir iki pozisyonu daha ekLersek buda sana eder 5 falan.

Ama senin kafanda ne var bunu ben gayet iyi biliyorum onun için bende bu oyuna gelmiyorum.

Tamam o zaman, sağol anlattığın için futbol anlayışını :icon_smile:
Tebrikler ;;) ;;) ;;)

Crocodile1963
14.Eylül.2009, 03:03
Hakem Fenerbahçe'yi tuttu yani maç boyunca?

Ben şimdi onu mu dedim arkadaşım. Yanlış karar verse de gördüğünü çaldı. Dışarıdan etkilenmedi. . .

MeMo
14.Eylül.2009, 03:04
Ben şimdi onu mu dedim arkadaşım. Yanlış karar verse de gördüğünü çaldı. Dışarıdan etkilenmedi. . .

Çok pardon yanlış anlamışım boldlayınca :)

Maçı izlemedim yorum yapamayacağım ama takımın bu seneki isteği şampiyonluk için büyük umut veriyor.

DisCo
14.Eylül.2009, 03:06
Hakemin hatalı kararları vardı. İki pozisyonda da yardımcısını dinlemeyip yanlış karar verdi.

Ancak gösterdiği kartlarda sonuna kadar haklıydı. Devamını merak edenlere ise söyliyim. Her pozisyonda hakemi kucaklayan bir Mehmet Topuz, alkışlayan bana dokunma triplerine giren itekleyen Lugano, topu yere çarpan Guiza, hakeme saldıran,tutan çekiştiren Gökhan Gönül... Bir hakem bu kadar çok kart niye gösteriyor değil, bir takım oyuncuları kart görmek için niye bu kadar çabalıyorlar.

Ergic ve diğer Arjantinli oyuncu ile Bursa 3 ay oynasaydı kazanamazdı. Pas vermeyi bile bilmiyorlar. Ali Tandoğan'da kötüydü bugün. Bursaspor beklenen topu oynayamadı. Sonuç kaçınılmazdı.

gerrrard
14.Eylül.2009, 03:06

O zaman sana göre her şutun gol olması lazım. Bugün İbrahimoviç bile karşı karşıya gol kaçırıyor.

CeNTeR_TR
14.Eylül.2009, 03:07
Tamam o zaman, sağol anlattığın için futbol anlayışını :icon_smile:
Tebrikler ;;) ;;) ;;)

Komik (::)(::)(::)

SağoLasın (::)(::)(::)

Neyse ben bi çıkımda sigara içeyim (::)(::)(::)

Bu arada maçı bir daha izLe eline kağıt kalem alırsan kaçan pozisyonları alt alta yazıp toplayabilirsen ne demek istediğimi anlayacaksın ;;) ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

O zaman sana göre her şutun gol olması lazım. Bugün İbrahimoviç bile karşı karşıya gol kaçırıyor.

Buda bir başık açısı.Tabi seninde bakış açın farklı olabilir.Çünkü ikimiz aynı renkLere gönüL vermiyoruz :)

TR.CaPTaiN
14.Eylül.2009, 03:12
Zor bir deplasman olmasına rağmen rahat bir şekilde 3 puanı alabilecekken son dakikada nerdeyse 2 puan bırakıyorduk. Belki de futbolun güzelliği burda. Şampiyon olmak istiyorsanız bu tip maçları 1-0 da olsa kazanmak zorundasınız. 5/5 kazanma alışkanlığı da tabi ki ayrı bir güzel.

Bugün Daum'u pek beğenmedim. Carlos - Santos değişikliği anlaşılabilir fakat Güiza yerine Deivid ve sahada iyi mücadele eden Topuz'un yerine Selçuk değişikliklerini beğenmedim. Defansif anlamda daha diri olmak için Selçuk alınacaksa dahi Kazım'ın yerine olmalıydı ve Topuz sağ tarafa geçmeliydi. Semih'in hafif bir sakatlığı varmış sanırım. Muhtemelen bu nedenden dolayı oyuna alınmadı.

Alex için aslında söylenebilecek fazla birşey yok. Alex varsa gole çok daha yakınsınız demektir. İyi ki doğdun Kaptan.

Kazım'ın son dakikada açısını kaybetmesine rağmen çektiği şut beni deli etti desem yalan olmaz herhalde. Kazım içeride oyuncular olmasına rağmen bu tip pozisyonlarda yan ağları çok dövüyor. Sağına, soluna biraz daha hakim olmalı.

Hakemin tutumu maçı gerdi. Tabi ki her hakemin aynı tarzda olmasını bekleyemeyiz ama örneğin, bir Fırat Aydınus olsaydı kesinlikle bu maç bu kadar gerilmezdi.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

Varonil
14.Eylül.2009, 03:18
45 yıl sonra 5'te 5 yapmışız.Tebrikler Fenerbahçe.Devamı Twente maçına .. :icon_cool:

Maç genel olarak lehimize gelişti.Alex yine farkını gösterdi.Attığı gol ve getirdiği galibiyet kendisine güzel bir doğumgünü hediyesi olmuş oldu.İyi ki doğdun kaptan,iyi ki varsın.;;)

Bursaspor seyirci baskısını iyi kullanmaya çalıştı yer yer.Vederson çok tutuktu,Mehmet Topuz çok çalıştı ama yine de Emre'nin eksikliği hissediliyor.Deivid kenardan girdiğinde yeterli değil tam verim alabilmek için devamlı oynaması lazım.Daum Güiza'yı çıkarttığı zaman Semih'i tercih edebilirdi.

Berbat bir hakem yönetimi vardı.2 tarafın aleyhine de çok hatalar oldu.

Bursa'da Sercan ve Turgay takımı ayakta tutan isimlerdi.Ömer Erdoğan savunmada çok kritik hamleler yaptı.Ergic ve Battala inanılmaz pas hataları yaptılar.

Sekopej
14.Eylül.2009, 03:26
Hakem çok sarı kart gösterdiği için eleştirmiyorum, mesela aynı pozisyonun benzeri olduğunda faul çalmayan hakem o pozisyonda faul çalınca Güiza ve Alex sarı kart gördü. Yaptıkları hareket kartlık ama onları o derece çıldırtan pozisyon bence faul edğil. Yine Gökhan'ın gördüğü kart öncesi pozisyonun kornerle alaksı yok, yardımcı hakem de aut diyor ama hakem vermiyor ve Gökhan tepkisini aşırı gösteriyor ve hakettiği kartı görüyor.

Şimdi hakem kartlarda haklı hatta Mehmet'e de kart vermeliydi ama yanlış düdüklerle ortamı kendisi gerdi. Yine Lugano'nun sarı kart gördüğü pozisyonda 2 oyuncu çarpıştı, o faulü hiç anlamadım. Lugano kalkarken rakibin ayağına basıyor, acaba onun için mi verdi diyeceğim ama öyle olsa sarı değil kırmızı vermeliydi. Oradaki faulü de anlamadım.

Sonrasında aşırıya kaçan itirazlarda Fenerbahçeli oyuncular hatalıydı. Ne olursa olsun bir maçta 6 tane kart görmemen gerekiyor. Daum'un cezalandırmasını bekleyeceğim ama hiç sanmıyorum, Emre'ye bir ceza verilmedi çünkü.

Varonil
14.Eylül.2009, 03:32
Şimdi hakem kartlarda haklı hatta Mehmet'e de kart vermeliydi ama yanlış düdüklerle ortamı kendisi gerdi. Yine Lugano'nun sarı kart gördüğü pozisyonda 2 oyuncu çarpıştı, o faulü hiç anlamadım. Lugano kalkarken rakibin ayağına basıyor, acaba onun için mi verdi diyeceğim ama öyle olsa sarı değil kırmızı vermeliydi. Oradaki faulü de anlamadım.

Abi o pozisyon evlere şenlik zaten,Yenal'da direk Lugano'nun ayağına giriyor,Lugano'da Yenal'a.Hakem pozisyona sarı kart gösterdi,ama orada Lugano'nun hakemi alkışlaması çok gereksizdi.2.sarıdan kırmızı kart görebilirdi.

Futbolcuların bu kadar çok itiraz etmesini kazanma hırsına ve isteğine bağlayabiliyorum bir tek,takımın geçen seneki ölü toprağını atmış olmasından iyidir.

DisCo
14.Eylül.2009, 03:33
Lugano'ya karşı önyargılıyım ondan mıdır bilemiyorum.

Ancak pozisyonda kayan Bursaspor'lu hafiften ayağını kapatarak giriyor. Yani amaç topa girmek. Lugano ise direk tabanla giriyor. Sarı kart %100 doğru bana göre.

Oyuncuların tepkilerini göstermeleri gayet normal. Ancak bir korner pozisyonunda bu kadar coşulmaz. Galatasaray Fenerbahçe maçı olur. Top çizgiyi geçer hakem vermez. Fener elenir. O zaman dal hakeme :)

gerrrard
14.Eylül.2009, 03:35
Birde Fenerbahçe'nin bir korneri vardı yan hakem ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen Deniz Çoban dinlememişti yan hakemi. Aynı Şekilde Volkan Şen'in korneri gibi. Kötü bir maç yönetti.

Memedov
14.Eylül.2009, 03:36
Ben hayatım boyunca hakeme bu kadar itiraz eden bir takım görmedim. Fenerbahçeli Futbolcular utanmasalar Deniz Çoban'a saha içerisinde saldıracaklardı.

Lugano'nun Yenal'a yaptığı hareket kırmızı karttı. O kadar itiraza rağmen Lugano'ya kırmızı kart gösterme cesaretinde bulunamadı ve sarı kart vermek ile yetindi sayın Deniz Çoban.

Çok sıkıcı bir maçtı, Alex'in bireysel çabasıyla attığı gol dışında maçta pozisyon yoktu. Alexsiz Fenerbahçe olmaz bunu bugün herkes daha iyi anlamıştır.

tebrikler Fenerbahçe.

Crocodile1963
14.Eylül.2009, 03:38
Lugano'yu hakemlerin her maç 2-3 kere atması lazım. Yenal'ın bileğine 3-4 saniye boyunca basıyor, gidiyor itiraz ediyor sonra hakemi alkışlayarak prostesto ediyor. Her şeyi geçtim adamın bir kere meslektaşına saygılı olması gerekir . . .

Sekopej
14.Eylül.2009, 03:39
Ne alakası var Fenerbahçeli oyuncular maç mı seçsin? Her maça aynı konsantrasyonla çıkmaları doğru olanı.

2 oyuncu çarpışıyor yahu, kartla alakası yok, taban giriyorsa ver kırmızı kartı. Eğer verdiğin sarı karta gerçekten inanıyorsan alkışlayınca da ikinciyi çıkaracaksın ya da Topuz seni sağa sola iterken sarıyı çıkaracaksın. İşte bunları yapamıyorsan, bende sana kötü hakem derim.

Hakem taraf tuttu anlamı da çıkmasın, hakem kötüydü, verdiği hatalı kararlar ortamı gerdi. Başka hakem olsa bu kadar gerilmez, bu kadar da kart çıkmaz.

Güiza ve Alex'in sarı gördüğü pozisyonda da faul yok. Gökhan'ın gördüğü pozisyonda korner yok. 6 kartın 4'ü bana göre hakemin iyi yönetememesinden. Ee böyle bir hakemi de eleştirelim yani.

Tabi itirazdan bu şekilde gereksiz kart gören oyuncuların da kulaklarını Daum çekmeli, bunu eklemeyi de unutmayayım.

Varonil
14.Eylül.2009, 03:39
Alkışlama olayı çok gereksizdi zaten.Biraz daha dikkatli olması gerekiyor,yarın öbür gün bir Avrupa maçında aynı şeyi yapsa başımız yanacak.Daum'un Lugano'yu uyaracağını düşünüyorum.

Sekopej
14.Eylül.2009, 03:41
Lugano'yu hakemlerin her maç 2-3 kere atması lazım. Yenal'ın bileğine 3-4 saniye boyunca basıyor, gidiyor itiraz ediyor sonra hakemi alkışlayarak prostesto ediyor. Her şeyi geçtim adamın bir kere meslektaşına saygılı olması gerekir . . .

Eğer bileğine bastığı için verdiyse zaten sarı çıkmaması gerek, kırmızı olmalıydı. Bastığını görmediyse zaten neden kart verdi bilmiyorum. Kırmızı olduğunu bildiği halde çıkaramıyorsa da, o cesareti yoksa kötü hakemdir, assın düdüğünü hakemlik yapmasın.

Memedov
14.Eylül.2009, 03:42
Serkan abi iki oyuncu çarpışıyor da pozisyonun devamını kaçırıyorsun heralde, Lugano resmen Yenal'ın bileğine basıyor. daha sonra hiç birşey olmamış gibi itiraz ediyor.

o harekete rağmen, ve o kadar itiraz eden bir futbolcuyu sarı kart ile ikaz ediyorsa bu hakem daha da bişey diyemeyeceğim.

Sekopej
14.Eylül.2009, 03:46
Serkan abi iki oyuncu çarpışıyor da pozisyonun devamını kaçırıyorsun heralde, Lugano resmen Yenal'ın bileğine basıyor. daha sonra hiç birşey olmamış gibi itiraz ediyor.

o harekete rağmen, ve o kadar itiraz eden bir futbolcuyu sarı kart ile ikaz ediyorsa bu hakem daha da bişey diyemeyeceğim.

Bence mesajımı tekrar oku Mehmet. Bende sana katılıyorum ama bileğini bastığını görmedi bence hakem, gördüyse ve atamadıysa da hakemlik yapmasın. 1 önceki mesajımda yazıyor bunlar.:)

Memedov
14.Eylül.2009, 03:49
Tam ben mesaj attığımda sen mesaj yazmışın abi.

yanlız şunu söyleyeyim, bu maç avrupa kupası maçı olsaydı Fenerbahçeli oyuncular bu kadar çok itiraz etseydi Fenerbahçe'nin maçı tamamlıyacağına pek ihtimal vermiyorum ben.

sentugo
14.Eylül.2009, 03:55
Tam ben mesaj attığımda sen mesaj yazmışın abi.

yanlız şunu söyleyeyim, bu maç avrupa kupası maçı olsaydı Fenerbahçeli oyuncular bu kadar çok itiraz etseydi Fenerbahçe'nin maçı tamamlıyacağına pek ihtimal vermiyorum ben.

aynen kardeşim..

Bekq
14.Eylül.2009, 03:59
Güzel bir galibiyet aldık. Bu sene İnşallah şampiyon olacağız.

Ayrıca 1-0 küçümsenecek bir skor değil.

Bu arada Lugano olayına bir açıklık getirelim:

Hakem zaten Sarı kartı çıkardı. Millet kırmızı sanıp hakemin üstüne çullandı. Yani hakemin kararı başından belliydi ve itirazlarla değişmedi.

HooijDonk07
14.Eylül.2009, 04:22
Hakemin gereksiz kartlarından dolayı kötüleşen bir maç Gökhan'ın yedeği kart gerksiz 2-3 hafta dinlendirelebilir Hakem yan hakem çıkdı diyor hala korner veriyor anlamadım

eGowiCh
14.Eylül.2009, 04:23
Daum'a rağmen kazanmasını bildik. Güiza'yı oyundan çıkararak iyi giden takımı bozdu. Güiza çok pozisyon harcadı ama pozisyona giren ve gol atabilecek bir oyuncu, onu çıkararak Bursaspor savunmasına derin bir oh çektirdi herhalde. Hadi Güiza'yı çıkarıyorsun, yerine Semih'i al bari, Deivid neden alındı, anlamak güç. M.Topuz'un da çıkarılması büyük yanlıştı. İki oyuncu değişikliği çok hatalı kullanıldı, son dakika gol yesek fatura Daum'a çıkacaktı. Kazım'ın yerine Özer'i oyuna alsa daha doğru bir hamle yapmış olurdu.

Kazım kredisini tüketiyor, sezona iyi başlamasına rağmen bencil oyununa geri döndü. Kaleye vurduğu şutta pas verse mutlak gol olacaktı. Bence Kazım yerine Topuz oynamalı Twente maçında, Emre de yerinde oynamalı. Emre'nin cezası bitene kadar Topuz yine o bölgede, Kazım yerine de Özer oynamalı. Özer çok daha asistçi bir futbolcu, eminim çok daha faydalı olacak Kazım'dan.

Varonil
14.Eylül.2009, 04:26
Kazım'ın kaleye çektiği şut pozisyonunda Alex'e verseydi %100'lük gol fırsatı doğacaktı.

Twente maçında Kazım'ı yedeğe çekip M.Topuz ile başlayabilir Daum.İBB maçında da Emre'nin cezasından dolayı Özer'i ilk 11'de seyrederiz umarım.

Cengo
14.Eylül.2009, 04:31

Ayağa kalkarkan görmediği için bastı, öncesinde ikisi de ayaklarını yer değiştirdiler, farkındaysan ayaklara hiç bakmıyorlar.

Sarı kart doğru karar, dengesiz girişe Yenal'ın da sarı görmesi gerekirdi.

eGowiCh
14.Eylül.2009, 04:44
Avrupa maçında böyle hareketleri yapmazlar, çünkü Avrupa maçındaki hakem böyle berbat kararlar vererek futbolcuları çileden çıkarmaz. 1 metre auta çıkmış topa korner verirsen, her futbolcu çileden çıkar ve sarı kart da görür. Alex topu tereyağından kıl çeker gibi rakipten almışken ona faul çalarsan, Alex gibi sakin bir adam da sarı kart görür, ardından itiraz eden Güiza da. 3 sarı kart hakemin iki yanlış kararından görüldü.

Crocodile1963
14.Eylül.2009, 04:44
İçi dışı bır insanımdır o yüzden rahatım. Alex hakeme omuz atıyor orada neden kimse çıkıp birşey demiyor onu anlamıyorum. Mehmet Topuz her faulden sonra hakemin yanı başında. Gökhan "sıkıyorsa atsana" diyor hakem aciz kalıyor çünkü kontrolü kaybetmiş.

Tekrar söylüyorum o cümleyi yazmamdaki sebep Fenerbahçeli oyuncuların bu maçtan dersler çıkarması ve o maçta tekrar etmemesi içindir. Art niyet göstererek yazmadım. . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar kendimi ifade edemedim galiba eğer bu hareketler doğru ise Avrupa maçlarında da yapalım maç kazanalım ki ülke puanımız artsın. Ancak tasvip edilmeyecek hareketler ise kötü ye kötü diyelim.

Varonil
14.Eylül.2009, 04:49
Egemen'in de söylediği gibi,zaten böyle hareketleri yaptıracak kadar çileden çıkartan hakemler yok Avrupa Kupası maçlarında.O maçların motivasyonu daha farklı olur.Alex'i kaç yıldır tanıyoruz,ne kadar sakin bir adam olduğunu biliyoruz.Biraz objektif düşünmek lazım bazen.

Cengo
14.Eylül.2009, 04:51
İçi dışı bır insanımdır o yüzden rahatım. Alex hakeme omuz atıyor orada neden kimse çıkıp birşey demiyor onu anlamıyorum. Mehmet Topuz her faulden sonra hakemin yanı başında. Gökhan "sıkıyorsa atsana" diyor hakem aciz kalıyor çünkü kontrolü kaybetmiş.

Tekrar söylüyorum o cümleyi yazmamdaki sebep Fenerbahçeli oyuncuların bu maçtan dersler çıkarması ve o maçta tekrar etmemesi içindir. Art niyet göstererek yazmadım. . .

Bir şey denilmez çünkü haklı hakem.
Ammavelakin hakem hataları o kadar barizdi ki oyuncular üstüste gelmesine dayanamadılar.Yine de yaptıkları hoş karşılanmaz.

Yarım metre çıkmış topa uzak mesafede Gökhan'ın nasıl dokunduğunu görebildi, yan hakem ısrarlar kaldırıyor ve hala ben gördüm diyebiliyorsun.1 ayak mesafesi vardı, düşen kişi kalkıp o hızla giden adamın topuna dokunması çok zor bir şey zaten.Bariz hatalı karar vererek saha içinde güvensizliğe neden oldu, yan hakem kaldırdı ise vermelisin, FIFA bunu tembihliyor çünkü.Bir hakem ipleri elinden kaçırırsa oyuncular suç bulunmamalı, Güiza'nın bir pozisyonu da penaltı gibi sanki.Oyuncular o kadar çok topla oynamak istiyordu ki oyunun zırp pırt kesilmesine dayanamadılar, sürekli hakeme saldırdılar.Neyi değiştirecekse sanki..

EreN
14.Eylül.2009, 04:53
Tartışmayı dozuna indirelim gençler:)

Varonil
14.Eylül.2009, 04:55
Hakemin bugün yan hakem ile olan anlaşmazlığı da oyunun gidşatına epey etkili oldu.Seyir zevki düşük maç yorumları yapıldı burada,düzgün bir şekilde oyunu akışına bırakamadı hakem.Hakikaten sürekli düdük çalınan maç çığırından çıkıyor.Bir yerde bu kadar çok itirazın sebebi hataların apaçık ortada olması ve üstüste gelmesi diyebiliriz,fakat yine de hoş değil.

MeMo
14.Eylül.2009, 05:20
Lig TV ilginç şeyler yapıyor :

http://video.yahoo.com/watch/5976425/15540929 Bu özet görüntüleri Lugano'yu sarı karttan sonra alkışlamış gibi gösteriyorlar.

http://video.yahoo.com/watch/5976448/15540981 Halbuki olay bu Rıdvan anlatıyor.

Yani zaten alkışa sarı kart gelmiş.Bu konuda eleştriler biraz yersiz gibi ama normal tabi böyle yöneltince insanları medya...

scar face
14.Eylül.2009, 05:28
Tam bi rezalet gece 12den itibaren bilet bekledim 10da aldım...20.55te içeri girebildim 21.yüzyılda yasıyoruz yahu koyun gibi beklettiler orda bizi.Kaburgalarım ve kollarım kırılıyordu..ve maç sonrasında 1 saat 15 dk bekledik..Tamamen rezalet...

Fb tvde Fatih Demirkol la röportaj yapmam,kazanmamız,harika tribün desteği güzel olaylardı:)

DisCo
14.Eylül.2009, 05:44
http://video.yahoo.com/watch/5976448/15540981 Halbuki olay bu Rıdvan anlatıyor.

Yani zaten alkışa sarı kart gelmiş.Bu konuda eleştriler biraz yersiz gibi ama normal tabi böyle yöneltince insanları medya...

Rıdvan'da nasıl böyle yorumlamış anlayamadım.

Lugano sarı kart görecekken Fenerbahçe'li oyuncular hakemi itiyor,çekiyor,kucaklıyor. Sonra Lugano yere yatıyor. Sağlık ekipleri geliyor. Hakemin kartı elinde bekliyor. Çünkü yerdeki oyuncuya kart gösteremiyor. O esnada hakemi yine her türlü itip,çekiyorlar. Garibimin kartı elinde..Lugano ayağı kalkıyor. Kararını alkışlıyor. Hakemde gecikmiş olan kartı gösteriyor.

TR.CaPTaiN
14.Eylül.2009, 07:37
En az gol yiyen takım F.Bahçe

Fenerbahçe, Süper Lig'in en az gol yiyen takımı Oldu. Fenerbahçe Süper Lig'de bu sezon oynadığı 5 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü ve ligin en az gol yiyen takımı oldu. Castrol Analizlerine göre Fenerbahçe 5 maçta rakiplerine 17 gol pozisyonu verirken (maç başına 3,4) kalesine 15 isabetli şut attırdı.
SÜPER LİG TARİHİNDE 2. KEZ!

Fenerbahçe, Bursaspor deplasmanında oynadığı maçı 1-0 kazandı ve lig tarihinde 2.kez sezonun ilk 5 haftasında 5 galibiyet almış oldu. Fenerbahçe, daha önce şampiyon olduğu 1964-65 sezonunun ilk 5 haftasında (45 yıl önce) oynadığı 5 maçı da kazanarak puan kaybetmemiş, toplam 17 gol atıp kalesinde yalnızca 1 gol görmüştü. Fenerbahçe bu sezon ise 5 maçta 11 gol atıp kalesinde 2 gol gördü.

ALEX'TEN SEZONUN İLK GOLÜ

Alex De Souza, Süper Lig'de Bu Sezon İlk Golünü Bursaspor Deplasmanında Attı. Alex De Souza, bu hafta oynanan Bursaspor maçında attığı golle Süper Lig'de bu sezon ilk kez fileleri havalandırmış oldu. Alex böylece son 3 sezonda da ilk gollerini deplasmanda atmış oldu. Alex, 2007-08 sezonunda 4.haftada deplasmanda 1-1 biten Hacettepe maçında, 2008-09 sezonunda 3.haftada deplasmanda 2-1 kaybedilen Hacettepe maçında kendi adına sezonun ilk gollerini atmıştı.

F. BAHÇE'NİN KAFA GOLÜ YOK

Fenerbahçe, Bu Sezon Süper Lig'de Kafa Golü Atamadı. Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 5 maçta 11 gol atarken bu gollerini hiçbirini kafa vuruşuyla atmadı. Castrol Analizlerine göre Fenerbahçe bu sezon ligde 1 golü penaltıdan, 7 golü sağ ayak, 3 golü sol ayakla attı. Fenerbahçe geçen sezon attığı 13 kafa golüyle bu alanda ilk sırada yer alıyordu.

EN ÇOK KARTIN ÇIKTIĞI MAÇ

Bursaspor Karşılaşması Fenerbahçe'nin Bu Sezon Süper Lig'de En Çok Kart Gördüğü Maç Oldu. Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında 6 sarı kart gördü ve bu sezon Süper Ligde en çok kart gördüğü karşılaşmasını oynadı. Bursaspor maçında Fenerbahçe takımından Alex, Guiza, Kazım, Lugano, Andre Santos ve Gökhan Gönül sarı kart gördüler.

GEÇEN SEZONDAN FARKLI BİR F.BAHÇE

Fenerbahçe Geçen Sezon Süper Lig'de Deplasmanda Üst Üste 3 Maç Kazanamamıştı. Fenerbahçe geçen sezon Süper Lig'de deplasmanda oynadığı maçlarda hiç üst üste 3 maç kazanamamış sadece 14.haftada ile 16.haftada deplasmanda oynadığı Denizlispor ve Konyaspor maçlarında üst üste 3'er puan toplamıştı. Fenerbahçe bu sezon ise deplasmanda oynadığı 3 maçta sırasıyla Denizlispor'u 2-0, Diyarbakırspor'u 3-1, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

Sporx

Bordo61Mavi
14.Eylül.2009, 10:06
Kirmizinin cikmamasina sasirdim. Maci ara ara izledim butun hakem duduklerinden sonra Mehmet Topuz hakemin yaninda bitiodu. Lugano veya Gokhani bilmem ama Alex ve Mehmet baya askerlik arkadasi gibiydiler hakemle. Itmeler omuzlar

bu arada 45 yıl önce 6'da 6 oldumu yenersek ilk mi olacak Çünkü Gs hiç 6'da 6 yapamamış yaparsa kendi takım rekorlarına girer

bySilver
14.Eylül.2009, 13:44
Lugano sarı kart görecekken galiba o an hocanın aklında sadece Lugano' ya kart göstermek vardı galiba. Diğer 9 oyuncunun itmesine,omuzlarına tepki göstermedi sadece 'gidin' dedi. Tartışılacak kararlardan biriside bu bence. Sarı kart bile tartışmaya açık bir konu.

GS 6' da 6 yapabilmiş. 7' de 7 yaparsa TSL' de tarihinde bir rekor kırmış olacak.

SAİT71
14.Eylül.2009, 13:54
5 te 5 yapmamız müthişti. Bu deplasman zorluydu zaten. Buradan 3 puan almak 4-5 puan almak gibi.

Maçta iyi oynamadık. ama kazanmayı bildik. Zaten büyük takım bunu yapınca büyük oluyor. Hakem berbat bir maç yönetti. İpleri bir kaçırdı tüm pozisyonda oyuncuları çileden çıkardı. Bizim oyuncular çok agresifdi. Gökhan, Lugano.. M.Topuz ilk maçında sürekli hakemin karşısındaydı. O huyuna gıcık oldum. Ya kardeşim bi geri dur be.

Şimdi sinirliydi tamam ama hakem saf saf kararlar vererek oyuncuları iyice çileden çıkarttı. Birkere Alex'in kıl çeker gibi aldığı pozisyonda faulün f sinin tek çubuğu bile yok. Resmen ve resmen kendini takmış ve yere bırakmış. Zaten ardından Güiza da Alex'te sarı gördü. Yani olmayan bir faulü verince çileden çıktı. Daha sonra hatırladığım pozisyonlardan birisi Bilica ya tekme atan Sercan a en azından bir uyarı gelebilirdi. Yada ikisini bir maçın başında sakin olmaları için fırçalayabilirdi. Bir penaltımız verilmedi ki Dün telegolda eyyamcılar Güiza kendini attı sarı kart diyorlar. Yahu Ali Tandoğan arkadan çekiştiriyor adam arka direğe gidecek önünde kimse yok niye bıraksın kendini? Birde Tandoğan Güiza yı yıkamazmış. Ben 10 yaşındayken halı sahada göbekli adamları devirebiliyordum oldukça saçma bir yorumdu. sinan Engin Ve Gökmen Özdenak objektif yorumculuk anlayışından uzaktılar. Sinan Engin sürekli gelecek maçlar için Fenerbahçenin maçını yönetecek hakemleri etki altına alacak konuşmalar yaptı. Daha sonra Olmayan bir korner verdi ki bu kararı vermek için gözlerinin baya bir hasarlı olması lazım. Buradan bir gol yese Fenerbahçe hesabını nasıl verecek? Sinan Engin tüm pozisyonlarda büyütülecek birşey yok evet böylede olmazki yapılmazki. Yani o adamı neden oraya oturtmuşlar ben anlamadım. Şahsen rahatsız oldum. Adamlar bu hareketleri yapmaları yanlıştı deyip geçiyorlar Sinan Engin hala daha yani bu hareketler yanlıştı yapmamaları lazımdı olmaz böyle tamam olmaz yanlış diyorlar o hala daha Fenerbahçeyi eleştirmekle meşgul. KAbul edilen birşeyi daha ne bozuk plak gibi söyleyip durduğunu anlamış değilim.

Aziz Yıldırım'ın takımla konuşup bu sinirleri aldırması lazım. Bu tip davranışları yaparak galibiyetimize gölge düşürüyorlar. Yapmayın be kardeşim hakeme niye elliyorsunuz? Sonra milletin ağzına sakız veriyorsunuz sürekli çalıyorlar bu tür pozsiyonları.

Alex e bir ( açmak istiyorum... :D adam yeni yaşına girdi ama sahada en takdir ettiğim isimlerden birisiydi. Hatta en iyisi oydu bende. Top aldı (her ne kadar faul densende), paslar verdi (Atamadılar) daha sonra gitti Güiza yanispet yapar gibi Yahu şu topu şöyle köşeye bırakacaksın bak ben sağ ayağımla göstereyim sana dercesine gitti golü attı. Alex tartışmasız lider takımda. Emre de gelirse süper oluruz ilerki haftalarda. Galatasaray ile sonuna kadar çekişeceğiz gibi geliyor. Beşiktaş zor toparlanır ama belki 3. lüğe elan gelebilir.

GodfatheR
14.Eylül.2009, 14:23
Türkiye'nin en zor Anadolu deplasmanından 3 paunla dönmek harika oldu :)

Sekopej
14.Eylül.2009, 16:59
Fenerbahçe lig tarihinde 7'de 7 yapmıştı, şu anda bu alandaki rekor Fenerbahçe'ye ait. Ama 2 takıma bakıyorum, bu sezon bu rekor kırılabilir.

Geçen sene deplasmanda kaybedip içeride kazanarak devam ediyorduk. Bu sene oynanan 5 maçtan 3'ü deplasmandaydı ve kayıpsız yolumuza devam ediyoruz. Geçen sene ile aradaki farkı, bıraktım sahada oynanan oyunu, hiç maçları izlemeyen biri de görebilir. Üstelik 3 deplasman kolay rakiplere de karşı değildi. Denizli hariç tabi ki, Nurullah Sağlam belki biraz toparlar yoksa işleri çok zor. Diyarbakır bu sene sahasına gelecek rakiplere zor anlar yaşatabilir, Bursa deplasmanı zaten hemen hemen herkes tarafından en zor Anadolu maçı olarak görülüyor.

Bu maçlarda kayıp yaşamadan yola devam etmek, kazanma alışkanlığını sürdürmek olumlu. Savunması çok kötü, Carlos aksıyor, stoperler uyumsuz denirken ligin en az gol yiyen ve en az pozisyon veren takımı olmamaız da yine geçen sene takımda olmayan takım savunmasının bir göstergesi sanırım.

Hep bu takımı önde basan, ileride etkili isimleri olan bir rakip karşısında görmek gerekir derdim. Dün gördük, orta sahada üstünlüğü Fenerbahçe genelde vermemeye çalışıyor. Emre'nin eksikliği hissediliyor bu konuda. Ayrıca bu takıma adam eksiltebilen ve hızlı bir forvet kesinlikle şart. Alex, Emre ve Mehmet'in bir arada oynadığı maçlarda arkaya çok top gönderilecektir, bunları en iyi şekilde değerlendirmek gerekir.

MeMo
14.Eylül.2009, 17:14
Rıdvan'da nasıl böyle yorumlamış anlayamadım.

Lugano sarı kart görecekken Fenerbahçe'li oyuncular hakemi itiyor,çekiyor,kucaklıyor. Sonra Lugano yere yatıyor. Sağlık ekipleri geliyor. Hakemin kartı elinde bekliyor. Çünkü yerdeki oyuncuya kart gösteremiyor. O esnada hakemi yine her türlü itip,çekiyorlar. Garibimin kartı elinde..Lugano ayağı kalkıyor. Kararını alkışlıyor. Hakemde gecikmiş olan kartı gösteriyor.

Anlamamışsın galiba.Sadece bu alkışladığı kısım kesilip sarı karttan sonra gösteriliyor sırf kamuoyunu yanıltmak için.

Melekovic
14.Eylül.2009, 17:17
Maç Fenerbahçe'nin sonuna kadar hakkıydı. Gol öncesi pozisyon milimetrik ofsayt ama o pozisyonu yakalayan hakeme zaten Şampiyonlar Ligi finali verirsin, 15 kere oynatmayla yapılan tahminden tahmin olmaz. O gol olmasaydı gol başka bir şekilde gelirdi zaten.

Benim asıl midemi bulunduran emsal diye ceza verilmesi gereken 2 futbolcu. Dün Tabata bugün Lugano.Bu oyuncular bugün cezasız kalırsa yarın eylemlerini tamamen gerçekleştirirler, o zaman mağdur olacak oyuncuların mağduriyetini kim giderecek çok merak ediyorum. Avrupa'liglerinde iyice karı uygulamalar var bu konuda, 12 maç ceza verme gibi bile emsalleri var,nasıl kuzu kuzu oynuyolar o cezaları görünce. Bizde öyle bir şey olsa en fazla 3 maç alır bir de tahkime itiraz ederler. Bu sadece bu ikisi ve bu takımlar için değil,her takım ve bu takımlarda böyle zihniyette olan her oyuncu için geçerli.

Lugano'nun pozisyonunu görmeyen hakeme ben olsam artık maç yönettirmem. Anlık basma olsa neyse.Duruyor basıyor kalkıyor hala basıyor ve hala basarken bir yandan da itiraz ediyor, Bursalı yerlerde kıvranıyor,görememesi çok garip. Gereksiz korkulardan uzaklaşsınlar artık. Hiç bir takımın buna ihtiyacı yok ki.Dün Fener Bursalılar kusura bakmasın o maça pek iyi hazırlanamamışlar galiba, fizik olarak yerlerdeydiler,Fenerbahçe 9 kişi de kalsa yenerdi. Zaten cesareti olmayan hiç bir hakemin ligde işi olmasın.

SAİT71
14.Eylül.2009, 19:31
Tabiki bu kişisel görüş bizimde böyle düşündüğümüzü düşünmüyorsunuz :) Bu hareketleri hiç bir takımın yapmaması lazım. Çünkü her takım kendi taraftarınca daha özel. Her taraftar sahada dalaşan dövüşen takım yerine oynayan atan takım görmek ister.

murat taşlı
14.Eylül.2009, 20:27
Zor olabilecek bir maçı kolay atlattık ayrıca Topuz u da kazandık diyebiliriz bu maçla

TR.CaPTaiN
14.Eylül.2009, 20:52
http://img14.imageshack.us/img14/9951/antu1309200926.jpg (http://img14.imageshack.us/i/antu1309200926.jpg/)

Crocodile1963
14.Eylül.2009, 21:08
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/eylul/14eylul4.jpghttp://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/eylul/14eylul5.jpghttp://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2009/eylul/14eylul1.jpg

murat taşlı
14.Eylül.2009, 22:27
hangi psikolojide insan bunu yapar anlamıyorum, bunu yapanları ömür boyu stadlara almayacaksın yazık.

GodfatheR
14.Eylül.2009, 22:38
Her gelen deplasman takımı stadın tuvaletini yakıp yıkıyor.Bu iyice gelenek oldu çıktı :/ Bunu yaparken de ne zevk alıyorlar merak ediyorum.

SAİT71
14.Eylül.2009, 22:43
Amaçları futbol değil. Anca klüplerine fatura ödetsinler.

scar face
14.Eylül.2009, 22:47
Kapıda bizlere yapılanları düşününce çok da psikopatça gelmedi bu yapılanlar,edilen küfürler ve atılan taslar...

DisCo
14.Eylül.2009, 23:33
Malesef futbolda kısasa kısas sistemi uygulanmıyor.

Belkide tuvalette bunlar yapılıyor diye dışarda size öyle yapılıyordur. Birde olaya böyle bakmak lazım diyeceğim ama bu bakış açısı bana göre yanlış.

scar face
15.Eylül.2009, 06:09
İşte sana doğru gelmeyen şey bir devletin politikası.Bunlar belki de doğru seyler değil fakat insanın sabrının bir sınırı var.Ben hiç bir zararda bulunmadım fakat bulunanlar da aa düzeysiz,terbiyesiz demedim.Kişisel fikrim bu yönde...

murat taşlı
15.Eylül.2009, 13:08
Yapılanlar cezasız kaldığı için oluyor bunlar