View Full Version : Zico Kovuldu , Yeri Hemen Doldu !
E.Cartman
10.Eylül.2008, 08:33
Süper kupa finalinden bahsediyorsan tarafsız sahada :) :D.
:zuhaha Kafam gitti BJK'ydı ya o :zuhaha
Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 19:15
Zico gönderildi!
Yeri hemen dolduruldu!
Fenerbahçe ile geçirdiği iki yılın ardından Aziz Yıldırım tarafından gönderilen ve kısa bir süre Özbekistan'ın Bunyodkor takımını çalıştırdıktan sonra Rusya ekiplerinden CSKA Moskova'nın başına geçen Brezilyalı teknik adam Arthur Zico'nun görevine son verildi.
Zico'dan boşalan koltuğa ise son olarak Sevilla, Tottenham ve Real Madrid'i çalıştıran İspanyol teknik adam Juan de la Cruz Ramos Cano getirildi.
Juande Ramos'un geçtiğimiz Ekim ayında Tottenham'da görevine son verilirken, deneyimli teknik adam ligin ikinci yarısında Real Madrid'i çalıştırmıştı.
54 yaşındaki çalıştırıcı görevi aldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada çok heyecanlı olduğunu söylerken, "CSKA tarihiyle ünlü bir takım. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde iyi başarılar için buradayım. İkinci turu hedefliyoruz" dedi.
Rusya Premier Ligi'nde 33 puanla 4. sırada bulunan CSKA Moskova son dönemde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çekiyordu. Öte yandan Rus ekibi Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ülkemizi temsil eden Beşiktaş ile B Grubu'nda yer alıyor.
Kaynak : Sporx
ThersoN
10.Eylül.2009, 19:27
geçmiş olsun
Fernando Gago
10.Eylül.2009, 20:09
Zico bakalım iyi bir klübe gidebilecek mi :)
PesimiSTyLa
10.Eylül.2009, 20:30
İyi bir kulübe gideceğini sanmam. Bakarsınız TSL'ye döner :) Trabzonspor almasın, olur mu olur :p
CSKA doğru olanı yapmış. Yerinide Ramos gibi kaliteli isimle doldurmuşlar.
ozaniel
10.Eylül.2009, 21:21
Aragones gelse CSKA'ya ne güzel olurdu. :p
Varonil
10.Eylül.2009, 22:58
Juande Ramos bakalım Sevilla'da yarattığı ekolü CSKA'da da yaratabilecek mi.
E.Cartman
11.Eylül.2009, 00:06
Juande Ramos geçen Sezon Real'ide ayaklandırmıştı ben CSKA'yada aynısını yapacağına inanıyorum ayrıca artık FB'nin işi özelliklede deplasmanda çok zor...
Professeur
11.Eylül.2009, 01:03
Juande Ramos geçen Sezon Real'ide ayaklandırmıştı ben CSKA'yada aynısını yapacağına inanıyorum ayrıca artık FB'nin işi özelliklede deplasmanda çok zor...
Süper kupa finalinden bahsediyorsan tarafsız sahada :) :D.
CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 01:47
Kardeşi yüzünden mi bi akrabası yüzünden mi ney sürekli peşinden ayırmadığı bi adam yüzünden sıkıntı yaşamıs Cska'da aynı Fenerbahçe'de oLduğu gibi.
O adamdan kurtuLmaLı :)
İyi bir takıma gidebiLirde takım biLe buLamayabiLirde :)
GeNç KaRTaL
11.Eylül.2009, 07:47
Bu kötü oldu.En azından bizimle yapacakları ilk maça kadar bekleselermiş..:icon_smile:
SAİT71
11.Eylül.2009, 16:04
Demekki Ramos iyi para almış :D
zico için üzüldüm iyi bir hava yakalamıştı bizde fakat ondan sonra dikiş tutmadı ve CSKA danda kapı dışarı edildi. Yazık oldu. Oysaki Japonyadan rüya gibi gelmişti bize.
pogobass
15.Eylül.2009, 16:31
Ben burdan Zico'ya teşekkürlerimi sunuyorum.Onun sayesinde Caner Erkin'i satınalma opsiyonuyla kiralayabildik.