Log in

View Full Version : Deplasmana Gidilmiyor !

Alicanfmfan
11.Eylül.2009, 06:22
Deplasmana Taraftar Gitmiyor!

17 Eylül'de Panathinaikos deplasmanına konuk olacak Galatasaray, yapılan anlaşma gereği deplasmana taraftar götüremeyecek. Aynı şartlar rövanş maçı için de geçerli. İşte detaylar:

UEFA Avrupa Ligi F grubunda yer alan Galatasaray, ilk maçında 17 Eylül'de Yunanistan'ın Panathinaikos takımına konuk olacak.

Bu önemli maç öncesinde Panathinaikos ve Galatasaray yöneticilerinin yapmış olduğu görüşmeler sonucunda deplasman takımı taraftarları stata alınmayacak.

Kaynak : Sporx

IcedEarth
11.Eylül.2009, 13:15
İyi de Panathinakos'un ilk maçında zaten seyircisiz oynama cezası yok muydu?

Addolorato
11.Eylül.2009, 13:21
Dinamo Bükreş maçı seyircisiz sanırım bu maçta Cisse cezalı.

IcedEarth
11.Eylül.2009, 13:27
Haklısın Bükreş maçı seyircisizmiş, şimdi araştırdım ve gördüm :) O zaman Yunanistan'da pek olumlu şartlar beklemiyor bizi...

Addolorato
11.Eylül.2009, 13:37
Bişey farketmezki yahu nasılsa bu maçın İstanbul'u da var ;)

LaigLeNoiR
11.Eylül.2009, 13:56
Rezillik !!!

IcedEarth
11.Eylül.2009, 14:46
Valla gidip de orada çıkacak olaylarla bir yığın ceza almaktansa gidilmemesini tercih ederim açıkçası...

Addolorato
11.Eylül.2009, 15:00
Rezillik !!!

Yunanistan'a gitmiş biri olarak söylüyorum gidilmemesi gerçekten daha iyi. Yunanistan çok degişik bir yer Türk oldugunuzu ögrenirlerse size az önce dost canlısı davranan kişi birden degişiyor. Zaten şehir turlarına katılırsanız çogu tarihi eser için bunu türkler yıktı biz tekrar yaptık gibisinden şeyler söylüyorlar. Kim bilir neler çıkar maçta siz düşünün.

bursa_mc
11.Eylül.2009, 15:09
Bursa-Beşiktaş gibi birşey.. :)

ShevAnil
11.Eylül.2009, 15:12
Yunanistan - Türkiye çatışması hep vardı hepde olacak. Gidilmemesinin iyi olduğu kadar kötü yanlarıda var.

Varonil
11.Eylül.2009, 15:19
2003 yılındaki Fenerbahçe-Panatinhaikos eşleşmesinde Yunan taraftarlarının 2 maçtada yaptıklarını hala hatırlamak mümkün.2 takım yöneticileri de çok doğru bir karar almış 2 maça da futbolun gölgelenmemesi adına.

SAİT71
11.Eylül.2009, 15:39
Gidip ne yapacaksınızki? Orada bir yığın pankart, provakatif hareketler, ve bizleri kızdırma adına hertürlü pislik olacak. Nasıl olsa yabancı oyuncular bizim kadar etkilenmezler. Sadece Türk oyunculardan bazıları etkilenebilir. Dolayısı ile oyuncular gidip aslanlar gibi oynarlar maçıda inşallah aıp en güzel şekilde sustururlar.

Unutmayınki Dünya üzerinde Yunanlılar kadar sinsi bir millet yoktur..

anil luque
11.Eylül.2009, 15:53
80 yıl önce yedikleri tokatların acısı hala duruyor üstlerinde ki işi böyle rezilliğe vuruyorlar.. Bizim açımızdan değişen birşey olmaz Eralp'in dediği gibi İstanbul'da da bir maç var ..

E.Cartman
11.Eylül.2009, 16:32
Doğru karar olmuş gerçekten de 70.000 kişilik stadın baskısını düşünemiyorum... :)

Fietra 10
11.Eylül.2009, 17:23
Yalnız onlarda gelmeyecekse sorun yok :) Türkiye'nin görmüş oldugu en iyi taraftar bence Gate13..Fenerbahçeyle oynamışlardı geçmiş senelerde sanırım..

bugra 1905
11.Eylül.2009, 17:55
Böylesi Daha İyi Olmuş Bence
Böyle Rezil Sinsi Pislik İnsanların Olduğu Yerde Taraftarımız Olmamalı
Çünkü Provoke Etmek İçin Ellerinden Gelen Ne Pislik Varsa Yapacaklardır

CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 18:37
Şunu merak ediyorum.Diğelimki Türkiye'den taraftar oraya gitmedi bu bir şekilde engellendi.

Yunan taraftarların Türkiyeye gelmeside kesin olarak engellenecekmi acaba ? Yani oradaki maçta Türk taraftara buradaki maçta Yunan taraftara biletmi verilmeyecek ? Bu nasıl sağlanacak ?

Sirius Black
11.Eylül.2009, 18:38
Irkçılığın bolca olduğu maçlar olacaktı, doğru karar. :)

Fietra 10
11.Eylül.2009, 18:39
Şunu merak ediyorum.Diğelimki Türkiye'den taraftar oraya gitmedi bu bir şekilde engellendi.

Yunan taraftarların Türkiyeye gelmeside kesin olarak engellenecekmi acaba ? Yani oradaki maçta Türk taraftara buradaki maçta Yunan taraftara biletmi verilmeyecek ? Bu nasıl sağlanacak ?

yukarıdaki haberde bu uygulamanın karşlıklı olacagı yazıyor..

CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 18:42
yukarıdaki haberde bu uygulamanın karşlıklı olacagı yazıyor..

Orayı okudum.Benim sorduğumu anlamadın sen heralde.

Diyorumki bu nasıl önlenecek ? Sonuçta ben bir taraftarım 10 kişi daha buldum mu maça giderim bunu kim engelleyecek ?

Bu engelleme için bilet satışını mı iptal edecekler diye sordum.

RaSenGan
11.Eylül.2009, 18:44
Bilet satılmayacağı için isterse 1000 kişi olsun yine giremez :)

SAİT71
11.Eylül.2009, 18:45
Sonuçta ben bir taraftarım 10 kişi daha buldum mu maça giderim bunu kim engelleyecek ?

Gizlenerek gidersen gidersin Gslilerin arasına. Eğer anlarlarsa dayak yersin. Eğerki Yunanlı olduğunu belli ederek girersen zaten kapıdan almazlar. İki sonuçtada zararlı çıkarlar. :D

Tek çare kendileri sivil kıyafetle bilet alıp Gslilerin arasında izlerler.. :D

CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 18:49
İki saattir sormak istediğimi Aygün söyledi :) EyvAllah Mayk :)

PesimiSTyLa
11.Eylül.2009, 19:14
Oli taraftarları da gecen sene gelememişti. Normal bir karar.

Alicanfmfan
11.Eylül.2009, 19:19
Deplasmana Taraftar Gitmiyor!

17 Eylül'de Panathinaikos deplasmanına konuk olacak Galatasaray, yapılan anlaşma gereği deplasmana taraftar götüremeyecek. Aynı şartlar rövanş maçı için de geçerli. İşte detaylar:

UEFA Avrupa Ligi F grubunda yer alan Galatasaray, ilk maçında 17 Eylül'de Yunanistan'ın Panathinaikos takımına konuk olacak.

Bu önemli maç öncesinde Panathinaikos ve Galatasaray yöneticilerinin yapmış olduğu görüşmeler sonucunda deplasman takımı taraftarları stata alınmayacak.

Kaynak : Sporx

Kaynak Medyaspor olacak , karıstırmısım..

ozaniel
11.Eylül.2009, 20:34
Burda bile işi ne kadar ırkçılığa vurduğumuzu düşünürsek çok mantıklı bir karar.

Nedvedmania
11.Eylül.2009, 21:16
Doğru bir karar olmuş. Onlar Türkleri kızdıracak bir Tribün Şovu hazırlıyorlarmış. Yapsınlar ama unutmasınlar bunun ASY side var.

tarikko
11.Eylül.2009, 21:40
Çok yerinde bir karar olmuş.Orada Yunanlar mutlaka tahrik edecek bir şeyler yaparlardı Türk taraftarlara..