Log in

View Full Version : Usain Bolt'un Rekoru Kırıldı !

RaSenGan
11.Eylül.2009, 07:25
Sarah adlı çita, dünyanın en hızlı adamı Usain Bolt'un rekorunu altüst etti.

Dünyanın en hızlı koşan adamı bir Jamaikalı. Geçen ay Almanya'nın başkenti Berlin'de yapılan Dünya Atletizim yarışmasında Jamaikalı Usain Bolt, 100 metreyi 9.58 saniyede koşarak bütün rekorları altüst etmişti. Yeryüzünde Usain Bolt'dan daha hızlı koşan bir insan bulunmuyor ama bir canlı ondan daha hızlı koşmayı başardı. Sarah adlı çita 100 metreyi 6.13 saniyede koşarak dünyanın en hızlı canlısı olmayı başardı.

ABD'nin Cincinneti Hayvanat Bahçesi'nde 100 metre denemesi yapan Sarah, şu anda dünyada resmi olarak en hızlı canlı olma unvanını elinde bulunduruyor.

Hürriyet

El Barto
11.Eylül.2009, 12:40
Adamı artık kedi köpekle mi kıyaslar oldular?

Bu da Türkiye'nin en iyi gazetesiyim diyen bir gazetenin "haberi". Helal olsun ne diyelim haber değeri yüksek.

E.Cartman
11.Eylül.2009, 14:32
bende umutlanmıştım adam gibi bir haber diye :zuhaha çitayla kıyaslamışlar, bir çitanın saatteki hızı 100Km'yi geçiyor bırakında kırsın artık rekoru :zuhaha

anil luque
11.Eylül.2009, 15:54
Ayıp denen birşey var yahu ..!

SAİT71
11.Eylül.2009, 15:55
ne ayıbı yahu ? Adamı ancak bir çitayla kıyaslıyorlar. Çünkü eşi benzeri yok insan olarak :D :D

IcedEarth
11.Eylül.2009, 15:58
Konunun başlığını görünce içimden "Vay anasını, hangi hayvan lan bu" diye geçirmiştim. Harbiden hayvanmış...

SAİT71
11.Eylül.2009, 16:42
Bir habere göre Boltu Afrikadaki ormanlara çıtaların yanına yarıştırmak için salacaklarmış :D

yaman76hakanFB
11.Eylül.2009, 16:49
Zaten bu rekoru ancak bir hayvan kırabilir..

Fietra 10
11.Eylül.2009, 17:47
Bolt hırs yapmasın sakın :)

Hugo
11.Eylül.2009, 18:55
Sizin yapacağınız haberin :D
Ben de Tyson Gay ameliyat olacaktı o değildir, yoksa Asafa Powell mı coştu falan diye düşünüyordum. Bir yandan da coşsa coşsa ne kadar coşar diyordum bir baktım hayvanla karşılaştırmışlar.
Ben de Kaplumbağa Harry'nin rekorlarını alt-üst ediyorum burada. Gelin beni de haber yapın ey Hürriyet :D

E.Cartman
12.Eylül.2009, 00:41
Bir habere göre Boltu Afrikadaki ormanlara çıtaların yanına yarıştırmak için salacaklarmış :D

Bu yazıyı görünce akLıma Tarzan geldi :zuhaha Bolt'uda çitalar yetiştirmiş olmasın :zuhaha