PDA

View Full Version : Beylerbeyi Devredildi...

E.Cartman
09.Eylül.2009, 22:37
Galatasaray Spor Klubü divan toplantısında başkan Adnan Polat BeyLerbeyi AŞ'yi devrettiklerini açıkladı...

Beylerbeyi AŞ’yi devrettiklerini de belirten Başkan Adnan Polat bu konu hakkında ise şu açıklamaları yaptı: “Beylerbeyi AŞ bünyemize geçtiğinden bu yana ekonomik olarak bir yük getiriyordu. Galatasaray altyapısından çıkan oyunculara daha iyi teklifler geldiği için bu oyuncular o teklifleri değerlendirmek istemiyorlardı. Yani amacına hizmet etmiyordu. Gerçekleştirdiğimiz bir anlaşma ile Beylerbeyi Kulübü’nü devrettik. Burada tasarruf edeceğimiz kaynakları altyapıya harcamaya konsantre olacağız.”

Kaynak: http://www.galatasaray.org/kulup/haber/4738.php

Hugo
10.Eylül.2009, 05:03
Bir işe yaramıyordu zaten bence de. FM dışında yararını görmedim (:

Maksic
10.Eylül.2009, 05:38
Aynen Beylerbeyi'ne gidenler geri dönmüyordu valla nasıl bi pilot takımsa bi türlü gelişemiyordu oyuncular..

E.Cartman
10.Eylül.2009, 16:55
Bir işe yaramıyordu zaten bence de. FM dışında yararını görmedim (:

Ben FM'de de yararını görmedim :zuhaha

baristayfur
10.Eylül.2009, 18:13
Ben FM'de de yararını görmedim :zuhaha

Aynen bnde :0:

yunusgs
10.Eylül.2009, 18:29
Yıldız olacak oyuncu neden pilot klübe gönderilir anlamam.Messi,Ronaldo pilot klübe mi kiralandı ilk olarak.Koy takıma oynasın 18 yaşındaki oyuncuyu.Zaten yıldız olacak oyuncu kendini gösterir.

baristayfur
10.Eylül.2009, 20:51
Pilot takımlara yıldızlar gitmez zaten. Yıldız olacak potansiyeli varsa bunu belli eder ve eline geçen ilk fırsatı çok iyi kullanır

Dediğin gibi messi ronaldo hepsi böle yaptı.
Pilottan yetişen yıldızlar ise genç yaşlarında değilde orta yaşlarında zirveye ulaşır.