Log in

View Full Version : Panathinaikos-Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı]

Homer J.S
14.Eylül.2009, 18:11
http://www.brandsoftheworld.com/brands/0013/5603/brand.jpghttp://www.ilkhabergazetesi.com/wordpress/wp-content/2009/06/GS-200x200.jpg

UEFA AVRUPA LİGİ F GRUBU 1. MAÇI
PANATHINAIKOS vs GALATASARAY
Hakem: PAOLO TAGLIAVENTO
Tarih: 17.09.2009 20:00
Yer: ATHENS OLYMPIC

Bizim için zor bir maç olacak,grubun en zor deplasmanına gidiyoruz. Umarız bir galibiyetle döneriz ve böylece gruptan çıkma yolunda ilk adımı atarız. Ve ayrıca bir başka temennimde maçın dostluk ve barış havası içerisinde geçmesi. Aslanlara başarılar.

bugra 1905
14.Eylül.2009, 18:13
Çok Ama Çok Zor Bir Maç Olacak Yunan Taraftarlar Çeşitli Çirkeflikler Yapacaklar Yunan Futbolcular Bizim Futbolcularımızı Aşırı Tahrik Edecek Ama Galatasaray İnşallah Yunanlılara Atinada İyi Bir Osmanlı Tokatı Sallayacak
Başarılar Galatasaray...

Alicanfmfan
14.Eylül.2009, 18:14
Allah yardımcımız olsun , denize dökeriz geliriz ;)

SAİT71
14.Eylül.2009, 18:16
Maç kolay olurda sabretmesi ve sindirmesi zor olur..

Neyi sindirmesi zor olur?

Yaoılan hakaretleri, açılan pis kıbrıs vs. pankartları, provakatif hareketleri...

Homer J.S
14.Eylül.2009, 18:17
Niye bu kadar sert baktığınızı anlayamıyorum, Buğra özellikle sen demişsin mesela "Her türlü çirkefliği yapacaklardır" diye. Bence çok önyargılı yaklaşıyoruz olaya. Ben yukarıda da belirttim umarım dostluk havası içerisinde geçer maç.

SAİT71
14.Eylül.2009, 18:21
Daha önceki Fenerbahçe maçını hatırlıyorumda ondan :D

RaSenGan
Allah yardımcımız olsun.Kazanacağımıza yürekten inanıyorum.Başarılar Aslanlarımıza.

Corpus
Hiç dostluk havasında geçeceğini sanmıyorum :) Umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar...

bugra 1905
14.Eylül.2009, 18:25
Niye bu kadar sert baktığınızı anlayamıyorum, Buğra özellikle sen demişsin mesela "Her türlü çirkefliği yapacaklardır" diye. Bence çok önyargılı yaklaşıyoruz olaya. Ben yukarıda da belirttim umarım dostluk havası içerisinde geçer maç.
Çok Örneği Var Çağdaşcım Fenerbahçe-Pahatniakos Maçı
Yunanistan-Türkiye Maçında Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' e Açılan Hakaret Dolu Pankartlar
Dünyanın Bana Göre En Çirkef Milleti Yunanlılar
Sanmıyorum Bu Maçın Dostça Geçeceğini Umarım Yanılırım

Homer J.S
14.Eylül.2009, 18:27
O maçı bende hatırlıyorum,orada yaptıkları ayıp. Ancak insanlar değişebiliyor. Tabi böyle büyük bir topluluğun yani kalabalık bir topluluğun değişmesi zor ama umuyorum ki bu maç daha olumlu geçecek.

PesimiSTyLa
14.Eylül.2009, 18:29
Domuzdan post, yunandan dost olmaz. İstisnalar da kaideyi bozmaz :)
Her türlü pis pankartları açacaklardır, daha önce yaptıkları gibi.

Biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız. En az bir beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum. Vurduğun gol olsun Cimbomum.

bugra 1905
14.Eylül.2009, 18:30
O maçı bende hatırlıyorum,orada yaptıkları ayıp. Ancak insanlar değişebiliyor. Tabi böyle büyük bir topluluğun yani kalabalık bir topluluğun değişmesi zor ama umuyorum ki bu maç daha olumlu geçecek.
Dünyada Bütün Milletler Değişse Yunanlılar Değişmez Bence:)
Bu Maç Umarım Skor Ve Oyun Olarak Bizim Açımızdan Olumlu Geçer:)

Clayman
14.Eylül.2009, 18:31
Eğer Panathinaikos'lu taraftarlar ve oyuncular maçı germeye çalışıp, oyunu sertleştirirlerse, bizim oyuncularımızın da elleri armut toplamıyor ya gereken karşılığı veririz. Zor maç olacak. Tahmin yapmak zor.

Corpus
14.Eylül.2009, 18:31
Lideri belli edecek maç :)

nannar
14.Eylül.2009, 18:33
Savunmada hata yapmazsak (ki çok zor ) :D bu maçı alırız...Galatasaray bence kesin gol atar ama işte dediğim gibi savunmada hata yapmaması lazım

LadroN
14.Eylül.2009, 18:39
:D bu maç ençok sabriden korkuyorum:D inşallah kavga çıkmaz aslanlarımıza güvenimiz sonsuz denize döker geliriz:D

LeqenDary
14.Eylül.2009, 19:07
İşimiz zor ama kazanırız bence...Goller duran toplardan gelcek yine :D

DisCo
14.Eylül.2009, 20:00
Galatasaray zorlansada deplasmanda en kötü berabere kalacaktır.

Galibiyetle başlarsak işimiz çok kolaylaşır. Ancak başarı bekliyorsak kazanmalıyız.

CeNTeR_TR
14.Eylül.2009, 20:12
Galibiyet halinde Galatasaray gruptan 1 çıkacakdır.Beraberlikde bile 1 çıkma şansı çok yüksek.Rakibin taraftarı herşeye bedel oyuncular maça konsantre olup sadece maçı düşünürler taraftarı duymazlarsa rahat bir maç çıkarır Galatasaray.Çünkü nerden bakarsanız bakın ;

Panathinaikos x 2 = Galatasaray.

Başarılar Galatasaray.

sananes
14.Eylül.2009, 20:26
forvetlerinde kim oynuyor bilmiyorum ama keşke cisse oynasaydı liverpoola gittigi zamanki cisse değil o bi ara drogba ile kıyaslanıyodu ama artık sadece ismi olan sıradan bi forvet bence kezman gibi.Hem böyle oyuncular oynadıgında defansta ekstra dikkatle oynar.Neyse atmosfer olarak güzel bi statları var tabi bizim için deil onlar için ama her takım ev sahibi olma avantajını kullanır ali sami yenin de atmosferi hiç fena değil bence.Güzel zeminde yetenekli oyuncularıyla gs güzel oynadıkca yunanlıları sinirlendirecektir.yenilmeyiz diye düşünüyorum

ThersoN
14.Eylül.2009, 21:25
Genel görüş yeneceğimiz kanısında fakat ben bizi orda bir tersliğin beklediğini hissediyorum..

Sebebini soracak olursanız, takımımız rakipten iyi olmasına olabilir fakat konuya atılan mesajlarda da görüldüğü gibi biz yunanistan deplasmanlarını çok büyütüyoruz..

İki takımında burada alacağı bir 3 puan nerdeyse yolun yarısı anlamına geliyor, yunan taraftarlar bunu çok iyi biliyorlar, onun için her türlü provakasyona hazırlanıyorlardır, eğer öyle olmazsa ayakta alkışlarım

Son zamanlarda yunan halkının tarihi konusundaki açılımlarında Türklere karşı görüşlerinin değiştiği söyleniyor, hatta geçtiğimiz pazar Can Dündar'ın ''Mustafa'' filmi bedava dağıtan bir gazete erken saatte tükenmiş..

Her şeye rağmen bizim takımımız çok üst düzey olsaydı bile eksiklerimiz ve milli duygularımız bu tür deplasmanlarda bize ters gelebilcek olumsuz durumları sürekli tetikliyor, takımın bariz üstün oldugunu bilen yunan taraftarı da son zamanlardaki açılımlarına ragmen yine de bizi provake etmek için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına inanıyorum.

Bu yüzden burda bir beraberlik evimizde de yeneceğimizi düşünürsek bizim için baya kârlı olacaktır, ha kazanabilir miyiz evet kazanabiliriz ama sinirimize hakim olmalı atmosferin oyununa gelmemeliyiz.

Ayrıca ne kadar küçümser bir bakışta olsak da Panathinaikos takımı sürekli şampiyonluğa ve sürekli Avrupa'da oynayan bir takım, bizim takımımız daha iyi diye yeneceğimiz anlamına gelmemeli, ama umarım temiz ve güzel bir maç olur ve bir galip geliriz, neredeyse yolun yarısını geçmiş oluruz.

Sirius Black
14.Eylül.2009, 21:43
Dünyada Bütün Milletler Değişse Yunanlılar Değişmez Bence:)
Bu Maç Umarım Skor Ve Oyun Olarak Bizim Açımızdan Olumlu Geçer:)
Bazı kişiler yüzünden bir milleti karalamayı doğru bulmuyorum ben.

Clayman
14.Eylül.2009, 22:08
Bazı kişiler yüzünden bir milleti karalamayı doğru bulmuyorum ben.

Bazı kişiler bütün Yunan halkı ;;)

Sekopej
14.Eylül.2009, 22:12
Sadece maçı konuşsak diyorum. Dahasına girmeyelim, orada onlar ne yapacaksa burada da biz aynı şeyleri yapıyoruz. Biz onlar hakkında ne düşünüyorsak onlar dabizim hakkımızda aynı şeyleri düşünüyorlardır. O nedenle sadece maç içerisinde kalmak daha iyi olacaktır, şimdi Yunanlardan ötürü biz birbirimize girmeyelim.:)

Galatasaray için grubun en zor maçı. Bu maçta alınacak puanla grup liderliği garantilenir. Galibiyet gelirse 6'da 6 yapma ihtimali bile doğar.

murat taşlı
14.Eylül.2009, 22:33
Yunanlıları yenmek her zaman keyif verir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eeeee yenelim o zaman.

Corpus
14.Eylül.2009, 22:58
Sabriden korkuyorum. Sabrinin 2 maç üst üste iyi oynadığı ne Galatasaray tarihine görülmüştür ne de Futbol tarihinde...

Homer J.S
14.Eylül.2009, 23:00
O kadar yüklenmeyelim çocuğa,yarın çok daha ayrıntılı bir yazı yazacağım değinirim orada.

RaSenGan
15.Eylül.2009, 02:08
O kadar yüklenmeyelim çocuğa,yarın çok daha ayrıntılı bir yazı yazacağım değinirim orada.

Çocuğa derken ? Çocuk kim oluyo ?

Cengo
15.Eylül.2009, 02:34
Pana-GS maçından öte Henk ten Cate - Rijkaard maçı olacak.

gerrrard
15.Eylül.2009, 02:36
Panathinaikos'un yenilmeyeceğini düşünüyorum umarım yanılırım.

Nedvedmania
15.Eylül.2009, 02:50
Zaten Kendileri açıkladılar türkleri kızdıracak bir tribün şovumuz olucak diye. Onlar orda yapar bizde burda yaparız. Onlar orda yener bizde burda yeneriz :)

yunusgs
15.Eylül.2009, 04:13
Grupta oynayacağımız en zor maç.Deplasmanda 1 puan dahi alsak bizim için kardır.Zira maçın berabere biteceğini düşünüyorum.Ama umarım yanılırım ve kazanırız.

PesimiSTyLa
15.Eylül.2009, 06:30
Maçın İtalyan Hakemi gecen hafta Genoa Napoli maçında facia bir maç yönetmiş. Az önce izledim özeti tvde, Napoliyi doğramış resmen. Formsuz bir hakem ve umarım aleyhimize hata yapmaz...

Bu arada Pana sahasında eskisi kadar taraftar baskısı oluşturamıyor. Bunun nedenide olimpiyat stadında oynuyorlar. Koşu pisti olduğu için tribünler sahaya bir hayli uzak. 70bin kişilik stad. Eski stadları ne oldu bilmiyorum ama oradaki atmosfer daha boğucu oluyordu.

Allah utandırmasın.

Sheriff
15.Eylül.2009, 08:40
Rakipten çok daha güçlüyüz hem kadro hem tecrübe olarak. Umarım GS ligde yakaladığı formla avrupada da bizi en iyi şekilde temsil eder. En rahat kazanacak takımımız GS diye düşünüyorum.

murat taşlı
15.Eylül.2009, 13:47
Gs nin çok iyi bir kadrosu var bu atmosferleri iyi bilir ben Yunanlıları baya bi kızdıracağımızı düşünüyorum.Onların ateşini alır geliriz

Homer J.S
15.Eylül.2009, 13:53
Çocuğa derken ? Çocuk kim oluyo ?

Sabri Sarıoğlu'ndan bahsediyorum,ben bu maçta iyi bir maç çıkarabileceği düşüncesindeyim de.

bySilver
15.Eylül.2009, 16:33
Berabere biteceği kanısındayım. Fazla gol olmaz.

Homer J.S
15.Eylül.2009, 16:34
Panathinaikos – Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı

Yazıma önce Yunan temsilcisiyle başlayayım. Panathinaikos UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun bence Galatasaray’dan sonraki en zor deplasmanı… Ondandır ki bu maçta çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Cisse cezalı olacak bu maçta ama bence bizim için bir şey fark etmeyecektir. Cisse artık ne eski formunda ne de maçı çevirebilecek kapasitede… Çok daha iyi olduğu günleri vardı ama geride kaldı.

Rakip takımımızın 2 adet kaleci tercihi olabilir. Birincisi Tzorvas ve bir diğeri Galinovic. Bence ikisi de kaliteli sayılabilecek isimler değiller. O yüzden burada işimiz zor gözükmüyor. Ama ekstra motive olup çıkarlarsa bilemeyeceğim.

Panathinaikos’un defansına da değinecek olursak sağ bekleri çok özellikli bir adam değil ancak bir Sabri kadar oynar diye düşünüyorum. Tabi sağ bekleri Vyntra, Sabri kadar hırslı olabilir mi orası muamma. Sol bekleri ise sağ beklerine nazaran daha tehlikeli sayabileceğimiz bir adam. Ancak çok hızlı olmamaları Keita gibi birisi için büyük avantaj. Stoperlerine bakacak olursak hiç biri bir Servet kadar iyi değil. Çoğunun yavaş olması bizim için bir avantaj.

Orta sahaları bence gayet iyi ki en iyi rakibimizin en iyi bölgesi orta sahası… Gilberto Silva bu maçtaki en büyük kozları ve bence gerçekten tehlike yaratabilecek bir isim. Ancak bizim orta sahamızda en az onların ki kadar iyi.

Forvet hatlarında ise Cisse’nin olmayışı kötü tabi ki neticede en iyi golcüleri Cisse. Ama dediğim gibi artık o da miladını doldurmuş durumda. Ben bizim için tehlikeli olabilecek isim olarak Salpingidis’i görüyorum.

Bir de Yunan temsilcisiyle ilgili es geçmememiz gereken bir şey var. Taraftarları çok ateşli… Bundan dolayı +1 avantajları olacaktır ancak bizim takımımızda kadro bakımından daha üstün ki bundan dolayı bu maçı grubun en çekişmeli maçı olarak görüyorum.

Şimdi tabi ki Galatasarayımıza değineceğim. Objektif baksakta bakmasakta Galatasaray grubun en güçlü ekibi. Bunu herkeste kabul ediyor zaten. Bu maçtan alabileceğimiz bir galibiyet bizi 1.sırada üst tura taşıyacaktır diye düşünüyorum çünkü öyle bir ekip olduk ki evimizde maç vermeyiz. Şimdi Yunan temsilcisine yaptığım gibi mevki mevki inceleyeyim Galatasarayımızı.

Kalede tabi ki tek bir tercihimiz olacak o da Leo Franco. Ki Leo bence kendini tam anlamıyla ispatlayamadı. Onun için bu maç çok önemli.

Defans hattımızda bence bu maçta sağ bekte Sabriye görev verilmeli. Hem ekstra motive oluşu hem de tecrübesiyle Uğur’dan daha iyi bir tercih olacaktır. Gönül isterdi ki Uğur oynasın ancak maç eksiği olduğu aşikâr. Sol bekte tek tercih yine Hakan Balta olacak. Eğer yorulursa Caner en iyi biçimde üstlenecektir onun rolünü. Stoper mevkiinde ise vazgeçilmez isim Servet bulunacak. İkinci stoperimiz ise bence Emre Aşık olmalı çünkü Emre Güngör henüz istediğimiz kapasiteye ulaşamadı, ne zaman ulaşacağı da muamma.

Orta sahamız ise Yunan temsilcisinden çok daha güçlü. Ki ben Yunan temsilcisinin en güçlü yerinin orta sahası olduğunu düşünüyorum. Bu mevkide oynayacak adamlarımızda belli bence. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp… Ben Mustafa’ya Mehmet’ten daha çok güveniyorum çünkü kendini çok kısa bir sürede kanıtladı ve ilk 11 oyuncusu oldu. Burada bir sıkıntı yaşamayız, en kötü Barış Özbek oyuna dâhil olur.

Hücum hattımız ise herkesin bildiği gibi çok çok kuvvetli. Keita sağ açığın vazgeçilmez ismi oldu zaten. Rakip takımın sol beklerinin çok hızlı olmaması onun işini kolaylaştırır. Çünkü Keita gerçekten çok hızlı. Ben sol açıkta Arda’nın oynamasından yanayım bu maçta. Çünkü Elano mutlaka sahada olmalı. Arda’nın üstlendiği maestro görevini Elano’da üstlenirse gayet başarılı olur. Yalnız bir süre sonra Elano’nun yerini Kewell’a bırakması çok mantıklı olacaktır çünkü Kewell skoru her an değiştirebilecek bir oyuncu. Eğer Elano çıkarda yerine Kewell girerse Arda yine maestro görevini üstlenecektir. Yani orada hiçbir sıkıntımız yok bol bol alternatifimiz var. Bir de tabi santrafor mevkiindeki oyuncu var. Bence bu her zaman olduğu gibi Baros olmalı. Hele Beşiktaş maçında attığı 2 golden sonra keyfi iyice yerine gelmiştir. Tabi bir de ondan önce San Marino’ya attığı 4 gol keyfini katlamıştır mutlaka.

Bir de son olarak bir şeye daha değinmek istiyorum. Geçen sene Galatasaray-Olimpiyakos maçında hiçbir problem yaşanmamıştı. Tabi ki maç dostluk havası içinde geçmemişti ama büyük olaylarda olmamıştı. Ben bu maçta da Yunan tarafının bizi kızdıracak bir şey yapmayacağı görüşündeyim. Yani umarım öyle olur. Tabi burada Galatasaray aleyhine söylenecek şeyleri dışarıda tutuyorum çünkü bu tarz şeyler her maçta oluyor. Neyse dediğim gibi umarım böyle olaylar olmaz çünkü iki tarafında taraftarları patlamaya hazırlar.

Panathinaikos-Galatasaray maçının dostluk havası içerisinde geçmesi dileğiyle…

Sirius Black
15.Eylül.2009, 16:39
Rakip gol atacak gibi duruyor ama yine biz yediğimizden fazla atarız sonuç, 2-1 olur.

RaSenGan
15.Eylül.2009, 18:10
Sabri Sarıoğlu'ndan bahsediyorum,ben bu maçta iyi bir maç çıkarabileceği düşüncesindeyim de.

Adam senden 8 yaş falan büyük.Çocuk diyince şaşırdım da (:

Homer J.S
15.Eylül.2009, 18:11
Öylesine işe Aygün. Sabri abi diyeceğim bundan sonra. :n:

SAİT71
15.Eylül.2009, 18:45
Panathinaikos fitili ateşledi!

http://www.sporx.com/images/1/38/773_B_henktencate001.jpg

UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe akşamı Atina'da Galatasaray'ı ağırlayacak olan Panathinaikos'un Hollandalı teknik direktörü Henk Ten Cate maçı futbol sahası dışına taşıdı! Barcelona'da Frank Rijkaard'ın yardımcılığını yapan ve G.Saray'ın hocası gibi Surinam asıllı olan Ten Cate, Pazar akşamı deplasmanda 1-0 kazandıkları Panthrakikos maçının ardından basın toplantısında fitili ateşledi.
Rijkaard ile karşı karşıya gelmesinden daha önemli olanın Yunanistan-Türkiye rekabeti olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: "Bu maç, benimle Rijkaard'ın maçı değil. Yunanlılar'ın, Türkler'le mücadelesi olacak. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor. Onları motive etmeme gerek yok. Ben de Panathinaikos'un kazanması için elimden geleni yapacağım."
PANATHİNAİKOS YASTA!
Şampiyonlar Ligi play-off turunda kendi sahasında Atletico Madrid'e 3-2 kaybettiği maçın ardından taraftarların protesto ettiği Hollandalı teknik adam, Perşembe akşamı 71 bin kişilik Atina Olimpiyat Stadı'nın dolması için "Yunanistan-Türkiye" rekabetini gündeme getirirken, ligde 3 maçta 3 galibiyet alan ve kalesinde gol görmeden rakip fileleri 5 kez havalandıran takımının Galatasaray karşısında topa daha çok sahip olarak galip geleceğini iddia etti.
Bu arada Ten Cate'nin motive etmeye çalıştığı Panathinaikos taraftarı yasta... Panthrakikos deplasmanından dönen Atina kulübünün taraftarlarını taşıyan otobüsün kaygan yolda hakimiyetini kaybetmesi sonrasında iki kişinin hayatını kaybettiği, ikisinin ise ağır yaralandığı öğrenildi.

15.09.2009

Kaynak : Sabah

ForCimbom
15.Eylül.2009, 18:52
Panathinaikos fitili ateşledi!

http://www.sporx.com/images/1/38/773_B_henktencate001.jpg

UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe akşamı Atina'da Galatasaray'ı ağırlayacak olan Panathinaikos'un Hollandalı teknik direktörü Henk Ten Cate maçı futbol sahası dışına taşıdı! Barcelona'da Frank Rijkaard'ın yardımcılığını yapan ve G.Saray'ın hocası gibi Surinam asıllı olan Ten Cate, Pazar akşamı deplasmanda 1-0 kazandıkları Panthrakikos maçının ardından basın toplantısında fitili ateşledi.
Rijkaard ile karşı karşıya gelmesinden daha önemli olanın Yunanistan-Türkiye rekabeti olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: "Bu maç, benimle Rijkaard'ın maçı değil. Yunanlılar'ın, Türkler'le mücadelesi olacak. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor. Onları motive etmeme gerek yok. Ben de Panathinaikos'un kazanması için elimden geleni yapacağım."
PANATHİNAİKOS YASTA!
Şampiyonlar Ligi play-off turunda kendi sahasında Atletico Madrid'e 3-2 kaybettiği maçın ardından taraftarların protesto ettiği Hollandalı teknik adam, Perşembe akşamı 71 bin kişilik Atina Olimpiyat Stadı'nın dolması için "Yunanistan-Türkiye" rekabetini gündeme getirirken, ligde 3 maçta 3 galibiyet alan ve kalesinde gol görmeden rakip fileleri 5 kez havalandıran takımının Galatasaray karşısında topa daha çok sahip olarak galip geleceğini iddia etti.
Bu arada Ten Cate'nin motive etmeye çalıştığı Panathinaikos taraftarı yasta... Panthrakikos deplasmanından dönen Atina kulübünün taraftarlarını taşıyan otobüsün kaygan yolda hakimiyetini kaybetmesi sonrasında iki kişinin hayatını kaybettiği, ikisinin ise ağır yaralandığı öğrenildi.

15.09.2009

Kaynak : Sabah

çok yüzeysel bir bilgi olmakla birlikte, hiç detay veremeden şunu diyeceğim; biz bir pankart gibisinden birşeyle üzüntümüzü belirteceğiz. anca bu kadarını öğrendim:)

Homer J.S
15.Eylül.2009, 18:52
Bir şey dememiş ki adam. Ayrıca haklıda yani, bizler de öyle yorumlar yapıyoruz. Bakın mesela Alican " Denize dökeriz" demiş.

Habere böyle bir başlık koyulması yanlış bence.

SAİT71
15.Eylül.2009, 19:05
bende ilk okuyunca büyük birşey sandım ama taraftarları ateşlemek için söylenmiş bir söz olduğu belli. Maçı kazanmak için herşeyi yapacak teknik direktör çünkü zor bir maç.

PesimiSTyLa
15.Eylül.2009, 19:37
Hangi maç, hangi kanalda!
Panathinaikos ile G.Saray arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşması 17 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’den itibaren CNN Türk tarafından naklen yayınlanacak.

15.09.2009
Kaynak : Sporx.com

Melekovic
15.Eylül.2009, 19:46
Sabah'ın haberi. Kaale bile almam bir şey bulup üzerine koyarlar hep. Zaten doğru düzgün yazan her konuda bir tarafın esiri olmayan ne kadar gazete kaldı ki. Adam normal bi sey soylesin ,hemen arayıp bulmaya calışssınlar ortamı nasıl gereriz diye. Ondan sonrada bu takımlar sahamıza gelir daha maça gelmeden olaylar olur neden boyle oldu bilemeyiz derler.

Homer J.S
15.Eylül.2009, 20:06
Aynen Kaan abi,duygularıma tercüman oldun. :n:

E.Cartman
16.Eylül.2009, 05:41
Maça Doğru: Panathinaikos – Galatasaray
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi F Grubu ilk maçında Yunanistan’ın Panathinaikos takımı ile OACA Spirus Louis Stadı’nda karşılaşacak. Maç öncesi iki takım hakkında son bilgiler, hava durumu, istatistikler...

Stadyum: OACA Spirus Louis
Tarih: 17 Eylül 2009 Perşembe / 20:00
Hakemler: Paolo Tagliavento, Luca Maggiani Elenito Di Liberatore 4. Hakem: Antonio Damato
Hava Durumu: Atina’da hava bulutlu ve maç günü kısa aralıklarla yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 24, en düşü sıcaklık ise 19 derece olacak. TV: DSmart (HD TV) / TNT
İnternet: www.galatasaray.org
Kaynak: http://www.galatasaray.org/futbol/avrupaligi/haber/4794.php
Burda TNT diyor...

LadroN
16.Eylül.2009, 16:18
Servet çetin grip sebebiyle yok ntv spor ile hürriyette gördüm emre güngör emre aşık oynıyacak stoperde

bySilver
16.Eylül.2009, 16:22
TNT mi ? Yanlışlık olmasın.

Sekopej
16.Eylül.2009, 16:25
Karasal yayın hakkını TNT'ye devretmişti zaten Cnn Türk. İkisi de Doğan'ın kanalı. Digitürk'te TNT olmadığı için, uyduya da şifre girerlerse ya karasal yayından ya da D Smart uyumlu uydu alıcısından izlenmesini sağlayacaklar.

DisCo
16.Eylül.2009, 16:28
Servet'in yokluğu kötü olacak Emre ise dikkatli oynamak zorunda. Böyle maçlarda sürekli kart görerek takımı zor durumda bırakıyor. Geriye yaslanmadan Galatasaray gibi oynarsak belki acayip gelecek ama fark olur.

Dengeli başlar veya gol atıp üstüne yatmaya kalkarsak Beşiktaş maçı gibi olur ve rakip mutlaka gol ve goller bulur.

yunusgs
16.Eylül.2009, 16:35
Her bölgeye transfer yaptık bir şu stoper sorununu çözemedik ya. :mad:

PesimiSTyLa
16.Eylül.2009, 17:53
Emreler oynayabilir, Alpaslan kadroya alınmış Caner solda başlayıp, Hakan stopere geçebilir.

LeqenDary
16.Eylül.2009, 20:07
-------------------------Leo Franco-------------------------

----Sabri----------Emre Aşık---------Hakan Balta-------Caner-------

-------------------Mustafa Sarp-----Ayhan(M.Topal)--------------------

----Keita------------------------Elano--------------------------Arda-----

----------------------------------Baros--------------------------------

Ayhanın durumunu bilmiyorum oynıcak mı oynamıcak mı ama Mustafa Sarp ve Mehmet Topal aynı tip oyuncular 2si yanyana oynayamaz...

ForCimbom
16.Eylül.2009, 20:10
--------------------leo----------------
sabri----emre-------emre----balta
------------------m.sarp-------------
----------topal----------elano------
keita---------------------------kewell
-------------------baros--------------

böyle başlarız gibime geliyor..

IcedEarth
16.Eylül.2009, 20:17
----------------------Leo Franco------------------------
Sabri----------E. Güngör----E. Aşık--------H. Balta
--------------Mustafa Sarp---Mehmet Topal-------
Keita-----------------Elano----------------------Kewell
----------------------Baros-------------------------------

Sarp Topal ikilisinden biri yerine Barış da oynatılabilir. Ya da Elano Kewell ikilisinden biri yerine de Arda oynatılabilir. Ama ben Arda'nın dinlendirilmesinden yanayım açıkçası...

LeqenDary
16.Eylül.2009, 20:52

Sarp Topal ikilisinden biri yerine Barış da oynatılabilir. Ya da Elano Kewell ikilisinden biri yerine de Arda oynatılabilir. Ama ben Arda'nın dinlendirilmesinden yanayım açıkçası...
Bu da olur ama ben Ardanın kesinlikle oynamak istiyeceğini düşünüyorum...Adam sezon başından beri harikalar yaratıyo bi maçta yorgundu diye medyanın dediği laf kalmıyo...Onlara cevabı sahada vermek isteyecektir...Tabikide son söz Rijkaard'ın :)

Sirius Black
16.Eylül.2009, 21:01
Kalede her zamanki gibi vazgeçilmez gözüken, Leo Franco olacak gibi gözüküyor.

Defansta ise, yükselen formuyla Sabri sağ bekte olacak gibi gözüküyor. Sol bek ise, Hakan Balta ve Caner arasında büyük bir savaşa sebep olacak gibi. Stoper işi biraz karışık... Cam adam Gökhan Zan, sakat. Dün gece, Servet'in grip olduğunu ve maça yetişip yetişmemesinin belli olmadığı söylendi. Eğer Servet'te olmazsa Emre'ler oynar ama Servet'in olması bizim için bir sigorta gibi bir şey.

Savaşan bir orta saha bizim için çok yararlı olur diye düşünüyorum. Barış Özbek ve Mehmet Topal bizim için hayırlıdır. Orta sahanın ofansif tarafında Elano'ya güvenim tam.

Sol kanatta Arda'yı tekrar izlemek güzel olur diyorum. Sağ kanatta ise, Keita -tabii ki. Zaten Galatasaray'da bu sezonun başından beri alışagelmiş bir şey, Elano-Keita-Arda üçlüsünün yer değiştirmesi maçta da bu değişikliklerden olacağı kesin.

Forvette, Milan Baros bana göre vazgeçilmez gibi.
---------------------Leo Franco---------------------
---Sabri--Servet(Emre G.)--Emre A.----------Hakan(Caner)
-------------Mehmet Topal--Barış Özbek-------------
---Keita----------------Elano----------------Arda---
------------------------Baros------------------------
Arda'nın ilk yarı forma giyip ikinci yarına yerine dinç bir Kewell'ın girmesinden yanayım. Böylece Kewell yorgun defansı daha kolay haklar. Ayrıca ikinci yarı orta sahada hangisi(M.Topal, Barış) daha kötü performans sergilerse yerine, M.Sarp girmeli. Defansta ise, gol ararken veya rahatlamışken Caner'in girebileceğini düşünüyorum. Forma savaşında Hakan Balta bu maçta bir adım önde gibi geliyor bana.

PesimiSTyLa
16.Eylül.2009, 21:23
Arda kesin oynar. Stopere Hakan çekilebilir ama Emrelerin stoperde olacağını düşünüyorum. Elano ilk 11 başlayabilir, bu durumda Kewell yedek kulübesinde olur. Maçın gidişatına göre de 2. yarı oyuna alınır.

-----------Leo-------------
Sabri - Emre - Emre - Hakan
-----Mehmet - Mustafa-----
----------Elano-------------
---Keita-------------Arda---
-----------Baros------------

ilk 11 i ile sahada oluruz. Hakan stopere geçerse, sol beke Caner geçer. Kewell da ilk 11 başlarsa Elano yedek olur.

murat taşlı
16.Eylül.2009, 21:39
Keita-Arda-Kewell 3 lüsü bence en ideali.

ForCimbom
16.Eylül.2009, 21:41
Keita-Arda-Kewell 3 lüsü bence en ideali.

arda-kewell ikilisinden biri oynamayacak.

hücuma dönük orta saha olarak elano yüzde 99..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şahsen içimde değişik bir his var. pana yı fena yenecekmişiz gibi geliyor bana. ilginç şeyler olacak ve net olarak yeneceğiz, gibime geliyor.

pana'da cisse cezalı. büyük avantaj olacak bizim için bence. servet'in olmaması da dezavantaj ama bütün stoperlerin formda(bütün oyuncular diye genelleme yapalım hatta[elano dışında ve belki bir-iki oyuncu hariç]) olması sayesinde o dezavantaj avantaja dönüşecek sanırım.

taraftarların ne yapacağını merak ediyorum ayrıca . . .

ThersoN
16.Eylül.2009, 22:10
Servet sakata gelmiş, bizim defans yine sakata geldi , hadi hayırlısı bbakalım

DisCo
16.Eylül.2009, 23:14
Kewell mutlaka oynamalıdır. Bu adam böyle maçlarda boş geçmiyor.

sentugo
16.Eylül.2009, 23:28
Bence Arda ilk 11 olmaz, sonradan girer eğer ki skorda Gs önde değilse

Mustafa Sarp banko oynar

Serdar Eylik sakat değilse bilmiyorum bu maçta oynar kanımca.(Aydın yok,Arda yorgun, kanada adam gerekli)

Nonda oynarsa daha iyi olabilir bence :D

Gs çok rahat alır maçı 2-3 gol de atar..

SAİT71
16.Eylül.2009, 23:30
Bende Ardayı yedekte başlayacak diye biliyorum. Rijkaard açıklamadı mı yedek başlayacak diye ?

yunusgs
16.Eylül.2009, 23:46
Kewell da oynar Elano da.Kewell stoperde oynar :D.Arda Rijkaard içinde,Galatasaraylı taraftarlar içinde vazgeçilmez.Arda yarın mutlaka oynayacaktır bence.Son yarım saat girer yinede oynar.Stoperde ise bence de Emre'ler oynayacak.Ben Semih Kaya'nın da durumunu merak ediyorum aslında.Sakatlığı düzelmedi mi acaba?

Lucas Neill
17.Eylül.2009, 03:37

Mustafa Sarp banko oynar

Serdar Eylik sakat değilse bilmiyorum bu maçta oynar kanımca.(Aydın yok,Arda yorgun, kanada adam gerekli)

Kewell var işte kanatta Serdar'ı oynatmaz bu maçta.

LeqenDary
17.Eylül.2009, 03:46

Mustafa Sarp banko oynar

Serdar bugün a2 maçında oynadı yani kadroda bile yok...

sentugo
17.Eylül.2009, 04:18
Ben Serdar'ı oynatabilir diye düşünüyordum.. Kewell var tabii ama yedek olacak adam yok..

Caner Erkin, belki..

Bu sefer sağ tarafta Keita'nın yerine adam yok... Eh adam oynar o zaman.. Yorgunluk açısından bahsediyorum ben... Aydın olsa oynardı baya

ForCimbom
17.Eylül.2009, 04:21
Ben Serdar'ı oynatabilir diye düşünüyordum.. Kewell var tabii ama yedek olacak adam yok..

Caner Erkin, belki..

Bu sefer sağ tarafta Keita'nın yerine adam yok... Eh adam oynar o zaman.. Yorgunluk açısından bahsediyorum ben... Aydın olsa oynardı baya

sanırım bjk maçında bu yüzden çıktı oyundan, bu maç için. hem de hiç yorgun değilken.. keita hiç sorun olmaz bence..

LeqenDary
17.Eylül.2009, 05:04
TNT'de reklam gördüm naklen veriyomuş Galatasaray maçını...Normal TV'de şifreye girer mi ?

Sirius Black
17.Eylül.2009, 16:10
Vallahi, şifre girmeyecek diye bir yerde görmüştüm, ama nerede bilemiyorum.

Bana göre bu maçta, bu defansla gol yeriz. Ancak, yediğimizden fazlasını atarız. 3-2, 2-1, 3-1 gibi bir skor bekliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.tnttv.com.tr/index.php?section=schedule
UEFA MAÇI: GALATASARAY-PANATHINAIKOS UEFA Avrupa Liginde perde açılıyor, Galatasaray ilk maçında Panathinaikos deplasmanına çıkıyor. Arda’lı, Keita’lı, Elano’lı, Baros’lu Galatasaray Avrupa’da zafere koşuyor. Panathinaikos – Galatasaray maçı canlı yayınla şifresiz olarak TNT ekranlarında.

Hugo
17.Eylül.2009, 18:25
TNT ne alaka yahu. CNN falan verseydi ya.
Defansta Emreler nasıl oynarsa biz bugün öyle oynayacağız diye düşünüyorum.

RaSenGan
17.Eylül.2009, 18:26
"Rotasyona gidebilirim"

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Panathinaikos ile yapılacak maçın kadrosunda rotasyona gidebileceğini söyledi

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Panathinaikos ile yapılacak maçın kadrosunda rotasyona gidebileceğini söyledi.

Karşılaşmanın yapılacağı OAKA Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Rijkaard, oyuncuların, milli takımlardan yorgun döndüklerinin hatırlatılıp, geçen hafta yapılan Beşiktaş maçının kadrosunda değişiklik yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, ''Belki rotasyon yapabilirim. Ancak biliyorsunuz, profesyoneller çabuk toparlanırlar. Oyuncularımın da toparlanacaklarını düşünüyorum ama bir antrenmanımız daha var, bekleyip göreceğiz'' dedi.

Hollandalı teknik adam, Servet'in hastalığıyla ilgili bir soru üzerine de ''Servet'in hastalığı, takımın motivasyonunu etkilemedi ama yokluğu büyük bir kayıp bizim için'' yanıtını verdi.

-''ÖZEL BİR MAÇ OLACAK''-

Panathinaikos'un başında, eski dostu olan Hollandalı teknik adam Henk Ten Cate'nin olmasına ilişkin görüşü sorulan Rijkaard, bunun, maçı kendisi için özel hale getirdiğini ifade etti.

Rijkaard, Ten Cate ile henüz konuşmadığını dile getirerek, ''Ama maçta kendisini göreceğim'' derken, ''İki eski arkadaşsınız, sizin için ilginç olacak mı?'' sorusu üzerine de ''Ben o kadar yaşlı değilim'' diye espri yaptı. Rijkaard, ''Mutlaka benim için özel olacak. İki eski dost karşılaşacak ama önemli olan başarılı olabilmek'' dedi.

Henk Ten Cate'nin, basın toplantısında yaptığı ''Puan alırsa onu öldürürüm'' şeklindeki espriyle ilgili olarak da Hollandalı teknik adam, ''Umarım bu şakadır, gerçekleşmez'' diye esprili bir yanıt verdi.

-TEMKİNLİ KONUŞTU-

Maçla ilgili temkinli açıklamalar yapan Rijkaard, ''Zor bir maç olacak mı bilmiyorum. Daha oynamadık ama ilginç bir maç olacak'' ifadesini kullandı.

''Bu, gruptaki en zor maçınız mı?' sorusu üzerine de Rijkaard, ''Önünüzdeki her maç, en zor maçtır'' demekle yetindi.

Panathinaikos'u da öven Hollandalı çalıştırıcı, ''Panathinaikos, çok iyi bir takım, iyi oyuncuları var'' dedi.

-''KENDİMİZİ HER ŞARTA HAZIRLAMALIYIZ''-

Rijkaard, OAKA Stadı'da yapılacak maçtaki her şarta kendilerini hazırlamak zorunda olduklarını söyledi.

Atina'da maç yapmanın kendisini her zaman heyecanlandırdığını belirten Frank Rijkaard, ''Kendimizi her şarta hazırlamamız lazım. Atina'da oynamak beni her zaman heyecanlanmıştır. Buradaki atmosferi, taraftarı değiştiremeyiz, onun için kendimizi bunlara hazırlamalıyız'' şeklinde konuştu.

Cisse'nin, cezası nedeniyle oynamayacak olmasıyla ilgili bir soru üzerine Rijkaard, ''Cisse benim değer verdiğim, beğendiğim oyuncu. Onun olmaması kayıp ama mutlaka onun yerine koyacak bir futbolcu vardır. Onun olmaması bizi etkilemez, bizden çok Panathinaikos'u etkileyecektir'' dedi.

Rijkaard, Galatasaray ve Panathinaikos'u grubun favorisi olarak değerlendirmelerinin yanlış olacağını anlatarak, böyle yapmaları halinde diğer takımları küçümsemiş olacaklarını ifade etti.

''Galatasaray'ı seçtiğiniz için mutlu musunuz?'' sorusuna ise Rijkaard, ''Evet, mutluyum'' yanıtını verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Alicanfmfan
17.Eylül.2009, 18:37
Bizim tv de 8:30'dan sonra Tnt oluyor 8:30'a kadar Nickleadon :D

Lucas Neill
17.Eylül.2009, 21:54
TNT ne alaka yahu. CNN falan verseydi ya.
Defansta Emreler nasıl oynarsa biz bugün öyle oynayacağız diye düşünüyorum.

CNN karasal yayında çıkmıyor onun yerini TNT almıştı o yüzden TNT veriyor maçı.

bugra 1905
17.Eylül.2009, 21:57
İnşallah Galatasaray Rezil Kepaze Eder Panayı
Adamların Facedeki Taraftar Grupları İğrenç Resimler Koymuşlar
İnşallah Atina Şunlara İyice Bir Osmanlı Tokatı Atarız

Lucas Neill
17.Eylül.2009, 22:53
GALATASARAY
Leo Franco
Emre Aşık
Emre Güngör
Hakan Balta
Sabri
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Kewell
Keita
Blumer Elano
Milan Baros

17.09.2009

ForCimbom
17.Eylül.2009, 22:55
GALATASARAY
Leo Franco
Emre Aşık
Emre Güngör
Hakan Balta
Sabri
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Kewell
Keita
Blumer Elano
Milan Baros

17.09.2009

11'de 11 tuttutmuşum sanırım :D

alıcaz bu maçı, alıcaz...

IcedEarth
17.Eylül.2009, 23:06

Dün blmişim Rijkaard'ın çıkaracağı kadroyu :) Rijkaard'ın oyuncu değişikliklerini de önceden tahmin edebiliyorum. Verin benim yanıma da bi Neeskens ben de geçeyim Mersin İdman Yurdu'nu coşturayım :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit: :zuhaha Emir de bilmiş :zuhaha

RaSenGan
17.Eylül.2009, 23:31
TNT Digitürk'te kaçıncı kanalda ? Baktım baktım hiç göremedim :S

Addolorato
17.Eylül.2009, 23:37
Tnt yok digiturkte :D

nerazzuri
17.Eylül.2009, 23:44
TNT şifreye geçti.

C h A o S
17.Eylül.2009, 23:44
Allah sizi bildiği gibi yapsın şifreye girdi.Birde şifresiz yayın yapcaz diyorlardı.

nerazzuri
17.Eylül.2009, 23:46
İçtimai tv ise rengarenk bir yayın halini aldı.

Yazıklar olsun.

C h A o S
17.Eylül.2009, 23:48
Yahu şifresiz vercem diyorsunuz sonrada şifreye giriyorsunuz.Resmen milleti kandırıyorlar.Ya sabırr yarabbi.

Redrum
Ya şifresi hiçbir yerde yok:S

KaF KeF
ne azeri tv ne tnt hiç biri açılmıyor yahu..

SAİT71
17.Eylül.2009, 23:49
Allah bildiği gibi yapsın hepsini. TNT ve İçtimai Tvt Rezaletlik yaptı. Yuh..

PesimiSTyLa
17.Eylül.2009, 23:52
Elano attı. 1-0 öndeyiz. Savunmanın büyük hatası. Topu Baros çok iyi taşıdı.

Clayman
1-0. Elano...

RaSenGan
Teşekkürler Pana savunması :D Çok güzel oldu bu gol :)

CeNTeR_TR
17.Eylül.2009, 23:54
Elano attı temsilcimiz 1-0 önde.O savunmayada teşşekkürü bir borç biLeLim ve böyle devam etmelerini dileyelim :)

tarikko
17.Eylül.2009, 23:55
Marinos golu hediye etti Galatasaray'a :)

Sirius Black
17.Eylül.2009, 23:55
Karasaldan aslanlar gibi izliyoruz. Karıncalar maç yapıyor gibi ama olsun. :n:

tarikko
17.Eylül.2009, 23:58
2 geliyordu..

PesimiSTyLa
17.Eylül.2009, 23:58
ahh be. Keita- Elano çok iyi paslastı, Keita son vurusu yapamadı. Çok iyi pozisyondu.

RaSenGan
18.Eylül.2009, 00:10
Emre Güngör çıkıyor Uğur giriyor.Balta stopere geçti.

Varonil
18.Eylül.2009, 00:11
Stad bomboş ya :s Galatasaray iyi başladı maça..

tombul taho
18.Eylül.2009, 00:12
Leo Franco'nun soğukkanlılığına hayret ettim eski bir kaleci olarak... :)

RaSenGan
18.Eylül.2009, 00:13
Naptın Baros :mad:

tombul taho
18.Eylül.2009, 00:13
aaaahhh baros ne yaptın aramayalım sonra bunları :(

ForCimbom
18.Eylül.2009, 00:14
ya şu emre güngör e protez bacak taksak daha az sakatlanır !!..

yeter artık ya profesyonel futbolcu bu kadar sakatlanır mı....

Clayman
18.Eylül.2009, 00:14
Savunmada iyiyiz bugün. Ataklarını iyi kesiyoruz...

tombul taho
18.Eylül.2009, 00:18
savunmada iyi olmamıza rağmen ortasahada bi terslik var. çok boş geliyor benim gözüme sanki böyle basan adam yokmuş, çok çabuk ortasahayı geçiyolarmış gibi. ama savunmadaki kritik müdahalelerle bunu unuttururuyoruz tabi.

ancak uğuru sol beke alması biraz enteresanıma geldi benim. caner de vardı uğuru aldı. üstelik uğurun sol bekte oynaması biraz ters gibi. izliyip görücez bakalım umarım ben haksız çıkarım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca sabri ugan'ı da hiç bu kadar ölü maç anlatırken görmemiştim. ben daha iyi anlatıyorum maçları yahu.

ForCimbom
18.Eylül.2009, 00:20
savunmada iyi olmamıza rağmen ortasahada bi terslik var. çok boş geliyor benim gözüme sanki böyle basan adam yokmuş, çok çabuk ortasahayı geçiyolarmış gibi. ama savunmadaki kritik müdahalelerle bunu unuttururuyoruz tabi.

ancak uğuru sol beke alması biraz enteresanıma geldi benim. caner de vardı uğuru aldı. üstelik uğurun sol bekte oynaması biraz ters gibi. izliyip görücez bakalım umarım ben haksız çıkarım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca sabri ugan'ı da hiç bu kadar ölü maç anlatırken görmemiştim. ben daha iyi anlatıyorum maçları yahu.

uğur bir maçta oynamıştı ve çok başarılı olmuştu sol bekte. caner daha hazır değil. bunun için tercih etti sanırım..

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:21
Baros atacaktaaa..

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 00:22
2 net pozisyon daha kaçtı. Top rakipte ama gol harici 3 net atağımız var.

tombul taho
18.Eylül.2009, 00:22
hadi buyrun.. elano ve keita da sakatlandı.. noluyor yaaaa???

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:24
Hakem aptalca kararlar veriyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray ın sağ kanadı yol geçen hanı gibi :D

tombul taho
18.Eylül.2009, 00:26
ilk yarının mutlaka böyle bitmesi lazım

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 00:29
Yine iyi geldik. Elano aradan Kewell'a Kewell'ın gelişine şutu kalecinin üstüne.

tombul taho
18.Eylül.2009, 00:30
bu maç böyle bitmez ortasahaya bi çare lazım.

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:32
45. dakikayı geçiyoruz.

tombul taho
18.Eylül.2009, 00:35
galasaray, beşiktaş maçındaki gibi yine çok top kaybediyor ve iyi bi takım yakalarsa bu hataları affetmez. ortasahayı toplayan bi adam lazım. ki galatasaray bu işi ayhan çok iyi yapıyomuş burdan bunu çıkarıyoruz.

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:35
İlk yarı bitti ama Arda girmeli oyuna izlediğim kadarıyla Arda şart..

Varonil
18.Eylül.2009, 00:36
Yabancı bir kanalda spiker Sabri için Speedy Gonzales yorumunu yaptı :D

sentugo
18.Eylül.2009, 00:36
Emre iyi oynuyor..

Barış'ın oyuna girmesi lazım..

Uğur sol kanatta oynaması iyi değil ama oynaması önemli.

Atılan gol beleş.. Bjk maçında olduğu gibi bir süre sonra Gs ayağında top tutamadı. Rakip oynadı.. Kontralarla atak buldu.. Çare bulunması gerek.. Ayhan'ın Gs için çok önemli olduğu ortaya bir kez daha çıktı.

Keita hiç oynamıyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
thefm ile aynı anda aynı şeyleri yazmışız :D

Hugo
18.Eylül.2009, 00:39
Maç bitsin şu Azerilere teşekkür mesajı yazacağım. Adi herifler 4 kere mail atıldı 4üne de şifre yok kesinlikle dediler! :mad:

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 00:40
Maçı yeni açıyorsun, ama maçta kimin iyi, kötü oynadığını biliyorsun. O da güzelmiş :)

İlk yarıyı 1-0 önde kapadık. Daha farklı da olabilirdi. 2-3 tane pozisyonumuz daha vardı ama olmadı. Baros kritik goller kaçırdı, inşallah aramayız onları. Golde topu çok iyi taşıdı, raKibi geçti payı büyük. Birde pozisyonlardan 1ini atabilseydi...

Rakibe henüz pozisyon vermedik. Kewell bugün tutuk gibi Arda onun yerine ileride düşünülebilir. Elano iyi paslar atıyor top bizdeyken; yalnız top genelde rakipte. Top cevirip duruyorlar. 2. yarı daha fazla topa sahip olabilirsek daha iyi olur. Çünkü top 2 dk bizde olduğu zaman etkili geliyoruz. Burada da Ayhan'ın eksikliği hissediliyor. Mehmet ve Mustafa 2 aynı tip oyuncu ileriye top yetiştiremiyorlar. Savunmada bu dikkatimiz devam ederse buradan puanlarla döneriz...

ThersoN
18.Eylül.2009, 00:42
maç havasında gitmiyor karşılaşma hayli bir hazırlık maçı ruhu var iki takımda da, anlamadım gitti
bizim takımın lig arasında bi stoper alması lazım yerli bu böyle olmaz, stoperlerimizin sakatlık huyunu sağır sultan duydu
gol çok basit oldu ama gol gibi biz de çok basit hatalar yapıyoruz, gözlemledigim kadarıyla hava ve zeminden dolayı olsa gerek.
Arda değişikliği cidden biraz ruh katar takıma

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:43
Maçı yeni açıyorsun, ama maçta kimin iyi, kötü oynadığını biliyorsun. O da güzelmiş :h:

İzlediğim kadarıyla yani açtığımdan itibaren Emreyi beğenmedim ki zaten iyi bir stoper değil. Sen benim yorumuma bu kadar takılma maçına bak. Bana göre öyle sana göre değil. Bu kadar rahatsız etmesin. Eminim senin kadar bende heyecanla izliyorum bu maçı..

Sağ kanat felç olmuş gol gelebilir.

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:53
gooollllll baros

tombul taho
gooooooll baros!!!

RaSenGan
Gooooooolll 2-0 Baros Baros Baros.

Clayman
2-0. Baros...

PesimiSTyLa
Goooooooooooooooolllllllllllllllll Milaaaaaan Barroossss.
Mehmet o nasıl pas yahu. Helal olsun.

SAİT71
süper aslanım benim yaa :D

ForCimbom
18.Eylül.2009, 00:54
milaaaan baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarossssssssss !!!!!!!!!!!!

2-0 !!....

SAİT71
3. golü atıyordu az daha. Maç farkada gidebilir bu golden sonra hele arda girerse :D

tombul taho
baros bazen çok bencil olabiliyor. keitayı görse şimdi 3 olacaktı yahu!! :D

PesimiSTyLa
3 kaçtı :S O kontrole o vuruş oldu mu be baros. İçeri ver bari.

RaSenGan
18.Eylül.2009, 00:57
Bu asistan hakem olayı güzel ya :)

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:57
Şuan itibari ile Gs toplu oynuyor. Organize. Böyle devam etmeli.. Zaten Pana risk alacaktır gol bulabilir Baros.

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 00:59
En etkili geldikleri pozisyon oldu bu, Leto kötü vurdu iyiki.

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:59
off kaçırdılar golü Az daha yiyorduk. Yalnız orada orta açmak yerine on metre geriye pas atan kim belli olmuyor buradan çok akıllıca bir iş yaptı. Orta açsana be adam

tombul taho
18.Eylül.2009, 01:01
sabrinin sünger beyinli olduğunu her zaman söylemişimdir!!!

RaSenGan
Sabri yakıyodu az daha :D

PesimiSTyLa
Sabri ne yapıyorsun. O nasıl pas yahu? Yiyorduk az daha, dışarı attılar.

SAİT71
Bravo sabri nasıl asist yaptı yaa adam kaçırdı Allahtan. Bu Gs pas yapmayı beceremiyor böyle basit pas hataları yapmamalılar

RaSenGan
18.Eylül.2009, 01:02
Elanoooooooooo 3-0.Müthiş :)

tombul taho
goooooooooooooooollll 3 oldu.. hahahahahaha

Clayman
Elanoooo... 3-0.

ForCimbom
goooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll

SAİT71
gole bak yaa :D

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 01:03
3 geldi 3!!!
Elanoooo! Atinada yunan avı.

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:03
Elano işi biliyor Panalılar baktı saf çarptır attır Valla süper oldu ya disiplinden kopmadan şunlara fark atmak lazım.. İyice saçmaladılar :D

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 01:04
Leo'nun maşallahı var.

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:04
Leo Franoc ***** yıldızlık oynadı..

ThersoN
18.Eylül.2009, 01:05
daha atarız ya

RaSenGan
18.Eylül.2009, 01:06
Hoba direkten döndü şanslıyız :)

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:06
onların iutu direkten döndü. Sağ kanat boş kalıyor yine

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:08
arda giriyor..

RaSenGan
Elano çıkıyor Arda giriyor.Arda'yla daha iyi ataklar yaparız.

SAİT71
Arda--->

Elano <----

PesimiSTyLa
Elano çıkıyor, Arda oyunda. Çok iyi oynadın aslan. Sıra Kaptanda.

tombul taho
elanoyu aldı hmmmm.. kewell daha kötü değil mi yau.. elano iyi toplar atıyodu..

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:11
Topla oynayan Pana. Gs bunaldı bir gol daha atmak lazım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya şöyle amatör hatalar yapmaları yok mu ya sen 3-0 öndesin bırak o yapsın hatayı

tombul taho
18.Eylül.2009, 01:13
kaleciyi fena ıslıklıyolar üzüldüm şimdi :(

ForCimbom
arda dizdi. baros atamadı !!..

RaSenGan
Baros nasıl vuruyosun öyle ya

tombul taho
18.Eylül.2009, 01:15
ardada hala yorgunluk var.

sabri ugan'ın sabrinin kendini attığı pozisyondaki yorumuna ise bayıldım:
"sabri yardımcıya kendini inandıramadı" :n:

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:18
Barış -->
Keita<---

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:19
kalecinin psikolojisi nasıldır acaba. her autta yuhluyorlar :D:D:D:D:D:D

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:19
top kalecilerine gelince ıslıklıyor adamlar :D

tombul taho
18.Eylül.2009, 01:21
kalecinin psikolojisi nasıldır acaba. her autta yuhluyorlar :D:D:D:D:D:D

işin enteresan yanı kalecinin yapabileceği hiç bişey yok savunmaya çarpıyor çünkü. yine de hamle yapmış olması bile kalecinin biraz olsun reflekslerinin iyi olduğunu gösterir. ki bildiğim kadarıyla kaleci 2 metre boyunda.yani hareket edebilmesi daha zor.

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:23
yedik.........

RaSenGan
18.Eylül.2009, 01:23
3-1 oldu kötü oldu :(

tombul taho
18.Eylül.2009, 01:24
ofsayt 1 olur 2 olur elbet birinde kaçar.. olacağına bak zaten.. geçmez şimdi bu 13 dakika.. aman yaaa..

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:24
3-0 öndesin ve adam uzun topla bpmboş gol atıyor. SAvunma denen bir kavram yok. Bravo. Zaten 3-0 bitse mucize olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bravo kornerden kornek yaptırdık Helal

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:27
hakem katliama başladı diyecektim sildim sonra. alın işte.. penaltı değil miydi?

ForsakeN
18.Eylül.2009, 01:28
3-1 lik oyun oynanmadı şu ana kadar.Fakat şans yanımızdaydı. Umarım daha fazla gol yemeyiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baroş berbat bugün.

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:30
yeter baros yeter .. kaçıncıyı kaçırdın??

RaSenGan
18.Eylül.2009, 01:30
Yok artık Baros.O kadar çalım atıyosun üstüne mi vurulur kalecinin

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 01:31
Harbi o çalımlara yazık oldu yahu. Atsa müthiş gol olacaktı.

Kage
18.Eylül.2009, 01:35
Sabri düşe kalka oynuyor son dklar artık çok tehlikeli geliyorlar.

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:35
ya bu herifler leto diye bize karşı messi yi mi oynatıyorlar? her topu aldığında adam geçti nasıl bir adamdır bu?

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:36
Leto sağ kanadı felç etti. Berbat pas hataları. En büyük düşman pas hatalarıdır futbolda. Yapmamak lazım..

ForsakeN
18.Eylül.2009, 01:39
4-1 olmasını çok isterim..Onların bize zamanında yaşattıkları o acı sonucu onlarda yaşasın istiyorum. Bizde o zaman Rüştü vardı bunlarda da o tarz bir kaleci var :D

RaSenGan
18.Eylül.2009, 01:40
3-1 bitti kazandık mutluyuz.Helal olsun Aslanlarımıza.ASY'de daha farklı kazanırız inşallah.Avrupa,Türkiye ayırt etmeden en az 3 gol atıyoruz hep böyle devam eder umarım.

SAİT71
18.Eylül.2009, 01:40
HAyırlı olsun bu galibiyet. Söke söke aldık. Zaten öncedende çoğunluk ezeceğiz demişti. İşte böyle vururlar adama :D

yunusgs
18.Eylül.2009, 01:41
Futbolun doğrularını yaptık ve maçı 3-1 kazandık.Çok mu iyi oynadık hayır ama deplasmanda bu kadar çekinilen bir deplasmanda 3-1 gibi rahat bir skorla galip gelmek sevindirici.

Elano,bugün olması gereken yerlerde bulundu 2 gol 1 asist ile yıldızlaştı.Diğer hakkını vermemiz gereken isimler,Mustafa Sarp,Leo Franco,Baros,Emre Aşık ve Kewell.

Bize Yunanlılara karşı böyle bir zafer yaşattığınız için teşekkürler Aslanlar.

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:41
leo franco maçın yıldızı bence. en azından izlediğim dakikalarda devleşti kalede. helal olsun diyorum..

ama hala bir şeyler eksik bu takımda. ısrarla stoper alınmadı ya, ne diyeyim... barış özbek de bir gram kendini geliştiremediğine yansın. 5 maç üst üste 11 oynayan adam efsane olduğunu sanıyor galiba. nasıl çalışıyorsun antrenmanlarda birader? hiç mi pas atmayı öğretmiyorlar sana?

kötü maçtı bu.. hiç olmadı.. beklemezdim..

tombul taho
18.Eylül.2009, 01:42
hadi geçmiş olsun :)

o kadar iyi olmamasına rağmen bulduğumuz fırsatları şans yardımıyla da değerlendirdik ve deplasmanda güzel bi galibiyet aldık darısı diğer maçların başına. ancak ortasahada özellikle ayhanın eksikliğini bu takım hissediyor. buna bi çare bulmak lazım

ForCimbom
18.Eylül.2009, 01:42
not: pozisyon bulduk ama çok pozisyon verdik. kötü futboldan kastım bu benim..

Clayman
18.Eylül.2009, 01:43
Pana'nın 2. yarıda çok etkili atakları vardı. Aynı şekilde bizim de Baros'la yakaladığımız pozisyonlar vardı. Çok fazla bastırmadık, geldiğimizde attık. Fakat Pana 2. yarıda daha çok atak yaptı ama hiçbirini değerlendiremediler Salpingidis'in pozisyonu dışında. Burda da kalite farkı ortaya çıkıyor. Tebrikler Cimbombom...

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 01:48
Bu iş bu kadar. Olmadık pozisyonlar gol oldu(Elano frikik, bir de ilk golü sayabiliriz), gol olması gerekenler girmedi. Baros'un kaçırdıkları falan. Sonucunda hakettiğimiz bir galibiyeti aldık.

Bugün bizim sorunumuz ortasahaydı kesinlikle. Mehmet ve Mustafa 2 defansif yönlü oyuncu yan yana oynadığı sürece bunları yaşayacağız maalesef. O yüzden Ayhan acilen iyileşmeli...

Mutluyuz, gururluyuz, yunanı yine dökttük denize. Gönül isterdi 1-4 olsun anılar tazelensin; ama olmadı kısmet...

son olarak; Tvdeki karıncaları da yanıma aldım, müthiş bir sevinç yumağı oluşturduk; odanın ortasında "Pınarbaşı" çekiyoruz. Hoppaaa...

Cimbombom !

C h A o S
18.Eylül.2009, 01:50
Bugün şu kaçan golleride atsaydık maç ne hale gelicekti çok merak ediyorum.Öte yandan Pana'da goller kaçırdı.O konuda çok sanşlıydık.Her şeye rağmen tebrikler aslanım,yüzümüzü güldürmeye devam ediyorsun...

Ah şu Emre Güngör'ün sonu ne olacak çok merak ediyorum.Kronik sakatlığımı var nedir anlamadım gitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Tnt'ye de selamlarımızı iletiyorum.Şifresiz diye bas bas bağırdılar,maç başlıyınca anında şifreye soktular.Rezillik...

Hugo
18.Eylül.2009, 01:56
TNT'den ikinci yarıyı izledim şifresini bulup :D
Galibiyet için mutluyum ama oyundan pek memnun olmadım. Ama yine de kazanmak iyidir.

CeNTeR_TR
18.Eylül.2009, 01:57
Tebrikler Galatasaray.Final öncesi ilk 3 puan hayırlı olsun.

Sirius Black
18.Eylül.2009, 02:05
Bana göre bu maçta, bu defansla gol yeriz. Ancak, yediğimizden fazlasını atarız. 3-2, 2-1, 3-1 gibi bir skor bekliyorum.

Sanırım, doğru tahmin...

Öncelikle tebrikler, Galatasaray'ımıza. Böylesine zor bir deplasmandan 3 golle galip ayrılmak her yiğidin harcı değil...

Maç, kaliteliydi. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Panathinaikos ataklarının çoğu, uzaktan etkisiz toplardı ancak, kalenin yanınada yaklaşmadılar değil. Bu atakların en büyük sorumlusu, orta sahada ve atağa çıkarken yapılan top kayıpları... Rijkaard'ın bu sorunu çözeceğine inanıyorum.

Leo Franco, yine her zamanki gibiydi. Golde bana göre yapabileceği hiç bir şey yoktu. Kendisini tebrik ediyorum.

Defans, yol geçen hanı gibiydi. Servet ve Gökhan'ın eksiğini Hakan Balta ve Emre kapatmaya çalıştı ancak, bir yere kadar. Sanırım onların değerini bir kez daha uygulamalı olarak anladık. Sabri'yi yine beğendim. Bazı pas hatalarını da topu kovalayarak ve terinin son damlasına kadar mücadele ederek kapattı. Uğur Uçar, sol bekte ne kadar oynayabilirse, o kadar oynadı. Atağa herhangi bir katkısını göremedim ama, defansta elinden geleni yaptı.

Orta sahamızın ortası, yani, Mehmet Topal ve Mustafa Sarp, bugün vasatı aşamadı. Yaptıkları pas hataları ve defansı desteklememelerinden dolayı, ancak vasattılar.

Kanatlarımız boş alan bulamadılar pek. Ten Cate, Rijkaard'ı iyi analiz etmiş gibiydi. En büyük silahlarımız olan kanatların önünü kapatmasını bildiler. Topu kanata her taşıyışımızda bir hüsran yaşadık. Keita, bir çalımlasa, iki çalımlasa, üçüncüde kaptırıyordu. Kewell da öyle. Ama Kewell, biraz daha aktif ve çalışkandı.

Forvete gelince, Baros, beş tane net pozisyona girdi ancak, bunlardan sadece birini attı. Eğer bitiriciliğini sergileseydi, sonuca etkisi çok iyi olacaktı.

Değişiklikler ise, yerindeydi diyebilirim. Rijkaard, yine bu konuda ustalığını konuşturdu.

Maçtan 1-2 enstantane...
http://www.webaslan.com/glr/2009/09/17/569b51ecf0365a608363ff2407aaf718_400.jpg
http://www.webaslan.com/glr/2009/09/17/46a6c7cf28f0b95d7e07f80641852c65_400.jpg
http://www.webaslan.com/glr/2009/09/17/b3670bf98cc090f7dfe94258a76b75a1_400.jpg
http://www.webaslan.com/glr/2009/09/17/964da7baee43737d8c2062556d645ddf_400.jpg

SAİT71
18.Eylül.2009, 02:09
En önemlisi de Gs oynamasa bile kazandı. Buda Yunan ligi ile bizim ligimiz arasındaki kalite farkını ortaya koydu. Adamların en güçlü takımını oynamadan yenmek hemde 3-1 çok olumlu bir nokta. Birde oynasa ve atsa düşünemiyorum :D

TNT nin şifresini nasıl giricez şifresi nedir? :)

anilton
18.Eylül.2009, 02:13
Bugün ki maç ile ilgili pek fazla konuşmaya gerek yok.G.Saray bu maçta 5 yesede rahatlıkla çıkardı gruptan...

G.Saray mevcut kadrosu ile Avrupa liginin favorilerindendir.Örneğin Pana kadro kalitesi olarak G.Saray'ın yanına bile yaklaşamaz mesela.Tek sorun stoperde.Oraya da sağlam bir yabancı alınabilseydi müthiş olurdu...

Tebrikler G.Saray...

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 02:51
Bu arada 2. golde pası veren Mehmet değilmiş, Elano'ymuş. Spikerin azizliğine gelip Mehmet yazmıştım buraya. 2 gol 1 asist Elano, çok güzel...

anilton
18.Eylül.2009, 02:53
Bu arada 2. golde pası veren Mehmet değilmiş, Elano'ymuş. Spikerin azizliğine gelip Mehmet yazmıştım buraya. 2 gol 1 asist Elano, çok güzel...

Bırak Emre bu işleri sadece 1 asistle oynadı adam.Gol falan atmadı..:D

DisCo
18.Eylül.2009, 02:53
Oynadığımız rakip bir Barcelona değildi belki ama Şampiyonlar Ligi tecrübesi bulunan önemli bir rakipti.

Galatasaray bir deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadı. 2-0'dan sonra ise orta alanın düşmesiyle rakip çok tehlikeli gelmeye başladı. Sorun ne defansta ne başka yerde. Orta alanda kanatların ilerde kalması göbekteki 2 oyuncuyu kat kat enerji harcamaya zorluyor. Buda belirli bir süre sonra ortasahayı rakibe vermenize sebep oluyor.

Fazla yüklenmememize rağmen bir çok gol pozisyonu bulduk. Hemde öyle sıradan pozisyonlar değildi. Evet çokta pozisyon verdik ama şans bizim yanımızdaydı. Ne çok iyi bir maçtı ne de çok kötü bir maç..

Süper olanlar ise Le Franco, Baros ve maç skoruydu.

PesimiSTyLa
18.Eylül.2009, 02:56
Bırak Emre bu işleri sadece 1 asistle oynadı adam.Gol falan atmadı..:D

2. golü K.K yazmış uefa, ilk golü attı mis gibi Aslan :icon_cool: Kendi kalesinee gol attırdığı için de asist yapmış sayılıyor, 1 gol 2 asist işte :icon_biggrin:

Sirius Black
18.Eylül.2009, 03:00
Elano 5, Baroš 48, Sarriegi (o.g.) 58... Sanırım 1 gol 1 asist. :n:

Clayman
18.Eylül.2009, 03:39
4-1 olmasını çok isterim..Onların bize zamanında yaşattıkları o acı sonucu onlarda yaşasın istiyorum. Bizde o zaman Rüştü vardı bunlarda da o tarz bir kaleci var :D

O acı sonucu onlar değil, biz yaşattık :D Orda hatan var :D

ThersoN
18.Eylül.2009, 03:40
stoper sorunu yine bu senenin belalı problemi olacak belli oldu..
oyun pek iyi değildi,biraz ruhsuz formsuz iki takım vardı sahada, nitekim buna hava ve zeminde olumsuz katkı yaptı.. iki takımda da bi iki savaşa oyuncuyu çıkarsak bu maç beni uyuturdu kanımca.. ofsayt taktiği başarılı oldu.. maçın oyuncusu leo franco ve emre aşık paylaşır.. leo'nün golü de çıkarabileceğine inanıyorum fakat hem hava hem de 3-0 ın getirmiş oldugu rahatlık biraz orda etkili oldu, yunan taraftarını tebrik ediyorum olumsuz şeyler yapmadılar, defanstan çıkarken çok top kaybı oldu bunu biraz formsuzluga ve biraz da hava ve zemine bağlıyorum.. ayrıca bizim baros gibi fırsatçı forvet olan cisse bu maç oynasaydı işimiz çok daha zor olurdu diye düşünüyorum..iyi bir açılış yaptık umarım böyle devam ederiz..

Alicanfmfan
18.Eylül.2009, 03:41
Helal olsun aslanlarıma , denize döktük :D

Bekq
18.Eylül.2009, 03:51
Tebrikler Galatasaray. Rakip defansın yaptığı 2 hatadan 2 gol buldular ve rakibin bir topu direkten döndü. Fakat Galatasaray'da Baros ile çok fırsat harcadı. Rahat 5-6'ya gidebilecek bir maçtı. Zorlu bir deplasmandan güzel bir galibiyet alarak 3 puanla başladılar ve bence grupta 6'da 6 yapacaklar.

LeqenDary
18.Eylül.2009, 03:53
HeLaL oLsun be işte bu...Avrupa Fatihi geri döndü :D...Bence Maçın yıLdızları 2 goL 1 asistle elano ve harika kurtarışLarıyLa Leo Franco...

SAİT71
18.Eylül.2009, 03:56
Rijkaard ı Galatasaray takımına maç seçtirmeyip, önüne geleni ki (Bu diğer ülkenin lideri bile olsa) devirdiği ve Avrupa veya ligi herhangi bir sıralamaya koymayıp kazandığı, ülke puanına gerekli katkıyı yaptığı için tebrik ediyor ve merakla takip ediyorum. Avrupa'da galatasarayı destekliyorum büyük bir heyecanla..

Belgorth
18.Eylül.2009, 03:57
umarım 6'da 6 yaparız tabi ama klasik Türk takımı hastalığıdır, bir deplasmanda berabere filan kalırız biz. 18 puanı hiç göremeyeceğiz gibi geliyor bana bazen :)

ForCimbom
18.Eylül.2009, 03:59
böyle taraftarların da olması güzel. ama herkes böyle olsa keşke :)

Lucas Neill
18.Eylül.2009, 04:01
O acı sonucu onlar değil, biz yaşattık :D Orda hatan var :D

Pana yanlış hatırlamıyosam FB'yi yenmişti 4-1 arkadaş onu kastetmiş.

perpetua
18.Eylül.2009, 04:02
Yaklasik 20 yildir izlerim Turk futbolunu.

20 yildir da bu tip golleri biz yeriz.

Artik bu tip golleri atan tarafta olmak cok memnun edici. Birseyler degisiyor galiba.

Alicanfmfan
18.Eylül.2009, 04:05
Türk takımların hastalıgıdır güçlüye kafa tutarız :D zayıf rakime puan veririrz :D

IcedEarth
18.Eylül.2009, 04:06
Uzun uzun yorum yapmayacağım. Tek bir şey söyleyeceğim. Mükemmelsiniz :s_galatasaray:

Knightmare
18.Eylül.2009, 13:23
hayranıyım şu Galatasaray'ın :D bide dün akşam alınan diğer maç sonuçlarına baktığımda Galatasaray işi sıkı tutarsa bu kupayı alır!

Homer J.S
18.Eylül.2009, 14:22
Önce maçtan karelerle başlayayım:

http://img245.imageshack.us/img245/4161/fft15mf376087.jpg

Rijkaard ve oyuncularımız sevinirken

http://img11.imageshack.us/img11/8095/fft15mf376099.jpg

Bu da galibiyetten sonra...

http://img132.imageshack.us/img132/340/fft15mf376103.jpg

Bu da Baros'un bire birdeki mücadelesi...

http://img11.imageshack.us/img11/9271/fft15mf376107.jpg

Sabri'nin gol sevinci. :D

http://img245.imageshack.us/img245/4470/fft15mf376111.jpg

Son resimde güzel oyunuyla beğeni toplayan Emre Aşık'a ait.

MAÇ SONU: Panathinaikos-Galatasaray

Öncelikle şunu söyleyerek başlayayım. Grubun seri başına karşı alınacak 1 puan hiçte fena olmazdı. Biz 3 puanı aldık, bir ayrı hoş oldu. Ancak oyuna değinecek olursak ben o kadar memnun değilim. Özellikle ilk yarıda orta sahada verdiğimiz boşluklar ve 3. golü attıktan sonra lakayt oyunumuz yüzünden yaptığımız pas hataları, sonucunda da yediğimiz gol… Şimdi mevki mevki Galatasaray’ı inceleyeyim.

Öncelikle en çok memnun olduğum mevki kaleci mevkiiydi. Tebrikler Leo Franco. Maçtan önce yazdığım yazıda Leo Franco’nun henüz kendini ispatlayamadığını, bu maçın onun için çok önemli olduğunu söylemiştim. Sanırım doğru şeyler söylemişim. Gerçekten çok iyi bir maç çıkarttı. Birkaç önemli pozisyonu önledi. Umarım her maç böyle devam eder.

Defansa gelecek olursak, sağ tarafımız klasik Sabri tarafı. Boşluklar sık sık oluyor, zaten karşısında da Leto gibi bir oyuncu olunca ben ucuz yırttığımızı düşünüyorum. Çünkü Leto ayağına topu her alışında Sabri’yi dizerek geçecek kapasitede. Nitekim zaman zaman yaptı da bunu. Sol tarafımız ise gerçekten fena değildi. Canavar gibisin Uğur. O yaşadığın büyük sakatlıktan sonra çıkıp gerçek mevkiin olmayan sol bekte Aslanlar gibi oynaman beni çok memnun etti. Tebrikler tekrar. Stoperlerimize gelecek olursak Emre Aşık gerçekten iyiydi. İyi toplar kesti, hava toplarında geçit vermedi. Yaşına rağmen harika oyunuyla benim beğenimi aldı. Hakan Balta ise klasik formunda… Hiçbir hata yaptığını görmedim ki genelde görmüyoruz.

Bir de burada Emre Güngör’e bir parantez açmak istiyorum. Her maçta sakatlanıyor. Veya özgüveni eksik, oynayamayacağı hissine kapılıp her maçta sakat taklidi yapıyor. Yalnız artık yeter, Galatasaray takımına geldiysen oynayacaksın. Ben Emre’nin iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum ama şu yaptıkları, cidden can sıkıyor bazen.

Orta sahamızı ilk yarıda çok fazla boşluk verdi, iyi değildi. Bütün maç boyunca Rijkaard’ın oraya müdahale etmesini bekledim. Mutlaka görmüştür o boşluğu. Ancak ikinci yarıda orta sahamız biraz toparlandı ve daha iyi oynamaya başladı. Özellikle Mustafa Sarp, formayı kaptırmak niyetinde değil. Mehmet Topal ise zamanla daha iyi olacaktır. Bir de şuraya değineyim ne zaman ki 3. golü attık orta sahada çok aşırı top kaybı yapmaya başladık. Çünkü çok lakayt oynadık adeta dalga geçtik rakip ile. Ben hiçbir maçta 3-0 öndeyken bu kadar heyecanlanmamıştım, korkmamıştım. Çünkü her an gol yiyebilirdik ki yedik zaten. Geçte olsa Rijkaard müdahale etti oraya ve Barış Özbek’i oyuna alarak içime su serpti. Orta saha mevkiinde biraz daha dikkatli olmalıyız.

Hücum hattımız ise her zamanki gibiydi. Sadece Baros biraz fazla kaçırdı ama olsun. Baros gerçekten iyi oynadı ama bu kadar kaçırmasına rağmen. Keita istediğimiz gibi değildi, Rijkaard görmüş olacak ki son dakikalarda da olsa çıkardı Keita’yı. Kewell her zaman ki gibiydi. Biraz daha etkisizdi onu kabul ediyorum ama adam her an gol kokuyor, bu özelliğini de çok seviyorum. Arda yorgundu oyuna girdiğinde bile ama olsun son dakikalarında iyi mücadele etti. Elano ise 2 gol,1 asistle maçı lehimize çevirdi. Gerçekten nasıl bir futbolcu olduğunu kanıtladı. Hiçbir şey yapmasa bile 1 gol veya 1 asist yapıyor. Maçı her an lehimize çevirebilecek bir futbolcu.

Bir de şöyle maça genel olarak bakarsak oyuna onların hediyesiyle başladık. Gerçekten o gol olunca bastıracaklarını anlamıştım ama ilk yarıyı 1-0 üstün bitirmemiz çok iyi oldu. Yine 2. yarının başında bulduğumuz gol içimize su serpti. Ondan sonra maç genel olarak Yunan ekibinin ataklarıyla geçti ama attığımız 3. gol çok iyi oldu. Yine de maçı koparamadık ben hiçbir maçta 3 farklı galipken bu kadar korkmamıştım, heyecanlanmamıştım.

Bir de notum var onu ekleyerek bitireyim bu yazıyı: Maçta hiçbir olay çıkmadı, tribün şovu falan yoktu. Türkleri kızdıracak bir şeyde yoktu. Umarım herkes ön yargılı davranmanın yanlışlığını anlamıştır. Tebrikler Galatasaray, tebrikler Panathinaikos.

deniz.91
18.Eylül.2009, 14:42
GSyi tebrik ederim net skorla geçmeleri çok güzel daha farklıda olabilirdi ama sanırım barıs kewell gibi adamlar zeminni azizliğine uğradı.

Addolorato
18.Eylül.2009, 14:57
http://fotogaleri.haber7.com/inner//402820090917102052774.jpg

Biz hiç kızmadık canııım... Önyargıya gerek yook..

Homer J.S
18.Eylül.2009, 15:13

Bak bu resmi görmemiştim. Ancak yine de topluca bir gösteri,kızdırılacak bir şey yapılmadı. Bu iki kişinin yaptığı şeyi bütün Yunan halkına yıkılmasını yanlış buluyorum. Yine de teşekkürler Eralp bu resmi koyduğun için, ayıptır yaptıkları.

DisCo
18.Eylül.2009, 16:25
Galatasaray'ın duran top organizasyonlarının yanında şimdide ofsayt taktiği ortaya çıktı. Önce Beşiktaş maçında şimdi de burada ofsayt rekoru kırdırıyorduk. Takımın bunu ne kadar başarılı yaptığı ortada tamam belki biri gol oldu fakat Galatasaray yediği bir golün altından kalkabilecek güçtedir.

Tek bir isteğim daha var. Şu göbekte oynayan oyuncularımızın pas yeteneğinin biraz geliştirilmesi. Buda olursa Galatasaray çok daha gol atabilir. Atamazsa bile hücuma çıkarken topu kaptırmaz ve kalemizde pozisyon vermeyiz.

Keita içinde şunu söylemek istiyorum. Kaliteli bir oyuncu olduğu kesin. Ancak ilk maçlardaki performansını göremiyorum. Sağ kanat işlemez oldu. En azından Keita ile gerçekleşen bir atağımız yok. Aldığı toplarda direk sonuca gidecek şekilde davranırsa iyi olur. Şovu galibiyetle beraber son dakikalara bırakmalı.

anilton
18.Eylül.2009, 16:30
Galatasaray'ın duran top organizasyonlarının yanında şimdide ofsayt taktiği ortaya çıktı. Önce Beşiktaş maçında şimdi de burada ofsayt rekoru kırdırıyorduk. Takımın bunu ne kadar başarılı yaptığı ortada tamam belki biri gol oldu fakat Galatasaray yediği bir golün altından kalkabilecek güçtedir.

Aynı zamanda pozisyon verme rekoruda kırdı ama.Tek başına Serdar en az 4-5 defa karşı karşıya yakaladı.Dünde bir sürü savunma arkasına atılan toptan pozisyon verdi G.Saray...

F.Terim'in her zaman dediği gibi ofsayt taktiği diye birşey yoktur.Yani olmamalıdır anlamında söyledi bunu,yapılmamalı bu taktik...

ForCimbom
18.Eylül.2009, 16:34
keita bir tek bu maçta kötü oldu bence. bunda da defansa acayip yardım ettiği için. onun dışında keita nın hiç eksiği yok. tek bi şey dışında. o da bana kalsın :)..

Lucas Neill
18.Eylül.2009, 16:41
Leo Franco'da maçta çok iyiydi bence bi kaç önemli kurtarış yaptı ve nefis bi çalım attı:D

yunusgs
18.Eylül.2009, 16:45
Aynı zamanda pozisyon verme rekoruda kırdı ama.Tek başına Serdar en az 4-5 defa karşı karşıya yakaladı.Dünde bir sürü savunma arkasına atılan toptan pozisyon verdi G.Saray...

F.Terim'in her zaman dediği gibi ofsayt taktiği diye birşey yoktur.Yani olmamalıdır anlamında söyledi bunu,yapılmamalı bu taktik...

Rijkaard gibi bir hocanın böyle bir taktik uygulayacağını düşünmüyorum.Bu kadar çok ofsayt olması bence sadece tesadüf.

DisCo
18.Eylül.2009, 16:45
keita bir tek bu maçta kötü oldu bence. bunda da defansa acayip yardım ettiği için. onun dışında keita nın hiç eksiği yok. tek bi şey dışında. o da bana kalsın :)..

Keita bu maçta bence yardımcı olamadı. Çünkü Sabri sürekli tek başına kalıyordu. Zaten dikkat ettiysende sürekli sağ kanatımızdan geldiler.

yunusgs
18.Eylül.2009, 16:47
Keita bu maçta bence yardımcı olamadı. Çünkü Sabri sürekli tek başına kalıyordu. Zaten dikkat ettiysende sürekli sağ kanatımızdan geldiler.

Zaten en etkili oyuncuları Leto'da sol kanatta oynuyordu.

DisCo
18.Eylül.2009, 16:51
Etkili oldu da ama Sabri bu maçtada iyi oynadı. Herkesin maç içinde ufak hataları olabilir. Karşısındaki oyuncuda etkili olunca zorlandı biraz ama çok koştu. Ben beğendim.

El Barto
18.Eylül.2009, 16:54

Bizim büyüklüğümüz burada zaten. Zamanında hemde savaş döneminde Atatürk Yunan bayrağını yerden kaldırırken bu yapılan aczin göstergesidir. İyi oyunla net bir skorla 3 puan alındı tebrikler Galatsaray.

ForCimbom
18.Eylül.2009, 16:57

valla ben 3gp(hatta daha kötü :D) kalitesinde ve ikinci yarısını seyrettim maçın ve izlediğim bölümlerde keita birşeyler yapmaya çalışıyordu defansta. asıl sorun kademesinin bir bek kadar olmadığı için durdurucu bir etkisinin çok olmaması. hızıyla yapıyor kademeyi top kesmeyi. ve mücadeleci yapısıyla..

bugra 1905
18.Eylül.2009, 17:14

Galatasaraya Helal Olsun Kendi Evlerinde İyice Bir Şamar Attık Yunanlılara
Tebrikler Galatasaray

Fietra 10
18.Eylül.2009, 18:06
Yaklasik 20 yildir izlerim Turk futbolunu.

20 yildir da bu tip golleri biz yeriz.

Artik bu tip golleri atan tarafta olmak cok memnun edici. Birseyler degisiyor galiba.

Kesinlikle..Birde şu ''şerefli maglubiyet'' kavramını çıkarsak lügatımızdan bir o kadar daha yol katedeceğiz..

ForCimbom
18.Eylül.2009, 18:37

valla 12 maçtır aralıksız gol atan farklı kazanan bir takıma karşı bunları söylemek birazcık önyargı bence. bu takımın ofsayt taktiği yapmaması için bir sebep yok. leo franco, 2 ön liberö faktörü şu anda ilk aklıma gelenler. fatih terim halt etmiş diyeceğim ama ayıp olmasın geri alıyorum. pana maçında 3. gole kadar rakip takımın üstünlüğü dahi yoktu. sonradan değişik bazı şeyler oldu ve üstünlüğü ele geçirdiler. ve ofsayt taktiği ile pek ilgisi yoktu sanırım. neticede 70 dakika falan(yanılıyorsam düzeltin) sağ bekten bozma bir sol bek, sol bekten bozma bir stoper(hatta orta sahadan bozma sol bek en temelinde), ve 36 lık emre aşık, geri dönüşleri az olan bir sabri sarıoğlu. bu savunma hattı da bir zahmet biraz pozisyon yesin. bir de olaya şöyle bakmak lazım(kötü futbol denince), pana maça iyi hazırlanmış, hocalarının gözünden belli oluyordu. başka bir türk takımı olsaydı muhtemelen yenilecekti o deplasmanda. ve öyle olduğunda bize şöyle bir teklif sunulsaydı herhalde herkes havada kabul ederdi ; " x türk takımı yenildi bu maçta ama zamanı geri alıp size şöyle bir teklifimiz var. takım kötü oynayacak ama kazanacak" . böyle denseydi her yer bayram havasına dönerdi ama galatasaray kötü oynamamsına rağmen bu atılan nidaları ben hiç gerçekçi bulmuyorum. ha, bazı sıkıntılar olduğu gerçek, daha sezonun başındayız yahu, eylül ayındayız. her şey anında olmaz. hele böyle bir sistem böyle radikal bir ekip değişikliği. alışması kolay değil.

serdar özkan ın da o kadar pozisyonu olduğunu sanmıyorum, 1 tane vardı servet i çalımlayıp üstten çıkan. onun dışında bir de hakan balta nın sliding tackle ile topu kaptığı pozisyon. başka karşı karşıya yoktu galiba.

takımda hala eksikler var ama bu düzeltilemez demek değil, aksine bu sıkıntılar düzeltilmek için doğuyor. sistemde böyle aksaklıklar çok normal. kaldı ki bu maçta sistem aksaklığından çok başka bazı etkenler vardı. psikolojik diyelim, öyle kalsın.

ben rijkaard gibi bir hocayı hala ve hala bu şekilde eleştirmeyi(taktiksel-sistemsel konularda) doğru bulmuyorum. dünya üzerinde her maç süper oynayıp da kazanan bir takım yok . barça dahil. hem de 7-8 yıldır uygulamalarına rağmen bu sistemi. illa ki bir şeyler etkili olur, takım sekteye uğrayabilir. ama skora aldanmayın şans bal ciddi olmayan rakip vs vs bunları saçma buluyorum. söz meclisten dışarı.. saygılar ..

anilton
18.Eylül.2009, 19:11
Ben zaten Rijkaard'ın böyle bir taktikle oynattığını düşünmüyorum.Maç içinde gelişen olgular bunlar.Örneğin dün Salpingidis'in yerinde daha atletik ve koşu zamanlamasını iyi ayarlayan birisine bunu yaparsanız sonucu kötü olur.Örneğin futbol adına hiçbir yeteneği olmayan Youla'nın en iyi yaptığı şeydi bu:)

En basitinden dün Cisse olsaydı(benim için Youla'dan farkı yoktur) o sözde ofsayt taktiğini deler geçerdi...

ForCimbom
18.Eylül.2009, 19:18
Ben zaten Rijkaard'ın böyle bir taktikle oynattığını düşünmüyorum.Maç içinde gelişen olgular bunlar.Örneğin dün Salpingidis'in yerinde daha atletik ve koşu zamanlamasını iyi ayarlayan birisine bunu yaparsanız sonucu kötü olur.Örneğin futbol adına hiçbir yeteneği olmayan Youla'nın en iyi yaptığı şeydi bu:)

En basitinden dün Cisse olsaydı(benim için Youla'dan farkı yoktur) o sözde ofsayt taktiğini deler geçerdi...

bilmiyorum bence kasıtlı olabilir o uygulama. neyse ben maç hakkında daha detaylı yorum yapmak istemiyorum nitekim 90 dakika izlemedim maçı geniş özetlerinden yorum yapmaya çalışıyorum o yüzden yanlış yerlere varmasını istemem dedikleriminin.

stoper alınmalıydı diyorum son olarak .. ((e.güngör ü gördükten sonra:s7::s7::s7::s7:))

saygılar..

Alicanfmfan
18.Eylül.2009, 19:23
Rijkaard'dan iyi biliyorsanız sorun yok :)

anilton
18.Eylül.2009, 19:55
Rijkaard'dan iyi biliyorsanız sorun yok :)

İşte yorum budur,bundan sonra G.Saray hakkında Ferguson,Mourinho vb dışında kimse yorum yapmasın...

MeMo
18.Eylül.2009, 20:02
İşte yorum budur,bundan sonra G.Saray hakkında Ferguson,Mourinho vb dışında kimse yorum yapmasın...

Kesinlikle.Rijkard yahu koskoca :)

Melekovic
18.Eylül.2009, 20:11
Şimdi olaya şu açıdan bakmak lazım.Evet Cissé ya da Yolua gibi biri oynasaydı ofsayt taktiği yapılmazdı. Ama yok. Ve direkt maça çıkarken yapılmış bir şeyde değil verilen direktifle sonradan yapılmaya başlandı.Çünkü o tip aradan kayacak zekaya sahip bir ileri ucu yoktu Pana'nın. Bir yandan da düşünün Servet ve Gökhan Zan yok. Maça sürekli sakatlanan Emre Güngör ve 36 yaşı galiba Emre Aşık ile başlamışsınız. Stoperiniz sakatlanmış.Nereye koysanız oynarım diyen Hakan Balta'yı stopere koymuşsunuz.Ne kadar stoperlik deneyimi de olsa bile sol bekte oynamaya artık alışmış birisinin stoper oynaması zordur. Emre Aşık maç içinde sürekli Hakan Balta'ya bana bak dedi ve bir şekilde senkronu tutturdular. Tutturamasalardı zaten iki hata üst üste yapıldıktan sonra teknik heyet dönerdi.Sonra 2 fark oldu, sonraki hatalara da burdan maç verilmez diye bir şekilde göz yumuldu.Pana'nın kaçırdığı kadar GS'de kaçırdı çünkü. Maç hadi 3-1 bitmezdi de 5-3 biterdi.Stoperi olsa tabiki uygulamazlar ,risk alındı denendi. Uğur sol bek oynadı bundan bahsetmiyorum bile. Bir kişi daha sakatlansa Kewell'ı yine stoperde görecektik belki de :) Böyle bir mecburi defans kurgusu olan bir takıma da şöyle pozisyo verdi falan demek de çok gerçekçi olmuyor çünkü vermesi gereken kadar verdi. Gayet de iyi oynadılar ben daha fazla verirler diye bekliyordum.

Siz teknik direktör olsanız,elinizde böyle zorluk da olmasa gözünüzü kabatıp sağda Sabri solda Uğur ortada emeklilik vakti gelmiş ama yinede eski usul stoperliği iyi beceren Emre ve sol bekden yarı stoper takviyeli Hakan Balta ile çıkar mısınız? Ve çıkarsanız pozisyon vermem diyebilir misiniz?

Önce bunu düşünmek lazım.

Nedvedmania
18.Eylül.2009, 20:17
İlk 10 dk tribünler çok sessizdi. Bu mu pana traftarı diyordumki sonradan anladım :) Meğer o ölenler için 10 dk lık sessiz duruyorlarmış.

Yunanistanda Galatasarayın 3lü sünü duymakda çok zevkliydi :) Maça GS tarafarı alınmayacaktı ama nasıl olduysa girmişler seslerini bile duyurdular golden sonra :) O 10 dk lık sessizlik fırsatını iyi değerlendirip ilk golü attık. Buda bize güven getirdi. Tezahuratlar başladıktan sonra Pana atak yapmaya başladı. 2. golü bulunca iyice rahatladım. Zevkli bir maçtı , Atinada Yunanları yenmenin zevkide bambaşkadır zaten :)

Dün Sabri güzel oynadı ama Beşiktaş maçındaki gibi oynayamadı :D
Leo Franco yine formundaydı.
Savunmada Kafa vuruşlarımız çok yerli yerinde. Ama hala atağa çıkarken çok saçma top kayıpları yapıp kontra atak yiyoruz.
Atakta ise çok başarılıyız. Top kewell a gelince heycan başlıyor zaten :) Keşke gol atsaydı dün ama olmadı. Elanodan çok güzel bir futbol bekliyordum bugün. Beni yanıltmadı. Topla oynadığı süre 1.42 dk ama bu süre içinde 2 gol 1 de asist yapmayı başardı.Baros çok gol pozisyonu harcadı. Ama attığı golle kendini affetirdi.

Tebrikler Galatasaray !

anilton
18.Eylül.2009, 20:18
Konu pozisyon vermek iyi savunma yapamamak falan değil...

Ofsayt taktiğinin başarılı olduğu vurgulandı...

Bende böyle bir taktiğin olmaması gerektiğini,hatta son iki maçtır bunun neticesinde rakiplere pozisyon verildiğini söyledim sadece...

Nedvedmania
18.Eylül.2009, 20:23
Bu arada dün taraftar çok güzeldi onu söylemeyi unuttum. Büyücü gibi birşey yapıyordu herkez :D Önde TD yi gösterirken arkada Taraftarları gösteriyordu. Anlamışsınızdır heralde :D

Melekovic
18.Eylül.2009, 20:26
Zaten bir orda ayrılıyoruz Anılcım.Ofsayt taktiği nispeten başarılı Pana karşısında, Beşiktaş karşısında ise onu Beşiktaş'ın forvetlerine sormak lazım, rakibin uyuyan forvete sahipse defansın da kör topal halde çıkmışsan ofsayt taktiği seni bir yere kadar kurtarır.Yaslanır ya da adam kovalarsan daha çok pozisyon verir belki de oyuncun atılabilir.

Pana maçında da bu 4 lü ofsayt taktiği uygulamayıp eski usul savunsaydı kötü rüya görebilirdik. Daha çok pozisyon yerdik diye düşünüyorum.

anilton
18.Eylül.2009, 20:31
Hamdi abi Salpingidis savunma arkasına kaçmaktan başka hangi şekilde pozisyone girebilirki...

Tamam bu taktik 5 pozisyondan 4'ünde başarılı olabilir ama 1'inde başarısız olursan çok büyük tehlikeler doğurabilir...

Sadece G.Saray için değil genel anlamda bu taktik yapılmamalıdır bana göre...

Melekovic
18.Eylül.2009, 20:36
İşte abisi mecburiyetten.O 4'lüyü bulacak bir hale gelmeyecek takım. Ya sakatlara çözüm bulacak ya da artık iyi bir stoper alacak devre arasında. Sürekli sakatlanan 3 defansın var Servet Gökhan Zan Emre Güngör çünkü.

Yoksa ofsayt taktiği her zaman papaz pilav yemez konusudur.Son 2 maça iyi denk geldiğini düşünüyorum abisi.

Salpingidis belki savunma arasına kaçmaktan başka pozisyon bulamaz ama adamlara direkt ona atın imajını verip ofsayt taktiğini uygulamazsan bu sefer sağdan ve soldan yüklenerek gelecekler ya da bindirmelerle duvar paslarıyla gol arayacaklar,bu da bize daha çok kabus gördürecekti. Ama bu sadece bu karşılaştıkları iki rakibe karşı ve elinde bu tür defans varsa mecburen uygularsın.yoksa dağılırsın. Bir oyuncu kendi forvetini boş görürse ilk işi oraya atmak olacaktır.Onun tuzağını yaptılar zaten. Pana eğer oyuna müdahale edebilseydi zamanında yüklenerek gelirdi,Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü. Sadece ilk yarının son dakikaları yapabildiler bunu ,neyseki ikinci yarı aynı tas aynı hamama döndüler.

anilton
18.Eylül.2009, 20:40
Bu maçın ilk yorumunda da dediğim gibi G.Saray birde yabancı sağlam bir stoper(Coloccini) alsaydı müthiş olacaktı...

ForCimbom
18.Eylül.2009, 20:40
Hamdi abi Salpingidis savunma arkasına kaçmaktan başka hangi şekilde pozisyone girebilirki...

Tamam bu taktik 5 pozisyondan 4'ünde başarılı olabilir ama 1'inde başarısız olursan çok büyük tehlikeler doğurabilir...

Sadece G.Saray için değil genel anlamda bu taktik yapılmamalıdır bana göre...

maç 3-0. baba hamdi nin dediği gibi kör topal bir defans var ortada. ofsayt taktiği uygulanmaz, uygulanmamalı diye bir sabitte takılıp kalıyorsun bence. başka çaresi yoktu demek ki. bu biraz şuna benziyor, takımın stoperi yok hoca kewell ı stopere koyuyor biri de "hoca kewell orda oynar mı napıyon sen" diyor. başka yapacak yok. kaldı ki ofsayt taktiğini çok iyi uyguladı galatasaray. tam 9 kere ofsayta yakalandı pana. salpingidis in golünü bir daha izleyeceğim ama gerçekten o ayrı bir pozisyon. hiç beklenmedik anda kepçeliyor pana lı oyuncu . bir daha seyredeceğim ama. neyse. bence uzatmaya gerek yok çünkü bir şekilde yendi galatasaray, değişik varyasyonlarla değişik sistemlerle. maçı kaybetseydik eminim sakatlardan vs vs bahsedilecekti. şimdi de bahsetmek gerekir. bu sakatlara rağmen alındı galibiyet. onun için sistemi sorgulamanın pek bir mantığı yok şu anda bence . saygılar..

E.Cartman
18.Eylül.2009, 23:40
çok iyi oldu bu galibiyet 3.goLümüzde ne olduğunu anlayamadık biz evde :zuhaha Elano vurmadan ayağa kalkmıştım bir vurdu dedim gol olmaz tam oturdum bi baktım gol oldu :zuhaha