PDA

View Full Version : Ankaraspor ve Ankaragücü Disiplin Kurulu'nda

RaSenGan
11.Eylül.2009, 07:34
Ve süre doldu!

Ankaraspor tedbirli, Ankaragücü tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'nda.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Ankaraspor'dan, haksız rekabet uyguladığı ve UEFA şartlarına uygun hareket etmediği gerekçesiyle şirketi satışa çıkarmasını istemişti. TFF'nin verdiği 3 günlük süre bu akşam saat 17.00'de doldu. Herhangi bir girişimde bulunmayan Başkent kulübünün, tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevkedildiği öğrenildi.

Ankaragücü Kulübü'nden kongresinde yaşanan usülsüzlük nedeniyle kongresinin yenilenmesi istenmişi. Ancak bunu gerçekleştirmeyen sarı-lacivertlilerin tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevkedildiği bildirildi.

15 Eylül Salı günü toplanacak TFF Disiplin Kurulu'nun, satışı gerçekleşmediği takdirde Ankaraspor'u ligden düşürme karar alacağı öğrenildi.

Öte yandan Ankaraspor'un, Süper Lig'de bu hafta oynayacağı Kayserispor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

HaberTürk

ThersoN
11.Eylül.2009, 20:01
yazık günah

CeNTeR_TR
11.Eylül.2009, 20:09
Çok iyi oluyor iki takımada.Bu kadar bariz bir birleşme olursa kümede düşürülürsün daha'da kötüsünede katlanırsın.

Nedvedmania
11.Eylül.2009, 21:01
Sonuç ne olucak merakla bekliyorum.

bursa_mc
11.Eylül.2009, 21:51
Şu durumda Ankaraspor'u kim alır ki..

TR.CaPTaiN
15.Eylül.2009, 16:53
Ankaraspor satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu tarafından kulüp hisselerini devretmesi için 3 günlük süre verilen ve bu sürede satış işlemi gerekçekleştirilmediği için tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilen Ankaraspor'da, kulübün satışı için çalışmalar başladı.

Ankaraspor Başkanı Ruhi Kurnaz, Ankarasporun geleceği açısından kulübün satışa çıkarılması için satış kararı aldık. Biz de kulübün satılmasından yanayız. Ankaraspor'u bu kaostan çıkarmak için çalışmalarımızı başlattık. Ama burası bir şirket, hadi dediğiniz de satamıyorsunuz. Bir kaç yerle görüşüyoruz. Tekliflerimizi götürdük ve cevap bekliyoru. Futbol Federasyonu'ndan da anlayışlı olmasını ve bize biraz zaman vermesini istiyoruz" dedi.

DHA

Varonil
15.Eylül.2009, 21:34
Bu süreçten iki takım da zarar görecek,kötü oldu bu birleşme işi.Sonuç ne olacak ben de çok merak ediyorum.

C h A o S
15.Eylül.2009, 22:28
Ankaraspor küme düşürüldü.Ntvspor son dakika...

Nedvedmania
16.Eylül.2009, 03:07
Eee 17 kişimi olucak lig. her hafta 1 takım baymı olucak ?

Sekopej
16.Eylül.2009, 03:40
Rezalet, kurulan sirkin sol halkası da gerçekleşti, artık kambur olan Ankaraspor'dan bu şekilde kurtulunmuş oldu. Asıl küme düşmesi gereken Ankaragücü olmasına rağmen zaten mağdur durumda olan Ankaraspor düşürülüyor. Rekabeti bozan 5 oyuncuyu bedavaya kadrosuna katan, sanki bir şirket gibi yönetilmeye başlayan Ankaragücü ama karar tam tersi çıktı.

Ne diyelim burası Türkiye, geçen sene Oftaş'ı lige alırlarken akılları neredeydi?

Nedvedmania
16.Eylül.2009, 03:54
Sömürülen Ankaraspor Küme düşende Ankaraspor. Umarım lig sonunda Ankaragücüde küme düşer.

Sekopej
16.Eylül.2009, 04:01
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=79875

Bu konudan devam edelim.