PDA

View Full Version : Baros Zevkten ''DÖRT'' Köşe

sananes
10.Eylül.2008, 08:11
Bitiyorum şu ";;)" lara :icon_smile: Mesajlar silinmiş ama belirtmekte fayda var; Oktay o golü Belçikaya attı. Maçı da öyle 7-0 falan kazanmadık.

San Marino falan hiç farketmez. 4 gol atmak kolay iş değil. Hemde ilk 5 golün 4ünü atan oyuncu Baros'tu. Attığı ilk 2 golde ustalık işi. Golleri izlemeden ezbere konuşmayın. Baros böyle oyuncu. Attı mı 2şer 3er atıyor. Huyu kurusun...

burda baros hakkında yorum yapmadı kimse türkiye cek cumhuriyeti kıyaslaması yapıldı bi kaç maç onun için 5 gol örneği verildi hepsi bu. sonra bi gsli arkadas geldi sözler barosa söylenmiş gibi insanlara mesajlar yazdı göndermeler yaptı o olay açıga kavustu derken simdide baska bi gsli sen...

CeNTeR_TR
10.Eylül.2008, 08:14
burda baros hakkında yorum yapmadı kimse türkiye cek cumhuriyeti kıyaslaması yapıldı bi kaç maç onun için 5 gol örneği verildi hepsi bu. sonra bi gsli arkadas geldi sözler barosa söylenmiş gibi insanlara mesajlar yazdı göndermeler yaptı o olay açıga kavustu derken simdide baska bi gsli sen...

HepsiyLe msn de muhabbet ediyorum.Hiç kimseyLede sorunum yok :)

Ama bu olaylar böyle gelişiyor.
Yahu şu x şahsı bu konuad ne yazmış diye bi link paylaşımı oluyor msn'de sonra bi bakmışsın bi anda konuya 20 tane o takımın taraftarı bakıyor.Bu gerek Fb,Gs,Bjk fark etmiyor yani :)

Neyse sorun yok ortada.Bi yanlış anlaşılma oldu 2.si de yolda gibi ama uzatmaya gerek yok bi üstteki mesajımdan ne demek istediğim anlaşılmışdır heralde :0:

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 09:24
Tutmayın Baros'u: 7-0

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 3. Grup 8. maçında Milan Baros'un tam 4 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Çek Cumhuriyeti evinde, zayıf rakibi San Marino'yu 7-0 mağlup etti. Çek Cumhuriyeti'nde oynanan ve ilk yarısı da ev sahibi takımın 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Çekler'in golleri 28, 44, 45 (penaltı) ve 67. dakikalarda Milan Baros, 48. dakikada Sverkos, 86. dakikada Necid ve 90. dakikada Hubschman'dan geldi. Milan Baros attığı gollerden sonra ilginç sevinçleriyle de dikkat çekti.

San Marino 82. dakikada Bacciocchi'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ve son 8 dakikayı eksik tamamladı.
Çek Cumhuriyeti bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltip gruptan çıkma şansını sürdürürken, attığı 5 golle de averajını düzeltti. San Marino ise 9. maçı sonunda da puanla tanışamadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak : Sporx

tarikko
10.Eylül.2009, 09:29
Baros Galatasaray'da atamiyor milli takimda cosuyor yahu :D

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2009, 09:33
Sivok bu kez oynamamış galiba.

SAİT71
10.Eylül.2009, 12:39
vay be 4 gol atmış haa :D biz olsak berabere kalırdık :D

Ahmet Göktaş
10.Eylül.2009, 14:31
vay be 4 gol atmış haa :D biz olsak berabere kalırdık :D

Valla rakibimiz Malta yada Lichesthein değilse her takımdan çekinirim artık :schaf:

Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 19:18
Abartmayalım Dünyada rahat en iyi 10 milli ekip arasına gireriz.

titates1
10.Eylül.2009, 20:53
Bencede abartmayın San Marino zaten 5 ten aşağı gol yemeyen bir takım...Milli takımımızdan bahsediyoruz

gerrrard
11.Eylül.2009, 01:03
Açıkcası bende atarım San Marino'ya. Fakat şu takıma çok üzülüyorum ya güçsüz diye bu kadarda rezil edilmezki bi takım.

Sekopej
11.Eylül.2009, 01:32
Tamam uzatmaya gerek yok, bir yanlış anlama var ve sonradan düzeldi. Art niyetli olduğunu da sanmıyorum ve arada atılan mesajları siliyorum. Uzatmazsanız sevinirim.:)

PesimiSTyLa
11.Eylül.2009, 01:38
Bitiyorum şu ";;)" lara :icon_smile: Mesajlar silinmiş ama belirtmekte fayda var; Oktay o golü Belçikaya attı. Maçı da öyle 7-0 falan kazanmadık.

San Marino falan hiç farketmez. 4 gol atmak kolay iş değil. Hemde ilk 5 golün 4ünü atan oyuncu Baros'tu. Attığı ilk 2 golde ustalık işi. Golleri izlemeden ezbere konuşmayın. Baros böyle oyuncu. Attı mı 2şer 3er atıyor. Huyu kurusun...

CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 01:41
Emre konu kapansın diyoruz sen başlıyorsun.

O zaman Oktay'ın San Marinoya kaç goL attığına ve maç skoruna bak.

;;) bitme buna ya . Bu forumda bir smiley ve bunu herkesin kullanmaya hakkı var heraLde ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buyursun atsın valla ne güzel işte.Türkiye'nin ve Türkiye'den bir takımın adını duyuruyor Fena mı ?

Keşke her maç 3-5 tane atsa..

Dilerim Avrupa maçlarındada atar 3-5 goLde vayy Be Baros'a bak helal olsun desek ;;)

SAİT71
11.Eylül.2009, 16:15
Bu konu niye buralara gelmiş :D

Ya Tr deki bir oyuncu 4 gol atmış. Hepimiz sevinmeliyiz aslında.

En baştaki mesajda Türkiye olsa, Malta-Belçika-Estonya maçları gibi berabere kalırdı demiştim ben şakasına :D

Fietra 10
11.Eylül.2009, 17:27

bittim buraya :D

Şu konuda bile tartışabiliyoruz helal olsun valla:)

Baros golcü bir oyuncu zaten geçen sezonun gol kralı ve bana göre Türkiye'deki en iyi forvet..Bize attıgı golden sonra bu kanıya vardım:D Sanki gol atamıyorda uzun bir aradan sonra golle tanıştı tarzında yorumlar olmuş...Yalnız biz San Marino'ya Andorra'ya falan 6-7 atamayız 3'den sonra bizimkiler şova kaçıyor oyun disiplini kalmıyor..:)

CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 17:46
bittim buraya :D

Şu konuda bile tartışabiliyoruz helal olsun valla:)

Baros golcü bir oyuncu zaten geçen sezonun gol kralı ve bana göre Türkiye'deki en iyi forvet..Bize attıgı golden sonra bu kanıya vardım:D Sanki gol atamıyorda uzun bir aradan sonra golle tanıştı tarzında yorumlar olmuş...Yalnız biz San Marino'ya Andorra'ya falan 6-7 atamayız 3'den sonra bizimkiler şova kaçıyor oyun disiplini kalmıyor..:)

Silinen mesajlar var ondan dolayı bu konuda tartışılmış olmasını biraz yadıyor olabilirsin :)